כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
או משהו בשם אחר בסביבות החצי שנה - שנה..
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי אני כרגע בונה מחשב חדש שיבוסס על מעבד i7 920 או Q9550 , מסך 22' של סמסונג T220P. רציתי שתייעצו לי על כרטיס מסך מבין השלושה , כמובן שהמחשב יהיה מיועד למטרות גיימינג קודם כל!! אז בבקשה שתפו אותי במחשבות שלכם. תודה רז.
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Fic Radeon 9600 pro עם דריברים Omega 4.3, משום מה כל כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב ה Refresh Rate J חוזר ל 60hz (למרות שמוגדר לו 85). בו בזמן שזה קורה המסך שלי הופך להיות default Monitor במקום הסוג הספציפי, מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המסך LG L1730B, מסך לא רע, היום נכנסתי לאתר הזה: http://www.nforcershq.com/modules.php?name=News&new_topic=45&pagenum=6 ואני רואה בצדדים שהמסך מרצד, הוא כנראה לא מצליח להציג את הצבע שבצד כי אין לו אותו, ומתחיל להשתגע... לכל מי שיש את המסך הזה, או LCD אחר, תגידו לי איך אתם רואים את הצבעים בצד, כי ב CRT זה נראה מצויין. תמיד הרגשתי ש 16.2 מיליון צבעים זה לא 16.7
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
פתחתי אשכול ב- FXP שימליצו לי על כרטיס מסך שיתאים למערכת הנוכחית שלי, והם הציעו לי את ה- HD6870 1GB, ורציתי לשאול בעוד מקומות כדי להיות בטוח במאה אחוז לפני שאני קונה. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 700 ש"ח חריגה מקסימלית: 1000 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX \ כרטיס לעריכה \ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? BF3,C2,Skyrim ומשחקים כבדים עתידיים. - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). *מהו OC וכיצד לבצעו, ראו כאן (תגובה 2). לא. חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: (TMS,…
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך שלי ואני בהתלבטות.. קודם כל למפרט שלי לוח אם: Asus P5LD2-VM מעבד: Intel Dual Core 2.8Ghz D820 זיכרון: 2GB OCZ ההתלבטות היא בין הדגמים: GeForce 8800GT 512MB Gigabyte 1,079 ¤ GeForce 8800GTS 640MB 320Bit Leadtek 1,198 ¤ GeForce 8800GTS 512MB Gigabyte 1,561 ¤ והשאלה היא כמובן מה הכי חזק? יתרונות/חסרונות? ומדוע הGTS של Gigabyte עולה יותר מLeadtek כשבעצם האחרון עם נתונים יותר גבוהים? אם יש המלצה לדגם ספציפי אשמח לשמוע תודה (=
-
- 14 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי מערכת: P4 2.4MHZ 512DDR לוח אם ASUS p4s533-x - יש לי 4X AGP ואני רוצה לקנות Geforce 6600GT של LEADTEK. האם הכרטיס יעבוד טוב אצלי במחשב? תודה
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכם, אני כבר שעה מנסה להתקין דרייבר של ה-AMD שלי, זה גירסה של 13.1.. הוא פשוט תקוע באמצע התקנה המון זמן בחלק של Catalyst Control Center. מה עושים? :-\
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אם אני רוצה לערוך בתוכנת אדובי פרימייר פרו ויש לי כרטיס VIVO אז אני חייב גם FIREWIRE ?? אני רוצה כאילו לדגום למחשב... ולערוך בתוכנה.. ניסיתי בתוכנה לדגום כאילו לתוך המחשב אבל אי אפשר כאילו אין לו מאיפה לדגום.. המורה שלי אמר לי שאני חייב פיירוייר אבל אני לא בטוח אם זה נכון כי אחרת בשביל מה הVIVO??? אם כן צריך פיירוייר ללכידת וידאו אז איזה לקחת ?? ולאן אני מחבר את הכרטיס הזה?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בעקבות GTA 4(כן אני יודע שאין עוד דרישות) אני רוצה שהוא יעבוד לי על המחשב נורמאלי ובהגדות כמה שיותר גבוהות(מפרט בצד) אז חשבתי לשדרג כרטיס מסך יש לי 2GB זכרון ככה שבזה אין הגבלה. הספק יחזיק לדעתי הבעיה היחידה זה המעבד שיהיה צוואר בקבוק. אני לא יודע איך לעשות OC למרות שעם מפרט כמו שלי ראיתי שיפורים של 50%(המדריך על OC זה על מערכת מאוד מאוד דומה לשלי) השאלה שלי זאת, לאיזה כרטיס אפשר לשדרג בלי שיהיה צוואר בקבוק? אם אפשר המלצה לכרטיס במידה ואני לא עושה OC ובמידה שאני עושה OC בנוסף האם יש מעבד כפול ליבה בסוקט 939 שאפשר לשדרג אליו? אני לא אומר תקציב, בגלל שאני מניח שזה לא יעלה על 500 שקל לכרטיס, בגלל המעבד. תודה אריאל
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מצאתי את המוכר הזה בEBAY שמוכר את הכרטיס ב49$ האם כדאי לקחת סיכון??? http://cgi.ebay.com/Brand-new-8800GT-512mb-GPU-wholesale-list_W0QQitemZ190185743825QQihZ009QQcategoryZ102491QQtcZphotoQQcmdZViewItem http://detail.zol.com.cn/vga/index128748.shtml
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ללא מאוורר. על מה אתם ממליצים? תקציב של עד 2500 ש"ח. יש לי כרטיס עם מאוורר וזה סתם עושה רעש. איך זה נראה במיפרט של כרטיסי מסך כרטיס שהוא בלי מאוורר? תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בכרטיס מסך, שמתאים למחשב שלי. המחשב שלי, מעבד E2140 1.6 ליבה כפולה, 2 גיג'ה זיכרון, לוח אם של גיג'ה בייט, אני רוצה להריץ משחקים כמו NBA, ניד פור ספיד פרו סטריט, ועוד משחקי ספורט עכשיו אין לי תקציב גדול, עכשיו הציעו לי 2 כרטיסי מסך מיד שניה 1:חברת ספיר ATI X1950 PRO 512 מגה בייט 256 ביט ודרך אגב הבחור שהתקשרתי אליו אמר שהכרטיס מתחמם וכדאי לשים עוד מאוורר 2:חברת פאוורקולור ATI X1950PRO 256 מגה בייט 256 ביט עם קירור של ארטיק קולינג שנהם DDR3 השאלה שלי מה יותר מתאים למחשב שלי? והאם יש הבדלים גדולים בין 512 ל256? תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אנשים צהריים טובים, אני מזה בלחץ עכשיו התקשרתי ללוגיק בקשר לכרטיס, נתנו לי את Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Retail Video Card ואני ביקשתי להחליף לGV-NX66T128VP, היא אמרה לי שתברר אצל הספק, ואני ממתין עכשיו, מה יהיה אם היא תגיד לי שאין להם את הכרטיס, האם ההבדל בינו לבין הקודם גדול, אין זה התבטא בfps במשחק?
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. קיבלתי לאחרונה מקלדת חדשה למערכת שלי שמריצה ויסטה אולטימייט,עכשיו אני מעונין לדעת האם ישנו קיצור דרך על לוח המקשים שיכול להחליף לי בין 2 תצוגות ממש כמו במחשבים ניידים (בין צג מחשב ובין טלויזיה שמחובר כבר) ובמידה ולא האם ישנה תוכנה שיכולה לבצע זאת. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אולי למישהו ישנו רעיון שיוכל לעזור לי. תודה על העזרה עמנואל
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כרטיס המסך שהיווה את הסיפתח לקיצוץ המחירים מצד NVIDIA עשוי להציע לצרכנים ליבה גדולה ומשוכללת יותר שפגומה בחלקה - אך בעלת פוטנציאל לביצועים משופרים במתארים מסויימים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אמא שלי הסכימה לי לקנות לי כרטיס מסך חדש (עכשיו יש לי G-FORCE FX 5200 128 MB) וחשבתי לקנות אולי REDON 9600 אבל אני לא בטוח כי אני רוצה אחד כמה שיותר סוסון אבל לא יותר מדי יקר תודה על העזרה AviDov עריכה: שHL 2 וDOOM 3בטוח יעבדו ריתו
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
דגמי ביניים נוספים מבית AMD שככל הנראה יקראו תיגר על ה-GeForce GTX 1660 Ti עשויים לזכות בהכרזה חגיגית בתערוכת CES הגדולה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שלי הוא: pentium dual-core e5200 2.5 ghz 2 GB זיכרון ספק של NZXT, PF400 400 וואט אני רוצה כרטיס מסך שהמשחק 6 call of duty ירוץ איתו חלק. התקציב שלי הוא נכון לכרגע 300 ש"ח. איזה כרטיס מסך מומלץ לתקציב זה? שאלה נוספת: אם התקציב יהיה 500 ש"ח, איזה כרטיס מומלץ במחיר זה? והאם בכלל שווה להשקיע את ה-500 ולא פשוט להסתפק בתקציב הקיים למשחקים של היום (עם דגש על COD6) תודה.
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך...חשוך מדיי..ויש הבזקים אני משחק יש לי כמו הבזקי קווים עם אור חזק שאני רואה סרטים המסך חשוך מאוד !! פתאום המסך משנה לי רזולציה המסך נדפק לי רציתי לדעת כמה עולה התיקון הזה זה נראה לי הפלורסנט של המסך בפנים התושבת שמקרינה אור תשרף לי עוד מעט
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מה הסיכויים שהוא ייפתח? ואילו חברות מומלצות לצורך כך?? (חרוז גם יצא לי תפוז ) ומה אתם אומרים על כרטיס כזה של חברת chaintech הכולל ViVo?
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כנראה שאני לא קונה מחשב בזמן הקרוב אז אני רוצה רק ל החליף כרטיס מסך כדי שהמשחק FIFA2008 יעבוד עצלי במחשב(כל שאר הדרישות המינימליות של FIFA2008 יש לי) אז לפי האתר CANIRUNIT אז האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך? ואם כן כמה יעלה לי המינימלי? והאם אפשר לקנות כזה דבר יש שניה? תודה
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
הי, לאחר המלצת החברים כאן החלפתי את ה X600 הקודם שלי ב HD4670 (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=370231.0) לאחר התקנה והתקנת הדרייבר המתאים (8.11) יש כמה בעיות: 1. ישנם משחקים אשר אין בהם כלל שיפור (CRYSIS WH לדוגמא) 2. משחקים אשר לא עלו כלל בכרטיס הקודם אמנם עולים עכשיו ואף המערכת מקנפגת אותם גבוה אך ישנם כל הזמן קיטועים והמשחק מגמם מעט. למעשה יש שיפור עצום בגרפיקה כאשר אני משנה את הקונפיגורציות, אך המשחקיות נותרת ללא שינוי. ז"א הגמגום שווה גם עם רזולוציה ופרטים נמוכים וגם עם רזולוציה גבוהה ומירב הפרטים. הדבר בולט במיוחד ב NFS ו FAR CRY II כאמור המערכת שלי: פנטיום 4 3000MHz לוח אינטל 915 GB 1.5 DDR השאלה שלי האם אני חווה למעשה מה שנקרא צוואר בקבוק בגלל המעבד?…
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הנ"ל ולמרות כל מה,שעשיתי/ניסיתי,לאחר הפעלה מחדש של המחשב - אין תצוגה התופסת/מופיעה על כל גודל המסך - מה עושים,עוד מישהו נתקל בבעיה זו,ישנו איזשהו פיתרון לכך?! תודה רבה מאוד מראש .
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-