כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
יש sapphire 280x ואני רוצה להחליף ל sapphire 290x אני עושה החלפה על הכרטיס בתוספת 650 ש״ח האם אני יראה שיוני משמעותי בביצועים והאם זה כדי מבחינה כספית?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אבא שלי בטלפון מחול והוא שואל אותי מה עדיף 5600 אולטרה עם 256 mb או 9800 פרו של ATI אם 128
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המחיר דיי דומה.. השאלה היא ביצועים.. העיצוב גם דיי חשוב וכאן ה LG לוקח למרות שגם הווי סוניק דיי נחמד הנה קישור ל2 המסכים: VP171B http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/ L1780Q אמממ לא מצאתי באתר של LG מידע עליו.. אני יודע בכלליות ממה שכתבו פה באתר.. שניהם 8MS נכון? אני רוצה שהמסך יהיה טוב לעבודות גרפיות וגם לצפיה בסרטים, משחקים ואינטרנט.. יש לאמא שלי מסך דק של MAG ופשוט נורא. אי אפשר להסתכל עליו מהצד.. שרואים סרטים הכל על הפנים ומרוח.. מסך כזה אני לא רוצהואני משאר שאף אחד מהם לא כזה, אני צודק? אז איזה מסך יותר מתאים?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
תיכננתי ליקנות מסך LCD בקרוב ניתקלתי בדגם הזה^ מה אתם אומרים עליו?? http://www.benq.com/wm/front/benqmain.asp?MenuHead=131&ShowType=program&FileURL=product.asp&dataid=13233&GenMenu=&RootId=undefined
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
Oxide, מפתחת המנוע הגרפי של ashes of the singularity (הבנצ'מארק הראשון של DX12) מגיבה לחריפות לדברים שנאמרו על ידי NVIDIA לאחר יציאת הבנצ'מארק, בין היתר החברה טוענת ש NVIDIA מפעילים עליה לחץ לבטל אפשרויות במנוע ובמשחקים שמתמשים בו ומאשימה את NVIDIA ששיקרה ללקוחות שלה ולא מספקת תמיכה מלאה ב DX12 (עם דגש על חוסר תמיכה ב asynchronous compute). http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/oxide_developer_says_nvidia_was_pressuring_them_to_change_their_dx12_benchmark/1 http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-wanted-oxide-dev-dx12-benchmark-to-disable-certain-settings.html אז השורה התחתונה היא ש NVIDIA באמת פחות מוכנים ל DX12 ולכן הביצועים שלהם פחות טובים בבנצ' הזה. בנוסף ל…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאח שלי יש מחשב P2 400 עם VOODOO 3 ו128 MB עכשיו הוא משחק CS , ונמאס לו מ30 FPS , הוא רוצה משהו טוב שיעבוד לו בסבבה אמרתי לו שאני יקנה לו כרטיס מסך ב200 שקל שזה יעבוד לו בסבבה חשבתי על הGEFORCE 4 MX הזה רציתי לדעת אם יש בעיה תאימות .. בכל זאת... זה קצת כרטיס יחסית חדש למחשב שלו שבן 3-3.5 שנים תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בחודש הקרוב אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש אני לא מתכוון לקנות משהו כל כך יקר אבל אני רוצה לקנות משהו טוב שיהיה אפשר להנות ממנו. אני חשבתי על 3 אופציות אשמח אם גם אתם תוכלו אולי להציע כרטיסים בסדר גודל שלהם. AGP RX1600Pro 256Mb Sapphire, 256bit, HDTV, DVI, TV out 152$ AGP 6600GT 256Mb GigaByte, 128bit, DVI, TV out no price yet. AGP RX800GTO 256Mb Sapphire, 256bit, DVI, TV out 112$ איזה אחד מבין שלושתיהם יהיה הכי טוב למשחקים וכדומה? והאם המחירים של שני הכרטיסים שכרגע יש לי מחיר לגביהם משתלמים? אשמח לתשובה של מישהו שמבין. תודה
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל???
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אוקי אני רוצה לקנות כרטיס מסך מארצות הברית, מחנות שנמצאת בלוס אנגלס, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 1000-1200 שקל, ומאיזה חנות? תודה רבה לכולכם.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס עם VIVO ורציתי לדעת האם אני יכול להעביר דברים מהווידאו ישר למחשב איך בדיוק אני עושה את זה וכמובן איך האיכות יוצאת (יש לי רדאון 9600 פרו עם VIVO)
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
XFX GF6800XT PV-T42E-UDD3 256MB המחיר שלו מוצדק? 1001 שקל? או שיש יותר טוב עד 1000 שקל ועדיף פחות מהחנות skypc חייב
-
- 9 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לבעל הפורום! חבר שלי המליץ עליו, נראה איך ה"שירות"... לנושא: כרטיס מסך שלי הוא GFORSE 4 , מחשב 2.7 ג' הרץ... אוהב משחקי מחשב והאחרונים לא כל כך הולכים בגלל הכרטיס. ממליצים לי לקנות משהו חדש... אחשיו, הבעיה היא שאני לא מבין בכרטיסי מסך בחלל! הגבול שלי הוא 900 ש"ח, מה הכי כדי???
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפעלת פילטרים היא באפשרויות של המשחק או בדרייברים? כי ראיתי שגם בדרייברים יש x4 x8 וכו..
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איזה יותר טוב http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 או זה Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 ב-1074ש"ח כי הבנתי שהשני מומהר אז הוא יותר טוב או לא? או שאתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר טוב בתחום המחירים הזה
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בזמן כתיבת מילים אלו אני פותח את הכרטיס 9800gx2 - מטורף - האם כדאי להתקין את הכרטיס עם הספק הנוכחי (במפרט) או לחכות לקנייה של הספק שלו hec zephyr 750W האם זה יכול לפגוע בכרטיס או שהניצול שלו לא יהיה מלא ? אגב הכרטיס כבד וענק - מקווה שיחזיק בלוח אם - אבל הכרטיס ניקרא פצצה
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
למי שלא מכיר את החברה אז מדובר בחברה איכותית מאוד(מאוד!)viewsonic על המסכים שלה יש שלוש שנים אחריות-כרגע אני נכנס לשנה החמישית שלי על סידרה מקצועית(CRT) הנ"ל נכתב אחרי שקראתי המון הודעות על viewsonic, אני ממליץ בחום. לגבי LCD מסך שאני מתכנן לקנות בעוד חודש בערך-שימוש: גרפיקה, אנימציה, סרטים ומשחקים VP191b 19 אינצ' בדגם הזה ישנו בלבול ואני לא מבין למה-בחנויות בארץ הוא מופיע כ 20ms בעוד שהמסך הוא 8ms Response Time 8ms (gray-to-gray); 20ms (black-white-black, typ) שלחתי שאלה לחברה בנושא ה-20ms שמופיע בפרט למעלה זאת אחרי שנציג החברה בחו"ל עומד על זה שמסך הוא 8ms ולא שום דבר אחר העדכן אותכם ברגע שיחזרו אלי בתשובה סופית הנציגות ו או חנויות בארץ מחזיקים נתונים שונים …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כרגע ישנו במחשב כרטיס מסך AGP של נוידיה GF5200 עקב היות ואני מעבירה את המחשב לאח שלי, אני רוצה בשבילו כרטיס יותר חזק וטוב כרגע הכרטיס מחובר למסך CRT 19" דרך D-SUB, ועוד כמה חודשים אחי ירכוש לעצמו מסך LCD דק אז אני מחפשת אחר כרטיס AGP, עם DVI ו-D-SUB איכותי וטוב. שתומך ויסטה. התקנה חלקה כמו בכרטיסי נוידיה. תקציב עד 400 ש"ח + - המחשב הוא פנטיום 4 2.8MHZ עם 2GB זכרון, מע' הפעלה ויסטה - עם ספק כח ג'נרי 480W. האם כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD2600PRO 512MB AGP טוב ויעבוד חלק ללא איטיות וכו'? עדכון קניתי יד שנייה - אבל כרטיס חדש GF 7600GT של XFX - תודה לכם שכיוונתם אותי המסך מחובר עם המתאם DVI - VGA, מעניין השומרי המסך של הויסטה עכשיו יותר מהירים... עלה לי 400 שקל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם האם מסך LCD פולט פחות חום ממסך CRT ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס GTX 275 896MB ורציתי לשדרג אותו (של GIGABYTE) ראיתי למכירה שני כרטיסים (מה שרשמתי בכותרת) הם אותו מחיר של חברת ZOTAC 1150 ש"ח 1. רציתי לדעת מי משני הכרטיסים יותר חזק? 2. האם כדאי לקנות כרטיס מחברה כזאת? 3. האם אני אקבל FPS גבוה יותר במשחקים חדשים כמו MAFIA 2 עם PHYSX פועל מכיוון שעם הכרטיס שלי אני מקבל בממוצע 65-70 FPS על הכל גבוה רזולוציה של 1400 על 900 (זה המקסימלי שלי - למסך) ללא PHYSX פועל, ועם PHYSX פועל זה אני מקבל 30 בערך... המחשב שלי הוא Intel Q9400 2.66 Ghz לוח אם ASUS P5QLE 1333 MHZ DDR2 1066MHZ 2x2 GB DDR2 1066 Cheiftec 650W GTX275 896MB מסך 20 אינץ תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נרשמו רק הפופולריות ביותר, הבחירה שלי היא GIGABYTE (:
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לטובת San andreas! ושיהיה שמיש גם להמשך!!! The guy is despaired!!
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מתאמן\עושה OC לכרטיס FX5200....... אפילו אחרי OC קטן למשל כשאני עושה SAVE זה נתקה ואומר לשלוח דיוח אם אני עושה שלח הוא נתקה אם אני עושה אל תשלח זה יוצר ולא שומר אז מה לעשות ? למה התוכנה נתקת??
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב שלי כרגע הוא: i7 3800 כל שהוא (לא זוכר, מניח שזה לא קריטי..) 32GB ראמ כרטיס מסך און בורד ספק כוח thermaltake 700W רזולוציית מסך - 4K (הייתי רוצה אופציה לחבר עוד מסך, זהה). אני משחק (לפעמים...) במשחקי מחשב ישנים. כרגע (לדוגמא..) אני משחק ב-Dragon age הראשון. כשcivilaziton הבא יצא, ארצה לשחק גם בו. לפני כמה ימים נטלשה יציאת ה-HDMI בלוח האם שלי ולכן מאז אני משתמש ביציאת ה-VGA. אני מחפש כרטיס מסך אליו אוכל לחבר את המסך (ועוד מסך נוסף, יהיה נחמד). חשבתי שאם אני כבר צריך לקנות כרטיס מסך חדש, אשמח לכרטיס מסך שאוכל לשחק איתו במשחקים הנ"ל בלי בעיות... משחקים כמו BF, GTA, crysis וכל אלו לא מע…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-