עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני מעונין לקנות מסך 19" מקצועי(בכל מקרה דגם כלשהו של viewsonic) מסך ליישומי גרפיקה/אנימציה/משחקים CRT או LCD במידה ויש דגם שמאפשר עבודה אופטימלית ואיכותית בכל רזולוציה שאבחר + זמן תגובה שמתאים לדרישות הנ"ל מכיוון שאני 5 שנים עם אותו מסך(viewsonic) אני לא כל כך מעודכן במסכים של היום ??? כך שאשמח לכל המלצה מקצועית תודה gol36 נ.ב המסך לפרט מחשב שנבנה בפורום מפרטי מחשב Intel Pentium D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 Box Gigabyte GA-8I945G Pro Intel 945P Chipset LGA 775 GigaByte nVidia GeForce 7800 GT 256MB GV-NX78T256V Western Digital 250GB SATA II JS 8MB 7200RPM GEIL 2GB (2X1GB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel Sony Floppy Drive 1.44 Arctic Cooling Freezer 64 A…

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  2. אהלן! אני לא בטוח אם אני שולח את ההודעה לפורום הנכון, אז אני מתנצל מראש אם התבלבלתי. הסיפור הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים... הכל עבד מצוין, עד שלפני חודשיים הוא התחיל לזייף... מידי פעם, כששיחקתי במשחק (assassin's creed : brotherhood, שאמור לרוץ סבבה על המחשב שלי) - המחשב נתקע, בלי סאונד, כשהמסך תקוע על תמונה 'מפוקסלת' (מלשון פיקסל )... בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוס, פירמטתי כמה פעמים - לא הלך... היום המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס בלי להיתקע, ואי אפשר לעבוד עליו.... התייעצתי עם חברים והגענו למסקנה שזה ככל הנראה בעיה בכרטיס המסך או במעבד... לדעתי מדובר בכרטיס המסך, ולכן אני מכין את עצמי לקניית כרטיס מסך חדש. אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי למצוא כרטיס מסך,…

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by ran-erez,

ראיתי כל מיני השוותאות בין ה HD5870 לבין HD6950 אבל ללא התיחסות לעובדה שניתן להסב אותו ל 6970 !!! אז רציתי לדעת בשורה סופית מה עדיף לקנות HD5870 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2386 או כבר לקנות HD6950 ולהסב אותו ל 6970 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8693 ההבדל בין 2 הכרטיסים הוא 360 שח דילמה נוספת, הספק שלי הוא אנרמקס 450WTP ומעבד I5 2500K הספק יחזיק את הכרטיסים ? תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  4. היי, יש לי מחשב שני בסלון שמטרתו היא בעיקר מולטימדיה (מדי פעם אני עובד שם או משחק משחקים קלים, אבל המטרה העיקרית היא מוזיקה וסרטים). בכרטיס מסך שיש לי בו הוא מאוד ישן אבל בעיקרון מספיק לי, הבעיה היא שמסיבה לא ברורה הS-VIDEO לא עובד (תוקע את המחשב לפעמים, בשאר פשוט לא מראה כלום בטלויזיה), הבעיה כנראה בכרטיס מסך. החלטתי בסוף לזרוק קצת כסף על העניין במקום להמשיך לנסות לעקוף את הבעיה. איזה כרטיס מסך מומלץ לצורך העניין? החיבור הו כמובן PCI-E, הלוח אם הוא P5KPL-CM של ASUS... אם ישתלם יותר להחליף ללוח אם חדש עם כרטיס מסך מובנה זאת בהחלט אופציה. רעש - לא מאוד עקרוני (אבל אני לא רוצה טורבינה בסלון). נצילות חשמל - זה יהיה נחמד. אחר - אופציה לחבר לשני מסכים ולטלויזיה (לא בהכרח ביחד…

5. ארכיטקטורת ה-RDNA2 של AMD מגיעה אל נתח שוק חדש - המיינסטרים, או לפחות מה שנשאר ממנו בתקופת המשבר הסוריאליסטית הזו. בואו להכיר לעומק את Radeon RX 6700 XT, עם 12GB של זיכרון גרפי מהירלכתבה

6. Started by taotao,

שלום אנשים.. סוף סוף נפתרתי מהFX5700LE שלי והגיע הזמן להתחדש קצת..(זמנית אני תקוע עם MX440).. המערכת שלי אומנם קצת ישנה אבל בתוספת של כרטיס מסך טוב ועוד 1GB של זיכרון היא תסחב עוד קצת... בעיקרון אני די נעול על ה7600GT לAGP... אבל אני ישמח לקבל המלצות אחרות...

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by OuTsIDe,

מה זה הדבר הזה NVIDIA GeForce 7000M? האים הוא טוב? זה כרטיס מסך של ניידים. ומי יותר טוב 7000M או X3100? תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.02.2008 בשעה 19:24:43 מישהו????

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by hen1235,

החוזק של הכרטיס פחות חשוב, כי הוא בקושי ישמש למשחקים... (פה ושם לילדים קטנים) יותר חשוב שיהיה שקט וחסכוני בצריכת חשמל. הספק לא צריך להדאיג אותכם, הוא לא ג'נרי... תודה!

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by edi17,

שלום לכולם! בקרוב מאוד אני עומד לרכוש מחשב מבוסס Core 2 עם לוח של אסוס עם ספק ליברטי 400. אני לא נחשב לגיימר גדול, משחק משחקים (יש לציין שעד עכשיו היה לי רדאון 9800 pro, שהוא כרטיס לא רע) ואני מעוניין לרכוש כרטיס שיחזיק אותי שנה, שנתיים ואני יוכל לשחק משחקים בגרפיקה טובה עם פילטרים. אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי, איזה כרטיס מסך כדאי לקנות, האם מומלץ לקנות כרטיס מסך עם קירור פסיבי או אקטיבי? האם יש כרטיס שבאמת מצדיק את הקירור הפסיבי? שמתי עין על כרטיס כמו 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E שמחירו ב- K.S.P כ- 1000 ש"ח. מה דעתכם?! משתלם? אשמח מאוד מאוד מאוד לשמוע הצעות ייעול! בתודה רבה, אדי

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  10. אהלן יש לי כרגע רדיון 4870 ומחובר אליו המסך של המחשב והטלויזיה , אני מעוניין לחבר עוד מסך , חשבתי האם זה אפשרי שאני אחבר איזה כרטיס מסך נוסף ישן יותר ואליו אני אחבר את המסך הנוסף, יש אפשרות כזאתי ? תודה

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by swisaman,

ברשותי כרגע HD5850 מומהר ל860\1125 וכרגע משחקים רצים בצורה סבירה ושחיקה לחלוטין על 1680x1050. אני רוצה לנצל את העובדה שהHD7870XT לא יקר במיוחד ולשדרג לספק מודולרי חדש + כרטיס חדש ואת הספק ואת הכרטיס להעביר למערכת אחרת בבית. הHD7870XT הוא מחליף ראוי?או שכדאי לחכות כמה חודשים + עד הסדרות החדשות ? ברוב המשחקים ניתן לשחק בצורה סבירה אבל בחלק אשמח לשחק על הגדרות גבוהות יותר \ בצורה חלקה יותר.

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by bd,

אני לא גיימר ולא משו כבד רק רוצה לשחק במשחקים ושיעלו לי , ושאני לא יצטרך לשדרג אותו בעוד כמה זמןן למשחקים חדשים של העתיד.. חבל לקנות כרטיס שלא ינוצל עד הסוף במחיר כל כך יקר ולא אחד פשוט שלא יעלה לי משחקים ברמה ואיכות טובה כסף זה לא הבעיה אני יכול לקנת 6800 אבל אני צריך את דעתכם..!? חבל לקנות אותו בסוף ככה לחינם ילך על פארש המחשב הוא דו שימושי ..סרטים גרפיקה מוזיקה..(עריכה עובדה ) וגם לשחק.. זה המערכת INTEL P-4 LGA775 3.00GHZ 530 800MHZ 1MB ASUS P4P800-E DELUXE ADATA DDR 512MB 500MHZ 2 WD 160/7200 SATA 8MB NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X COMPUCASE CI-6920 BLUE 600 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN ZALMAN CNPS7000A-Cu

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by Omerole,

זה non ultra ?! לא ראיתי שמופיע באתר שלהם פס יצור כזה...

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by aviran15,

שלום רב לכם... היום קיבלתי תמחשב אחרי שקניתי אותו אבל שמתי לב ששמו לי gigabyte 4850 עם הקירור של זלמן במקום הshappire 4770 האם עבדו עליי ועליי ללכת לדרוש להחליף תכרטיס?

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by 1q1a1z,

הכרטיס מסך fx 5500 שיש לי אותו כמעט שנה נותן לי לפעמים מסך שחור לשניה ולפעמים גם משאיר אותו ככה והמנורה של המסך הופכת לכתומה ואם יש קול אז הוא גם נתקע ומה שנשאר זה רק ריסטארט המנורה של המחשב לא תקועה או מהבהבת הרבה . זה קורה בזמן האחרון לפעמים כשאני נכנס לאתרים ורואה סרט.. מה שכן אני התחלתי להשתמש בכרטיס ב DVI לטלויזית lcd אז אולי הוא מתאמץ יותר החלפתי דרייברים כמה פעמים

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by yuvalfr,

אני רוצה לקנות מסך LCD "19 ושני המסכים הנ"ל הם המועמדים העיקריים. לפי מה שהבנתי המסך האולטימטיבי הוא ה-Viewsonic, אבל חוסר הזמינות שלו במלאי והבלבול בין דגם ה-8MS ודגם ה-16MS וכו' ממש מקשים על הקניה שלו. ה-LG הרבה יותר זמין, והמחיר שלו פחות או יותר אותו דבר, קצת יותר זול. הוא גם כן 8MS עם DVI. מישהו מכיר את ה-1980Q ויכול להגיד לי איך הוא? האם כדאי לגמור עניין ולקנות אותו ולוותר על ה-Viewsonic הבעייתי?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by Ido.K,

אז ככה רכשתי לפני כמה ימים 7600Gs כמובן התקנתי דברים גירסא אחרונה חיברתי כמו שצריך כולל מולקס החשמל ומדי פעם יש נפילות יש לציין שיש לי ספק גנרי פלוס עשיתי בדיקה Aquamark 03,3DMark05 קיבלתי ציון לא משו בתוכנות ממזה יכול לנבוע Aquamark 03:43000 3DMark05:2500 זה המפרט שלי: מעבד : AMD Athlon 64 3500 (939-pin) DH-E6 זכרונות: Ncp+Aeneon 1GB (512x2)Dual 400Mhz PC 3200 לוח: Gigabyte GA-K8NSC-939 כרטיס מסך: Asus GeForce N7600GS-HTD 256MB AGP ספק:Sunshine Koma 520Watt קירור:Artic Cooling Freezer 64 Pro תודה ענקית לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 961 צפיות
  18. הכרטיס מסך צריך להיות pci ולא AGP. הוא צריך להפעיל על med-low את COD4, זו המטרה העיקרית שלו. אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  19. התקנתי את הדרייבר הנ"ל ולמרות כל מה,שעשיתי/ניסיתי,לאחר הפעלה מחדש של המחשב - אין תצוגה התופסת/מופיעה על כל גודל המסך - מה עושים,עוד מישהו נתקל בבעיה זו,ישנו איזשהו פיתרון לכך?! תודה רבה מאוד מראש .

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by k_700,

בתקציב של עד 2000 שקל מה הכרטיס מסך הכי משתלם למשחקים, אובר קלוק, ובעיקר שיחזיק הכי הרבה מעמד בסטוק....

• 17 תגובות
    • 961 צפיות
  21. Started by redti,

MY WIN XP DOING PROBLEMS WITH GAMES EVRY GAME I AM RUNNIG HE SAYING THAT I DONT HAVE DX 8.1. BUT IHAVE. AND IHAVE THE NEWEST DRIVERS WITH WIN 98 EVRYTHING WORKS GOOD . PLAESE HELP ME. AND MY VIDEO CARD IS GAINWARD TI 4200 128 MB DDR RETAIL. SORRY THAT I AM WRITE IN ENGLISH BECUSE ICANT CHANGE IN THE LANGUAGE BAR TO HEBREW.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by roiv11,

ככה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, מסך - 2253BW של סמסונג. וההתלבטות היא אם לקנות צמד כרטיסי מסך של gtx 460 (כדאי 700mb או 1gb?) לבין כרטיס מסך אחד מדגם 5870 (או שכדאי 5850?) ועוד כמה שנים שמערכת תיהיה פחות חזקה והמחירים ירדו לשדרג בעוד אחד , כמובן שאם אעשה את זה אקח בחשבון שעלי להשקיע בספק חזק. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  23. שלום לכולם, אני חושב שאני האדם בעל הכי הרבה בעיות במחשב כאן (שהצהיר עליהם בפורום) אבל מה לעשות.. אני מחזיק מפרט שאפשר לראות בפרופיל.. - מעבד שמתחמם כמו איזה זונה בזמן עבודה, אבל אפשר לסבול אותו - לוח אם דפוק לגמרי, לא מאמין שקניתי אותו. הקירור של הצ'יפסט נמצא מילימטר אחד מתחת לכרטיס מסך (כלומר, הוא מחמם אותו במקום להוציא את החום לגוף המארז) כמו כן, אין מקום כמובן להיטסיקנ על המעבד ואפילו איוורור קטן של ZALMAN CNPS8000 לא נכנס בו, חוסר בקונקטורים למאוורר, ביוס דפוק.. בקיצור חרא. - המארז והספק היו צואה בזבידה (שם יפה ל"חרא בלבן" ) אבל מהם ברוך השם כבר נפטרתי. עכשיו, נשאר לי רק דבר אחד שגם הוא דפוק, הכרטיס מסך. הכרטיס מסך הזה עם קירור פאסיבי בלבד שנקנה בהרבה כסף ונאמר…

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by idanpc,

איזה כרטיס מסך לקנות ב1300 ש"ח ? אבל תגידו לי בבקשה של איזה חברה אתם ממליצים חבר שלי קנה כרטיס של ALBATRON 5900XTV ב 1100 ש"ח האם לקנות כזה או שייש משהוא יותר טוב במחיר שלי? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by balagan,

אז ככה שמתי 10 שקל בטופס משוגע של ווינר ולקחתי 5322 שקל אז החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי ושמתי עין על הכרטיס הזה http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX80X256V.htm אז בבקשה אם תוכלו להגיד לי איך הכרטיס הזה נחשב או המלצות על אחרים ואם תוכלו לשים לי בבקשה גם השוואות..... תודה חולה עליכם אחים שלי

• 13 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.