כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
קודם כל מזה cuda / physx / stereoscopic3d / AO תסבירו לי על כל פונקציה בבקשה . ספק SS 500W יספיק להחזיק GTX 275+Q6600 4GB RAM... מה יותר טוב HD4890 או GTX 275 ואני לא מבצעה OC לכרטיס מסך כח שלא חשוה מה יותר טוב לOC אבל אני יכול לקנות גרסאת OC... אני צריך שיתמוך בFULL HD וHDMI. אני תריך לחב לטלויזיה 32 אינץ שיראה סרטים מהמחשב בFULL HD. רצוי אם הGTX 275 קישור של 1792 MB לרזולוציה גבוהההההההה... ולהריץ GTA IV על 100 VIEW DESITENCE... אז תגיבו זה דחוף! יום שני הולך לקנות! הלוח אם GA-P35-DS3L תומח נכון? והוא יתמוך בX16 נכון?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני משחק על הגדרות אולטרה ב-gta 5 בתוך העיר ובכל מיני מקומות עם צמחייה אני מקבל 60FPS ויש מקומות עם צמחייה שאני מקבל פחות מ-60FPS למה זה ככה? בגלל ששמה יש הרבה אובייקטים אז קשה לכרטיס מסך והמעבד? ובכללי יש לי מחשב חזק?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך 9600GT מ"זד" לא הייתה בחירה טובה וויסטה 64 BIT אחרי זה שדרגתי לWIN 7 64 BIT וזה הראה שה כרטיס 1/2 GB החלפתי כרטיס מסך ל9800 GT עכשיו המחשב WIN 7 64 BIT לא מזהה אותו מה לעשות ניסיתי דריבר ניסיתי הכל![br]פורסם בתאריך: 28.10.2009 בשעה 19:27:51 סליחה על הדאבל אבל הנה תמונה אולי זה עוזר מה שכתוב זה: The NVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הכרטיס השבוע. הדרייברים האחרונים מ-ATI לא מזהים את הכרטיס. קראתי בפורום של Saphire לנסות את הדרייברים האחרונים של Omega וגם לא עזר. הכרטיס לא מזוהה. מישהו מכיר? רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פשוט בן מס' חודשים עם כרטיס מסך על הלוח, וחריץ PCI-E פנוי. אני רוצה לחבר גם את הטלויזיה למחשב כך שאוכל לראות סרט בטלויזיה ולהמשיך לעבוד על המחשב, כמו שני מסכים. האם אני יכול להוסיף כרטיס מסך PCI ישן שיש לי? האם אני צריך לקנות כרטיס מסך PCI-E חדש? או שלא ניתן שני כרטיסים PCI-E במקביל? האם למשהו יש רעיון יותר טוב מאלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
מה המחיר ה'ערום' לשבב ה970M? ולמה הפער בינו ל960M עולה על 500$ (זה הפער בין מחשב נייד עם 960M לעומת מחשב נייד עם 970M)?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
האם עוד מישהו מכיר את הבעייה הזאת שאי אפשר לראות את החלון הנוסף בתוכנה שמראה את הטמפ'? יש לזה פתרון?
-
שאלה טיפשית אבל רציתי להיות בטוח. יש למישהו שאני מכיר לוח אם עם מעבד גרפי בתוכו (כרטיס מסך) ובו זמנית יש גם חיבור AGP 8 , האם אפשר פשוט להוסיף כרטיס מסך לחריץ ולהשתמש בו? האם צריך לנטרל את הכרטיס הפנימי או משהו כזה? thx
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
*** אתם תראו את הנושא הזה בעוד פורומים, לא לדאוג אני כתבתי אותו... *** בזמן האחרון אני רואה המון חרישות על הנושא של 9800GTX+ vs HD4850 ולי אישית נמאס מזה אז הנה התשובות וההוכחות. דבר ראשון אני צריך להבהיר שאין הנושא מדבר על 9800GTX אלא על "שיפורו" 9800GTX+. את ה9800GTX מנצח הHD4850 המשתתפים: 9800GTX+ הוא נציג Nvidia HD4850 הוא נציג ATI-AMD נקודות ההשוואה: ביצועים. מחיר. יחס ביצועים עלות. חום (טמפרטורה, מאמץ ומנוחה). פרק 1: ביצועים הסתובבתי באתרי חומרה גדולים בנסיון למצוא תשובות, והחלטתי לקחת ממספר מקורות ולהכין גרפים משלי עם נתונים מרחבי האינטרנט: האתר Toms Hardware - כתבה http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-4870,1964.html: לאחר חישוב ניתן לראות …
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כאילו אני לא מבין יש כרטיסים חדשים וטובים כמו ה 5850 וה 480GTX ואני רואה ילדים ביוטיוב נניח משחקים JUST CAUSE 2 ולא שמים על מקסימום פילטרים כי אומרים שזה איטי שהם מעלים פילטרים,והרבה אומרים שה 5870 חזק מאוד ושאני רואה ילדים משחקים ביוטיוב נניח BAD COMPANY 2 הם משחקים על 4 X AA ולא 8! למה? הכרטיס הזה כל כך חזק שאמור להפעיל כל משחק על מקסימום פילטרים!! אז מה זה לא שווה ליקנות כרטיס מסך חדש זה ניראה כאילו כולם באותו רמה, אני רואה פה ששאלו איך ה 285GTX והרבה אמרו שהוא מיתקשה וצריך להיתפשר על פילטרים,אז מה זה עם כך הכרטיס 285 וכל ה 5850 לא ממש חזקים כמו שמתארים אותם
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני זקוק להלמצה לכרטיס מסך עד 2000ש"ח שישמש אך ורק לעריכת וידאו. אני עובד עם פרימייר, בתמונה ניתן לראות את ההמלצות של Adobe. ה 7800 הוא הכרטיס היחידי שנותן תמיכה מלאה בתקציב שפוי. השאלה היא מה הכי מומלץ מכל החברות. תודה מראש שחר [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
zotac gt240 1gb gddr3 dx10.1 dvi hdmi pci e zt 20402 מעבד QUAD 8300
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. ההבדל בינו לבין ה-9800pro גדול??? כמה גדול??? בנצמארקים יתקבלו בברכה... 2. הכרטיס מגיע גם ב-agp אם לא הוא מיועד להגיע מתישהו ל-agp??? תודה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
האם אפשר לקנות בארץ את הכרטיס מסך שספייר הוציאו לא מזמן כבר לAGP אין לי כסף לקנות מחשב חדש ולמען האמת זה די דבילי לפני שAMD יצאו עם הציפסט החדש שלהם וככה כולנו נקבל הוזלות =P אז אני תקוע כרגע עם הAGP שלי איפה אפשר לקנות את הX1950 תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כאשר אני ניכנס למשחק אני ממתין מספר שניות יש מסך שחור וכעבור שניה זה יוצא וכותב לי tony hawks pro skater 4 was unble to initialize graphics engine מה ניתן לעשות בעניין?תודה מראש לכול העוזרים סתיו.
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי מחשב כבן 5 שנים, והכרטיס מסך מתחיל להראות סימני שחיקה (יותר ארטיפקים על המסך), כיום יש לי ATI RAEDON X1950PRO 1GB שהיה אחלה כרטיס מסך. אני מחפש כרטיס חדש, (המחשב משמש כמערכת שעובד רק עם פוטושופ וcoral paint וצפייה בסרטים), התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח. המערכת שלי: intel core 2 dou e8400 msi g41m-p26 ddr2 800mhz 6GB hec cugar 550W בן 5 שנים fractel design arc midi
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני רוצה עכשיו לקנות מחשב הציעו לי מפרט בפורום מפרטי מחשב אחלה מפרט , הנה הוא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146636.0 במפרט הציעו לי קצת מסך יקר מדיי למרות שאני מקבל אותו במתנה ניראה לי הוא יקר יחסית עדיין: 19" Viewsonic G90F+B Black Flat Monitor 1 1650 ¤ גם לא שמעתי על המסך הזה.. אז חיפשתי מסכים אחרים, איך המסך הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=661 של מאג 19 אינג' שטוח ב1000.. אני רוצה מסך טוב עם איכות שיהיה לי טוב למשחקים ולהכל.. תגובות בבקשה..
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מחפש ביקורות על הכרטיס asus ti 4400 שימו לב הדלוקס אז תודה מראש גיא
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את viosonic pv171 אני רוצה לנצל את יציאת ה DVI של המסך , ולכן אני קונה כרטיס מסך חדש איזה כרטיס מומלץ, קחו בחשבון שאני לא גימר ולא משחק אף פעם במחשב. אני משתמש באופיס אינטרנט וסרטים. איזה כרטיס יתן לי ביצועים טובים במחיר סביר
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס Gforsce 8800 GTS, הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של NVIDIA. הבעייה שלי היא שכל התפריטים מופיעים בעברית. אני מעדיף שהכל יהיה באנגלית (יש כמה שגיאות בהצגה בעברית וזה די מעצבן) מישהו יודע איך משנים את התפריטים לאנגלית?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי LG FLATRON 774FT. לכמה הרץ מומלץ לכוון את המסך? ובכמה הוא תומך או משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שאלה1: יש איזה כרטיס מסך מסדרת Redoen איך שלא קוראים לסידרה הזו הסוג שלו הוא: ATI Radeon 8500 128MB DDR DualHead w/TV&DVI אני מכיר את ה-8500 הרגיל וה-Le, ה-Le עולה בערך 1000ש"ח, הדגם הזה לא יודע למה עולה 1300ש"ח, מה מיוחד בדגם הזה? :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: שאלה 2: איזה כרטיס מסך כדאי לקנות עד 1300ש"ח גג? :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: שאלה3 ואחרונה: איזו תמיכת directx יש ל-geforce 4 ti4200? תודה מראש, GONZILA
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה שלי היא כזו - לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב כרגיל ופתאום שמעתי שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי ( בן 3 חודשים בלבד Ati Sapphire 5870) עובד במהירות מקסימלית והמסך לא עבד, אין שום תמונה ופשוט נכנס למצב שינה. המחשב עצמו עולה כרגיל ועובד בלי בעיות. ניסיתי להוציא אותו, לעשות עליו קצת "פפפפפווווו" כדי להעיף אבק שאולי מפריע במגעים או משהו, אבל ללא הועיל - הדלקתי את המחשב מחדש ושוב אותו הדבר. לפני שזה קרה לראשונה לא עשיתי שום פירוק או משהו, שום הפסקת חשמל או משהו מיוחד. אציין שבדקתי את הכרטיס בשני חריצי הPCIE שקיימים בלוח אם שלי ובשניהם הוא לא עבד. אוסיף גם שכרטיס אחר שיש לי (Nvidia 240GT) עבד בשני החריצים ללא בעיות כך שאני לא חושב שהבעיה בלוח אם. א. אני לא מצאתי סיב…
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום חברים היום רכשתי תמסך 1970hr ומחשב חדש מארז antec p1800 כרטיס מסך 8800gts מעבד e6600 ו2 גיגה זיכרון בקיצור אני לא מצליח להפעיל תמסך כאשר חיברתי אותו למחשב הישן הוא פעל עם הכבל הכחול לחיבור הכחול של המארז ללא בעיה אבל עם המארז החדש זה שונה ואני לא יודע איך לחבר אותו יש למישהו פתרון או מדריך כלשהוא? תודה רבה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 954 צפיות
-
-
המסך 959 שאצלי משמיע מן רעשים (טיקים) לאחר הכיבוי האם זה תקין - כמו של חשמל סטטי בעיה נוספת היא בהדלקה לוקח למסך זמן עד שהוא מתאזן , לדוגמא כל השורה של הSTART והTRAY נראים שהם בתחתית המסך וכעבור זמן ( כ15 דקות) המסך מגיע למצב תקין, מבצע מן עלייה הדרגתית למרכז המסך האם מישהו מכיר את הבעיות האלו? מה שרשום אצלי מאחורי המסך הוא 959NF דגם B כמו בתמונה - המסך תוצרת סין האם המסכים היותר ישנים לא דגם B הם גם מסין? יש למישהו דגם כזה עם BNC (סתם מסקרנות) תודה
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-