עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Orian015,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד בקרוב עם כרטיס מסך מסוג ATI mobility readeon 5650 (סליחה על שגיאות כתיב עם יש) עד היום היו לי רק כרטיסי מסך של NVIDIA (ג'יפורס)... האם יש משחקי מחשב שלא ירוצו על כרטיס מסך של ATI משום החברה ולא משום האיכות?

2. Started by ccc,

אני עם Ti4600 רזולוציה 1024@768 עם AAX4 AFX8 יותר חלק מזה לא ראיתם (כן, אני יכול להעלות עוד את הרזולוציה ועדיין יהיה חלק) אז מה הסיפור? ??? זה דיי טוב

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  3. היי חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בסכום של בערך 1000 שקל.. יש לו פנטיום 4 2000 מגהרץ... חשבתי על ה6600 gt מה אתם אומרים? ותנו עצות... תודה!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  4. Started by naki,

farcry 4 קורס לי קבוע אחרי כמה דקות של שימוש. הסרתי את הדרייבר במצב בטוח עם ddu, חזרתי דרייבר אחד אחורה, שניים אחורה, שלוש אחורה.. מחקתי והתקנתי מחדש את המשחק דרך uplay, עשיתי תיקון קבצים... כלום. במשחקים אחרים עובד כמו שצריך, תוצאות 3dmark תקינות.. במחשב השני שלי עם 7950 עובד חלק.. יש מצב שזה בעיה של הכרטיס מסך? או של המערכת הפעלה? אני עם 10, 64 ביט מתסכל שעם מערכת חזקה כמו שיש לי המשחק הזה לא עובד, אני ממש רוצה לשחק אותו נורמלי.. אשמח לעזרה! תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני יודע שאפיק הזיכרון משתנה מ128 ל256 ... אבל האם תדברי השעון גם משתנים ?? (זה אמור להיות ככה אבל זה קרוה כאשר מתקינים את האומגה?)

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by ron11,

הכרטיס הוא-GTX 470 כשאני משחק מישחקים רזולוציה 1920X1200 על גרפיקה גבוהה עם פילטרים יש תקיעות במישחקים וליפעמים גם הם קורסים השאלה שלי זה עם הכרטיס שלי תקול או ש"הצוואר בקבוק" של המערכת שלי תוקע את המישחק או לנסות OC למעבד 3.0ghz ולהוסיף עוד 1GB RAM (אוברקלוק אני מעדיף שלא כי אז המערכת לא תיהיה יציבה ) תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. אורח
    Started by אורח,

זה המפרט שלי: E8400 @ 3.6 4 Giga DDR2 Gigabyte Ep43 - DS3L Sapphire Radeon HD 5870 1GB GDDR5 3 דיסקים קשיחים 1 טרה של סמסונג. Seasonic Silver Power 500W חשבתי למכור את כרטיס המסך ולשדרג אותו ל NVIDIA GTX580 או ל Radeon 7950. השאלה שלי היא האם הספק מספיק כדי להחזיק את כרטיס המסך והאם אני באמת אראה שיפור במשחקים או שיהיה לי צוואר בקבוק גדול בגלל המעבד? אני בעיקר משחק ב Battlefiled 3.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אני לא מצליח להריץ אף משחק. איך שאני נכנס לשחק המשחק מתחיל עם הקרדיטים (אנבידיה וכו') לא מצליח להגיע למסך הפתיחה, המסך פשוט קופא. מדי פעם המשחק איכשהו חוזר לעצמו ואז אין בעיות אבל זה לא קורה כמעט,קיפאון מעצבן. ניסיתי להסיר דרייבר לכרטיס מסך ולהתקין מחדש ,לא עזר (קטליסט 7.4 ) ניסיתי לעדכן לדרייבר החדש - הווינדוס לא עלה בכלל ,על המסך נפתחה קוביות הודעה מוזרה (OUT OF RANGE) הצלחתי רק בסייפמוד לשחזר את הדרייבר הקודם (יש בעיה עם הדרייבר החדש,7.5 ?) חשבתי שהבעיה נעוצה בעובדה שהגדרתי תדרים שונים ל 2D ול 3D אבל בדקתי וזו לא הבעיה. הדינוי האחרון שעשיתי במחשב ושקשור לכרטיס מסך זה התקנת הדמו החדש של GRAW שאילץ אותי להתקין מחדש את AGEIA PHYSX יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תו…

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ..בתקציב לא גדול במיוחד.. אז ככה יש לי לוח אם של ASUS P5KC קצת ישן ..ולכן אין לו PCIE X2 לכן קודם כל השאלה שלי היא כזאת כרטיס מסך שכתוב עליו שהוא Bus Standard PCI Express 2.0 יפעל לPCI-E הרגיל X16 ??? ואם כן אז אשני אשמח להמלצות על כרטיס מסך עד מחיר ה700 שקל שיש לו Memory Interface‎ ‎ 256-bit‎.. אני אישית חשבתי על GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E WoW Edition מקווה שלא סיבכתי את העניינים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ben060,

1100 שח בערך אני רוצה ש COD יעבוד חלק על הגדרות בינוניות- גבוהות. ושאני יוכל להנות מהמשחק. המלצות.. איזה מהם לקחת? http://www.iqpc.co.il/Home/Search.asp

• 98 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. שלום לכולם. הצלחתי לחבר את הטלויזיה 46 אינץ שלי למחשב. יש תצוגה הכל תקין..אבל רואים בה ממש על הפנים ברמה שקשה לקרוא מסמכים..לקרוא הוראות ומשימות במשחקים קרעה לי את העיניים...אני עובד עצות..אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אורח avi_miz
    Started by אורח avi_miz,

ראיתי מסך מחשב LCDאבל אני לא יודע הם הוא טוב למחשב שלי מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Box Venice? זיכרון X2 Samsung 512MB DDR 400MHz PC3200 דיסק קשיח - Wegital 120GB 7200 8MB Buffer Sata WD1200JD כרטיס מסך Gigabyte GV-RX80L256V ATI Radeon X800 XL 256MB Vivo PCI Express Retail לוח אם DFI LanParty NF4 SLI-DR nForce 4 SLI Motherboard צורב NEC-3520A x 16 DUAL LAYER Black DVD מארז Raidmax Scorpio 868 Silver 420Watt המסך: Lite-On LCD 17" Monitor R17AAS סוג המסך LCD גודל מסך 17 אינטש מסך שטוח לחלוטין זמן תגובה 8 מילי שניה המסך מתאים הן למשחקי מחשב, הן לצפייה בווידאו על גבי צג המחשב והן לעבודה על תוכנות לעיצוב גרפי. רזולוציה מקסימלית SXGA 1280 * 1024 יחס ניגודיות 70…

• 13 תגובות
    • 953 צפיות
  13. היי יש סיכויי שהמחירים ירדו בקרוב ? רוני

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Nachum987,

יש לי בעייה משונה בכרטיס מסך, בזמן שאני משחק ב GTA:SA (רק בו) לזמן מה כמו חצי שעה בערך המסך שלי קופא לכמה שניות אבל הקול ממשיך ברקע ואז לפתע ומסך הופך שחור, המוזיקה מפסיקה ואז או שהמשחק נשאר ככה עם המסך שחור הזה או שלאחר כמה שניות זה חוזר לעצמו ואני יכול לשחק כרגיל, לאחר שאני יוצא מהמשחק אני רואה את ההודעה הבאה של הכרטיס מסך: יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro SP2, כרטיס מסך ATI 9600XT 256MB, והדרייבר החדש ביותר של ATI 5.6. יש לציין שבעייה זו "נוצרה" רק מאותו יום שאני התקנתי את הדרייבר החדש של ATI 5.6 ולפני כן זה לא קרה. תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים בנושא.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  15. Started by captaincaveman,

או במילים אחרות, ביי לארבעת ה-290X. שני 1080 בדרך אלי (וגם שני בלוקי מים בשבילם). ובאותו נושא בערך, מה זה מחיר סביר ל-290X עם בלוק?

• 58 תגובות
    • 9.4k צפיות
  16. Started by omery000,

ראיתי את הכתבה על הדרייבר החדש של AMD שנותן תוספת ביצועים מעולה ובנוסף לכך מי שיקנה כרטיס מסדרת ה-79XX מקבל 3 משחקים מתנה (שהם בדיוק המשחקים שאני חוסך אליהם). הנה הכתבה. עכשיו כרטיס חדש כזה עולה בסביבות ה-2500 ש"ח~ ועוד הזיכוי של המשחקים ששווים 500 שקל לפחות, ההוצאות בכללי יעלו לי 2000 ש"ח בערך הנה הכרטיס: קישור 1 קישור 2 לי יש מערך של Gigabyte GTX560 Ti OC שאני יכול למכור אותו ב-1500-1400~ בקיצור השאלה שלי היא אם שווה לי להשקיע 500-600 שקל בשביל הכרטיס הזה? התוספת ביצועים תהיה משמעותית? שאר המפרט שלי נמצא בחתימה, תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום חברים אז אחרי כמה שנים טובות החלטתי לקנות מחשב חדש מה שקניתי זה מעבד 3470 לוח Giga z77m מארז zalman z11 plus יש לי ספק שלי HEC 450W מסך 23 של DELL התלבטות שלי היא בין ה 660TI ל 670 השאלה שלי אם ברזולוציה של FHD יש טעם להשקיע ב 670 והאם אני יצטרך להחליף ספק כוח ? אני בעיקרון הולך לשחק לרוב משחקי רשת סגנון WOW וכו'

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by huber,

שלום אנשים נושא אני בשורה מרה לחובבי כרטיסי המסך. עקב החלטה (לטעמי שגוייה) של ATI, לא נוכל לרכוש יותר את ה 9800SE AIW וזאת עקב הפגיעה הגדולה של כרטיס זה בדגם ה 9600PRO AIW. הרי מי ירצה לקנות כרטיס חלש יותר באותו המחיר? אף אחד לא מצביע - הא? לכן החליטו ב ATI שלא משתלם יותר למכור כרטיס במחיר מגוחך שברב המיקרים מתפקד כ 9800PRO מלא ומהיום אין יותר כרטיסים אלו... כ"כ חבל... מזל שאני הספקתי לחטוף אחד בזמן ד"א - המידע מהימן ומבוסס על מקורות פנימיים בהרקולס.

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by AmitDanan,

שלום אני מחפש כרטיס מסך למטרת גיימינג מבית ניוודיה רצוי כמה שיותר זול שיפעיל לי מסך 23 א'ינץ בפול HD בהגדרות גבוהות עם טיפה היסתכלות לעתיד כלומר שיהיה מספיק חזק למשהו כמו השלוש השנים הבאות, תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by alonkl,

איך עושים בדיקה ומה אמור להיות לי עם 88GTS 32MB ב06

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  21. Started by sirmoreno,

תודה

22. יש לי כרגע 5850 של MSI הדגם של -TWINFROZER בגדול מספר סיבות שאני רוצה להחליף אותו: 1) הדגם הזה ספציפי "חם" יותר ממה שרושמים הביקורות 2) כל העניין של ה-ANTI ALISING או VSYNC (לא זוכר איזה מהם) שלא עושה את העבודה כמו שצריך ב-RADEON, בעיקר ב-PES2011 3) תמיד אהבתי את NVIDIA - והפעם אמרתי שאני ינסה את ATI בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת: איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה בהשוואה יחסית ל-5850? בעדיפות ל-NVIDIA ולקיחה בחשבון של עניין ההתחממות, ועניין צריכת חשמל (יש לי ספק אנרמקס 500) שקלתי אפילו לרדת ל- 460GTX (היה לי עד לא מזמן 5770 שהייתי דיי מרוצה ממנו אז ככה שגם 460 אמור להיות סבבה) ופחות את ה-470GTX בגלל בעיית התחממות שלו... מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by danyboy,

מפרט: AMD ATHLON 3000 ABIT KV8PRO,AGP,SATA SAMSUNG DDR400 2X1GB כעיקרון התכוונתי ללכת על: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14162 אבל מצאתי EVGA 7800GS זול יחסית : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12811&catid= השאלה שלי עד כמה משמעותיים הבדלי הביצועים ביניהם (אני מוכן להשקיע את הכסף השאלה היא אם זה שווה את זה) ? * אין תכנון ל OC ואני גיימר ממוצע

• 13 תגובות
    • 829 צפיות
  24. שלום לפני כפחות מחצי שנה רכשתי מחשב חדש מאייבורי. הכרטיס מסך שלי הוא nVidia GeForce 7300LE ואני רוצה לדעת האם אני יכול לחבר כרטיס מסך נוסף ולהשתמש ב"מגשר" בשביל ששניהם יעבדו.... עכשיו אני מצטער על הבורות לא התעמקתי בנושא ולכן אני רוצה לדעת גם עוד כמה דברים: 1. האם זה מגביר את יכולות הגראפיות של המחשב? ואם כן עד כמה? 2. האם אני יכול לחבר כ"מ אחר ולא דווקא את אותו הדגם שיש לי ( nVidia GeForce 7300LE ) 3. האם הטכנולוגיה הזאתי שווה? 4. האם בשביל לחבר 2 כרטיסי מסך אני צריך דברים מיוחדים? ( מבחינת חומרה ) אשמח אם תענו לי תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  25. הסתכלתי על השוואת הענק של טום, אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה (מה גם שהמחירים שונים...)

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.