כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
סורי על הכותרת אבל זה פשוט ככה הדלקתי היום את המחשב פתאום אני רואה רזולוציה ענקית,הARRO בכלל לא עובד בדקתי במנהל התקנים אני מקבל שגיאה קוד 12:להתקן זה אין אפשרות לאתר מספיק משאבים פנויים בהם באפשרותו להשתמש. (קוד 12) אם ברצונך להשתמש בהתקן זה, עליך להפוך אחד או יותר מההתקנים האחרים במערכת ללא זמינים. ניסיתי להתקין את הדרייבים הכי חדשים שיצאו בשבילו(בלי להסיר את הקודמים),אבל גם זה לא עזר אז עכשיו אני ינסה עם להסיר את הקודמים מקווה שזה יעזור פתאום זה קרה לי אתמול הכל היה בסדר תודה לעוזרים ד"א
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האם יש עוד חברות כמו Nvidia או ATI ?? הכוונה חברות אחרות שמיצרות כרטיסי מסך?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מבין אלו כדאי לרכוש (עדיפות לג'יגבייט או לאסוס) רזולציית משחק שאני משתמש היא 768*1024 או שעדיף בכלל 8800\9600 תודה מראש נ.ב המפרט שלי כרגע הוא : מעבד e6750 זיכרון 2 ג'יגה DDR2 800NHZ לוח אם של אינטל dragon tail מארז אנטק סונטה 3 יצטרף יחד לקנייה עם הכרטיס החדש
-
- 24 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1950 pro של GIGABYTE, אני מנסה להריץ COD 4 על האיכות הכי נמוכה והרזולוציה הכי נמוכה ואז המחשב נתקע, מופיע לי מסך שחור ואחרי כמה שניות מופיע הDEXTOP עם הודעה של VPU RECOVER. עדכנתי לדרייברים הכי חדשים מהאתר של ATI AMD, פירקתי את הקירור של הכרטיס מסך, חדשתי את המשחה הטרמית ועדיין לא עזר (אני לא הצלחתי למדוד טמפ' בכרטיס מסך, ניסיתי את כל התוכנות האפשריות, אני חושב שאין לכרטיס מסך טרמומטר..). מפרט מלא: E6750 @ 2667mhz 2gb 667mhz P35DS3R segate 250gb אני רק רוצה ליהיות בטוח שהבעיה היא הכרטיס מסך כי אם כן אני אקנה איזה 4870 או 4890.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס טלויזיה שיוכל להתחבר לממיר של YES אם אופציה חשובה מאוד להקלטת סרטים למחשב, סרטים ארוכים במשך של שעתיים שלוש באיכות טובה האם יש אפשרות לדבר כזה, אם כן כמה הוא עולה, עד כמה האיכות תיהיה טובה ואיך מקודד הסרט שלא יתפוס לי 1273798 גיגה... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חוץ מבhttp://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 אני לא מוצא כלום על הכרטיס כולל באתר של Twintech :s05:
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
1050 * 1680? שימושי אינטרנט וסרטוני וידאו בלבד.
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני משחק משחקי מחשב כבים יחסית איזה כרטיס מסך כדאי לקחת? אני תמיד עבדתי עם gforse אבל מעוניין לשמוע דעות התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בין 800-1500 איזה כרטיס יספק תמורה טובה למחיר? תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. הדילמות לקניית המחשב עדיין בעיצומן.. כמעט הכל סגור אבל אני צריך שאלה אחרונה בנוגע לכרטיס המסך.. ה- Asus nvidia GeForce 8600GT silent 256mb pcie תומך ב- DX10? אם לא או אם יש לכם המלצה אחרת לכרטיס מסך בסדר גודל של עד 1000 ש"ח, תרשמו את הדגם בבקשה.. בתודה מראש, borissurets
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל, המחיר והקטוגריה תואמים? תקנו אותי אם אני טועה. הציעו לי לקנות ATI X1950PRO. לפי מה שהבנתי זה כרטיס HIGH-END רציני, אך הוא עולה כסף רב (1,200). יש לכם דגמים קצת יותר זולים להמליץ לי עליהם ? בסביבות ה700-800 שקל. אולי גם 900, אפשר גם להציע כרטיסי MID RANGE. (כרטיסים כאלה עדיין יריצו משחקים בכבוד הראוי, הלא כן?) בנוסף, לשם וידוא הבנתי בתחום, אני הבנתי שNVIDIA עובדת בתאימות טובה יותר עם מעבדי AMD ואילו ATI עובדת טוב יותר עם INTEL. קשקוש בריבוע או שיש משהו בדבריי? ??? ורק לשם ההבהרה, אני מניח שהתשובה לשאולתיי נמצאת איפשהו בFAQ או ברשימה של כל הכרטיסים המצויים בשוק בהודעות הנעוצות, ניסיתי לעבור עליהם, אך הלכתי לאיבוד בין כל המידע הטכני. לכן אשמח לקבל המלצה. תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
את המחשב כבר הזמנתי כרטיס מסך RADION 9600 XT 256M עכשיו אני צריך מסך שימוש:משחקים סוג מסך : TFT גודל: 17 חברה : כאו אני חושב שיש לי בעיה, LG אני יכול לקנות רק מסך של LG או PHILIPS כי יש לי זיכוי של 2000 שקל בערך יש לכם המלצות...אני לא רוצה להידפק במשחקים ויהיה לי יותר קל עם מסך של LG תגידו לי שיש דגם טוב....ואני כמובן מוכן להשקיע יותר מה 2000 שקל
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני ירצה בעתיד כמובן לבצע O.C לכרטיס ולפני כן אני רוצה לבדוק מה הטמפר' הנוכחית של הכרטיס ומה לאחר פתיחת הצינורות ( לשלב ההתחלה ). בעזרת איזה תוכנה ניתן לבדוק זאת ?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים כמו HL2 וDOOM 3 בצורה חלקה ברזולוציה קצת יותר גבוה מ640*480 כמו 1024*768 או 800*600 ושאר ההגדרות בינוניות או גבוהות. אני לא מאלה שמיתלהב מכרטיסי מסך וגם לא איזה ילד משועמם שמודד את מספר ה-fps...אני רק לא רוצה שהמשחק יעבוד לאט, שכרטיס יהיה כמה שיותר זול וכמ ובן יענה על הדרישות שלי.אני צריך כרטיס לשנה-שנתיים מקסימום. אפשר גם משומש אבל תביאו לי לינק למשומש. תודה רבה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך Gainward powerPack Ultra/1460pcx, GeForce 6200 , TurboCache DDR2 ,128MB Supporting 256MB ובמשחקים אחרי בערך רבע שעה שאני משחק מתחיל לעשות קווים מוזריםם וכל המסך משתוללל... ולקחתי אותו לבדיקה ואמרו לי שהוא תקין לגמרי והכל בסדר גמור והם לא יודעים בכלל מה אני רוצה אתם מבינים?!?!? אז תעזרו לי פה בבקשה בעניין הזה ואיזה כרטיס מסך נורמליי ועם הגדרות סבבה הגדרות ממוצעות למשחקים שהם די רמה... תודהה לכם מקווה שתוכלו לעזור לי!!
-
- 10 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ג'יפה 5200 עם יציאה לCRT ועוד יציאה מוזרה עיגול עם 4 חורים בצדדים ואחד מרובע באמצע לא יודע ??? ??? איזה כבל אני צריך לקנות כדאי לצפות בסרטים דרך המחשב? נ.ב. נתקלתי בתמונה הזאת.. וזה לא החיבור שיש לי..החיבור אצלי שונה פה יש 8 חורים אצלי רק 5 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב Intel Core 2 Duo E4400 Box IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB 2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 F2-5400PHU2-2GBNT מישהו יכול להתאים לי כרטיס מסך טוב בעלות של בסביבות 800 שקל.. תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום. תכננתי לקנות את הכרטיס הבא: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697615 למסך 2007FP, אך בעקבות הכתבה יציאת כרטיסים חדשים בעוד כמה שבועות האם כדאי לחכות ליציאת כרטיסים חדשים? האם צפויה ירידת מחירים כשהם יגיעו? האם יגיע כרטיס עדיף? תקציב עד 400 ש"ח. שימושים: צפיה בHD לא ממש למשחקים
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
זה הולך להיות רק על הנייר או שמעוד יומיים יהיה אפשר גם לרכוש את אחד מהכרטיסים החדשים ?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אחרי שאתמול קניתי את ה- XTREME 5850 שאני מבסוט ממנו סה"כ, הסתכלתי היום ככה בפרטים שלו בקטליסט ואני רואה 128 BIT MEMORY BANDWIDTH ואני זכרתי 256 ביט שהסתכלתי באתר של ספייר אז נכנסתי שוב לאתר שלהם וכן רשום בכל מקום 256 ביט ! מה לעזאזל... ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איך שאני מדליק תמחשב מסכים כחולים ארטיפקטים על שולחן העבודה והמאורר שעליו פועל. ראיתי פה מישהוא שגם פתח אשכול כזה ואמרו לו לבשל אותו והביאו לו סירטון, עכשיו ראיתי תסירטון אבל לא אמרו על איזה מצב לשים תתנור? גריל מאוורר חח? וגם לא אמרו כמה מעלות לשים ועוד שאלה זה משנה הצד שבוא אשים את הכרטיס בתנור?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אחרי AMD, מגיעה תורה של NVIDIA לחשוף דוחות כספיים שמחטיאים את הציפיות - ופוגעים בערך השוק בצורה חדה לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלומות , ברשותי כרטיס 9800פרו של MSI ואני רוצה להפוך אותו לXT. שמעתי שאפשר לעשות זאת בעזרת משהו שנקרא סופטמוד במקום לצרוב ביוס חדש. מישהו יכול להבהיר את הנושא ו\או לספק יותר פרטים?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כבר מחשב , עכשיו אני רק צריך מסך , בהתחלה רציתי לקחת את המסך: ViewSonic E90f+SB ב1100 שקל! שהוא ניראה לי שווה מבחינת המחיר , והתוצאה.. לא המליצו לי על המסך הזה.. אמרו שהוא לא משהו ועדיף להוסיף עוד כסף בשביל המסך הזה:VIEWSONIC G90F+B ב1695.. האם הוא באמת שווה וטוב? והאם הוא שווה את המחיר? ושווה להוסיף עוד 600 שקל מהמסך ב1100??מה אתם ממליצים? חוץ מזה אני שם נגיד על המסך היקר 1700 שקל, האם אני עושה את הקניה הנכונה או שיש בתקציב הזה מסכים אחרים יותר טובים? או שאני ילך VIEWSONIC G90F+B והוא הכי טוב?למשחקים סרטים והכי איכותי?ומתאים לכרטיס מסך 7800 gt כי זה הכרטיס שלי.?? תגובות בבקשה אני רוצה היום להזמין את המסך! ?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני לא שואל לגבי DOOM 3 ,שיוצר כדי להצדיק את קיומו של GF 6800 האם צריך 256MB או שזה גם גימיק שיווקי ?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי HD5850 בודד ולוח תומך CF אני חושב על להוסיף כרטיס פיזיקה, יש לי GT9500 ואני חושב להוסיף אותו אז.. מה צריך לעשות ? ^^"
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-