כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי כרטיס עם כניסת ווידאו (VIVO) של MSI מסוג GF3-TI200 עם 64 מגה וכניסת/יציאת ווידאו עם ציפ של פיליפס. קניתי את הכרטיס לפני שנה והצלחתי להשתמש בכניסת ווידאו ואף להקליט עם הדריבר WDM שהגיע עם הכרטיס (גירסה 1.04). עכשיו אני מעוניין שוב להשתמש בכניסה וכשאני מתקין את הדריבר של ה VIDEO CAPTURE הוא נותן הודעת שגיאה (קוד10) שהדריבר/רכיב לא יכול להתחיל לעבוד. אני עובד על WIN XP עם דריבריי תצוגה 41.09 של אנוודיה, ונסיתי גירסאות WDM הבאות : 1.22, 1.16 1.04 ועם כולן הוא מסרב לעבוד. האם מישהו נתקל בבעייה דומה או יודע איף לפתור אותה ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בגלל שאתמול עשיתי פורמט אז הורדתי את הדריברים האלו האם הם יעשו לי בעיות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסתבר שלא. ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס שיש לי במפרט. הדריבר שיש לי הוא 84.21 ושיניתי ל-91.36,המשחק CPLINTER CELL DA עשה לי בלאגן במסך,לא ראו טוב,צבעים על הפנים,וכאילו שהמחשחק מחולק למסכים. טוב,אמרתי נסיר אותו,ננקה אותו גם מה-REG ונתקין אחד מעליו את ה-93.71.. יותר גרוע היה,וניסיתי הכל,רזולוציות,ממשקים של פילטרים הכל. חזרתי לדרייבר שהיה לי והפלא ופלא!עובד מצוין ונראה מצוין. יש למישהו רעיון למה?ממה שקצת חקרתי אז לא תמיד יש חידושים לדרייברים והמספרים לפעמים מייצגים תיקונים לכרטיס מסוים,אבל לא בהכרח יהיו טובים לכרטיסים אחרים. אשמח לתגובות.
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום היתקנתי השבוע ל NVIDIA FX5200 את הדריבר החדש שלהם 77.72_win2kxp_english_whql.exe יש האצה בתצוגה - וזה טוב, אך התגלו הבעיות הבאות 1) הוא לא מזהה את הסרגל ומניח לי איקונים מאחוריו עד שאני פותח אפליקציה 2) כשאני מריץ וידאו DVD או סתם MEDIA PLAYER זה נראה נורא אלא אם אני משחק עם ה HW ACCELERATOR ואז זה נהפך בסדר לפני שאני חוזר ורסיה אחורה, איך אני יכול לפתור את זה כי זה יותר מהיר וטוב בתודה, יהודה
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
New Features * GeForce 7 series SLI support * GeForce 6 series SLI support (pending QA review) * GeForce 7950 GX2 support (both GPUs are now operational) Key Bug Fixes * Brief corruption (flickering, boxes) on screen at Windows Vista login, CTR-ALT-DEL (Task Manager), or other function that requires Vista User Account Control * Playback issues when playing TV/DVD/video in Media Center with Aero enabled * Outputting via TV-Out shows only a black and white display * HDTV output does not keep HDTV resolution after restart * Adjusting Video Color settings from the NVIDIA Control Panel are not getting applied. * Change Flat Panel Scaling page does not correct…
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_94.24.html
-
- 15 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יצא דריבר חדש Release Highlights: Adds support for GeForce 7800 GTX 512 and GeForce 6800 GS Improved performance for Quake 4 Improved performance and compatibility for Call of Duty 2 Mixed vendor support for NVIDIA SLI. TV-Out/HD-out support for NVIDIA SLI. Added support for VSync on Direct3D games when running NVIDIA SLI. Performance enhancements for dual-core CPUs. PureVideo high definition MPEG-2 de-interlacing support. Usability enhancements when connecting to an HDTV. Microsoft® DirectX® 9.0c and OpenGL® 2.0 support For a full list of fixed and known issues please view the Release Notes. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.94.html מישהו עם מעבד כפ…
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי יש לי 8800GT עם דריבר 177.89 כולל PhysX יש גרסה יותר חדשה? ואם כן היכן אני מוצא תמיד עדכונים לדריבר מסוג זה באתר של NVIDIA.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הורדתי דריבר מאתר החברה והוא לא עובד לי אני משתמש באקספי והוא כותב לי שגיאה 10 האם יש דריבר אחר
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי רדיאון 9800 פרו 128MB לפני כמה זמן חיברתי מסך LCD למחשב (בעצם זה לא הייתי אני אבל אני חושב שהותקן איזה דריור ל-LCD הזה), והמחשב דרש כבר פורמט גם ככה. לפני שפרמטתי ניסיתי להכנס ל-BF2, המשחק נפתח יש מסך שחור ומתרסק לשולחן עבודה. לא היה אכפת לי כי אני לא משחק וחשבתי שהפורמט גם ככה יסדר את זה. פרמטתי, והתקנתי לא מזמן את BF2 ואותה בעיה. נפתח, מסך שחור כמה שניות ומתרסק. והמשחק מקורי אז זאת לא סיבה, ואין קראק אז זה לא קשור ניסיתי כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט, כנראה שיש כל מיני סיבות לבעיה הזאת ולכל אחד זה משהו אחר. בכל מקרה התקנתי שוב פעם את הדריור הכי חדש לכרטיס מסך, לא עובד. (אני מוריד רק את הדריור בלי כל ה-control center החבילה הזאת) בדקתי בהגדרות תצוגה (איפה ש…
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ATI הוציאה דריבר חדש למי שמשתמש בבטא של xp-64 לסדרת הרדאון שלה.. רק מודיע
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש המלצות לגרסא מסויימת מקורית, או לא מקורית ? תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
לאחר פורמט נתקלתי שוב בדילמה של איזה דריבר להתקין על ה88GT שמשמש לביצועי Physx. ישנה האפשרות של 257.15 אבל השאלה היא אם קיים משו עדכני יותר בגירסא של התקן ושכח, בלי התעסקויות מיותרות בREGISTERY או שינויי קבצים ידניים. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם! התחילו לי היום קריסות של הדרייבר של הכרטיס מסך - GTX570 מקבל הודעה שהדריבר קרס ושחזר את עצמו בהצלחה... וכמובן זה חוזר על עצמו כל כמה דקות.. קורה כמעט בכל המשחקים... טמפרטורת תקנות הכל תקין. הבעיה הייתה לי כבר בעבר והכרטיס נלקח לתיקון בKSP עבר ניקוי יסודי וחזר עובד כמו חדש.. נראה לי שזה אותה בעיה כמו פעם אבל עדיין אשמח לשמוע הצעות.. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דריבר של 8800 מתאים לכל סידרת 8? ואם לא האם יש דריבר שכן מתאים לכל סידרת 8 ?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
התקנתי וינודס 7 על המחשב הישן של אבא שלי הכל טוב ויפה רק שיש בעיות בדריבר של הכרטיס מסך... הכרטיס הוא GEFORCE 5500 ואחרי שאני מתקין את הדריבר ועושה ריסט המסך ניהיה מן מטושטש כזה למעלה ולמטה שחור התקנתי את הדריבר מהעדכון של וינדוס ולא עבד, הורדתי אותו והתקנתי דיבר מהאתר של NVIDIA וגם לא עובד מה עושים??? אני לא רוצה להשתמש בדריבר הרגיל של הוינדוס (VGA) כי זה מוריד מהביצועים (לדוגמא אפילו משחק כמו הקלפים אומר שאין כרטיס מסך שתומך בצורה גרפית) מישהו יודע איפה אפשר להוריד דריברים ישנים של NVIDIA (אולי איזה דריבר ישן יעבוד) הצילו :jump:
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
תמהרו להוריד בקרוב מאוד יהיה גם לויסטה. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_162.18.html
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע כמה סוגים יש של דרייברים של כרטיסי NVIDIA אבל אני מכיר 2 OMEGA ו ה-FORCEWARE וראיתי גם STARWARE מה זה???!?!?!!? ומי מבינהם יותר טוב???? תודה מראש על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי רדון9600XT ואני רוצה להוריד דריבר מישהו יודע איפה אני יוריד אני צריך את זה משחק NFSU2 כי יש לי ריבועים יש לי מערכת הפעלה XP
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
1 רציתי לדעת עם דריברים החדשים של ATI 4.3 טובים יש לי כרטיס מסך מסוג 9800XT יש לי את דריברים מסוג 4.2 החשב על המחשב
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני ממש נואש אני חרשתי על הארכיון ועשיתי חיפוש ואין לי שמץ מה הכי מתאים לי חלק אומרים הכי חדש וחלק אומרים אומרים ישן אני ממש לא יודע מה הכי מתאים לי יש לי מחשב ממש ישן P3-800 256 SDR G4 4200 128 MB כ.מסך הוא הסיבה היחידה שהמחשב עדיין נושב ולא שבק חיים אנא עזרו לי אני רוצה ליסחות עוד כמה חודשים מהכרטיס עלמנת לחסוך עוד כמה מאות שקלים לשידרוג רציני! ועוד שאלה אני שומע המון אנשים מדברים על AA אין לי שמץ על מה מדובר אבל אומרים שזה מחליק את הגרפיקה פלאים וממש משנה את הגרפיקה לטובה אשמח אם מישהו יסביר איך אני עושה את זה בכ.מסך שלי ואם הדריבר המתאים בתודה רבה HELL
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע GFORCE 210 כרטיס חלש יחסית בעתיד אני מתכוון לעבור ל HD6850 משחק בעיקר FPS השאלה שלי היא כזאת: הבנתי שלמעבד שלי יש יכולות גרפיות לא רעות בכלל INTEL I3 2120 אתמול בערב קראתי על התוכנה virtu mvp באתר והבנתי שהיא משפרת איכות גם למי שיש לו כרטיס פשוט על ידי שימיש בליבה הגראפית שיש במעבד אז ככה יש לי שתי בעיות א.התוכנה דורשת דריברים מותקנים של של אינטל לא הצלחתי להוריד אותם כל מה שהורדתי כשאני מתקין זה אומר שאין לי את הרמה שצריך לדריבר הקיים האם צריך להסיר את הדריברים הקיימים של הכרטיס ורק אז? ב. האם בכלל הבנתי נכון את כל הסיפור או שפשוט עדיף לרדת ולחכות לכרטיס הבא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-