עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ראיתי שג'יגה בייט כמעט לא נותנים כלום . ומה לגבי חברות אחרות ? הם נותנות יותר ? אפשר לקבל פירוט בבקשה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Snufkin,

מי שהוא מכיר את הכרטיס - PINNACLE PCTV 40I ?? שווה משהו?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  3. האם ההבדל בין radeon 3850 256MB לבין 3870 512MB משמעותי??? מה ההבדל בידיוק?? יש למישהו השוואה בין שנייהם?? ההבדל מצדיק 350 שקל? אם למישהו בפורום יש את אחד הכרטיסים אני אשמח לקבל עליו ביקורת כי אני רוצה לקנות... (אני יותר בכיוון של 3870) תודה, דניאל

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by skullfacer,

שלום יש לי כרטיס xfx 6870 מעבד 2500K@4.6 8GBRAM לוח תומך - ASRock Extreme 6 ספק -crosair 620HX יוחלף אם יהיה צורך עכשיו אני משחק BF3 על HIGH\MED ואני ממש לא מרוצה מהביצועים אני חייב עוד לא אוהב לשחק ככה עכשיו רציתי לדעת השאיפה שלי להגיע לשחק בHIGH עם AA של לפחות X8 מה הכי כדאי לעשות לשדרג את הכרטיס שיש לי לאחד חזק יותר או להוסיף עוד אחד ולשדרג ספק איתו האם שני 6870 יתנו לי את מה שאני מחפש?

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  5. המשחקים הם : GTA IV , כמה FPS? BEMNG ---http://wiki.beamng.com/Requirements כמה FPS? אני לא בטוח אם הכרטיס מסך עבד אבל על הגדורת הכי נמוכות קבלתי 30 וקצת FPS FAR CRY 3 כמה FPS? אני חושב שזו שאלה כללית מידי כי יש הגדרות ופלטרים , אך אני רוצה לדעת בערך ומצדי שגם יהיה על איכות הכי נמוכה .. אם תוכל להעריך את זה זה מאוד יעזור לי .. ושאלה נוספת , יתכן שכרטיס מסך 4600 HD של אינטל , יהיה הבדל בין הגיפורס GT 750M 4GB יתן הבדל בFPS של 10-20 FPS? מפרט המחשב הוא 8 GB ראם ווינדוס 8 ומעבד I7 הסוול לא חסכוני.. תודה

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אז ככה.. יש לי מחשב חמוד לאללה מעבד intel P 3.0 (ואני לא צריך יותר ) זיכרון ddr1 512 400 אז אני רוצה לקנות עוד גי'גה של ddr 1 400 הכרטיס מסך נשרף לי so.. אני מחפש משהו בסיגנון Geforce 8600 או ATI 1950xt משהו כזה אבל מישהו בפורום של המפרטים אמר לי שיהיה לי משהו בשם "צוואר בקבוק" (אין לי מושג מה זה) אז מה אתם אומרים?

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by TARON,

מה אתם אומרים על ה ציון הזה ב 3DMARK05 1697 טוב או לא ??? http://img492.imageshack.us/img492/810/19cw1.jpg תגידו איך בלי שום אובר קלוק וב ATI TOOLS הוא על 61 FPS איך ?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by gab1234,

אני חדש בכול העסק הזה וקיבלתי את המחשב מורכב כבר והייתי רוצה לדעת איזה דרייבר הכי מתאים שיהיה לי במחשב ?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by iveco,

המעבד R5 5500 תומך רק ב PCIE3 חשבתי שזה משמעותי ואז ראיתי את הסירטון הזה וראיתי שעל הנייר ההבדל גדול ובפועל אין הבדל כמעט בין PCIE3 ל 5 . זה בדיחה , זה כמו SATA 2 ו SATA 3 , אני חושב ש PCIE3 מספיק לגיימינג .

10. Started by deso,

היי, מצטער על הפעם השנייה שאני פותח פה נושא בצורה כזאת, אבל כל מה שהיה לי לא היה טוב... לפני זה, תסבירו לי מה זה הזכרון של הכרטיס ( יש מ8 עד 640). מה זה חיבור AGP? ומה זה Memory Interface שיש מ64 ביט ל256 ביט או יותר... הנה כרטיס מסך שאני רוצה- אני רוצה כרטיס מסך טוב בטווח של 800-1000 ש"ח, ללא אוברקלוק (אם קיים), חיבור PCI-Express בעל VIVO מעולה. רצוי גם שה"זיכרון" וה"Memory Interface" יהיו טובים. תודה.

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by balo45,

שלום, צריך המלצה בבקשה לכרטיס מסך בתקציב של 450-500 ש"ח. הדרישות הן בעיקר למטרת משחקים ברמה של FIFA העדכני באיכות גבוהה. המפרט, ספק כוח A.PFC 350W FAN12 CI-POWER CWT מעבד אינטל GHz 3MB CORE I3 1150 41603.6 לוח אם - USB3 HDMI HASWELL 1150 H81M-E34 MSI זכרון - GEIL EVO VELOCE 4GB DDR3 1600Mhz תודה רבה

12. Started by Dano,

שלום! אני ראיתי שיש חנות "למיר מחשבים" היא טובה מישהו התנסה? איך השירות? והאיכות של המוצרים? לפי מה שראיתי יש אחריות טובה... אבל בעיה אחת מטרידה אותי..אין שם 6600GT בAGP..מישהו יודע אם הם מתכוונים להביא? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by BENNY-L,

מתלבט בין זה ספיר ‏HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E‎ לספרקל Geforce9600GT 1GB 256 BIT PCIe מחבר פחות מחודש בשימוש לא הולך להפעיל משחקים כבדים על פול רזולוציה מחשב סטנדרטי תודה אם יש הצעה אחרת אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DarkX,

אוקיי ! יש לי עד יום שלישי להחליט איזה כרטיס מסך אני קונה אני חושב שאבא שלי יסכים לקנות את הATI Radeon 900 פרו. אבל אם הוא לא אז יש לי התלבטות בין ATI Radeon 9000 (לא פרו) לבין GeForce 4 440Mx. תגידו לי מי הכי טוב מי שני ומי שלישי. כמה שיותר מהר בבקשה תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, קירבתי מגנט למסך (כנראה שהוא היה חזק מדי) אבל לא קרוב ממש ונהיה לי כתם חום באמצע המסך ! יש אפשרות להוריד את זה איכשהו או לסדר את זה ? יש לי מסך מדגם LG 774 FT, לא נראה לי שאפשרי לסדר בעיה כזו, אבל אם מישהו יודע, אשמח לשמוע . תודה

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם.....יש לי 6800 גי טי עם ראטיק סיילנסיר עליו והמהירות של המאורר היא 53 אחוז. רציתי לדעת איך אפשר לשנות ליותר נגיד ל 65 אחוז והאם זה לא מסוכן ואיך עושים זאת......תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  17. לדעתי הכל התחיל מהמשחק החביב GTA IV החדש למחשב... ---> שיחקתי לי בערך שעה + - ופתאום נהייה מן מסך שחור לרגע... ושוב חזר למשחק אך כאילו בלי דרייברים המחשק עבד לאט וכו'... --->מאז נעלם!!! הסמל של CCC בשורת הסמלים בTASKBAR וגם הוא אינו רוצה לעבוד... כשאני לוחץ עליו הוא אומר שהוא יכול לפתוח רק את ה ADVANCED ולא את הבייסיק וגם אז כשאני מאשר אותו שיפתח את ה מתקדם"" הוא אינו ניפתח ולא קורה כלום...!? א)איך אני מחזיר אותו לפעולה + האייקון של CCC למטה ב)האם הוא עכשיו פגום??? (צריך פירמוט)? btw ... ניסיתי לעשות כל דבר אפשרי שקשור למחיקה והתקנה מחדש כולל הכל הכל כולל SWEEPER ועוד...

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  18. בקרוב בנצ'ים... לאלו שזוכרים את הבעיה שהייתה לי שזה לא הצליח להעלות את חלונות XP, זה נפתר, אבל רק בעזרת פירמוט והתקנה מחדש. ניסיתי הכל לפני, לא עזר. אבל עכשיו הכל פועל טוב ואני שמח. אני שם לב שאני אחד הראשונים פה עם ה7800GS, אז אני ייתן בנצ'ים בקרוב.. ונראה את כוחו של הכרטיס

• 13 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by e_dor,

שלום לכולם ! אני חדש פה, שמעתי מאנשים ששווה לשאול פה לפני קניה אז הנה אני פה רציתי לשאול אתכם לגבי בחירת ב-6600 שאני רוצה לקנות. אני רוצה Nvidia 6600GT שתומך ב-AGP. ממה שמצאתי יש רק כאלה עם 128BIT ואמרו לי שמבחינת מחיר וביצועים עדיף כבר 256. אז רציתי לדעת האם יש איזשהו סטנדרט של 128BIT אצלו והאם זה משפיע בהרבה ? בנוסף הייתי שמח ללינק לחנות זולה עם כרטיס כמו שתיארתי של חברה מוכרת (ASUS, LEADTEK וכו'). תודה רבה לכולם ושנה אזרחית טובה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Av_Killer,

הבנתי שזו הגרסה של EVGA שהקירור שלה יצא מוצלח כביכול ולא תקול כמו בשאר, רק הFTW באה עם BACKPLATE מאלומיניום והקטע עם הHEATPIPES סודר. אני צודק? אם כן אני כנראה הולך ללכת על 2 כאלו כיוון שהם באים עם OC גדול משמעותית מהשאר

21. בדקנו את ביצועי ה-ARC B580, כרטיס מסך זול יחסית שמגיע אחרי תקופה ארוכה של ליטושי תוכנה ושיפורי ארכיטקטורה מצד אינטל. האם פה שוכנת ההבטחה הגדולה לתחרות בתחום כרטיסי המסך הזולים?לכתבה

22. שלום, מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין זוג הכרטיסים הבא? סקאיי - 262 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2337 אייבורי - 245 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=222&CatCode=145 מה מומלץ מביניהם? הוספתי שאלה: המלצה לכרטיס זול ושקט - AGP - ביצועים נמוכים (סגנון 6200).

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  23. זוג כרטיסי מסך עם נתונים שאינם תואמים לדגמי כרטיסי-מסך הקיימים כיום צצו ברשת - האם זה הדור הבא שמכינה לנו AMD? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%a8%d7%93%d7%90%d7%95%d7%9f-390-%d7%95-390x-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by YARONGT,

שלום חברה! רציתי לשפר את הכרטיס של המחשב של אחי ל hd4870 שיש בטרייד זון רציתי לדעת אייזה ספק כוח זול שיספיק לצרכים של הכרטיס המערכת: ASRock-G41 מעבד E5300 סטיק אחד של 2GB מאוורר אחד דיסק קשיח 320 GB כונן דיסקים מן הסתם וספק כוח ג'נרי ולפי כמה שאני מבין זה בטוח לא יספיק אז אני מבקש הצעות לא צריך תקציב כי בשביל מערכת כזאת לא הייתי מוציא הרבה. אז תודה !

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. קודם כל, קניתי את הכרטיס הנ''ל מPCHARDWARE, אך משום מה הם שלחו לי את הכרטיס של ATI ולא של Sapphire למרות שאין הבדל בביצועים זה שימח אותי כי היו הרבה ויכוחים על זה ש Sapphire היא חברת קבר או לא... בכל מקרה, התקנתי את הכרטיס ו.. 1) יש מדבקה על הכרטיס עצמו שכתוב שהוא פרו, איך אני מברר שהכרטיס באמת Pro, יש לא פרו עם 128זיכרון? 2) שיחקתי קצת Dungeon Siege והוא רץ ב 30 fps ! זה נורמלי? אני זוכר שהGeforce 2mx רץ ב20 !? 3) שיחקתי בNeverwinter Nights ו... לפעמים התמונה נמרחת, או שמופיעות נקודות... זה נורמלי? ולפעמים קצת נתקע.. 4) קיבלתי ב3d mark 2001se את התוצאה 9219, זה נורמלי? (יחסית למחשב). יכול להיות שהבעיות הנ''ל קיימות כי יש לי Windows xp? תודה לעוזרים. ???

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.