עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cobmetal,

שלום ! אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מסףך 22" של סמסונג דגם T220 , מעבד CI7 ו 6ג"ב זיכרון של OCZ , ההתלבטות שלי היא לגבי הכרטיס מסך , אני מוכן להשקיע עד 1200 ש"ח עבור כרטיס מסך , הבנתי שיש אתה ה 4870 של PALIT בגרסת ה 1GB , וגם ה GTX 260 של NVIDIA , השאלה שלי האם כדאי לקחת כרטיס חזק יותר או שעבור רזולוציה של מסך בגודל 22" הכרטיסים הללו זה מספיק טוב , כמו כן אני לא רואה את עצמי משדרג בזמן הקרוב לכרטיס מסך חדש יותר. תודה !

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by yoni007,

כמו שכבר אמרתי בעבר, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך, אך בינתיים אני מחכה ל-GTX 560, לראות מחיר, צריכת חשמל, חום ואיזה ביצועים הוא יתן מול ה-GTX 470. רציתי לדעת, אם אחליט ללכת על ה-GTX 470, אם הספק כח שלי יספיק כדי להריץ אותו כמו שצריך או שיהיו בעיות? SeaSonic 500W שאר המפרט, בפרופיל.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by miki20008,

איזה כרטיס מסך טוב ב 1500 שקל לעוד 4 חוחדשים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by marvje,

טוב החלטתי להחליף את העגלה שיש לי (מפרט בחתימה) ולקנות סוף סוף כרטיס חדש.. אבל אמרו לי שיש לכרטיסי ATi הרבה בעיות כמו VPU RECOVER או קריסות עם מסכים כחולים ועדיף ללכת על כרטיס מבוסס nVidia (כמו6600) (וגם עוד אמרו שהכרטיסים של ATi לא תומכים טוב ב OpenGL [בעיקר המשחק שאני משחק,ET שהוא עובד על OGL). אם אני אקנה את הכרטיס הזה (או את 6600), המחשב שלי ינצל אותו ? נ.ב. ה GF 6600 (לא GT) הוא יותר טוב מ 9600XT ? נ.ב.2 התקציב שלי זה עד 750 שקל :[

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by arsenic,

יש לי כרטיס רדון 9600XT256ddr ורציתי לעשות לו Overclocking ... מישהו יכול לעזור לי לעשות את זה תודה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  6. שבת שלום לכולם! יש לי מחשב ATHLON 64 3000 מחשב ישן אבל טוב מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את המחשב לטלויזיה 32 שיש לי אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך עם חיבור HD הבעיה שהחיבור הוא ישן AGPX8 אשמח אם תמליצו לי זה יותר לסרטים ואינטרנט עד 400 שח.[br]פורסם בתאריך: 4.07.2009 בשעה 15:32:29 עזרה?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  7. מה ההבדל ביין PCI-Eל ...AGP והאם PCI-E שייך רק לכרטיסי Nvidia ואם כן אז מה אם הסלוטים של ATI..היסתבכתי רצח..תודה!

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  8. Started by tamir950,

קניתי מחשב חדש עם הכרטיס hd 2400 pro הוא מפעיל לי משחקים חלק ועל רמת גרפיקה גבוהה אבל כשאני משחק יש הרבה קטמים שחורים כאלה שנעלמים וחוזרים...איך שפעם היו סרטים במצלמות ישנות ותמיד היה כל מיני כתמים שחורים כאלה ככה זה גם אצלי...עדכנתי את הדרייבר הכי חדש אבל זה לא עוזר תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  9. תראו נכון בהגדרות של המוניטור מכוונים את ה REFRASH RATE ויש שם לסמן V על לא להציג מה שלא מתאים למסך אז זה היה מסומן והיה מופיע שם רק 60 וזה היה על זה אבל שהורדתי את ה V אז הופיעו עוד מלא (עד 120 HZ) וזה עובד ב 120 אפילו (מה שלא היה במסך הישן שלי במחשב הרגיל) עכשיו זה משנה אם אני שם 120 ? או 60? אני אישית לא רואה הבדל גדול... אבל הבנתי מה שיותר גדול יותר טוב לעניים... זה לא מזיק למסך או משהו כי לא יודע אם זה מתאים לו...

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  10. Started by ben_sh090,

אני צריך מסך דק 17 עד 1600 ש"ח שיהיה 8 מילי לשנייה ושיהיה טוב למשחקים ויהיה טוב לעבודה ממושכת עם המחשב ושלא יכאב בעניים שיהיה נעים להיסתקל בו... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום אני קונה מחשב חדש השבוע ורציתי לשאול אם זה מספיק יהיה לקנות 4850 עם מסך של דל 22 אינץ או שעדיף כבר להשקיע יותר ולקנות 4870????

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום , אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך בשביל לצפות בסרטי 4K (באמצעות חיבור כבל HDMI 2.0 למסך 49 אינץ FULL UHD) אני לא מעוניין כלל במשחקים אבל רוצה שהסרטים יהיו באיכות הכי טובה שיש. מבקש המלצה לכרטיס שיעשה את העבודה בצורה הכי טובה. התקציב שלי הוא עד 1000 שח' אבל אם תגידו לי שאין כרטיס שעושה את מה שאני מבקש בתקציב הזה אני מוכן לעלות אותו. תודה ,ארז

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. האם השילוב הבא יוכל לנגן HD720P על הכרטיס מסך ? P3 1GHZ 256 SDRAM 133MHZ HD3650? ואני מתכוון רק לצורך ניגון HD אם יש כרטיס מסך יותר זול שיש לו יכולת לנגן HD אשמח לשמוע עליו.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ztahie,

אני בונה מפרט מחשב. מה עדיף מבין שני אלו? אני רוצה מחשב שיעבוד טוב במשחקים כמו DOOM 3,FAR CRY ...לא צריך מחשב "פגז", העיקר שאהנה ממנו במשחקים... לא מתעסק ב- OC 1050-xfx 6600GT 128MB DVI, TV, DDR3 או RADEON X700 PRO 256MB DVI, PCI-E-1180 ???? תודה על העזרה..ואם אפשר גם הסבר על התשובה

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  15. שלום, חבר שלי קונה מחשב חדש ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך.. הוא רצה לקנות את ה8600GT. אני אמרתי לו שכדאי לא להשקיע קצת יותר ולקחת את ה1950PRO.. עכשיו הציעו לו את הכרטיס HD 2600XT 256MB GDDR3 במחיר של 630ש"ח. הוא לא גיימר אבל הוא כן משחק לפעמים, מתעסק קצת בעריכת וידאו ומעוניין לחבר את המחשב למקרן על מנת לראות סרטים. האם הכרטיס ייתאים לו או שבאותו תקציב (ואפילו קצת יותר) מומלץ כרטיס אחר? אני לא מכיר בכלל את הסדרה החדשה של ATI לכן אני שואל בעצתכם..וגם כמעט ולא ממליצים על כרטיסים כאלה ב"פורום מפרטים". תודה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by emuzon,

מישהו מכיר במקרה את הדגם הזה? הוא די חדש להבנתי כך שמי שאפילו לא ניסה אבל יודע עליו קצת אני אשמח לדעת אם הוא טוב לגיימינג או רק נחמד

17. Started by vToMy,

אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש טוב, אז לעניין: איזה אפיק יותר טוב (מיין מטוב ביותר ומטה): PCI, AGP, PCI-E איך אני בודק איזה אפיקים יש לי? אני יודע שיש לי AGPx8 כי זה האפיק שהכ"מ שלי מוחבר אליו היום (GF440MX). יכול להיות שיש לי עוד? ודבר אחרון, יש לי תקציב של 1000 ש"ח לקניית כ"מ חדש. אני רוצה כרטיס מסך עם 256 מ"ב זיכון. יש לכם איזושהם המלצות? אם כן תביאו אתר. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by spaltiel,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין 8400 8500 ו8600 של Geforce. ואם מציעים אותו דגם אבל אחד אם מאוורר והשני בלי (כלומר רק אם צלעות קירור) האם יש הבדל בביצועים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by guy_intel,

אני מבין שאין צורך ביותר מ-512MB עבור מסכים עד "22 ושלא יהיה הבדל. רק למסכים מ-"24 ומעלה מומלץ כרטיס עם 1GB. אבל השאלה האם זה השיקול היחידי, ולא כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח בלבד בשביל כרטיס עם 1GB. סתכלו על הלינק הבא: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=CGAX-48724DD&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0 HD4870 1GB יהיה ב-20.8.08 זמין ב-1600 ש"ח לעומת ה-512MB ב-1400 ש"ח. לא עדיף ?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  20. Started by יניב קופר,

7600 gt agp האם צריך חיבור מיוחד

21. תודה לעוזרים כנראה שאני אקנה טלויזיה 32 אינץ'

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  22. שלום אני יודע שבטח השאלה נשאלה אלפי פעמים, אבל בכל זאת אשמח לשמוע את המלצות האנשים בפורום. אני צריך מסך LCD בגודל 17 עם זמן תגובה 16 וכניסת dvi. אני חשבתי ללכת על ViewSonic VP171S 17 או על ProLite E431S IIYAMA. אשמח לשמוע עוד הצעות. התקציב עוד בערך 3000 שח. תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  23. http://hexus.net/tech/reviews/graphics/34761-amd-hd-7950-vs-hd-7970-clocks/ hexus לקחו את שני הכרטיסים הללו ועשו כדלקמן: ראשית קבעו כי שניהם מסוגלים לרוץ למעשה באותו תדר וכי הליבות של 7970 ו- 7950 הינן שקולות מבחינה זו. אמנם עובדה שכיום איננה מפתיעה אף אחד מאיתנו, אך בעת כתיבת המאמר שבלינק היא עוד לא היתה ברורה כל כך. לפיכך וכשלב שני הם הריצו השוואה של שתי הליבות "באותו התדר", ואז החלו לבצע מדידות. ומה מסתבר ? מסתבר שבתכנון ליבת הטהיטי, AMD לא הצליחה להגיע לאיזון נכון כל כך בין המשאבים השונים ואלו: כמות יחידת העיבוד הגאומטרי (2), כמות יחידות המצללים (2048), כמות יחידות ה- ROP, (32), כמות יחידות הטסלציה, ורוחב פס הזכרון (264Gbps). מסקנה זו נמצאה כאשר בליבת ה- 7950 (שמוקצ…

• 55 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. Started by Michael,

היי, אני קונה ביום שני מחשב חדש, עכשיו הכל סגור פרט לכרטיס מסך. אני מתלבט בין ה Sapphire "ATLANTIS" R 9800 Pro / 128MB / 256-bit ל Sparkle GF SP8835V-DT FX 5900 128MB DDR Retail . הRadeon עולה לי 1380 והGF עולה לי 1150. לפי מה שהבנתי לGF יש chipclock במהירות של 400MHZ ו memoryClock במהירות של 850MHz. ולATI יש chipClock במהירות של 380MHZ וMemoryClock של כ 680MHZ. ידוע שלשניהם יש Buswidth 256bit ו8 צינורות עיבוד. שתי שאלות לי אליכם: 1. לפי הנתונים הללו? למה הATI יקר יותר? 2. מה מבין השנים טוב יותר עבורי? (זה שרק רוצה לשחק בכיף...) נ.ב. 3. האם כרטיס של Sparkle יהיה בסדר? השם נשמע מפוקפק. ???

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  25. חלק נעילה OFF, נסיתי לפעול הכל ,שוב חוזר OFF מה בעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.