כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה אני רוצה לקנות כרטיס מסך או את הGTX260 או את הHD4870 1GB Ramאת שניהם אני יכול לקנות באותו המחיר, רק רציתי לדעת איזה מהם כדאי יותר\טוב יותר ולמה. תודה רבה מראש.
-
- 14 תגובות
- 910 צפיות
-
-
חבר שלי קונה כרטיס חדש ויש לו גיפורס 2 gts של אסוס 64 מגה, והוא מוכן למכור לי אותו ב 200 שקל שווה לי יותר לקנות את הרדאון 9000 פרו החדש? הוא עולה 600 אני חושב, אבל אני לא יודע אם יהיה הבדל גדול בביצועים של הכרטיס
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
האם מחשב כמו שלי יצליח להניע את ה XFX6600GT (גרסת ה AGP) בצורה טובה??
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה, ואני לא יודע מאיזה חברה. אני מתלבט בין BFG XFX Leadtek מה לדעתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ל 1030GT יש תדר זיכרון מטורף של 6008 MHZ ? זה תדר שלא ראיתי בכרטיסים יקרים של 6000 שקל כמו RTX 4080 למשל שיש לו תדר 1400 . המהירות תעבורה של 4080 זה 22.4 Gbps ושל ה 1030 יוצא 48 Gbps השאלה איך זה הגיוני ? בגלל המגבלה של ה PCIE3 זה יורד בטח ל 16 Gbps אבל עדיין זה המון אם ה 1030 היה תומך ב PCIE4 זה היה מציאה מטורפת . מה שכן ל 4080 התדר של המעבד 2500 וזה 1500 , מה המשמעות של תדר השעון ? אם הכרטיס היה תומך ב PCIE4 זה יכל להיות הבדל מטוררף בביצועים לא ? בכרטיס מסך התדר ליבה יותר חשוב ? כמו מעבד של מחשב ?
-
-
- 28 תגובות
- 4.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום כולם, קניתי לאחרונה GTX 560Ti ULTRA DURABLE של ג'יגהבייט, ורציתי לשאול אם הוא אמור להפעיל את המשחק על ULTRA ברזולוציה 1360X768? המפרט AMD 630 2.8@3.6 4GB RAM SEASONIC 500W כרגע אני מפעיל על HIGH דיי חלק - לא בדקתי FPS אם צריך לבדוק תגידו לי איך ואני אפרסם. בULTRA זה לא מספיק חלק כדי לשחק. אני שואל כי אולי כדאי לעשות לכרטיס OC (במגבלת הספק כמובן) או שמה המעבד הוא הבעיה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי לוח אם B560M ומעבד INTEL CORE I5 10400F עכשיו אני רוצה לשדך למחשב אחד מהכרטיסים האלה: AMD Radeon RX 7800 XT Radeon RX 7700 Radeon RX 7600 איזה כרטיס מתאים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך LCD. האפשרות של מסך Widescreen קורצת. מהם היתרונות? מהם החסרונות? וכו'. אם מישהו יכול להעיד מנסיונו על עבודה עם מסך כזה זה יהיה נחמד. איך משחקים עובדים? איך סרטים עובדים? איך מתמודדים עם דברים שלא תומכים בפורמט רחב? תודה
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך שנדפק, הוא עדיין באחריות לפי המדבקה, אבל אני לא מוצא את הקבלה שלו ואני לא זוכר ב 100% מהיכן רכשתי אותו. האם אני יכול ללכת לכל חנות שיעבירו את הכרטיס ליבואן לתיקון? האם אני יכול לשלוח ישירות ליבואן? או שבכלל האחריות היא של החנות ולכן אם לא זוכר ואין לי קבלה הלכה האחריות?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/ProductStack מקור : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=94074
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בדקתי ביצועים של WD על מחשב עם 870m. (למי ששם לב זה כרטיס גרפי במחשב נייד). יש פער לא קטן של fps בבנצ'מארקים.. אותו מעבד..יכול להיות שמשהו מוריד אצלי פריימים או שהבנצ'מארק פשוט לא אמין? המחשב דיי חדש.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הוא 6600GT ל PCI-E. שיעבוד עם צ'יפ ASUS 915P בסוקט 478 והאם העובדה שיש לו VIVO לא מכבידה עליו? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות קרוספייר של שני כרטיסים מאותה סדרה אבל לא של אותה חברה? לדוגמא : X1600PRO GIGABYTE + X1600PRO SAPHIRE?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
עכשיו יש לי geforce3 ti200 128mb ואני קונה redeon 9700 אני רוצה לדעת אם אני ירגיש הבדלים משמעותיים במשחקים ובכלל בוינדווס?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לדעת אם זאת חברה מוכרת וטובה כי לא ראיתי שום דבר על החברה בחיפוש בגוגל.... תודה.
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
http://megagames.com/news/html/hardware/geforce9600gtbenchmarked.shtml ממש מאכזב איפה הדור הבא איפה נוידיה שהייתה מוציאה סוס עבודה כול שנה וחצי איפה AMD איפה התחרות... :'( :'( נגמרו הימים הטובים שבהם היו שתי חברות לכול מוצר שהיו מתחרות על כול דולר\שקל\יורו של הצרכן העתיד נראה עגום ואיטי ומשעמם מתמיד לפחות תמיד יהיה לנו את SONY MICROSOFT ו NINTENDO שעדיין צריכים באמת להשקיע מאמצים כדי להשאר שווים משהו
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב עד 850 שיהיה יפה ועוד שמהו שלא הבנתי מה ההבדל בין CRT - Flat ל CRT - Conventional ??
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
או ללכת על 5870 אני מתלבט קשות בין הכרטיסים האלו אני חייב לדעת איזה לקנות תודה לעזורים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר ש-Raedon 9200 נשרף, חזרתי ל-MX440 ובערך לימי הביניים מבחינת איכות תצוגה על הטלויזיה (דרך אגב על הסוני X95 שלי רואים מצוין ...) אני בכל מקרה מתכוון לקנות מחשב חדש ומחכה לDX10 + הורדת מחיר של אינטל בסוף אפריל. מכיון שרוב השימושים שלי מלבד אינטרנט הם צפייה בסדרות על הטלויזיה (אנלוגית) הייתי שמח לדעת האם יש עדיפות ל-nVidia על ATI או להפך מבחינת איכות תצוגה על הטלויזיה. בנוסף, אם למישהו יש רעיון איך אפשר לשפר את האיכות במצב הקיים אני אשמח (יש המון "רעש" בתמונה)... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
אפשר למצוא מסך 17 אינץ' במחיר הזה? המסך לא צריך להגיע לרזולוציות גבוהות מדי. איך ה CTX FP705? אם אתם חושבים שחייבים לעבור את ה 1000, תמליצו גם.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת כי אני יודע שהרדאון 9800 יצא כבר ויגיעה לארץ באמצע חודש מאי. אבל רציתי לדעת מתי יוצא 9900 כי זה אותה ליבה לא?, או שזה ליבה שונה?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אני במחשב של סבתא שלי ואני לא יכול להתקין את הכרטיס מסך הכרטיס הוא sis 315 ושאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך אז זה עושה שגיאה בהתקנה ונראלי שהכרטיס מובנה אז השם של הלוח אם הוא: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי שלום לכם. אני מחפש המלצה לכרטיס מסך למחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode= שfifa ומשחקים כאלו יוכלו לעבוד בו.. תקציב כמה שיותר נמוך.. אבל אם יש כרטיס אחד ב300 ואחד פי 2 יותר טוב ממנו ב400 אז אני יעדיף את ה400.. סך הכל צרכים נמוכים . . שפיפא וכאלה יוכלו לעבוד בו.. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 862 צפיות
-