כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
יש לי על המחשב כרגע GTX 650, אני מחליף אותו ב - GTX 760 GV-N760OC-GD2 שאני אקנה בקרוב. בכמה מומלץ למכור GTX 650 יד שנייה במצב חדש עובד 100% כמו שצריך? ובכמה מומלץ למכור Radeon HD 5670 יד שנייה במצב חדש עובד 1005 כמו שצריך? תודה
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הכרטיס מסך החליט שהוא מתאבד לי (בעקבות הפעלה של משחק רב משאבים - ZUMA ) . הכרטיס הישן היה 8800 GTS . אני מחפש כרטיס חליפי (איכותי) בעלות של עד 1200 ש"ח (אין לי בעיה גם יד שנייה , הכרטיס הישן היה יד שנייה) . בעיקר למשחקים , לא מחפש כרטיס מסך שיריץ הכל על ULTRA וב 50FPS אלא כרטיס שיחזיק את כל המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו . תודה
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך GAINWARD TI 4200 GOLDEN SAMPLE VIVO! אני רוצה לחבר אליו את המצלמת הוידאו שלי כדי שאוחל לראות את תוכנה במחשב. עכשיו קיבלתי מפצל עם הכרטיס מסך בעל 4 יציאות.. שני יציאות רגילות (כמו שעושים TV OUT) ושני יצאיות(או אולי כנסיות) עגולות שבכל אחת מהן יש כניסה ל4 פינים (2 בכל צד!).. הלכתי לחנות וביקשתי משהו דומה! בכל חנות הציאו לי את אותו הכבל (היחיד שהיה) שיש לו כניסה אחת(!) כמו לשני הכניסות העגולות האילה שבמפצל ובצד השני יש שני חיבורים (אדום ושחור) למצלמת וידאו.. חיברתי הכל התקנתי את הדרייברים של הCAPTURE נכנסתי לתוכנה שבא עם הכרטיס מסך ואני לא רואה כלום! רק מדיי פעם מסים אפורים כאילה עוברים. אני אנסה לצייר לכם כיצד חיברתי את הכבלים: http://planet.nana…
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים כמו HL2 וDOOM 3 בצורה חלקה ברזולוציה קצת יותר גבוה מ640*480 כמו 1024*768 או 800*600 ושאר ההגדרות בינוניות או גבוהות. אני לא מאלה שמיתלהב מכרטיסי מסך וגם לא איזה ילד משועמם שמודד את מספר ה-fps...אני רק לא רוצה שהמשחק יעבוד לאט, שכרטיס יהיה כמה שיותר זול וכמ ובן יענה על הדרישות שלי.אני צריך כרטיס לשנה-שנתיים מקסימום. אפשר גם משומש אבל תביאו לי לינק למשומש. תודה רבה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 997 צפיות
-
-
?ati hd 4850 sli or ati hd 4890 ati hd 4870 sli or ati hd 4890?
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום. אני חזרתי אחרי סקר שוק קטן, ואכן אנלא חושב שMAG היא הבחירה הנבונה בLCD. מה שכן, ראיתי את הsamsung 910V ב2600 ש"ח. ורציתי לדעת אם זה מסך איכותי. מה המפרט שלו? אשמח גם להצעות של מסך LCD 19 של LG. בנוסף אשמח לקבל חוות דעת על המסכים 17 אינטצ' הבאים: Samsung 710N LG 1720B
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לא מזמן פרמטתי טת המחשב ועכשיו היציאת טלויזיה שבקה חיים אתם יכולים לעזור?? יש לי GeForce 2 TI עם הדריוורים האחרונים מותקנים 29.42 ואקס פי
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי כמה כרטיסי מסך מחו"ל, כרגע יש לי בעיה עם 9800 פרו, הנה כמה תמונות, כמו מה זה נראה לכם? כתוב שמה בבדיקה לארטיפקטים שהוא לא מצא כלום, בנוסף אתם יכולים להעיף מבט על הטמפרטורה. המאורר מראה 0% אבל הוא עובד, לא יודע בכמה %. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס של גיגה ביט ראדון 9000 פרו, אם אפשר גם לינק ישיר. נ.ב יש לי WIN98SE/WIN98 נ.ב2 הסתקלתי ב"הורדות קבצים" ורק התבלבלתי. בתודה מראש , יאיר
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
האם הATI HD3690 כבר יצא ?? והם כן מתי הוא יהיה בחנויות בישראל??? תןדה לכול העוזרים
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
והאם יכול להיות ש9600gt יותר חזק מ-8800gt ? סתכלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש והציעו לי כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB . אני לא משתמש במשחקים כבדים מאוד מבחינה גרפית. אני משתמש במשחקים כמו פיפא 15 שיצא gta iv ו v ( אם יצא) skyrim דברים כאלו.. השאלה היא האם הכרטיס מסך טוב ומומלץ? כי זה החלק היחיד במערך שיש לי התלבטות רצינית לגביו. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לא מוצא Review בגוגל או פה על 6600 רגיל עם DDRIII בקיצור איפה הוא עומד לעומת 5900? :s05: :s05:
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, כשקניתי את המחשב היו 2 גשרים בין כרטיסי המסך. לאחרונה קיבלתי את המחשב חזרה מטכנאי, והוא חזר עם גשר אחד. שאלתי אותו מדוע הוא הוריד והוא אמר שכך זה בריא יותר לקרוספייר אחרת אחד הכרטיסים יישרף (למרות שהמחשב עבד כך שנתיים וחצי). האם זה נכון ? תודה
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד אני בטוח שהנושא עלה פה הרבה אבל בכל זאת אני מתלבט בין HD4870 VS GTX 260 ראיתי בביקורות שיש הבדלי צריכת חשמל בין הכרטיסים, עד כמה ההבדל משמעותי? בנוסף הכרטיס הנוכחי 8800GT מגיע בOCCT בערך ל100 מעלות, האם זה נורמלי? וראיתי שהמאורר שלו פועל ב40% יש דרך לשנות זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
איזה מן אפשרויות אני צריך להפעיל/לחבות בשביל לקבל כמה שיותר ביצועים ?
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי לכולם המעבד : amd 5200+ מה יכול להיות תחליף טוב ל 8800GT שיש לי כבר 4 שנים בערך. משהו שיריץ טוב משחקים למה היום הוא כבר סוס "מת". אשמח להמלצה טובה בתקציב שרשמתי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
אתמול קיבלתי את המערכת שלי, ושחיברתי את המסך הופיעו ריצודים חזקים יחסית, חשבתי שאולי הבעיה היא בכ.מסך אבל ניסיתי גם אם אחד אחר, ולא לא עזר. גם שהמסך איזה מחובר ויש את ההודעה על המסך (משו עם SIGNAL) גם שם המסך מרצד, ז"א הבעייה 100% במסך. (ד"א כל דפיקה קלה על המסך גורמת לצורות מוזרות עליו) בכל אופן הריצודים לא נפסקים, למישהו יש פתרון לדבר או שהגיע הזמן לקנות מסך חדש ? o_O
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4844 נשמע יחסית מחיר זול מה הביצועים של הכרטיס הזה ? שווה משהו או שעדיף משהו אחר ?
-
- 17 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אהלן.... יש לי Sapphire Radeon 9600 XT 128 MB והתוצאה שקיבלתי היא 1493 ! ראיתי בפורום שיש מישהו שיש לו Radeon 9600 Pro עם מעבד פחות טוב משלי ופחות זיכרון והוא קיבל 1650 בערך (!) אני לא מבין איך זה יכול להיות??? מישהו יכול לעזור לי? וגם בתוכנה רשום לי - Radeon 9600 SERIES ולא Radeon 9600 XT אני כבר מתחיל לפחד שאולי יש לי Radeon 9600 רגיל ולא XT ואז אני בבעיה גדולה!!!!! בבקשה תגיבו.. תודה!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אהלן, אתמול הלך לי כרטיס המסך (8800GTS) ולכן אני מחפש כרטיס חדש כדי ללכת לקנות מחר. התקציב הוא עד 500 שקלים בערך כי בעתיד אני מתחנן לקנות מחשב חדש (עוד חצי שנה - מחכה לאייוי ברידג') לוח אם הוא GA-965DS3 ומעבד E6600. גייימינג הוא המטרה העיקרית. תודה לעוזרים ! =]
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
HEC Win+ 600 Retail CoolerMaster Elite 371 Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 Seagate Barracuda 7200.12 1000GB Intel Core I5 2400 Scythe Katana 3 G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 זה המחשב שיש לי.. Sapphire HD 6670 1GB GDDR5 < וזה מה שיש לי עכשיו.. איזה כרטיס הכי משתלם מבחינת מחיר-תמורה? מתי יוצאות הסדרות החדשות של NVIDIA ו AMD ? וחשבתי אולי ללכת על ה 770 Superclocked של EVGA מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
PRO או דלוקס לא משנה סקר שאני עושה כי הטמפרטורה של הכרטיס שלי גבוהה אז אני רוצה לדעת כמה הטמפ' אצלכם?
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-