עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מתלבט איזה מסך כדאי בשביל הכרטיס הזה.. בפורום מסכים אמרו 22 אבל לא יודע אני רוצה להיות בטוח... אני רוצה לראות כמה שיותר איכותי.. תודה מראש!!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בשאלה הזאת כשאני אומר "ה-FPS המינימלי " אני מיתכוון ל- FPS שמתחת לו התמונה המוצגת מקרטעת לחלוטין בצורה שלא ניתן כלל להמשיך לשחק ? ככול הידוע לי כשמדובר בוידיאו רגיל (לא במשחקים ) במצב של 25 תמונות מתחלפות בשנייה ,הוידיאו נראה "זורם " לגמרי . ב-20 כבר מבחינים שלא מדובר בוידיאו "מציאותי " . וכאשר יורדים מתחת ל-15 כבר מרגישים היטב את ה-delay . ברור לי שוידיאו רגיל לא זהה לתוצאה המתקבלת על המסך בזמן הרצת משחקים , אבל האם ניתן באופן כללי לומר שמתחת ל-15 fps המשחק מקרטע ובככל לא "שחיק "?

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by eliil1,

אני בבחירה בין EVGA PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX+ SUPERCLOCKED 512MB DDR3 : 512-P3-E871-AR - RETAIL שעולה 988 ש"ח מול PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL שעולה 917 ש"ח מה יותר טוב ? מבחינת ביצועים, קירור , שקט....? תודה.

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  4. זה מה שיש לי עכשיו INTEL P-35/RAID/OPTI.1333MHZ INTEL QUAD CORE Q-6600/8M CHCHE FX 8600GT/1024MB/HDTV/DVI KINGSTON 1024MB PC8500 1066MHZ [וX2] ספק כוח: http://i34.tinypic.com/2ilyj2s.jpg מסך: FLATRON W1952TQ 2MS עכשיו המחשב לא מריץ הכל על המקסימום [קריסיס, DMC4 וכאלה] ובדקתי בCANYOURUNIT [אני יודע שהאתר לא מדויק] ולפי זה, הכרטיס מסך חלש יחסית למחשב אז השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך מאוזן למחשב שלי, והבנתי שאני גם יהיה צריך לשדרג את הספק כוח- אז לאיזה ספק אני צריך לשדרג?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by ohad007,

בדקתי בתוכנה GPU והיא מראה שהטמפרטורה על 80 מעלות ומהירות המאוור בין 24 אחוז ל27 אחוז איך אני מעלה את מהירות המאוור כדי להוריד בטמפרטורה..?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  6. עדש עכשו הוא די מספק אותי.. יענו יש לי 110 fps בקונטר אני מריץ פיפא 2008\יורו בלי תקיעות על אחלה איכות.. עכשו לאיזה כ.מסך מונידיה הוא משתווה? תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  7. מה ההבדל בין הביצועים של GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT OC 512MB PCIe לביצועים של GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe לביצועים של GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe ? למה לג'יגה בייט רשום OC ? ומזה הSILENT שרשום בכרטיס מסך של חברות אחרות ? זה קשור לאיוורור שיש להם איוורור שונה משל ג'יגה-בייט ואם כבר אני הולך על הדגם הזה אז של איזה חברה מומלץ ?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. היום התקנתי תכרטיס רציתי לדעת איך אפשר לבדוק תטמפרטורות שלו.. ולמה שאני משחק הוא עושה רעש מוזר כזה? כמו צרצור כזה...

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by lompy,

טוב אז כמו שאמרתי הכרטיס מת, אבל הוא עדין באחריות. בגלל שלא מוכרים אותו יותר יצעו לי איזה תחליף כמו 8500GT או משהוא כזה. כרטיס כזה עולה משהוא כמו 250 שקל אז חשבתי להוסיף כמה מאות שקלים (100-300 אולי גם יותר עם זה באמת משתלם) ולנצל את ההזדמנות כדי לשדרג את הכרטיס למשהוא יותר נורמלי. אני כבר מזמן לא בעניינים ואין לי מושג מה כדאי. יש גם מגבלה נוספת ,הספק שלי הוא HEC 300W אז בבקשה לא להציעה כרטיסים שהוא לא יכול להחזיק. בקיצור איזה כרטיס מסך יהיה הכי משתלם לי עם המגבלה של הספק?

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by nahum8,

^השאלה למעלה...אשמח לתשובה מקורית ואמיתית :]

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by D-Viper,

שלום, לא מזמן נשרף לי כרטיס המסך במחשב שלי. אני מחפש כרטיס מסך זול אבל שיהיה אפשר עדיין לשחק איתו משחקים לא כבדים ולא בדרישות הכי גבוהות. מה דעתכם על כרטיס זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578639 עד 350 ש"ח ושאלה: הכרטיס שהיה לי לפני היה Radeon X550, האם הוא PCI? (אני רוצה לדעת אם בלוח אם שלי יש חיבור PCI, הלוח אם שלי הוא או Intel 915GL או Intel LCH6 תודה מראש

12. Started by -R-E-L-,

http://www.guru3d.com/news/thousands-of-diamondmm-radeon-3870-cards-fail/According to our industry source, Diamond Multimedia has been aware of the problem, but decided to keep the faulty cards in the channel. We were told that all HD 3850 512 MB cards shipped between January and July are defective as well as a substantial number of HD 3870 512 MB cards and X2 models. All cards lack power management features; the 3850s were identified to have quality issues with poor soldering and integrated memory problems while the 3870s were delivered with a wrong resistor value, which can result in computers not starting up and system crashes. The whole issue was amplified through a c…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by yoavva,

סקיי עשו לי כמה שטויות במחשב ובערך 50% ממה שביקשתי הם נתנו לי משהו אחר... אבל זה יוצא בסדר רק שאלה אחת- האם oc בכרטיס מסך (אם זה חשוב, אז 4850 של club3D) ייקצר לו את "תוחלת החיים?" אם כן אז יש מצב שאני אתחיל לדבר איתם על השינויים כי ביינתיים השינויים הם כזה בסדר בשבילי...

14. Started by CraXeD,

אז ככה אחרי הרבה זמן של המתנה בשביל הברידג' שאבד הגיע לי חדש מחו"ל! והמפרט הוא ככה Intel Core2Duo E8400 3Ghz Asus P5K3 2x1024MB Ocz DDR3 Gold Edition 1066Mhz 2x9600GT BFG OC 512 MB Thermaltek Bigwater 745 NZXT Tempest Corsair 550VX ונעבור לחלר המעניין תמונות : אז ככה Bridge SLI של MSI http://i36.tinypic.com/308fa6q.jpg המארז מבפנים http://i33.tinypic.com/2cxu7br.jpg עוד תמונה מבפנים. http://i35.tinypic.com/5dse43.jpg TEMPEST מבחוץ http://i35.tinypic.com/2el6scx.jpg 2X120mm Themaltek 745 BIGWATER http://i35.tinypic.com/i37z14.jpg התמונות בכוונה בצורה הזאת בגלל שהן גדולות והכול הורכב על ידי :):) תגובות בקשה

15. אני מקבל FPS נמוך מאוד כולל תקיעות כל כמה שניות רק במישחק הזה המיפרט שלי הוא: מארז: NZXT ALPHA BLACK מעבד: AMD ATHLON 4800+X2 קרור-מעבד- THEMALTAKE MINI-TYPHOON לוח-אם: GIGABYTE GA-M61SME-S2 כרטיס-מסך: SAPPHIRE HD-4850 512MB זיכרון: 2X1024 KINGSTON 667MHZ דיסק-קשיח: WD 160AAJS מערכת-הפעלה: WINDOWS VISTA ULTIMAT SP-1 מסך: AOC FT-720 CRT 1280X1024 60HZ

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by tom123p,

הי כולם, יש לי כרטיס מסך ATI 1950 פרו (שאגב, מעולם לא הייתי מרוצה ממנו) וכעת המאוורר שלו עושה בעיות (מזל שיש עדיין אחריות). אבל אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהחליף לכרטיס מסך *מעט* יותר טוב ובעלויות נמוכות מאוד (עד 300 ש"ח). בנוסף, לאחר שיתקנו\יחליפו לי את הכרטיס אני כנראה אמכור אותו. מישהו יכול להגיד לי היכן אני בודק מה השווי של כרטיס כזה היום ? תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by elad-k1,

שלום... יש לי fx5200 ורציתי לדעת איך אני בודק את הטמפרטורה שלו שאני נוגע בו הוא ממש חם! ועל איזה טמפרטורה הוא אמור ליהות? תודה[br]פורסם בתאריך: 25.09.2008 בשעה 09:45:07 הורדתי שתי תוכנות ati tool ו everest אבל אני לא מוצא תטמפרטורה איפה היא מוצגת בתוכנה

18. שלום חברים , אני שם קבוע את המאורר בRIVATUNER על 91% וזה ממש מרעיש לי כרטיס מסך 8800GT EVGA עכשיו , אני רוצה ליצור פרופיל של המאורר ולא הולך לי ניסיתי הכל כבר לא הלך לי... יש למישהו פה פרופיל שהוא יוכל לתת לי? ואני רק יכניס אותו? ועוד שאלה שהמאורר כל פעם עולה ויורד לפי הטמפרטורה זה לא הורס או משהו ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  19. שלום, יש מלא ראשי תבות באנגלית בכותרת. אני יודע. השאלה בעברית - נניח שיש לי מחשב מיושן קצת - פנטיום 4 בתדר 3.0 גה"צ עם לוח אם מיושן עם תושבת גרפית AGP. עכשיו - אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה חדשה לגמרי (LCD או פלזמה) - שיש לה כניסת DVI או HDMI. ועכשיו לשאלות: 1. איזה כרטיס מסך במחיר שפוי, 200-300 ש"ח נניח, אני יכול לקנות לצורך העניין - אשמח לקבל המלצה לכרטיס עם DVI ולכרטיס שיש בו גםHDMI 2. אם יש כרטיס כזה - האם יש סיכוי להריץ HD עם תצורה כזו? תודה.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by do_k,

שלום יש לי מחשב עם מעבד DUAL CORE DUO וכרטיס מסך ATI1950XT. אני ממש לא מבין בזה הרבה, אבל אני שוקל לקנות מסך "27. השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. איך תהיה התצוגה, המפרט מספיק למסך כזה, או שיש צורך בשידרוג כלשהו? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shai11,

אחרי שנשרף לי ה X1950XT אגרתי קצת כסף ויש תקציב ל 9800GT שהוא כרטיס בינוני ודי בסדר.. עכשיו השאלה עד כמה המעבד הנוכח יהרוג אותו מבחינת ביצועים במשחקים אני יודע שהוא די מיושן אבל בכל זאת יש לו מהירות 3400MHZ ו2 ליבות לא מעניין אותי 3dmark אני רוצה דוגרי כמה FPS ירד לי בגלל המעבד ! והאם זה יהיה בילתי סביל ?

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by Discreet,

האם זה הגייוני המחשב חדשש מחובר לשקע שעתיים בלבד. ??

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by Zakash,

שלום לכולם! החלפתי את כרטיס ה4870 של Sapphire לכרטיס של Gigabyte ועכשיו אני סובל מבעיה חדשה. כאשר אני מדליק את המחשב, המסך לא נדלק, והכרטיס מסך מבצע מספר פעמיים "הפעלה" כאשר שלושת הלדיים נדלקים, והמאוורר מסתובב בערך ב50-60 אחוז (לפי הרעש) ואז אולי הוא מחליט להפסיק.. ואז המחשב נרגע ונדלק ... זה נדיר, רוב הזמן אני צריך לעשות לו ריסט מספר פעמיים כדי שיעלה... אם יש למישהו מושג מה הבעיה, אשמח לתגובות. (אני חושב שהבעיה בכרטיס מסך, כי רק אותו החלפתי מכל החומרה).

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  24. כרטיס המסך אצלי התקלקל ואני לא מוכן להשקיע 500 ש"ח ומעלה על אחד מהכרטיסים שציינתי בכותרת . (נכון שיש גירסאות זולות יותר מ-500 ,אולם הם מגיעים עם זיכרון DDR2 שמסרס את הכרטיס לגמרי ) ולכן חשבתי אולי ללכת על כרטיס AGP יד שנייה ולכן חשוב לי לדעת מה הם כרטיסי המסך החזקים והאחרונים שיצאו בתקן AGP (מלבד 2600,3650,3850 )? תודה

• 5 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים