עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by newz,

ממש עכשיו לפני סוף החופש אני הולך לקנות כרטיס טלוויזיה חדש כמחליף ל Takram m205pro הישן שלי שכבר לא נתך לחלוטין ע"י מערכות ההפעלה החדשות, ולא שהוא עבד טוב קודם לכן בגלל שהיה מבוסס על הציפ' של brooktree ה BT878 הישן והמעצבן ואפילו כאשר ניסיתי למצוא לו דריבר WDM חדש למערכות ההפעלה החדשות הכרטיס עבד ללא סאונד, כנראה בעיה סידרתית בכרטיס שיצא בתקופת ה Windows 95. בכל מקרה כרגע עומדים מול עיני שני כרטיסים שווים בהרבה מהכרטיס הישן שברשותי ואני ממש מתלבט מה לקחת ולא מצליח להחליט, שני הכרטיסים, הLeadtek Winfast TV2000 XP וה- Terratec Cinergy 400, שניהם כרטיסים טובים כאשר לכל אחד יתרונות וחסרונות, כאשר ללידטק יש טיונר כפול לצפיה בשני ערוצים (PIP) או במקום לחבר את הטיונר השני ניתן ל…

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  2. אני מחפש ביקורות על הכרטיס asus ti 4400 שימו לב הדלוקס אז תודה מראש גיא

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by iyehuda,

מה ההבדל בין ATI RADEON 9000 PRO לבין ATI RADEON 9000?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by Pure-Gold,

יש אותו בארץ ? עריכת המודר: כותרת.

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by drevil,

הרצתי בדיקה על המחשב שלי (עידכנתי, עכשיו יש לי מפרט בפרטים) עם D3MARK 2001 ומה שקיבלתי זה 1900 ומשהו!! שיניתי כמובן את הבדיקה והעליתי את הAA ל4 SAMPLES ו32 ביט צבע, וHIGH DETAILS וקיצור הכל הכי גבוה חוץ מהרזולוציה שנשארה אותו דבר. לפי התוצאה המחשב אמור להיות זחל אבל הוא מריץ משחקים כמו גדול בלי שום קפיצות, יענו battle field, enter the matrix כל מיני כאלה מריץ אותם בסבבה. הרצתי את אותה בדיקה אצל חבר והוא קיבל 4000 ומשהו והמחשב שלו שווה חצי משלי במשחקים, הוא לא יכול לשחק בשום דבר. ge force 3 ti 200 (oc to 500 somehow) plll cpu at 1000mhz 128 sd ram... מה הולך פה :-\

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  6. איך הגירסה הזאת של הראדון 9600pro GIGACUBE Radeon 9600 PRO C3 128MB DDR game buster מה מסמן ה- c3 ו - game buster שווה לקנות אותו ב- 1,134 ש"ח ואיך הוא והאם יש לו tv-out איכותי וטוב. בתודה רבה----------- the cold

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by god0nline,

אהלן! אני מעוניין בכרטיס מסך לא יקר במיוחד (אפילו מהגירסאות היותר ישנות) - עד 500 שקל אני יודע שזה תקציב ממש בסיסי, אבל זה כרגע מה שיש לי... מעבד: i7 2600k זיכרון : 16GB (4x4 Kingston) לוח אם של ASROCK, לא זוכר בדיוק את הדגם - אבל הוא חדש דנדש, אז אני מניח שלא תהיה בעיית התאמה לכרטיסים.. כרגע יש לי כרטיס מסך 9600GT שאני יודע שהוא ענתיקה, והוא לא מריץ את BF-3. סה"כ המחשב שלי טוב ממש, חוץ מהכרטיס מסך - ברמה שהמשחק, אם כרטיס נורמאלי, ירוץ אפילו על גבוה - אבל כרגע יספיק לי כרטיס מעבר בין ה-9600 עד שיהיה לי תקציב למשהו טוב יותר.. תודה רבה על העזרה!

8. אהלן חבר'ה, נכנסתי לפורום והתרשמתי מרמת הידע של חבריו.( רק עכשיו שמתי לב שההודעה מתאימה יותר לתמיכה טכנית, אם אפשר להעביר) הבעיה שלי היא כזו: בחודשיים האחרונים התחילו להופיע לי פסים אדומים במסך. בהתחלה חשדתי שזה המסך , אך בגלל שהפסים הופיעו לסירוגין הבנתי שכנראה הבעיה היא חומרתית והחשוד העיקרי הוא כרטיס המסך. העלתי תמונה כדיי שתוכלו לראות ולשפוט בעצמכם: http://i45.tinypic.com/2u6ir0n.jpg בנוסף לכך, בדקתי בהתקני הצגים והוא מראה לי ככיבול שהכרטיס לא מזוהה. למעשה אני מקבל אות מהכרטיס אבל הכרטיס לא מתפקד במלואו. בנוסף לכך, משחקיי ווידאו לא עובדים, יש תזוזה איטית גם במהלך הגלישה (כאילו הדף יורד באיטיות בחלקים ) וגם יש קושי בהרצת סרטים /סרטונים / HD / ולא HD במחשב. ניסיתי גם לע…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by pringles,

יש לי 4850 וספק 430 של סיסוניק שאר מפרט אפשר לראות בצד ובזמן אחרון במשחקים התחילו להיות לי בעיות שהמסך נהיה שחור ויוצא מהמשחק וחוזר או לפעמים לא חוזר. DIRT2 COD:MW2 NFS: SHIFT ולא ידעתי מה לעשות חשבתי ספק לא טוב או כרטיס דפוק ואולי זה כן ככה אני לא יודע אבל מה שמצחיק עשיתי אוברקלוק למעבד מ2.66 ל 3.1 העלתי FSB מ333 ל 395 וזה כולל את הזכרונות )667( בלי העלאת מתחים, ועכשיו פתאום הכל עובד חלק ואפילו יותר טוב וגם יותר חלק ועשיתי איזה 4 שעות של בדיקות מאמץ למעבד עם S&M PRIME 3mark וממש אין זכר לבעיות שהיו לי איך אתם מסבירים את זה?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by rtirti,

שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי להתייעץ כאן מהו הכרטיס מסך הכי טוב שיש עד 900 ש"ח, לפי מה שאמרו לי של ati hd5770 האם זה נכון?? הוא עולה בערך 800 ומשהו.

• 14 תגובות
    • 928 צפיות
  11. Started by OzZzZz,

יש ברשותי ספק: SeaSonic 550W SS-550HT ואני רוצה לרכוש HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E. השאלה היא האם הספק הנ"ל יחזיק את הכרטיס הזה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by nazgull,

נדפק לי ה8800 לפני שבוע מהחנות התקשרו ואמרו שהם מחליפים אותו ב 9600gt 512mb לפי הניסיון שלי ה9600 אמור להיות יותר חזק בכמה אחוזים וגם יותר קריר . כמובן כדי להיות בטוח אני שואל בפורום עם החלופה היא בסדר או שלא?

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by EasyPooper,

שלום אני עוד מעט קונה מחשב ויש לי אפשרות לקנות את ה9800X2 ב1600 שזה מאתים ש"ח יותר מה4870 אז רציתי לדעת עם איזה כרטיס אני אוכל להשאר הכי הרבה זמן בלי החלפות כלומר מי מהם יותר חזק? חום וצריכה לא אכפת לי.... מסך או 19" או 22 רחב

• 14 תגובות
    • 928 צפיות
  14. Started by liortaib,

תגידו יש לי שאלה בערך בכמה אחוזים אני ירגיש שיפור בביצועים אם אני יקח cf 4850 ולא 4870 על מסך 22 אינץ 1680x1050 תודה לכם מראש!

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by benasoor,

שלום לכולם . מה כדי HD4670 אוGeForce 9600GT ואין כמעט הבדל במחיר (40 שקל במקסימום)? ואם אתם אומרים HD4670 אז מה כדי של Connect3D או ASUS או GeCube כי לכל אחד יש קירור אחר http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1373 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1488 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1387 הנה תגידו לי איזה הכי טוב? ודרך אגב ה 9600GT הוא של Twintech http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1084 התקציב הוא בערך 500 שקל

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  16. Started by GeForce,

אני מקבל הודעת שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל את Call of duty 2 Direcx encountered an unrecoverable error מה אפשר לעשות? כרטיס המסך שלי הוא Intel 946GZ

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by luffield,

יש לי מחשב די בסיסי עם מעבד +AMD Athlon 64 X2 3800, כרטיס מסך GeForce 7300GT וספק כוח של 300 וואט. הוא עובד יופי, אבל לאחרונה התחלתי לשחק במשחק חדש שעובד לי בסדר גמור עם הגדרות הגרפיקה הבסיסיות, אבל כשאני רואה סרטים ותצלומי מסך של אנשים אחרים מהמשחק הזה, נצבט לי הלב... אני חושב להחליף כרטיס מסך - מה הכרטיס הכי חזק שאפשר להתקין במחשב עם ספק כוח כזה חלש? או שאין טעם לחשוב על זה בכלל? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by DarkLloth,

כותרת ... מדובר במסך 22'' ... ולא אני לא שוקל 4850 כאופציה כי אז באמת שאין לי טעם להחליף , אני אוהב לשחק ברזולוציה המקסימלית עם פילטרים ...

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן חבר'ה, רק רציתי לעדכן אותכם שיצאה גרסא חדשה לדריברים של ATI לצערי, לגרסת ה XP64 BIT אין גרסא חדשה... (ויש לי קצת בעיות) www.ati.com צד שמאל, למטה... תהנו יניב

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by amirfefer,

קיבלתי רק אלפייה עם הכרטיס 5900XT ועוד לחשוב שבביקורת שפורסם באתר על התוכנה קיבלו בסביבות ה-1600 עם 9600XT! המערכת שלי: AXP 2500 512 PC2700 GEIL ABIT KV7 - KT600 ALBATRON GF 5900XT אני משתמש בדרייבר גירסת 61.77

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by Dvich,

Preview ראשון על הG70! לא כתוב איזו גרסא זאת אבל יש לה חיבור SLI (כנראה GTX?) ו256MB, הכרטיס תומך גם ב512MB וכנראה גם נראה גרסא כזאת, הכרטיס הוא ES אבל עדיין אפשר לראות שהתמונות שהופצו אכן היו אמיתיות. ההכרזה על הG70 והR520 קרובה מתמיד. עריכה: הכרטיס צורך 150W, הוא כל כך חם שהכרטיס שHWZ.com קיבלו נשרף, אולי זה קורה רק בגרסאות הES אבל יפתר בגרסא שמיועדת למכירה. http://hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=1603

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by raz002,

מה אתם אומרים על המסך הזה טוטב? יש דגמים יותר חדשים של סמסונג? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by AvigdOr.GT,

אחי מצא בארה"ב תכרטיס הזה ב1800 שקל!!! הוא קנה, והיום או מחר שולח אותו לארץ, יענו עוד 5-4 ימים הוא מגיע עכשיו איך אני יודע איך להסתדר עם זה? להתקין את זה רגיל כמו כל כרטיס אחר? או שצריך פה משהו מיוחד? אולי הספק שלי חלש מידי? ה3 מאוורים שעליו כבר מחזיקים יותר מידי? הלוח תואם ? יש לי לוח של ASUS P4S533-MX-UAZY תואם AGP 4X ירוץ ?

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by Chevy,

חשבתי על: Leadtek - Geforce 6600td 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP - RETAIL זה הכי טוב בתקציב הנ"ל ? אל תציעו להעלות תקציב או להוריד תקציב, בדיוק ב-800 ש"ח. בשביל ידידה שלי

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by vacuuuum,

הם עולים בערך אותו דבר אבל, מי מהם יותר טוב לדעתכם?

• 11 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים