עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jook,

הכרטיס נראה מאוד מאוד ארוך ורציתי לדעת האם יש אפשרו תשהכרטיס (R300) לא יכנס לי ללוח אם... Asus A7M ומארז סטנדרטי יכנס או לא?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by hike101,

שלום! קניתי מסך דק, mag LCD "18. הבחנתי שישנם הבדלים בגוונים , בצבעים מסוימים, לאורך המסך. האם מישהו נתקל בכזו תופעה? האם זה נורמלי למסכים דקים?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by hazi_s,

שלום לכולן, האם ניתן ואיך להשתמש בגוסטיק של סוני פליסטיישן בחיבור usb של המחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by adfx166,

קניתי לפני 3 חוד' כ.מסך 7950GT של INNO3D. גוף הקירור של הכרטיס מרעיש מאד ואף אינו מצליח לקרר את הכרטיס לטמפ' נורמלית (טמפ' במצב מנוחה 50 מעלות ובמאמץ נושק ל-75 מעלות). האם ישנה אפשרות להרכיב גוף קירור חיצוני במקום גוף הקירור המקורי שבא יחד עם הכרטיס? לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  5. השוואה בין הישן לחדש ההשוואה בין הישן לחדש לגבי טמפ': נכון ההבדל הוא 2-3C אבל הקירור החדש יש לו פחות RPM , מה שאומר שקט אם אתם קונים 8800GT כנראה שבא עם אוברלקוק מהמפעל(לא יודע מה עם הרגילים) עכשיו כנראה כבר תקבל אותו עם הגוף קירור החדש מקור: http://en.expreview.com/?p=78

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by none11,

אהלן חברים, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון.. למרות שאני לא כל כך בטוח, אבל אולי תוכלו לעזור לי בכל זאת. ברשותי סרט DVD(קבצי VOB) ואני רוצה לגזור ממנו חלק של כ-40 שניות ולשמור את החלק הזה בתור קובץ MPG/AVI אחר... מישהו יכול לעזור לי אולי? מצטער אם טעיתי בפורום, תודה בכל מקרה, דן

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by LiorP23,

מכיוון שהידע שלי במסכי LCD לא עמוק אני אשאל האם הוא שווה את המחיר שלו (בערך 2400 שקל) והאם הוא מסך טוב או לא

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  8. הוא טוב?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  9. אני מחפש רק כתבות על המחבר עם ציפוי זהב של כרטיס מסך גיגבייט . כמו כאן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4154#ov Gold plated HDMI Gold plated, durable large contact area connectors have been used for optimum signal transfer between connections

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

לפרטים נוספים!! http://www.tomshardware.com/hardnews/20041216_115811.html לפי מה שהם טוענים הכרטסי מוציא 14.5K ב-3DMARK03 שזה יותר מ-X850XTPE ויותר מ-6800U!! הכרטיס הזה הוא אם שני ליבות שכל אחת אם 128MB DDR3 ו-128BIT קיצר מה דעתכם? זה יצא כזה בפתאומיות וואלה כל השוק הישתגע חבל על הזמן מאז מהפכת R300

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by jackhammer,

היי חברים. בשנים האחרונות הרבה ביקורות ובאנצ'מרקים מתייחסים לביצועים במשחקים ברזולוצית 4K. מה התועלת של גיימינג ברזולוציה כזאת על מסך סטנדרטי של 24 אינטש במרחק ישיבה רגילה (כלומר לא גיימינג על טלויזיה בסלון)? מה יתן לי גיימינג ב4K ש1080 לא יתן בתנאים האלו? זה פשוט נראה שהגענו לכוח עיבוד גראפי כל כך גבוה שב1080 מאוד קל (יחסית) לשחק כל משחק היום על הגדרות מקסימליות עם כרטיסים שהם לא הטופ של הטופ. ובגלל זה היה צורך לדחוף את דרישת הכח כלפי מעלה כדי להבדיל את הביצועים של הכרטיסים בדגמים הגבוהים לנמוכים בבנצ'מרקים. אבל ביום יום עבור הגיימר, זה לא נראה שיש מזה תועלת אמיתית.... אשמח לדעתכם המקצועית בעניין.

12. האם כדאי לנו להגיד להתראות ל-Pascal ולהתחיל לדבר על Turing במקומו? לכתבה

13. החברה הטאיוואנית מאמצת את שבבי Tiger Lake המעודכנים וכרטיסי המסך הניידים המובילים מ-NVIDIA תחת מעטפת מתכתית ששומרת על פרופיל נמוך לכתבה

14. אחרי אינספור שמועות והדלפות, אנחנו סוף סוף זוכים להיכרות רשמית עם דגמי ה-Pascal הראשונים למחשבים ניידים - והם זהים כמעט לגמרי לדגמים השולחניים המוכרים לנו לכתבה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  15. http://www.gamespot.com/features/6173135/index.html?tag=topslot;title;2&om_act=convert&om_clk=topslot ככה גיימספוט קבעו. אני לא אומר עדיין שזה הבחינה היחידה שקובעת (הם בדקו ברזולוציה של 2000X1500 W T F). אני רק מודיע על הסוג-של ביקורת הזו. כמו כן רואים שבקומפני אוף הירוס הXT משתווה לGTX דווקא, אבל בכל מקרה, בכללי- יחס המחיר/ביצועים של הGTS הוא המלך.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. סתם שאלה שתהיתי לגביה דיי הרבה .... הריי ידוע שהחיסרון הגדול ביותר במסכי LCD לגיימר זה רפרש רייט של 60 .וכמעט כולם עוברים למסכי LCD כיום (עד שיגיע הOLED ויושיע את כולנו אינשאאלה) וידוע הרי שגיימר אמיתי לא מסוגל באמת לשחק כש V-SINC על OFF , משמע : כל עוד הכרטיס ייתן FPS גבווע גם יהיה 1000 FPS עדיין יהפוך ל --60-- אז למה בעצם אנשים בעלי מסך LCD מתפרעים עם כרטיסים של אלפי שקלים \ SLI ...כגון 9800GTX ... 3780 SLI 8800GT SLI שלא נדבר על החדשים עכשיו שיוצאים אוטוטו GTX 260 280 ....4780 וכו' ? אני אשמח לתגובות , סתם להאיר את עיניי ;D נ.ב כבר יש מידע לגבי בנצ'ים\מחיר ל 4850 ? בדילמה אם לקנות שבוע הבא 8800GTS G92 ב 990 ש"ח או לחכות עוד טיפה לעוד מבחני ביצועים ??…

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  17. 8800GTS או 3870X2 אשמח לתשובה...

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. כן כן מה שציפו שיהיה המתחרה הרשמי לGFX (לפחות ככה אני הבנתי) כנראה יהיה גרסא דלה בלבד של R300. ציטוט מהכתבה: And by the time Nvidia gets the GeForce FX to the market, ATI will be almost ready to launch a low-cost version of last fall's chip, a project that is code-named the R350. לינק לכתבה

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Cynicoren,

שלום, איך ניתן לדעת אם הקרוספייר שלי עדיין תקין, ז"א 2 הכרטיסים עדיין מחוברים ועובדים ? תודה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  20. וואי וואי והיו לי פרנציפים נגד ATI חחח הייתי רק Nvidia

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Started by adamos,

היי לכולם. למעשה אחרי נסיון עם כרטיס R9 290 בעבר, שהיה לי עם קירור רפרנס, שאותו מיהרתי לשדרג לקירור נוזלי Accelero Hybrid - היה מאוד יעיל ל-GPU - הטמפ' הגיעו ל-50\60 מעלות במאמץ...אבל! ה-VRM הגיע ל-100 מעלות ומעבר. וזה מה שלמעשה הגביל את יכולת האוברקלוק של הכרטיס ל-1100\1150 (GPUׂׂ) ו-1300 (זכרון) , ונפילות היו הרבה.. אחרי זמן מה שהשתדרגתי מה-780Ti לשני כרטיסי R9 290 עם קירור רפרנס, טמפ' ה-VRM מגיעות במקס' ל-60\70 מעלות..אז יכולת האוברקלוק שהגעתי איתה היא ל- 1600\1180 Mhz. הטמפ' \ הרעש גבוהים למדי , אך הכרטיס אמור לעבוד בטמפ' של 95 מעלות..ללא נפילות - וזה אכן מה שקורה 1180\1600 יציב ללא שום נפילות, אחרי הורדה וצריבת ביוס מפורום שמצאתי. ככה שאני חושב שלמי שאין בעיות…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש הבדל גדול בין ראדון 8500LE של הרקולס ו ATI??? ופעם אחרונה ולתמיד! מה עדיף את הראדון או גי פורס3 (לא TI200 ולאTI500 אלא הגי פורס הרגיל)

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by nim901,

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=84357 מדהים לאן הגענו

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by ino,

חבר שלי קונה כרטיס חדש ויש לו גיפורס 2 gts של אסוס 64 מגה, והוא מוכן למכור לי אותו ב 200 שקל שווה לי יותר לקנות את הרדאון 9000 פרו החדש? הוא עולה 600 אני חושב, אבל אני לא יודע אם יהיה הבדל גדול בביצועים של הכרטיס

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  25. Started by pergola,

יהיה לי כרטיס מסך מובנה טיפה יותר טוב מגיפורס 2.. הוא יוכל להריץ את ויסטה עם גיפורס 2 (בלי הAERO) אם הוא יוכל אז אני ישים לב לאיטיות? (המשחב מספיק חזק 2G ראם וE6300) או בסרטים אני יראה מריחות וכאלה? והאם הוא יוכל אולי גם להפעיל את הAERO אבל הוא יעבדו ממש לאט..

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים