עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה אני רוצה כרטיס מסך למחשב חשוב לי שיריץ משחקים טוב אבל עוד יותר חשוב לי שיהיה שקט! אם אפשר להביא לי כרטיס שלא צריך להתקין לו קירורים נוספים זה יהיה טוב, המסך שלי הוא של סמסונג 2243bw . המפרט שלי הוא לוח אם: P31-DS3L של ג'יגהבייט. 2 ג'יגה זיכרון של a data . מעבד- intel e8400 3.00 ghz ספק כוח-450 וואט. לא ניראלי שהספק יעמוד בכרטיס מסך מפוצץ וקירור מטורף אז בגלל זה אני רוצה משו שיתאים למחשב לא משנה התקציב אבל שיעמוד טוב מבחינת שקט וביצועים. חשבתי על הכרטיס הבא מה אתם אומרים? Gigabyte 9600GT 1GB Silent Pipe Retail

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  2. כותרת

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by OverclockedMyToaster,

אני מניח שזו רק PRE-ORDER, אבל אפשר לדעת מה המחיר: (אני גם חושב שמדובר על על 4670. לא ידעתי שבכלל אמורה לצאת סדרה 45X0.) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1373 סורי אם כבר פתחו פוסט כזה, פשוט אני מבלה לאחרונה את רוב חיי בMASS EFFECT.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Intel Pentium IV 3.0G Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II W.D 500GB 7200 32MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 550@620 LG DVDR-WX18 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W FAN X1 120M FAN X2 80M רציתי כרטיס מסך למשחקים חדשים שיעבדו ולא יקרטע לי המחשב כמו Alone In The Dark Assassin's Creed Crysis Devil May Cry 4 Kane_and_Lynch_Dead_Men Stranglehold עד 1000 שקל אם אפשר גם עם עד 800 שקל..

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by gania23,

אוקיי אז ככה .... אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש - HD4850 של sapphire או palit עכשיו אני צריך לדעת עם זה יהיה משתלם למחשב שלי או לא כי המחשב יחסית ישן ואין לי תקציב לקנות חדש אז רציתי שתייעצו לי עם שווה לי לקנות את הכרטיס למחשב הזה מפרט : intel core 2dou e6300 לוח אם - GIGABYTE GA-945P - S3 זיכרון 2GB ספק כח - 400 ווט כרטיס מסך radeon x1900xt 256mb וגם רציתי לדעת עם אני יקנה את הכרטיס אז אני ירגיש הבדל משמעותי בין הכרטיס החדש לכרטיס הנוכחי .... תודה מראש [=[br]פורסם בתאריך: 6.09.2008 בשעה 12:29:11 הא ועוד משו קטן עם הכרטיס הזה קצת גדול על המחשב לי מבחינת ביצועים וכדומה אז איזה כרטיס אחר כדאי לי לקנות בלא יותר מ 1000 ש''ח שיתאין למחשב ולביצועים שלו ויריץ לי טוב משח…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Lanzar,

יש לי 4870, חיברתי אותו לרסיבר שלי ורואים תמונה, אבל כשאני מפעיל שיראו בטלוויזיה המסך של המחשב יורד לרזולוציה מכוערת כזאת... יש אפשרות לעשות שהמסך הראשי ישאר ברזולוציה שלו 1680X1050, והמסך של הטלוויזיה יהיה ברזולוציה הטבעית לו ? או שתמיד זה ככה כמו במצב שלי כרגע ?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  7. זה מתאים גם לפורום בעיות טכניות אבל שם לא כלכך עונים וזה מתאים גם לפה לפה (פירוט הבעיה בהמשך, אם לא בא לכם לקרוא אתם מוזמנים רק לענות על השאלה בכותרת). יש לי בעיה מוזרה שאני מאמין שהיא נובעת מהכרטיס מסך. קיבלתי אתמול מחשב חדש, עם 4850. הכל עובד סבבה, אבל כשאני מריץ משהו כבד על הכרטיס, 3dmark06, או תוכנות benchmark אחרות, לעיתים (עניין של דקות) הכרטיס ברגע אחד שובק ואיתו גם על המחשב, ועל המסך מופיע no signal, וצריך לעשות reset, שגם הוא לעיתים לא עובד (המסך לא נדלק שוב), ואז צריך לכבות ממש ולהדליק. לפעמים הוא מריץ את כל הטסטים סבבה, ולפעמים קורס בראשון. הטמפרטורה שלו סבבה, ואני לא מאמין שזו בעיה בספק כי כמו שאמרתי יש מקרים שהוא עומד בstress מטורף להרבה זמן, ובנוסף הספק הו…

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by arad gonen,

יש לי שני כרטיסי מסך HD 3870 512 MB ו GEFORCE 8800 GT 256 MB (הGEFORCE נמצא במחשב שמפרטו כתוב) והשני נמצא בQUAD CORE (AMD GAME?) הייתי מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך יתאים לGTA IV ולכל שאר המחשקים החדשים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by liorsn,

מישהו שמע מכיר יודע לחוות דעה על הכרטיס?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ואיך הוא יחסית ל 9500GT

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ערב טוב אני כרגע בשלב בניית מפרט , המפרט והדרישות נמצאים בפורום מפרטים ולא אכנס לזה כרגע השאלה שלי יותר כללית . באופן עקרוני מה יותר חזק : 1. כרטיס בודד HD 3870 512MB ( עלות לדוגמא 680 שקל ) 2. שני כרטיסי מסך במערך קרוס פייר HD 3650 512MB ( לצורך העניין על לוח P45 - או אסוס P5Q או EP45-DS3L ( יש מצב גם לDS4 משתדל שלא ) ) עלות 310*2 = 620 אשמח אם תסבירו לי גם למה החלטתם מה שהחלטתם ואיפה זה יבוא בעיקר לידי ביטוי , לי חשוב יכולת עבודה מסך + טלויזיה / LCD בשאיפה HD1080P לא בעניין משחקים אבל השאלה היא באמת כללית אז התיחסות לכך גם מעניינת אותי בתודה מראש עפר.

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by aviram20,

יש לי כרטיס מסך nvidia geforce4 mx 440 וממה שהבנתי אם אני לא יתקיםן את הדרייבר המקורי שלו אני לא יוכל לחבר שתי צגים לאחורה קניתי צג LCD קטן ושאני מחבר אותו ליציאה הצהובה בכרטיס מסך הוא לא עובד אבל שחיברתי לממיר יאס הוא עבד וראיתי בו טלוזיה השאלה שלי היא כזאת מה אני אמור לעשות כדי לשים שתי מסכים? להתקין את הדרייבר המקורי? אם כן אז מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור להורדה של הדרייבר הזה? ואם לא אז מה עושים ? אני אובד עצות תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by deadawake,

יש לי כרטיס מסך radeon HD2600 PRO ואני נתקל בהודעת שגיאה של VPU Recover כאשר אני משחק משחק 3D , מה זה VPU Recover?,מה תפקידו? תודה לכל העונים!!

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by alex1978,

מתי אמורים להגיע HD 4870 1GB DDR5 רוצה לקנות אך אין אותם במלאי ב אף חנות :s05:

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by Trin1ty,

שלום כפרות אני רוצה לקנות כרטיס מסך חזק +ספק כוח שיתאים לו בתקציב של 1600-1800ש''ח ( למשחקים כבדים כמובן) חריגה: 100 ש''ח .. מה הכי מומלץ למפרט הבא: INTEL CORE2Q 6600 לוח אם של אינטל p35/g33/g31 SamSung 1024 mb 800 mhz SamSung 1024 mb 800 mhz מארז : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697383 מסך : LG WIDE 19 INCH 2MS לא זוכר דגם מדיוק גם לא חשוב המסך מעולה לצערי רק 19 אינץ(הייתי צריך לחשוב על זה שקניתי את המחשב בזמנו).. ספק כוח כרגע 300W עם כרטיס 8600... ד''א יש לי ויסטה אז אם אתם ממליצים להוסיף גם זיכרון אז דברו.. תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by bears,

את כל המשחקים הוא מפעיל על הגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הכי גבוהה,רק בקרייסיס על מדיום ורזולוצה נמוכה. אז זה משחק אחד שעושה בעיות כרגע,נכון..אבל כל המשחקים שיצאו עכשיו בטח גם יעבדו גרוע איתו..פר קריי וקריסיס החדש.. חבל שלא לקחתי 4870,הוא מפעיל קרייסיס טוב בVHIGH ברזולוציה גבוהה?

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. בלי OC לכרטיס (אם זה אפשרי בכלל חח)

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  18. חיפשתי כאן בפורום ובמקביל בGOOGLE אך לא מצאתי שום דבר שעונה לדרישות שלי. תודה רבה על העזרה.

19. Started by soulz,

יש לי את ספק הכוח HEC-300AR-TF על מעבד AMD3000+ הציעו לי את ה 3850 של פליט, 256 מגה ב400 שקל...נשמע דיי מפתה. מה שמדאיג אותי זה ספק הכוח, אמרו לי שספק הכוח שלי יריץ בלי בעיה את ה 8600gts ולפי מה שבדקתי, צריכת החשמל שלו היא נמוכה רק ב 2,3 W מה 3850 בסך הכל, אז אני מניח שזה יהיה בסדר, נכון? כמו גם...האם ה 3850 דורש חיבור חשמל מהספק ישירות אליו? thx

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות מסך 22" למחשב שהוא כבר לא ממש מציאה ( אסוס פנטיום 4 כזה 512 ראם , וודוו 4 , ) איך זה יעבוד לי עם מסך 22?

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by PuG3o6,

לוח intel 946gzis מעבד E6300 1.5GB זכרון 450W ATX ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by asafgolan,

כל הנסיונות שלי לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה עלו בתוהו. המקסימום שאני מגיע אליו הוא שאני מגדיר את התצוגה בטלוויזיה (CLONE, DUAL או SPAN), מקבל הודעה ששואלת אותי האם יש תצוגה, מסמן שלא (או שכן, זה לא משנה) ואז מקבל לשניה אחת תצוגה על הטלוויזיה. אני משתמש בכבל SVIDEO לRCA ומדובר בטלוויזיית CRT. כמובן שניסיתי להחליף כבלים וגם בדקתי על טלוויזיות נוספות והתוצאה היא אותה תוצאה. חשוב לציין כי עם כל הכרטיסים הקודמים שלי אף פעם לא היתה לי בעיה בחיבור לטלוויזיה ורק עם הכרטיס הזה אני שובר את הראש כבר כמעט שנה. יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by aviram20,

אחרי שהמסך של הסוני לא עובד החלטתי לנות עם מסך טלוזיה אולי זה יעבוד ואז .. בכול מקרה לקחתי טלוזיה 21 אינץ' רגילה וחיברתי אותה שמתי על אי וי ואני רואה תמונה פשוט מאוד מרצדת מטושטשת ולא ברורה מה עושים ? איך מסדרים כזה דבר?

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  24. יש לי Albatron 8800GT 512Mb עם מאוורר ZALMAN (אין לי מושג איזה בדיוק) שקיבלתי איתו ביחד כשקניתי את המחשב. לאחרונה אני סובל מהתרסקויות במשחקים (המחשב נתקע לגמרי והמסך מאבד signal עד שאני עושה REBOOT), וכשבדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך בעת מאמץ (Crysis) ראיתי שהוא מגיע מעל ל-100C כעבור מספר דקות (לא חיכיתי שהוא יגיע לחום שבו הוא מתרסק). ב-idle הוא נמצא ב-73C, וזה כבר לא נשמע טוב. חשבתי אולי לשנות את מהירות המאוורר. הרעש מזה לא מפריע לי, והרבה יותר חשוב לי שהכרטיס יהיה קריר יותר. קראתי שאפשר לעשות את זה דרך RivaTuner, אבל לצערי אין לי את האופציה שם (ה-tab של Fan Control לא מופיע אצלי בכלל). קראתי שאפשר גם דרך nTune, אבל כשאני שם בהגדרות, אין לי שום דרך להזיז את ה-bar של ה-coo…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. עיקר העבודות יהיו ב3DMAX, עבודה מול שני מסכי 22 אינץ'. מעבד Q9550, 4 ג'יגה זיכרון 1066. תודה רבה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.