כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
כלומר השאלה בכללי היא: האם כל כרטיס מסך מהדור החדש הוא בעל ביצועים טובים יותר מכל כרטיס אחר מהדור הקודם שלו? למשל X300 לעומת ה- 9800? (או אפילו X600 לעומת 9800XT? שנחשב לכרטיס הטוב ביותר בדור הקודם..) למשל 6200 לעומת 5900? או ה- 6600 לעומת ה- 5950Ultra? (שנחשב לכרטיס הטוב יותר בדור הקודם מבחינת Nvidia...) עריכה: ואגב השאלה שלא מפסיקה להציק לי: מי בעל ביצועים טובים יותר? ה- 6600GT או ה- 9800XT???
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם הכרטיס מסך החדש שלי 6850 Sapphire הבעיה היא שאני לא מקבל את הרזולוציה הרצויה של המסך שהיא 1920*1200 -לאחר התקנת הדרייברים הוינדוס נותן לי רק רזולוציה של 1600*1200 שלא ממש מתאימה למסך ואני נאלץ לכוון לרזולוציה 1440*900 כי היחס שם יותר נכון למסך... מה שיוצא שאני משחק על רזולוציה נמוכה שלא מנצלת את הכרטיס מסך ואת המחשב שלי בכלל.... עוד בעיה היא שלא הצלחתי לחבר את המסך עם כבל dvi אלה רק עם vga עם מתאם ל dvi -יכול להיות שהכבל dvi שלי דפוק? עם הכבל dvi אני לא מקבל סיגנל בכלל בשני היציאות dvi שיש לי בכרטיס מסך, מה שמוזר הוא שגם עם המתאם dvi לvga אני מקבל סיגנל רק באחת מהיציאות dvi. לגבי הרזולוציה היה לי בעיה כזו גם בכרטיס הקודם אבל לאחר התקנת הדרייבר של…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג כרטיס מסך. התקציב: 1500 שקל. כמובן שאני מעדיף לשלם 1000 שקל אבל אין בעיה להוסיף את ה500 בשביל השקט ותוספת הביצועים. הכרטיס ישמש למשחקים כמו BFBC2 אך בעיקר לעבודות גרפיות ותלת מימד. בנוסף, מידי פעם יהיה שימוש ב GPU RENDERING ככה שיש איזושהי חשיבות לכמות זכרון ומהירות דרישות נוספות בפן הטכני הן: DX11 Tessellation CUDA עבור ה GPU Rendering דרישות בפן האישי: קריר ושקט (עד כמה שניתן לשלב בין השניים אבל שקט חשוב יותר). המחשב נמצא בחדר שינה והוא כבר די חמים מה OC. המפרט שלי בצד מעדיף מחנות IQPC http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה רבה! (: *אה ודבר נוסף. לא רוצה להכנס לדיון הזה אבל אם חשבתם להמליץ לי על קוואדרו, בבקשה אל תמליצו (: …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הורדתי לכרטיס שלי (ראו מפרט) את הדרייברים הבסיסיים מפה: מהאתר של החברה של הכרטיס את השניים מלמעלה, אבל יש פה כ"כ הרבה דרייברים וחלקם הגדול מתאים לכ.מסך שלי גם. אז איך אני יודע מה להוריד או מה הכי טוב משם ? (יש שם גם גרסאת דרייברים של 39 מגה, מישהו יודע למה זה כ"כ הרבה ?) בקיצור אני מבולבל מכל הדרייברים של ATI, שהיה לי כרטיס של NVIDIA (ג'י פורס) הכל היה הרבה יותר פשוט
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel Core i5 750 2.67 GHz לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 זיכרון: 4GB DDR3 1333MHz CL7 (Dual X 2GB) כרטיס מסך נוכחי: Radeon 5770 PRO 1GB גוסס. ספק כוח: Seasonic 350W דיסקים קשיחים: Samsung EVO 840 256MB + Samsung HJ502 500GB. מערכת הפעלה: Windows 8.1 מסך ורזולוציה: Dell 2209WA (1680 * 1050) אני מחפש כרטיס מסך חדש או משומש מחנות אמינה בסביבות ה-1000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קטנה (רק אם אין ברירה - עדיף אפילו לא להגיע למקסימום של התקציב אם אפשר). השימוש הוא גיימינג בינוני (מכיוון שיש לי כרטיס לא הכי חדש, לא השתוללתי עם משחקים כבדים), ושאר שימוש בידורי סטנדרטי (סרטים, גלישה וכו'). המסך שלי הוא Dell 2209WA, הרזולוציה המקסימלית של…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהתקדם קצת, אבל אין לי הרבה כסף כרגע כי אני חייל והתקציב עומד על 1000 שקל, אם צריך אז גם 1100.. ברצוני שתמליצו לי מה לקנות לא משנה אם זה יההי RADEON או GEFORCE.. העיקר שיעבוד טוב. המחשב שלי הוא : AMD 2800+, 512 MB DDR 400, EPOX MOTHER BOARD אני רוצה שהוא יריץ לי NFS החדש וכו.. תודה רבה קובי. איך ה6600 GT? לאיזה כרטיס של ATI הוא מקביל לאחי יש ראדון 9700, איפה הוא עומד? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי טלוויזיות תלת מימד ואני רוצה לנגן סרטים תלת מימד מהמחשב ואני מחפש כרטיס מסך תומך עד 1000 שקל פלוס מינוס, אני בקושי ישחק משחקים אולי פעם ב... כרגע יש לי HD 4670 אני עדיין לא מנוסה בניגון תלת מימד ואשמח לעצות, אולי מספיק כרטיס ב 300 שקל ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי כבר שהראדון 9500 פרו מציג ביצועים יותר טובים משל כרטיסי ה- Ti4400 , Ti4200 לפעמים ואפילו Ti 4600 . אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה הפונקציות(?) AA ו-AF שגורמות לכרטיס הנ"ל לעבוד יותר טוב, איך הן גורמות לו להציג ביצועים יותר טובים וכאשר הכרטיס פועל עם הפונקציות הנ"ל איך הביצועים שלו לעומת משפחת הTi4x00 ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנותכרטיס מסך. אני מתלבט בין3 דגמים, ATI RADEON 9800 PRO של שפל, הכרטיס השני: GFROCE 6600 או 6200 תהיתי מה יותר טוב מה הממומלץ מבינהם אשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ לי בנושא תודה בלוטוס.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף HD4870 512MB או 2 *HD4850 512MB מסך 22" , משחקים , ללא OC
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש והציעו לי כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB . אני לא משתמש במשחקים כבדים מאוד מבחינה גרפית. אני משתמש במשחקים כמו פיפא 15 שיצא gta iv ו v ( אם יצא) skyrim דברים כאלו.. השאלה היא האם הכרטיס מסך טוב ומומלץ? כי זה החלק היחיד במערך שיש לי התלבטות רצינית לגביו. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם נכון לעכשיו יש לי 96GT האמת אחלה כרטיס אבל אני מחפש קצת יותר , בעבר רציתי לרכוש 88GT אך לא רציתי להוציא יותר מידי כסף . המפרט שלי רשום בצד <--- ואם יש בעיה אחרת במפרט תפרטו לי בבקשה מה שבאמת חשוב לי , האם הספק כוח יספיק לי פה בכל העניין ( חשבתי על HD4850 ) . ממה שהבנתי הוא פי 2 מ-88GT היתכן ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ראיתי כמה כרטיסים מסך PCI-EXPRESS בין מחירים 800 עד 2000 ש"ח. אני לא יודע איזה מתאים למשחק חדש למשל call of duty 6 ויש עוד הרבה משחקים שיצאו לאחרונה. תקציב שלי עד 1000 ש"ח ולא יותר. הכי חשוב שכרטיס מסך חזק יתאים לכל משחקים שיצאו בעתיד למשל בשנה הבאה שנה 2011 יצאו משחקים חדשים וקנה משחק שיעבוד לי במחשב שלי. ובלי דרישות כרטיס מסך להחליף.מבינים? משהו כזה שכרטיס מסך יחזיק מעמד 5 שנים שכל משחקים יעבדו בלי בעיות ובלי דרישות מינימום כרטיס מסך. מה אתם מציעים לי,ומה מומלץ לי ליקנות,איזה דגם טוב יותר? הייתי רוצה כרטיס מסך זיכרון 1GB 512bit בתודה מראש בן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hi i have radeon 9700 pro and as u may know i dont have MyVivo like Geforce has but still , i prefer the radeon (i bought it be 1600 nis) what can i do? do i need to buy a TV card? maybe there's some thing else i can buy? thnaks ahead
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! מי יעזור לי? יש לי כרטיס RADEON8500LE עם הדריברים 3.5 ושאני מחבר ליצאת ה T.V בעזרת כבל S.VIDEO מתקבלת תצוגה של שחור לבן בטלווזיה. מי שיכול לעזור לי בבקשה אני משתגע ? ;D ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם רציתי להראות לכם איזה קפיצה טכנולוגית עצומה עברנו ב-5 שנים האחרונות בתחום המשחקים... שימו לב-בסוף שנת 2000 החברה CRYTEK פירסמה תמונות מהמשחק החדש שלה,שכונה בזמנו "X-isle"...המשחק הזה בסופו של דבר בוטל,ובמקומו פותח FAR CRY על קונספט דומה....אבל בכל מקרה-המנוע של איקס אייסל הוא האבא של המנוע הגראפי של FAR CRY והנה התמונות שפורסמו בזמנו,שנחשבו למדהימות מבחינה גראפית,ואני זוכר שאני ממש התלהבתי מהגראפיקה....מה שקשה להגיד היום...המשחק נראה זוועה ועכשיו-בהשוואה למנוע הCRY ENGINE 2....5 וחצי שנים אחרי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מערכת לא כל כך חדשה ומפרטה (החובבני) הוא: AMD Sempron 3200 שרץ לא OCed ב2ghz 1024MB זכרון בשלושה סטיקים של 333mhz לוח אם Abit NF7-S ללא PCI-Express PowerColor ATI Radeon 9800 SE (עם pipelines פתוחים, כלומר 9800 רגיל) הבעיה היא שהכרטיס קצת ישן למערכת והוא צוואר הבקבוק פה, והמערכת בעצמה ישנה כך שאני מעוניין בכרטיס שיהיה ברמה שלה ולא חזק יותר כי אני לא מתכנן לשדרג בקרוב. התקציב בסביבות 1000ש"ח. ראיתי בFAQ את ה7600GT, והשאלה היא האם הוא ברמה של המערכת הוא חזק מדי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אתמול קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2864&products_id=21748 כל הכרטיסים הרגילים שאני רואה בתמונות באינטרנט הם עם פלסטיק אדום כזה בצד המאוור. הכרטיס שלי הגיע בלי הפלסטיק הזה, עם מאוורר בצבע שונה, ועל העטיפה רשום "own design". מה ההבדל בין זה לבין האחרים? האם זה משהו שאני צריך להצטער שקניתי אותו או לא? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב שלי הכרטיס מסך גוסס ( 8600 GT ) במחשב יש לוח P35-DS3L ספק 400W של hec פשוט מעבד E4400 המחשב משמש לגלישה ב 99 אחוז מהזמן ומאט סרטים מסך 19 אינץ רזולציה 1280 / 1024 מחפש כרטיס מסך פשוט שיתאים ללוח דרך הגב אין לי בעיה גם יד שניה אני מאזור הצפון ראיתי כרטיס HD 5450 ב 155 שקל ב KSP GeForce 210 ב 170 שקל הקיצר השמח לעזר תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה1: יש איזה כרטיס מסך מסדרת Redoen איך שלא קוראים לסידרה הזו הסוג שלו הוא: ATI Radeon 8500 128MB DDR DualHead w/TV&DVI אני מכיר את ה-8500 הרגיל וה-Le, ה-Le עולה בערך 1000ש"ח, הדגם הזה לא יודע למה עולה 1300ש"ח, מה מיוחד בדגם הזה? :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: שאלה 2: איזה כרטיס מסך כדאי לקנות עד 1300ש"ח גג? :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: שאלה3 ואחרונה: איזו תמיכת directx יש ל-geforce 4 ti4200? תודה מראש, GONZILA
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, חישפתי גם בפורום עצמו אבל בתגובות שונות רק דיברו על הנושא ולא הציעו דרך כלשהי לבטל אותה. הכרטיס הוא GeforceMX 440, ותפריט הדרייברים באנגלית. המחשב צריך הזרקת FPS, ולכן אני אבטל את ה- Vsync ויבדקו את השינויים. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות כבל מאריך למסך (כבל רגיל, VGA) באורך של 1.5-2 מטר. האם באורך כזה צריך לקנות כבל מסוכך, או שכבל רגיל יספיק וישמור על איכות תמונה טובה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה רדאון 8500LE של החברה הזאת ושאל אותי אם יצא לו משתלם, הוא קנה מאיזה חנות בחולון וזה עלה לו 850 בקירוב... איך הפירטרים שלהם? הכרטיסים מתאימים לOC? תודה. (חיפוש לא עזר!) עריכה: למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים שלהם בכלל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי כל מיני השוותאות בין ה HD5870 לבין HD6950 אבל ללא התיחסות לעובדה שניתן להסב אותו ל 6970 !!! אז רציתי לדעת בשורה סופית מה עדיף לקנות HD5870 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2386 או כבר לקנות HD6950 ולהסב אותו ל 6970 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8693 ההבדל בין 2 הכרטיסים הוא 360 שח דילמה נוספת, הספק שלי הוא אנרמקס 450WTP ומעבד I5 2500K הספק יחזיק את הכרטיסים ? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קמתי היום בבוקר והמאוורר של ה HD5850 החליט שהוא מתחיל להרעיש... גם במהירויות אפסיות יש רעש, ממש כאילו תקוע לו משהו שמרעיש בכל סיבוב. הכרטיס פועל כרגיל, גם הטמפ' תקינות בינתיים... אבל הרעש ממש מוציא אותי מדעתי. הכרטיס נרכש ב SkyPC, ולכן זו פרוצדורה להחליף אותו. האם בעיה שכזו מצדיקה ניצול אחריות ? כמו כן ניסיתי לפתוח את הכרטיס לשם העפת מבט על אזור המאוורר אבל נתקלתי בבורג שחוק שלא הצלחתי לפתוח.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-