עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dgolverk,

יש לי מערכת: P4 2.4MHZ 512DDR לוח אם ASUS p4s533-x - יש לי 4X AGP ואני רוצה לקנות Geforce 6600GT של LEADTEK. האם הכרטיס יעבוד טוב אצלי במחשב? תודה

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by Radical Dreamer,

כן.... עוד thread על ה-X800GTO2.......... אוקיי, אז השאלה שלי היא כזו. אני מכוון לקנות מעבד Athlon 3200 עם הקירור שמגיע עם המעבד בגלל שאני לא מתכנן לבצע לו OC. עכשיו, אני מתלבט בין ה-X800GTO - שככל הנראה אני לא יבצע לו OC לבין ה- GTO2 שאני חושב לעשות לו OC בגלל היכולות שלו. העניין הוא כזה - מישהו ניסה לבצע OC ל-GTO2 עם הקירור שהוא בא איתו בלבד? זאת אומרת רק עם הקירור האקטיבי של הכרטיס +2 מאווררים במארז. זה לא יגמור על הכרטיס? כי אם אני צריך להשקיע עוד כסף על קירור נראה לי שאני אלך על ה-X800GTO וזהו....

3. מה זה בדריבר של הכרטיס מסך עם קונטרול סנטר ומה זה בלי קונטרול סנטר?????

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by gtf,

שלום לכולם שמעתי שהכרטיס X800GT משתווה ואפילו יותר טוב מה 6600GT עכשיו איפה הX800GT עומד מבחינת ביצועים ודרך אגב כמה עולה? האם יש כרטיס כזה גם לAGP? אני עומד לפני רכישת כרטיס מה הכי כדאי וכמה עולה בערך כל אחד: 1)RADEON 9800PRO 256BIT 2)NVIDIA 6600GT 3)X800GT בבקשה לפרט מה הכי כדאי ולמה. תודה רבה לכל המגיבים!!

• 14 תגובות
    • 945 צפיות
  5. אני קונה מחשב (רק את 4 החלקים החשובים, כל השאר יש לי) בעיקרון אני קונה Pentium 4 3.2GHz לוח אסוס וג'יגה זיכרון פנימי... אבל אני חייב עזרה בקשר לכרטיס מסך... אני מחפש כרטיס מיקצועי ברמות הגבוהות, התקציב מ 0 ועד לאזור ה1200 ש"ח. תודה

• 16 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by lharpaz,

היי, אני רואה שבלא מעט מפרטים משלבים לוח אם הכולל כרטיס מסך על לוח האם 6100, וכך אפשר בעתיד להוסיף כרטיס מסך טוב יותר. אשמח לקבל מעט מידע לגבי הכרטיס המובנה 6100: - אשמח להערכה בקשר לחוזק שלו (לעומת כרטיסים אחרים כמו 5200, 5500, 6200, 6600 וכו'). - מה כרטיס כזה מאפשר לעשות כמו שצריך? (אני מניח שאין בעיה בעבודה באופיס. האם גם אין בעיה בצפיה בסרטים? משחקים קלים? בינוניים? תוכנות כמו פוטושופ ותוכנות עיבוד תמונה וגרפיקה אחרות? וכו') - האם יש לוחות כאלה שהחיבור של כרטיס המסך הוא DVI ? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by Kukishin,

למישהו אולי יש הערכה מתי המחיר יירד?

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  8. שלום יש לי כמה שאלות: 1.איך הכרטיס חזק יחזיק משחקים חזקים וכבדים? 2. למה היציאות של הכרטיס שונות משל המסך הדק שלי?

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by amit123,

1.למה אני לא מוצא עליו מידע(לא באתר היצרן ולא בהשוואות ביצועים...)??? 2.אם אני לא מתכוון לעשות אובר-קלוקינג אז לא יהיה הבדל בינו לבין הx1800 gto הרגיל(זה אם ה256 מגה)? 3.האם יש בינו לבין הgto הרגיל עוד הבדל חוץ מכמות הזיכרון(מהירות ליבהץזיכרון וכו'...)? 4.הכרטיס הקודם שלי היה r9600 se 256 mb עם מעבד 2.4 ו512 זיכרון ddr ועכשיו יש לי x1800gto2 512 mb מעבד 3.0 וזיכרון של 1 ג'יגה ddr2,האם יהיה שיפור ניכר בביצועים?וגם האם המפרט הזה יוכל להריץ משחקים חדשים וטובים על הגדרות גבוהות?(אם אפשר התייחסות לדום 3 והאף לייף 2 בפרט ולשאר בכללי....)? וגם...האם הוא תומך ב-sm 3 ו-hdr+aa כי בדיון על זה לא ראיתי אותו מוזכר.....תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by lior99,

בהנחה ששתיהם עןלים אותו דבר

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by lidjapan,

Hello I do have a GeForce 4 MX 460 , and when i run dxdiag and chack the information i got this error The error is "D3D8 Test Result: Failure at step 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3D not available)" I am using Direct X 8.1 and the driver of the Nvidia is the new one 41.09 can someone help me what to do Thanks P.s- I am using a P4 2.0 and 512MB memory ' also its a win XP home edition

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  12. Started by udi,

יש לי שאלה חשובה עכשיו שרידון 9700 יצא לשוק ובשוק יש כבר את GE FORCE 4 TI 4600 מה יותר טוב מה שווה יותר לקנות?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  13. כמובן שהנושא הוא כרטיסי וידיאו.......................... : אני מעונין לקנות כרטיס כזה ואני רוצה לדעת איזה השווה ביותר ללכידת וידיאו ? ;D כמובן התקציב שלי הוא : 1.000 ש"ח חדשים :AR15: תודה מראש ! BIGMAN

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by Chen_K,

שלום! רציתי לשאול מה הקטע עם VCD? איך הם פועלים? האם כדאי לצרוב בפורמט הזה? מה החסרונות/יתרונות? תודה מראש! חן.

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  15. שלום, הייתי רוצה לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי GTS 250 במשהו יותר חזק לצורך משחקים. התקציב:800-1200 ש"ח מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3L v1.0 זיכרון: 4GB DDR3 KINGSTON 1337 מעבד: Intel® Core i5 CPU 750 @ 2.67GHz ספק : 600 וואט מסך : LG 23 FULL HD 1080P והאם כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות כרטיס מסך לטווח הארוך.

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by Ashand,

היי מתלבט אם לרכוש סידרה חדשה 40X על פני 30X לא למשחקים! יצירת תוכן / אנימציה וכו... היתרון שיש ל 3090 הוא 24 גיגה זכרון... יש כאן מישהו שעשה השוואה או יש לו את אחד הכרטיסים? מנסה לתפוס רשמים ולהחליט על מה אני הולך....:)

17. Started by eido,

היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חשבתי או על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7200GS 256MB PCIeוInnovision או על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200TC 256MBוGigabyte אני יודע שהכרטיסים טיפה מיושנים אבל עדיין השאלה שלי איזה מהם עדיף

• 17 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by danielw,

אני צריך כרטיס מסך שישמש אותי למשחקים במקום המעפן שיש לי מובנה התקציב שלי הוא 650 שקל והתקן הוא PCI-E

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  19. היי אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של בסביבות 700 ש"ח. למשחקים וגם לצפיה בתוכן HD. מעבד core duo 2 ג'יגה זכרון פנימי ו windows xp. תודה, אסף.

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  20. Started by roee7777,

חברים, אני קניתי את הכרטיס הזה לפני שבוע למערכת הישנה שלי , המטרה שלי היתה שדרוג הכרטיס מסך כדי שאני אוכל לצפות בתכני HD ללא בעיה. פנטיום 4 , 3 ג'יגה הרץ. 1 ג'יגה זיכרון פנימי. 320 ג'יגה דיסק קשיח. לוח אם- Abit ic7 max3 ספק כוח - Thermaltake 420w - יש לי מושג כללי בהתקנת חלקים למחשב, כולל כרטיס מסך. אולם הפעם אני חושש שפספסתי משהו בהתקנה ובגלל זה הכרטיס מסך לא מתפקד. הכרטיס מתחבר לחשמל , הוא מגיע עם כבל כוח שצידו האחד מתחבר אליו, וצידו השני מתפצל ל- 2 יציאות MOLEX שבכל אחד יש 3 פינים. מה שעשיתי, ניתקתי את החשמל מהמפסק של הספק כח. אני התקנתי את הכרטיס מסך בחריץ- AGP , וידאתי שהוא יושב טוב וחיזקתי את הבורג שלא יזוז. חיברתי את הכבל חשמל מהכרטיס מסך אל MOLEX אחד (בגלל שלא הי…

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by dor18,

חזרתי היום מהצבא אני רוצה להדליק תמחשב ואז אני מבחין במאן נקודות מוזרות כאלה /קווים מוזרים עוד לפני העלייה של ה WINDOWS כלומר הלוגו של הלוח אם מלא בנקודות/ קווים מוזרים וכנ"ל גם ב העלייה של מערכת ההפעלה. מה שנסתי לעשות כדי למצוא פתרון הוא כזה: מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי אותו מהתחלה שיחזור מערכת נקתי את הכרטיס מסך והחזרתי אותו בחזרה למארז שום דבר לא עזר ,האם הכרטיס נדפק סופית?? בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by Radeon38,

רציתי לדעת האם יש צפי להוצאה של סדרת 48XX במתכונת של קירור פסיבי כמו ה 3870 וה 3850 בגרסת ULTIMATE הנה דוגמאת של ה 3870 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=217&grp=3 תודה.

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  23. בשעה טובה קניתי כרטיס מסך רציני למסך החדש שלי (T260 סמסונג). במסגרת התקציב שלי קניתי את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558 חיברתי אותו למחשב וכשהפעלתי היתה שגיאה בצבע אדום , בעיה מוכרת יחסית לכרטיסים החזקים. נאמר לי בהודעה שלא חיברתי חיבור מתח לכרטיס. חיפשתי וחיפשתי ואין לי חיבור 6 פינים מהספק כוח שלי (HEC 400W TR-TF ) יש לי 2 חיבורי 4 פינים אבל אחד הולך לATX 12V והשני הולך לחיבור בלוח אם ליד החיבור הענק ששמים על הלוח, בצמוד אליו. בחוברת הפעלה כתוב שאני אמור לקבל איזשהוא מתאם, יכול להיות? בכל מקרה לא היה בקופסה משהו שהזכיר את זה. מה אני עושה עכשיו? החזרתי את הכרטיס הישן בשביל להמשיך לעבוד עד שאני אמצא פיתרון .. אני אהיה מאוכזב מאוד אם אגלה שא…

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  24. היי אני כרגע בונה מחשב חדש שיבוסס על מעבד i7 920 או Q9550 , מסך 22' של סמסונג T220P. רציתי שתייעצו לי על כרטיס מסך מבין השלושה , כמובן שהמחשב יהיה מיועד למטרות גיימינג קודם כל!! אז בבקשה שתפו אותי במחשבות שלכם. תודה רז.

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  25. מה הכרטיס הכי טוב שניתן ליקנות באמריקה ב 700 -800 שח באמריקה ? אני חייב תשובה דחוף

• 15 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים