עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ashand,

בכמה נמכר הכרטיס הזה כיד 2?

2. Started by n_aviv1,

רציתי לבדוק אם הכרטיס שלי הוא מגרסת ה216 או ה192. נכנסתי לדרייברים של Nvidia ולחצתי על "פרטי המערכת" כמו שרואים בתמונה כתוב מעבדי שטף נתונים 216. זה אומר שזה ה216SP? מה ההבדל בין הגרסאות ומה זה הSP?

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by tascam,

HS2900XT תוצרת GIGACUBE היגע אתמול לשיווק בארץ היבואן לייף מחשבים עכשיו כדאי לחקות ל3 דברים : 1.דריוורים משופרים מ AMD/ATI 2. ירידת מחירים מצד NVIDIA ורצוי חזקה מאוד לאור התחרות. 3. DX10 ל WINXP דן

• 14 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by arield,

שלום לכולם. אני משחק crysis 1 על ההגדרות הכי גבוהות עם 2 כרטיסים של gtx 570 gigabyte oc. אני מקבל ממוצע של 53 FPS שזה נראה לי מאוד נמוך ביחס לבדיקות שעשו על הכרטיס באינטרנט באותו המשחק עם אותן הגדרות... המערכת שלי: i5 2500k 8GB 1600 ssd m4 128GB gtx570 sli asrock extreme 4 gen 3 הדרייברים כולם מעודכנים(מהאתר של NVIDIA) וכן הSLI משופעל. מה לעשות?? מחכה לתשובה תודה.

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  5. Started by ely_baki,

האם כדי לחכות לו או לקנות את הti4x000 אם כן כמה זמן? אם לא על איזה ti כדי ללכת? הנה לינק עליו ! http://tw.giga-byte.com/awards/img/pcpro_r9500.jpg אני לא כל כך מבין בכל ההשואות האלה ! אז מה דעתכם???

6. Started by Dark_Phantom,

אהלן חבר'ה רציתי לדעת את דעתכם לגבי geforce 4mx 440 שקניתי לא מזמן....... אני יודע שזה רחוק להיות מכרטיב high-end אבל זה משיכולתי לקנות בכסף שהיה לי ועוד שאלה האם הוא יותר טוב מרדאון 7500le או 7500 רגיל?

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  7. הכרטיס יהיה מומהר 900 לליבה ו1000 לזיכרון, יהיה לו גם אפשרות לVOLTAGE TWEAK אסוס מבטיחים שהקירור המיוחד שלהם יתן לפחות הבדלים של 10c ירידה בטמפ' הכרטיס לעומת גרסת הסטוק אני חייב לציין שאם באמת מה שהם אומרים יתגשם זה יהיה מדהים כי הכרטיס שלי בסטוק על 41c~ בIDLE הקירור יאפשר להכרטיסים להגיע ל1050 לליבה ו1150 בכיף לזיכרונות מה שאננד/XBITLABS/GURU3D לא הצליחו עדיין עם קירור סטוק

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  8. המפרט שלי הוא כזה: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Generic CPU Cooler GIGABYTE M68M-S2P AM2+, AM3, nForce 630a, DDR2 1066, GeForce 7025 DDR2 800Mhz 2GB Mushkin Value HS Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות על מנת שהמפרט הנ"ל יריץ את המשחק COD MODERN WAREFARE, בצורה חלקה, לא בהכרח ברזולוציה הכי גבוהה, אלא פשוט בצורה חלקה ונקייה. האם בכלל יש כרטיס מסך שעם המפרט הדל הזה, יוכל להריץ את המשחק בלי להתחמם ולהתפוצץ?

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  9. חברים רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיש לו את המתאם הזה והוא לא צריך אותו: http://www.ebay.com/itm/Mini-Display-Port-Male-to-Displayport-Female-Cable-Cord-Adaptor-Black-/271032721352?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3f1acf1fc8 אני מוכן לקנות תמורת סכום כלשהו, אני פשוט חושש להזמין מ-EBAY ושהוא לא יעבוד. מישהו יודע היכן ניתן להשיג כזה בארץ? המתאם נמצא בדרך כלל בכרטיסים של MSI.

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by nadav275,

מה הסיכויים שהוא ייפתח? ואילו חברות מומלצות לצורך כך?? (חרוז גם יצא לי תפוז ) ומה אתם אומרים על כרטיס כזה של חברת chaintech הכולל ViVo?

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  11. שלום אנשים, המפרט של המחשב שלי הוא: amd athlon X2 3600 3 ג'יגה ראם במהירות 667 nforece abit kn9 ultra 570 sli Gigabyte 7600GT FSP 400W PAF אני אוהב לשחק לפעמים במחשב ומעצבן אותי שאני כבר לא יכול להריץ כלום... יש טעם להחליף כרטיס מסך במחשב כזה או שכבר עדיף לחסוך למחשב חדש? חשבתי על 9600GT, HD4670, HD4730... נראה לי שכרטיס בסגנון הזה יתן לי תוספת ביצועים משמעותית בלי להיות חנוק מדי ע"י המעבד. אשמח לקבל מכם תגובות... תודה אנשים.

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by DiSc@MaN,

מעשה שהיה: כבר כמה שבועות שהמחשב קופא/עושה ריסטים פתאומים/נכנס פתאום לכאילו סטנביי ולא יוצא כל פעם שהמחשב היה עולה מחדש הוא היה נותן לי הודעה שהמחשב נכבה בצורה לא סדירה ונתן לי איזו הודעה על הדריבר של ATI (והחלפתי כמה דריברים עם כמה התקנות של חלונות..) בקיצר בזמן האחרון הוא היה קופא בתדירות של בערך פעם ביום ופעם בכמה ימים היה נותן לי את השגיעה שמופיעה בקובץ המצורף לפני בערך שעה המסך פתאום התחיל להחליף צבעים וכל התצוגה הזדבלה לגמריי וזהו.. אין כרטיס.. :'( חשוב לצין שהכרטיס לא היה בשום OC ועבד בצורה טובה רוב הזמן הכרטיס מת, והוא בן שנה וחצי בלבד :'( יהי זכרו ברוך... (ממש אבל ממש לא מתאים לי עכשיו לקנות כרטיס אחר. מי הרשה לא למות פתאום?!?)

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  13. יש לי כבל S_VIDEO בין המחשב לטלויזה בסלון. אני מעוניין להחליף את הטלויזה הישנה במסך LCD 20 אינץ רחב, ראיתי שהם מגיעים עם חיבור DVI או VGA. איזה מתאם קיים שיאפשר להעביר למסך סיגנל מה-SVIDEO אין לי אפשרות לפרוס כבל DVI במקום הכבל הקיים.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by roiv11,

ככה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, מסך - 2253BW של סמסונג. וההתלבטות היא אם לקנות צמד כרטיסי מסך של gtx 460 (כדאי 700mb או 1gb?) לבין כרטיס מסך אחד מדגם 5870 (או שכדאי 5850?) ועוד כמה שנים שמערכת תיהיה פחות חזקה והמחירים ירדו לשדרג בעוד אחד , כמובן שאם אעשה את זה אקח בחשבון שעלי להשקיע בספק חזק. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by Sicarius,

אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך מ2 סיבות: 1. לשחק במשחקים כמו אססינס קריד או דראגון אייג' על הגדרות מקסימליות לצורך מקסום ההנאה\חוויה. 2. לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה [32' של פיליפס FULL HD] רצוי HDMI למרות שיש בטלוויזיה את כל היציאות. לצורך מקסום ההנאה\חוויה. 2 ג'יגה זיכרון תקציב: עד אלף ש"ח זה המעבד שלי: AMD Athlon[tm] 64X2 Dual Core Processor 5200+ לוח אם: MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309) כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 9400 GT 512 MB מסך: Samsung SyncMaster 2253BW/2253LW/MagicSyncMaster CX2253BW/CX2253LW (Analog) [22" LCD] (HVBQA01031) ספק: ez cool real 300W [ מעוניין לשדרג על מנת להתאים לכרטיס מסך שתמליצו ולאל פסק ] -. איזה כרטיס מסך הכי טוב שניתן יכול …

16. Started by dragon772,

אני מתכוון לקנות את כרטיס המסך 6800gs ושמעתי שיש עם הכרטיסים של nvidia בעיות עם הצ'יפסטים של sis האם זה נכון? ומה הבעיה?

• 16 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by 1337Din,

דיל משתלם? שווה להשקיע בכרטיס הזה סכום כזה? אשמח לדעות בבקשה

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by oof,

שלום תגידו, איך הכרטיס של PowerColor הרדיאון 9100 עם 64 מגה. אני שואל כי יכול להיות שאני אשיג אותו במחיר טוב מאוד במכרז.. (350 שקל כולל הכל.. אולי) 1. האם שווה? 2. האם לכרטיס יהיו בעיות תאימות? 3. האם הכרטיס מייצר הרבה רעש? 4. האם הביצועים של הכרטיס יהיו טובים? 5. אמורה להיות איזושהי בעיה מבחינת צבעים או פסים או משהו? תודה מראש! :-) ובבקשה תענו מהר.. אין עוד הרבה זמן

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by King Kong,

חשבתי בהשקעה מינימלית לשדרג את המסך הישן שלי ל CRT חדש 600 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4412 מה אתם אומרים עליו ?

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  20. כבר המון זמן שהכרטיסי מסך תקועים על אותו מחיר ואפילו יותר מזה לפני יותר משנה בערך ראיתי שה-HD6850 עלה 670 ולאחר חודש פחות או יותר העלו אותו ל-770 עכשיו שיצאו כרטיסים חדשים אמורה להיות ירידה?

21. 1 או 2? 1: http://www.tms.co.il/product/12328 2: http://www.tms.co.il/product/12832

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  22. Started by amirsd18,

האם אני יכול להשתמש בכרטיס ZOTAC 9400GT, 512MB, 128BIT, DDR2 בתור כרטיס PhysX, ושהכרטיס הראשי יהיה NVIDIA GeForce GTX570?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  23. Started by Guarding angel,

היי עכשיו ראיתי באנצ' שמראה כי ה68XT\DDR III שווה בחוזקו ל68NU DDR I האם זה הגיוני?? http://xtreview.com/review92.htm

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by imsnoop,

האם כדאי לקנות כרטיס של : Sapphire HD 4850 512mb GDDR3 או ASUS 9400GT 5125 GDDR2 , הכרטיס מיועד למשחקים כמו GTA 4 וקרייסיס!!! תודה לכל העונים. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by NIR-T,

עדיף מסך בצבעים כהים (שחור,אפור,כסוף....). איך המסך LG776FT ואיך המסך IIYAMA 413PRO COLOR ? תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים.....

דיונים חדשים בפורומים