עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shai2009,

שלום, חבר שלי רצה לתת לי במתנה את הכטיס מסך שלו כי אין לו צורך בו. הלכתי אליו להוציא את הכרטיס מסך, הוצאתי אותו כמו במדריך ב-FAQ. חיברתי את המחשב לכרטיס מסך מובנה ופתאום כשמדליקים את המחשב יש הודעה מוזרה שמבקשת לעשות Reboting. חיברתי בחזרה את הכרטיס מסך ויש עדיין את אותה הבעייה. מה לעשות? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  2. טוב, איך אפשר לומר, שלי נע בצורה סבירה-רגילה.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by Oranili,

יש לי אותו ורציתי לדעת אם הוא הגורם לבעיה יש לי קירטועים ו FPS נמוך ועוד בעיות HEC-425VD-T http://www.compware.co.il/emall/product.asp?pc=66628&af=10

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  4. Started by MoRtZkInG,

שמתי לב שלרוב אנחנו (ואני אומר אנחנו כי גם אני ממליץ עליו כששואלים לעצתי) כשמבקשים מאיתנו המלצה לכרטיס מסך בהשקעה נורמאלית, ממליצים להשקיע עוד קצת ולרכוש R9600P/XT בכ1100 שקל. אין לי ספק שהכרטיס הזה מעולה! אבל היום כבר ראיתי כרטיסי TI4200 במתחת ל500 שקל, והפרוש של זה שהמחיר של ה9600 הוא מעל לכפול. זה הצטרף לביקורת שקראתי לא מזמן ששם רואים בבירור שה9600 הרבה יותר טוב בDX9 וכשמפעילים AA&AF, אבל הם מציגים תוצאות דומות ללא האפליקציות האלו. ברור שה9600 יותר טוב, השאלה היא מה עדיף, או מי מנצח ביחס עלות/ביצועים? האם ה9600P עדיין המלך של הקטגוריה הזאת לדעתכם? (ועדיין אני הולך לקנות 9600XT )

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by NTT,

שלום, אני עוד חודש קונה מחשב חדש(אני דוחה את הקניה בגלל כרטיס מסך ומסך), ותכננתי לקנות 8800GT,ועכשיו אני רואה שיוצאים הכרטיסים החדשים של ATI, אז שווה לי לקנות את ה4870 במקום ה8800GT? והוא יעלה בערך 1300 ש"ח? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Ben_G,

שלום , בעיה מוזרה יש לי X800 XL ואני משחק BATTLEFIELD2 אחרי איזה שעה שעתיים של מסך המסך נכבה לי ורק REBOOT מחזיר את המסך לחיים מה יכולה להיות הבעיה ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by NETANELKOREN,

כותרת

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  8. מי ששם לב בדרייברים החדשים: 10.10, יצאה אופציה חדשה מסוג MLAA המשפרת את הגרפיקה במשחק עצמו. אך מי ששם לב האופציה הנ"ל אינה זמינה בכרטיסים מדגם hd 5xxx אלא רק מדגם hd 6xxx אז ניגש לעניין: 1. הורידו את ההוטפיקס דרך האתר של ATI: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU86AMDCat1010cHotfix.aspx 2. תעשו חילוץ להתקנה אבל אל תבצעו אותה עדין! (שיהיה מחולץ כי צריך לערוך 2 קבצי INFO) 3. היכנסו לתיקיית החילוץ (אצלי c:/amd/Catalyst_10.10c_Hotfix_Win7_Oct26) ואז הכנסו שמה ל: packages -> drivers -> display. 4. כשאתם בתיקיית הdisplay הורידו את הקובץ הבא: http://www.mediafire.com/?rs58y5q8psk0l06 וכשתחלצו תמצאו שמה 2 תיקיות - תחליפו בקיימות (אל תמחקו - תעשו החלפת קבצים!!!) 5. …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור על כרטיס מסך הייתי רוצה עזרה *עדיפות לnVidia בינתיים אני בכיוון ל650GTX OC עולה 618ש"ח בTMS זה למשחקים ואני מצפה לפחות שנה וחצי קדימה על ULTRA .. קניתי לפני שנתיים וחצי 9800GT הכל היה טוב ויפה עד שהBF3 הגיע. החזיק בערך שנה וחצי את כל העולם על ULTRA עד הרגע שהתקנתי את הBF שם הגעתי לשפל המדרגה הרגע הזה שאני רב עם הSETTING ומוצא את עצמי נקרע בין שמים לארץ מחפש לי את האיזון שבין האיכות לביצועים .... בקיצור השקעתי בזמנו 690ש"ח ויצאתי מרוצה עם טווח התוצאות.. מחפש משהו בסגנון תודה =]

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by Oprapc,

אני מתכנן לקנות למחשב שלי ה-2.8GHZ 800MHZ HYPERTHREADING כרטיס חדש. אני לא רוצה משהו יקר מדי אז בינתיים אני הולך על ה-Sapphire Radeon 9600 Pro 128MB הייתי הולך על ה-NVIDIA אבל ה-FX 5200 חרא וה-FX 5600 יקר מדי, ב- 500 ש"ח מעל לרדיאון! הרדיאון 9700 גם יקר, הרדיאון 9800SE לפי מה שהבנתי הוא כמעט כמו ה-9600XT אז בינתיים חשבתי לקנות: Radeon 9600 Pro 128MB או Radeon 9600 XT 128MB ב-200 ש"ח יותר מה אתם אומרים? 8) רק שתדעו עכשיו אני עם GF4MX

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

הורדתי את הדמו של דאוס אקס 2 עכשיו, כשמפעילים את המשחק, אחרי הסרטון של EIDOS ןאחרי זה של ION STORM יש סרטון של NVIDIA (כמו אלו שהיו בזמנה של 3DFX לפני כל משחק שתמך בכרטיס שלהם), רק מה, לי יש R9600XT. מה זה אומר, נווידיאה עזרו בפיתוח המשחק, שילמו כסף, מה? (רק לציין שלדמו הזה היה בהתחלה בעיה שהוא לא רץ טוב גם על מחשבים חדישים יחסית שהיו בהם כרטיסי READON - אצלי הכל רץ חלק, טפו טפו טפו )

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by HuGeMouTh,

ה 1950XTX שלהם מיוצר ב 90NM או שהם לא כתבו נכון? http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=161&grp=3 וה 1650P הוא גם ב 80NM או שהוא 90?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  13. ראיתי אותם בtechtv היום ושם הם עולים 3000 שקלים האחד כולל שלט וכאשר המסך עצמו הוא בפורמט 16:9 והוא 17 אינץ. הרעיון עצמו הוא מדליק בטירוף כי במקום לקנות טלביזיה קטנה לחדר ומסך אתה קונה את שניהם ביחד כאשר מצורף להם שלט והכנה מלאה לכבלים(בארצות הברית). אני לא יודע אם מוכירם אותם בישראל וכמה הם עולים יש לכם מושג?. ומישהו יכול להגיד לי האם dell עדין קיימת בישראל והאם יש לה אתר שמעודכן לישראל?. תודה.

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by חשיש,

או קי השאלה שלי היא כזאת דוד שלי גר באמריקה עכשיו אמרתי לו שיקנה לי כרטיס מסך (לי יש geforce 4 mx) הוא קנה לי ABIT ATI® Radeon 9600XT ואני לא בטוח שזה יהיה יותר טוב תנו דעות איזה מהם יותר טוב והם הוא טוב בכלל ליד הרדונים

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by noy165,

אני לפני רכישת מסך , אחי המליץ לי על המסך הזה : SAMSUNG LCD 17 - 172T DIGITAL MONITOR אני באמת לא יודע ולא מבין גדול בנושא , אבל יכול להיות אחד מהחברי באתר יש לא מסך כזה והוא יכול להמליץ לטוב או ההפך אני מודה לכל העונים תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by lipa,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1239

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by עומרי,

אני רוצה לקנות רדון 9600xt 3d 256mb מפנדה אפשר להזמין את זה של החברה גיגה כיוב אצל ksp אפשר להזמין אותי דבר של ספיר הבעיה היא שאצל פנדה זה לא זמין יקח להם די הרבה זמן לשלוח העם יש סיבה מיוחדת שכדי לחכות לגיגה כיוב או לקנות את זה של ספיר? הם שווים בביצועים, בקיצור שווה לי?

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  18. שלום לכם , יש לי כרטיס מסך GeForce 9500 GT שיש בו 3 יציאות VGA DVI ו HDMI קניתי כבל HDMI 1.3 תומך בהעברת סאונד וחיברתי בין המחשב לטלוויזיה , זה היה עניין של שניות עד שקיבלתי תמונה באיכות מעולה , אבל אני לא מצליח לקבל סאונד , מה שאני כן מקבל מסיבה כלשהי זה מין רעשים מציקים כאשר אני מזיז את העכבר או מקליד משהו במקלדת .. אם למישהו יש מושג אולי בנוגע לדרייבר , הגדרות או כל פתרון אחר בשביל לקבל סאונד אני אשמח

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by 3emi,

שווה להשקיע כסף בקניה של 660TI ? זה באזור של 1600 שקל מהסתכלות בגראפים נראה שהוא כבר בדרך למטה ויש הרבה דגמים מעליו השאלה אם שווה קניה כרגע או שיש משהו באופק של חצי שנה הקרובה שאולי כדאי להמתין למשל איזה ליבה חדשה שכרגע בפיתוח שאני לא יודע עליה יש משהו בקנה הידוע אחרי סדרת 600?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by guy25,

אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי... החלפתי כרטיס מסך לפני יומיים... הכרטיס הישן Geforce 4 ti4400 הכרטיס החדש geforce fx 5900 v9950TD לשני הכרטיסים כניסות זהות ואני השתמשתי ומשתמש באותו גרסת דרייבר 53.03... הכל מצוין בכרטיס החדש,אפילו איכות התמונה על גבי הטלויזיה השתפרה בהרבה...והיא היתה גם בישן מצויינת. הבעיה שפתאום ב nview אין לי את האופציה של "שכפול מדויק" וזה מקשה עלי מאד בכל מה שקשור לצפיה בסרטים...יש לי אופציה רק לקבל תמונה או על גבי המחשב או על גבי הטלויזיה,אבל לא על שניהם ביחד...וזה אותו גרסת דרייבר...מוזר מאד. עשיתי התקנה מחדש לדרייבר ניסיתי להחליף סוגי כבלים (s-video ל s-video)( RCA ל s-video) וכלום לא עזר...מה בדיוק הבעיה? מישהו יכול לתת פתרון מעשי?? תודה מר…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  21. לא משנה לי ATI או NVIDIA. העיקר שיהיה מהיר וחזק! תודה לעונים.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by eliil1,

אני רוצה לראות סרטים שבמחשב שלי בטלויזיה בסלון(טלויזית CRT , שלושים ומשהו אינץ' ) אבל אני לא הבנתי איך מחברים, יענ החיבור הכבלים של הכרטיס מסך שונים והכניסות שיש במסך... האם זה בכלל אפשרי לחבר את המחשב למסך ישן כזה?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by mair,

מדובר במחשב פנטיום אינטל זיכרון 512 מ"ב סלוט agp מבקש המלצה לכרטיס מסך בסכום עד 800 שקל הכרטיס מיועד לצפיה בסרטים כרגע יש לי כרטיס און בורד gf4 שאנו מספק אותי וגוזל זיכרון. אנני בקיא במחשבים ואנני מכיר את כל המפרט הטכני של המחשב תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  24. Started by rani,

7800GS או 3650 כמובן שכולם מתחיסים פה לאפייק AGP ולמערכת שלי כמפורט בצד. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  25. שלום רב. יש לי את הכרטיס מסך הבא: ATI RADEON HD 4670 1GB MSI המאוורר שעל הכרטיס נסדק ועושה רעשים. ראיתי שאפשר להחליפו ע"י פירוק 3 ברגי פיליפס קטנים. חרשתי את כל האיביי ודיל אקסטרים ולא מצאתי מאוורר שמתאים מבחינת המידות. קוטר המאוורר 55 מ"מ והמרחק בין הברגים הוא כמשולש שווה צלעות שאורכם 43 מ"מ. האם מישהו מכיר מקום בארץ/בחול (ששולח לישראל) שאפשר לקנות ממנו מאוורר כזה? או שאולי כדאי להחליף את כל הגוף ולגמור סיפור? אשמח לתשובות ממביני עניין, בתודה ושבת שלום , אלעד.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.