כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם. בקרוב אני אקנה מחשב חדש כולל מסך 23 אינץ של דל. מחשב בתקציב של 4K שכולל I5 IVY BRIDGE לוח אם 75M זיכרון ראם 8GB והשאר לא ממש חשוב. במידה ואני אקנה את הכ"מ HD6870 אני יצא בידיוק ב 4K ולא אחרוג. אך אני מאוד רוצה לקנות את ה HD7850 בגלל ביצועיו היותר טובים ברזולוציות גבוהות בכ20%. הבעיה שאם אני אקנה אותו אני אגיע ל 4.5K ויהיה לי מאוד קשה לעשות את זה ולחרוג ב 500 שקל. רציתי לדעת אם בקרוב צפוייה הוזלת מחירים מצד ATI או NVIDIA על הכרטיסים בטווחי המחירים האלו 700 ש"ח - 1300 ש"ח. (חודש - חודשיים הקרובים). אני בדילמה מאוד גדולה. מצד אחד קשה לי לחרוג מהתקציב ומצד שני אני ארגיש שאני עושה טעות שלא לקחתי את ה HD 7850. האם כדאי להתאמץ ולהביא אותו? משחקים שהמחשב הולך להריץ: Le…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז חבר מתכנן לקנות את הכרטיס מסך הזה והוא רצה להתייעץ איתי איזה חברה עדיפה . אני מהניסיון שלי עם הג'יפורסים אוהב את Leadtek אבל לא ממש יודע הרבה על Sapphire , רציתי לדעת מה עדיף , מה הפרשי המחירים, והאם הם שווים את ההפרש ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבחינת כרטיס מסך HD4670 מה הכרטיס המקביל שלו ב NVIDA במבחינת סידרה כלומר איזה GeforceXXX תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן בנית מחשב HTPC וברשותי כמה רכיבים ישנים שהייתי רוצה להשתמש בהם כדי לחסוך. המפרט המתוכנן: P4 1.6 נורט'ווד 400MHZ 512K 1GB DDR400MHZ HD 2400PRO 256MBGDDR2 AGP האם הרכיבים הנ"ל יצליחו להריץ סרטי HD720P? המחשב יחובר למסך LCD 37 אינצ'.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצערי אני עדיין בצבא והתקציב הוא באמת מגוחך וקשה למצוא כ. מסך מספיק טוב שיספק את צרכיי בתור גיימר (משחק BF3, ומשחקים חדשים אחרים שיוצאים מדי כמה זמן). תקציב: 500 ש"ח. יש אפשרות של עוד 50-100 ש"ח קדימה, אבל לא יותר מזה, לצערי. המרפט שלי, לקוח מ-Game Booster: Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1. BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core i5-2500 CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.6GHz Memory: 8192MB RAM Available OS Memory: 8176MB RAM Card Name: AMD Radeon HD 6770 Motherboard: Z68A-D3-B3, Gigabyte Technology Co., Ltd. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי X1950PRO שמראה סימני גסיסה.. טמפרטורה בין 48 מעלות ל55 אחרי ניקוי עם לחץ אוויר במנוחה, קריסות כמה פעמים ביום גם כשלא מריצים שם משחק ושום דבר סתם באינטרנט. ונראה לי שהגיע הזמן להחליף אותו, עכשיו שאר המפרט שלי הוא כזה E6300 לוח 965P S3 2GB זכרון עכשיו אני לא רוצה להוציא הרבה כסף על זה כי לא נחוץ לי כרגע וממילא הרבה משחקים אני משחק בסוני ככה שלא חשוב לי שהמחשב יהיה חזק במיוחד, אבל כן הייתי רוצה משהו שיחליף את הכרטיס לפחות באותה הרמה (כמובן שעדיף יותר חזק..) חשבתי להוציא בין 300 ל400 מה מומלץ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז כמו שאמרתי הכרטיס מת, אבל הוא עדין באחריות. בגלל שלא מוכרים אותו יותר יצעו לי איזה תחליף כמו 8500GT או משהוא כזה. כרטיס כזה עולה משהוא כמו 250 שקל אז חשבתי להוסיף כמה מאות שקלים (100-300 אולי גם יותר עם זה באמת משתלם) ולנצל את ההזדמנות כדי לשדרג את הכרטיס למשהוא יותר נורמלי. אני כבר מזמן לא בעניינים ואין לי מושג מה כדאי. יש גם מגבלה נוספת ,הספק שלי הוא HEC 300W אז בבקשה לא להציעה כרטיסים שהוא לא יכול להחזיק. בקיצור איזה כרטיס מסך יהיה הכי משתלם לי עם המגבלה של הספק?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כי חלק אומרים שהבאנצ'ים שיש עכשיו לא אמיתיים...אפשר לדעת אם זה אמיתי או לא..?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
jיש לי כבר המון זמן בעיה שהמחשב נתקע או שקופא לרגע ואז חוזר לעצמו תוך זריקת שגיאת דרייבר של nvidia ממש כמו בתמונה הזאת : כבר מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים הכי חדשים שיש..ואפילו התקנתי את הדרייברים של חלונות וניסיתי גםגרסאות ישנות ושום דבר לא מצליח. הבנתי שזאת בעיה מוכרת (יש לי אותה מאז שהתקנתי חלונות 7) ואני עדיין משתגע, יש לי GF 9600GT שממש מספיק לי לכל מה שאני צריך. אני לא להוט על להחליף כ.מסך כיאז התקציב שלי יהיה 250 ש"ח ואני יודע שזה לא יהיה באותה רמה. מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת? אשמח לתגובות! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה קראתי מדריך באתר Ynet המסביר את התכונות השונות שיש לבדוק לפני קניית מסך LCD. אחד מהדברים שגיליתי בקריאת הכתבה היא שאם לא משתמשים ברזלוציה האופטימלית במסך, המסך נראה קצת מעוות, או משהו בסגנון. ואם אני לא טועה, הרזלוציה האופטימלית ברוב מסכי ה17" LCD היא: 1280x1024, וזה נראה לי גדול מאוד. אני כנראה לפני קניה של מסך 17" LCD ורציתי לדעת אם יש איזשהו פאטצ' או משהו בסגנון "שמטפל בבעיה" או שמא הכתב סתם הפריז בהסבר ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין כרטיס המסך MSI 8600GTS 256MB לבין GIGABYTE 8600GTS 256MB ? ואיזה כרטיס מומלחץ יותר לקנות ? אני מתכנן לקנות מחשב ואני לא כול כך מבין בכרטיסי מסך אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי אני יודה לכם מאוד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מדובר במסך 1440p 144 hz האם הבדלים משמעותיים? מעבד i5 10600
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אמא שלי הסכימה לי לקנות לי כרטיס מסך חדש (עכשיו יש לי G-FORCE FX 5200 128 MB) וחשבתי לקנות אולי REDON 9600 אבל אני לא בטוח כי אני רוצה אחד כמה שיותר סוסון אבל לא יותר מדי יקר תודה על העזרה AviDov עריכה: שHL 2 וDOOM 3בטוח יעבדו ריתו
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי דרישות מוחצות מכרטיס מסך, רק שיתמוך בשני מסכים עם DVI (או HDMI) ויהיה מקורר פאסיבית למחשב שקט. בלי משחקים. איזה מהצ'יפים יותר קריר? זה למחשב שקט בלי הרבה איוורור. http://asus.com/Product.aspx?P_ID=7hOkCtcoGbkj7z2h&content=specifications מחיר 230 ש"ח http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=60agdX0HRAPwMyAQ&templete=2 מחיר 285 ש"ח לשם השוואה ה-9500GT של Leadtek שיש לי, הוא פאסיבי והוא רותח למגע (אי אפשר לגעת בו זמן ממושך).
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לנו עכשיו הוצאות רבות ואבא שלי לא יכול בנתיים להרשות לעצמו לקנות מחשב חדש ב 5000+ ש"ח. בנתיים אני תקוע עם מחשב בכלל לא משהו (כמו שאתם יודעים) :'(. ניתן לראות את המפרט (אם יש צורך) במפרט שלי. הייתי רוצה לשחק בכמה משחקים נחמדים כמו GTA3 אבל אני לא יכול עם המחשב הזה, וזאת מהסיבה שיש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 32MB (אפילו GTA3 רץ מקורטע)... :'( אז חשבתי שאולי עד שאבא שלי יקנה מחשב חדש אני אקנה כרטיס מסך נורמלי בלא יותר מ 359ש"ח כי זה די זמני... חשבתי האמת על GF4 MX 440 64MB אבל אני לא יודע של איזה חברה :-\. אז רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים? ואם זה יהיה טוב אז איזה אחד הייתם מציעים. בכל מקרה גם רציתי לקנות משקפי תלת מימד שיצאו לא מזמן בארץ אבל הייתי רו…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אני מנסה להמהיר מעט את כרטיס המסך דרך לוח הבקרה של NVIDIA. (ברשותי GTX570) וההמהרה היא לצורך הנאה אקסטרה בלבד... פעם זה הצליח לי ומאז שפירמטתי את המחשב אני פשוט לא מצליח לבצע את זה. אני קובע תדר על 780 במקום 732,זכרונות על 2000 במקום 1900 ומהירות מאוורר על 70%. יוצר את הפרופיל,ובמקום הוא מצליח,אך לאחר הפעלת המערכת מחדש הוא מתאפס. יש דרך כלשהי לבצע את זה בצורה מקצועית יותר?יכול להיות שהמתח לכרטיס לא מאפשר?איפה אני משנה? תודה רבה לעוזרים! שגיא.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות את ה- 8800gts 3620mb oc2 של החברה BFG רציתי לדעת אם הוא טוב ומשתלם בגירסת ה OC2 ובכלל למי שיש אותו האם הוא בסדר מבחינת חימום ומבחינת ביצועים תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא הבנתי מה הולך בדיון הראשי, 144 עמודים זה מלא ובכל זאת חיפשתי ולא מצאתי אבל אני בטוח שדיברו שם על זה, אז כמה הוא הולך לעלות? ומבחינת מה יותר טוב, אז ה GT או ה GTS החדש? אני ממש מבולבל ואנלא רוצה לעשות טעות בקנייה, הרבה כסף וחבל שסתם נועלים כאן הודעות \: [ אז דניס בבקשה..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חברים, הגעתי לאותו מבוי סתום כמו הבחור פה: http://hwzone.co.il/community/threads/544826-%D7%90%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%9F-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%9C-ATI/page2#.VLgFgyuUcuu יש לי כרטיס מסך של HD4870 ואי אפשר לשמוע קול בטלויזיה בלי המתאם המיוחד של HDMI-DVI - ATI וכן ניסיתי שני מתאמים רגילים אחרים, יש וידאו ואין קול, במחשב הוא לא מזהה את הכרטיס קול HDMI הוא אפור כאילו הוא מנותק, התקנתי דריברים חדשים וכלום, בנוסף גם ניסיתי 3 כבלים של HDMI שונים וכלום. אשמח אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המתאם הזה בארץ או אם למישהו יש מתאם מקורי מיותר.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי תכרטיס fx5200. ורציתי לדעת אם כדאי לי לשדרג ל9550 עכשיו האם יהיו הבדלים בביצועיים? ראיתי שאפשר לצורב לו ביוס שהמחשב מזהה אותו כ9600xt רציתי לדעת אם יש הבדלים גודלים אחרי הצריבת ביוס. ומה היו הבדלים בנו לבין ה5200 בכללי . תודה לעונים נ"ב אפשר לבצע צריבת ביוס על לוח אם אם ציפסט של via?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך 9600GT מ"זד" לא הייתה בחירה טובה וויסטה 64 BIT אחרי זה שדרגתי לWIN 7 64 BIT וזה הראה שה כרטיס 1/2 GB החלפתי כרטיס מסך ל9800 GT עכשיו המחשב WIN 7 64 BIT לא מזהה אותו מה לעשות ניסיתי דריבר ניסיתי הכל![br]פורסם בתאריך: 28.10.2009 בשעה 19:27:51 סליחה על הדאבל אבל הנה תמונה אולי זה עוזר מה שכתוב זה: The NVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W בעל 18A ל12V.... השאלה שלי היא כזאת.. אני מתכנן בעוד כשנה לקנות מחשב חדש, אולי אפילו יותר, הספק שיש לי כרגע מחזיק פרסקוט 2.8 עם אוברקלוק ל3.2... האם הספק יספק לי מספיק מתח לכרטיס ע"מ שיעבוד במלוא הפוטנציאל או שמה זה ייצור צוואר בקבוק.. ואני רוצה בבקשה תשובות ענייניות. במידה ואתם בטוחים שתהיה איזשהי בעיה, איזה ספק כן כדאי לקנות..???... טוב... וכמובן תקציבי. אין לי תקציב מסויים לתת כי בספקים אני לא הכי מבין, אז תזרקו הצעות , שוב במידה וצריך, וקחו בחשבון שהספק לא ישמש למחשב החדש שאני יקנה בעוד שנה+. עריכה: הכרטיס הוא לAGP...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. לפני שנים היתה תוכנה בשם ATITOOL להמהרה של הכרטיס מסך והבנתי שהיא לא קיימת יותר. ניסיתי גם להוריד תוכנה כמו GPU-Z למערכת הפעלה 64 אבל לא עובדת ולא משנה מאיפה הורדתי ובאיזו גרסה. אשמח אם תתנו לי לינק או שם לתוכנות כאלו. כרטיס המסך הוא HD 7970 MSI תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה לי שזה בכרטיסי מסך עשיתי חיפוש ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-