עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by David Ell,

לא מצאתי בכמה אחוזים חזק ה-780TI מה-290, אז חשבתי לשאול. משתלם לקנות 780TI או 290 יעשה את העבודה? שמעתי שב-OC ה-780TI מגיע ל-30% ביצועים יותר, כמה ריאלי זה? ובגדול, ה-780 TI שווה את ההפרש מ-290/290X ?

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by taltola,

היי, קניתי מחשב חדש ובמשחקים BF3 ו-FAR CRY 3 ישנם כמה דברים בהגדרות שאני לא ממש סגור עליהם. אני יודע שהם מורידים את רמת ה-FPS אבל לא יודע מי יותר, מי פחות, ועד כמה זה פוגע. אשמח לקבל הסבר מה מהנתונים הבאים הכי פוגע ב-FPS : FAR CRY 3 V-SYNC GPU MAX BUFFRED FRAMES MSAA ANTI-ALIASING SSAO METHOD BF3 ANTIALIASING DEFERRED ANTIALIASING POST ANISOTROPIC FILTER AMBIENT OCCLUSION אם למישהו יש חשק גם להסביר מה כל אחד עושה אז זה בכלל יהיה נפלא. אבל הכי חשוב לי להבין מה הכי הרבה פוגע ב-FPS . תודה!

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by YARONGT,

שלום חברים אני צריך כרטיס מסך הכי טוב ב1000 לשדרוג מחשב של חבר לגבי ספק וזה אל תידאגו בזה אני מבין יותר פשוט עזבתי את התחום של הכרטיסים מאז אני שידרגתי לעצמי חח תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  4. או שהו מהווה צוואר בקבוק? לפי הכתבה פה: http://www.gamersnexus.net/guides/2099-intel-chipset-comparison-z170-h170-h110 רשום Chipset PCI-e Lanes x6 2.0 מה זה אומר? האם זה באמת מהווה צוואר בקבוק ל960GTX? תודה לעוזרים לדעתכם יש הצדקה ממשית לשדרג ל h170?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  5. למחשב חדש המבוסס על : AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo D* 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty 470 לוח אם Socket754 - nVIDIA nForce4-4x - MSI K8N Neo3 (PCX Support) - 3Y Warranty

• 13 תגובות
    • 950 צפיות
  6. בבקשה תעזרו עד שקניתי מחשב חדש יש לי הרבה בעיות המפרט שלי R9800P של TUL/PWORCOLR מעבד AMD 2500+ מאורר VETNTEC 12 לוח של ASUS אני לא זוכר מה הדגם אבל זה הדגם שעולה 740 שזה הלוח הכי טוב ל AMD 512MB זיכרון של SAMSUNG לפני שבוע קיבלתי את המחשב אז על אותו יום המחשב היתקלקל כי היתקנתי דריברים של הכרטיס מסך (עידכון) אז הייתה לי בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת מי למעלה למטה לאט התכנאי סידר את הבעיה הוא עשה פורמט והתקין אחרי זה את הדריבר של ATI המקורי אז שנכנסתי למשחק אז ראיתי שייש בעיות עם הגרפיקה זה משחק ישן ET יש בעיות בגרפיקה כאילו שהכרטיס חםם.. או שהייתי הולך לאיזה מקום במשחק לפעמים הייתי רואה גל כזה יש בעיות בגרפיקה במשחק יש מקומות שרואים איבותים אז עשיתי למחשב …

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by semi-t,

אני יושב לי מול המחשב.. ופתאום קופץ הדרייבר של הכרטיס ורושם לי שהכרטיס לא מקבל מספיק כוח ולכן הוא יוריד את הביצועים שלו לרמה מתקבלת על מנת שלא יווצר עומס... מה זה אומר? לא חיברתי את 2 יציאות הכוח של הכרטיס לספק אלא רק יציאה אחת עם הכבל כוח שבא איתו.. האם הייתי אמור לחבר את שניהן? האם עלי להחליף את ספק הכוח שלי? יש לי termaltake 360w אני יודע שהמינימום עבור הכרטיס הוא 350w.. (פלוס חיברתי 2 מאווררים מאחור במארז שיוציאו אוויר חם) תודה..

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  8. Started by Idanp,

מה יותר טוב ואם אפשר לתת השוואות זה יהיה נחמד ;D

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by גל פרידמן,

גם מאבק וגם מכתמים שמנוניים

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by Dr. n00b,

אז ככה. אני מאוד רוצה לשדרג את הסלון שלנו עם מערכת קולנוע ביתי, וחשבתי להתחיל עם המסך. אז הלכתי לשקם אלקטריק עם כל ה32 תשלומים והחרא שלהם, וחשבתי על מקרן אחורי של טושיבה (דגם 43SH9UE) שזכור לי לטובה כי ראיתי אותו בעבר. עם כל החסרונות של מקרן אחורי (זוית מצומצמת, בהירות נמוכה יחסית), בתקציב שלי (עד 12 גג), זה נראה לי אופציה עדיפה... אך אבוי! yellowish tint. אבל ממש. הלבן לא היה לבן. שאלתי את כל המוכרים הלא מקצועיים שלהם, ואף אחד לא נתן לי תשובה ישירה ("ככה זה. כי ככה. זה 100 הרץ. כי ככה. טכנולוגיה נחותה."). לא היה בחנות (סניף איילון) מקרן אחורי אחר. אני רוצה לציין שהאיכות תמונה מדהימה מלבד הצבע - חלקה ואחידה, בלי הפסים האלה שיש ברוב המקרנים האחוריים. פשוט לא היה לי למה לה…

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by _BooM_,

בהדלקת המחשב מופיע 'No Signal' על המסך (המאוור בכרטיס מסתובב). ניסיתי להחליף מסך וכל כבל אפשרי - אך לשווא. בנוסף יש איזה חלק משוחרר בכרטיס מסך מצורפות תמונות להנאתכם: הוא רופף וכבר לא מולחם לכרטיס מסך, האם הכרטיס מסך אבוד? האם זה בר תיקון? מה החלק הזה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 950 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש פתרון כדי לחבר מסך שלישי לכרטיס שלי ולראות בו זמנית את שלושת התצוגות. כרגע יש לי שני מסכים ואני מחפש אפשרות לחבר מסך שלישי שיפעל כ clone לאחד מהשניים הנוכחיים. האם מוצר כזה יעשה את העבודה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16812200674&cm_re=Video_Splitter-_-12-200-674-_-Product אם כן מה הם החסרונות בעיות שעלולות לצוץ? אם לא, האם יש דרך אחרת להשיג את התוצאה המבוקשת? אני מתכנן איזשהו פרוייקט בו אהפוך את העט הגרפית שלי למסך. משהו בסגנון של DIY CINTIQ תודה רבה

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  13. שלום לכולם, המחשב שלי שבק וקיבלתי מחשב דל 620. למחשב שנקנה מחברה אין כרטיס מסך. לMB יש חיבור הבנתי של PCIE ולא PCIE2. יש לי מסך דל 2209WA רציתי לדעת תחילה אם כרטיס מסך של PCIE2 יכול לתפקד בסלוט של PCIE.אם כן, האם יש המלצה לכרטיס מסך שהוא בעל יציאה של SVIDEO בנוסף ל-DVI כי אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים ולצפייה בסרטים בטלויזיה (dual view). התקציב הוא כ-500 ש"ח. תודה!

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by bar72,

אני מעוניין לרכוש את ה- מפרט בסיסי לגיימינג בינוני-כבד למשרד, אך לעשות שימוש ב- 4850 שיש לי בבית, ולרכוש למחשב הביתי כרטיס מסך טוב/חדש יותר. התקציב לכרטיס עצמו הוא כ- 800/900 ש"ח עם אפשרות להגיע עד 1,000 אם ישנו צורך. מפרט המחשב הביתי שיארח את הכרטיס החדש: E8400 2GB לוח אם: EP43-DS3L הצעות יתקבלו בברכה, תודה. נ.ב. המשחקים משוחקים ע"ג ASUS 17 שמחזיק בכבוד כבר כמה שנים.

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by ackohen,

רציתי לשאול - אם נניח שיש לי כרטיס 6870 רפרנס. ונניח שאני מעוניין לעשות לו CF, האם ההבדל בין 3 האפשרויות הבאות הוא קריטי? 1. להוסיף כרטיס רפרנס זהה לקיים. 2. להוסיף כרטיס OC וקירור של המפעל. 3. להוסיף כרטיס עם קירור של המפעל. לדוגמה: http://www.hisdigital.com/un/product2-592.shtml האם יש פערים בביצועים? האם כרטיס רפרנס יהווה צוואר בקבוק בהוספת הדגם OC?.. האם כרטיס אחד מקורר מפעל יכול ליצור חוסר איזון שיכול לפגוע בביצועים? תודה

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  16. Started by saar200,

האם הgt הרבה יותר חלש מ-gtx ? ואיך הGT בתור כרטיס לפיזיקה יהיה עם כרטיס ראשי 5770

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by reflex,

שלום לכולם נהרס לי כרטיס מסך של חברת BFG 8800GTS 320MB OC2 לפני כמה ימים. קניתי את כרטיס המסך בתאריך 9/07. נכון לעכשיו עברו שנתיים וחודש. בחנות טוענים שהאחריות היא לשנתיים בלבד. אם זכור לי האחריות לכרטיסי מסך היא 3 שנים. אם למישהו ישנו כרטיס מסוג זה, יכול לתת אישרור שהכרטיס באחריות לשלוש שנים או את הטלפון של היבואן לכרטיסי מסך אלו. תודה מוטי

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by DuDsAn,

אהלן , אני מעוניין להתחדש בכ.מסך חדש וחשבתי על לקנות את ה GTX 680 (לא החלטתי של איזו חברה). לאחרונה חשבתי שאולי בקרוב צריכים לצאת דגמים חדשים וכי אני אתבאס של חיכתי עוד קצת .... יש למישהו מידע אם צריכים לצאת בקרוב כרטיסים חדשים (כמובן לא כרטיסים בעלות של GTX 690 ) והאם יש להם יתורנות שכדאי לחכות עם הקנייה. תודה !

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by רמי כהן,

במידה ויש כרטיס מסך מובנה G31 - 41 - 43 מה ההבדל בינם לבין 4350 - 4550 - G210 בביצועים ? יש הבדל בין כרטיס מובנה לבית כרטיס מסך יקר בכל מה שקשור לאינטרנט , אופיס , סרטים ? ואני צריך המלצה לכרטיס מסך 350 + - למשחקים תודה ! איך ה 9600GTS ? המלצתם עליו חשבתי ללכת על 9500GT / 9600GTS או ללכת על הדגמים החדשים G210 / G220 או 4670 ? G220 מתאים למשחקים ?

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  20. שלום רוב הסימנים מראים על כך שהרדאון 4870 הפגום שלי עושה את צעדיו האחרונים על פני המארז, ובגלל שהחנות FOXPC ניסגרה אין לי ברירה אלה לקנות כרטיס חדש. על הכרטיס יהיה להתמודד עם משחקים כגון BAD COMPANY2 וMETRO2033, התקציב הוא עד 1200 ש"ח, ללא חריגות גדולות. המפרט מצויין בצד, אם אני אזדקק להמהיר את המעבד אעשה זאת. הHD5830 מצא חן בעיני, האם זה נכון שהוא חזק יותר מהHD4890 ? אם כן מתי הוא יגיע לארץ ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  21. Started by t83,

בוקר טוב, זקוק לעזרה קטנה, חיברתי את המחשב לטלויזיה (כבל HDMI קצר,למחבר שקיבלתי עם הכרטיס שהופך את יציאת הDVI לHDMI ) ,הגדרתי את הגודל הרצוי (1920*1080) ב 60HZ , אבל משום מה התמונה שמתקבלת במסך(סרטים&דסקטופ) אינה ממלאה את כל המסך וישנה מסגרת שחורה שאינה מנוצלת מכל הצדדים, ניסיתי הרצים שונים ולא עזר בעבר היה בCATALYST אופציה של OVERSCAN או משהו כזה,לא מצאתי אותה בדריברים העדכניים (מאז שהשתנה עיצוב הCATALYST) לא יודע אם זה באמת קשור... יש רעיון ? המון תודה יומנעים

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  22. Started by imsnoop,

האם כדאי לקנות כרטיס של : Sapphire HD 4850 512mb GDDR3 או ASUS 9400GT 5125 GDDR2 , הכרטיס מיועד למשחקים כמו GTA 4 וקרייסיס!!! תודה לכל העונים. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  23. שלום לכם אני מחפש כרטיס מסך לצפייה בסרטי HD MKV המחשב שלי ישן המעבד הוא AMD3200 ;זיכרון 1GB יש לי עכשיו במחשב כרטיס מסך G9500 אבל הסרטים מקרטעים ואין לי יציאה של קול בחיבור של ה-HDMI המחשב מחובר לLCD 37 אינצ' האם הכרטיס מסך G210 יכול להספיק לי או שצריך כרטיס אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג כרטיס מסך. התקציב: 1500 שקל. כמובן שאני מעדיף לשלם 1000 שקל אבל אין בעיה להוסיף את ה500 בשביל השקט ותוספת הביצועים. הכרטיס ישמש למשחקים כמו BFBC2 אך בעיקר לעבודות גרפיות ותלת מימד. בנוסף, מידי פעם יהיה שימוש ב GPU RENDERING ככה שיש איזושהי חשיבות לכמות זכרון ומהירות דרישות נוספות בפן הטכני הן: DX11 Tessellation CUDA עבור ה GPU Rendering דרישות בפן האישי: קריר ושקט (עד כמה שניתן לשלב בין השניים אבל שקט חשוב יותר). המחשב נמצא בחדר שינה והוא כבר די חמים מה OC. המפרט שלי בצד מעדיף מחנות IQPC http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה רבה! (: *אה ודבר נוסף. לא רוצה להכנס לדיון הזה אבל אם חשבתם להמליץ לי על קוואדרו, בבקשה אל תמליצו (: …

• 4 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים