כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחר החלפת המערכת הקודמת ועם אותו הכרטיס אני חווה ירידת FPS מטורפת גם כאשר אני משחק על DX11 ולא על MANTLE. הגדרות המשחק: MANTLE ULTRA ללא AA 1920x1200 <== מפרט. דרייבר בטא אחרונה 15.11 קיבעתי בביוס את PCIE GEN3. ביטלתי את הכרטיס המובנה. טמפרטורות מעבד בזמן מאמץ 43c. טמפרטורת כרטיס במאמץ 66c. במערכת הקודמת שכללה מעבד i5-3570k וספק ANTEC 750W לא חוויתי בעיות שכאלו. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, שיחזיק אצלי במחשב הרבה זמן (כעת יש לי GF 2 GTS). כבר ממש התבלבלתי מהמבחר ומהאפשרויות הרבות העומדות בפניי. אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כיוון - יציבות באובר קלוק בעתיד יהיה פלוס תודה
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך מדגם GeForce 8600GT היום הכרטיס השתגע, והחל לעבוד רק באיכות של 4BIT סיביות כל ניסיון לשנות את ההגדרה לא עלה בהצלחה , כולל נסיון של התקנת מערכת הפעלה בכונן אחר אציין שספק הכח במחשב הוא ENERMAX LIBERTY 400W הוספתי תמונות.... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אז אם לא אבקש את סליחתי, בכל אופן אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי עם כרטיס מסך של לדטק px8600 gts 258mb קיבלתי יחד עם זה שני משחקים אחד מהם הוא סיריוס סם השני הוא JTF בכל אופן בעת הפעלת המשחק של סיריוס סם יש קירטועים בכל התצוגה של המשחק ממש אי אפשר לראות כלום התצוגה שבורה לגמריי ואין לי מושג איך מסדרים את זה התקנתי את כל הדרייברים המתאימים לכרטיס המסך הזה, אולי תוכלו לעזור לי מה גורם לזה שאין תצוגה חלקה זה בכל זאת כרטיס מסך חזק מאוד! המשחק JTK התצוגה חלקה לגמריי למרות שלפעמים יש מעין פסים שעוברים כאילו מקרבים פלאפון למסך... אבל זה הרבה יותר חלק מהסיריוס סם, מה אני יכולה לעשות כדי לסדר את זה? אני מתה לשחק כבר אודה לכם על כל עזרה, תודה…
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום , הכרטיס שאמור לצאת בזמן הקרוב יהיה מבוסס על אותו ציפ ,בעל מהירות ליבה וזיכרון יותר גבוהים מה GTX הנ"ל והיה מהיר ממנו ב כ -15 עד 20 אחוז . מחירו אמור לעמוד על 900 דולר . הכרטיס הנל אמור להיות ב מערכות היוקרתיות של DELL ה XPS 7.1 . מהירות ליבה =650 ,מהירות זכרון =2160. מקור :http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=623&Itemid=1
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את כרטיס מסך: Leadtek - Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP - RETAIL ויש לי מעבד AMD Athlon +1800 ולוח אם של ASUS A7V333 אמרו לי שלמחשב שלי לא שווה לקנות את הכרטיס המסך הזה מכיוון שהמעבד שלי חלש בשבילו. תוכלו לייעץ לי בבקשה איזה כרטיס מסך כן יתאים למחשב שלי תודה!
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני ליפני שידרוג של המחשב שלי [הולך להוסיף עוד גיגה ראם לגיגה הקיים] אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש[ברשותי inno3d 7300LE]..משהו שיחזיק מיבחינת השוק לשנה שנתיים.. חשבתי על 8600GT או GTS אבל בחנות אמרו לי שכדי ללכת על 8800GTS עם 512 זיכרון..ב1500שח..וגם אמרו לי שאצטרך ליקנות ספק כוח חזק יותר [ברשותי ספק 520W] עכשיו,אני רוצה לשפר FPS ב מישחקים כמו CoD4,crysis,americas army,ועוד כמה אחרים.. אני לא "חולה גרפיקה" אני אוהב גרפיקה סבירה ומישחק חלק בלי לגים אז ככה- 1-מה כדי? 2-לגבי הספק האם זה נכון? 3-איזה מחיר מישתלם יותר? או שאתם מכירים זול יותר 4-כדי לחכות לסידרה החדשה [9] של ינבידיה? אלי. נ.ב-המחשב שלי- pD 3.4GHz 1gb ram ddr2 533mhz motherboard- MSI neo9…
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בעקבות GTA 4(כן אני יודע שאין עוד דרישות) אני רוצה שהוא יעבוד לי על המחשב נורמאלי ובהגדות כמה שיותר גבוהות(מפרט בצד) אז חשבתי לשדרג כרטיס מסך יש לי 2GB זכרון ככה שבזה אין הגבלה. הספק יחזיק לדעתי הבעיה היחידה זה המעבד שיהיה צוואר בקבוק. אני לא יודע איך לעשות OC למרות שעם מפרט כמו שלי ראיתי שיפורים של 50%(המדריך על OC זה על מערכת מאוד מאוד דומה לשלי) השאלה שלי זאת, לאיזה כרטיס אפשר לשדרג בלי שיהיה צוואר בקבוק? אם אפשר המלצה לכרטיס במידה ואני לא עושה OC ובמידה שאני עושה OC בנוסף האם יש מעבד כפול ליבה בסוקט 939 שאפשר לשדרג אליו? אני לא אומר תקציב, בגלל שאני מניח שזה לא יעלה על 500 שקל לכרטיס, בגלל המעבד. תודה אריאל
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המשחק והתוכנה של ATI הכרטיס מסך הוא של ASUS מסדרת 1600 לא זוכר בדיוק איך הוא נקרא משום מה אני תמיד נזרק מן המשחק בגלל VPU RECOVER שמתאפס או משהו אחר אני לא מצליח לשחק כלל במשחק וזה משגע אותי נסיתי לשנות את ההגדרות של המשחק ושם דבר קבעתי למשחק לעבוד בDX8 וגם לא עזר לא יודע מה לעשות עזרה בבקשה נ.ב אם ההודעה לא בפורום המתאים אז נא להעביר אותה לפורום המתאים תודה וסליחה
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לאחר שניסית להתקין את כרטיס המסך שברשותי SAVAGE 2000 32MB על סלוט AGP VER1 במחשב פנטיום 2 ישן מתחוללת תופעה מוזרה ביותר. בעת התקנת הכרטיס המסך מקבל סיגנל ונשמע צליל הצפצוף האופייני לזיהוי כרטיס המסך אך כל שרואים על המסך הוא מסך שחור ( אם ממשיכים הלאה ניתן גם לשמוע את הWINDOWS עולה. התופעה מתרחשת בכל מחשב שהוא מאז ניסיון ההתקנה הכושל בפנטיום 2. כל נסיון לעדכן את הביוס (על עיוור) לא פותר את הבעיה. מחכה לעזרתכם האדיבה
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אנשים צהריים טובים, אני מזה בלחץ עכשיו התקשרתי ללוגיק בקשר לכרטיס, נתנו לי את Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Retail Video Card ואני ביקשתי להחליף לGV-NX66T128VP, היא אמרה לי שתברר אצל הספק, ואני ממתין עכשיו, מה יהיה אם היא תגיד לי שאין להם את הכרטיס, האם ההבדל בינו לבין הקודם גדול, אין זה התבטא בfps במשחק?
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול משהו לגביי gtx460 האם הוא חזק בהרבה 9800gtx+ כי אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך חדש והבנתי פה בפורום שהוא כרטיס משתלם וחזק אז רציתי לדעת בכמה הוא יותר חזק מה9800gtx והאם שווה להשקיע בו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני חשבתי ללכת על LG L1710B מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך NVIDIA בתקציב של 500 ש"ח + - המטרות הן עבודות גרפיקה די כבדות, כמו AUTOCAD, REVIT, PHOTOSHOP, 3D STUDIO, SKETCHUP, עבודות רינדור וכו' המעבד הוא כנראה יהיה i3 ספק כוח SEASONIC 430W אני חשבתי על Gigabyte nVidia Geforce GT240 1Gb... האם הוא יספק אותי לצרכים שלי? מה לגבי השקט שלו? תודה...
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
חזרתי היום מהצבא אני רוצה להדליק תמחשב ואז אני מבחין במאן נקודות מוזרות כאלה /קווים מוזרים עוד לפני העלייה של ה WINDOWS כלומר הלוגו של הלוח אם מלא בנקודות/ קווים מוזרים וכנ"ל גם ב העלייה של מערכת ההפעלה. מה שנסתי לעשות כדי למצוא פתרון הוא כזה: מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי אותו מהתחלה שיחזור מערכת נקתי את הכרטיס מסך והחזרתי אותו בחזרה למארז שום דבר לא עזר ,האם הכרטיס נדפק סופית?? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי BENCHMARK למחשב שלי (תוכנה בשם Heaven benchmark), והוא יצא ממש ממש נמוך לעומת BENCHMARKים שיש באינטרנט של GTX 570 וחומרה הרבה פחות טובה (למשל I5 במקום ה I7 שיש לי) האם למישהו יש מושג למה זה קורה והאם החומרה שלי תקולה? תודה
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לעבור בין הכרטיס מסך שלי לבין הכרטיס מסך המובנה שיש לי בלוח אם? ואיך? הסיבה לכך היא אחת ויחידה - בכרטיס המובנה יש לי חיבור HDMI ובכרטיס מסך אין באופן כללי אני לא מצליח להפעיל בכלל את המובנה. עריכה: כמובן בלי לפרק כל פעם את הכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך מ2 סיבות: 1. לשחק במשחקים כמו אססינס קריד או דראגון אייג' על הגדרות מקסימליות לצורך מקסום ההנאה\חוויה. 2. לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה [32' של פיליפס FULL HD] רצוי HDMI למרות שיש בטלוויזיה את כל היציאות. לצורך מקסום ההנאה\חוויה. 2 ג'יגה זיכרון תקציב: עד אלף ש"ח זה המעבד שלי: AMD Athlon[tm] 64X2 Dual Core Processor 5200+ לוח אם: MSI K9N6PGM-F/FI / K9N6SGM-V / K9N6VGM-V (MS-7309) כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GeForce 9400 GT 512 MB מסך: Samsung SyncMaster 2253BW/2253LW/MagicSyncMaster CX2253BW/CX2253LW (Analog) [22" LCD] (HVBQA01031) ספק: ez cool real 300W [ מעוניין לשדרג על מנת להתאים לכרטיס מסך שתמליצו ולאל פסק ] -. איזה כרטיס מסך הכי טוב שניתן יכול …
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אני מתכנן בנית מחשב HTPC וברשותי כמה רכיבים ישנים שהייתי רוצה להשתמש בהם כדי לחסוך. המפרט המתוכנן: P4 1.6 נורט'ווד 400MHZ 512K 1GB DDR400MHZ HD 2400PRO 256MBGDDR2 AGP האם הרכיבים הנ"ל יצליחו להריץ סרטי HD720P? המחשב יחובר למסך LCD 37 אינצ'.
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי מחשב לא ישן יחסית, עם מעבר I5 מהראשונים שיצאו 2.6ghz ,כרטיס מסך hd5770. ויש לי לוח אם כזה: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3165#sp אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך ... יש לי 2 שאלות... 1. במידה ואני יעדכן לכרטיס מסך עדכני וטוב, כמה משמעותי יהיה ההבדל בגראפיקה במשחקים בין המעבד שלי למעבדים החדשים? 2. האם יכול להיות שכרטיס מסך חדש לא יתאים ללוח האם שלי? (יש כל מיני PCI Express 3,2 ואין לי מושג מה זה אומר...) תודה מראש על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
להחליף כרטיס לסידרה 77 תודה
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כבר המון זמן שהכרטיסי מסך תקועים על אותו מחיר ואפילו יותר מזה לפני יותר משנה בערך ראיתי שה-HD6850 עלה 670 ולאחר חודש פחות או יותר העלו אותו ל-770 עכשיו שיצאו כרטיסים חדשים אמורה להיות ירידה?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1 או 2? 1: http://www.tms.co.il/product/12328 2: http://www.tms.co.il/product/12832
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי מישהו שכנראה יוכל להביא לי XFX 8800 GT מארה"ב. כמה התלבטויות: 1. איך הקירור שלו? לא נראה לי שאעשה לו OC רציני, מה הטמפ' הצפויות לIdle וLoad. 2. האם יכנס לי במארז? מדדתי 27/28 ס"מ אורך מקצה המארז ועד לכלוב הרדיסקים (האמת שאני לא זוכר אם זה כולל הכלוב, נראה לי שעד לכלוב) מדובר בAntec SLK3800B 3. האם הספק כח יתאים- Antec SmartPower 2.0 400w? יש לי 2GB DDR 800 RAM, מעבד E4400 ב20% OC (לא אכפת לי לוותר על הOC) ואני רוצה אופציה לאיזה 1-2GB RAM נוספים. אני רוצה לדעת אם יתאים עם ובלי זכרון נוסף. 4. האם יש תאימות בין חיבור PCIE בספק לPCIE בכרטיס מסך מבחינת פינים? 5. הלוח שלי הוא Asus P5N-E SLI, בSLI אני זוכר שהלוח עובר למצב X8 במקום X16, מה זה אומר מבחינת מביצועים במידה ואנ…
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את ה HD4850 שלי, הוא כבר ממש על גבול היכולת שלו ברזולוציהה של 1680X1050. ההתלבטות שלי בין בין 2 הכרטיסים הנ"ל. אני מבין שה GTX260 חדש יותר, אך הוא חלש מה 9800. מה שמטריד אותי הן בעיות דרייברים ו micro stuttering ב 9800, כמו כן גם בעיית החום (סביבות 90 מעלות, שמעתי נכון?!) דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-