כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
היי אני כרגע בונה מחשב חדש שיבוסס על מעבד i7 920 או Q9550 , מסך 22' של סמסונג T220P. רציתי שתייעצו לי על כרטיס מסך מבין השלושה , כמובן שהמחשב יהיה מיועד למטרות גיימינג קודם כל!! אז בבקשה שתפו אותי במחשבות שלכם. תודה רז.
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי עד יום ראשון להחליט אני מבקש לא להמליץ על דגמים של חברות אחרות אני קונה את אחד מאלו במחיר של ~900 ש"ח כך שאין מתחרים במחיר וגם אני צריך עזרה בלמצוא סיקורים על הXFX אני מוצא רק את הסיקורים של גרסת הAGP.
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני רוצה להמהיר את הכרטיס מסך, אבל מה ההבדל בין אוברקלוקינג לטוויקינג?
-
כאשר אני מפעיל מנורה שהיא על אותו קו חשמל של המסך המסך מתחיל לרעוד יש לי מסך mag 770fd
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
היי חבר שלי קונה כ.מסך חדש ואני לא יודע על מה להמליץ לו כמובן שבהתחלה אמרתי לו לקנות את הTi4200, אבל אף חנות לא מוכרת אותו כבר. איזה כרטיס הכי שווה לקחת בתקציב הזה?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
ראיתי שיש HDCP ל 7900GS נדמה לי... ולא מובן לי מה זה.. מקווה שתוכלו לעזור
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אז ככה מה יהיה עדיף לי לעשות? לקנות כרטיס נוסף x1950xtx ולחבר אותו עם הנוכחי שלי בcrossfire? או לחכות.. או אפילו עכשיו ולקנות כ.מסך תומךDX10?
-
- 15 תגובות
- 992 צפיות
-
-
בכמה ה1950 פרו יותר טוב מה- 7800גי טי <?
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם נהרס לי כרטיס מסך של חברת BFG 8800GTS 320MB OC2 לפני כמה ימים. קניתי את כרטיס המסך בתאריך 9/07. נכון לעכשיו עברו שנתיים וחודש. בחנות טוענים שהאחריות היא לשנתיים בלבד. אם זכור לי האחריות לכרטיסי מסך היא 3 שנים. אם למישהו ישנו כרטיס מסוג זה, יכול לתת אישרור שהכרטיס באחריות לשלוש שנים או את הטלפון של היבואן לכרטיסי מסך אלו. תודה מוטי
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מאוורר בן כחצי שנה עם כרטיס מסך של ג'יגהבייט 4850 עם קירור של זלמן. המחשב עצמו מאוד שקט, למעט הכרטיס מסך! המאוורר כל הזמן מסתובב בכל הכוח- ויש לו כנראה הרבה כוח כי הרעש ממש מציק! יש לי מס' שאלות: א. יש כאן אנשים נוספים עם אותו כרטיס מסך- אם כן האם אצלכם הוא גם רועש? הרבה או קצת? ב. הבנתי שרק אם מהמאוורר יוצאים 3 חוטים אז אפשר לשלוט על המהירות שלו ואם יש לו רק 2 אז אי אפשר- ואצלי יש רק 2, מה הפיתרונות הנוספים? ג. האם יש מישהו שהייתה לו בעיה דומה, הלך במסגרת האחריות לחברה והחליפו לו כרטיס מסך לכרטיס אחר? אני חושב לבקש החלפה ל 4770 שהבנתי שהוא יותר קר. ד. במידה ואני רוצה לנסות לפרק את הכרטיס ואת המאוורר ספציפית ולנסות לשמן אותו- אפשר איזשהו מדריך על הכרטיס …
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני לא גיימר ולא משו כבד רק רוצה לשחק במשחקים ושיעלו לי , ושאני לא יצטרך לשדרג אותו בעוד כמה זמןן למשחקים חדשים של העתיד.. חבל לקנות כרטיס שלא ינוצל עד הסוף במחיר כל כך יקר ולא אחד פשוט שלא יעלה לי משחקים ברמה ואיכות טובה כסף זה לא הבעיה אני יכול לקנת 6800 אבל אני צריך את דעתכם..!? חבל לקנות אותו בסוף ככה לחינם ילך על פארש המחשב הוא דו שימושי ..סרטים גרפיקה מוזיקה..(עריכה עובדה ) וגם לשחק.. זה המערכת INTEL P-4 LGA775 3.00GHZ 530 800MHZ 1MB ASUS P4P800-E DELUXE ADATA DDR 512MB 500MHZ 2 WD 160/7200 SATA 8MB NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X COMPUCASE CI-6920 BLUE 600 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN ZALMAN CNPS7000A-Cu
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
זה non ultra ?! לא ראיתי שמופיע באתר שלהם פס יצור כזה...
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אנשים צהריים טובים, אני מזה בלחץ עכשיו התקשרתי ללוגיק בקשר לכרטיס, נתנו לי את Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Retail Video Card ואני ביקשתי להחליף לGV-NX66T128VP, היא אמרה לי שתברר אצל הספק, ואני ממתין עכשיו, מה יהיה אם היא תגיד לי שאין להם את הכרטיס, האם ההבדל בינו לבין הקודם גדול, אין זה התבטא בfps במשחק?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום וברכה, מה ההספק שצורך כרטיס רדאון 7790 של אסוס גרסת ה1 גיגה, שאר המפרט שלי הוא איי 3 וכונן אחד.? אפשר קישורים לספקי כוח באייבורי\פלונטר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. קיבלתי לאחרונה מקלדת חדשה למערכת שלי שמריצה ויסטה אולטימייט,עכשיו אני מעונין לדעת האם ישנו קיצור דרך על לוח המקשים שיכול להחליף לי בין 2 תצוגות ממש כמו במחשבים ניידים (בין צג מחשב ובין טלויזיה שמחובר כבר) ובמידה ולא האם ישנה תוכנה שיכולה לבצע זאת. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אולי למישהו ישנו רעיון שיוכל לעזור לי. תודה על העזרה עמנואל
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אנשים טובים בוקר אור לכולכם. ההורים שלי החליטו שהיום הם רוצים מסך חדש ויהי מה. מדובר במסך "19 LCD וחשבתי ללכת על הLG 1980Q. המחיר שלו הוא בסביבות 3200 ש"ח בחנויות השונות. השאלה שלי היא האם אתם ממליצים על משהו אחר, או שמא המסך הזה הוא דווקא בחירה טובה? נתקלתי גם בדגם שנקרא 1981Q שחוץ מהעיצוב אני לא מוצא ביניהם הבדלים. בכל מקרה אם אתם חושבים שצריך לחכות ולקנות משהו אחר אני אשמח לשמוע. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך NVIDIA בתקציב של 500 ש"ח + - המטרות הן עבודות גרפיקה די כבדות, כמו AUTOCAD, REVIT, PHOTOSHOP, 3D STUDIO, SKETCHUP, עבודות רינדור וכו' המעבד הוא כנראה יהיה i3 ספק כוח SEASONIC 430W אני חשבתי על Gigabyte nVidia Geforce GT240 1Gb... האם הוא יספק אותי לצרכים שלי? מה לגבי השקט שלו? תודה...
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
חשבתי לקנות 6600GT AGP, ב-KSP מוכרים את XFX ב-1060. מישהו יודע איך הוא, אם יש בעיות או שאפשר לקנות בראש שקט? הוא ישמש בעיקר לסרטים וקצת למשחקים, אני לא גיימר... תודה גיא
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי GTS 250 במשהו יותר חזק לצורך משחקים. התקציב:800-1200 ש"ח מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3L v1.0 זיכרון: 4GB DDR3 KINGSTON 1337 מעבד: Intel® Core i5 CPU 750 @ 2.67GHz ספק : 600 וואט מסך : LG 23 FULL HD 1080P והאם כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות כרטיס מסך לטווח הארוך.
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לצד ההמתנה לעדכונים אודות האפשרות שנראה ליבות Vega 20 לגיימינג - אנו מקבלים דיווחים על ליבות Polaris 30 משופרות בתהליך ייצור של 12 ננומטר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך 6950 TOXIC ו שמתי לו דרייברים הכי חדשים שיש לAMD אבל לפעמים בזמן עבודה או בזמן משחק נתקע לי המחשב ופאעום מהבב המסך ורושם לי הדרייבר שיחזר את עצמו מה לעשות בבקשה??? וגם יש לי בכרטיס מתג לעביר ל6970 זה מעלה בSHADERS ל1536 אבל במשחק פתאום התחיל לזייף בSKYRIM השחקן התחיל לרדת לי פתאום מתחת לאדמה?? http://gpuz.techpowerup.com/12/01/03/3gb.png
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
http://engadget.com/2006/01/10/dell-3007wfp-reviewed/ 2200$
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הי, לאחר המלצת החברים כאן החלפתי את ה X600 הקודם שלי ב HD4670 (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=370231.0) לאחר התקנה והתקנת הדרייבר המתאים (8.11) יש כמה בעיות: 1. ישנם משחקים אשר אין בהם כלל שיפור (CRYSIS WH לדוגמא) 2. משחקים אשר לא עלו כלל בכרטיס הקודם אמנם עולים עכשיו ואף המערכת מקנפגת אותם גבוה אך ישנם כל הזמן קיטועים והמשחק מגמם מעט. למעשה יש שיפור עצום בגרפיקה כאשר אני משנה את הקונפיגורציות, אך המשחקיות נותרת ללא שינוי. ז"א הגמגום שווה גם עם רזולוציה ופרטים נמוכים וגם עם רזולוציה גבוהה ומירב הפרטים. הדבר בולט במיוחד ב NFS ו FAR CRY II כאמור המערכת שלי: פנטיום 4 3000MHz לוח אינטל 915 GB 1.5 DDR השאלה שלי האם אני חווה למעשה מה שנקרא צוואר בקבוק בגלל המעבד?…
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי החלטתי ללכת על הכרטיס מסך הנ"ל 980 gtx ti הבעיה היא במגוון חברות שזה כל כך מבלבל אותי. המטרה שלי פשוט שהכרטיס מסך יהיה שקט ועם איוורור טוב. אם כך, כדאי לי ללכת על ה- MSI GeForce GTX 980 Ti Lightning ? הבנתי שהוא ממש שקט. לצורך העניין יש גם את של חברת EVGA שזה יוצא יותר זול וגם את של gigabyte. מישהו יכול לעשות לי סדר מה ההבדלים בין כל החברות ומה אני צריך לבחור?? תודה..
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה ממכם בלמצוא כרטיס בתקציב עד 500 ש"ח .. אני אולי יכול לתהגמש טיפה בלשלם ממש טיפה יותר בשביל להיות עם ראש שקט .. קראתי טיפה פה בסקרים ואנשים ממליצים על כרטיסים GTS450 .. שהוא במחיר גם סביר : ... האם זאת התשובה האחרונה או שיש עוד הצעות לגבי כרטיסים אחרים שיכולים לעמוד גם בביצועים של ה 9800GTX .. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-