עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיס מסך Sapphire ATI RADEON HD5770 GDDR5 1G HDMI הוא בלי vapor-x נכון?

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  2. המערכת: intel e6400 2gb ddr2 לא זוכר את הלוח אם. יש לי כרגע 8600gt , די חלש לא מצליח להריץ משחקים חדשים נורמלי...חשבתי לשדרג בכרטיס יד 2, וראיתי את ה8800gt cבטווח מחירים הזה. האם כדאי ללכת עליו<? מה ההבדל בין כל הדגמים השונים, הן במהיריות הזיכרון והן בליבה. אולי כדי ללכת על כרטיס אחר שיתן ביצועים טובים יותר באותו מחיר? ( לא מכיר את הכרטיסים של ati). עריכה: שחכתי לציין מסך 19אינצ סטרטנדרנט ( 1280X) , והמערכת כוללת ספק חזק liberty 400W.

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  3. השאלה כזאת בקשר לשדרוג מחשב מדובר על המפרט הזה : PENTIUM D 3 GHZ 2G RAM לוח של אינטל לא בטוח מה הדגם אבל יש לו PCI-E X16 (מן ה סתם שה PCI 1 ולא 2) עכשיו עומד על המחשב 8600GTS המחשבים מקרטעים ה FPS ממש נמוך התקציב בסביביות ה 500 שקל (100+\-) אני חשבתי על GTS250 של נבידיה שעולה בסביבות ה 650 שקל או על 4850 של ATI שעולה בסביבות ה 600 שקל השאלה עם הכרטיסים האלה יתנו צוואר בקבוק יותר מדי גדול ? תודה לעונים !

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב פשוט בן מס' חודשים עם כרטיס מסך על הלוח, וחריץ PCI-E פנוי. אני רוצה לחבר גם את הטלויזיה למחשב כך שאוכל לראות סרט בטלויזיה ולהמשיך לעבוד על המחשב, כמו שני מסכים. האם אני יכול להוסיף כרטיס מסך PCI ישן שיש לי? האם אני צריך לקנות כרטיס מסך PCI-E חדש? או שלא ניתן שני כרטיסים PCI-E במקביל? האם למשהו יש רעיון יותר טוב מאלו? תודה

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  5. Started by pringles,

יש לי 4850 וספק 430 של סיסוניק שאר מפרט אפשר לראות בצד ובזמן אחרון במשחקים התחילו להיות לי בעיות שהמסך נהיה שחור ויוצא מהמשחק וחוזר או לפעמים לא חוזר. DIRT2 COD:MW2 NFS: SHIFT ולא ידעתי מה לעשות חשבתי ספק לא טוב או כרטיס דפוק ואולי זה כן ככה אני לא יודע אבל מה שמצחיק עשיתי אוברקלוק למעבד מ2.66 ל 3.1 העלתי FSB מ333 ל 395 וזה כולל את הזכרונות )667( בלי העלאת מתחים, ועכשיו פתאום הכל עובד חלק ואפילו יותר טוב וגם יותר חלק ועשיתי איזה 4 שעות של בדיקות מאמץ למעבד עם S&M PRIME 3mark וממש אין זכר לבעיות שהיו לי איך אתם מסבירים את זה?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by rtirti,

שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי להתייעץ כאן מהו הכרטיס מסך הכי טוב שיש עד 900 ש"ח, לפי מה שאמרו לי של ati hd5770 האם זה נכון?? הוא עולה בערך 800 ומשהו.

• 14 תגובות
    • 928 צפיות
  7. אהלן חבר'ה, נכנסתי לפורום והתרשמתי מרמת הידע של חבריו.( רק עכשיו שמתי לב שההודעה מתאימה יותר לתמיכה טכנית, אם אפשר להעביר) הבעיה שלי היא כזו: בחודשיים האחרונים התחילו להופיע לי פסים אדומים במסך. בהתחלה חשדתי שזה המסך , אך בגלל שהפסים הופיעו לסירוגין הבנתי שכנראה הבעיה היא חומרתית והחשוד העיקרי הוא כרטיס המסך. העלתי תמונה כדיי שתוכלו לראות ולשפוט בעצמכם: http://i45.tinypic.com/2u6ir0n.jpg בנוסף לכך, בדקתי בהתקני הצגים והוא מראה לי ככיבול שהכרטיס לא מזוהה. למעשה אני מקבל אות מהכרטיס אבל הכרטיס לא מתפקד במלואו. בנוסף לכך, משחקיי ווידאו לא עובדים, יש תזוזה איטית גם במהלך הגלישה (כאילו הדף יורד באיטיות בחלקים ) וגם יש קושי בהרצת סרטים /סרטונים / HD / ולא HD במחשב. ניסיתי גם לע…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by god0nline,

אהלן! אני מעוניין בכרטיס מסך לא יקר במיוחד (אפילו מהגירסאות היותר ישנות) - עד 500 שקל אני יודע שזה תקציב ממש בסיסי, אבל זה כרגע מה שיש לי... מעבד: i7 2600k זיכרון : 16GB (4x4 Kingston) לוח אם של ASROCK, לא זוכר בדיוק את הדגם - אבל הוא חדש דנדש, אז אני מניח שלא תהיה בעיית התאמה לכרטיסים.. כרגע יש לי כרטיס מסך 9600GT שאני יודע שהוא ענתיקה, והוא לא מריץ את BF-3. סה"כ המחשב שלי טוב ממש, חוץ מהכרטיס מסך - ברמה שהמשחק, אם כרטיס נורמאלי, ירוץ אפילו על גבוה - אבל כרגע יספיק לי כרטיס מעבר בין ה-9600 עד שיהיה לי תקציב למשהו טוב יותר.. תודה רבה על העזרה!

9. אני מחפש ביקורות על הכרטיס asus ti 4400 שימו לב הדלוקס אז תודה מראש גיא

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by JohnClark,

היי חבר שלי קונה כ.מסך חדש ואני לא יודע על מה להמליץ לו כמובן שבהתחלה אמרתי לו לקנות את הTi4200, אבל אף חנות לא מוכרת אותו כבר. איזה כרטיס הכי שווה לקחת בתקציב הזה?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  11. שלום, יש לנו עכשיו הוצאות רבות ואבא שלי לא יכול בנתיים להרשות לעצמו לקנות מחשב חדש ב 5000+ ש"ח. בנתיים אני תקוע עם מחשב בכלל לא משהו (כמו שאתם יודעים) :'(. ניתן לראות את המפרט (אם יש צורך) במפרט שלי. הייתי רוצה לשחק בכמה משחקים נחמדים כמו GTA3 אבל אני לא יכול עם המחשב הזה, וזאת מהסיבה שיש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 32MB (אפילו GTA3 רץ מקורטע)... :'( אז חשבתי שאולי עד שאבא שלי יקנה מחשב חדש אני אקנה כרטיס מסך נורמלי בלא יותר מ 359ש"ח כי זה די זמני... חשבתי האמת על GF4 MX 440 64MB אבל אני לא יודע של איזה חברה :-\. אז רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים? ואם זה יהיה טוב אז איזה אחד הייתם מציעים. בכל מקרה גם רציתי לקנות משקפי תלת מימד שיצאו לא מזמן בארץ אבל הייתי רו…

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by benchy,

אולי קצת בלי קשר למדור אבל אני רוצה גם לדעת ביצועים של הכרטיס גראפי שלי.

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by iyehuda,

מה ההבדל בין ATI RADEON 9000 PRO לבין ATI RADEON 9000?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

יש אותו בארץ ? עריכת המודר: כותרת.

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by drevil,

הרצתי בדיקה על המחשב שלי (עידכנתי, עכשיו יש לי מפרט בפרטים) עם D3MARK 2001 ומה שקיבלתי זה 1900 ומשהו!! שיניתי כמובן את הבדיקה והעליתי את הAA ל4 SAMPLES ו32 ביט צבע, וHIGH DETAILS וקיצור הכל הכי גבוה חוץ מהרזולוציה שנשארה אותו דבר. לפי התוצאה המחשב אמור להיות זחל אבל הוא מריץ משחקים כמו גדול בלי שום קפיצות, יענו battle field, enter the matrix כל מיני כאלה מריץ אותם בסבבה. הרצתי את אותה בדיקה אצל חבר והוא קיבל 4000 ומשהו והמחשב שלו שווה חצי משלי במשחקים, הוא לא יכול לשחק בשום דבר. ge force 3 ti 200 (oc to 500 somehow) plll cpu at 1000mhz 128 sd ram... מה הולך פה :-\

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  16. איך הגירסה הזאת של הראדון 9600pro GIGACUBE Radeon 9600 PRO C3 128MB DDR game buster מה מסמן ה- c3 ו - game buster שווה לקנות אותו ב- 1,134 ש"ח ואיך הוא והאם יש לו tv-out איכותי וטוב. בתודה רבה----------- the cold

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by avi2014,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8758&PHPSESSID=b3084049ca83203a95cdaf2c44211cab

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by alias,

יש לי את 6600gt מה הטמפ הרגילה(לא על מאמץ) צריכה להיות? מה הטמפ על מאמץ צריכה להיות? ומזה נחשב מאמץ?להריץ משחק או משהו כזה? ואם זה משנה אז החברה של הכרטיס מסך שלי היא xfx ודבר אחרון צריך תוכנה +לינק שתראה לי תטמפ של הכרטיס מסך (ואם אפשר ממש להגיד לי לאן ללכת כאלו איפה זה אמור להיות שם) תודה מראש ותענו על כל השאלות(אם יודעם כמובן)- לא לשכוח

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  19. האם GeForce 6800GT הוא כרטיס חזק? וכמה זמן מעמד הוא יחזיק למשחקים..? פשוט אני קונה כרטיס כזה היום.... GeForce 6800GT 256MB 256bit רציתי לדעת רק אם הוא יחזיק מעמד הרבה זמן מבחינת משחקים וכד'..והאם הוא נחשב לכרטיס חזק..?

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  20. הי, מעוניין בכ.מסך 1060 6GB או 1070 (ואפילו 1080 אם זה יד 2 במחיר טוב) מסך שלי הוא TV 100HZ ברזולוציה 1K (1080...) ראיתי בפורום ביד 2: Gigabyte GTX1080 Founders Edition ב ₪1,500 GeForce 1070 G1 במחיר גמיש ₪1,425 GeForce 1070 במחיר גמיש ₪1,525 כדאי לקיות יד 2? מישהו מכיר את המוכרים? (המחיר של כרטיסי ה 1070 גמיש) יש איזה דיל טוב בבלאק פריידי שכזה שיצדיק את הפסד האחריות בקניה מחול ? לא חייב שהמקום ישלח לישראל, אני יכול לשלוח את זה דרך חברת שילוח מארה"ב ב 15-20$ (אני מכיר חברות ומנוסה בתחום).

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  21. הדרייברים האחרונים שלי היו מינואר, עשיתי עכשיו עדכון אופציונלי והעכבר התחיל לקפץ. כמובן שאחרי שעשיתי Rollback הכול חזר לקדמותו. זה קרה לעוד מישהו?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by Epidem,

שמתי לב שהנושא לא כלכך פופלארי פה, אז החלטתי לעשות פוסט, ואולי זה ידליק עוד אנשים הכרטיס שיש לו הוא ROG Strix 1080 Ti OC לאחרונה הזמנתי מAliExpress מתכת נוזלית כתחליף למשחה הטרמית הרגילה. הזמנתי מוצר עם כ1000 הזמנות ועם ביקורות באיזור ה4.5 כוכבים הדף של המוצר שהזמנתי נעלם\נמחק אבל מצאתי אצל אותו מוכר את אותו מוצר בדף אחר: קישור למוצר למרות כל מצב הקורונה , החבילה הגיעה ארוזה היטב ובזמן! (המוצר לא ממומן! אני לא מקבל כסף על הפרסום) לפני שמרחתי את המתכת על השבב דאגתי לנקות היטב את כל המשחה הישנה עם מקלות אוזניים, מגבונים והרבה אלכוהול מרחתי כ5 שכבות של מחזק ציפורניים על הקבלים\נגדים מסביב לשבב (למנוע קצר) הטמפרטורות הדהימו אותי מהשניי…

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by eliagrady,

שלום! ברשותי מחשב משני שמחובר לטלוויזיה, ומשמש כקונסולה / HTPC. המאפיינים: Intel core Due E4600 2.4 Ghz 2x2GB DDR2 667mhz ram intel i945 mobo (תקן PCI-E x16 - 1.1) 3x sata hard drives 1x CD about 4-5 USB connected devices 1 PCI card for wireless lan 2 wireless xbox controllers for pc את כל זה מריץ ספק בינוני של 500w (יש לי אפשרות להחליף אותו בספק מודולרי טוב 500w של זלמן) עד לא מזמן היה מחובר אליו הכרטיס Asus gts250 1GB, וכנראה שהוא גמר שעות. הייתי רוצה להיות מסוגל לשחק במשחקים יותר חדשים ואני מתלבט איזה כרטיס מסך (אפשר גם יד-שנייה) יכול לשבת שם? האם 7950 יכול להיות בחירה טובה? אני חושש שהוא overkill למערכת הזו. דעות?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  24. שלום לאחר החלפת המערכת הקודמת ועם אותו הכרטיס אני חווה ירידת FPS מטורפת גם כאשר אני משחק על DX11 ולא על MANTLE. הגדרות המשחק: MANTLE ULTRA ללא AA 1920x1200 <== מפרט. דרייבר בטא אחרונה 15.11 קיבעתי בביוס את PCIE GEN3. ביטלתי את הכרטיס המובנה. טמפרטורות מעבד בזמן מאמץ 43c. טמפרטורת כרטיס במאמץ 66c. במערכת הקודמת שכללה מעבד i5-3570k וספק ANTEC 750W לא חוויתי בעיות שכאלו. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  25. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לרטיס מסך חדש למשחקים. המחשב שלי: core 2 duo E8500 4GB RAM motherboard: Asrock P43Twins1600 יש לי מסך DELL U2312HM עם רזולוציה 1920X1080 כרגע יש לי +GeForce 9800 GTX אין לי מושג בטווחי מחירים כי את המחשב שלי קניתי לפני כמה שנים בחו"ל. כלל אצבע שאני חושב שטוב זה לקנות כרטיס שהוא רמה אחת מתחת להכי טוב\חדש מכיוון שיש צניחת מחירים ואז יחס מחיר\תמורה הכי טוב. אשמח למספר המלצות עם כמה אופציות למחירים וגם מהיכן כדאי לקנות (איביי? חנות בארץ? דרך אחרת להזמין לחו"ל?) תודה!

• 11 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים