עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SUNDUCK,

בהתחלה רציתי לקנות HERCULES RADEON 9700 PRO... אוקייי אחרי ששמעתי על ההסכמים שחותמת NVIDIA עם חברות משחקים אני חושב שאני ילך על GEFORCE FX או GEFORCE 4TI עכשיו מה מבין שני הכרטיסים האו הוא מומלץ יותר ? Leadtek WinFast A300 TD MyVIVO GeForce FX 5800 או GeForce FX 5800 Asus V9900 TD 128MB או ASUS GF 4 V8460 ULTRA/TD 128MB ישנה גם האופצה של ה HERCULES RADEON 9700 PRO אבל אני שואל את עצמי אם באמת כדאי לי לקנות כרטיס שאולי לא ינוצל על ידי משחקי העתיד הקרוב... :'( אני ממש מצפה לתגובות שלכם !!! תודה ראש דרך אגב אם יש לכם המלצות אחרות תרשמו גם אותם...

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by drbrain,

שלום שמעתי שיש בעיית תאימות עם כרטיסי מסך מסוג ATI לאומת NVIDIA מבחינת משחקים לכרטיסי מסך מסוג ATI צריך PATCH למשחקים כיוון שהם אינם מתאימים 100% למשחקים לאומת כרטיסי מסך מסוג NVIDIA שלא צריך PATCH למשחקים והם כן מתאימים 100% למשחקים האם זה נכון? אני מעוניין לקנות כרטיס מסוג ATI X1900XT או כרטיס של NVIDIA 7900XT מבחינת תקציב אין לי בעייה כמו ששמתם לב אני מעויין בטוב ביותר ללא בעיות תאימיות למשחקים וגרפיקה הכי טוב שניתן להשיג

• 12 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by אורון,

אז ככה אני בעיכרו תיקצבתי לעצמי בסביבות ה1600 שקל לקניית כרטיס ודיי ננעלתי על ה-9800GTX אבל פתאום אני רואה שיש אנשים ששמים שניי כרטיסיי מסך עכשיו לשאלתי מה עדיף 2 כרטיסיי מסך (לא יודע לתת דוגמא ספציפית של סוג מסויים של כרטים) ואם כן אז תנו דוגמא לכרטיס ואם לא האים ה9800 באמת יספר אותי ביחס לכסף.. תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  4. שלום, השבוע אני מזמין מסך חדש של SONY דק! בגודל 19 אינץ' דגם HX93 עכשיו השאלה היא מה דעתכם על המסך הזה האם שווה לקנות אותו. בבקשה אני מענויין לקבל תגובות רק על המסך ולא על המחיר. יש לציין שהשימוש העיקרי של המסך יהיה לאינטרנט אופיס ועיצוב גרפי.. בין היתר DVD. תודה לינק מצורף למפרט המסך: http://www.sony-cp.com/en/products/lcd/hx_designer/hx93/index.html

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by mamasita268,

היי אני מתלבט בין קניית X1600 ל6600GT העניין הוא שGT עולה יותר מX1600 באיזה 200 100 שח, וזה לא הגיוני כי בפורום כתוב שהX1600 יותר חזק... עכשיו אם תוכלו לעזור לי, בקשר לכמה כל אחד מהם עולה, איפה קצב הפריימים יהיה יותר טוב, 256 או 128 וכו'. מישהו אמר לי שלא כדאי לי לקנות את ה-X1600 כי הוא עושה בעיות עם משחקים מסוימים, כנראה משחקים של נווידיה או עוד סיבות לא מובנות לי, אם תוכלו לעזור לי אני אודה מאוד. וה-X1600 הוא X1600 PRO כמובן. תודה מראש. לא יודע מה ראיתם, אני כתבתי X1600

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by MS-D,

היי כבר זמן רב אני מחפש כ.מסך שיספק את הצרכים שלי ולפני כמה שבועות מצאתי אותו SHAPIRE 9600XT אז עד אכשיו לא יכולתי להפסיק לחלום אליו והתכוונתי כבר לקראת סוף השבוע לרכוש אותו ... עד שבא ה9600XT של Gigacube http://www.pch.co.il/docs/pd876465044.htm ואני דיי בבעיה , המחיר של שני הכרטיסים שווה , איך שהבנתי גם המפרט של הכרטיסים דומה (השבבים אחרי הכל הם של ATI) בשניהם מקבלים את HL2 (מקווה..) רק שהכ.מסך מתוצרת Gigacube ניראה יותר איכותי ובא גם עם גופי קירור על הזכרונות (מה שיעזור באוברקלוק). אכשיו רציתי לשמוע את הדעה שלכם מה אתם חושבים שיותר משתלם , אז מקווה שתעזרו לי תודה מראש !

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ithamar21,

התלבטות בקניה של כרטיס. כרגע יש לי 6950 2GB פתוח ל 6970 ובנוסף כרטיס פיזיקה 460 1GB הדילמה שלי היא האם לקנות עוד 6950 ולעשות CF או למכור את ה 6950 ולקנות 7970 מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום. אני מתלבט אם להחליף את המערך שיש לי כרגע בכרטיס יחיד או במערך אחר. כרגע המערך שלי הוא 6950 פתוחים ל 6970 + כרטיס פיזיקה 460 GTX 1GB יש לי למי למכור את שלושתם ב 2200 ש"ח ולהוסיף עוד 600-700 שקל לכרטיס חדש. השאלה האם כדאי לעבור לכרטיס יחיד? אני לא מדבר מבחינת חיסכון חשמל ותקלות (שעד עכשיו לא היו) בעיות תאימות וכאלה. אני מדבר נטו מבחינת ביצועים במשחקים וכו... האם יש כרטיס יחיד בתקציב של 2800 שקל בערך שיותר חזק מהמערך שלי?

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by gania23,

אז ככה ... אפשר להגיד שכבר שיגעתי אתכם עם הבעיה שלי אבל זה פשוט לא עוזב אותי חח מכיוון שהספק שלי הוא fsp400w ויש סיכוי שהוא לא יחזיק את הgt 9800 אז עכשיו אני חושב עם שווה להסתן ולקחת את הכרטיס http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4420 או לא להסתכן ולקחת את ה gt 9600 אבל גרסת האוברקלוק http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3967 שאם תשימו לב הנתונים שלהם דיי זהים... מה אתם אומרים ?

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by NIRHA,

אחרי שאנשים טובים עזרו לי אז תעזרו לדילמה שלי שוב.......... מה עדיף ? x1950xt או nvidia 7950gt ?? תודה

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  11. טוב עכשיו אחרי שהדרי סיפר לנו על הכרטיס 9800 שהוא קנה עכשיו אני דיי מתלבט יש לי שני אופציות ואני לא יודע במה לבחור מכמה סיבות האופציות הן: Twintech GeForce 9800GTX+ HeatPipe 512 = שיוצא סביבות ה 890-900 ש"ח מפוקסי-פיסי ואופציה שניה היא: EVGA 512-P3-N879-AR GeForce 9800 GTX+ 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 שיעלה לי 200 דולר אחרי התוספת מס. שזה יוצא בערך 800 שקל כרגע. השאלה היא כזאת.. יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים? בכרטיס הראשון יש קירור איכותי יותר? וגם המסך שאני מתכנן עליו הוא ה 2408WFP של דל. וכרגע יש לי ספק כוח של 400 וואט הספק יספיק לכרטיס שכזה? או שאני חייב להחליף גם אותו? והאם הכרטיס יתאמץ אם אני אפעיל משחקים על רזולוציה מקסימלית על מסך שכזה? צריך לקבל החלטה היו…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kisin,

יש לי דילמה גדולה שרק אתם (כרגיל) תוכלו לעזור לי להחליט. אז ככה, אני גיימר שאוהב להשקיע את השעות הקטנות של הלילה במשחקים. לפני כשנתיים קניתי לי איקס בוקס ושיחקתי בו להנאתי והייתי מבסוט עד השמיים. עכשיו, כבר כמעט לא יוצא שום דבר מעניין לאיקס בוקס, ואני מחכה לחסוך קצת כסף ולקנות את האיקס בוקס 360. יקח בערך שנה עד שאני אקנה את האיקס בוקס 360 כי אני מחכה שיצא צ'יפ נורמלי למכשיר ואני חוסך כסף לזה. אז בינתיים אני תקוע עם איקס בוקס שאין ממש מה לשחק בו בימים שחונים אלה ועם מחשב חזק (AMD athlon 3000+ וגיגה זכרון) אבל עם כרטיס מסך מעפן (geforce 4200). והדילמה שלי היא האם להשקיע עכשיו בכרטיס מסך טוב כדי להנות לפחות מהמשחקים שיוצאים עכשיו למחשב?? זה דילמה כי אני חוסך לאיקס בוקס אז חב…

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אויי לא הייתי כאן הרבה זמן , ברכות על העיצוב.. שלומות, אני מחפש להתקין לי 2 כרטיסי מסך (יש לי 2 מסכים LCD ורגיל) על הרגיל אני משייך לרדיאון 9800 SE שלי, זה לטובת משחקים על השני LCD אני מחפש לקנות כרטיס מסך , רק שאני לא יודע איזה לקנות (PCI ) יש דעות ? תודה מראש *כמובן שהשתיים (כרטיסים) יושבים לי על אותו המחשב. 0

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני רוצה לקנות כרטיס מסך של LeadTek רק השאלה איזה ... ?! Ti4200 X 8 או Ti 4400 X 4 ... המחיר הוא בערך שווה ... 1100 \ 1200 שקל .. איזה מהם יתן לי ביצועים גבוהים יותר ? - לוח אם תואם X8 ...

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by yair67,

שלום, אני מתכוון לקנות בימים הקרובים מחשב חדש עם 9600GT עם מחשבה לאופציה של SLI בעתיד. עכשיו אני לא רואה את עצמי משדרג לSLI בשנה הקרובה לאחר קניית המחשב.. השאלה היא , האם זה עדיין יהיה רלוונטי עוד שנה ל9600GT ב SLI מבחינת כדאיות? או שכבר עדיף לחסוך ת'כסף של הלוחאם תומך SLI ולהוסיף ת'כסף לכ.מסך ולקנות איזה 8800GTS. השימושים הם משחקים בלי הגבלה של רזולציות..

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  16. היי אנשים, אחרי הרבה מחר באינטרנט, המון אתרים יפנים סינים צ'צ'ניים וכו' ... ובעיקר tomshardware ו xbitlabs ... אני לא יודע כמה באמת חזק, ושווה ה3870X2 .. וה 8800GT SLI .. כי הם בהבדל של 100-200שח' ... השאלה זה ביצועים ... עזרה בבקשה, כואב לי כבר הראש מגראפים .. כל אתר אומר משו אחר \= לך תאמין לאחד מהם

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Ruxies,

אז ככה, אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני מבולבל, קראתי המון כתבות על הradeon 4870 ואני תיכננתי לקנות את הgforce 260gtx אך המון אנשים אומרים שהradeon 4870 יותר טוב, יותר זול. אבל גם המון אומרים שהם מקבלים בו שגיאות, כל אחד משהו אחר ואני נורא מבולבל ולא יודע מה לעשות. אני אשמח להצעות ודוגמאות של גרפים או כל מיני דברים אחרים. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  18. טוב אז ככה.. לפני בערך שנה קניתי מחשב יחסית טוב בזמנו (חודש לאחר הקניה יצא s939 ) amd a64 3000+ s754 asus k8v se-delxe (לוח אם בין החזקים ביותר ל754) 512mb twinmos והכרטיס מסך הועבר ממחשב ישן שהיה לי fx5200 וככה אני כבר שנה משחק או יותר נכון מנסה לשחק עם הכרטיס הזה עד לא מזמן הכרטיס היה בגדר "עובד" (לאחר הרבה אוברקלוקים וניסויים לא ציפיתי שהוא יעבוד אבל הוא שרד) אבל עכשיו המצב ניהיה קשה יותר .. המאוורר של הכרטיס כנראה נסתם מהאבק שמצטבר לי במארז והוא מרעיש בצורה מחרידה אבל זאת לא הבעיה שלי, הבעיה היא שלא חשבתי שמאוורר כזה קטן לכרטיס כלכך פשוט ישפיע כלכך בקירור שלו אבל טעיתי והכרטיס פשוט התחיל לגסוס וברגעים אלו הוא נאבק על חייו :'( חחחחח אז חשבתי למה לא לעשו…

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by ilaysk,

כרטיס המסך שלי-7800 GTX היתקלקל והיום התקשרו אלי מKSP ואמרו לי שי לי שתי אפשרויות: 1. לחכות חודשיים עד לGTX חדש או מתוקן עם כרטיס חלופי 6800 128MB עד אז 2. לקבל מיידית 7800 GT מה לעשות ??? בבקשה זה דחוף

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום רב! זו ההודעה הראושנה שלי קודם כל...אז בהצלחה בשבילי בפורום עכשיו נשרף לי מסך CRT של פרוויו. אני רוצה לקנות מסך חדש בשביל משחקים כבדים וסרטים. עכשיו אני כבר יומיים מחפש מידע על מסכי LCD בעלי מהירות תגובה איכותיים של 8 -ו-12 עכשיו בכל מקום על כל מסך רשום משוו אחר כמו תגובות ביקורות מידע ועוד. אחרי שקראתי במספר אתרים בנושא מסכים..הבנתי שCRT יותר טוב למשחקים כבדים וסרטים אבל באתרים אחרים אמרו שLCD כיום מתחיל להשתוות לCRT אני לא יודע מה לקנות האם תוכלו לעזור לי זה די דחוף כי בנתיים הביאו לי מסך ישן 15 אינ'ץ שיש עליו מדבקה שרשום עוצב במיוחד למיקרוסופט וינדוס 95 לכל העוזרים תודה מראש!!!

• 65 תגובות
    • 6k צפיות
  21. Started by Chymes,

החלטתי למכור את ה-5900XT בגלל איכות תמונה ירודה ולקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני לא יודע איזה. אני משחק בעיקר במשחקי אסטרטגיה ותפקידים. אני משחק במשחק פעולה אולי פעם בחודש, אבל כשאני משחק אני רוצה ביצועים. אני מעוניין באיכות תמונה ובפילטרים. אני לא שם על קצב פריימים. התקציב בלתי מוגבל, אך כרטיס זול יותר יתקבל בברכה. קחו בחשבון שאני מתגייס בעוד מספר שבועות ולא יהיה לי הרבה זמן למשחקים. מנווידיה אני מאד מאוכזב, אז קחו את זה בחשבון. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואז לגלות שגם לו יש איכות תמונה ירודה.

• 10 תגובות
    • 644 צפיות
  22. ושוב במסגרת השידרוגים למחשבים לילדים. למחשב לילד למשחק פורטנייט בעיקר. שני הכרטיסים נמצאים ברשותי. איזה לשים במחשב i5 9400F , זכרון 16GB. דילמה: GTX 1650 OC 4GB. https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1650OC-4GD#kf כרטיס בן 6 חודשים. יחסית חדש. עם אחריות לעוד כמה שנים. או GTX 1060 OC 6GB https://www.galax.com/en/graphics-card/10-series/galax-geforce-gtx-1060-oc-6gb.html כרטיס בן שנתיים. מה עדיף להשאיר? יהיה עדיף לאורך זמן? לצורך המשחקים קלים לילד בן 9. האם להעדיף אחריות יותר ארוכה אם ההבדל לא גדול? ואם מתכוון למכור אחד מהם.---> לאיזה מהם יהיה ביקוש יותר גדול? תודה שוב

23. Started by DXM,

אני בדילמה רצינית: האם לעשות HYBRID CF כלומר שילוב של כרטיס מסך מובנה+כ"מ חיצוני חלש יחסית וזול או כרטיס מסך חזק יותר בתוספת של 100 ש"ח. שילוב של HD3450 וHD3200 ב190 ש"ח. או 4650 ב370 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  24. למשחקי אנריל ודומיהים בהם ניתן לבחור בין השניים .... אני לא יודע מה עדיף :-\ מה נראה יותר טוב לעין ? ומה ההבדל ביניהם ?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  25. החלטתי ללכת על כרטיס 7600GS בסביבות 600-700 שקל, רציתי לדעת עד כמה 7600GT יותר טוב וכמה צריך להשקיע בשביל כרטיס כזה ? תודה.

דיונים חדשים בפורומים