כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך בארצות הברית : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130338 יוצא 980 ש"ח שאלה : אם אני צריך לשלם מס שמביא את זה לארץ ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,ורציתי לדעת אם כדאי לחכות לכרטיסי המסך החדשים בשביל הורדה במחירים.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטים מסך לתושבת AGP X 4 ביט 64 עד 250 ש"ח תודה
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי החלטתי לפתוח דיון חדש בגלל הרלונטיות של השאלה... אז ככה יש לי מחשב דיי טוב עם כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 שבגדול אני דיי מרוצה ממנו... (מפרט 1 בצד ימין) אני משחק ברוזולוציה של 720P שזה 1280 - 720 וחשבתי על שידרוג "קל" לG280 האם היה הבדל רציני?? האם הוא חזק ממנו בהרבה? ועד כמה? אשמח לקבל טבלאת של תוצואת בנצמרקים עם השוואות! ;D (מעצבן אותי שאני לא יכול להריץ את קריסיס ברמה דיי גבוה )
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
היי. בקורב אני משדרג את המחשב שלי ואני קונה כרטיס מסך 4850HD 1GB, ומעבד E7200. רציתי לדעת מה שווה לי יותר: 4850 או 9800GTX? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ועוד שאלה זה נכון שבויסטה אין צורך להוריד DX10
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי יש לי במחשב כרטיס מסך 8800 GTS 512 G92 ואני רוצה להחליפו ב4870 X2 יש מצב שהוא יכנס במקומו או שהוא יותר גדול??
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח להמלצה. מה דעתכם על GIGABYTE nVIDIA GeForce 8400GS Silent 256MB PCIe ?
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
המפרט שלי: E6750 6 GB RAm evga 680i motherboard 8800 GT gigabyte 650w antec purpower vista 64bit 22 intch wide screen בעקרון אני רוצה לשחק על רמות גרפיקה הכי גבוהה ושירוץ חלק...ורזולוציה... השאלה היא עם כדאי להוסיף עוד כרטיס מסך זהה או לשדרג אותו לכרטיס אחר, פשוט כמה חודשים לא שמתי לב ויצאו עוד מיליון כרטיסים אז אני לא בטוח כל כך...תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
יש לי היום את הX1950 PRO ואני רוצה לשדרג את זה ל4870 512MB . עכשיו זה הבעיה אני שמעתי כמה תגובות על זה שהכרטיס נתקע בכמה משחקים (המשחק נעצר) . זה סתם שמועות או שזה באמת קורה ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן נשרף לי כרטיס המסך הקודם (800GT של ATI) והחליפו לי אותו לאחד אחר(X1800) מכיוון שלא מיצרים עוד כאלא... השאלה שלי היא האם באמת הכרטיס החדש עדיף או שמה זה רק מה שאמרו לי? אשמח מאוד אם מישהו יוכל לאמת לי.... תודה (חשוב להדגיש שאני לא משמיץ אף אחד אלא רק חשדן מטיבעי...)
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי התלבטות אחרונה בקשר למפרט ופשוט לא הצלחתי למצוא דעה חד משמעית בקשר למי מהכרטיס מהאלה יותר טוב. בערך כל הגרסאות על הGX2 הן אותו הדבר, אבל ל4870HD יש גרסא מיוחדת של Gainward עם OC וקירור יותר טוב. בכל מקרה, ה4870 -1366 ש"ח וה9800GX2 כ1662 ש"ח. על מי ללכת? מי באמת מבינהם יותר טוב? תודה.
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
NX8400GS-TD512E NX8500GT-TD512E ה AGP שלי במחשב [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה יהיה למשחקים במפרט בצד עם תוספת של 1GB ראם ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך 6600GT חח כבר מציתי אותו אני רוצה להחליף ויש לי תקציב משו כמו 900 שקל בעיקרון אין לי צרכים מטורפים עם הכרטיס מסך אנלא משחק בקרייסיס ובכל המשחקים הכבדים .. אני משחק בפיפ"א וכאלה ואני רוצה שזה ירוץ לי חלקק ברזולוציה הכי גבוהה (פיפ"א 2009 דיי כבד הייתי אומר) אה כן ויש לי מסך 19" 2MS של AOC אז תעזרו לי חברים תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 593 צפיות
-
-
Why Nvidia's chips are defective 1 Sep 2008 | 19:00 BST By Charlie Demerjian Part One A long and complex story This the first part of a series of three articles getting to the nub of Nvidia's graphics chip woes. The series is the result of months of research conducted by diligent INQhack Charlie Demerjian, despite an in-box stuffed full of abuse. Part two can be found here and Part Three is here. NVIDIA HAS RECENTLY been saying a lot about how it's chips are not bad, and giving people reasons about why the problem is contained. Unfortunately, these disingenuous half-truths don't stand up to an explanation of why this problem is happening. The problem is extremely co…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי 4850 של פליט (סוניק). ומסך 22 של אסוס (הדגם רשום במפרט). התקנתי לא מזמן את סאן אנדריאס,וכשאני משחק ברזולוציות שיותר גבוהות מ 1024/768 - יש קטעים שהמסך נהפך שחור...וכשאני מזיז את העכבר לזויות אחרות זה מסתדר, ושוב, חוזר במקומות מסויימים... שוב, זה קורה רק במשחק הזה,... השאלה היא אם זה דרייברים או המשחק, או הכרטיס.. כי במשחקים אחרים (ויותר כבדים יש לציין) זה לא קורה.. אודה לתשובה.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
זהו חבר'ה אחרי האשכול האחרון שפתחתי בנושא זה רציתי להגיד לכם תודה רבה על התגובות והעזרה בסופו של דבר הלכתי על ה4850 של גיינווארד ואני ממש מרוצה הכרטיס מפעיל בצורה חלקה הכל על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של 1024*768 שלי בכל מקרה היא מספיקה ורואים בה מדהים גם ככה, הרבה מעבר למה שציפיתי אני חייב להגיד. וזהו כרטיס מומלץ לכל מי שמתכן לקנות. שנה טובה וחג שמח לכולם
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך (PCI-E X16) הכי טוב בשבילי במחיר של עד 400 (יכולה להיות חריגה של עוד 50 שקל אבל רק אם זה ממש שווה את זה - כי אני מעדיף להישאר במסגרת התקציב). הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים אך גם לוידאו (SD ו-HD) ומוזיקה...וגם לאינטרנט, הורדות והתכתבות... עריכה: דרוש כרטיס מסך עם 512MB זיכרון כי יש לי מסך 22' ואני עובד איתו ברזולוציה של 1680x1050 שזה הכי גבוה.. ואני גם מעדיף לשחק במשחקים ברזולוציה הזו - אני מבין שזה לא אפשרי שכל משחק יעלה על הרזולוציה הנ"ל בכרטיס של 400 שקל...אבל בכל זאת אני אומר...
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני משחק בכל משחק (חוץ מהמשחקים הממש ישנים..) אפילו ב NFS UNDERGROUND 2 אני מקבל ממש ארטיפקטים על כל המסך.. לא בצורה של חתך אחד פה חתך אחד שם.. על כל המסך אי אפשר לראות כלום.. אני משחק 5 ד'ק ואז זה מתחיל... אני לא יכול לשחק שום משחק וזה ממש משגע אני לא מצפה להפעיל משחקים כמו crysis אלא יותר מהדור הישן של NFS MW וכאלה.. בכרטיס הקודם שלי MX440 היה עובד סבבה וכמעט בכלל לא היה לי ארטיפקטים.. הנה המפרט: Intel Pentium 4, 2676 MHz Motherboard MSI 645 Combo (MS-6737) Motherboard Chipset SiS 645 System Memory 768 MB (DDR SDRAM) NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 7600 GS AGP Audio Adapter Creative SB Live! 24-bit (SB0410) Sound Card מסך 22" של …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! בימים האחרונים התעניינתי בקניית מחשב חדש, והגעתי לשלב הכרטיס מסך. רקע: אני משחק משחקים כבדים כמו פלייט סימולטור שדורשים גרפיקה הכי גבוהה שיש, וגם פיפא 09 ופרו אבולושין 2009 וGTA 4.... יש לי מסך 17 אינץ', אבל הוא סבבה וזה שהוא קטן לא מפריע לי בכלל, להפך אני מבקש לא להתפשר על איכות כרטיס המסך למרות גודלו (אלא אם כן יהיה 0 שינוי בתמונה בין כרטיס לכרטיס יותר יקר). בקיצור יש לי הקצבה של עד 1500 שח, אני רוצה לקבל את הכרטיס המתאים ביותר, ממה שאני יודע אני הולך לקנות מעבד intel e8600 ו4G זכרונות. אני לא מבין בOC אז סביר להניח שאני לא יעשה. אשמח לדעת האם יש הבדלים בין ATI לNVIDIA כי שמעתי שATI יותר טובים היום אבל אני לא סומך עליהם. האם יש לזה סיבה טובה? ודבר אחרון: כמה שני…
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, הוספתי היום מתוך שיעמום עוד 4870 אחד וחיברתי אותם יחד... הלוח שלי מסובב P45 שכמו שאתם יודעים הופך ל X8 בכל PCI-E בשימוש ב CF, השאלה כמה ביצועים אני מפסיד, או כמה אני ירוויח במעבר ללוח מבוסס ערכת שבבים אחרת... תודה
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן, הסתכלתי קצת בבנצ'מארקים ב-tomshardware ונראה שברזולוציות גבוהות עם פילטרים מופעלים הכרטיס שנותן את היחס עלות תועלת הגבוה ביותר הוא מערך SLI של ה-8800GT, כאשר ברוב המקרים הוא די זהה בביצועים ל-GTX280, אבל בערך ב-1000 ש"ח פחות במחיר! דרך אגב, הסתכלתי גם על ה9800gx2 אבל נראה שבחלק מהמקרים הביצועים שלו עולים אפילו על ה-GTX280, ובמקרים אחרים יש לו ביצועים עלובים ביותר. אז מה אתם אומרים, שווה ללכת על מערך של 8800GT במקום 9800gx2 או GTX260 (כולם *בערך* באותו סדר גודל של מחירים)? אלה הבנצ'מארקים שהסתכלתי עליהם בעיקר (חלק עם פילטרים וחלק ברזולוציות קצת נמוכות יותר): http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-charts-q3-2008/Crysis-v1-21,753.html http://www.tomshardwa…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-