עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by VXZISTER,

אהלן, יש ברשותי כרגע כרטיס מסך RADEON 9600 256MB ואני מודע לזה שהוא די חלש יחסית לכרטיסים שיש כיום בשוק ואני מתכנן לשדרג למשו יותר טוב התקציב שלי זה משו בין 300-600 ש''ח אם יש משו ב300 והוא לא בהרבה פחות טוב אז אני מעדיף אותו כי אני קצת קצר בכסף כרגע מפרט המחשב שלי: לוח אם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Dual-vsta RAM 1GB DDR 400 מעבד PENTIUM D 2.8 915+ ספק 500W MAX הציעו לי לקנות את הRADEON HD 3650 512MB הוא עולה רק 300 ש''ח לכן רציתי שתציעו לי אם יש משו יותר רציני שהמחשב שלי יסחב ולא יהיה צואר בקבוק ועוד שאלה בקשר לזכרון RAM יש לי כרגע 1GB DDR 400 אבל יש לי אפשרות לDDR 2 בלוח אם מה יותר טוב להוסיף ג'יגה לDDR 400 שיהיה 2GB או לקנות כבר DDR 2 1GB תודה לעו…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by jambo7,

המלצה לכרטיס מסך בסביבות 650 שקל

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by liortaib,

השאלה שלי מאוד ]שוטה איזה כרטיס מסך עדיף לקנות למחשב חדש שמיועד למשחקים בעיקר.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4049 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1240 המסך הוא מסך 22 אינץ.. והמיפרט q9650 ep43-ds3l PCPOWER&COOLING 610 nzxt tempest wd 640 4gb 800 cl4 תודה לכל העונים!

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  4. לילה טוב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עם לוח שתומך בתכנולוגיה הזו. הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא 4870. הכרטיס שיש לי עכשיו הוא Gforce7600GT. האם שווה לי לחבר אותם? או שזה רק יפגע בביצועים או שזה בכלל לא אפשרי לחבר שני כרטיסים שאינם אותו דבר? בנוסף, איזה לוח אם מומלץ התומך בתכנולוגיה זו? תודה מראש, אורי.

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by huber,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3415

6. Started by iyehuda,

האם כרטיס מסך GS 7600 AGP X8 יעבוד על AGPX4 ?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by eladh16,

שלום יש לי את הכרטיס nvidia 6800 gt ויש לי איתו בעיית חום מאוד קשה עקב אובר קלוק יותר מדיי גבוהה שבוצע בעבר וגרם לעליית הטמפרטורה שלו גם כשהוא ללא אובר קלוק. כרגע הכרטיס ללא אובר קלוק. מהירות ברירת המחדל של ליבה של הכרטיס היא 350 mhz והזיכרון הוא 1000. האם כדי לי ובכלל אני יכול להוריד את מהירות הליבה והזיכרון של הכרטיס בכדי להוריד את הטמפרטורה שלו? האם זה יכול להרוס אותו? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by the king2006,

שלום .. ביימים הקרובים אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין שניים .. http://tms.co.il/product/5783 VS http://tms.co.il/product/5859 יש הבדל גדול ביניהם?? תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, קניתי LCD ואני רוצה לחבר אליה את המחשב. יש לי בכרטיס מסך גיפורס 9600 , יציאה אחת פנוייהחוץ מזאת שהמסך מחובר אליה) http://up27.siz.co.il/up2/zjy1zn1gzumn.jpg מישהו יודע איזה יציאה זאת? אני פשוט רוצה לקנות כאבל מהיציאה הזאת לRGB. תודה!

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  10. ^ שלום ברשותי מחשב P4 3.0GHZ, DDR1 1GB 266MHZ אני מעוניין לצפות בתכני HD על המסך שלי והמפרט הנוכחי (עם כרטיס 5200) לא נותן לי לעשות זאת באופן חלק. אני לא מצפה שהוא יריץ 1080P חלק, אבל יש סיכוי כלשהו שכרטיס מסך מודרני (בחיבור AGP, כמובן) יאיץ את המערכת הזו עד כדי צפיה חלקה ללא הפרעות בסאונד וגראפיקה (כמו שקורה עכשיו)? כמו כן, כמובן שמשולבים בעסק הזה המקודדים המתאימים לתכני HD. כעת נותר לענות על השאלה שלי, ואם קיים כרטיס שיקח על עצמו את העומס אז יתכן מאד שאקנה אחד כזה. תודה מראש.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום יש לי כרטיס nvidia 6800 gt ויש לי שאלה קטנה. מהירות העברת המידע של הכרטיס שלי היא x8 -agp אבל הלוח אם שלי ישן והוא מגביל לי את הכרטיס ל 4x. עד כמה באמת זה משפיע בביצועים של המחשב במשחקים? תודה

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by Erez44,

שלום, יצא דרייבר חדש לבעלי כרטיס NVIDIA,נראה שיש ממש שיפורים בדרייבר הזה,והוא גם תופס יחסית הרבה מבד"כ. להורדה תוריד מפה: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx פרטים על הדרייבר החדש: * WHQL-certified driver for GeForce 6-series, 7-series, 8-series, 9-series, and 200-series GPUs, including the newly released GeForce 9800 GTX+, 9800 GT, 9500 GT and 9400 GT GPUs. * Adds support for NVIDIA PhysX acceleration on all GeForce 8-series, 9-series and 200-series GPUs with a minimum of 256MB dedicated graphics memory (this driver package installs NVIDIA PhysX System Software v8.09.04). * Experience GPU PhysX acceleration in several full games and demos today by downloading…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Elite_Sniper,

יש לי בעיה עם הכרטיס, קניתי אותו לפני יומיים(כל המפרט בצד, אני עם XP32ביט אחרי פירמוט, DX9 מעודכן עד הסוף וכל העדכונים של ווינדוס). 8.9 אחרי ההפעלה מחדש נתקע(גם בהתקנה הראשונית של הדרייבר הוא נתקע באמצע ההתקנה של הדרייבר ואחרי ריסטרט הווינדוס עלה) אחרי הטעינה של הווינדוס ולפני הWELCOME SCREEN. בהתחלה אחרי 1-2 ריסטים המחשב הווינדוס היה עולה ועובד בסדר גמור(כולל כל המשחקים), אבל עכשיו כבר לא עולה בכלל. 8.8 עושה לי בעיות גרפיקה באנריל טורנמנט 3 ובקרייסיס וורהד וב3DMARK06(גם 8.9 כשהיה מגיע לווינדוס לא העלה את התוכנה). 8.7 גם ניסיתי להתקין, אחרי הפעלה מחדש לא עולה הWELCOME SCREEN. עכשיו אני בלי דרייבר מותקן, מה לעשות? תודה מראש.

14. Started by musari,

חיברתי צנרת איורור עם ונטה חזקה ישירות מהמזגן לתוך החור של המאורר של הכרטיס לפני הוא עמד על 82 מעלות ומאורר על 40 אחוז ואחרי החיבור שעשיתי הוא נישאר על 82 מעלות ומהירות המאורר ירדה ל 25 אחוז למה זה?

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by mc_elad,

יש לי 4870X2 ראיתי שפתחו דיון דומה לא מזמן אבל לגבי כרטיס אחר...השאלה האים התוכנות שהמליצו לו תקפות גם לגבי הכרטיס שלי? בבקשה תגיבו..

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  16. שלום אנשים! זה המפרט של המחשב שלי: מעבד אינטל קונרו E6300 dual core ומאוורר למעבד AR 775 HEAT PIPE לוח אם MSI P35 NEO 7.1 GLAN ספק כח EZCOOL 500W 12CM FAN זיכרון 3GB GOLD DDR2 667 OCZ ?(יושב על שלוש סלוטים) הארדיסק 16MB WD 250GB SATA 2 כרטיס מסך INNO 3D 7950GT 512 DDR3 256BIT DUAL DVI מסך LG 17LCD L1770HQ קניתי אותו לפני כשנתיים ועכשיו הוא מתחיל להראות סימני זיקנה ועייפות. הוא עדיין מריץ משחקים אבל יש כמה כאלה שמתחילים לתת לו פייט והוא מתחיל לגמגם וזה דבר שאסור לי להרשות..עם אנריל 3 התמודד יפה גם עם קול אף דיוטי 4 וכן הלף לייף אפיזוד 2 עד שבא לו קרייסיס ונתן לו נוקאאוט ,הזקן שלי הראה את המשחק כמעט כמו מצגת של פאואר פויינט.אולי אני טיפה מגזים... קרייסיס וורהד אמנם פעל טו…

17. Started by Zakash,

טוב אז קניתי לפני פחות משבועיים כרטיס מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5... הרצתי עליו טסטים, קריסס והכל עבר מצויין עד שהחלטתי לנסות לשחק GTA, שם המחשב שלי קרס... (וידיאו למטה). גלשתי לכל מקום אפשרי ושאלתי מה יכולה להיות הבעיה, ההסבר הכי הגיוני שקיבלתי זה שהכרטיס מסך חזק מידי בשביל להריץ את המשחק (הזכרות של הכרטיס מסך) וזה מקריס אותו. זאת כמובן אחרי שבדקתי את כל שאר האפשריות שיכולות לגרום לבעיה (כגון וינדוס, דרייברים, חום וכו...) אבל עכשיו קרה לי משהו מוזר, נכנסתי ל Halo 2, שיחקתי ופתאום אותו הבעיה! פה החלטתי לנסוע ולהחליף את הכרטיס מסך... נכנסתי לפורום של ATI לבדוק אם הגיבו לי בנושא עזרה שפתחתי ואני מקבל הודעה כזו: I've got the same damn problem, however it only happ…

• 85 תגובות
    • 12k צפיות
  18. Started by eliil1,

שמעתי שבינתיים הוא לא מגיע לארץ....אבל בארה"ב כתוב הוא עולה 280 דולר?!! זה כמו פה ה 4850 SONIC! כמה יעלה לי לקנות את הכרטיס בחו"ל + כל המיסים וכל זה , קיצר עד השלב בו הכרטיס יגיע אליי? תודה.

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by lironz1,

לפני יומיים קניתי את הכרטיס והמאוורר עובד בצורה מטורפת גם במצב מנוחה (עד כדי שאני יושב בסלון והמחשב בקומה שנייה ואני שומע אותו), האם ישנה איזו דרך לתקן זאת מבלי חשש לפגיעה בכרטיס? תודה לעונים... לירון.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. שלום קניתי באפריל השנה את הכרטיס מסך 9800GTX הוא הריץ לי תקריסיס הישן על 30+ FPS עם HIGH ובמתקדם על הכי גבוהה. התחלתי לשחק בקרסיס החדש בהתחלה לא היו תקיעות ועכשיו כל הזמן יש לי תקיעות ! למה זה מה אני עושה ? והכרטיס מסך לא נמצא בOC !

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by gggil,

שלום, לפני מלא זמן ביקשתי הצעה ואמרו לי שה9500 יהיה הכי טוב בשבילי. גיליתי שיש לדי הרבה אנשים בעיה עם הכרטיס והוא עושה לי די הרבה תקלות אז רציתי להחליפו לכרטיס מסך יותר טוב או טיפה טיפה פחות טוב. הנה מפרט: פנטיום 4 ספק 520W ג'נרי לוח אם ABIT IG80 זכרון DDR ג'יגה כרטיס מסך 9500GT חשבתי על ה3650 512MB DDR2, אין משהו אחר שיכולתי לחשוב עליו. אז מה לעשות? להחזיר את המוצר ולקחח ת'כסף, ולקנות בKSP את ה3650 ב280 שקל? הצעות מTMS או KSP בבקשה תודה רבה לכל העוזרים, גיל

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  22. אז בקיצור אחרי שרכשתי מעבד חדש E8400. יש לי קצת לאגים כאלו במשחקים אז אני רוצה לשפר עם OC אבל OC בעזרת עידכון באיוס לכרטיס, ואין לי מושג איך עושים את זה ביגלל זה צריך תעזרה שלכם שתסבירו לי עם איזו תוכנה ? מאיפו אפשר להוריד גירסאות באיוס לכרטיס שלי ? וכל דבר בסיגנון יכול לעזור וגם מה הסיכונים שיכולים להיות אחרי עידכון באיוס לכרטיס מסך ? וגם אני לא יודע מזה טמפרטורה טובה של הכרטיס הזה אבל הוא עומד לי על 45 במנוחה ו53 עד 55 במאמץ מלא על קירור רגיל ועל 30 אחוז מהירות מי המאווררים מה אתם אומרים ? תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by yoni321,

ככה רציתי לדעת יש חי כרטיס מסך 4870 והוא 80 מעלות ועכשיו הבנתי שאפשר להגדיל את מהירות המאוורר מה שרציתי לדעת זה כמה דברים 1 לטווח הארוך זה יכול לפגום בכרטיס ו 2 ברגע שאני מגביר את מהירות המאוורר זה פוגם באחרויות שלו תודה.

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  24. יש מקומות ששולחים לארץ ? במחיר עד כ 320 ש"ח כולל משלוח

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  25. 1.DXVA 2.CoreAVC 3.FHD 4.HDR 1080P 1080I WMV 720P libavcodec ffdshow MPC

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.