עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by McJ,

אבא שלי נטס מחר לארה"ב והוא מביא לי כ.מסך חדש ואני לא יודע איזה להחליט התקציב לא משנה תעזרו בבקשה

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by yalkobi,

במחשב שלי הכרטיס מסך גוסס ( 8600 GT ) במחשב יש לוח P35-DS3L ספק 400W של hec פשוט מעבד E4400 המחשב משמש לגלישה ב 99 אחוז מהזמן ומאט סרטים מסך 19 אינץ רזולציה 1280 / 1024 מחפש כרטיס מסך פשוט שיתאים ללוח דרך הגב אין לי בעיה גם יד שניה אני מאזור הצפון ראיתי כרטיס HD 5450 ב 155 שקל ב KSP GeForce 210 ב 170 שקל הקיצר השמח לעזר תודה

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  3. לחבר שלי יש לו BATTLEFIELD 3 אבל הכרטיס שלו הוא nvidia 430 gt והוא רוצה לקנות אחד חדש אבל ההורים שלו לא מסכימים לו. לכן הוא צריך טיעונים מספיק טובים למה להחליף ולאיזה כרטיס התקציב הוא 700 ואפשר חריגה עד 100 ש"ח אם זה שווה. בתודה מראש רואי גילת ועידן אורן

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  4. שלום לכם אני מחפש כרטיס מסך לצפייה בסרטי HD MKV המחשב שלי ישן המעבד הוא AMD3200 ;זיכרון 1GB יש לי עכשיו במחשב כרטיס מסך G9500 אבל הסרטים מקרטעים ואין לי יציאה של קול בחיבור של ה-HDMI המחשב מחובר לLCD 37 אינצ' האם הכרטיס מסך G210 יכול להספיק לי או שצריך כרטיס אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  5. יצרנית השבבים הענקית מתכוננת למהפכה עם ייצור המוני של שבבים בנפח כפול ובמהירות עבודה גבוהה מכל מה שהכרנו - כאשר גם SK Hynix נכנסת למירוץ עם שבבי GDDR6 משלה לכתבה

6. מחנות באיזור חיפה (צפון)... אני כנראה יחליף את ה-X700 PRO שלי... זה משתלם? אני מתכוון לקנות את זה קרוב לפסח... (אחרי ליל הסדר) אז יש לי זמן לחכות... תודה לעוזרים מראש

• 19 תגובות
    • 969 צפיות
  7. 1) מה התפקיד של הצינורות עיבדו ואיך אפשר לפתוח אותם ואם פותחים אותם מה זה נותן? 2)מה ההבדל בין כרטיסי agp לכרטיסים אחרים? קניתי מסך חדש של סמסונג syncmaster 710n 8ms ושאני פותח אותי ושיש מסכים כהים בד"כ שחורין שפותחים את המסך יש נקודה זוהרת במסך כאילו זה נקודה שרופה שלפעמים היא נעלמת ולפעמים היא מופיעה מה אני צריך לעשות ? להחליף אותו?

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by adidas76,

הי אני מעוניינת לקנות מחשב לצורכי עיבוד תמונה, עבודה עם פוטושופ וכמה תוכנות פתוחות בו זמנית, וקבצי RAW מאד כבדים איזה כרטיס מסך אני צריכה? תודה

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by udi,

יש לי שאלה חשובה עכשיו שרידון 9700 יצא לשוק ובשוק יש כבר את GE FORCE 4 TI 4600 מה יותר טוב מה שווה יותר לקנות?

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  10. Started by ofersto,

אני רוצה לקנות משחק מחשב, צריך בשבילו כרטיס מסך Intel 82915G או 82910GL ומעלה. אני רוצה לדעת אם הוא יעבוד על המחשב שלי (יש לי כרטיס מסך intel g41 express chipset).

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by pro,

יש לי ביינתים תקציב טוב (800 ש"ח) אבל המחשב שלי ישן איזה כרטיס טוב יתאים?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  12. Started by domuzy,

הפכתי פורומים וקראתי השוואות ישנות עוד לפני שה-R9800PRO יצא (אני מדבר על ה128MB בשניהם) ואז הכל היה השערות וניחושים. האם אפשר לדעת כיום מה עדיף למשחקים כמו פאר קריי, ספלינטר סל ודומיהם? האם המנצח יחזיק גם לHALF LIFE2 ? ההבדל במחיר הוא משמעותי (כ400ש"ח) ולכן הדילמה. זה מיועד למחשב AMD חדש שעיקרו יהיה למשחקים, ולכן זה חשוב.

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  13. Started by Epidem,

שמתי לב שהנושא לא כלכך פופלארי פה, אז החלטתי לעשות פוסט, ואולי זה ידליק עוד אנשים הכרטיס שיש לו הוא ROG Strix 1080 Ti OC לאחרונה הזמנתי מAliExpress מתכת נוזלית כתחליף למשחה הטרמית הרגילה. הזמנתי מוצר עם כ1000 הזמנות ועם ביקורות באיזור ה4.5 כוכבים הדף של המוצר שהזמנתי נעלם\נמחק אבל מצאתי אצל אותו מוכר את אותו מוצר בדף אחר: קישור למוצר למרות כל מצב הקורונה , החבילה הגיעה ארוזה היטב ובזמן! (המוצר לא ממומן! אני לא מקבל כסף על הפרסום) לפני שמרחתי את המתכת על השבב דאגתי לנקות היטב את כל המשחה הישנה עם מקלות אוזניים, מגבונים והרבה אלכוהול מרחתי כ5 שכבות של מחזק ציפורניים על הקבלים\נגדים מסביב לשבב (למנוע קצר) הטמפרטורות הדהימו אותי מהשניי…

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by AMD-GUY,

הכותרת אומרת הכל ;D תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי מאוורר בן כחצי שנה עם כרטיס מסך של ג'יגהבייט 4850 עם קירור של זלמן. המחשב עצמו מאוד שקט, למעט הכרטיס מסך! המאוורר כל הזמן מסתובב בכל הכוח- ויש לו כנראה הרבה כוח כי הרעש ממש מציק! יש לי מס' שאלות: א. יש כאן אנשים נוספים עם אותו כרטיס מסך- אם כן האם אצלכם הוא גם רועש? הרבה או קצת? ב. הבנתי שרק אם מהמאוורר יוצאים 3 חוטים אז אפשר לשלוט על המהירות שלו ואם יש לו רק 2 אז אי אפשר- ואצלי יש רק 2, מה הפיתרונות הנוספים? ג. האם יש מישהו שהייתה לו בעיה דומה, הלך במסגרת האחריות לחברה והחליפו לו כרטיס מסך לכרטיס אחר? אני חושב לבקש החלפה ל 4770 שהבנתי שהוא יותר קר. ד. במידה ואני רוצה לנסות לפרק את הכרטיס ואת המאוורר ספציפית ולנסות לשמן אותו- אפשר איזשהו מדריך על הכרטיס …

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  16. Started by DuDsAn,

אהלן. יש לי בעייה עם הכרטיס מסך (מקרטע קצת במשחקים) . החלטתי לבדוק אותו עם Vintage וקיבלתי 4734 ואני מאמין שזה נמוך מאוד . המעבד קיבל 37912 שזה נשמע הגיוני. מפרט: i7 920 6gb ram MSI X58 Platinum Geforce 9800gtx+ 1gb אני יודע שהכרטיס מסך ממש לא מספק תוצאות ואני לא יודע למה... בדקתי אם יש ERORS בDXDIAG אך לא היה כלום. אני חדש בתחום ובלי ניסיון ואני אשמח לקבל קצת עזרה. האם אפשר להציל אותו?

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by a-gold,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4032 אני לא צריך אותו בשביל OC

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by heilper,

קראתי את כול הרעיונות האלו על הסבת ה 9500 ל 9700 והתייעצתי אם אבי שהוא חשמלאי כבר למעלה מ 30 שנה והוא אומר שהמוד הזה הוא דווקא לא בעייתי או קשה בכלל כל מה שצריך להיזהר ממנו זה לא לסרוט את המשטח הירוק אבל מאוד מוזר לי שזה כ"כ פשוט האם אילו באמת כרטיסי 9700 שפשוט לא עברו מבדקים ולכן האיטו אותם בכדי שאם יעברו מבדקים? האם הנגד הקטנציק ההוא זה באמת כל ההבדל הפיזי בין שני הכרטיסים מלבד הזכרונות? ואם כן אז למה ati לא עושה recall לכל הכרטיסים ברגע שהבינו שהם מרמים ולוקחים משהו שהיה רע והפכו אותו למוצר?

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  19. או שהו מהווה צוואר בקבוק? לפי הכתבה פה: http://www.gamersnexus.net/guides/2099-intel-chipset-comparison-z170-h170-h110 רשום Chipset PCI-e Lanes x6 2.0 מה זה אומר? האם זה באמת מהווה צוואר בקבוק ל960GTX? תודה לעוזרים לדעתכם יש הצדקה ממשית לשדרג ל h170?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  20. היי, קניתי את המחשב שלי לפני שנה וחצי בערך...מפרט שעונה על הדרישות שלי ואפילו החזיק יפה עם משחקים כבדים. לפני כמה ימים יצא The Witcher 2 ולפי דעתי הכרטיס מסך שלי לא סוחב (בקושי 20 FPS בהגדרות הכי נמוכות) המפרט שלי: GB RAM 64 bit win7 Geforce GT 240 Intel Core i5 750 @2.675 GHz 2.00 Ghz Motherboard P55 אני מעוניין לקנות כרטיס בסביבות ה700 שקל שיתאים לי טוב למפרט הזה (הכי חשוב שיריץ לי דה וויטצ'ר 2 כמו שצריך) תודה, גל

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by Kukishin,

למישהו אולי יש הערכה מתי המחיר יירד?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by paulyoung,

היי, אני מתלבט בין שני הכרטיסים הללו של ASUS. השאלה שלי היא האם בשביל ה-gtx שווה להוסיף עוד 1000 ש"ח זאת אומרת מבחינת עלות/תועלת האם אני אראה הבדלים רצינים בביצועים?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  23. אהלן חברה, רציתי לקנות מ SAGER את הNP9850 אבל אחרי שעשיתי בדיקה מקיפה מסתבר שהכרטיס מסך "חלש". האם זה נכון להשוות אותו ל 8800 GS SLI והכי חשוב האם אני אריץ את CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות (ולא אני לא ז**ת גרפיקה אלא פשוט רוצה להבטיח שהמחשב יריץ את המשחקים הכי דורשים מבחינת גרפיקה ל 3 השנים הבאים בלפחות על הגדרות בינוניות שזה עד יציאת הקונסולות דור הבא ב 2012) ולכמה זמן יחזיק מעמד המחשב הנה קישור שטוען שה 280M GTX בעצם יותר איטי מגרסת הנייח ב 40%! : http://optimitza.cat/news/2009/07/07/laptop-vs-desktop-geforce-gtx-280m-vs-gtx-280-toms-hardware/ והנה קישור : http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-280m,2353.html שטוען שהכרטיס הנל מבוסס בעצם על ה8800 רק בטכנולוגיה …

24. שלום רוב הסימנים מראים על כך שהרדאון 4870 הפגום שלי עושה את צעדיו האחרונים על פני המארז, ובגלל שהחנות FOXPC ניסגרה אין לי ברירה אלה לקנות כרטיס חדש. על הכרטיס יהיה להתמודד עם משחקים כגון BAD COMPANY2 וMETRO2033, התקציב הוא עד 1200 ש"ח, ללא חריגות גדולות. המפרט מצויין בצד, אם אני אזדקק להמהיר את המעבד אעשה זאת. הHD5830 מצא חן בעיני, האם זה נכון שהוא חזק יותר מהHD4890 ? אם כן מתי הוא יגיע לארץ ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  25. Started by InFecT[0]r,

שלום לאור המשחקים שקיימים השוק איזה כרטיס מסך יכול לסחוב את כולם על (כל המשחקים) 1024\1280 כל הפלטרים הכל הכל הכל? מסך 17

• 15 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.