כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
לאור יציאת משחקי מחשב חדשים רבים הדורשים כרטיסי מסך חדישים על מנת להריצם ברזולוציה הגבוהה ביותר, אני מעוניין לרענן את כרטיס המסך שלי. אני נמצא כרגע בארצות הברית על כן יש לי נגישות לכלל כרטיסי המסך במחירים טובים בהרבה מאלו בארץ. לאור זאת, אבקש עצה ברענון כרטיס המסך בהתאם למפרט המחשב שלי הנמצא בצד ימין תחת התמונה בפרופיל. אמנם ציינתי כי התקציב אינו מוגבל אך יחד עם זאת אבקש לתת הצעות שנותנות תמורה למחיר. תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי.. שבוע טוב. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב וזול ושיענה על הדירישות שלי.. המחשב שלי משמש בעיקר לעבודה באולפן הקלטות ויחובר כנראה למסך 22" ואם אני אקבל שיבוש כנראה אחבר לו עוד מסך 17" . הרצון שלי מהכרטיס מסך הוא 1. שאני אוכל לצפות בסרטי HD 2. שיחזיק מסך 22". 3. שתיהיה אפשרות לחבר 2 מסכים. 4. עריכה פעם באפעם בפוטושופ ברמה חובבנית ובסיסית... 5. שיהיה שקט כי השימוש העיקרי במחשב הוא הקלטות.. הכרטיסים הם. gigabyte 8500gt 512mb ddr2 zotac 8500gt 1gb ddr2 Twintech 9500GT 512MB DDR2 הכרטיסים אינם מחייבים אשמח לשמוע גם על דגמים וחברות אחרות... התקציב הוא 300+- תודה לעוזרים שבוע טוב.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הוספתי עוד כרטיס מסך למחשב שלי, סתם כי זה מגניב שיש הרבה מסכים. הבעיה היא שהכרטיס היחיד שמצאתי בבית זה כרטיס בין יותר מ10: cirrus logic 5446, וכמובן אין לו דרייברים לא גנרים לx64. אז זה עובד, אבל רק ברזולוציה נמוכה במעט צבעים. אני מחפש לקנות כרטיס מסך יותר נורמלי, ובעיקר שיהיו לו דרייברים לXP x64. מישהו מכיר/שמע? תודה רבה, נדב
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
אז ככה...יש לי 2 מסכים ואני רוצה לעשות להם CLONE... רק שיש בעיה...אני רוצה בכל מסך רזולוציה שונה...וכיול צבעים שונה... מסך אחד זה הTV והשני זה מסך 19 ברזולוציה טבעית של 1280X1024...בקיצור 3:4.... איך אני יכול לעשות את זה??.. נב את כל המפרט ניתן לראות ב-מפרט...
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג לאחד הכרטיסים החדשים שיש בשוק כרגע אבל אני לא בטוח איזה יתאים לי ולמחשב שלי, אני מחפש כרטיס לביצועים הכי טובים ב1280X1024 מקסימום(כמו ultra high בcrysis) אבל לרזולוציה שציינתי, אני צריך שהוא יתאים לספק enermax liberty 400w וללוח אם 965P-DS3 REV3.3 . טווח מחירים בין 1000-1600 תודה מראש לכל מי שיעזור 3> המפרט של המחשב שלי כרגע: 8800GTS 640mb 2GB Gskill 800mhz C2D e6850 2x3.0ghz
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
האם ישנו הבדל קריטי עד כדי כך שעדיף לקחת את הגרסה עם גיגה? אגב המסך שלי הוא 22 אינץ .
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, במסגרת מחשב שהזמנתי כללתי גם את כ. המסך הנ"ל: http://tms.co.il/product/5851 היום התקשר אליי נציג החנות אחוז תזזית, בטענות שהכרטיס הנ"ל לא מקרר טוב ובעיקר מרעיש באופן נורא במאמץ, האם יש אמת בדבריו? אם כן, כדאי להחליף? (אני די על גבול התקציב)
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שפרה צבר (סתם) מה הכרטיס המומלץ בשבילי, כרגע יש לי 7800GT אני חושב לשדרג אותו בסביבות 1000 שקל אפשרי בהחלט יותר אם זה ממש כדאי תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 2500 שח למפרט הנ"ל: לוח אם: Gigabyte 965P-DS3 מעבד: Intel C2D E6420 2.13Ghz אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך nvidia 8400gs והגירסת דריבר היא 163.75... אני מחבר את הטלויזיה למחשב (דרך כבל s-video) וורואה דרכו סדרות וכו', אבל כל פעם שעדכנתי את הגירסה של הדריבר החדש רואים מסך שחור ולא את המחשב בטלויזיה.. ואז אני מוחק את הדריבר החדש ומתקין שוב את הישן (163.75) כי רק איתו אני יכול לראות את המחשב דרך הטלויזיה. אפילו אם אני מתקין דרך הnvidia control panel באשף התקנת החיבור לטלויזיה זה עדיין לא עובד.. תודה למי שיעזור לי למצוא דרך גם לעדכן את הגירסה וגם להמשיך לראות איתו במסך טלויזיה!
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים לפי המפרט יש לי לוח אם של Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 עם PCIE 1.0 כמה שאלות - במידה ואני משדרג (כנראה שאני מוכר את המחשב או חלק ממנו ) לכרטיסים החדשים של 260GTX או 4870 1. האם יווצר צוואר בקבוק בגלל שהלוח שלי תומך רק ב-PCIE 1.0 2. האם יש הבדל משמעותי בביצועים (אם מישהו יודע בכמה אחוזים ) בין PCIE 1 ל-2 ?? או שזה לא רציני בכלל ? 3. האם ספק הכוח שלי מספיק בשביל הכרטיסים האלה - ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWTW הודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רשום שצריך לפחות 500W ספק כח אז איך יכול להיות שהרבה לוקחים ספק של 450 עם זה ? אולי זו שאלה דפוקה אבל אני רוצה להבין תודה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי 6600GT AGP ורוצה לשדרג לכרטיס AGP הכי חזק של NVIDIA שניתן להשיג היום. מהו הדגם ניתן להשיג בארץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מתלבט בין gainward ל power color + pcs ? או שאתם חושבים על אחד שהוא טוב יותר בכלל..אבל שלא יחרוג הרבה במחיר כמו הTOXIC של SAPPHIRE .
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה..! ברשותי NVIDIA 8800GTS 320m ואני מחפש עוד אחד כזה כדי לבנות SLI עם שניהם. מישהו יודע איפה עוד מוכרים כרטיסים כאלה.....? אם בכלל...? תודה!
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מי עדיף ולמה! והאם ה9600GT יעבוד עם ספק של רק 400W? לוח האם של המחשב שלי P35 neo של MSI מעבד 6750 זיכרון 3G 800MHz ספק 400W כרטיס מסך נוכחי 8500GT 1GIGA
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בפרופיל בצד,המצב הוא שאני שוקל ברצינות להחזיר את הכרטיס אבל מקווה באיזה שהוא מקום למצוא פתרון לבעיה ולא להחזירו. הכרטיס מפעיל אפיליקציות תלת מימד רק במצב שהגדרת Catalyst a.i בCCC של ATI על Disable..ז"א מכובה.בכל מצב אחר המחשב קורס או לדסקטופ ומודיע על הודעת שגיאה בדרייבר או שמופיע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. ההגדרה במצב Disable אומרת לכרטיס עשה שימוש רק בליבה אחת ובמצב Standard/Advanced עשה שימוש בשתי ליבות.התקנתי כל דרייבר שאתם מתארים לעצמכם(את כל 5 האחרונים),הרצתי Driver Sweeper במצב בטוח,התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה(ויסטה 64),החלפתי לכרטיס סלוט בלוח אם,כל מה שתרצו..הכרטיס מריץ 3Dmark06 כשההגדרה במצב מכובה בצורה תקינה,אבל,מקבל רק 15800 נקו…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס לHTPC - יתחבר לטלוויזית LCD ,ולא בדיוק מבין את ההבדלים בין הכרטיסים השונים. הכרטיס לא נועד לגרפיקה (משחקים) אלא רק לצרכי ווידאו HD, וכדי שיהיו יציאות מתאימות הכרטיס צריך להיות עם קרור פסיבי בשביל השקט. אני לא בטוח אם הוא צריך להיות LP או לא - הוא צריך להיכנס ל ANTEC NSK2480 כרגע אני מתכנן לקחת http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3145 ומחפש אם יש משהו יותר זול שיתאים לי מה שמצאתי זה: http://zap.co.il/model.aspx?model_id=697609 http://zap.co.il/model.aspx?model_id=686069 http://zap.co.il/model.aspx?model_id=710119 http://zap.co.il/model.aspx?model_id=686070 מישהו יכול להסביר מה בדיק ההבדלים בין הכרטיסים ואיזה הכי כדאי? ביחוד ההבדל בי היציאות השונ…
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה כרטיס לקנות עם המחשב החדש שלי, המטרה שלי שהוא יוכל להריץ משחקים. לא המשחקים הכי כבדים ומטורפים, אבל משחקים ממוצעים שיוצאים בימים אלה. המליצו לי על PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB אתם חושבים שהוא יוכל לספק את הדרישות שלי? ואם לא, תוכלו להמליץ לי על כרטיס אחר? ובבקשה תציינו גם את ההבדל במחיר בין ב9500GT לכרטיס שאתם ממליצים. תודה רבה רבה
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט כבר המון זמן מה שווה לי אז בבקשה תעזרו תודה
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ פיפא 09 ופרו 09 על ההגדרות הכי גבוהות. ואני מוסיף לו גם ARCTIC COOLING ACCELERO S1 REV2. תקציב לכרטיס 500 שקל. זה המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5X2 כרטיס גרפי GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום. החלטתי שהגיע הזמן לחזור ולשחק קצת במחשב ולכן , אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחק - The Elder Scrolls IV: Oblivion. המערכת שיש לי כרגע . AMD athlon X2 64bit 4000+ Asus M2N-MX Se Plus (שכולל NVIDIA GeForce 6150SE) 1Gb ddr2 667Mhz HEC 450TD-TF הדרישות זה להריץ את המשחק במצב שמתקרב לאיכות הכי טובה שאפשר ולהשיג מספיק FPS כדי שהתמונה תשאר רציפה. בעיקרון, לפי מה שקראתי בפורום של Bethesda ה 9600GT מבצע את העבודה בצורה טובה. השאלה אם הוא מתאים ואם כרטיס אחר (וזול יותר) יספיק, אין שם פשוט כמעט התיחסות לסדרות של ATI. בנוסף כנראה שבזמן הקרוב אני גם יחליף את הCRT הישן והעייף שלי למשהו דק יותר . חשבתי על ה ASUSASUS MW221C ולכן כדאי שהוא יתאים גם לדרישות המסך. וכעת לשאלה טכ…
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום. קניתי את הHD4670 וכשאני נכנס לאתר של ATI אני רואה שאין דרייברים לכרטיס מסך, היתכן? בדיסק התקנה שקיבלתי יחד עם הכרטיס יש דרייברים ישנים של catalyst 8.5.
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום חברים. אני שוקל לעשות שדרוג קטן. ה- X1950 PRO כרטיס סבבה ויש לי אותו בדיוק שנה עם קירור שקט לחלוטין, הנה תמונה בכל מקרה, אני שוקל לקחת את הכרטיס הבא: 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של GIGABYTE, בעלות של 709 ש"ח ב-KSP. אני יודע שעדיף ה-4850 שהוא טיפה יותר טוב אבל עדיין, 700 נראה לי מחיר סבבה לחלוטין. אני בעיקר רוצה לשחק CRYIS WARHEAD החדש, אוליי גם שוב את הקודם עם גרפיקה יותר טובה , ASSASINS CREED, BROTHERS IN ARMS וכו' מה נראה לכם? שווה? כדאי משהו אחר? דרך אגב,יש לי 2GB זכרון, יש טעם להוסיף עוד 2? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-