כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
לפני שאני רוכש את כרטיס הטלויזיה LEADTEK WinFast TV2000 XP Expert, אני מעוניין לוודא שאין בעיה לחבר אותו לממיר. הממיר של Yes מחובר כרגע לטלויזיה ע"י כבל צהוב,אדום ולבן (וידאו ואאודיו), היוצאים מהממיר, ומתחברים לכניסות האחוריות של הטלויזיה, זהו. (כמובן שהממיר עצמו מחובר לשקע שבקיר). השאלה היא איך אני מחבר את כרטיס הטלויזיה הנ"ל לממיר ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הורדתי 3DMARK06 ו05 וכול פעם שאני מנסה להדליק את התוכנה היא נעצרת במסך ההתחלה שלה(איפו שרק מופיע איקון שלה אם אפקט) ולא נכנסת למיניו ואי אשפר לבדוק ביצועים.... למה יש את הבעיה?(כנראה בכול הגרסאות) נ.ב יש דריור(של בא אם הדיסק המעודכן החדש עושה בעיות) והכרטיס עובד במשחקים סבבה... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי אומר .............. שראידון 9700 פרו לא שווה כלום כי יצא ראידון 9800 האים זה נכון וקראתי שיצא דריבר שיהפוך את ראידון 9700 פרו לכמו 9800 אבל באמת בינינו הוא אומר לי שה 9700 pro מה שיש לי מבית Ati שווה לתחת כי יצא 9800 העים זה נכון ?! מה אתם אומרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את Zotac 9800GTX+ 512MB מ KSP בחיים לא שמעתי אל ZOTAC החברה טובה? או שכדי להחליף?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לתקופה של חצי שנה. נמאס לי לחכות לכל הכרטיסים החדשים ואני רוצה כבר לשחק במשחקים החדשים (בעיקר VEGAS) הכרטיס שלי לא תומך Shader Model 3.0 במחיר שלו היום לא נראה לי שאפסיד משהו עד יציאת הכרטיסים (המחיר שלו עומד על 369 ש"ח) אני יוצא מנקודת הנחה ש DX10 יש לו עוד לפחות שנה להכנס למשחקים בצורה חלקה. בעוד חצי שנה התחרות כבר תהיה בשיאה ואוכל למצוא כרטיסי חזקים מאוד במחיר ממש זול. מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיס המסך GeForce RTX 5070 הוא האחרון שבסדרת ההשקות של NVIDIA מתחילת השנה והוא גם כרטיס המסך הזול ביותר מבין הארבעה שבא לשרת בעיקר שחקני 1440P ומביא איתו את טכנולוגיות RTX 50 השונות. האם מדובר בתחלופה הוגנת ל-RTX 4070 SUPER? בדקנולכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום התקנתי דום 3 הוא עובד מצויין רק יש לי בעיה והיא שהמסך שלי קצת ישן ודפוק ובמשחקים וקבצי וידאו רואים הכל חשוך אז כדי לתקן את זה שיניתי בדרייבר של הכרטיס מסך שלי (חתימה) שבתצוגת תלת מימד הבהירות תהיה יותר מהרגיל (80%+) וככה המשחקים לא יהיו חשוכים, זה עובד בכל המשחקים אפילו בחדשים כמו אנדרגראונד 2 אבל בדום זה לא עוזר ועדיין הכל חשוך גם אחרי ששניתי את הבהירות למקסימום במשחק עצמו. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות???
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצורף תמונה של הבעיה אני משתמש רק בדרייבר של ATI לא מבצע OK שאני לוחץ על תמונה חדשה ללוח עבודה התופעה נעלמת לכמה דקות וחוזרת . שאני עומד עם העכבר על התחל >רץ על התוכניות >הוא מראה מתחת לקישקוש את התוכנית ולאחר מכן חוזר לקישקוש למה זה קןרה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חשבתי ללכת על LG L1710B מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? עד כמה שהייתי מעודכן בנושא, בתקופה ש 4870 ו 260GTX שלטו בשוק, ההגבלה של pcie x16 הייתה לא משמעותי וכמעט אפסית אם אני לא טועה. עם כניסת הכרטיסים החדשים לשוק, אני מתעניין לדעת אם יש חידושים בעניין והאם זה כבר נעשה יותר משמעותי. יש אולי איזושהי טבלה שמסכמת הפרשי ביצועים של כל כרטיס כשמלבישים אותו על pcie x16 או על pcie 2.0 ? תודה, המשך יום נעים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה רכשתי לפני כמה ימים 7600Gs כמובן התקנתי דברים גירסא אחרונה חיברתי כמו שצריך כולל מולקס החשמל ומדי פעם יש נפילות יש לציין שיש לי ספק גנרי פלוס עשיתי בדיקה Aquamark 03,3DMark05 קיבלתי ציון לא משו בתוכנות ממזה יכול לנבוע Aquamark 03:43000 3DMark05:2500 זה המפרט שלי: מעבד : AMD Athlon 64 3500 (939-pin) DH-E6 זכרונות: Ncp+Aeneon 1GB (512x2)Dual 400Mhz PC 3200 לוח: Gigabyte GA-K8NSC-939 כרטיס מסך: Asus GeForce N7600GS-HTD 256MB AGP ספק:Sunshine Koma 520Watt קירור:Artic Cooling Freezer 64 Pro תודה ענקית לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הדגם המומהר החדש מציע גוף קירור מאסיבי תחת כינוי מאסיבי עוד יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הגעתי להחלטה שאני לוקח את אחד הכרטיסים הנ"ל רק רציתי לשאול עד כמה הביצועים של ה900פרו יעלו על ה7500פרו ה9000 עולה 100 ש"ח יותר ואין לו יציאת טלוויזיה (חשוב!!!) אבל ל7500 יש יציאת טלוויזיה האם ה7500 יספיק כדי להריץ דברים כמו NFS:HP2 ב8000X600 24 ביט במעל ל80 פריימים? והאם ה9000 יוכל לעשות זאת? ד"א בקשר להפרש עדיף באחוזים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך IIYAMA בן 5 חודשים בערך. מאז שעברתי לXP יש רצידות קטנות במסך, פסים עדינים לאורך וכל מיני הפעות מגנטיות למינן. מה אפשר לעשות? זו נראת לי בעיה של כיוון המסך. באיזה תדר המסך צריך לעבוד? תודה לכל העונים.....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על פי המלצת מישהו בפורום אני רוצה לקנות את הWinFast TV2000 XP של Leadtek (אני מקווה שהם טובים בתחום הזה כמו בכרטיסי מסך) ויש לי כמה שאלות איך לחבר אותו. 1.אני מחבר את הכרטיס לחריץ הPCI וזהו? 2.הוא דורש חיבור לכרטיס קול או שהוא לא צריך? 3.הוא דורש חיבור של הספק? תודה לעונים וחג שמח.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחודשיים כרטיס מסך SPARKEL GTX460 768MB על מנת לשחק במשחק ARMA 2 OA ברזולוציות טיפה יותר גבוהות ממה שהייתי רגיל. וגיליתי שהכרטיס הנ"ל לא מצליח להחזיק את המשחק ברזולוציה של 1680X1050 לאורך זמן... שכן לאחר כשעה משחק אפילו פחות אני מקבל לאגים נוראיים שלא קשורים לאינטרנט... רק לאחר הורדת הרזולוציה במהלך המשחק הלאגים נעלמים. האלה האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך או שזו בעיה אחרת. המחשב שלי הוא CPU Q9300 ABIT IP-35 PRO 4GB RAM 500GB HD WINDOWS 7 PRO 32BIT אני לא מאמין שיש צוואר בקבוק על המחשב
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות 9600pro והכי זול שמצאתי זה בסביבות ה 850 ש"ח של חברת gigacube. למישהו יש מושג איך הכרטיס ? כי לפני כמה ימים אמרו לי בפורום שאם אני לא מעוניין לעשות אוברקלוק אז לא משנה על איזה חברה ללכת. תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עקב המבצע של TMS אני שוקל לקנות את ה5850. רציתי לדעת מה הצריכת הספק שלו והאם הספק שלי יסחוב אותו (Corsair VX450). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? Leadtek nVIDIA GeForce GTX 460 OC 1024MB DDR5 PCIe מיועד לעריכת וידאו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין hd6850 ל hd5850? ראיתי שה6850 בתוספת משחק dirt3 יותר זול מה hd5850. מה ההסבר לכך? מישהו יכול להאיר את עיני? לא רק לומר לי שזה יותר טוב מזה וזהו. אני רוצה לנסות להבין... בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה ? הוא של לידטק גירסת 256 קניתי אותו ביחד עם המחשב החדש לפני חודש .. מה אתם אומרים עליו ? תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ל-gforce 8800 gt יש hdr כמו ati redone
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את viosonic pv171 אני רוצה לנצל את יציאת ה DVI של המסך , ולכן אני קונה כרטיס מסך חדש איזה כרטיס מומלץ, קחו בחשבון שאני לא גימר ולא משחק אף פעם במחשב. אני משתמש באופיס אינטרנט וסרטים. איזה כרטיס יתן לי ביצועים טובים במחיר סביר
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-