כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
כרגע קניתי את הGF4 שלי עכשיו התקנתי אותו במחשב עם הדדריבירים והכל אבל שנאי רוצה להגדיל את הרזולציה של המשחקים המקסימום שאני יכול זה 1280X1024 ואני לא יכול להגדיל ל1600X1200 כמו שרציתי ובשביל זה בעצם קניתי את הכרטיס. עכשיו לפני שתשאלו מה זה וזה ניסתי על כל המשחקים ושום משחק לא איפשר לי להגדיל את הרזולציה הכרטיס שלי הוא msi gf4 ti 4200 64mb ddr המסך שלי הוא mag 786PF תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן אנשים! לאחרונה אני מעוניין לקנות מסך LCD 17" יצא לי לראות מסכים מועטים (proview,smasung,ועוד משהו חסר שם ) אבל יצא לי לראות גם מסכים של חברה בשם CMV (או chi mei group) המסכים האלה עד כה הטובים ביותר שיצא לי לראות: יש להם זווית צפיה ממש רחבה, ויש להם ברייטנס חזק, המסך הזה נראה די טוב לטעמי. רציתי לשמוע את הדעות שלכם? ניתקלתם בהם? דעתכם על החברה הזו? http://www.cmv.com.tw/en/
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הייי כמו שצוין למעלה קניתי כרטיס מסך חדש למחשבRadeon 9500pro של sapphire וכשאני מחבר אותו המסך נדלק הוא עושה ספירת זכרון ואז המחשב נתקע.. נ.ב הכבל חשמל כן מחובר תודה לעוזרים יש לי ספק 350w ג'נריק
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הסכום הכי גדול או משהו אבל בבקשה אם תוכלו עד 500 שקל למצוא לי תכרטיס הכי טוב שאתם יכולים בסכות הזה..
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן חברה אני חדש פה... ויש לי שאלה... אני לא כל כך מבין בחיבורים של המחשב שלי ואני רוצה לקנות כרטיס מסך Saphire Radeon 9500Pro 128MB DDR ולמאדרבורד שלי יש תמיכה בAGP 4X. האם הכרטיס מתאים או שאני צריך 8X כדי להפעיל אותו? אני כרגע משתמש ב GF2 MX 400 והוא עובד מצויין.... שם המאדרבורד שלי הוא Gigabyte P4 Titan series Model Name: GA-8IDX מישהו יכול לעזור לי??
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך 9600GT מ"זד" לא הייתה בחירה טובה וויסטה 64 BIT אחרי זה שדרגתי לWIN 7 64 BIT וזה הראה שה כרטיס 1/2 GB החלפתי כרטיס מסך ל9800 GT עכשיו המחשב WIN 7 64 BIT לא מזהה אותו מה לעשות ניסיתי דריבר ניסיתי הכל![br]פורסם בתאריך: 28.10.2009 בשעה 19:27:51 סליחה על הדאבל אבל הנה תמונה אולי זה עוזר מה שכתוב זה: The NVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
HIS 6870 IceQ X 1GB GDDR5 - vs HIS 6870 Fan 1GB GDDR5 איזה גירסה עדיף לקנות? :s05: שניהם אותו מחיר בrsm
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור על כרטיס מסך הייתי רוצה עזרה *עדיפות לnVidia בינתיים אני בכיוון ל650GTX OC עולה 618ש"ח בTMS זה למשחקים ואני מצפה לפחות שנה וחצי קדימה על ULTRA .. קניתי לפני שנתיים וחצי 9800GT הכל היה טוב ויפה עד שהBF3 הגיע. החזיק בערך שנה וחצי את כל העולם על ULTRA עד הרגע שהתקנתי את הBF שם הגעתי לשפל המדרגה הרגע הזה שאני רב עם הSETTING ומוצא את עצמי נקרע בין שמים לארץ מחפש לי את האיזון שבין האיכות לביצועים .... בקיצור השקעתי בזמנו 690ש"ח ויצאתי מרוצה עם טווח התוצאות.. מחפש משהו בסגנון תודה =]
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום! אני לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן EN8600GT שהו כרטיס ישן ותופס רק סלוט אחד עכשיו אני רוצה להחליף אותו במשהו חדש, ואני רואה שכל הכרטיסי מסך החדשים תופסים 2 סלוטים לפחותוהם ארוכים מאוד , יש כאלה שאפילו 3 אני חשבתי גם בלוח אם שלי זה יהיה בסדר אבל אז ראיתי שהצ'יפסט התחתון(דרומי) ממש גבוה ואני לא יודע עכשיו אם ללוח אם שלי אפשר לשים כרטיס שטופס יותר מסלוט אחד מה שאני שואל זה האם יש למישהו כזה לוח אם כמו שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#ov או דומה ויש לו כרטיס חדש ארוך שתופס 2 או 3 סלוטים?? אני חושב לקנות:1) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7324 או2) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6729 INNO…
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
פתחתי כאן נושא לפני שבועיים. אני שלחתי את המחשב שלי לתיקון לפני חודשיים והביאו לי כרטיס מסך זמני הרבה פחות טוב ממה שהיה לי. עברו כבר חודשיים אני כבר לא ידוע מה לעשות. אני מתקשר לחנות כל פעם הם אומרים לי החברה פשטה את הרגל וצריך סבלנות כי גם האחריות אז מבוטלת והם פנו לחברה אחרת ולא יודע מה הם כבר מחרטטים לי שם. התקשרתי היום שוב לחנות כבר חטפתי קריז ואותו סיפור הם אומרים לי סבלנות. מה אני יכול לעשות? אני חייב לקבל את הכרטיס עד ה-20 לחודש פשוט חייב.
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום חברים הגיע הזמן, ואני חושב שאני צריך להתחדש בכרטיס מסך חדש. קניתי לפני כמה שבועות טלויזית HD 26 אינץ' לחדר בעלת חיבור HDMI שאותה אני מעוניין לחבר למחשב על-מנת לראות סרטים שאני מוריד באיכות גבוהה (1080p, 720p x264), כך שגם יהיה אפשרי לשמוע את הסאונד דרך הטלויזיה (אבל זה כבר לא בעיה). הייעוד לכרטיס המסך יהיה כללי. עם זאת אני אהיה מעוניין לשחק במשחקים חדשים שיוצאים מדי פעם (ממש לא מצפה לשחק באיכות הכי גבוהה שאפשר) הכרטיס שלי עכשיו הוא: nVIDIA GeForce 8500 GT 512MB התקציב הוא עד 600 ש"ח. ואני מתכוון 600 ש"ח (חשבתי והגדלתי וחשבתי והגדלתי, ובתור חייל אני פשוט לא מסוגל להרשות לעצמי יותר מזה). המפרט: זכרון - 3GB DDR2 633 MHz (אולי בקרוב יהיה 4) לוח אם - MSI K9N Neo…
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לקנות מחשב, ורציתי חווות דעת בקשר לכרטיס מסך, האם אני זקוק לו ולאיזה סוג. לאחר ששמעתי דעות מאוד רבות ומגוונות בעניין, חלקם באתר זה בפורום מפרטים, החלטתי להביא את הנושא לפני המומחים לכרטיסי מסך, שכנראה נמצאים כאן. המדובר במחשב לצרכים של גרפיקה בלבד, והכוונה לתוכנות האלו: phtoshop, illustrator, indesign, flash, dreamweaver ללא עריכת וידאו. וללא שום משחקים. המדובר על מעבד i5-2500 לוח אם ASROCK H61M/U3S3 עם זיכרון של 8GB המסך שאיתו אני מתכנן לעבוד הוא dell u2312 השאלות הן: 1. האם צריך להוסיף לו כרטיס מסך או שהיכולות הגרפיות של המעבד הנ"ל מספיקות בשביל התוכנות האלו. 2. אם אני רוצה להוסיף כרטיס מסך, איזה רמה אני צריך בשביל שיהיה לי תוספת מורגשת מול…
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
דבר ראשוןאחרי שהתקנתי את הדרייבר המקורי של ati. נכנסתי לאוורסט וראיתי שהוא מזהה אותו בתור x800se עם ליבה של r423 ולא r480 כמו שצריכה להיות. זה נראה לי ממש מוזר- עכשיו הכרטיס עצמו ראיתי שהוא x800gt ולא se - יענו ראיתי את המדבקות על הכרטיס למישו יש מושג מה הבעיה? הרצתי גם בדיקה ב- 3dmar05 וקיבלתי 3889 וב- 3dmark03 קיבלתי 8261 האם זה בסדר?
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש! עכשיו מסך... התקציב של המסך הוא עד 1800 שקל הדרישות של המסך שאני מחפש הם: חברה ידועה ואיכותית 8MS יחס של מינימום 1:600 חיבור DVI המסך שמצאתי הוא Samsung SyncMaster 730B http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1784 עונה על הדרישות שלי ומתאים בול לתקציב עולה 1800 מצאנו אותו ב1720 איך הוא?! מספיק טוב למשחקים וסרטים וכו'? לא ימרח לי? ועוד משהו מוזר - קראתי באינטרנט שיש מסכים שלמרות שיש להם חיבור DVI החברות לא מספקות כבל לחיבור הזה כדי להוריד את העלות ואז אנשים נדפקים... איך אפשר לדעת? מתכנן לקנות אותו במוצ"ש... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
1. האם שווה לקנות את המסך של "LG 19 מדגם: 1980Q נ"ב: סכום הכסף לא חשוב! 2. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע איזה. סכום ההשקע שלי הוא עד 2500 שקל אני מתלבת על הRADEON X800XL- (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=9716) או על ה-GeForce 6800GT (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8514) אני מעוניין רק בתחום המשחקים ולא האוברקלוק
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קניתי את המסך הנ"ל. ברגע שחיברתי אותו הבחנתי כי אין אפשרות לעבוד על 1024X768, מכמה סיבות 1) הטקסט נראה מעוות והתמונה לא נראית טובה כמו שהיא נראית ברזולוציה המומלצת של המסך, 1280X1024 2) הבעיה השניה נוגעת לרזולוציה ה"מומלצת"- ברגע שאני פותח חלון אשר לא עובד ברזולוציה הזו, המסך הופך לשחור ומציג הודעה Not Optimum mode Recommanded mode: 1280X1024 @60HZ. לא ניתן לסגור חלון זה או לחזור לתצוגה ועליי לעשות ריסט ידני למחשב אני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה זו, מכיוון שלמרות שהמסך הוא 17" LCD, אני מרגיש קושי בקריאת טקסטים. כרגע אני עובד עם CRT 1024X768 ללא שום בעיות. האם יש פתרון לבעיות הנ"ל? האם המסך פשוט דפוק וכדאי להחליפו? אם כן, לאיזה דגם? כל עזרה תתקבל בברכה. ב…
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
עוד תמונות של הG70 הושגו ע"י האתר TweakTown.com. גם הפעם זאת גרסאת ES שאינה עובדת והיה ניתן להבחין בזכרונות 1.6NS שכנראה ירוצו ב1200MHZ. הגישה לכרטיס ניתנה ע"י יצרן "אלמוני", האתר TT יודע עוד פרטים על הכרטיס אבל הוא נמצא תחת NDA ולכן לא יגלה אותם. http://www.tweaktown.com/document.php?dType=article&dId=776 כמו כן ישנם דיווחים על תחילת יצור המוני בחודש יוני.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הדרייבר האחרון של ATI ואני רואה שב DISPLAY SETTINGS רשום לי X800 SERIES ולא X800 XL האם זה מה שזה אמור לרשום או שהוא לא מזהה את הכרטיס ? בנוסף , במשחקים וכו' האם כדאי להגדיר את הפילטרים במשחק עצמו או להגדיר ב- DRIVER ובמסך שהכל יהיה על OFF ?
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות RADON9500 pro ואני רוצה לדעת בשבלו כמה שווה לו לקנות יד שניה כזה כרטיס תודה מראש?
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אז ככה ברשותי 7600Gs של חברת Asus לאפיק ה Agp 8x אמרו לי שאסוס מייצרים את הדגם שלהם אם DDR 1 האם זה נכון!?
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המשחק והתוכנה של ATI הכרטיס מסך הוא של ASUS מסדרת 1600 לא זוכר בדיוק איך הוא נקרא משום מה אני תמיד נזרק מן המשחק בגלל VPU RECOVER שמתאפס או משהו אחר אני לא מצליח לשחק כלל במשחק וזה משגע אותי נסיתי לשנות את ההגדרות של המשחק ושם דבר קבעתי למשחק לעבוד בDX8 וגם לא עזר לא יודע מה לעשות עזרה בבקשה נ.ב אם ההודעה לא בפורום המתאים אז נא להעביר אותה לפורום המתאים תודה וסליחה
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ושהמסך יציג דברים שונים? יש אפשרות כזאת או שזה דמיוני?
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-
קניתי את http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791 הייתי רוצה לדעת את דעתכם עליה או שיש 1 יותר טובה באותו מחיר (אולי של חברה אחרת רק אותו מוצר ) . אני יודע שהמעבד יגביל לי אותו אבל החלטי לפצל את הקניה ולחכות כמה חודשים לCI7 ולוח אם . (יש לי ספק כוח 400)
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני עומד לקנות מחשב חדש לאחי הלא כל כך קטן, ואני מנסה לשלב במחשב שלו את ה-9800GTX+ , בררתי על כל מיני דגמים של חברות שונות ועדיין אני לא בטוח מאיזו חברה הכי כדאי לקנות. עד עכשיו, הדגמים שמצאתי הם : Pine-XFX nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Black 1150 ש"ח ב-FoxPC EVGA nVidia GeForce GF9800GTX+ Superclocked 512MB DDR3 PCI-E 2.0 990 ש"ח ב-FoxPc Point-of-View nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Arctic Cooling Twin Turbo 1050 ש"ח ב-FoxPC ישנם דגמים אחרים, אך אני לא בטוח האם כולם תומכים ב-PCIE2.0. מהו הכרטיס מסך הכי משתלם ? לשיפוטכם.
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים שער הדולר היה 4.35 ש"ח כרטיס מסך שעלה בחו"ל 300$ עלה בארץ כ-1800 ש"ח היום הדולר כבר 4 ש"ח (ושש אגורות למען הדיוק) אתם לא חושבים שהיבואנים צריכים להוריד קצת את המחירים? חישוב פשוט מראה שההבדל הוא של 8% מה שאמור להוריד את מחירי הכרטיס ל- 1666 ש"ח. חומר למחשבה.
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-