עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Kakadu,

אהלן! למען חיבורי המערכת של ושיקולים נוספים. רציתי לשאול; כרגע יש לי מסך טלויזיה Sharp 32" שמחוברת לכרטיס readon 1950pro בחיבור DVI to VGA אני מתלבט אם לשדרג לכרטיס עם יציאת HDMI. לכן רציתי בכלל לדעת האם קיימים הבדלים באיכות התמונה בין החיבורים למעט העברת הסאונד אשר קיימת ב - HDMI ....?? שאלה נוספת היא האם ריאלי להריץ משחקים עם המסך הנ"ל (רזולוציה 1360X768) באופן נקי ...?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  2. איזה ספק כוח (כמה W) מומלץ בשביל מערך עם שני GTX570?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  3. נכנסתי לפנדה וראיתי בחנות שיש להם כרטיס מסך 9800gtx שהם מוכרים אותו ב1600 שקל?! זה נראה לי לא הגיוני כי גם לא שמעתי שיצא כבר 9800gtx אלא רק 9800gt x2 , וגם אם באמת יש כזה כרטיס איך זה שהוא עולה ככה!!!??? __________________

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  4. היי! כאשר אני משנה רזולוצייה בווינדוס 98 על מנת להקטין את התצוגה בשולחן עבודה אני מקבל שולחן עבודה הפונה בצורה הפכית לצד שמאל ,יש פיתרון לזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by super-MC,

בקשה לחוות דעת על ‏8400GS 256MB DX10

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  6. 7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E הוא: Point of View Geforce 8500 GT

• 15 תגובות
    • 955 צפיות
  7. שלום לכולם ראיתי שיש בכול מיני אתרים חוץ משל nvidia דריורים שהיא פירסמה כמו הדריור האחרון שלה שאמור לשפר את הביצעים של ה-3dmark 2003 אז שאלתי היא למה הם לא מוצאים את זה באופן רישמי אצלהם באתר כי יש עדיין את 41.09 ???

8. שלום לכולם! המפרט הוא כזה: מעבד : Pentium D 2.66GHz ספק: Enermax Modu 425W לוח אם: Asus P5L-MX כרטיס מסך: nVIDIA 7600gs ברשותי מסך 24"(1920X1200) אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך. איזה כרטיס כדאי לי לרכוש בתקציב של עד 1000 שקל במגבלות המעבד והלוח-אם? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by NIR-T,

עדיף מסך בצבעים כהים (שחור,אפור,כסוף....). איך המסך LG776FT ואיך המסך IIYAMA 413PRO COLOR ? תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים.....

10. ואם זה נכון אז מה עדיף להריץ מבינהם את הAA או הAF?

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by yonatanph,

נראה כאילו בחודשים האחרונים לא היו ממש פריצות דרך בתחום, גרסאות חדשות וכרטיסים יותר מהירים וכו' אבל לא שידרוג רציני בטכנולוגיה אלה יותר לכיוון של אופטימיזציה של טכנולוגיה קיימת. האם צפוי לנו איזשהי התקדמות בתקופה הקרובה ? האם יהיה איזשהו מהפך בשוק כרטיסי המסך?

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by 114508534,

אהלן יש לידידה שלי מחשב דיי ישן אני כמעט בטוח פנטיום 4 , נשרף לה הכרטיס מסך, איזה כרטיס מסך מתאים למערכת כזאתי שעדיין נמכר בחנויות, כמה שיותר פשוט וכמה שיותר זול תודה

13. קניתי מחשב חדש ביום ראשון אני מקבל אותו , אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת. קניתי מ IVORY, ובנתיים אני עומד שם על: כרטיס מסך Sapphire דגם Radeon HD 5570 1024MB DDR3 ואמרו לי שהוא לא משהו, אז רציתי לדעת בטווח מחירים שלו מה הייתם לוקחים שיאפשר לי ביצועים סבבה במחיר שבסביבות של הכרטיס מסך הנ"ל. תודה רבה לכם ושיהיה לכם שבת שלום. *** אמרו לי שחשוב מאוד שהכרטיס מסך יהיה עם 1G ולא 512 בשביל כל העסק..

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by slimshady21,

יש לי שאלה למה אומרים פה שכרטיס מסך TURBO CACHE זה גרוע?? הרי אם חסר לו זכון הוא משתמש בזה של המחשב אז מה גרוע בו? ויש לי עוד שאלה לא הכי קשורה אבל חבל לפתוח על זה סתם נושא-מה לדעתכם על מארז של SWEEX? סתם בשביל מחשב זול. אז זו חברה יחסית בסדר?

15. שלום. חבר שלי רכש מחשב(נייח!) עם מפרט די טוב והמוכר אמר לו שיש לו בפנים גם כרטיס מסך GEFORCE G 310 שהוא מצויין למשחקים ולגיימרים . חיפשתי מידע באינטרנט ולא הצלחתי להפיק כלום מהמידע שהוצאתי. מצד אחד חלק מהאנשים טוענים שזה כרטיס מסך של מחשבים ניידים ש"הולבש" על חלק מהנייחים ככרטיס מובנה. מצד שני יש מקומות שטוענים שזה כרטיס מסך לכל דבר, והוא אחלה כרטיס. באחד הפורומים גם ראיתי באחד הדיונים קישור לטום הארדוור עם הטבלה הבאה (שלא הבנתי ממנה כלום) : http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-310-5970,2491-7.html בקיצור - איך הכרטיס מסך הזה? טוב ? מצויין? בלוף? סתם עוד מובנה? חייב עזרה, תודה נ.ב הכרטיס מסך הוא 512 מגה

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  16. איך הגירסה הזאת של הראדון 9600pro GIGACUBE Radeon 9600 PRO C3 128MB DDR game buster מה מסמן ה- c3 ו - game buster שווה לקנות אותו ב- 1,134 ש"ח ואיך הוא והאם יש לו tv-out איכותי וטוב. בתודה רבה----------- the cold

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by DrStyle,

הכרטיס מסך גרסת TOXIC ועל 820MHZ לליבה ו1100 לזכרון מריץ 3DMARK בלי בעיה בATITOOL אין ארטיפקטים CRYSIS וGTA IV בלי בעיה במנוחה הוא בערך 44-48 מעלות על 35% מאוורר ובמאמץ במשחק רגיל לא מגיע ל60 בדר"כ עשיתי בדיקה בOCCT בGPU ואחרי 2 דקות הוא הגיע ל65 ואז כתוב DISPLAY DRIVER STOPPED RESPONDING AND HAS RECOVERED פעם כשהמאוורר לא פעל והוא היה על 60 במנוחה הוא הגיע ל75 מעלות בערך במאמץ ולא קרה כלום מה יכולה להיות הסיבה ? =/

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  18. Started by DAVIDKI19,

לאחר שלא הבנתי מדוע FRAPS לא מראה לי יותר מ 60FPS במשחקים נכנסים לגוגל וראיתי שצריך לבטל את אופציית VSync של הדרייבר..... עכשיו אני לא ממש מבין מה זה? זה טוב למשחקים או לא? לכבות את זה או להדליק ..... תודה למי שיסביר לי...

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  19. Started by SiLeNt B0B,

אני רוצה לקנות תכרטיס מסך Gigabyte 9800GT 512MB G92B Zalman cooler והשאלה שלי היא מה אני צריך לבדוק כדי לדעת אם זה מתאים לי למחשב הזכרון שלי במחשב הוא DDR SDRAM ... לא יודע אם זה קשור הכרטיס מסך שלי כרגע הוא NVIDIA GeForce 6600 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz 1.5 GB OF RAM תודה מראש לכל מי שיעזור וחג שמח!

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by tom123,

התקציב עד 3000 עדיף של סמסונג או LG או מאג כי זה החברות שמי שאני קונה ממנו מתעסק תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  21. שלום לכולם, ברשותי 2 מחשבים זהים בעלי אותם כרטיסי מסך, אך כרטיס המסך באחד מהם מסוג הTwintech 9600GT XT מפיק רעש אלקטרוני צורם. הצלחתי להקליט את אותו רעש דרך מיקרופון, יש לציין שהוא יותר ברור וחד במציאות: http://rapidshare.com/files/255698768/9600_Prob.wma במחשב השני אין כלל זכר לרעש הזה, ואם תרשמו BUZZ+9600GT תוכלו למצוא מספר אנשים החווים את אותה הבעייה. גם כשהדלת סגורה ואני יושב במרחק מטר וחצי ממחשבי, עדיין ניתן לשמוע את הרעש. כמו שתואר בפורומים, הרעש מתרחש כאשר יש איזושהי פעילות על המסך (כגון הזזת עכבר) או כאשר אני מפעיל משחק. בחנות שממנה רכשתי את מחשבי טוענים שלא שומעים כלום, אך כל משפחתי שומעת את אותו רעש מעיק ואני במיוחד. ממה נובע הרעש הזה? והאם ניתן לתקן\להחליף את כ…

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by rtr,

מקווה מאוד שזה לא נכון !! "DirectX 10 GPUs to Consume up to 300W " "The new GPUs will range in power consumption from 130W up to 300W per card" http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2770 מה עובר להם בראש !!

• 15 תגובות
    • 954 צפיות
  23. Started by atomic rooster,

היי. לוח- Asus M5A87 מעבד- AMD QUAD Core זכרון- 4 GB RAM כיום יש לי Geforce 9600GT שהחליט לסיים את חייו. מחפש המלצה לכרטיס שיתן את התמורה הגבוהה ביותר לעלות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  24. היי.... ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב למשחקים? nVIDIA GeForce 8600GT 256MB או nVIDIA GeForce 7600GT 256MB תודה לכולם!!!!

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  25. Started by eSLC,

אני רוצה לערוך תמונות בפוטושופ נגיד אני צריך תמונה של BIOHAZARD את יודעים הסמל של הוירוס קיצקוצ אני צריך אתר אם מאגר תמונות לפוטו שופ אם זה כללי מידי תשאלו שאלות...

• 8 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.