עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sniper434,

ברשותי 9800gx2 ,מעבד 8400 ומסך 17" כשאני משחק ב COD5 אני רואה את כל העשן מהבהב מרחוק.. ואני מריץ את קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות,והוא לא עושה לי שום בעיות. יש פתרון ? סרטון: http://www.youtube.com/watch?v=b2mgf1CVlGE תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by liav12,

מישהו יודע איזה אתר אני יכול למצוא השוואות של אנשים עם כרטיסי מסך שונים?...כמו פיוצ'רמארק, רק שאני לא מוצא באתר הזה איפה יש את ההשוואות.

3. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 500 ש"ח לכל היותר. אני מעוניין בקירור פסיבי כשהדבר החשוב לי ביותר זה היחס בין המחיר לתפוקה של הכרטיס, כלומר כדאיות השקעה. ומה ההבדל המהותי ביניהם, מה לא ירוץ לי ב4550 וכן ירוץ ב 4650 ? מבחינת הצרכים, אני צריך אותו להרצה של סרטים, מולטי טסקינג, וקצת משחקים (לדעתכם RA3 יעלה על 4550 ?) המסך שלי כרגע 19 אבל אני מקווה לקנות בעתיד 22. זהו בערך, ברור לי שה 4650 עולה באיכותו על ה4550 השאלה האם זה שווה את הפרש המחירים, והאם מבחינת הצרכים אני בכלל צריך אותו, בKSP הראשון עולה 280 ש"ח והשני 430 ש"ח. אני יחסית חדש פה בפורום, מקווה שהכותרת תקנית (אין לי תקציב מסוים, אני מבחינתי להוציא כמה שפחות) ושהגדרתי הכל נכון, אשמח להגיב ולחדד אם פספסתי משהו. בתודה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by cohena11,

מחפש המלצות לכרטיס מסך (PCI-E) ב-1500 עד 2000 שקל. תודה מראש למגיבים....

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by DARK-MIND,

שלום לכולם... רציתי קצת לקבל מידע על המסך: 19" IIyama Vision Master Pro NEW 454 Flat screen High Brightness Diamondtron U2 Monitor שמעתי שהוא מעולה ויש לו איכות תמונות מעולה מאוד והוא המסך הכי איכותי וטוב שיש למסכי 19"! בחניות ובאתר של החברה כתוב שהמסך תומך ברזולוציה של 1920x1440 וכשאני שואל אנשים שיש להם אתה המסך הזה אז הם אומרים לו שהוא תומך ברזולוציה 2048x1536... אז אם למישהו יש מידע או שיכול להוכיח לי דרך תמונות שהוא תומך עד לרזולוציה 2048x1536 עם 85hz זה יעזור לי מאוד! תודה רבה לכול מי שעזור!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי, מכיון שהאפשרויות של יצרני הכרטיס הזה די מוגבלות ע"י ATI, ההבדלים הגדולים ביניהן הם באיכות הקרור ובעבודה השקטה של הכרטיס. מכיון ששקט ממש קריטי לי ממש כמו קרור הכי יעיל שאפשר, מה זה אשמח לקרוא את המלצותיכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Fkl0ster,

20-inch (viewable) 1680 x 1050 optimal resolution 16.7 million colors DVI Display Connector 2 port USB 2.0 Hub 2 FireWire 400 ports מחירו בישראל: 6,300 ש"ח... היש אמצעי תצוגה כלשהו העולה עליו במחיר הזה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם. יש לוח D915GEV עם כרטיס מסך OB הוספתי כרטיס מסך ATI READON X1300 ומערכת ההפעלה מזהה לי רק את כרטיס ATI כנראה שברמת ה-BIOS מזוהה רק אחד (ה-ATI). כאשר אני מנתק את הכרטיס החדש אז הכרטיס OB עובד מצויין. אני מעוניין לעבוד עם שני הכרטיסים כדי לחבר שני מסכים. בדקתי את ה-BIOS ואין לי מושג היכן לבחור את הכרטיסים שקיימים (שדרגתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה שנמצאת האתר של אינטל) תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by StarMo,

הלוח בלי AGP. אז אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס PCI מתאים, עם דגש על מחיר, לא צריך FPS, לא צריך איכות, רק שיראו וגם במה כרוך חיבור שכזה. תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Vortex,

מה ההבדל בין דגמי 753 ו763? איזה מהם יותר מתקדם? תודה רבה , זה קצת דחוף

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני מחפש ביקורות על הכרטיס asus ti 4400 שימו לב הדלוקס אז תודה מראש גיא

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by elad135,

אני מתעניין בקניית כרטיס מסך חדש לאחר שהנוכחי הלך לעולמו. אני כבר סגור על שני דגמים שמבניהם אני צריך עזרה לבחור איזה עדיף. האופציות: 1) Sparkle nVIDIA GeForce 9400GT 512MB GDDR3 לינק: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8214#detailed 2) ג. GAINWARD 9500GT 256MB DDR3 לינק: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3751 השאלה היא בעיקר מהבחינות של חברה (משהו אמין כי אני לא רוצה לאבד עוד כרטיס מסך עוד חצי שנה), ביצועים וכל דבר אחר שאתם יכולים לחשוב עליהם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by desegel,

שלום מומחים יקרים :-) רציתי לשאול איך ניתן לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה, כך שלא אצטרך מסך מחשב. ראיתי שיש שם יציאת S-Video שגם נמצאת בטלויזיה - אך יש עם זה כמה בעיות: 1. ניסיתי לחבר לפטופ עם SVIDEO לטלויזיה וזה לא עבד, לכן אני לא בטוח שזה גם יעבוד. 2. איך אני אגדיר דברים ב-Windows בכדי שזה ינתב את הקלט לטלויזיה - אם אין לי מסך לראות כלום? כמו כן אולי למישהו יש ניסיון בטלויזיות LCD כדי באמת לשנות את ה-input מהטלויזיה למחשב? יש שם אפשרות לשנות את ה-mode ל-PC, אך זה מוזר כי איך הוא יודע מאיפה ה-PC מתחבר אליו... (אין בטלויזיה אפשרות לשנות ל-S-VIDEO) המון תודה!!!! --- לגבי העניין עם הלפטופ, אולי מישהו יוכל לעזור לי.. יש לי לפטופ HP עם מסך רחב ובעל כרטיס ATI שחיברתי אותו בעזרת S…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של בסביבות 700 ש"ח. למשחקים וגם לצפיה בתוכן HD. מעבד core duo 2 ג'יגה זכרון פנימי ו windows xp. תודה, אסף.

15. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל בין אם חדש או אפילו יד שניה (מי שרוצה למכור שישלח לי הודעה) מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? אפשרי להשיג כזה חדש באינטרנט ב800 ש"ח שווה ללכת על זה ? אני מעוניין בכרטיס בינוני וזה נראה לי אחלה כרטיס לצרכים שלי, אוברקלוק בינוני ומשחקים לא על מקסימום רזולוציה. תגובות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מתלבט בין gtx 260 לבין gts 250. הדרישות הם משחקיות בצורה סבירה לא באיכות הגבוהה ביותר אבל עדיין שאני יוכל להנות. בעיקר המחשבה לשדרוג כרטיס המסך הוא המשחק starcraft 2 שיוצא בקרוב. אם יש לכם המלצה או תובנה אחרת בתקציב הזה אשמח לקרוא , בכל אופן אני מעדיף באופן אישי את nvidia תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

הורדתי את הדריברים לWIN2000 בשביל ה9700 שלי. היה רשום שם שSMARTGART CONTROL PANEL לא כלול בגרסא הזאת. האם אני צריך להוריד את הקונטרול פאנל שנמצא באותו עמוד מתחת לדריברים? פשוט, כאשר אני מפעיל את המחשב, לא מופיע לי הלוגו של ATI. כמו כן, חיפשתי באתר של LG, ולא מצאתי דריברים למסך LG FLATRON 795FT+. אודה לכם אם תוכלו למצוא לי ולתת לי לינק. תודה.

18. Started by manbot,

ובכן, מישהו פה באתר אמר לי לא מזמן שאת המאיץ הגרפי (אם יש) אז אפשר לחבר למחשב ולחבר לכרטיס מסך את המסך ואז המאיץ עובד ביחד עם הכרטיס מסך. מכיוון שנשרף לי הג'יפה (אל תשאלו) אני משתמש בVGA o/b כרגע. רציתי לדעת האם אפשר לחבר נגיד שני מאיצים גרפיים לpci ולחבר את המסך לVGA o/b ואז שניהם יעבדו איתו? (שני המאיצים הם של CL, דגמים ישנים למדי) בתודה מראש, manbot.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Dr. n00b,

אז ככה. אני מאוד רוצה לשדרג את הסלון שלנו עם מערכת קולנוע ביתי, וחשבתי להתחיל עם המסך. אז הלכתי לשקם אלקטריק עם כל ה32 תשלומים והחרא שלהם, וחשבתי על מקרן אחורי של טושיבה (דגם 43SH9UE) שזכור לי לטובה כי ראיתי אותו בעבר. עם כל החסרונות של מקרן אחורי (זוית מצומצמת, בהירות נמוכה יחסית), בתקציב שלי (עד 12 גג), זה נראה לי אופציה עדיפה... אך אבוי! yellowish tint. אבל ממש. הלבן לא היה לבן. שאלתי את כל המוכרים הלא מקצועיים שלהם, ואף אחד לא נתן לי תשובה ישירה ("ככה זה. כי ככה. זה 100 הרץ. כי ככה. טכנולוגיה נחותה."). לא היה בחנות (סניף איילון) מקרן אחורי אחר. אני רוצה לציין שהאיכות תמונה מדהימה מלבד הצבע - חלקה ואחידה, בלי הפסים האלה שיש ברוב המקרנים האחוריים. פשוט לא היה לי למה לה…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by verynoti,

יש לי בעיה עם המשחק והתוכנה של ATI הכרטיס מסך הוא של ASUS מסדרת 1600 לא זוכר בדיוק איך הוא נקרא משום מה אני תמיד נזרק מן המשחק בגלל VPU RECOVER שמתאפס או משהו אחר אני לא מצליח לשחק כלל במשחק וזה משגע אותי נסיתי לשנות את ההגדרות של המשחק ושם דבר קבעתי למשחק לעבוד בDX8 וגם לא עזר לא יודע מה לעשות עזרה בבקשה נ.ב אם ההודעה לא בפורום המתאים אז נא להעביר אותה לפורום המתאים תודה וסליחה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by hen1235,

החוזק של הכרטיס פחות חשוב, כי הוא בקושי ישמש למשחקים... (פה ושם לילדים קטנים) יותר חשוב שיהיה שקט וחסכוני בצריכת חשמל. הספק לא צריך להדאיג אותכם, הוא לא ג'נרי... תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. כשהמחשב דלוק ואני נוגע בכרטיס מסך (לבדוק חום או משהו) המסך הופך לפסים וכאלה וכשאני לוחץ ריסט זה מסתדר לא נראה לי שזה צריך לקרות כי אני כמעט לא מזיז אותו, רק שם תאצבע והופ זה בעיה?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by cold fire,

ראיתי בnewegg את שני הכרטיסים x1800xl- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102642R x1800xt - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102698R האם דרך הx1800xl אפשר לראות טלוויזיה(או אפילו HDTV)? בגלל מחירו הנמוך של x1800xl הוא נחות מבחינת הביצועים מהxt הפער הוא 10$ אני מעדיף את הכי חזק

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  24. נגיד אני לוקח את כרטיס 7800GTX אני לוקח של גיגהביט או של אסוס ואסוס נגיד עולה יותר זה אותו כרטיס פשוט קירור שונה ? למה יש את כל חברות לכרטיס מסך רק קירור שונה או ביצועים? אני רוצה לקנות כרטיס מסך 7800GTX איזה לקחת שיהיה זול ויהיה לו ביצועים טובים מעצבן אותי כל חברות שדופקות מחירים שונים

25. Started by heilper,

קראתי את כול הרעיונות האלו על הסבת ה 9500 ל 9700 והתייעצתי אם אבי שהוא חשמלאי כבר למעלה מ 30 שנה והוא אומר שהמוד הזה הוא דווקא לא בעייתי או קשה בכלל כל מה שצריך להיזהר ממנו זה לא לסרוט את המשטח הירוק אבל מאוד מוזר לי שזה כ"כ פשוט האם אילו באמת כרטיסי 9700 שפשוט לא עברו מבדקים ולכן האיטו אותם בכדי שאם יעברו מבדקים? האם הנגד הקטנציק ההוא זה באמת כל ההבדל הפיזי בין שני הכרטיסים מלבד הזכרונות? ואם כן אז למה ati לא עושה recall לכל הכרטיסים ברגע שהבינו שהם מרמים ולוקחים משהו שהיה רע והפכו אותו למוצר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים