עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by AvigdOr.GT,

אחי מצא בארה"ב תכרטיס הזה ב1800 שקל!!! הוא קנה, והיום או מחר שולח אותו לארץ, יענו עוד 5-4 ימים הוא מגיע עכשיו איך אני יודע איך להסתדר עם זה? להתקין את זה רגיל כמו כל כרטיס אחר? או שצריך פה משהו מיוחד? אולי הספק שלי חלש מידי? ה3 מאוורים שעליו כבר מחזיקים יותר מידי? הלוח תואם ? יש לי לוח של ASUS P4S533-MX-UAZY תואם AGP 4X ירוץ ?

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by d.k.,

איזה כרטיס מבין כרטיסי AGP הבאים הכי כדאי לקנות? לפי מה שקראתי 6800GS ו7600GS עדיפים על X800GTO (תקנו אותי אם אני טועה)... השאלה היותר קשה מה עדיף בין 6800GS ו7600GS...? משום מה לא מצאתי שום השוואה ישירה בין שני הכרטיסים הנ"ל ברשת... מצד אחד 6800GS הוא בין הכרטיסים המובילים של סידרה 6 ( פחות או יותר באותה רמה כמו 6800GT ), מצד שני 7600GS כרטיס די בינוני יחסית לסידרה 7, אבל הסידרה עצמה יותר חדשה... 1) X800GTO http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 2)FX7600GS http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1988 3)FX6800GS http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1199 (256BIT( http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=157…

3. אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה בזיגזג (חנות שמאוד מאוד קרובה אלי) ואני רוצה מה ה-BUNDLE של כרטיס ה-9500PRO תודה מראש לכל העונים עריכה: האם הכרטיס הזה יפיק את הרב מעצמו על גבי המחשב הזה: p4 2400 Mhz 256 MBddram 333 Mhz 2.5 cas samsung intel mothrboard pesv או משהו כזה וכל השאר לא חשוב כל כך

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

אתם יכולים להגיד לי אצל מי הביצועים חזקים יותר? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  5. כפי שכתוב בכותרת, אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב הנקוב. המחשב לא מיועד כרגע לגיימיג, אלה יותר לצפיה בסרטים וכיוב'. המפרט שהוחלט עליו לבינתיים הוא: מעבד i7-920 לוח אם: Intel DP55KG זכרון: 3GB של קינגסטון 1600Mhz כונן קשיח של WD 1TB עדיין לא ברור איזה ספק כוח יהיה, אבל כנראה 400V (אלה אם יומלץ אחרת)

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  6. מה זה WHQL? כתוב את זה ליד חלק מהדרייברים ואני רוצה לדעת מה זה. תודה לעונים. עריכה: תודה על התשובה. יש לי עוד שאלה, מהו הדרייבר הכי מומלץ כרגע לכרטיסי המסך של אנווידיה? הכרטיס שלי בחתימה, אם זה משנה משהו.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by MoAv,

מצטער להטריד את מנוחתכם, ובכל זאת.. אני מחפש אם למישהו יש קירור סטוק של HD5770 Gigabyte. אני יודע שזו יריה באפילה, אז תוך כדי גם אשאל איפה אתם ממליצים לי לחפש אותו? אפילו תמורת מחיר סמלי נדיב. תודה וסליחה אם עברתי על חוקים.

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  8. איזה כרטיס יותר חזק 8800GTS 512MB או 9600GT 512MB? ה9800GT של חברת ZOTAC וה8800GTS של EVGA. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  9. Started by crazydiamond,

ערב טוב לכולם. אני בודק את מערכת ההפעלה הנ"ל, בינתיים היא בסדר למעט כמה בעיות. ברשותי הכרטיס מסך שבכותרת וכרגע הוא מספק אותי, הבעיה שלי היא כזאת תחת מערכת ההפעלה חלונות 7 אני מתקין את הדרייבר האחרון שרלוונטי לכרטיס הזה (9.3) כי AMD הפסיקה לתמוך בכל כרטיסי ה DX9, וה CCC לא עולה בכלל, רואים שהוא מותקן אבל הוא לא עובד ובמנהל ההתקנים מותקן הדרייבר של מיקרוסופט, וכמובן שאיני יכול להגדיר את הכרטיס - הגדרות תלת מימד לסוגיהן - AA וכו. האם יש דרייבר צד שלישי שיכול לעזור או איזה פיתרון אחר?

10. Started by rockstarr,

http://www.neweggbusiness.com/Product/Product.aspx?Item=9B-14-195-118 זהו כרטיס מתחרה בחברת NVIDIA בסדרה המקצועית QUADRO שלהם. עכשיו הכרטיס אמור לעבוד בתוכנות כמו 3DS MAX וכד' וזה כמובן הייעוד שלו. רציתי לשאול איך הוא לדעתכם במשחקי מחשב? אני לא מצאתי לא יוטיוב ולא מידע אמין אחר שסוקר את ביצועיו ביחס לכרטיסים אחרים. אשמח אם תוכלו להגיד לי פחות או יותר? דוגמא לCRISIS 3, BF 3 איך אמור להריץ אותם?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  11. Started by wow,

אני מעוניין לקנות מסך 19" וראיתי ביקורות טובות מאוד על ה- 454 אבל המחיר,המחיר... בכל מקרה יש גם את ה-455 שעולה איזה 500 שקל פחות,עכשיו השאלה היא האם המסך הזה (שגם הוא לא זול בכלל) שווה את ה-1800 שקל או שבתקציב כזה כדאי לי ללכת על משהו אחר(חברה שונה וכו'). ועו מסך שחשבתי עליו הוא המסך המדהים של הרקולס ה-Hercules ProphetView 920 Pro 17" דק אבל לא מצאתי עליו אינפורמציה אז אם מישהו מכיר ,הוא נחשב איכותי ?כי המחיר שלו ממש בשמיים ובפחות 700 שקל(שזה המון) אני יכול לקחת את ה-454 של LLYAMA אמנם לא דק אבל 19" וכמובן הטוב ביותר.

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  12. שלום, יש לנו עכשיו הוצאות רבות ואבא שלי לא יכול בנתיים להרשות לעצמו לקנות מחשב חדש ב 5000+ ש"ח. בנתיים אני תקוע עם מחשב בכלל לא משהו (כמו שאתם יודעים) :'(. ניתן לראות את המפרט (אם יש צורך) במפרט שלי. הייתי רוצה לשחק בכמה משחקים נחמדים כמו GTA3 אבל אני לא יכול עם המחשב הזה, וזאת מהסיבה שיש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 32MB (אפילו GTA3 רץ מקורטע)... :'( אז חשבתי שאולי עד שאבא שלי יקנה מחשב חדש אני אקנה כרטיס מסך נורמלי בלא יותר מ 359ש"ח כי זה די זמני... חשבתי האמת על GF4 MX 440 64MB אבל אני לא יודע של איזה חברה :-\. אז רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים? ואם זה יהיה טוב אז איזה אחד הייתם מציעים. בכל מקרה גם רציתי לקנות משקפי תלת מימד שיצאו לא מזמן בארץ אבל הייתי רו…

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by No Respect,

טוב תראו לי קונים מחשב עוד שבוע,ואני לא סגור על כרטיס מסך =[ יש 9800GT XT OC ב-710 ש"ח. יש 9600GT XT OC ב-635 ש"ח ויש 9500GT ב-355 ש"ח.. HD4850 אני לא קונה למה זה גם לא לתקציב וגם כי אני מחפש ל-ח-ס-ו-ך..! איזה מהם הכי כדאי?(E7200-2GB RAM-320GB-P31-DS3L-500W) עכשיו גם לאחי יש מחשב אבל ישן.פנטיום 4,ויש לו 1.5 ג'יגה ראם וכרטיס מסך 7300LE. וספק יש לו אם אני לא טועה 480W... איזה כרטיס מסך יהיה הכי חזק בשבילו בלי לעשות צוואר בקבוק?? ובשביל המחשב שלי,איזהכרטיס מסך יהיה הכי משתלם,ואני מזכיר אני מחפש לחסוך ולקבל ביצועים טובים של לפחות HIGH חלק =] תודה שבת שלום ויום טוב!

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  14. האם זה אפשרי לעשות crossfire לכרטיס 4870 יחיד ועוד חצי שנה להוסיף עוד 4870 (של יצרן שונה, לא בטוח שיהיה אותו יצרן) וזה יעבוד? אני צריך תשובה 100% בשביל חבר שלי. למי שלא הבין הוא קונה עכשיו 4870 יחיד, לא HDX2, ועוד חצי שנה בערך עוד אחד בשביל לעשות crossfire, ולא בטוח שיהיה של אותו יצרן. בIQPC אמרו לו שאי אפשר אבל אני חושב שאפשר. בבקשה ממשהו שמבין צריך תשובה של 100%

• 14 תגובות
    • 951 צפיות
  15. היי אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור על כרטיס מסך הייתי רוצה עזרה *עדיפות לnVidia בינתיים אני בכיוון ל650GTX OC עולה 618ש"ח בTMS זה למשחקים ואני מצפה לפחות שנה וחצי קדימה על ULTRA .. קניתי לפני שנתיים וחצי 9800GT הכל היה טוב ויפה עד שהBF3 הגיע. החזיק בערך שנה וחצי את כל העולם על ULTRA עד הרגע שהתקנתי את הBF שם הגעתי לשפל המדרגה הרגע הזה שאני רב עם הSETTING ומוצא את עצמי נקרע בין שמים לארץ מחפש לי את האיזון שבין האיכות לביצועים .... בקיצור השקעתי בזמנו 690ש"ח ויצאתי מרוצה עם טווח התוצאות.. מחפש משהו בסגנון תודה =]

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  16. Started by GREATMAMBA,

אהלן, אני מחפש כרטיס מסך נורמלי וטוב - אך לא משוגע. אני לא משחק במשחקי FPS במחשב, אלא בעיקר בPES ובNBA, אך בכל זאת, רוצה שייראו טוב. הספק שלי הוא 500W. התקציב עד 600 שקל. תודה!

17. אז ככה אני חושב על קניה של 9880 PRO מאחר וזה הגיע לארץ... אז ככה דבר ראשון לא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף.. הדברים שאני רוצה שיהיה בכרטיס זה יכולות OC הכי טובות מבין שלשות החברות ובאנדל כמה שיותר גדול כמובן ה-OC יותר חשוב והחברות הן: GIGA-BYTE , HERCULES , ATI מה אתם ממליצים?

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  18. איזה מביניהם הכי חזק עם אוברקלוק בינוני-גבוה? כמו כן איזה חברה הכי טובה ל-GTX 275?

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by OutRaGe,

שלום. אני רוצה בקרוב לקנות את ה-R9550 , הגיע הזמן להחליף כרטיס מסך (עכשיו GF2MX ) ויש לי כמה שאלות לגביו. 1. האם המפרט הנ"ל ינצל את רוב כוחו של הכרטיס? P4 1.5 512SDRAM ואיזה לוח של אינטל , אם הדגם ממש חשוב אני תכף אסתכל באברסט 2.לגבי החברה של הכרטיס , מצאתי של GB בזיגזאג ושל ABIT בפנדס איך שתי החברות האלו ואיזה מהן יותר טובה לכרטיס הזה? מבחינת האם הסופטמוד המתוכנן אם יצליח ומבחינת קירור טוב יותר לכל אחת מהחברות? (כמובן מתוכנן גם OC אם אפשר בבקשה גם לינק לאתרים לאנשים שעשו OC+SoftMod על הכרטיס של אחת משתי החברות הנ"ל או אם יש לכם הצעה לחברה יותר טובה בחנות אמינה וטובה כאשר אתם יודעים שאותה חברה עומדת באותם פרמטרים שהצגתי לפני כן ושוב אם אפשר גם לינק. ו…

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  20. שלום, אני מסדר לחבר שלי כמה דברים במחשב (פנטיום3 וג'י פורס MX 440) והבעיה היא שאחרי שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך המסך נכבה כל פעם שהמחשב עולה. לפי דעתי זאת בעיה בדריבר של הכרטיס מסך כי אחרי שאני מסיר אותו ואני משתמש במחשב בלי הדריבר זה בסדר. אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה אז שיכתוב בבקשה. תודה.

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  21. אני מחפש כרטיס מסך במקסימום 1450 ש"ח, אם אפשר תעזרו לי כי יש לי כמה שאלות: 1) לאיזה כרטיס של ati מכביל הTI4800SE של MSI? 2) למה הTI4800SE של MSI עולה פחות (300 ש"ח פחות בpchardwar ) מה- TI4600 של MSI ? 3) האם סדרת הTI תומכים בDX 9? כי אם לא אני לא הולך לקנות אחד. 4) מה ההבדל בין hercules r9500 pro bulk ל- hercules r9500 pro retail (ה retail עולה יותר)? 5) האם יש הבדל גדול בין - r9500 PRO ל-r9700 לא PRO? |+|תודה|+|

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  22. כל הפרטים והשימושים שלי מפורטים בת'רד הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494085.msg4229731#msg4229731 בחלק מהמקומות הציעו לי את הGTX 460 בחלק מהמקומות QUADRO, פה בפורום חלק הציעו QUADRO חלק 460. לפי מה שהבנתי הGTX זולל חשמל, אז צריך לשדרג את הספק. כאן המפרט נכון לעכשיו (שימו לב, זה 8GB זכרונות ולא 4 כמו שכתוב) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500547.msg4284565#msg4284565 אם בסופו של דבר פוסקים על GTX, תחשבו גם את עלות הספק החדש שיחזיק את ה460, ונראה אם זה משתלם. אז.. מה עדיף לשימושים שלי, QUADRO 600 או GTX 460?

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  23. :'( ישלי P III 800 128SDRAM ולוח אם ASUS CUV4X במה שווה להשקיע יותר למישחקים לשנה הקרובה כ.מסך עד 1100 מחשב בסוף דצמבר עד 2500 (בלי מסך רק מעבד+כ.מסך+לוח אם+זיכרון) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  24. רשמתי כבר תשאלה

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  25. Started by iyehuda,

מה ההבדל בין ATI RADEON 9000 PRO לבין ATI RADEON 9000?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.