עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by adamos,

רציתי לדעת אם ישנו BIOS יציב לאוברקלוק, ועדכני שפותח פיצ'רים למהירות שעון \ וולט'אג מעבר ל- skynet BIOS שמצאתי באינטרנט ? הכרטיס שברשותי הוא GTX 780Ti - גרסת רפרנס. תודה לכל העוזרים!

2. ה 4870 או 9800 gtx אני אומר של ati 4870 סליחה כרטיס יותר חזק

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by guyby,

שלום, נשרף לי כרטיס המסך, GT 8500. אני רוצה לקנות את GT 630 ויש לי שתי שאלות: 1. האם מבחינת החיבור זה מתאים? כי הישן הוא PCI E והחדש הוא PCI E 2 2. האם הכרטיס נחשב טוב/סביר/מצויין למשחקים יחסית למחיר? (רוצה שיהיה גם לעתיד, לאחר שדרוג מארז)

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by HF Integrale,

אני מבין שזה קיצור של Video In Video Out. אבל מה זה אומר בתכלס ? איזה חיבורים ? אם אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להתחבר לטלוויזיה (כדי להראות עליה סרטים) עם חיבור כמו שיש לי בכרטיס ג'יפורס2 GTS - כלומר חיבור S וידאו, אני צריך MY VIVO או משהו אחר ? בתודה מראש HF

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  5. Started by shutdown,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך (כיום 9400 GT) למשהו יותר רציני. לשימוש כללי וגם למשחקים יחסית חדשים שירוצו גם על הגדרות נמוכות. המפרט שלי: מעבד e6300 לוח אם ASUS P5LD2-VM SE זכרון 2GB DDR2 800MHZ מסך LCD רזולוציה 1680X1050 מגבלות: תקציב עד 500 חייב להיות NVIDIA (שימושים ספציפיים ב CUDA) אני חשבתי על הכרטיס הבא GeForce GT 240 GDDR5 512MB http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3253#sp המחיר 480 ש"ח כפשרה במסגרת המגבלות וגם כי המעבד עצמו, כך הבנתי, לא "יהנה" מכרטיס יותר רציני. מה דעתכם על הכרטיס? ויש גירסת 1GB DDR3 לאותו כרטיס ב 510 ש"ח. וכללית יש יתרונות ב GDDR5 לעומת DDR3 (או אולי אפילו להיפך?) תודה

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by benchy,

אולי קצת בלי קשר למדור אבל אני רוצה גם לדעת ביצועים של הכרטיס גראפי שלי.

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  7. Started by 1_Nike_1,

?

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by RoeiSH,

טוב, זאתי ההחלטה הסופית שלי בקניית המחשב - את ה260GTX אני כבר לא אוכל לקחת. לא משנה כמה חיפוש עשיתי, עדיין היו יותר מדי דעות שונות שבילבלו אותי עכשיו השאלה הסופית זה (בהנחה שהקורסייר 400W יחזיק): 250GTS 512MB vs HD4850 512MB Palit NVIDIA GeForce 250GTS Twintech NVIDIA GeForce 250GTS או Palit ATI Radeon HD4850 (קירור סטוק, לא מתכנן OC). מעבר לזה יש את הגירסאות המיוחדות של היצרנים - הפרש של 100 שקל... יותר מדי תודה עריכה- זה שאר המפרט, ויש מצב שאני ארחיב את התקציב בעוד 200 שקל.. מה שהופך את זה לסביבות 900-800-1000 ש"ח לכרטיס. מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤569 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤506 כמות…

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by udi,

יש לי שאלה חשובה עכשיו שרידון 9700 יצא לשוק ובשוק יש כבר את GE FORCE 4 TI 4600 מה יותר טוב מה שווה יותר לקנות?

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  10. שלום, יש לי את המפרט הבא: Intel Core i5-3470 MSI B75MA-E33 Corsair Value Select 8 GB DDR3-1600 Sapphire Radeon HD 7870 הבעיה היא שהכרטיס לא מצליח לסחוב לי משחקים (קופא) אפילו שאני מוריד את הגרפיקה למינימום + מוריד רוזלוציה למינימום, רק אז המחשב לא קופא. ביצעתי פרמוט + התקנת דרייברים הכי מעודכנים. נקנה בTMS לפני כשנתיים וחצי. מה אפשר לעשות?

11. כרגע המפרט שלי הוא כזה: AMD Athlon 64 X2 4200 2GB RAM ATI X1950Pro איזה כרטיס מומלץ בטווח מחירים של 300-400 ש"ח? האם ההבדל שיהיה בביצועים שווה את ההשקעה?

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  12. שאפשר להריץ בו משחקים חדישים על מסך 22" ברזולוציה גבוהה. GDDR3 Microsoft DirectX 10 and OpenGL 2.0 support with full Shader Model 4.0 תודה.

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by AMD-GUY,

הכותרת אומרת הכל ;D תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, והסיבה היחידה היא כדי שהמחשב שלי יוכל להריץ את המשחקים הבאים, ברמה שאני גם אוכל לשחק באינטרנט מול אנשים אחרים ולא רק מול המחשב: (שניהם לא יצאו עדיין) Starcraft II Diablo III אין הודעה רשמית מבליזארד לגבי הדרישות של כל אחד מן המשחקים האלה. אבל מתוך ההערכות למיניהן שקראתי, הבנתי שאני לא חייב לשדרג את המעבד שלי, שאותו אני ממש לא רוצה לשדרג (סיבות כספיות) Dual Core E5200 2.5 GHZ 32bit את הזיכרון RAM אני מתכוון לשדרג ל8GB והשאלה היא מה לעשות עם הכרטיס מסך כי אני לא מבין בזה כלום. הלוח אם שלי הוא של ASUS intel G31 Express Chipset תודה רבה

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  15. היי יש לי GTX260 192 שעשה בעיות וצרבתי ביוסים שונים, הביוס המקורי נמחק בטעות ועכשיו הכרטיס דפוק עוד יותר אני צריך מבעלי GTX260 SP192 שיכנסו ל GPUZ ויוציאו העתק מהביוס שלהם ויעלו אותו כאן לאתר ( ב RAR או ZIP ) הכרטיס הספציפי שלי הוא PALIT, אבל אני חושב שכל חברה אחרת תתאים... תודה !.!

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  16. בס"ד בוקר טוב וחג שמח.. בקרוב מאוד בע"ה אני מקבל פלאזמה 50" FHD של LG :-) אשר תשב לי בסלון.. אך ליפני יש לי כמה שאלות! אז ככה הTV תחובר למחשב לכל השימושים כולל גימינג. 1.במחשב שיחובר אליו (מפרט 1 בצד) יש 8800GTS 512 ואני לא ממש בטוח שהוא יספיק לגימינג על 1080. 2.ואם לא מה היתים ממלצים לי? והאם המחשב הנל בכלל מספיק טוב לגימינג? חשבתי על GTX 470 ב 1450 שח האם הוא מספיק טוב ל רזולוציות בסדר גודל כזה? תודה לעונים דניאל.

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  17. Started by אסיWOW,

האם הכרטיס הנ"ל מחזיק היום מסך 24 על הגדרות מקסימליות את כל המשחקים? המפרט core i7 920 gigabyte UD5 3gb 1600 אני שוקל בינו לבין ה X2...

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  18. Started by haKo$,

א. איזה ספק רצוי שיהיה על מנת שהמחשב יריץ אותו במלוא הדרו. ב. לא ברור לי למה הכרטיס הקודם שלי BFG 8800GTS היה לו ביצועים טובים יותר, הייתכן?! (אגב מוכר אותו ב300 שקל למעוניינים) ג. במשחקים הוא מציג לי תוצאות פושרות, תאמתו לי את העיניין אם זו הבעיה של הספק שלי.. Enermax Liberty 400W אחד אמר לי שהוא קצת חלש בשביל הכרטיס ובגלל זה אני לא ממצא אותו כמו שצריך..צודק? :s05:

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by idan663,

מה עדיף לי crossfire של ATI 4850 או 4870 אחד? ויש לי לוח X38 MAXIMUS FORMULA .... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by RawSteel,

hi i have radeon 9700 pro and as u may know i dont have MyVivo like Geforce has but still , i prefer the radeon (i bought it be 1600 nis) what can i do? do i need to buy a TV card? maybe there's some thing else i can buy? thnaks ahead

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  21. נוידיה ?

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by Pancakes,

אני מחפש כרטיס באיזור ה 500-600 ש"ח (מוכן לחרוג אם יש משהו משתלם) אין העדפה לAMD/Nvidia,אין צורך בOC.רק חשוב שיהיה אמין ושלא יתחמם יותר מדי,ושכמובן יתאים למפרט הנוכחי. מפרט נוכחי: ספק כוח XFX P1 450S 450W מארז NZXT SOURCE 210 i5-2400 3.1ghz לוח אם H61M-HVS זיכרון Kingston 4GB 133mhz (שכנראה שאחליף בקרוב ל 4GB X 2 מדגם אחר) תודה.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  23. אהלן חבר'ה, יש לי שאלה, משהו ששמתי לב אליו וקצת מדאיג אותי כי אני לא בטוח אם זה תקין. במחשב שלי יש כרטיס מסך מסוג EVGA GTX680, מחובר אליו כבל HDMI שמחובר לרסיבר של YAMAHA בצד השני. אתמול עשיתי קצת סדר בכבלים ובזמן שהמחשב היה מכובה הוצאתי את הכבל ונגעתי בחיבור שלו, וביד השנייה נגעתי במשטח מתכת וקיבלתי ממש זרם מהכבל. בהתחלה חשבתי שכנראה הכבל דפוק כי זה קרה יותר מפעם אחת, אז החלפתי כבל וזה שוב קרה, מה שאומר שזה קשור לכרטיס מסך או למחשב. אני נזכר עכשיו שגם כשהיה לי את הכרטיס מסך הקודם זה קרה לי פעם או פעמיים לכן זה גם לא בטוח קשור לכרטיס מסך מה שמשאיר רק את הספק בתמונה, גם אם המחשב מכובה כנראה עדיין עובר זרם השאלה אם אני אמור להרגיש אותו כשאני נוגע בכבל ביד אחת ובמשטח מתכת ב…

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  24. Started by BooYaka,

בדילמה ענקית בין שני כרטיסי המסך האלו: Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 VS Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by dorsht,

היי אני מחפש עבורי כרטיס מסך חדש, היות והGTS250 512MB שהיה לי תקוע אי שם באחד סניפי פנדה (נשלח להחלפה כי היה תקול ופשטו רגל ולכן הכרטיס תקוע אצלהם ואינני יכול להתנהל מול היבואן). כרגע אני עובד עם הHD3850 256MB GDDR3, שבסך הכול עושה את העבודה שלו בסדר אבל הוא די חלש עבור הדרישות שלי. בעקרון המערכת שלי: AMD PHENOM II X4 810 2.6@3.2GHZ GIGABYTE MA770T-UD3P OCZ 4GB RAM DDR III 1600MHZ CM HAF 922 WD 1TB + 640GB + SAMSUNG 320GB PC COOLING & POWER 500W, לא בטוח שזה שם החברה המדויק אך אני זוכר שהיא חברת בת של סיסוניק או משהו... בכל מקרה, אני בסך הכול מחפש כרטיס נחמד שיריץ משחקים בצורה סבירה, לא מבקש ממנו להריץ לי עכשיו את המשחקים החדשים על אולטרא HIGH עם AA במקסימום ועל רזולו…

• 3 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים