כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
חזרתי היום מהצבא אני רוצה להדליק תמחשב ואז אני מבחין במאן נקודות מוזרות כאלה /קווים מוזרים עוד לפני העלייה של ה WINDOWS כלומר הלוגו של הלוח אם מלא בנקודות/ קווים מוזרים וכנ"ל גם ב העלייה של מערכת ההפעלה. מה שנסתי לעשות כדי למצוא פתרון הוא כזה: מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי אותו מהתחלה שיחזור מערכת נקתי את הכרטיס מסך והחזרתי אותו בחזרה למארז שום דבר לא עזר ,האם הכרטיס נדפק סופית?? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פשוט בן מס' חודשים עם כרטיס מסך על הלוח, וחריץ PCI-E פנוי. אני רוצה לחבר גם את הטלויזיה למחשב כך שאוכל לראות סרט בטלויזיה ולהמשיך לעבוד על המחשב, כמו שני מסכים. האם אני יכול להוסיף כרטיס מסך PCI ישן שיש לי? האם אני צריך לקנות כרטיס מסך PCI-E חדש? או שלא ניתן שני כרטיסים PCI-E במקביל? האם למשהו יש רעיון יותר טוב מאלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס מסך נורמלי וטוב - אך לא משוגע. אני לא משחק במשחקי FPS במחשב, אלא בעיקר בPES ובNBA, אך בכל זאת, רוצה שייראו טוב. הספק שלי הוא 500W. התקציב עד 600 שקל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם המצב הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני כשלוש שנים. אז המפרט היה תותח אבל הוא התיישן מאז. אני לא זוכר בדיוק את כל פרטי החומרה אבל יש לו מעבד i5 2500k, זיכרון 16GB, וכרטיס ATI שאני לא בדיוק זוכר את מספר הדגם. המארז הוא Fractal Design define מאוורר בצורה סבירה (לא שמתי מאווררים בריצפה ובתקרה שלו) וספק הכוח של 450W או 500W מיצרן מוכר (לא זוכר איזה אבל אני זוכר שהוא לא עלה 200 שקל). אני כמעט ולא משחק משחקים כי אין לי זמן וכוח אבל לאחרונה קצת ניסיתי לחזור לזה וגיליתי שכרטיס המסך שלי כבר לא סוחב משחקים עדכניים ברזולוציה נורמאלית. אז המטרה שלי היא כרגע להשיג אפשרות לשחק בצורה נורמאלית. זה לא חייב להיות הכי הכי הכי טוב שיש אלא טוב מספיק לחוויה שאינה מבאסת. התקציב שלי לענ…
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום יש לי sapphire hd 6950 2GB RAM וברצוני לפתוח אותו ל6970 השאלה שלי האם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד הבא: AMD Phenom 2 X4 965 3.4 GHz בלי אוברקלוק אם יהיה לי צוואר בקבוק - לכמה GHZ צריך לעשות אוברקלוק? תודה על תשומת הלב
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מתלבט בין כרטיס מסך 7300GT ל- 8400GS. ההבדל הוא 10 ש"ח יותר לטובת ה- GS. המחיר הוא 160 ש"ח. תודה
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מחליף לאחד מהם במקום ה- 4850 של ספיר(היתה לו בעיית התחממות) ההחלפה נעשית ב- KSP למי שרוצה לדעת כדאי להחליף ל- 9800GTX+ או ל- 250GTS של ZOTAC? חשוב לי לדעת בעיקר איך הם מבחינת רעש, טמפרטורות, OC.. עד כמה שהבנתי אין הבדל ביניהם, אבל אם יש יהיה נחמד לשמוע. אני משחק ברזולוציה 1280X1024, לפעמים טיפה יותר נמוכה, במסך 19'' רגיל(לא רחב).
-
- 13 תגובות
- 975 צפיות
-
-
האם ההבדלים בין ה-Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR ל- Gigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR שווים 550 שקל??? ??? עריכה:=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=:עריכה לפי הfaq של SpiritKnight [לינק למטה] רשום שה-Geforce FX 5900ULTRA יותר טוב מה-Radeon9800PRO במהירות ליבה וזיכרון אבל עדיין ה redeon משיג תוצאות יותר טובות במבחנים למה!? לינק: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=39877 ובקשר לכותרת אני פשוט דפוק .....
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כאשר אני ניכנס למשחק אני ממתין מספר שניות יש מסך שחור וכעבור שניה זה יוצא וכותב לי tony hawks pro skater 4 was unble to initialize graphics engine מה ניתן לעשות בעניין?תודה מראש לכול העוזרים סתיו.
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש צפי להוצאה של סדרת 48XX במתכונת של קירור פסיבי כמו ה 3870 וה 3850 בגרסת ULTIMATE הנה דוגמאת של ה 3870 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=217&grp=3 תודה.
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
עדיף מסך בצבעים כהים (שחור,אפור,כסוף....). איך המסך LG776FT ואיך המסך IIYAMA 413PRO COLOR ? תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים.....
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום! קניתי 1900GT ורציתי לדעת איזה תוכנות רצוי שיהיו (ATITOOL וכאלה) ומה הכי מומלץ אם עדיף ישר להתקין דרייברים של אןמגה בלי להתקין בכלל CATALYST אשמח לקבל המלצות בכלל (ולא מתוכנן כרגע OC - אולי קטנטן ביותר...)
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את 9.8 המשחקים נראים בצורה פשוט מוזרה. הכול מרגיש מפוקסל ובלי AA למרות שאני מפעיל את הכול על הגדרות מקסימליות והמשחקים נראו הרבה יותר טוב בעבר. ניסיתי למחוק את 9.8 ולהתקין גרסאות קודמות אך הבעיה נשארה. המפרט הוא - i7 920 hd4890 3gb ram תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן, לוח האם שלו הוא MSI MS-7528 והוא משמש לשיטוט באינטרנט וצפיה ביוטיוב, שום דבר שדורש הרבה FPS-ים. לפי המפרט שלו יש לו חיבור PCIx16, גירסה 1.0a יש המלצות לכרטיס במחיר סביר?
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
של AMD או NVIDIA? אני יודע שזה פרט שולי, אך בכל זאת - אילו דרייברים "עמוסים" יותר בפיצ'רים וצורכים יותר משאבים מהמערכת? תודה.
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם עם חיבור PCI-EXPRESS 1.0 לכרטיס מסך אם אני אקנה כרטיס מסך שבא עם חיבור PCI-EXPRESS 2.0 או PCI-EXPRESS 3.0, האם אני אוכל להרכיב אותו בלוח האם שלי וזה יעבוד? תודה
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מחשבים זהים בעלי אותם כרטיסי מסך, אך כרטיס המסך באחד מהם מסוג הTwintech 9600GT XT מפיק רעש אלקטרוני צורם. הצלחתי להקליט את אותו רעש דרך מיקרופון, יש לציין שהוא יותר ברור וחד במציאות: http://rapidshare.com/files/255698768/9600_Prob.wma במחשב השני אין כלל זכר לרעש הזה, ואם תרשמו BUZZ+9600GT תוכלו למצוא מספר אנשים החווים את אותה הבעייה. גם כשהדלת סגורה ואני יושב במרחק מטר וחצי ממחשבי, עדיין ניתן לשמוע את הרעש. כמו שתואר בפורומים, הרעש מתרחש כאשר יש איזושהי פעילות על המסך (כגון הזזת עכבר) או כאשר אני מפעיל משחק. בחנות שממנה רכשתי את מחשבי טוענים שלא שומעים כלום, אך כל משפחתי שומעת את אותו רעש מעיק ואני במיוחד. ממה נובע הרעש הזה? והאם ניתן לתקן\להחליף את כ…
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
אני מתלבט מה טוב יותר - הכרטיסים החזקים מסדרת ה-7 של NVIDIA, או החלשים מסדרת ה-8. אפשר דיעות?
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול משהו לגביי gtx460 האם הוא חזק בהרבה 9800gtx+ כי אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך חדש והבנתי פה בפורום שהוא כרטיס משתלם וחזק אז רציתי לדעת בכמה הוא יותר חזק מה9800gtx והאם שווה להשקיע בו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מתכנן שידרוג כרטיס מסך בזמן הקרוב(השבוע, אם אפשר כבר מחר) ומכיוון שהספק כח והמארז שלו מאוד מוגבלים(M.ATX ו 250W) הוא נאלץ ללכת על כרטיס בעל SLOT יחיד ובלי צורך בחיבור 6PIN אז המלצתי לו על הכרטיס HD 7750 XFX SingleSlot. הענין הוא שהכרטיס אינו נמכר בארץ ולכן הוא חייב להזמין מארה"ב אז מצאתי לינק עם מחיר מוזל והצעתי לו להזמין משם. http://us.ncix.com/products/?sku=71066&vpn=FX775AZNP4&manufacture=XFX&promoid=1261 השאלה שלי היא האם יש אחריות לכרטיס בארץ או במקרה שיהיה בעיה הוא יהיה חייב לשלוח את הכרטיס בחזה לNCIX או משהו כזה?
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות ? מה יענו עבדו עלי או שהתוכנה דפוקה הנה תמונה מהתוכנה, התוכנה היא HWiNFO32
-
- 16 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חברים, אני קניתי את הכרטיס הזה לפני שבוע למערכת הישנה שלי , המטרה שלי היתה שדרוג הכרטיס מסך כדי שאני אוכל לצפות בתכני HD ללא בעיה. פנטיום 4 , 3 ג'יגה הרץ. 1 ג'יגה זיכרון פנימי. 320 ג'יגה דיסק קשיח. לוח אם- Abit ic7 max3 ספק כוח - Thermaltake 420w - יש לי מושג כללי בהתקנת חלקים למחשב, כולל כרטיס מסך. אולם הפעם אני חושש שפספסתי משהו בהתקנה ובגלל זה הכרטיס מסך לא מתפקד. הכרטיס מתחבר לחשמל , הוא מגיע עם כבל כוח שצידו האחד מתחבר אליו, וצידו השני מתפצל ל- 2 יציאות MOLEX שבכל אחד יש 3 פינים. מה שעשיתי, ניתקתי את החשמל מהמפסק של הספק כח. אני התקנתי את הכרטיס מסך בחריץ- AGP , וידאתי שהוא יושב טוב וחיזקתי את הבורג שלא יזוז. חיברתי את הכבל חשמל מהכרטיס מסך אל MOLEX אחד (בגלל שלא הי…
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W בעל 18A ל12V.... השאלה שלי היא כזאת.. אני מתכנן בעוד כשנה לקנות מחשב חדש, אולי אפילו יותר, הספק שיש לי כרגע מחזיק פרסקוט 2.8 עם אוברקלוק ל3.2... האם הספק יספק לי מספיק מתח לכרטיס ע"מ שיעבוד במלוא הפוטנציאל או שמה זה ייצור צוואר בקבוק.. ואני רוצה בבקשה תשובות ענייניות. במידה ואתם בטוחים שתהיה איזשהי בעיה, איזה ספק כן כדאי לקנות..???... טוב... וכמובן תקציבי. אין לי תקציב מסויים לתת כי בספקים אני לא הכי מבין, אז תזרקו הצעות , שוב במידה וצריך, וקחו בחשבון שהספק לא ישמש למחשב החדש שאני יקנה בעוד שנה+. עריכה: הכרטיס הוא לAGP...
-
- 15 תגובות
- 974 צפיות
-