כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
קודם כל, אני רוצה להגיד תודה לכמה אנשים מדהימים פה שעזרו לי עם הקניה שלי לפני כשבועיים, קיבלתי המלצה על כ.מסך וקיבלתי עזרה מהר מאוד... קניתי בסוף SAPPHIRE HD4850 1GB אצל טכנאי חבר ילדות של אבא שלי, המחיר הוא 900 שקל קבלו אותה בתודה http://i36.tinypic.com/r26a1d.jpg הכרטיס מסך הורכב במחשב שהוכן בפורום הזה (לא ביקשתי מפרט, פשוט עיינתי במפרטים שבדרך כלל מביאים כאן ובחרתי אחד) חייב להגיד שאני פשוט נהנה מכל רגע ! איזה איכות !! ועכשיו לנושא, השארתי אצלי את המחשב הישן יותר E6300 1.8MHZ 1GB 667MHZ ספק כוח ג'נרי 500W קיבלתי מחבר כרטיס מסך (ללא תשלום כמובן) מסוג X1900GT, שהיה אצלו שנה וחצי אבל בקושי שיחק במשחקים, רציתי לשים אותו במקום הGF7600 GS שנמצא במחשב הישן, …
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך 22' ורציתי לדעת מהי הרזולוציה שתרוץ הכי טוב ותפיק הכי הרבה מ-GTX-260 ובו בזמן לא תכביד עליו יותר מדי(אני יודע שה-GTX280 למשל מתאים לרזולוציות טבעיות של מסכי 28-'30') יהיה נחמד אם תוכלו לתת קישור לטבלה שמראה רזולוציות שמתאימות לכל כרטיס ועוד דבר, שאלתי בפורום אוברקלוקינג וקירור אבל לא ממש ענו לי שם אז אני אנסה פה(שאלה בקשר לקירור כרטיס מסך): "שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי לנושא השאלה אין קשר לאוברקלוק אבל הוא קשור לקירור. אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך מסוג GTX260 ובנוסף לו אני גם מחליף את הספק לENERMAX PRO 625W, ורציתי לדעת אם יש צורך בהוספת מאוורר או גוף קירור בנוסף, כדי למנוע עבודה בטמפרטורות גבוהות(או שדי בפתרונות הקירור שקיימות כבר על גבי הכרטיס עצמ…
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
קיבלתי מחשב חדש ביום ראשון מאייבורי, כל הדרייברים והחפצים השונים הגיעו בקופסא מרוכזת אחת של הלוח אם. יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם לטלוויזיה (יציאה אחת מצד אחד ושלוש מצד שני) ומתאם HDMI-DVI בחוברת הוראות ראיתי גם ציור שמסביר איך לחבר מסך אנאלוגי עם חיבור VGA בעזרת מתאם ולדעתי אמור להגיע מתאם כזה בקופסא. מישהו קנה את הכרטיס ויכול לאמת ? אם כן, מה לעשות ? להתקשר לאייבורי ולבקש מתאם ?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
האם יש כרטיס מסך שאפשר להחליף בו רכיבים (למשל מעבד \ זיכרונות ) ? ואם כן איפה אפשר ליקנות וכמה הוא עולה ?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חג סוכות שמח לכולם ! אני עומד לפני רכישת מחשב חדש : INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO GIGABYTE GA-EP43-DS3L ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU (כבר קיים) 4GB קשיח 320GB נותר לי רק להחליט על הכרטיס מסך כשהשקט והטמפרטורה בחשיבות עליונה (ללא OC) לאחר קריאה בפורום צמצמתי את האפשרויות לכרטיסים הבאים : POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 PCS+ 512MB GDDR3 - RETAIL GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 1GB DDR3 : GV-R485OC-1GH - MULTICOOLING - RETAIL Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB Twin Turbo PCIe Twintech NVIDIA® GeForce 9800GTX + 512MB DDR3 PCI-Express מי לדעתכם יהיה השקט השקט מכולם? (ללא התחשבות בביצועים)
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש (בלי כרטיס מסך) שכלל: Intel Core 2 Duo E8400 זכרון 2GB השאלה שלי האם בעזרת ה-ATI Radeon HD 4850 ירוצו משחקים כבדים על ההגדרות הכי כבדות חלק (בלי קטיעות!), כגון: Crysis, Microsofot Flight Simulator X? כמובן זה ביציאה מנקודת הנחה שיש לי מסך "צנוע" Samsung LCD 17, כלומר רזולוציית 1024x1280. אם לא, אפשר המלצה לאיזה כרטיס מסך שכן יריץ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
חבר שלי הציע לי את הX1800XL ב 180 ש"ח הכרטיס אכן תקין ועובד אצלי ,הכרטיס ללא אחריות או לשלם 390 ל HD 4670
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות במחשב שאני קונה עוד שבוע אני קונה את הכרטיס hd4850 sapphira והשאלה היא איך החברה sapphira היא מביאה קירור טוב יחסית? 2)מתי שאני קונה את הכרטיס לא צריך להתקין משהוא מיוחד חוץ מהדרייברים? לעדכן ביוס או משהוא שלא יהיו בעיות? 3)ל ati אין בעיות אם הכרטיס הזה אאני מפחד שיהיו בוא תקלות כי שמעתי שיש הרבה ילדים עם בעיות בכרטיסים של ati יהיה לי לדעתכם בעיות? בבקשה תענוו זה דחוף ליי רצחח
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איזה דרייברים כדי להוריד ואיך אני מעדכן את הביוס של הכרטיס לביוס החדש של ספיר? תודה מראש!! וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זה הלוח אם הוא יחזיק את הכרטיסי מסך האלה? (תגידו מה כן ומה לא) 8800GT 8800GTS 9800GT 98000GT Super 9800GTX 9800GTX+ תודה מראש, רועי!!
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי כרטיס חדש של HD4850 הקודם שלי היה 7600GT והתוכנות זיהו אותו יופי, יכול להיות שהתוכנות לא תומכות בATI?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך סבבה למשחקים עד 600 ש"ח אשמח לקבל המלצות בנוסף יש לי כמה שאלות כלליות בנושא: 1)מה ההבדל בין PCI-E ל PCI-E2? האם השני דורש לוח אם מיוחד? 2)האם יש הבדל משמעותי בין DX10 ל DX10.1? האם כדאי להשקיע בזה? אם אפשר גם לקבל חוות דעת על הכרטיסים הבאים: 1)9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 של GIGABYTE 2)9500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 של ZOTAC האם זו נחשבת חברה טובה? תודה מראש על העזרה
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המפרט בצד. את הרטיס מסך הבאתי לפני מספר שבועות... הבעיה היא שכאשר אני משחק משחקים כבדים אחי 10 דקות ככה המחשב פשוט נכבה, שום מסך כחול שום ריסט, נכבה. בדקתי עם OCCT את המעבד, עם MEMTEST את הזכרונות, הכל תקין. על הכרטיס מסך מותן קירור רציני והוא מגיע במקסימום ל55 מעלות. לקחתי את המחשב לטכנאי לפני מספר ימים בכדי שרק יבדוק לי איפה הבעיה, הוא אמר שהספק בסדר גמור וזה הכרטיס מסך תקול, זה הגיוני? פשוט בחיים לא יצא לי לשמוע על תקלה כזאת בכרטיס מסך.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 עם כרטיס NVIDIA 5200. קניתי משחק מחשב הדורש כרטיס NVIDIA 6200 ומעלה והמחשב שלי תומך רק ב AGP 4 (אפילו לא 8). מישהו יודע איפה למצוא כרטיס כזה- אפילו ביד שנייה?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן לא יודע איזה כרטיס ליקנות למחשב מישו עזר לי פה ואמר שעדיף לי בתקציב שלי למחשב (2500-+) ליקנות את ה4850 לעומת הGTX עכשיו השאלה עם הוא באמת כרטיס טוב? למה אני מכיר רק את הגיפורסים ובקושי שמעתי על דברים אחרים ואני גם לא יודע איזה ספק צריך לזה..... אם תוכלו לעזור לי גם באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=367018.10 בבחירת מחשב זה יעזור לי מאד! תודה לעוזרים ;D
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס Radeon 4870 OC 1GB של חברת Connect3d. הוא גם מומהר וגם בעל זיכרון מוגדל של 1 GB ויש לו מחיר מצוין של 1480 ש"ח. אני לא מכיר את החברה הזאת. אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אתמול קניתי כרטיס מסך 9800GT מ-KSP שכנראה לא תקין.. מחר אני יגיע לשם בבוקר, אני מאוד מקווה שהם יחליפו אותו במקום ולא יתחילו לשלוח לי אותו לספק ואני צריך לחכות חודשיים עד שאני מקבל תשובה. עכשיו כשאני חושב על זה, זה כן היה נראה כאילו פתחו אותו בעבר (סימן של חלק ממדבקה על הסלוטייפ שמדביק את השקית המיוחדת שבתוכה שמים את הכרטיס מסך) אבל לא נכנס לזה. מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס בודד של 4850, אני מתכוון לרכוש עוד אחד בנוסף כדי ליצור מערך CF, השאלה היא כזאת: 1. האם ניתן לשלב במקום ה4850, את האח הגדול יותר, 4870? (אני זוכר שכן) 2.מבחינת ביצועים, האם ה4850 יצור נטל ומעמסה על ה4870 (צוואר בקבוק)? פשוט, ההפרש בין הכרטיסים כבר לא כמו שהיה בהתחלה.. ואולי יהיה שווה לזרוק עוד כמה שקלים על משהו שיניב ביצועים טובים יותר.. דעתכם בעניין? (לוח DFI X48 ) ספק 1KW, קורסייר (ירכש יחד עם הכרטיס הנוסף)
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אז ככה...אני צריך 2 אפשרויות לקנות כרטיס מסך... את המרט אפשר למצוא במפרט.. אני חושב שהספק שלי חלש...אבל תגידו את דעתכם לפני הכרטיס שתביאו לי.. אז התקציב.. באיזר ה1000 שקל אם אני קונה בארץ... או 280 דולר אם אני קונה בחול.... בבקשה תתנו לי אחד בארץ ואחד בחול..
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כאן זה הפורום המתאים אך יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח לפתור אותה כשאני מנסה לראות סירטון למשל ב אתר YNET או קשת ואני רוצה להגדיל את החלון של הסירטון לגודל כל המסך אז קורה הדבר הבא: או שהמסך גדל ואחרי שניה הוא חוזר להיות קטן או שהמסך גדל ושומעים רק קול (ואז לפעמים המשב נתקע) ולא ניתן להקטין את החלון אין לי מושג למה זה קורה? ואני לא יכול לראות סירטונים על כל המסך (אין בעיה לראות ולשמוע את הסירטון אם הוא על הגודל הראשוני שלו- הגודל הקטן) כל פיתרון התקבל בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אתמול קניתי 4850 ואני רואה בתוכנה GPU Z שהוא עובד על 60 אחוז ( הטמפרטורה נעה בין 40 - 42) איך מורידים את המהירות?יש מדריך מפורט?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם הכרטיס הנ"ל, שהבנתי שהוא הכי חזק כיום יספיק להריץ לי את כל המשחקים על 1920X1200 עם כל הפילטרים והאפקטים? המסך המיועד הולך להיות DELL 2709W... ועוד שאלה.. כדאי לקנות לו קירור שונה ממה שהוא מגיע איתו? אני הולך לשחק דיי הרבה.. ואם כן, איזה קירור הכי מומלץ ?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-