עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Skeleton,

האם מחירי כרטיסי מסך שבארהב לעומת ישראל יותר מוזלים? יותר משתלמים? או לא בגלל אחריות? אודה לכם אם תעשו גם על אחד הכרטיסים שמומלצים מהתארד הנעוץ למעלה בפורום.

2. Started by avishai1b,

שיהיה סביבות 2000שקל גמיש. שיהיה כרטיס מסך טוב מאוד כמה שיותר FPS ועמיד בOC עם קירור טוב(הקירור לא נכלל במחיר) הכ. מסך למשחקים כבדים מאד (שאלה- איך ה 9800GX2 בOC?) (יש כרטיס ברמה של 9800GX2 שהוא עמיד יותר ממנו בOC?) :s05: (יש לי מסך 17")

3. Started by skullfacer,

קיבלתי אתמול תכרטיס היה לי 88GT לפני מחקתי דרייברים הכול עכשיו שאני מרכיב תhd4870X2 המחשב נדלק אבל המסך לא ובמסך שגיות של הלוח של הdfi רשום 7F ושהכול בסדר הוא רושם FF מישהו יודע מה הבעיה

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by shaharb,

אהלן, ברשותי כרטיס מסך Radeon X1950 GT שמחובר למסך 22 של LG, ואני עובד איתו ברזולוציה המקסימלית של המסך 1680X1050. קניתי מקרן וחיברתי אותו לחיבור השני בכרטיס מסך בעזרת כבל VGA ומתאם VGA ל-DVI (בכרטיס יש שני חיבורי DVI). המקרן עובד מצויין ומקרין את התמונה ברזולוציה של 1024X768 לעומת זאת המחשב דורש שגם המסך יעבוד באותה הרזולוציה. המסך עכשיו מראה לי תמונה קופצנית עם כל מיני פסים ומדי פעם המסך נהיה שחור לרגע וחוזר לעבוד, גם אחריי שניתקתי את המקרן וביטלתי את האפשרות של המסך השני אני לא מצליח לשנות בחזרה את הרזולציה של המסך ל 1680X1050, אני משנה והמסך מתכבה לרגע וקופץ בחזרה לרזולוציה של 1024X768. מה אני עושה עכשיו ? הבנתי שיש תוכנות שמאפשרות עבודה עם שני מסכים ברזולוציות שונות,…

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by Access Denied,

קצת פרטים, הכרטיס למחשב חדש (מעבד C2D E8400-8500 כנראה). גודל מסך 22 אינצ', עדיף שהכרטיס יהיה שקט.. תקציב גג - 950 שח מצאתי 2 אופציות: GeCube Radeon HD4850 OC Ver 1GB מהירות ליבה: 650 | זיכרונות: 993 עולה: 950 שח בדיוק Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC 1GB מהירות ליבה: 750 | זיכרונות: 1150 עולה: 890 שח מה לקחת?

6. Started by asifZ,

לפני כחודש קניתי מחשב חדש הכולל כרטיס מסך ATI HD 4850 של Club3D ומעבד E8400. בהתחלה התקנתי עליו XP וכשניסיתי להפעיל משחקים המחשב איתחל לי את ההגדרות ויצא מהמשחק בשגיאת VPU RECOVER. חשוב לציין שהמעלות עומדות על 70+- במאמץ ולפי מה ששמעתי זה לא הרבה בכלל.. כשהתקנתי ויסטה הבעיה של ה VPU Recover נעלמה אבל יש עיוותים במשחקים ולפעמים גם במערכת הפעלה ואני לא שיחקתי עוד במשחקים כבדים (משחקים כמו FIFA ו Chicken invaders). בתוכנה של הדריבר יש אופציה של Test Custom Clocks כשאני מריץ אותה הוא כותב שהוא נכשל 8 מתוך 10 פעמים שאני מנסה.. אמרו לי כבר להתקין את הדריבר העדכני של הכ.מ והלוח אם ועדכנתי הכל וכלום לא עזר.. התקשרתי לSKYPC הם רוצים לעדכן לי את הביוס ושאני יביא את המחשב אליהם אבל …

7. Started by lioryb,

שלום. תכננתי לקנות את כרטיס המסך: Sparkle Geforce 9500GT 256MB DDR3 Passive Cooling במחיר של 360 ש"ח כשנפלה לי הצעה לקנות במקומו, באותו מחיר GAINWARD 9500GT 1024MB DDR3 אני לא מכיר את חברת GAINWARD, מה דעתכם עליה? (גם את SPARKLE לא, אבל המליצו לי על הכרטיס הזה בכמה מקומות, גם כאן )

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shayw,

מדאיג אותי שאין איזכור ל HD4850 TWINTURBO בדף המוצר של החברה http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850.htm או ברחבי גוגל מה שכן יש מוצר זהה מבית FORCE3D http://www.force3d.com/downloads/images/4850_twinturbo.jpg תמוהה לי מעט ואם כבר, מה משתלם יותר? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239

9. Started by arikam,

מהביקורות שיש ברשת נראה שהצריכה המכסימלית שלו היא 59W , אז יש מצב להסתדר עם ספק 300W לא?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  10. לאור יציאת משחקי מחשב חדשים רבים הדורשים כרטיסי מסך חדישים על מנת להריצם ברזולוציה הגבוהה ביותר, אני מעוניין לרענן את כרטיס המסך שלי. אני נמצא כרגע בארצות הברית על כן יש לי נגישות לכלל כרטיסי המסך במחירים טובים בהרבה מאלו בארץ. לאור זאת, אבקש עצה ברענון כרטיס המסך בהתאם למפרט המחשב שלי הנמצא בצד ימין תחת התמונה בפרופיל. אמנם ציינתי כי התקציב אינו מוגבל אך יחד עם זאת אבקש לתת הצעות שנותנות תמורה למחיר. תודה מראש

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by edenbendavid,

היי.. שבוע טוב. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב וזול ושיענה על הדירישות שלי.. המחשב שלי משמש בעיקר לעבודה באולפן הקלטות ויחובר כנראה למסך 22" ואם אני אקבל שיבוש כנראה אחבר לו עוד מסך 17" . הרצון שלי מהכרטיס מסך הוא 1. שאני אוכל לצפות בסרטי HD 2. שיחזיק מסך 22". 3. שתיהיה אפשרות לחבר 2 מסכים. 4. עריכה פעם באפעם בפוטושופ ברמה חובבנית ובסיסית... 5. שיהיה שקט כי השימוש העיקרי במחשב הוא הקלטות.. הכרטיסים הם. gigabyte 8500gt 512mb ddr2 zotac 8500gt 1gb ddr2 Twintech 9500GT 512MB DDR2 הכרטיסים אינם מחייבים אשמח לשמוע גם על דגמים וחברות אחרות... התקציב הוא 300+- תודה לעוזרים שבוע טוב.

12. הוספתי עוד כרטיס מסך למחשב שלי, סתם כי זה מגניב שיש הרבה מסכים. הבעיה היא שהכרטיס היחיד שמצאתי בבית זה כרטיס בין יותר מ10: cirrus logic 5446, וכמובן אין לו דרייברים לא גנרים לx64. אז זה עובד, אבל רק ברזולוציה נמוכה במעט צבעים. אני מחפש לקנות כרטיס מסך יותר נורמלי, ובעיקר שיהיו לו דרייברים לXP x64. מישהו מכיר/שמע? תודה רבה, נדב

13. Started by ma4351,

ה260 החדש יותר טוב מה 280?

14. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...יש לי 2 מסכים ואני רוצה לעשות להם CLONE... רק שיש בעיה...אני רוצה בכל מסך רזולוציה שונה...וכיול צבעים שונה... מסך אחד זה הTV והשני זה מסך 19 ברזולוציה טבעית של 1280X1024...בקיצור 3:4.... איך אני יכול לעשות את זה??.. נב את כל המפרט ניתן לראות ב-מפרט...

15. Started by Pronix,

אני רוצה לשדרג לאחד הכרטיסים החדשים שיש בשוק כרגע אבל אני לא בטוח איזה יתאים לי ולמחשב שלי, אני מחפש כרטיס לביצועים הכי טובים ב1280X1024 מקסימום(כמו ultra high בcrysis) אבל לרזולוציה שציינתי, אני צריך שהוא יתאים לספק enermax liberty 400w וללוח אם 965P-DS3 REV3.3 . טווח מחירים בין 1000-1600 תודה מראש לכל מי שיעזור 3> המפרט של המחשב שלי כרגע: 8800GTS 640mb 2GB Gskill 800mhz C2D e6850 2x3.0ghz

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  16. האם ישנו הבדל קריטי עד כדי כך שעדיף לקחת את הגרסה עם גיגה? אגב המסך שלי הוא 22 אינץ .

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by KingAlpaca,

שלום, במסגרת מחשב שהזמנתי כללתי גם את כ. המסך הנ"ל: http://tms.co.il/product/5851 היום התקשר אליי נציג החנות אחוז תזזית, בטענות שהכרטיס הנ"ל לא מקרר טוב ובעיקר מרעיש באופן נורא במאמץ, האם יש אמת בדבריו? אם כן, כדאי להחליף? (אני די על גבול התקציב)

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שפרה צבר (סתם) מה הכרטיס המומלץ בשבילי, כרגע יש לי 7800GT אני חושב לשדרג אותו בסביבות 1000 שקל אפשרי בהחלט יותר אם זה ממש כדאי תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by pitter,

אהלן אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 2500 שח למפרט הנ"ל: לוח אם: Gigabyte 965P-DS3 מעבד: Intel C2D E6420 2.13Ghz אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  20. שלום! יש לי כרטיס מסך nvidia 8400gs והגירסת דריבר היא 163.75... אני מחבר את הטלויזיה למחשב (דרך כבל s-video) וורואה דרכו סדרות וכו', אבל כל פעם שעדכנתי את הגירסה של הדריבר החדש רואים מסך שחור ולא את המחשב בטלויזיה.. ואז אני מוחק את הדריבר החדש ומתקין שוב את הישן (163.75) כי רק איתו אני יכול לראות את המחשב דרך הטלויזיה. אפילו אם אני מתקין דרך הnvidia control panel באשף התקנת החיבור לטלויזיה זה עדיין לא עובד.. תודה למי שיעזור לי למצוא דרך גם לעדכן את הגירסה וגם להמשיך לראות איתו במסך טלויזיה!

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  21. שלום לכולם כפי שאתם רואים לפי המפרט יש לי לוח אם של Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 עם PCIE 1.0 כמה שאלות - במידה ואני משדרג (כנראה שאני מוכר את המחשב או חלק ממנו ) לכרטיסים החדשים של 260GTX או 4870 1. האם יווצר צוואר בקבוק בגלל שהלוח שלי תומך רק ב-PCIE 1.0 2. האם יש הבדל משמעותי בביצועים (אם מישהו יודע בכמה אחוזים ) בין PCIE 1 ל-2 ?? או שזה לא רציני בכלל ? 3. האם ספק הכוח שלי מספיק בשביל הכרטיסים האלה - ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWTW הודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ac1240,

רשום שצריך לפחות 500W ספק כח אז איך יכול להיות שהרבה לוקחים ספק של 450 עם זה ? אולי זו שאלה דפוקה אבל אני רוצה להבין תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by coorva,

יש לי 6600GT AGP ורוצה לשדרג לכרטיס AGP הכי חזק של NVIDIA שניתן להשיג היום. מהו הדגם ניתן להשיג בארץ? תודה

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by redti,

אני מתלבט בין gainward ל power color + pcs ? או שאתם חושבים על אחד שהוא טוב יותר בכלל..אבל שלא יחרוג הרבה במחיר כמו הTOXIC של SAPPHIRE .

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  25. אהלן חבר'ה..! ברשותי NVIDIA 8800GTS 320m ואני מחפש עוד אחד כזה כדי לבנות SLI עם שניהם. מישהו יודע איפה עוד מוכרים כרטיסים כאלה.....? אם בכלל...? תודה!

• 4 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.