עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Imtheman,

הכרטיס מזהה את הטלוויזיה אבל כשאני אומר לו להציג על הטלויזייה יש תמונה לשניה ואז הכרטיס לא מזהה יותר את הטלויזייה רק אחרי ריסטארט הוא שוב מזהה אותה. (יש לציין שהטלויזיה והכבלים נבדקו על מחשב אחר ושהמחשב עבר כמה וכמה פירמוטים )

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  2. היום נכנסתי לאתר של ג'יגהבייט כמו בכל יום לברר האם הרדאון 9500פרו שלהם כבר מתחיל להמכר. בעמוד מוצרים במאיצים הגרפיים אין זכר ל-R9500PRO, חזרתי לעמוד הראשי ואני רואה שרשום שם בעמודה של תארים למוצרים שלהם שאתר טיואני נתן Product Excellence לרדאון 9500פרו מתוצרת ג'יגהבייט והם שמו את זה באתר, ויש שם גם ביקורת על הכרטיס, הנה תמונה: {למשתמשי IE6 תגדילו את התמונה את הסוף}

3. Started by Mishmish,

לאחר תקופת אבל ארוכה על 9800 פרו שנשרף .... בנסיבות מצערות .... הבאתי את הג'יפה 2 מהמחשב הישן.... (ג'יפה זה לא מילה) בקיצור... איזה משחקים עולים על הכרטיס ?? חוץ מ-cs (כל היום חורש עליו)...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לפני שבועיים בעקבות בעיה מסוימת החלפתי את הלוח אם ואת הכרטיס מסך במסגרת האחריות לא היה לי כוח לפרמט אחרי שהחלפתי את החלקים אז המשכתי להשתמש במערכת הפעלה כמו שהיתה לפני זה בהתחלה הכרטיס מסך (אני חושב) עשה בעיות כל הזמן ממש כל חצי דקה היו לו רעידות כאלה והמסך נכבה ונדלק 50 פעם אחרי זה עברתי לרזולוציה 800X600 והפסיקו הבעיות היתי כמה ימים ככה כי לא היו בעיות.. אחרי זה עברתי ל 1152X864 כי לא יכולתי לסבול תגודל בX600 800ו זה גם היה טוב כמה זמן.. אחרי כמה ימים פתאום שוב התחילו כל ההבזקים האלו כל פעם המסך נכבה נדלק מלא פעמים זה בא פעם בכמה שעות, או שזה לא בא בכלל משהו ממש מוזר ניסיתי להחליף דרייברים 100 פעם שום דבר לא השתנה אין לי מושג מה הבעיה.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by e_dor,

שלום לכולם ! אני חדש פה, שמעתי מאנשים ששווה לשאול פה לפני קניה אז הנה אני פה רציתי לשאול אתכם לגבי בחירת ב-6600 שאני רוצה לקנות. אני רוצה Nvidia 6600GT שתומך ב-AGP. ממה שמצאתי יש רק כאלה עם 128BIT ואמרו לי שמבחינת מחיר וביצועים עדיף כבר 256. אז רציתי לדעת האם יש איזשהו סטנדרט של 128BIT אצלו והאם זה משפיע בהרבה ? בנוסף הייתי שמח ללינק לחנות זולה עם כרטיס כמו שתיארתי של חברה מוכרת (ASUS, LEADTEK וכו'). תודה רבה לכולם ושנה אזרחית טובה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי.. אני יודע שנשאלו מספר שאלות בסגנון הזה בזמן האחרון אבל רציתי לקבל תשובה חד משמעית לפני שאני עושה קנייה כל שהיא בנושא הזה.. זה הולך ככה.. אני מחפש כרטיס מסך פשוט מאוד למחשב יחסית ישן (הקודם נשרף), עכשיו משהו פה באתר הציאה לי לרכוש ממנו כרטיס מסך מסוג גי-פורס ti4200 משומש במחיר של 350 שח.. אחרי שחפשתי קצת מצאתי את הכרטיס רדאון 9550 של ג'יגה-בייט חדש במחיר של 380 שח עם שלוש שנים אחריות השאלה שלי איזה כרטיס עדיף לי לקנות?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by KapiSH,

חבר שלי רוצה כרטיס מסך חדש אז הלכתי איתו לחנויות בעיר ושאלנו מחירים של ג'יפורס 4, אמרו לנו שיש ב-600 שקל, שאלתי איך זה יכול להיות ובתשובה אמרו שזה בגלל שזה בלי כל התוספות ובגלל שזה 64 מגה ולא 128, אז אמרתי בסדר בלי תוספות, פחות זיכרון, אבל עדיין נשמע זול מדי... חשבתי שג'יפורס 4 עולה כמה אלפים... איך יכול להיות שמציעים לי ב-600??

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by huber,

הגיע הכרטיס של MSI מדגם ג'יפורס 4 4200 לארץ במחיר של 1100 ש"ח. מה אתם אומרים? יש לנו מלך מחיר/ביצועים חדש?

• 29 תגובות
    • 4k צפיות
  9. http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGBNX62128&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1822 WTF ??

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by avidan28,

http://www.vr-zone.com/?i=4704 האתר הנ"ל מדווח שלא יצאו גרסאות 8XXX ל AGP בעוד שבאתר שלנו יש חדשות על סדרות שלמות על ציפים עדכניים לממשק הוותיק. אשמח לדעת מי צודק ולמי יש מקור יותר אמין ואיפה אפשר קצת להתעמק בנושא. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by generalA,

מישהו יודע אולי מיהם הספקים הרשמיים לארץ של שתי החברות הנ"ל??

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

קיים דבר כזה? ??? אם כן, LINK ME PLZ(למוצר בחנות,ז"א לדף שלו בפנדה\סימפלטק\זיגזג\כל חנות אחרת) TNX עריכה: אני צריך מסך רגיל(לא שטוח)שלא יעלה על הגודל הבא: אורך 53 ס"מ, רוחב לא משנה, ועומק שלא יעלה על 33 ס"מ. אם יש כזה דבר, LINK ME AGAIN. DANKE.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  13. יש לי בעיה רצינית....יש לי כרטיס מסך של NIVIDA FX5200 ויש לי כבל שמחבר בין המחשב לטלויזיה... אני מחבר בינהם ואז נכנס למאפיינים(ושאר כל התהליך....) העניין הוא שרואים תצוגה אבל בשחור לבן... מה לא ניסיתי לעשות! שיניתי התקן שיחקתי עם כל ההגדרות...התקנתי את TVTOOL וגם שם שיחקתי עם ההגדרות ושוב...ללא תוצאות...מי שיודע ומבין ויש לו סבלנות להסביר לי שיצור איתי קשר באי סי קיו 303802451 ולמי שאין אי סי קיו אז שיחזיר תשובה לכאן (רק שזה יותר בעייתי כי אנ בקושי נכנס לכאן)....תודה אנשים אוהבים אותכם

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by mokisho,

יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT ומסך LG שתומך ברזולציה של 1024*1280 ומסך טושיבה LCD 32 שמחובר עי HDMI אני רוצה לסדר את גבולות המסך שברגע שאני ברזולציה של LG אני לא הראה את הגבולות של המסך מצד אחד ואת התמונה חתוכה מצד שני איפה ואיך אני עושה זאת?

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  15. למי יש PCB יותר ארוך? ל-7800 או ל-x1800xt ?? יש לי בעיה פשוט אני מתכנן בקרוב להתקין מערכת קירור מים ולעשות אוברקלוק קצת רציני הקטע שעם ה-lanparty שלי ה-7800 יושב בול על הצ'יפסט וזה דפקט ממש רציני כי אני לא יכול לשים בלוק קירור על הלוח ככה בקיצור יעזור לי אם ה-x1800xt קצר יותר כי חשבתי להחליף אותו גם ככה בכרטיס שלי. תודה!

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  16. שלום. יש לי Asus Zenbook Prime. האם המחשב הזה - בעל מעבד ה i5-3317U - יכול לתמוך במסך מחשב / טלוויזיה בעל רזלוציית 4K? (http://goo.gl/Stxqhh) או שכמו שאומרים - אני חי בסרט? (: השאלה חשובה לי, אשמח לקבל תשובה. תודה מראש.

17. תמיד אומרים שגודל של מסך LCD הוא כמו CRT 2 אינטצ' יותר, אז רציתי לדעת איך זה הגיוני? הרי המדידה היא מםינת המסך האלכסון לפינה הנגדית. אז איך זה הגיוני? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by NIRHA,

היי איפה אני יכול למצוא מה הגודל הפיזי של כרטיסי המסך ?? ויותר ספציפית 8800GTS תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  19. Started by idani1983,

בזמן האחרון כל סרט שאני מקרין משתנה לו הרזולוציה במסך TV , אני בטוח שזה מהגדרות של הכרטיס מסך אבל אני לא מוצא איפה אני יכול להגיד לו שישאיר את הסרט באותה רזולציה , יש למישהו מושג? תודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  20. Started by moshehason,

שלום, איזה גודל של מסך מומלץ לעבודה עם תוכנות תלת מימד ? (כרגע יש לי מסך 17 אינ'ץ שמן, בן 4.5 שנים, רזולוציה 800x600, והעיניים כואבות לי לאחר שלושת רבעי שעה של עבודה על 3ds max, האמת היא שגם אם אני לא עובד על max, או סתם גולש באינטרנט הן כואבות אחרי זמן דומה). תודה לקוראים moshe

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by guy_intel,

האם זה נכון שככל שהמסך גדול יותר, תהיה נטייה לבחור ברזולוציה גבוהה יותר ולכן העומס על כרטיס המסך יגדל ? כלומר, אם יש לי כרטיס מסך מסויים ומסך "19 ואני בד"כ משחק ברזולוציה של 1024x768, כאשר אעבור למסך "22 ואשאר עם אותו כרטיס מסך, רזולוציית 1024x768 תראה עליו כבר פחות טוב כי המסך פשוט גדול יותר. ולכן סביר שארצה להגדיל את הרזולוציה. מה שאומר ש: מסך גדול יותר = צריך לקנות כרטיס מסך חזק יותר. אם כך, מדוע לקנות מסכי ענק של "22 ולא להסתפק במסך "19 ?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by t d,

שלום! אני מתכוון היום לקנות את המסך: LG L1780Q בג'ירו שבבצרה, הבעיה היא שבאתר של LG כתוב שלמסך זה גודל נקודה של 0.264 ולעומת זאת באתר של ג'רו כתוב שזה 0.294, מין הסתם זה הבדל עצום, אבל זה כתוב תכלס על אותו הדגם אז אני משאר זאת שגיאת הקלדה, השאלה שלי היא האם יש רק דגם אחד של ה1780Q אשר 0.264 הוא הגודל נקודה שלו? או שהם הוציאו גם גרסה חלשה של המסך שבה גודל הנקודה הוא 0.294? תודה!

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by __MIKO__,

בעקבות התלבטות בין בחירה בין השניים, השאלה היא מהו גודל המסך הנראה לעין בשני מסכים אלו? מהו ההפרש מעשית בין השניים?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. היי אנשים, חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי לצערי .. את הגודל .. יותר נכון אורך של ה 8800GT. זה מאוד חשוב לי, כי המארז שלי גבולי לכרטיס מסך הזה, ואני רוצה לראות אם זה יכנס, כמה ואיך. תודה לעוזרים, ד"א יש לי Jsp-Tech 550D

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by gilad_mos,

הי אני משתמש ב ATI RadeOn 9200 ןמסך LCD של BENQ FP781. משום מה בזמן האחרון כשאני משנה את הרזולוציה של המסך, פשוט גודל התמונה המוצגת נהיה יותר קטן (התמונה מוצגת רק על חלק מהמסך). איך אפשר להחזיר את זה למצב נורמלי? תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים