כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
כרגע קניתי את הGF4 שלי עכשיו התקנתי אותו במחשב עם הדדריבירים והכל אבל שנאי רוצה להגדיל את הרזולציה של המשחקים המקסימום שאני יכול זה 1280X1024 ואני לא יכול להגדיל ל1600X1200 כמו שרציתי ובשביל זה בעצם קניתי את הכרטיס. עכשיו לפני שתשאלו מה זה וזה ניסתי על כל המשחקים ושום משחק לא איפשר לי להגדיל את הרזולציה הכרטיס שלי הוא msi gf4 ti 4200 64mb ddr המסך שלי הוא mag 786PF תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
ממש עכשיו לפני סוף החופש אני הולך לקנות כרטיס טלוויזיה חדש כמחליף ל Takram m205pro הישן שלי שכבר לא נתך לחלוטין ע"י מערכות ההפעלה החדשות, ולא שהוא עבד טוב קודם לכן בגלל שהיה מבוסס על הציפ' של brooktree ה BT878 הישן והמעצבן ואפילו כאשר ניסיתי למצוא לו דריבר WDM חדש למערכות ההפעלה החדשות הכרטיס עבד ללא סאונד, כנראה בעיה סידרתית בכרטיס שיצא בתקופת ה Windows 95. בכל מקרה כרגע עומדים מול עיני שני כרטיסים שווים בהרבה מהכרטיס הישן שברשותי ואני ממש מתלבט מה לקחת ולא מצליח להחליט, שני הכרטיסים, הLeadtek Winfast TV2000 XP וה- Terratec Cinergy 400, שניהם כרטיסים טובים כאשר לכל אחד יתרונות וחסרונות, כאשר ללידטק יש טיונר כפול לצפיה בשני ערוצים (PIP) או במקום לחבר את הטיונר השני ניתן ל…
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
כיום לאחר שNVIDIA הוציאו את הליבה הכפולה ל- 6600 אפשר לשאול את השאלה אם יצבצאו את אותו הדבר למעבדים של 6800 או אם אפשר לקחת שניי כרטיבים של ליבה כפולה 6600 ולשים אותם ב- SLI ?? מישהו חשב על זה? עוד יותר לקחת שניים של 6800 ליבה כפולה (אם יצא ואמן שיצא!!) ולשים אותם ב- SLI תודה Amos.G
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס Radeon 4870 OC 1GB של חברת Connect3d. הוא גם מומהר וגם בעל זיכרון מוגדל של 1 GB ויש לו מחיר מצוין של 1480 ש"ח. אני לא מכיר את החברה הזאת. אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מסך 19" מקצועי(בכל מקרה דגם כלשהו של viewsonic) מסך ליישומי גרפיקה/אנימציה/משחקים CRT או LCD במידה ויש דגם שמאפשר עבודה אופטימלית ואיכותית בכל רזולוציה שאבחר + זמן תגובה שמתאים לדרישות הנ"ל מכיוון שאני 5 שנים עם אותו מסך(viewsonic) אני לא כל כך מעודכן במסכים של היום ??? כך שאשמח לכל המלצה מקצועית תודה gol36 נ.ב המסך לפרט מחשב שנבנה בפורום מפרטי מחשב Intel Pentium D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 Box Gigabyte GA-8I945G Pro Intel 945P Chipset LGA 775 GigaByte nVidia GeForce 7800 GT 256MB GV-NX78T256V Western Digital 250GB SATA II JS 8MB 7200RPM GEIL 2GB (2X1GB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel Sony Floppy Drive 1.44 Arctic Cooling Freezer 64 A…
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום נשרף לי כרטיס מסך במחשב 9400GT במסגרת אחריות החליפו לי ATI 5450 נאמר לי שאין יותר 9400 השאלה שלי אם לא עבדו עליי או שהייהו צריכים לתת לי משהוא אחר תודה
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שני בסלון שמטרתו היא בעיקר מולטימדיה (מדי פעם אני עובד שם או משחק משחקים קלים, אבל המטרה העיקרית היא מוזיקה וסרטים). בכרטיס מסך שיש לי בו הוא מאוד ישן אבל בעיקרון מספיק לי, הבעיה היא שמסיבה לא ברורה הS-VIDEO לא עובד (תוקע את המחשב לפעמים, בשאר פשוט לא מראה כלום בטלויזיה), הבעיה כנראה בכרטיס מסך. החלטתי בסוף לזרוק קצת כסף על העניין במקום להמשיך לנסות לעקוף את הבעיה. איזה כרטיס מסך מומלץ לצורך העניין? החיבור הו כמובן PCI-E, הלוח אם הוא P5KPL-CM של ASUS... אם ישתלם יותר להחליף ללוח אם חדש עם כרטיס מסך מובנה זאת בהחלט אופציה. רעש - לא מאוד עקרוני (אבל אני לא רוצה טורבינה בסלון). נצילות חשמל - זה יהיה נחמד. אחר - אופציה לחבר לשני מסכים ולטלויזיה (לא בהכרח ביחד…
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, לאחר קריאה ב FAQ הבנתי שאני נמנע בין גיימרים ממוצאים עכשיו יש לי שלושה יצרניות של ATI RADEON X800 שהיתי רוצה לדעת את ההמלצות שלכם: ATI Radeon X800GTO/2DTV 256MB Asus Radeon X800XL 256MB Power Color Radeon X800GTO2 256MB Sapphire אני מתמקד על כרטיסים עם לא פחות מ 16 pipelines וקירור אקיטיבי זה יהיה משולב עם לוח PCI-E ,מעבד אינטל של Dual Core וג'יגה של DDR2 5300 אשמח לתגובות.
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום חברים היום רכשתי תמסך 1970hr ומחשב חדש מארז antec p1800 כרטיס מסך 8800gts מעבד e6600 ו2 גיגה זיכרון בקיצור אני לא מצליח להפעיל תמסך כאשר חיברתי אותו למחשב הישן הוא פעל עם הכבל הכחול לחיבור הכחול של המארז ללא בעיה אבל עם המארז החדש זה שונה ואני לא יודע איך לחבר אותו יש למישהו פתרון או מדריך כלשהוא? תודה רבה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אז ככה- יש לי את הכ.מ הנ"ל של חברת GeCube והמאורר שלו רועש כמו טרקטור לא במשחקים .אפילו רק אם אני גולש לי באינטרנט ללא מאמץ. יש לעוד מישהו את הבעיה הזו? או שזה ככה הכרטיס מסך? תודה רבה רבה מראש לאנשים שיגיבו!זה ממש חשוב כי אני לא יודע אם ללכת לתיקון איתו
-
- 16 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי כרגע GeForce 4 MX 440. אני די מסופק מזה כרגע אבל אני חושב שזה כבר ישן, ואני רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי לעשות. ויש לי כמה שיקולים בעניין: 1. מה באמת עדיף. 2. עניין הכסף. 3. לנצל את היכולות של הכרטיס המסך שלי עד הסוף ואז לקנות. 4. האם שווה לחכות ולקנות שזה יהיה יותר זול. תודה 8)
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
חשבתי לקנות 6600GT AGP, ב-KSP מוכרים את XFX ב-1060. מישהו יודע איך הוא, אם יש בעיות או שאפשר לקנות בראש שקט? הוא ישמש בעיקר לסרטים וקצת למשחקים, אני לא גיימר... תודה גיא
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דבר כזה דרישות מינימליות לכרטיס מסך? למשל יש לי P-3 800MHZ לוח M של ASUS [אני יפרט אם צריך] ו-256+128 SDRAM האם הכרטיס יפעל עצלי? נ.ב אני לא מתכוון לקנות אותו או משהו אני סתם מתעניין, אני מתאר לעצמי שאם יפעל אז גרוע יותר מאשר יפעל על מחשב חדש אבל בכללי הוא יפעל??
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי BENCHMARK למחשב שלי (תוכנה בשם Heaven benchmark), והוא יצא ממש ממש נמוך לעומת BENCHMARKים שיש באינטרנט של GTX 570 וחומרה הרבה פחות טובה (למשל I5 במקום ה I7 שיש לי) האם למישהו יש מושג למה זה קורה והאם החומרה שלי תקולה? תודה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מרוב התלהבות ודיבורים בלי הפסקה, כאלו שטיפוסית מלווים אותנו בכל השקה של דור חדש של מאיצים גראפיים, ובמיוחד כאשר מדובר על השקה מלאה שמהווה קפיצה משולבת (גם) בליטוגרפיה של השבבים, מה שנקרא קפיצת דור אמיתית ומלאה, שכחנו איפה שהוא אי שם במגירות האחוריות, את הדיבורים השוטפים על הלחם והחמאה היום יומיים. אז מנצל ההזדמנות כי כמעט ושכחתי כבר, לשתף בדבר ההצטיידות האחרונה שלי (ממאי האחרון) ב- R9-390 MSI Gaming שרכשתי בלוחות משומש (במצב חדש) ממוכר שנפטר מהכרטיס שלו תוך פחות מחצי שנה מרגע שרכש אותו ב- KSP. לא אכנס לנושא הכספי, זה פחות מעניין, וגם עלול להרגיז חלק מהגורמים פה (למדתי לקח ממקרי עבר) ולכן שכל אחד יעשה את השקולים שלו. רק אציין שקב…
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
אני מדבר על הרזולוציה המקסימלית, בלי פילטרים. בינתיים אני מריץ Crysis על VH עם פילטרים AAx4 על רזולוציה 1280x1024 ויש לי בערך 30-45 FPS ובקרוב אני משדרג לT220 ורציתי לדעת אם אני יוכל להפעיל את הרזולוציה הכי גבוהה, ושלא תיהיה לי נפילת FPS
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי רדאון 8500 ומאז שקניתי אותו היית לו בעיה במשחק דספרדוס... כל חמש דקות משחק זה התחיל כזה לקפוץ ואז זה יוצא בפיתאומיות... עכשיו יצא רובין הוד, גם כן משחק ענק! כמו קודמו, הוא גם כן כל חמש דקות יצא בחזרה לוינדוס והשאיר אותי מזיל ריר לסיים את המשחק המהנה... והינה מגיע המושיע... דריוורים חדשים מATI והכל מסודר... (חשוב לציין שהיו לי לפני זה הדריוורים של קטליטיס 2.3... והם לא חידשו שום דבר מ2.2...) ובדריוורים יש טכנוליגיה די טובה בשביל גרפיקה יותר יפה... אופצית הTRUFORM... ואפשרות לבחור על איזה AGP יעבוד הכרטיס... (אצלי הלוח תומך בX4...) 8) אין מאושר ממני...
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שבוע כרטיס מסך 6850 ועשיתי מערך.. עכשיו אני משחק BF3 על HIGH וישלי ירידות FPS מאוד מעצבנות עכשיו מה שנראה לי זה שרק כרטיס מסך אחד עובד והשני לא.. איך אני יכול לדעת ששניהם עובדים במהלך המשחק?.. ישלי את כל התוכנות שבדקות OCCT וכאלה תודה.
-
- 13 תגובות
- 977 צפיות
-
-
האם עוד מישהו מכיר את הבעייה הזאת שאי אפשר לראות את החלון הנוסף בתוכנה שמראה את הטמפ'? יש לזה פתרון?
-
התקנתי את הווינדוס על המערכת שלי(7600 בילד, גירסא סופית בלה בלה בלה) אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך(ניסיתי המון גרסאות) וזה פשוט לא עובד המסך מהבהב לפעמים, או פתאום נסגר ומסרב לעבוד(על אקספי זה עבד טוב, עם כמה בעיות מדי פעפ שקשורות בכרטיס מסך) אבל זה בחיים לא עשה לי את זה בשולחן עבודה וכאלה ועכשיו בווינ 7 זה עושה המון בעיות חיפשתי בגוגל וראיתי רק מישהו אחד עם הבעיה הזאת ואצלו החיבורים היו פשוט לא טובים אז הוא חיזק או משהו אבל אני באמת אובד עצות הכרטיס מסך יחסית חדש, ולא בא לי להתבאס עליו ושלא יעבוד לי מישהו מכיר ויודע איך לפתור? אני אובד עצות.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
*** אתם תראו את הנושא הזה בעוד פורומים, לא לדאוג אני כתבתי אותו... *** בזמן האחרון אני רואה המון חרישות על הנושא של 9800GTX+ vs HD4850 ולי אישית נמאס מזה אז הנה התשובות וההוכחות. דבר ראשון אני צריך להבהיר שאין הנושא מדבר על 9800GTX אלא על "שיפורו" 9800GTX+. את ה9800GTX מנצח הHD4850 המשתתפים: 9800GTX+ הוא נציג Nvidia HD4850 הוא נציג ATI-AMD נקודות ההשוואה: ביצועים. מחיר. יחס ביצועים עלות. חום (טמפרטורה, מאמץ ומנוחה). פרק 1: ביצועים הסתובבתי באתרי חומרה גדולים בנסיון למצוא תשובות, והחלטתי לקחת ממספר מקורות ולהכין גרפים משלי עם נתונים מרחבי האינטרנט: האתר Toms Hardware - כתבה http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-4870,1964.html: לאחר חישוב ניתן לראות …
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי מישהו שכנראה יוכל להביא לי XFX 8800 GT מארה"ב. כמה התלבטויות: 1. איך הקירור שלו? לא נראה לי שאעשה לו OC רציני, מה הטמפ' הצפויות לIdle וLoad. 2. האם יכנס לי במארז? מדדתי 27/28 ס"מ אורך מקצה המארז ועד לכלוב הרדיסקים (האמת שאני לא זוכר אם זה כולל הכלוב, נראה לי שעד לכלוב) מדובר בAntec SLK3800B 3. האם הספק כח יתאים- Antec SmartPower 2.0 400w? יש לי 2GB DDR 800 RAM, מעבד E4400 ב20% OC (לא אכפת לי לוותר על הOC) ואני רוצה אופציה לאיזה 1-2GB RAM נוספים. אני רוצה לדעת אם יתאים עם ובלי זכרון נוסף. 4. האם יש תאימות בין חיבור PCIE בספק לPCIE בכרטיס מסך מבחינת פינים? 5. הלוח שלי הוא Asus P5N-E SLI, בSLI אני זוכר שהלוח עובר למצב X8 במקום X16, מה זה אומר מבחינת מביצועים במידה ואנ…
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך, שיוכל להוציא אות ל-2 צגים עם כניסות dvi המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט ולעיתים רחוקות קצת יוטיוב. המטרה העיקרית היא שהכרטיס לא יגמגם. עדיף בתקציב הכי נמוך שאפשר , מפני שהדרישות לא גבוהות. בערך 300 ש"ח ומטה אם קיימת חיה כזו. אשמח להסבר לאיך אתם בוחרים כרטיס מסך לפי דרישות. דבר נוסף - אם 2 הצגים לא מאותו דגם ורזולוציה, זה יצור בעיות? אם צריך עוד נתונים תגידו לי. תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בדקתי היום בCCC של ATI וגם שם זה מראה לי את הכרטיס כ (0x9440). כמו שהבנתי זה פשוט שם הליבה של הכרטיס וזאת בעיה שהיא באה ישר מ ATI...האם זה נכון? ומה בקשר לביצועים....המחשב בזמן הרצת משחקים מזהה שזה 4870 ומריץ אותו מכו שצריך ומשתמש בכל התכונות שלו? ואולי יש פיתרון שמסדר את זה? תודה.!
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-