עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. במשחקים ( במקרה הזה ספלינטר סל 3 ) המחשב (לעיתים רחוקות ) נכנס למצב standby ,המסך כבה אבל המחשב נשאר דלוק ואין שום דרך מלבד ריסט כידי להחזירו. התופעה קרתה לי גם במשחקים אחרים ,עוד פעם לא בתדירות גבוהה אבל מידי פעם. כמו כן בעת המשחק ( ספלינטר סל 3 ) המשחק מתעופף ממוזער ל TRAY . אין בעיה של טמפ' ולכן זה לא נראת לי הבעיה. השאלה האם זה באג במשחק או אולי בעיה של דרייבר ( משתמש באומגה ) או בכלל בעיה בכרטיס ( התופעה קורת רק בעת משחק ושוב מידי פעם ). קלוקים של הכרטיס 540/610 יציב בבדיקות של 3DMARK .

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  2. מה הכרטיס החזק ביותר שתופס סלוט בודד במארז? אין לי מקום לשני כרטיסים שתופסים 2 סלוטים... תודה.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by NightWing,

מה עדיף ? יש הבדל בעצם ? (המחיר כמעט זהה)... GALAXY http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=171 Gigabyte (בהנחה שזה באמת AGP ולא טעות) http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=275 Club-3D http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=177 ממה שקראתי בכמה ביקורות, ה-GALAXY עובד במהירויות גבוהות יותר בסטוק (525/1050 במקום 450/900, כמו ה-CLUB3D), אבל ב-GIGABYTE כתוב שהוא 500/1120... אבל גם כתוב שם במפרט שזה PCI-e (למרות שבכותרת זה מצוין כ-AGP) ובאתר של GIGABYTE בכלל לא מצוינות המהירויות עבודה. בכל מקרה, בהתחשב במהירות ובאיכות הכרטיסים, כי שלושת החברות לא מצטיירות בעיני כמצויינות במיוחד (או שאני טועה...), מה עדיף? (לכולם 3 שנים אחריות*) --- נערך --- הגלק…

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by azaz,

למה קוראים לכרטיסי המסך של HD ATI???

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by DXT,

בוקר טוב P: המחשב שלי הוא כזה: P4 3.0ghz Radeon 9800 Pro 128mb Abit AI7 mobo with AGP only 512MB ddr400 golden dragon אני לא מעוניין כרגע לבצע שדרוג מלא של המחשב (ונדמה לי שאני גם לא ממש צריך..) אז חשבתי האם שדרוג של כרטיס מסך וזכרון (עוד 512 מגהבייט) יוסיפו משמעותית לביצועים של המערכת במשחקי מחשב? כלומר האם המעבד יהווה צוואר בקבוק? אם לא, אז איזה כרטיס במחיר של כ- 850 ש"ח יהווה את הקנייה הכי משתלמת עבורי (השדרוג כולו כאמור בסביבות ה1050 ש"ח)? אני כבר הרבה זמן לא עוקב אחרי השוק (ככה זה בצבא) אז אני די מבולבל מכל האופציות :-[ תודה מראש

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  6. שלום לכולם, לאחרונה קניתי GeForce 4 MX 440 וחיברתי אותו למחשב שלי במקום ה - Voodoo 3 3000 שהיה לי עד עכשיו. המחשב שלי הוא Pentium 3 - 550mhz / Ram - 128MB. לאחר שחיברתי את הכרטיס החדש התחילו להופיע לי כל מיני בעיות: - תפריטים של חלונות הוכפלו - צבעים של תפריטים השתנו עד שגם נעלמו לגמרי בקיצור נראה שאין התאמה. התקנתי את ה - driver המעודכן מ - Nvidia ולא עזר. התקשרתי לחנות והיציעו לי להגיע ולהחליף. רציתי לישאול: לאיזה כרטיס כדאי להחליף ? איזה כרטיס יעבוד בצורה האופטימלית על המחשב שלי ואצליח לשחק ברמה גבוהה במשחקים חדשים ? (אני מודע לעובדה שכנראה GTA3 כבר לא ירוץ על המחשב שלי למשל...). התקציב הוא 350 ש"ח ואולי אוסיף עוד איזה 50 - 100 ש"ח אם תיהיה המלצה על כרטיס טוב במיוחד.…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nitzan10,

אני יודע שהנושא מופיע הרבה פעמים וקראתי כנראה את כל ההערות, אך אני לא מצליח. מדובר על חיבור מחשב נייד compaq nc6000 בעל כרטיס מסך ati mobility radeon 9600 series עם יציאת s-video . אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה גם בעלת חיבור s-video. מדובר על טלויזיה מסוג סוני 29 אינט'ש בת 5 שנים. עבדתי לפי כל ההנחיות של ההגדרות כולל ה תבנית PAL B והתוצאה רואים לצערי שחור לבן ולא ברור. צורת החיבור היא בעזרת כבל s-video ל -s-video מאיכות טובה. תודה.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  8. הי שלום מה דעתכם על המתאם להכרטיס מסך הנ"ל של מטרוקס בסה"כ עולה 300 דולר השאלה העיקרית האם זה בא בנוסך לכרטיס מסך לאיזה כרטיס הוא מתאים הביצועים שלו מספיק חזקים למשחקים? http://www.matrox.com/mga/workstation/3dws/products/triplehead2go/overview.cfm תודה

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  9. יש לי CF7870 אבל משום מה, קלטתי שלשום שהאופציה של CF לא עובדת (DISABLED) במנהל התוכנה של AMD. מאוד מוזר. בכל מקרה, הפעלתי את ה-CF. אתמול התקנתי את המשחק FARCRY4 והמשחק פשוט קורס ברמה של כרטיס מסך שאני רואה פתאום שחור ב-3 המסכים שלי, ואז באחד מהם (לפעמים האמצעי ולפעמים הימני) מעין קווים צבעוניים כאלה על כך המסך. זה לא שאפשר לסגור את המשחק כי המחשב כבר לא ממש עובד טוב, אפשר רק ריסט. חשבתי זה עניין דרייברים אז התקנתי את האחרונים. פתאום המשחק כן עובד, התחלתי לשחק והכל. ואז באיזו סצינה שוב פעם אותו דבר. התקנתי דרייברים BETA. וואלה אותו דבר. כל פעם זה בזמן שונה, לפעמים לפני שהמשחק עולה, או אחרי או בזמן טעינה. חשבתי אולי המשחק לא מותאם היטב עם CF אז ביטלתי את זה במנהל התו…

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. יש לי כרטיס טלויזה fastcom TV PAL-BG ואני מחפש דרייברים ל XP חיפשתי בפורום ומצאתי את זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=66670.0 אבל צריך לשלם לאתר כדי להוריד ממנו (הרשמה רגילה לא עובדת) ואתר החברה כבר לא מופיע מסיבה כלשהי מישהו יכול לתת לי קישור לאתר אחר והוראות לכרטיס עצמו בכלל יהיה טוב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by lox,

hi im buying a pc and i need to choose between 2 video cards: FORSA geforce 6600 128mb or HIS radeon x600pro 256mb wich one is beter and by how much thank you

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by Toledo87,

מה עדיף לקנות כרטיס מסך של redon או כרטיס מסך של Gforce ב- 1000 שח (גמיש). או שמה עליי לחכות מעט כדי שירדו המחירים או שבכלל עדיף להזמין כרטיס מסך טוב כמו ה- gforce880 מאה"ב?

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  13. אני עם לוח GIGABYTE 7RXP REV 2.0... עם גרסת ביוס F10 . תודה!!

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by bentziaxl,

הי יש לי מחשב ישן, שאני משתמש בו בתור HTPC פנטיום 4 2.8GHZ 512 MB כרטיס מסך: אינטל 845G התקנתי עליו אובונטו, ואני משתמש בXBMC לנגן וידאו ומוזיקה. כל הודיאו שלי זה הכל מהורדות, אני לא משתמש בדיוידי, או בלו ריי קבצים רגילים הוא מנגן סבבה אבל קבצי MKV באיכות של 720P ממש מקרטעים המעבד מגיע ל100%, אין סינכרון בין אודיו לוידאו מה אני צריך לשדרג כדי לנגן 720P? (אני לא מעונין ב1080...הטלויזיה שלי בכל מקרה לא תומכת בזה) המעבד? הזיכרון? הכרטיס מסך? לפי האתר הזה של מייקרוסופט http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/choosingpc.aspx הבעיה היא בכרטיס מסך (המחשב שלי עומד כמעט בכל הדרישות של הOPTIMUM) מה הכרטיס מסך הכי זול שאני יכול להשיג שינגן 720P בלי בעיה? …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. האם 6600gt מתאים לעבודה לתוכנות cad

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  16. אני מחפש לקנות DRAWING TABLET למחשב שיהי בעל קצב רענון טוב ושיהיה מדוייק. אני לא מבין גדול בטבלטים בגלל זה אני פתוח להצאות והמלצות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by DDgeva,

אתם יודעים במקרה אם אני מזמין כרטיס מסך ומאוורר וחס וחלילה טפו-טפו-טפו אחד מהם לא עובד טוב \ מתחמם יותר מדי \ יש לי בעיות איתו.. תוך כמה זמן אני יכול להחזיר?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. Driver Irregularities May Inflate nVidia Benchmark Scores Extensive testing at ExtremeTech has uncovered irregularities that indicate nVidia may be artificially inflating 3DMark03 benchmark scores for its new GeForceFX 5900 Ultra. Testing details and screen-shots tell the story. http://www.extremetech.com/article2/0,3973,1086025,00.asp

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  19. שלום חברים יקרים תראו לאחר התלבטיות רבות לגביי מפרט תקציבי וטוב לדודים שלי החלטתי ללכת על מפרט עם 7600GS ומעבד 805 של אינטל שאני עוד מעט ירצח דרך אגב באובררקלוק. אני חייב לציין שהביצועים הנהדרים של הכרטיס מסך הזה הם פשוט הפתיעו גם אותי וגם את אחי ושנינו ראינו כבר די הרבה כרטיסי מסך משובחים. עוד לא בדקתי את ה 7600 GS שלהם על 3DMARK אך הביצועים במשחקים הם פשוט אדירים שמתי את כל ההגדרות על מקסימום אפשרי והוא פשוט בקושי מזיע... פשוט כרטיס לא יאומן. + חברים אני מאוד ממליץ על לידטק כחברה של הכרטיסים. איזה שירות שהם נותנים איזה איזה מסודרת עם באנדל נהדר אתה מקבל SS SAM 2 TRACK MANIA ועוד חבל על הזמן בקיצור חברה אם יש לכם 700 ש"ח ובא לכם ליהנות לכו על ה 7600 GS שבת שלום לכ…

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  20. היי, ברשותי מדיה סנטר עם הלוח הנ"ל, מעבד AMD 5200 ו2 GB זכרון. לא יצא לי להשתמש בכרטיס הHDMI שיושב על הלוח עד כה ואני שואל את עצמי האם אזדקק לו...ולכן אולי בכלל עדיף להשקיע בכרטיס מסך חזק (שעדיף על X1250 הO/B). אשמח לעזרה בנושא, בשני אופנים. כרטיסי מסך בעד 700 שח וכרטיסי מסך באיזור ה1000. משהו שיפעיל את הassassins creed תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by dp92,

טוב אז השתדרגתי לwindows 7 התקנתי את הדרייבר האחרון של ati ה10.6 ואני מקבל מסכים אפורים רנדומלים שתוקעים את המחשב ואני חייב לעשות restart חפשתי באינטרנט פטרון אבל לא מאצתי משהו מועיל מישהו נתקל בבעיה וסדר אותה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by qpalzm,

6600gt לאפיק AGP, עם 3 שנות אחריות, ב-767 ש"ח: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGIGFX6600&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312&aff=Zap הגיוני לדעתכם?

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  23. אני מחפש את הכרטיס הכי זול שנותן VIDEO OUT, בתנאי כמובן שזול לא אומר פגיעה באיכות הכרטיס ישמש רק לצורך זה, והוא צריך להיות מותאם ל P2 233 MMX. (אפשר לראות בכלל סרטים בכזה מעבד???) תודה לכל המשיבים

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by ranc80,

אני מעוניין במסך lcd זול לעבודה משרדית, לא כל כך איכפת לי מביצועים אבל איכפת לי מבעיות כמו עיוותים בתמונה או ריצודים ואחריות, אני לא רוצה לציין מחיר כי אין לי הגבלה מיוחדת אבל אני מעוניין במסך הכי זול שאני יכול להשיג אבל שיהיה אמין. תודה מראש, רן.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.