עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. טוב אז ככה זה המסך הראשוןDaewoo CMC-D-725BF לא משהו מחיר-575 גודל 17 אינץ http://deweco.manufacturer.globalsources.com/si/6008802586761/ProductDetail/product_id-8832945912/action- GetProduct.htm מסך שניSAMSUNG '' 793 DF FLAT?- מחיר-710 גודל 17 אינץ http://www.samsung.com/uk/products/monitors/crt/lb17ksbbedc.asp?page=Specifications מסך שלישי-MAG PFS FLAT? 786 מחיר- 670 http://www.mag.com.tw/product/products-crt-pf2-786.htm#spec מה אתם ממליצים??? אני יותר בכיוון של ה 2 וה3 אבל אם אתם מכירים מסכים יותר טובים שאפשרי לקנות בבאר שבע או בתל אביב(עדיף תל אביב) שהמחיר שלו גג 750 שח אני ישמח להצעות!! תווודה רבהההההה

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  2. התקנתי WIN VISTA משום מה יש ירידה מטורפת בבנצ מחפש פתרון לזה.. בAQUAMARK קיבלתי בערך בXP 115 אלף כרגע מקבל 77 אלף הבעיה היא לא בכרטיס מסך הוא מקבל ציון גבוהה אלא הציון בCPU מאוד נמוך סביב ה6K (המעבד שלי E6600@3GHZ ) אמור לקבל סביב ה10K התקנתי דרייברים ללוח מהאתר של אינטל. עודכנו דרייברים לכרטיס מסך מהאתר של נבידיה עודכן DIRECTX 9C ממיקרוסופט המאיץ לא סתום והכל נראה תקין עוד דבר חשוב בדקתי כרגע סתם משחק והוא מלא ארטיפקטים בAQUAMARK למשל לא היתה שום בעיה אגב גם אין לי דרך למחוק דרייברים כי הם לא מופיעים בVISTA בADD\REMOVE אז זו קצת בעיה תודה למי שיעזור יש לציין שהתקנתי דרייברים המיועדים כמובן לויסטה.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  3. לאחי יש גיפה 5200 מסריח ועזרתי לו לחבר תכרטיס לטלויזיה הבעיה שאפשר ליראות או רק בטלוויזיה או רק במסך ואין אפשרות לCLON ואין אפשרות ל2 דיספלי (אני מבקש מראש סליחה על שגיאות כתיב) עשיתי תימצא בכוח מסך או איך שקוראים לזה ועדין אותו דבר לכרטיס יש חיבור Sוידיאו מימנו זה אולך למפצל (מקורי של הכרטיס )שיש בו חיבור אחד של קומפוזיט פנימה ואחד החוצה ואותו דבר לSוידאיו ואני חיברתי רק תקומפוזיט (הצהוב)מהקומפוזיט החוצה לטלויזיה דרך אגב כרטיס של ASUS והמפצל שחור למי שזה עוזר

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by ranker,

אהלן, זה המפרט שלי כרגע: AMD Phenom II X4 955 4GB RAM (כנראה מוסיף עוד זכרון קרוב) Radeon 6850HD ספק של Seasonic 500W המטרה היא גיימינג ברמת העיקרון, התקציב עד 700 שקלים, אפשר לחרוג ממש בקטנה. אשמח לדעת על מה אתם ממליצים והאם המעבד או הספק יגבילו כרטיס חדש באיזשהי צורה.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לפני שנה קניתי את Oblivion בתקווה שאצליח להריץ אותו על מחשבי הישן. התאכזבתי לגלות שהכרטיס הנוכחי, 5900XT, אינו מאפשר חווית משחק סבירה אפילו ברמת פירוט נמוכה מאוד. אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף באפיק AGP גוסס ולכן 1950Pro לא בא בחשבון. X800GTO עולה היום 600 ש"ח. הוא יצליח להריץ את המשחק ברזולוציה 1440X900 + AA? (המפרט המלא נמצא בפרטים אישיים)

6. Started by BONO,

מה זה shared memory? אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני לא יודע איזה באחד מהם רשום כרטיס מסך shared memory עד 64 מגה מה זה אומר ובשני כרטיס מסך ati readon 7500 32 מה יותר טוב ולמי שמבין הכרטיס מסך של ati שרשמתי פה הוא ddr או sdram ?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by musari,

קניתי X800TX PCI-E ASUS יש הבדל בין AGP שזה 1000 שקל פחות???

• 64 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. אני אשמח לקבל תחזית לגבי ארבעת החודשים הבאים, יותר חשוב לי עד דצמבר (סוף החודש הבא), וינואר פברואר מה מצפה שם? התקציב שלי הוא 1500, יכול לסטות קצת אבל ללא הגזמה, בעיקרון זה התקציב. השאלה שלי האם משתלם לי לקנות אפילו עוד החודש את ה 8800GT או שיש למה לצפות? אני לא חושב פשוט שאני יכול לחכות לליבות החדשות בפברואר, בגלל זה אני רוצה להתמקד יותר על עד סוף דצמבר. (חודש 12) תודה! המפרט שלי - C2D 6420 DDR2 2G 800Mhz ליברטי 400W לוח אם GA-965P כ.מסך X1950PRO ATI - לא מרוצה. אכלתי אותה עם הבעיות המפורסמות שלו, חבל שלא התעמקתי בקניה שלי... ראבקק

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by liran.be,

שלום לכולם, אני סטודנט, ויש לי מחשב בן 4 שנים לערך. האם יש שידרוג (כ.מסך, זיכרון), שיוכל לעזור לי להריץ סירטי H.D? מפרט: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz CACHE: 2MB Motherboard: ASUS P5GD2-X - has PCI express socket RAM: 2560MB (2*1024 + 2*256). 266/333 MHz תודה רבה, וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by gilgula,

שלום לכולם. חיפשתי בפורום המלצה עלמסך 17 שטוח וראיתי מספר המלצות על SAMSUNG DF 793 . הבנתי שהבעייה איתו זה רק קצב רענון ברזולוציות גבוהות... אני לא כל כך מבין בזה אבל אולי אפשר עזרה , אם אני צריך ליישומי אופיס וקצת משחקים וגלישה וסרטים , האם אני אצטרך להשתמש ברזולוציה של 1200 על 1600 או 1024 על 780 (משהו כזה..) ???? לאיזה מטרה בעצם הרזולוצייה הגבוהה? אני עובד כעת עם מסך 17 ברזולוצייה 600 על 800 בתדר רענון 85 (כדי לא לעייף את העיניים.וזה מה שנתמך) ואני מרוצה לפחות מהתצוגה של האייקונים על שולחן העבודה , כך שהם אינם קטנים (בשונה מרזולוציות אחרות). האם יש איזה לינק למדריך בנושא או שתוכלו בבקשה לעזור \ לייעץ לי איזה מסך מומלץ ?? אני מתלבט בין הדגם של SAMSUNG ל-MAG מדגמים :778 …

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by eliil1,

http://www.engadget.com/2009/12/14/university-of-antwerp-stuffs-13-gpus-into-fastra-ii-supercompute/ WTF

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by rankomemy,

מישהו יודע מתי NVIDIA צפויים להשיק את הכרטיסים החדשים? האם משתלם לחכות להם?או לירידת המחירים שהם יגרמו לדעתכם? אין לחץ כרגע לקנות כרטיס מסך חדש. מצטער,כרגע ראיתי שמישהו שאל שאלה דומה היום.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by shahar0592,

http://tms.co.il/product/9006 זה הכרטיס שבחרתי, בעצם הבנתי שאין לו את הסוויטש' שמחליף ל-ביוס כפול. יש לו בכלל ביוס כפול? אז רציתי לדעת האם זה כל כך משנה? האם אפשר לפתוח אותו ל-6970 ולהחזיר אותו ללא בעיה (אם ניתן לפתוח נגלה ביום הקבלה אם אני יבצע את התהליך)? והאם ניתן להגיע ב-OC לביצועים זהים לשל ה-6970 (או לחלופין לביצועים טובים יותר משל ה-570)? (במידה וניתן יש אפשרות אפשר לעזור לי להשיג את התוכנות/ביוסים/דברים שצריך לשם המטרה כלל הסברים לא חשוב אנגלית או עברית העדפה לעברית) תודה מראש shahar0592

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by MDK,

אני כרגע עובד על 1280X1024 @ 100 khz אבל המסך לא מוגדר וזה תחת קטגוריית hide modes that the monitor can't diplay.... עכשיו שאלתי היא: האם חייבים תוכנה כמו Refresh Force כדי שמשחקים יעבדו נורמלי על refresh rate קבוע? מה התוכנה הזו עושה בכלל? ??? קובעת Refresh rate קבוע לכל רזולוציה? :

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by jerry10,

למחוק

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  16. אני מתכנן לקנות כבר כמה זמן את הרדאון 9800 פרו של MSI שעולה בערך 1400, אבל רציתי לדעת אם לא שווה לחכות קצת ולהוציא את הכסף על הכרטיסים החדשים יותר דוגמת FX6800 או X700 - בתקווה שהם תומכים בAGP X4 (זה מה שיש לי). מישהו יכול לומר לי האם יצאו גרסאות AGP של הכרטיסים האלה ואם כן כמה בערך הם יעלו? כדאי לחכות להם או לקנות עכשיו את ה9800 PRO ב1400 ש"ח? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by emmanuel,

האם מישהו יודע למה לדור החדש של כרטיסי המסך,pci-e 2 אין לוחות שתומכים בsli ורק בcrossfire? וכמו כן אילו לוחות מתאימים יש? :s05:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by leshets,

אני מתכוון לקנות מערכת חדשה ומתלבט בין שני הכרטים מה מהם טוב יותר..?.. למשחקים ואינטנט ..

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  19. יש לי תקציב של עד 400 ש"ח, ובחרתי לקנות כרטיס מסך מבוסס FX5200, שלא איזה חברה הכי כדאי: Innovision, Gigabyte, Palit, Albatron, HIS, Gainward, Sparkle, Abit או שאולי כרטיס אחר? אני לא משחק הרבה, פשוט יש לי כרגע RIVA TNT 2, אז צריך לשדרג מתישהו...

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by NI4NI,

אני מחפש מחשב נייד ומעבר לכל התכונות, הייתי רוצה שתהיה לו יכולת מסויימת להריץ משחקים (כמובן לא ברמה של מחשב שולחני - אבל בכל זאת משהו). יש כמה מחשבים עם RADEON 9600/9700 אבל הם יקרים וכבדים. מנגד יש כאלו שמתאימים לי יותר אבל יש בהם כרטיס intel extreme graphics 2 עם זכרון shared. השאלה היא אם מישהו מכיר את הכרטיס של אינטל והאם יש לו ביצועי 3D כלשהם ? האם הוא יוכל להריץ משחקים (אפילו לא הכי חדשים וכבדים) ? תודה

21. Started by bora8,

שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב G210 או G9500GT מה יותר טוב למשחקים וסרטים?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 400 שקל חריגה מקסימלית: 200 מעדיף משהו שיהיה כמה שיותר זול אבל לא יהיה נחות ברמת מהכרטיס מסך הקודם X1950PRO של AMD מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): כרטיס שיהיה כמו הכרטיס הקודם, שיריץ סרטי HD במקסימום ואם יהיה לו אפשרות לעבוד עם סוני ווגאס זה גם יהיה מצוין האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: כול חנות שעושה משלוחים לאזור עפולה/חיפה או EBAY או כול מקום מפרט המחשב: מעבד: AMD Athalon II X2 245 processor 2.91GHZ לוח אם: gigabyte am3/am2+ כרטיס מסך נוכחי: AMD X1950 Pro מארז: יש לי כמה אני יכול להשיג אחד גד…

23. במחיר: 640 שקל. טוב להריץ משחקים כמו FAR CRY וDOOM?

24. Started by ezx,

3dmark 03 8600 3dmark 05 3310 מערכת amd 2800 786 ddr זה תוצאות סבירות או שיש פה בעייה כול שהיא תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ggg123,

שלום, בעקבות יציאת המשחקים החדשים לאחרונה שלא עובדים כראוי על המחשב שלי, החלטתי לשדרג את המחשב. הדבר הראשון שאני מעוניין לשדרג הוא כרטיס המסך. כיום יש לי כרטיס מסך ATI X1950XT שאת המשחקים החדשים הוא כבר לא מצליח להריץ בצורה חלקה על גרפיקה מקסימלית ורזולוצית מסך רחב 22 אינץ' (1680 על 1050) לכן ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש. כבר הרבה זמן שאני לא בעניינים לגבי דגמים חדשים שיצאו לכן ההמצלה כאן חשובה עבורי. לדעתי אני אשקיע תקציב של 1500 ש"ח מתוך מטרה להשיג כרטיס מסך שיריץ את המשחקים החדשים (שהדרישות שלהם מאוד גבוהות) על גרפיקה מלאה גם בשנים הבאות. אם לדעתכם זה תקציב מוגזם ואפשר להשיג כרטיס מסך שיתן תועלת טובה לתקציב נמוך יותר- אשמח אם תגידו. בקרוב יוצא GTA IV למחשב והדרישה שלי בי…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.