כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
יש לי לידטק 6800 amd 2800 786 ram 80 giga וקיבלתי 10036 והטמפרטורה אחרי מאמץ של 3 לופים 48 הלידטק הזה מפתיע אותי מיום ליום ;D מישהו אם תוצאות דומות ?
-
- 16 תגובות
- 992 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הנ"ל ולמרות כל מה,שעשיתי/ניסיתי,לאחר הפעלה מחדש של המחשב - אין תצוגה התופסת/מופיעה על כל גודל המסך - מה עושים,עוד מישהו נתקל בבעיה זו,ישנו איזשהו פיתרון לכך?! תודה רבה מאוד מראש .
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, האם אפשרית לפי טמפרטורה\ על ידי תוכנה חיצונית ?
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי לוח אם: asus P5N32-E 680i nForce SLI וכרטיס מסך: 8800GT ASUS TOP ורציתי לדעת האם הייתם ממליצים לי לקנות כ.פיזיקה ואיזה? זאת אומרת, האם יש כ.פיזיקה מובנה בתוך הכ.מסך כבר? גם מה המחיר פחות או יותר לכרטיס פיזיקה? בין כמה לכמה הם נעים?
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן את ה 9800GX2 , ולאחר הבנה כי הופסק ייצורו של הכרטיס האם שווה לעשות Quad SLI לפני שהכרטיס עף מהעולם? או לחכות ל GTX 200 שע"פ ההערכות חזק ממנו רק ב 100 נקודות ב 3DMark. התחושה אומרת ללכת על עוד כרטיס מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6687#mushkin_memory http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?ordercode=CGN-628TVD&show=&filter= זה רק אני או שהכל מראה שזה גירסת ה 128 ביט אף על פי שכתוב בפרטים שמה 64 משום מה? גם הקישור לדגם של החברה הוא 128 ורק 530 שח?
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך, שיוכל להוציא אות ל-2 צגים עם כניסות dvi המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט ולעיתים רחוקות קצת יוטיוב. המטרה העיקרית היא שהכרטיס לא יגמגם. עדיף בתקציב הכי נמוך שאפשר , מפני שהדרישות לא גבוהות. בערך 300 ש"ח ומטה אם קיימת חיה כזו. אשמח להסבר לאיך אתם בוחרים כרטיס מסך לפי דרישות. דבר נוסף - אם 2 הצגים לא מאותו דגם ורזולוציה, זה יצור בעיות? אם צריך עוד נתונים תגידו לי. תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, אני רואה שבלא מעט מפרטים משלבים לוח אם הכולל כרטיס מסך על לוח האם 6100, וכך אפשר בעתיד להוסיף כרטיס מסך טוב יותר. אשמח לקבל מעט מידע לגבי הכרטיס המובנה 6100: - אשמח להערכה בקשר לחוזק שלו (לעומת כרטיסים אחרים כמו 5200, 5500, 6200, 6600 וכו'). - מה כרטיס כזה מאפשר לעשות כמו שצריך? (אני מניח שאין בעיה בעבודה באופיס. האם גם אין בעיה בצפיה בסרטים? משחקים קלים? בינוניים? תוכנות כמו פוטושופ ותוכנות עיבוד תמונה וגרפיקה אחרות? וכו') - האם יש לוחות כאלה שהחיבור של כרטיס המסך הוא DVI ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני משחק קאונטר סטרייק 1.6 שלא תגידו משחק שצריך כרטיס מסך ברמה כזאת ! ופתאום מ100 FPS של המשחק אם הזמן מתחיל לרדת לי ל80-70 הגיוני שהוא ישחק ככה ?? אז למה צריך כזה כרטיס מסך ?
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מדי כמה שניות יש האטות וזמני תגובה "גבוהים" אני מדבר על משחק ב single player רזולוצית המסך של 1680X1050 HD78500 i5-3450 8GB התופעה הזאות לא קוראת לי במשחקים אחרים ניסיתי לשים את כל ההגדרות על LOW וחלקם לבטל כלל אבל התופעה עדיין קימת הדריברים של הכרטיס מסך עדכנים 12.10 מה עוד אפשר לבדוק ולעשות?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכלום אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA2VGA ורציתי לשאול אם הוא מעביר גם כול או שאני צריך כבל?
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, יש לי הנחה בחנות SKYPC על כרטיסי GTX260, לכן אני מבקש שתמליצו לי על הכרטיס הכי טוב שאפשר לקחת מהדגם הזה. חשוב שיהיה לכרטיס קירור טוב מכיוון שהוא די מתחמם, ומקסימום ביצועים. תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ללכת על לוח אם בסביבות 600 שקלים שנותן לי כרטיס מסך טוב למשחקים בינוניים. בקיצור לאיזה לוח אם יש גם כרטיס מסך טוב ? האם יש אתר שמשווה את רמת הגרפיקה בלוחות אם ?
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב די בסיסי עם מעבד +AMD Athlon 64 X2 3800, כרטיס מסך GeForce 7300GT וספק כוח של 300 וואט. הוא עובד יופי, אבל לאחרונה התחלתי לשחק במשחק חדש שעובד לי בסדר גמור עם הגדרות הגרפיקה הבסיסיות, אבל כשאני רואה סרטים ותצלומי מסך של אנשים אחרים מהמשחק הזה, נצבט לי הלב... אני חושב להחליף כרטיס מסך - מה הכרטיס הכי חזק שאפשר להתקין במחשב עם ספק כוח כזה חלש? או שאין טעם לחשוב על זה בכלל? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס HD4870 שמשרת אותי נאמנות כבר כמעט שנתיים, הוא התחיל לעשות לי בעיות שתיארתי בנושא הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465495.0 (אני עדיין מחכה לראות אם מישהו יוכל לעזור לי שם) לצערי אני בעצם כבר לא כ"כ מאמין שיהיה לי אחריות כיוון שקניתי את הכרטיס של PALIT אשר החליטה החברה באכזריות רבה להפסיק לייצר את הכרטיס או בכלל הפסיקה לייצר כרטיסים של ATI. למקרה שאני לא אצליח לסדר את עניין האחריות אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש, אבל לצערי אין לי תקציב רב, יש לי רק 1000 ש"ח להוציא בקושי. אשמח להמלצות על כרטיסי מסך טובים, את המפרט שלי תוכלו לראות בצד. השימושים שלי הם:עבודות עיצוב וגרפיקה בפוטושופ, משחקים כבדים (כרגע זה Battlefield Bad Company 2 בעיקר, בקרוב עו…
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4293054 רציתי לדעת האם הציון שקיבלתי הוא סביר למעבד(AMD ATHLON XP 2000+) זיכרון 256(DDR333) וכרטיס מסך TI 4200 אם לא, אז כדאי לי לעשות אובקלוקינג לכרטיס מסך(או למשהו אחר)?
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' והתקציב שלי נע בין 1200-1600 הייתי מעדיף כמה שיותר נמוך יש לי פה שני מסכים שהייתי רוצה שתגידו לי מה יותר טוב מביניהם: מסך "19 שטוח של PC2GO דגם: DX997 מסך שטוח "19 רזולוציה: 1792x1344 dpi גודל נקודה 0.25 תדר רענון אופקי 30-98KHz תדר רענון אנכי 50-160Hz גודל פיקסל 150MHz TCO TCO95/99,UL,CUL,MPR מיוצר על ידי חברת PROVIEW במיוחד עבור Pc2go והשני תוצרת חברת PURE FLAT AOC ENVISION האמריקאית הדגם המתקדם ביותר גודל נקודה (V)0.25 0.21(H) רזולוציה 1600X1200 תדר סריקה 95Khz כולל כפתור JAG המסך מקצועי מעולה ועומד בכל התקנים המחמירים ביותר כולל תקן TCO99 ו-ENERGY STAR לקרינה הנמוכה ביותר עכשיו יש גם מסך של סמסונג 19" Samsung 955DF Monitor…
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
TOMSHARDWARE כרגיל כבר הספיקו להשוות את כל כרטיסי דור ה PCIE שיצאו כולל ה RADEON X850, מומלץ לראות את ההשואות בין המשחקים השונים: http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041222/index.html כרגיל, ATI לוקחים ב HALFLIFE2 ו NVIDIA ב DOOM3. מרוצה DOGMA?
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
היי אני מקבל לפעמים ארטיפקטים בדסקטופ/בדפדפן כרטיס מסך הוא 5750, טמפ' לא במשחקים עומדת על 38-45 וב-MAX על 60-65 דרייבר עדכנתי היום ל-11.10 וזה לא עזר.. דווקא במשחקים אין לי ארטיפקטים.. מה זה יכול להיות ? עריכה: לפעמים המסך הופך רגע לשחור ואז אני מקבל הודעה מהWindows: "Display driver stopped responding and has recovered" תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת, אם אפשר להגדיר חיבור טלויזיה כך שבטלויזיה ניתן יהיה לראות סרט ובמחשב עצמו לעשות משהו אחר באותו זמן? אם כן, אז איך עושים זאת? החיבור דרך SVIDIO והמפרט בצד תודה
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן, יש לי HTPC ANTEK NSK2480, שמגיע עם EarthWatts 380W power supply המעבד והזכרון הם i5 4670 with 8 Giga ram אני מעוניין לשים את הכרטיס הבא: (EVGA GTX750Ti 2GB GDDR5 (02G-P4-3751-KR יש המלצות שונות באתר של היצרן ובחנויות שונות לגבי מינימום הספק וזרם, הבנתי שזה תלוי מעבד וזכרון. האם לדעתכם ניתן יהיה לשלב את הכרטיס מבלי לשנות את ספק הכוח? תודה
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
חזרתי היום מהצבא אני רוצה להדליק תמחשב ואז אני מבחין במאן נקודות מוזרות כאלה /קווים מוזרים עוד לפני העלייה של ה WINDOWS כלומר הלוגו של הלוח אם מלא בנקודות/ קווים מוזרים וכנ"ל גם ב העלייה של מערכת ההפעלה. מה שנסתי לעשות כדי למצוא פתרון הוא כזה: מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי אותו מהתחלה שיחזור מערכת נקתי את הכרטיס מסך והחזרתי אותו בחזרה למארז שום דבר לא עזר ,האם הכרטיס נדפק סופית?? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם ; היום בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס מסך שהזמנתי(הרקולס רדאון 9700),רק מה,היה כנראה איזה בילבול קטן והכרטיס שקיבלתי הוא אותו דגם רק הפרו ;D מה אתם אומרים על המזל שלי?
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-