עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי היום מסך חדש (2243BW), ויש לי 8800GTS 512MB. באיזה רזולוציה כדאי לשחק? האם ב1680X1050? הרזולוציה הטבעית ממש גבוהה והביצועים יהיו לא משהו. איזה רזולוציות אתם ממליצים? תודה?

2. 1. אני עכשיו קונה מחשב עם 280gtx אבל כרגע יש לי מסך vga, בע"ה מתכנן בעתיד הקרוב לקנות מסך dvi רציני אך לעת עתה אשמח לדעת אם אוכל להשתמש במסך הזה עם הכרטיס מסך הזה (שמעתי שיש ממיר כזה מvga לdvi) 2. יש דרישות מיוחדות ל 280gtx מבחינת לוח אם? אני מתכנן לוח אם ep43-ds3l זה יהיה בסדר עם gtx280 ? לא מתוכנן oc ולא sli\cf . אשמח לא לקבל הערות על הכרטיס עצמו, זה מה שבחרתי אחרי הרבה חפירות..

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by dani007,

יש לי תבעיה בכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE ונכנסתי לאתר שלהם וראיתי את הדגם כמו אצלי ושאני צריך לעדכן את הביוס עכשיו אני לא מבין בהוראות מה לעשות? מישוהו יכול להסביר לי? בבקשה מתחנן!

4. הי, אני מקווה שאני בפורום הנכון... יש לי כרטיס ATI 1950XT ויש לי שני מסכים שמחוברים אליו במצב EXTENDED. האחד הוא מסך "19 CRT של פיליפס והשני LCD HD. יש אפשרות להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהם? תודה מראש וחג שמח

5. Started by Darking99,

היי לכולם.. אני צריך הדרכה לגבי עדכון הביוס של הכרטיס הזה כי הוא רק מביא לי עצבים.. אם בבקשה מישהו יוכל לעזור לי כי זה נורא מתסכל עם הכרטיס הזה.. תודה מראש

6. שלום לכם הגולשים אני רוצה לדעת אם אני יכול להריץ משחקים בהגדרות מקסימליות במסך 26" של SUMSUNG 1920X1200 עם כרטיס 8800GTS 512MB המפרט שלי: לוח אם :Maximus 2 formula מעבד:Q6600 זיכרון : G.skill ddr2 800mghz 2GB ספק כח :Zalman 1000W קירור מים : Thermaltake Big Water 760i כרטיס מסך : BFG Gforce 8800GTS (G92) oc

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by TrueNS,

במפרט ייצרן רשום שהלוח חייב לתמוך ב NVIDIA HybridPower- enabled האם הלוח Asus P5N-D תומך בכרטיס ובSLI-??

8. Started by vale,

לאחר שהתקנתי את הכרטיס התאפשר לי לשחק ב-GEARS OG WAR על ההגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1680 1050. כמובן שהמראה מאוד השתפר והפירוט של כל הפרטים במשחק באמת מצויין, אבל משום מה יש לי כאלו טיקים במסך(מן גלים כאלו), ובשלבים מסויימים המשחק קצת נקטע ולא רץ חלק(לרוב הוא רץ חלק) ובעקבות זאת אני מעריך שאני מקבל FSB קצת נמוך, בסביבות ה-30 ואולי נמוך מזה, עכשיו GOW זה לא קרייסיס, זה צריך לרוץ חלק לגמרי ונראה לי עכשיו שהמעבד כמו שכבר אמרתם לי אכן קצת מגביל את הכרטיס ונראה לי שאני אחליף אותו(אשמח לקבל המלצה), חוץ מזה החלטתי להחליף למארז קצת יותר מרווח עם פתרונות קירור מובנים כי הספק והכרטיס יצרו שם קצת בלגן ואין זרימת אויר טובה. ואולי אתם יודעים איך להגדיר שמהירות המאוורר של ה-260 ת…

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by doctor80,

קניתי ביום שישי מחשב ב ק.ס.פ ובחרתי בכרטיס מסך של ATI דגם 4670 . יש לי טלויזיה רגילה עם חיבור RCA (אדום,לבן,צהוב) ואני מעוניין לחבר את המחשב אליה . מה ששמתי לב זה שאין בכרטיס מסך חיבור S-VIDEO (כנראה,המחשב עדיין לא הגיע אלי ) ויש שני חיבורים אחרים . לא משנה. שאלה: האם יש כבל כזה שאוכל בעזרתו להתחבר מהמחבר של כ.מסך ל RCA של הטלויזיה? ואם כן איפה ניתן לרכוש אותו ? ואם כן , האם יש אפשרות שהצליל יצא מכרטיס מסך לטלויזיה ולא לרמקולים של המחשב ? לי זה חשוב כי המחשב נמצא כ 12 מטר מהטלויזיה וזה יהיה קצת דפוק לשמוע סאונד מהפרוזדור ולא מהטלויזיה בסלון. אשמח לתשובה. תודה , ליאור.

10. Started by MentalisT,

למישהו יש מושג מאיפה משיגים את הכרטיס הזה? איפה יש אותו במלאי?? אני מדבר על זה שיש באתר של KSP עם הקירור המיוחד ויציאת הHDMI לKSP אין אותו במלאי.. למי יש? :s05: תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Lanzar,

נאמר ולא, זה משנה אם אני מחבר שני 8800GT מחברות שונות ?

12. איזה כרטיס הכי כדאי בטווח של עד 1500 למשחקים כבדים כולל פילטרים? יוצאים כרטיסים חדשים שכדאי לחכות להם? המפרט q6600 gigabyte p45ds3r 4GB ddr2 800 enermax 620w liberty כרגע אני עם מסך 17 אבל בעתיד יהיה 22, ואני משחק גם על LCD32

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום וחג שמח אני עומד לקנות מחשב חדש +ומסך ASUS MW221C . ורציתי לדעת עד כמה חשוב הכרטיס מסך למחשב שמיועד לאינטרנט ואופיס בעיקר עד כמה ישפר הכרטיס מסך את איכות הצפיה והאם ההבדלים גדולים. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח אם ? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by lader,

שלום לכולם אני מתכוון להזמין מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. הייתי סגור על ה 4870 אבל הציעו לי בחנות מחשבים את ה9800GTX בטענה שאם אני מתכוון ללכת על משחקים חזקים כדאי לי לקחת NVIDIA. צריך את עזרתכם כדי להחליט, תודה מראש.

• 46 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. היי הכרטיס הבא: Palit nVIDIA GeForce 9400GT Super 512MB PCIe מתאים למשחקים כמו GTA5 או red alert 3?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by Nikiller,

היי! בדיוק אתמול מכרתי את הכרטיס הישן שלי(88GT) ואני רוצה לקנות חדש..הבעיה היא שהכרטיס הקודם לא הספיק לי,וחשבתי להביא עוד אחד כמוהו לSLI אבל ראיתי שאין להשיג יותר...אז הוא נמכר. עכשיו אני רוצה כרטיס (או מערך) שיתן לי את המקסימום ברזולוציה 1680X1050 כמובן עם AA ו AF עם FPS שחיק. את ה 9800GT SLI אני יכול להשיג ב 1200 שקל בערך.. ואילו את ה GX2 ב כ-1500-1600 שקל. עכשיו השאלות: מי מהם יותר משתלם? האם הזלמן ZM-600HP יחזיק אותם +שלושה דיסקים ומעבד 6400 BE? והאם אני אקבל את המקסימום שאני רוצה...? (רצוי SLI כי אני מביא M750SLI-DS4) אבל!! אם אתם ממליצים ATI אז אני אקח לוח עם CF... NIKILLER

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. רציתי לשאול את דעתכם... האם זה הגיוני שאני אמתין לכרטיס מסך שהוזמן עם מחשב חדש מתחילת חודש יולי. הכרטיס הוא: GTX 260 XXX (הכרטיס החלופי שקיבלתי עם המחשב הוא 8800GT) יש לציין שכבר שילמתי על ההזמנה ביום שלקחתי את המחשב, את כל הסכום 8000 ש"ח, כולל את העלות שהכרטיס שעדיין לא קיבלתי, עלות הכרטיס היא 1500 ש"ח, אבל קיבלתי כרטיס חלופי ב- 500 ש"ח. מה אתם ממליצים לי לעשות? :s05:

18. אחרי הרבה התלבתויות קניתי את ה9800GT ואפילו מצאתי מחבר של 6PIN רק ב 10 שקל! עם הכרטיס קיבלתי כבל קטן צד אחד כמו מאוורר צד שני 2 פינים שחורים (אני חושב שזה קשור לסאונד של ה)HDMI לאיפה אני מחבר את זה! (יש לי לוח אם P35 NEO של MSI הכל מופיע במפרט שלי)

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by tzr84,

שלום, אני רוצה לשדרג את הכרטיס שלי, כבר מתיישן... חשבתי על - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 יש לי ספק ג'נרי די חזק ויציב 500W התקציב 900 ש"ח המפרט בצד ימין. האם המערכת שלי תחזיק כזה כרטיס או שהייתם הולכים על משהו אחר...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם בזמן הקרוב אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש עד 1000 שקל בלי שום חריגה. זה המחשב שלי: Intel C2D E6750 Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945GC System Memory 1GB NVIDIA GEFORCE 8500GT Disk Drive 250GB WD אז הנה ההתלבטויות: http://skypc.co.il/pl_products~8~0~101-82-758.htm אני לא יודע מה לבחור מבין כל אלה.... או זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 ועוד אחד המליץ לי על הכרטיס הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 אני לא יודע מה לקחת... תודה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ron533,

הי, יש לי 4850 של ספייר, שכידוע די מתחמם, בין 70 -80 מעלות במנוחה ביום רגיל עם קרור סטוק (עלוב ביותר). קראתי ברשת על עדכוני ביוס שמורידים את התדר מעבד והזכרון במנוחה מ MHZ500 ו 750MHZ ל 160 ו 500 וכך תורמים לקירור שלו לפחות במנוחה. http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/152 האם מישהו ניסה והתנסה בזה? האם מומלץ? עובד טוב? מה השלבים המדוייקים לעדכון הביוס , ואיך מחזירים חזרה לביוס הקודם אם נדפק? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  22. אז ככה חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בארצות הברית. ראיתי את המלצות בדיון הנעוץ, אבל יש היום אפשרות לעשות DUEL לכרטיסי מסך ATI. מה הכרטיסים שאתם הכי הייתם ממליצים עד לתקציב אלף ש"ח. אין בעיה בהספק חשמל או לוח אם. (אחר כך אני אבדוק את המחירים שלהם בארה"ב) תודה מראש :-*

23. המפרט של המחשב מימין.. חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך ולהוציא את המיץ מהמחשב הזה עד הסוף. אם זה בכלל יתן לי שיפור בביצועים, על איזה כרטיס כדאי ללכת? חשוב להדגיש שהזיכרון שלי הוא 2GB ולא כמו שכתוב במפרט. תודה ושבת שלום!

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by TAMIRRR013,

תגידו שמעתי שבכרטיס Hd4870 מומלץ מאוד לעדכן ביוס לכרטיס כי שמעתי שיש בעיות עם ה 4870 אז השאלה שלי עם גם ה 4850 עושה בעיות וצריך לעשות לו עידכון בביוס?

25. Started by oryosef1,

שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך inno3d 9500 521MB התקנתי מע' הפעלה ויסטה אולטימט 64 ביט. בעדכונים האוטומטיים הוא מצא לי שצריך לעדכן את הכרטיס מסך. לאחר שעדכנתי וכיביתי את המחשב, כשהויסטה עולה בשלבים הסופיים (כשעלה כבר שולחן העבודה) המסך נהפך לשחור ונכבה כאילו הוצאתי את הכבל בין המסך לכרטיס מסך. בינתיים עשיתי שחזור מע' וכרגע אני עובד בלי דרייבר לכרטיס מסך השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי להתקין דרייבר שיעבוד? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים