עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה אתם אומרים שווה לקנות את GIGABYTE GEFORCE FX6600 256 MB/DVI ב673.85 ש''ח ?

2. Started by naortal,

במהלך המשחק הבהב לי המסך כמה פעמים ואז ההגדרות של הכרטיס מסך נפגלו כאילו הוא משתמש בהגדרות הכי מינימליות ובמנהל ההתקנים הוא רושם לי על ההתקן את הבעיה הבאה : ‏‏Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) אשמח אם תוכלו לסייע פה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by frogface,

האם כדאי לקנות עוד כרטיס 8800GT ב350 ש'ח כדי לעשות לו SLI כך שיצא 8800GT X2 כמה תוספת לביצועים זה ייתן למשחקים אני מבקש שתגידו ברמות של אחוזים ? האם כדאי לוותר על הרעיון כי אולי זה לא שווה את ההשקעה וכדאי ללכת על כרטיס חדש ? המפרט שלי בצד המעבד עבר המהרה ל 3GH מסך 19 של LG L1952TQ רזולוציה 1280*1024 מתוכנן להחליף מסך בעוד כמה חודשים משחק במשחקי FPS למינהם ולדורותיהם בברכה ארז

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לחבר שלי יש מסך סינק מאסטר 1200 NF של סאמסונג כמה לימכור יד שניה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kadosh360,

אשמח לחוות דעתכם לגביי הכרטיס הזה, האם יש כרטיס של NVIDIA במחיר זהה שיכול להתחרות בו? (כי תמיד העדפתי NVIDIA ) ואף פעם לא עבדתי עם כרטיסים של ATI. ואם כן ATI - אז מה ההבדל בין החברות השונות שמוכרות אותו למשל : / asus / sapphire / Gigabyte ? למה המחירים שונים ועם אותו שם? אשמח לתשובה בנושא זה תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by CaRTeR,

כמו שהכותרת אומרת חוות דעת ואייך המסך הבא http://www.brain-box.co.il/estore/catalog/product_info.php?cPath=1_6_203&products_id=423〈=he לא מבחינת המחיר מבחינת ביצועים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by omerba,

למרות חיפוש בגוגל לא מצאתי מבחן שבודק את שניהם, וזה נראה לי שזה נדרש מכיוון שלשניהם יש את אותו מחיר. מה הייתם קונים? לGTO2 יש 16 צינורות לעומת רק 12 של ה6800 אבל ה6800 תומך בשיידר 3 אני ממש בהתלבטות

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by L1ron,

יש לי מחשב חדש חזק , וטלוייזית LCD חדשה 32" FULL HD. יש דברים שאוכל לעשות בשביל שאראה הכי טוב ואנצל את המחשב שלי כמה שיותר ובצורה הכי אופטימלית? לדוגמא :נגן שרואים דרכו יותר טוב ..הגדרות מסויממות..וכו' .. ועוד שאלה קטנה-יש לי מחשב חדש והורדתי את המשחק METRO 2033 ,יש בהגדרות AA X4 ו AA X 16 , 16 זה איכות יותר טובה? והמחשב שלי זה HD 6850 Intel Core i5 2500K 4GB 1600MHZ זה אמור לעבוד בצורה הכי טובה על ההגדרות הכי גבוהות , לא? וכדאי להשים AA16 בהגדרות?

9. Started by narlat1,

שלוםםםםם קניתי עכשיו מחשב טוב עם 7800GT ואני עם מסך NEC ACCUSYNC 72VM ''17 קודם כל, אני רוצה בבקשה חוות דעת על המסך... עכשיו..אני יודע שהמסך מגביל את הכרטיס מסך בגלל הרזולוציה...יש לי בסלון טלויזיה 30'' LCD של GRUNDIG ותהיתי אם אני אחבר מדי פעם את המחשב סתם בשביל חווית משחק, אז תהיה לי רזולוציה גבוהה יותר מהמסך מחשב?כאילו המסך לא יגביל את הכרטיס מסך?? :s05:

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Aner,

?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by nir987,

הדמו החדש של PES2010 לא רץ אצלי הכי חלק..וכרטיס מסך שעלה לי 800 שקל ציפיתי שמשחקים כאלה יריץ תמיד..מה גם שזה יותר חזק מהדרישות המומולצות.. וגם GTA רץ אצלי על 30 FPS... יש מצב שהמעבד שלי גורם לפחות ביצועים?(יש לי 6300 דול קור)..שווה לי לעשות אובר קלוק אולי?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. השמועה נכונה? כי היא רצה כבר בכמה פורומים בחו"ל ומספרת על ראיון עם המנכל של AMD. כידוע סדרת 58XX לא מציגה יכולת מספקת של טסלציה בDX11 ובואו של הפרמי רק הוסיף שמן למדורה. האם נראה כרטיסים מסדרה חדשה כבר השנה? אני מתלבט כי אני עומד לרכוש 5850 ומתברר שעוד כמה חודשים הוא כבר יהיה שווה פח.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ^^^ תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by leok0,

שלום יש לי בעיה ברזולוציה של המסך קניתי מסך 19 פיליפ ואני רוצה לשים לו רזוציה 1280*1024 או 1440*900 אין בעיה הוא מקבל את זה אבל שאני מגדיר גם טלבזיה כבר לא נותן טלביזיה 21 CRT אם משדר אל חוטי הכרטיס מסך 8500 GT 512 INNO קירור פאסיבי windows vista אני מחבר את המסך דרך DVI

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by maximum,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך בגודל של כ-26" שיאפשר לי לעבוד מולו ביישומים הרגילים של המחשב ואינטרנט וגם לצפות בסרטים רגילים (לא HD). 1. איזה כרטיס מסך צריך להיות בשביל מסך כזה באופן כללי? 2. ברזולוציה של מסכי מחשב כאלה רשום 1920x1200. האם הכרטיס מסך חייב לשדר ברזולוציה זו, או שאפשר שהיא תהיה נמוכה יותר? 3. איזה כרטיס מסך צריך בשביל שיתאים ל samsung t260hd? הקישור: http://www.samsung.com/il/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS26TDDSUV/EN&fullspec=F 4. האם בשביל הצרכים שלי אפשר לקנות פשוט טלויזיה עם חיבור DVI או שלא כדאי? ואם לא כדאי - אז למה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by patrick,

שלום אנשים, ברשותי כרטיס 6600GT של GIGABYTE בתושבת PCI-E שמעתי פעם על פתיחת צינורות עיבוד בכרטיס.. האם זה אפשרי? ואם כן אז איך? אני זוכר משהו על תכנה RIVA TUNER אבל הקטע שאני לא מצליח להבין שם איפה עושים זאת.. אם בכלל עושים זאת משם בכל אופן אני צריך תמיכה בנושא , תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by KingYes,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של HD6950 של SHAPPIRE.. האם יש איזה הגדרות מומלצות לניצול טוב יותר של הכרטיס בהגדרות של החבילה שבאה עם הכרטיס? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום אני מחפש כרטיס מסך שהוא עם חיבור PCIE בעל 32 או 3 יציאות אנלוגיות(VGA או חיבור RCA) זה יעזור לי המון מי שימצא זאת תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. !מצרף סרט של אינטל שמדגים בעיה שיש לי בכרטיס מסך ( הסרט מדגים את המעבד החדש ואני מתייחס לתופעות של כרטיס מסך ) התמונה לא יציבה רועדת 60FPS +/- , עצירות קלות הבעיה שלי כמו בתמונה משמאל בסרטון השאלה שלי : איך קוראים לתופעה הזאת והאם רק כרטיס חזק יותר יפתור זאת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by danieltrt,

שלום לכולם היום ראיתי את הכרטיס HD 4870 הזה ב880 שקל http://skypc.co.il/pl_product~AX4870512MD5~8~0.htm איך הוא בהשוואה לשאר הHD 4870 שעולים הרבה יותר בסביבות ה1200 שקל? ואיך הקירור שלו? כדי לקנות? תודה לעוזרים. 8)

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב כבר הרבה זמן עכשיו יש את ה-6950 של SAPPHIRE בKSP http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=1082 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems אלא שהוא במבצע רק להיום ומחר ב1200.... מה אתם אומרים? ראיתי ביקורות מאוד טובות עליו ונראה לי שזה מחיר די משתלם בשבילו.....ללכת ולקנות מחר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

יש לי בעיה עם המסך LG 795FT+ אתמול קניתי את המ חשב עם הריידון9700, וכאשר אני מפעיל את המסך על 1024X768, המסך משאיר בערך רבע שחור והריפרש רייט נשאר על 60. לעומת זאת, הוא עובד ב1024X768(אני לא יודע אם בצורה הכי טובה) במשחקים. התקנתי דריברים, אבל עדיין רעיונות? תודה.

23. שלום אני זקוק לעזרתכם בנוגע לקנייה שלי... אז ככה... או לוח P45 + שני 4850 וספק 600W או לוח X48 + כרטיס 4870 אחד + ספק 650W לCF (של עוד 4870 או כרטיס יותר חזק) בעתיד. P45 - עולה 680 ש"ח X48 - עולה 1000 ש"ח שני 4850 - עולים 1800 ש"ח 4870 - עולה 1400 ש"ח ספק 600W - כ-450 ש"ח ספק 650W - כ-550 ש"ח עזרו לי להגיע להחלטה הטובה ביותר! תודה רבה לכל העונים! :yelclap:

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ylange,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי השואה בין שני המסכים הנ"ל כמו כן, מישהו יודע האם הAOC עובד ב-85HZ ברזולוציה של 1280*1024 ? בתודה מראש. נ.ב איך המסכים הנ"ל לעומת iyama pro 1401 ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מחפש כרטיס מסך במקסימום 1450 ש"ח, אם אפשר תעזרו לי כי יש לי כמה שאלות: 1) לאיזה כרטיס של ati מכביל הTI4800SE של MSI? 2) למה הTI4800SE של MSI עולה פחות (300 ש"ח פחות בpchardwar ) מה- TI4600 של MSI ? 3) האם סדרת הTI תומכים בDX 9? כי אם לא אני לא הולך לקנות אחד. 4) מה ההבדל בין hercules r9500 pro bulk ל- hercules r9500 pro retail (ה retail עולה יותר)? 5) האם יש הבדל גדול בין - r9500 PRO ל-r9700 לא PRO? |+|תודה|+|

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים