עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Holy,

אני רוצה לחבר (לחבר) את המחשב לטלויזיה אבל יש לי עם זה כמה בעיות בכרטיס מסך יש יציאת s-video עם 7 פינים יש לי מתאם אחד שהגיע פעם עם הכרטיס מסך asus GeForce 256 שמעביר מ-svideo 7 pin רק ל-rca. בכרטיס מסך שהגיע עם הכבל הזה הוא עובד יופי אבל על כרטיס מסך אחר רואים ממש גרוע. יש לי גם ממיר שהגיע עם Asus GeForce MX 4 שממיר מ-s-video 7 pin ל-s-video 4 pin ול-rca. על הכרטיס שהוא הגיע איתו רואים מצויין. עכשיו אני רוצה לקנות לחבר שלי גם חיבור כזה הבעיה שלא מצאתי בשום מקום מתאם svideo to rca אז חשבתי לקנות כבל s-video 4 pin ארוך ומתאם מ-scart ל-s-video. כל זה עולה משהו כמו 70 שקל וחבל לי לקנות בלי לדעת בודאות שיראו טוב ולא ממש גרוע כמו שרואים עם אחד המתאמים שיש לי. למישהו יש מושג אי…

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Started by stav_1,

כאשר אני ניכנס למשחק אני ממתין מספר שניות יש מסך שחור וכעבור שניה זה יוצא וכותב לי tony hawks pro skater 4 was unble to initialize graphics engine מה ניתן לעשות בעניין?תודה מראש לכול העוזרים סתיו.

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by wow,

אני מעוניין לקנות מסך 19" וראיתי ביקורות טובות מאוד על ה- 454 אבל המחיר,המחיר... בכל מקרה יש גם את ה-455 שעולה איזה 500 שקל פחות,עכשיו השאלה היא האם המסך הזה (שגם הוא לא זול בכלל) שווה את ה-1800 שקל או שבתקציב כזה כדאי לי ללכת על משהו אחר(חברה שונה וכו'). ועו מסך שחשבתי עליו הוא המסך המדהים של הרקולס ה-Hercules ProphetView 920 Pro 17" דק אבל לא מצאתי עליו אינפורמציה אז אם מישהו מכיר ,הוא נחשב איכותי ?כי המחיר שלו ממש בשמיים ובפחות 700 שקל(שזה המון) אני יכול לקחת את ה-454 של LLYAMA אמנם לא דק אבל 19" וכמובן הטוב ביותר.

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  4. Started by idan oren,

חברים יש לי בעיה בכרטיס אחרי שהורדתי את catalyst 12.11 מופעים ארטיפקטים מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  5. שלום. אני עומד לקנות מחשב, ורציתי חווות דעת בקשר לכרטיס מסך, האם אני זקוק לו ולאיזה סוג. לאחר ששמעתי דעות מאוד רבות ומגוונות בעניין, חלקם באתר זה בפורום מפרטים, החלטתי להביא את הנושא לפני המומחים לכרטיסי מסך, שכנראה נמצאים כאן. המדובר במחשב לצרכים של גרפיקה בלבד, והכוונה לתוכנות האלו: phtoshop, illustrator, indesign, flash, dreamweaver ללא עריכת וידאו. וללא שום משחקים. המדובר על מעבד i5-2500 לוח אם ASROCK H61M/U3S3 עם זיכרון של 8GB המסך שאיתו אני מתכנן לעבוד הוא dell u2312 השאלות הן: 1. האם צריך להוסיף לו כרטיס מסך או שהיכולות הגרפיות של המעבד הנ"ל מספיקות בשביל התוכנות האלו. 2. אם אני רוצה להוסיף כרטיס מסך, איזה רמה אני צריך בשביל שיהיה לי תוספת מורגשת מול…

6. Started by asafmor,

שלום ברשותי כרטיס מסך מדגם GIGABYTE 9800GT הייתי מעוניין לשדרג את הביצועיים הגרפים שלי במחשב.. ורציתי לדעת מה עדיף לקנות אותו כרטיס מסך ולחבר את שניהם בחיבור SLI או לקנות כרטיס מסך מדגם 460GTX.

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  7. Started by pooki_1,

היי לפני כחודש השארתי את ההודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473805.0 ואחרי קצת שיטוט בפורום ובמדור מפרטי מחשב החלטתי ללכת על הכרטיס הזו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GVR-5450G1&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם הבחירה בסדר? או שעדיף לי לקחת משהו מתקדם יותר\פחות? התקציב הוא סביב ה350 ש"ח תודה מראש

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by Jack_g,

היי חברה, אני צריך את דעץכם בנושא: אני משדרג מחשב וקונה 2600K ומתלבט אם לקנות לוח Z68 בעל יציאות גראפיות ולהשתמש בIGP ולמכור את ה HD5670 שלי או לקנות לח P67 ולהתשמש בHD5670 הזה? ברצוני לציין שאני לא גיימר מטורף ואני צמשחק במשחקים כמו STARCRAFT2 ופה ושם FPS. אודה מאוד לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by daniel_18,

יש לי אפשרות לקבל את ה560 בגרסת ה1 ג'יגה ב900 שקל אבל הוא לא TI. האם ההבדל משמעותי בין הגרסה הרגילה לבין גרסת הTI והאם ספק 500W יספיק? (מעבד i5) תודה

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by Mantis,

חברי קנה היום HD5770 של SAPPHIRE, ולא מצליח להפעיל אותו כראוי כאשר הWINDOWS לא עולה עם דרייברים של המסך. מספר אפשרויות לבעייה: הספק שלו נראה לי בעייתי - האם ו Thermaltake TR2-550 אמור להיות מספיק חזק? אולי זה ה BIOS של לוח האם? הוא לא הצליח לעדכן אותו כי הוא לא תומך ב WIN7... למישהו יש מושג בעניין? תודה עריכה: איך לעזאזל הפוסט הזה הגיע ל"מסכי מחשב" אין לי מושג :0 אסמך להעברה לכרטיסי מסך

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  11. התוכניות ליצור ליבות גראפיות ייעודיות וכרטיסי מסך שיבוססו עליהן אינן נעלמות, אלא צוברות תאוצה - עם ארכיטקטורה צומחת שתתאים גם לפתרונות הביתיים הצנועים ביותר וגם לעולם השרתים ומרכזי המידע לכתבה

12. אהלן יש לי כרטיס מסך מסוג GTX 1050 2G. כשאני משחק לדוגמא בפאר קרי 5 או בGTA 5 אני מעלה את כל האפשריות בגרפיקה לגבוהות ביותר, מה שיוצר מצב שהביצועים של המשחק מגיעים ליותר מ2G זיכרון שהכרטיס נותן. כלומר, אני מפעיל את ההגדרות ליותר ממה שנפח הזיכרון של הכרטיס מציע. האם במקרה כזה אני שוחק את הכרטיס? הורס אותו לטווח הארוך? אציין רק שהמשחקים, גם בניצול יתר של זיכרון הכרטיס, רצים חלק ולא נתקעים כלל. אם זה משנה, המעבד שלי הוא של אינטל I7 6700K 4.0GH פלוס זיכרונות של 16GB - 8*2. העליתי תמונה מהמשחק אם לא הסברתי את עצמי נכון. תודה.

13. Started by mosesgamer,

שלום וברכה, מה ההספק שצורך כרטיס רדאון 7790 של אסוס גרסת ה1 גיגה, שאר המפרט שלי הוא איי 3 וכונן אחד.? אפשר קישורים לספקי כוח באייבורי\פלונטר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by NAND,

יש לי כרגע 6950, חשבתי למכור אותו ב-400 שקל ולקחת את זה: http://ksp.co.il/?uin=19570 אני רוצה משהו שיהיה שדרוג קל (אני רוצה לנסות גם נווידיה פעם בחיים), אני לא מחפש את שיא הביצועים. מצד שני אולי זה יהיה בזבוז, שוק המשחקים נהיה מאוד חלש ואין במה לשחק גם ככה. מה אתם חושבים? תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  15. אהלן אנשים, יש לי מחשב כבן 5 שנים, והכרטיס מסך מתחיל להראות סימני שחיקה (יותר ארטיפקים על המסך), כיום יש לי ATI RAEDON X1950PRO 1GB שהיה אחלה כרטיס מסך. אני מחפש כרטיס חדש, (המחשב משמש כמערכת שעובד רק עם פוטושופ וcoral paint וצפייה בסרטים), התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח. המערכת שלי: intel core 2 dou e8400 msi g41m-p26 ddr2 800mhz 6GB hec cugar 550W בן 5 שנים fractel design arc midi

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by Las@Vegas,

אני קונה מחשב חדש. עכשיו אני כמעט ולא משחק, אולי HEROES V במקסימום. יש לי כרטיס מסך מובנה X3100, רציתי לשאול אם יש לי טעם לקחת כרטיס מסך יעודי? היעוד שלי כמו שאמרתי יותר עבודה משרדית, סרטים לרוב, ומשחקים ממש בקטנה. המסך הולך להיות 2007WFP, ואולי אחרי זה אני יחבר אותו לפלזמה. המלצות בבקשה. תודה יבגני

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

אתם יכולים להגיד לי אצל מי הביצועים חזקים יותר? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by MeMaster,

מישהו יכול לעזור לי למצוא אתר שמראה נתונים על הכרטיס מסך הזה? BFG GEFORCE 8800GTS 320MB OC2 בעיקר חשוב לי לראות כמה FPS יש במשחקים וכו'...

19. Started by Epic,

אני לא מתכנן ליקנות אלא סתם מסתקרן ולכן עניין המחיר לא מעניין. מה עדיף בהנחה שהמערכת לא מגבילה: Palit 8800GT G92 1GB Super Retai Gigabyte 800GT עם קירור זלמן + OC (שניהם בTMS)

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  20. intel quad core q9450 , ספק 4GB, 600W זכרון, APPHIRE RADEON HD4870, ומסך 24" FULL HD של LG שאני מתכוון לקנות, האם המחשב הזה יחזיק סרטים HD משחקים על הרזולוציה 1920X1080 (HD) וירוץ חלק? או שצריך עוד כרטיס מסך למערך CROSSFIRE?

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  21. שאני מדליק את המחשב לא תמיד המסך נדלק ואם הוא נדלק לפעמים אני רואה כמו כל מיני צבעים כאלה סימנים של קווים אחרי כמה ריסטים זה טוב מישו יודע על מה מדובר זה רשם לי את זה נאי לא מבין אנגלית http://img139.imageshack.us/my.php?image=dsc00876ie7.jpg

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by at,

מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה עד 250 ש"ח, וצריך המלצות? בנוסף יהיה נחמד אם תגידו לי מה הפרמטרים החשובים שצריך לבדוק כרטיס כזה (כלומר איך יודעים שכרטיס טוב)? עוד שאלה פעם שהייתי מחבר את מחשב למערכת סטריו שלי, והיא הייתה מחוברת לשקע הרדיו של כבלים (פעם היה ניתן לקלוט שם תחנות עם הפס קול של ערוץ שלוש וארבע) אז כל עוד שהיה חיבור גם למחשב וגם לכבלים אז היה קול כזה "מממממממממממ" והיתי נאלץ לנתק אחד מהם. עולה לי השאלה האם יכול להיות שזה סימן שיהיה לי בעיה לחבר את כרטיס טלויזיה לשקע של כבלים? מישהו נתקל במשהו כזה או דומה בעבר? מקווה שתוכלו לעזור כי הנושא די לא מוכסה (בד"כ עולות שאלות אין תגובות) תודה לכל המגיבים, טל

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by Dvich,

עוד תמונות של הG70 הושגו ע"י האתר TweakTown.com. גם הפעם זאת גרסאת ES שאינה עובדת והיה ניתן להבחין בזכרונות 1.6NS שכנראה ירוצו ב1200MHZ. הגישה לכרטיס ניתנה ע"י יצרן "אלמוני", האתר TT יודע עוד פרטים על הכרטיס אבל הוא נמצא תחת NDA ולכן לא יגלה אותם. http://www.tweaktown.com/document.php?dType=article&dId=776 כמו כן ישנם דיווחים על תחילת יצור המוני בחודש יוני.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by EladBr,

הלכתי לחבר שלי ופתאום אני רואה שיש לו כרטיס מסך TI 4200 (של ג'יפורס) מה זה הכרטיס הזה?????

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by Itzik 007,

קניתי מחשב חדש! עכשיו מסך... התקציב של המסך הוא עד 1800 שקל הדרישות של המסך שאני מחפש הם: חברה ידועה ואיכותית 8MS יחס של מינימום 1:600 חיבור DVI המסך שמצאתי הוא Samsung SyncMaster 730B http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1784 עונה על הדרישות שלי ומתאים בול לתקציב עולה 1800 מצאנו אותו ב1720 איך הוא?! מספיק טוב למשחקים וסרטים וכו'? לא ימרח לי? ועוד משהו מוזר - קראתי באינטרנט שיש מסכים שלמרות שיש להם חיבור DVI החברות לא מספקות כבל לחיבור הזה כדי להוריד את העלות ואז אנשים נדפקים... איך אפשר לדעת? מתכנן לקנות אותו במוצ"ש... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים