עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Sapinho,

שלום חברים אני צריך עזרה ממכם בלמצוא כרטיס בתקציב עד 500 ש"ח .. אני אולי יכול לתהגמש טיפה בלשלם ממש טיפה יותר בשביל להיות עם ראש שקט .. קראתי טיפה פה בסקרים ואנשים ממליצים על כרטיסים GTS450 .. שהוא במחיר גם סביר : ... האם זאת התשובה האחרונה או שיש עוד הצעות לגבי כרטיסים אחרים שיכולים לעמוד גם בביצועים של ה 9800GTX .. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by avive2004,

אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לפורום אחר כי זה נושא קצת מורכב יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים עם לוח של ג'יגביט K8NF-9 עם 3800+ s939 של AMD יש לי 2 סטיקים זיכרון 512 (400.. זה מה שהלוח יודע לזהות) וכרטיס מסך 7600GS (נשרף לי 7800 אז לא השקעתי שוב) אני רוצה לשדרג את המשחב בעיקר מבחינת משחקים ויש לי כמה שאלות שאני אשמח לקבל עליהן תשובה: האם כרטיס מסך באמת יהיה משמעותי כשיפור למערכת של S939 - גם למשחקים חדשים? או שזה יפגע ביעילות שלו (הלוח קורא PCIE) במידה וכן, מה עדיף 8800GT או 9600GT כי שניהם בערך אותו מחיר (http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1143 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2460) האם כדאי לי להוסיף זיכרון למרות שאני עובד עם XP, ובמידה וכל הדבר…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by smoke_man,

רציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים לי החנות שאני קונה זה foxpc תודה על העזרה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הכותרת אמרה את שלה אני מקוה לתשובות זה מאוד חשוב לי אבל אני לא אפרט למה.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  5. שלום רב, ברשותי מחשב עם כרטיס 7600 המחובר לטלויזיה וגם לLCD. כאשר מפעילים סרט DIVX בכל נגן שיש(!) באחד מהמסכים (זה שאינו מוגדר כראשי) התמונה הופכת לFULL SCREEN. אציין שהמחשב סוחב מצויין את COD2 +סרט במסך השני, אך מה שמטריד אותי הוא חוסר האפשרות לשלוט בכך שתמיד מופיע FULL SCREEN. מישהו מכיר? כיצד אני משנה את ההגדרות המעפנות האלו.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. יש לי בבית ממיר של YES בסלון ויש לי גם כבל COMPOSITE לS-VIDEO וגם הכבל של הסאונד של 10 מטר. רציתי לקנות את הכטיס טלוויזיה Hauppauge winTV-PVR-150 MCE ורציתי להשתמש בכבל לחבר את הממיר של YES שבסלון לכרטיס טלוויזיה שבחדר שלי. רציתי לדעת אם אני יעשה את זה האם אני יוכל לשנות ערוצים בYES מהחדר שלי בעזרת השלט שמגיע עם החבילה והמקלט או שאני צריך ללכת עד הסלון להחליף ערוץ? אני יודע שאם אני יעשה את זה התמונה בטלוויזיה בסלון ובמחשב שלי תיהיה אותו אחת. (הממיר של YES יהיה מחובר לטלוויזיה בעזרת החיבור אנטנה RF משהו כזה ו למחשב בעזת הCOMPOSITE) תודה רבה מקווה שתוכלו לעזור..

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by ymalool,

מכיוון שאני מתכוון לזכות בכרטיס הנ"ל הייתי מעוניין לשמוע קצת את דעתכם עליו.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. ההמתנה הארוכה מסתיימת עכשיו - מנכ"ל NVIDIA ג'ן-סן הואנג מציג את כרטיסי המסך החדשים של NVIDIA לגיימרים המבוססים על ארכיטקטורת Ampere המתקדמת ב-8 ננומטר לכתבה

9. קודם כל הנה המחשב שלי: INTEL C2D E6750 Motherboard Name Gigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6 (2 PCI, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) ספק כוח: LED 12CMF 400W REAL EZCOOL כרטיס מסך כרגע: NVIDIA GEFORCE 8500GT אני צריך כרטיס מסך שיחזיק על המחשב שלי בתקציב של 900 גג: 1000 שקל! שימוש:שיפעיל לי את כל המשחקים החדשים על VERY HIGH ואת FAR CRY 2 שיריץ לי על ULTRA HIGH! אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק על המחשב הזה ולא יעשה צאוור בקבוק! מצידי אפשר להביא כרטיס ב850-800 אבל שיריץ את כל המשחקים החדשים כמו שביקשתי! תודה! ד"א דבר חשוב מאוד!!! אני צריך שתבחרו לי את הכרטיס מסך מKSP או FOXPC בלבד!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Vaz,

יעבוד טוב בשביל גלישה ברשת וסרטים ? רוצה לקנות השבוע. יתאים או לא ?? מה זה חיבור dvi ? כתוב במפרט של המסך שיש חיבור כזה. זה יתחבר לי לכרטיס ? אני בנתיים לא משפר את המחשב כי אני אני משתמש בו רק לגלישה ומוזיקה וסרטים. למשחקים הבאתי אקס בוקס. אני יוכל לחבר את המסך הזה לטלווזיה גם ? או לממיר של הוט ? האם אני אהנה מהכל היכולות של המסך הזה ? או שלא שווה לי את הכסף עם כרטיס מסך כזה ? הרי לא ראיתי דרישה לכרטיס מסך מיוחד לפי היצרן של המסך

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום, קיבלתי את הכרטיס השבוע. הדרייברים האחרונים מ-ATI לא מזהים את הכרטיס. קראתי בפורום של Saphire לנסות את הדרייברים האחרונים של Omega וגם לא עזר. הכרטיס לא מזוהה. מישהו מכיר? רעיונות?

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  12. ואם אפשר גם המסך הכי טוב CRT 17 עד 2000 ש"ח תודה רבה

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  13. Started by Or ei,

הבנתי שהראדון 9500 אמור להתחרות ב4200 האם כדאי לחכות לו או כבר לקנות את ה4200 ? ומה המחיר וביצועים שלו ביחס ל4200 ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, יש לי AORUS 5700 XT שרכשתי לפני כמה זמן ב Newegg מגיע עם 3 שנות אחריות עכשיו כל שלושת המאווררים הפסיקו לעבוד לגמרי, לא במצב SILENT ולא במצב OC גם לא דרך התוכנה AORUS ENGINE אני מעוניין לממש אחריות, פתחתי טיקט באתר של GIGABYTE אבל אין מענה שם, פניתי ל NEWEGG והם פתחו טיקט נוסף בשבילי דרכם, עברו יומיים ועדיין אין מענה. האם ישנה אפשרות לממש אחריות בארץ? תודה

15. הדרייבר הרי לא משפר ביצועים או משהו ...

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  16. איזה כרטיס מסך הכי טוב עד 550 שח

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by DjBlack,

יש לי ספק כוח 500W האם זה יספיק לכרטיס הזה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by PCguy,

sapphire x600pro 256 או gigabyte 6600 128

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by mrbig,

http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Analog/LS19GSESB.asp זה מה שאני רוצה לקנות ב 1800 ש"ח - חוו דעתכם על המסך האם הוא שווה את הכסף או אולי יש משהו אחר - באותו תקציב או אפילו פחות תודה ערכתי!!!!!!!!! תודה!!!

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  20. שלום לכולם. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הבא והאם כדי לקנות אותו ב 120 דולר מחו"ל ? (XFX GEFORCE 9800 GT 512MB GDDR3 PCI-E 2.0 (PV-T98G-YDF4

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם מבקש עזרה בבחירת כרטיס מסך עם הצרכים הבאים: 1. יכולת לנגן FHD, כשכל העיבוד בכרטיס 2. שיהיה קרררר, עם קירור פסיבי בלבד (מחשב HTPC בחדר משפחה) 3. ניגון סאונד עם HDMI תומך 7.1 surround 4. משחקים לא מעמיסים מדי 5. המארז הוא ANTEC NSK2480 (עם 380W EARTHWATTS) - שהכרטיס יעמוד בהספק הזה תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי כשהתקנתי את הדרייבר האחרון (14.4),לכרטיס המסך - התהליך הסתיים ב? צהוב ולא V ירוק,ונאמר כי התהליך הצליח,אבל...היו אזהרות במהלך התקנת הדרייבר - מה זה אומר?,ואיך מתקנים זאת,אם צריך?,למה ההודעה הזו,שציינתי - ללא V ירוק? כבר ניסיתי להסיר עם Driver fusion,ולהתקין מחדש (מ"ס פעמים)=אותה התוצאה=? צהוב. מערכת ההפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit. מדובר בכרטיס מסך:AMD HD6970. מה עושים? האם כרטיס המסך תקול? תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

יש לי לוח של אינטל לP4B יש לו AGP X4 אני רוצה לקנות 6600GT AGP אבל האם הוא יפעל טוב כי הלוח שלי הוא רק X4 אני אקבל רק חצי ביצועים?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  24. אני מרגיש שהעיניים שלי שורפות וכואבות בצורה מורגשת מאוד אחרי זמן עבודה קצר במחשב המשני שלי, יש בו מסך LCD של Daewoo ,דגם L500B1 וכרטיס מסך Riva TNT2 Model 64 של Pine,מה יכולה להיות הסיבה לכך? ועוד משהו,אחרי ישיבה ממושכת מול המסך הראיה שלי פשוט לא בפוקוס ולוקח לה זמן מסוים לחזור לצלילות ולחדות הרגילה שלה,אבל אני מרגיש שלאט לאט אני מאבד את הפוקוס לזמן ממושך יותר ויותר. כמו כן המסך מציג כל דבר שהוא דו-מימד במין "זיגוג" שכזה,זאת אומרת הוא מציג טקסט ומעליו עוד פעם בצורה חלושה מאוד חצי ממנו. שוב מה יכולה להיות הסיבה? הכרטיס הקברי? או המסך?(שאמור להיות די איכותי)... בתודה...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.