כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. אני שוקל לעשות שדרוג קטן. ה- X1950 PRO כרטיס סבבה ויש לי אותו בדיוק שנה עם קירור שקט לחלוטין, הנה תמונה בכל מקרה, אני שוקל לקחת את הכרטיס הבא: 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של GIGABYTE, בעלות של 709 ש"ח ב-KSP. אני יודע שעדיף ה-4850 שהוא טיפה יותר טוב אבל עדיין, 700 נראה לי מחיר סבבה לחלוטין. אני בעיקר רוצה לשחק CRYIS WARHEAD החדש, אוליי גם שוב את הקודם עם גרפיקה יותר טובה , ASSASINS CREED, BROTHERS IN ARMS וכו' מה נראה לכם? שווה? כדאי משהו אחר? דרך אגב,יש לי 2GB זכרון, יש טעם להוסיף עוד 2? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין דרייברים (את החלק של WDM) ואני משער שכתוצאה מכך הGPU כל הזמן קורס... יש לי 1800X ולפני זה היה לי כרטיס פחות טוב והייתי משחק איתו UT3 וזה היה בסדר ועכשיו לא כי כל הזמן הGPU קורס... עם הכרטיס הוחלף גם מסך ומאווררים אם זה אומר משהו... כשאני מריץ SCAN FOR ARTIFACTS (אגב אין לי מושג מזה... מישהו אמר לי לעשות..) או FIND MAX CORE (את זה אני דווקא יודע!) בATITOOL לפעמים יש על הקוביה נקודות צהובות (נראה לי מאוד הגיוני שזה קשור לדרייברים אך אם אתם רואים סיבה אחרת...) בבקשה אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח...
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי לפניי שלושה ימים את ה9800GT,הבעיה היא שאני לא מוצא את הכבל הפנימי שאמור לתת כוח לכרטיס מסך מה אני יעשה? אפשר לקנות קבלים כאלה ביחידים? (אני כמעט בטוח שלא קיבלתי אותו עם האריזה)
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה למשחקים? איך הוא ביחס למחיר? למי הוא משתווה אצל ג'יפורס? המערכת תחזיק אותו? מעבד P4 3.0 לוח M תומך pcieX16 ספק ג'נרי 500W 2G RAM 667MHZ... תודה וסליחה על החפירה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך נפרד מהלוח אם וכרטיס מובנה בנוסף... השאלה שלי היא איך אני יכול לעבור לשימוש בכרטיס המסך המובנה אם אני מפרק את הנוכחי? הלוח אם שלי הוא 945 של INTEL... תודה...
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מה הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס מסך הזה ? ( יש לי עכשיו 8.8 )
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 8800GT OC2 BFG פעם היה דריבר של NVIDIA יותר שימושי ויעיל לדעתי. בכל אופן חסר לי הכרטסת של מקשים חמים כדי להעביר את התצוגה למסך אחר. מישהו יודע איך אני מחזיר את האופציה הזאת. אולי יש תוכנה של NVIDIA כמו שיש NTUNE תוכנה שמוסיפה את הדברים שחסרים מהדריבריים הישנים. תודה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
:s05:
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי אנשים, היום הייתי בחנות כדי להחליף את כרטיס המסך כי הוא נהרס. הציעו לי את התחלופות הבאות. האם שווה? ואיזה מהם כדאי יותר? 1950PRO או 1950 XT
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הכרטיס שברשותי הוא 9800 gt מעבד e6300 1.86ghz זיכרון 2 גיגה ddr2 667 עם הנתונים הללו איזה תוצאה אני צריך לקבל ב3dmark 06 פשוט אני עומד לבצע בדיקה עם התוכנה ואני רוצה לדעת עם התוצאה שאני מקבל תהיה נורמלית...
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש את המערכת הבאה: AMD64 3500+ 2.2GHZ 2GB DDR 400MHZ יציאת PCI-E X16 אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת הנ''ל,שיריץ משחקים כמו Microsoft Flight Simulator 9 ולא יצור לי צוואר בקבוק, כל הצעה אתם מוזמנים לרשום פה.... תודה.!
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ישר הורדתי התקנתי ולא נגעתי בSETTINGS של התוכנה אז הכל היה על רמת PERFOMENCE שאני לא יודע מה זה אומר... הציון שמשמאל זה הציון שלי אחרי הרצה בתוכנה על כל המבחנים של המעבד ושל הכרטיס מסך והציון שמימין זה ההשוואה לציון הכי טוב שנקלט באתר נראה לי.. איך הגיוני שהכרטיס מסך והמעבד בהפרשים כל כך עצומים? זה הציון הנורמאלי שאני אמור לקבל? או שיש לי טעות במשהו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיעבוד לי AC וכל המשחקים החדשים שיצאו על מינימום מדיום. יש לי כמה בחירות: HD 3850 HD 3870 HD 4670 איזה מהם הכי טוב להרצת המשחק הזה ולמשחקים אחרים? חשבתי יותר בכיוון ה3870 הוא לא עולה הרבה אני יקנה של PALIT 512MB והוא גם 256BIT אני צריך אותו זמנית עד שאני יקנה מחשב חדש אז בבקשה אל תציעו אחרים ובמיוחד לא של (אל תשאלו למה)NVIDIA. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
פתחתי דיון בעניין כרטיס מסך חדש בו הומלץ לי על ה-HD4870. לאור דיון בו שאלתי את השאלה בכותרת בו לא קיבלתי תשובה מספקת החלטתי לפתוח דיון חדש. מי מהכרטיסים עדיף כאשר מדובר במסך 22"? (הדיון בו הגבתי עסק בהשוואה בין שני הכרטיסים כאשר דובר על מסך 24") תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה של BENCHMARK (כמו 3DMARK ) לHD 4870 הבעיה היא שאני לא מוצא תוכנה שתומכת בXP ותומכת בכרטיס שלי . מישהו יכול להביא לי לינק ? (וכן אני עשתי חיפוש באתר ולא מצאתי ...)
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב כרטיס מסך 8800GT עם OVERCLOCK מהמפעל של Inno3D (הדגם המדויק: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8800gt_oc.htm) תוכנות שונות שבדקתי איתן את הביצועים שלו מראות: GPU CLOCK: 650 MEMORY: 950 SHADER: 1500 ובאתר של החברה רשום שה-Memory Frequency הוא 1900 ולא 950! אני באמת לא מבין בזה כלום, אבל יש לזה הסבר?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש, העיקר למשחקים שיהיה טוב ויחזיק לשנים הבאות. התקציב הוא בסביבות ה500 ש"ח אשמח לשמוע הצעות. בנוסף יש לי שאלה, אני ממש לא מתמצא בתחום ורציתי לשעת אם יש אפשרות לחבר שני מסכים בחיבור זהה לאותו המחשב. כיום יש לי כניסה אחת בחלקו העליון של המחשב (ולידה עוד כניסה רחבה יותר למסך) ובחלק התחתון עוד כניסה למסך ושוב, לידה כניסה למסך נוסף רחבה יותר. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון, האם יש אפשרות לחבר שני מסכים למחשב? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מי מבניהם יותר חזק והאם יש הבדל גדול בינהם ? שינהם עולים 400שקל בחנות. אז רציתי לדעתם מי יותר טוב. (זה לחבר שלי)
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה 32bit והכרטיס מסך שלי nvidia GeForce 8500 GT. נכנסתי לאתר של NVIDIA ועשיתי: Automatically find drivers for my NVIDIA products. זה אכן מצא לי עדכון, אך כאשר ניסיתי להתקין את העדכון זה רשם לי שהוא לא תואם את המערכת שלי. http://eliad.org/viewer.php?id=1223365539.jpg מה עושים? בתודה מראש YARI21.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב: dual core pentium e2180 2000 mhz gigabyte ga-945gcm-s2l 2GB RAM כרגע המחשב עם הכרטיס מסך מובנה המעפן של הלוח אם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך נורמלי שאני אוכל להריץ משחקים אבל לא משהו יקר. חשבתי בכיוון http://zap.co.il/model.aspx?modelid=586532 (אין לי הבנה בכרטיסי מסך אני לא יודע אם הוא טוב או לא) כדאי לי לקנות אותו או שהכרחי משהו יותר טוב בשביל משחקים של היום?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי,התחדשתי במחשב חדש וב4850.בהרבה מקומות ראיתישהוא מאוד מרשים ויפה אבל אצלי הוא רק עם קירור ובלי כל הפלסטיק והמדבקות כמו בסקירה באתר. למה זה?האם זה כרטיס פחות טוב? מדובר על כרטיס של גיגבייט.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בגלל מלאי די גדול של ה GTX260-192 החברות לא ממהרות להוציא דגמים חדשים: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20081008163900_Nvidia_s_Partners_Reluctant_to_Adopt_New_Flavour_of_a_High_End_Chip.html
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם הכרטיס הזה 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 הוא כמו 9800gx2 יש לו שני כרטיס מסך או שזה כרטיס כמו 9800 gtx הרגיל
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מי יותר חזק ה GEFORCE 9800GT ======= NVIDIA HD4870 ===== ATI מי מביניהם יותר חזק ומי מביניהם לא מקרטע במשחקים כבדים במסך 22 אינצ
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי כרגע 7600 GS SONIC מסך 17" ואני משחק בד"כ על רזולוציה 1280*1024 איזה כרטיס מסך יחזיק משחקים על מסך 22" ברזולוציה שלו תיפול ממה שיש לי עכשיו ? אין לי תקציב לכרטיס מסך כי השאלה "תאורטית" ואני לא רץ לקנות מחר !
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-