עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חחחח... קודם כל קחו נשימה לא באתי לעשות לכם התקף לב. אז ככה... אני בעוד כשבוע אמור לקנות כרטיס מסך... עכשיו זה לא העיניין של כסף.. יש לי כסף לGTX אבל האם זה שווה לקנות אותו עכשיו? (במיוחד שזיגזג נותנים הצעה כל כך מפתה לGTX שלהם) בגלל שבעוד כ3 חודשים יוצא הדור הבא של נווידה.... ואז כמו שאומרים נדפקתי.. אבל עדיין כמה אפשר לחכות... 3 חודשים פה ו4 חודשים שם + חודשיים אחרכך.. או שאולי כדאי לקנות 8800GTS 320 ולהיות איתו את ה3 חודשים האלה ואז למכור אותו לקנות את ה9800GTX (או מה השם שלו?). אבל עדיין אם אני לא יצליח למכור... אני כבר לא יקנה את הג'יפורס 9 וישאר עם ה-320... הסיבה שאני מעלה את הנושא הוא שאני מתגייס שנה הבאה ואני רוצה להנות מהשנה הזאות אכי שאפשר, בגלל זה קניתי מחשב…

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  2. הממ אוקיי אז ככה: אני רוצה ליצור את הנושא הזה במטרה ללכד את כל הבעיות שמגוון אנשים(כאשר ORANILLI הוא המוכר מכולם) חווים עם כרטיס זה, משום מה גם בפורמים אחרים כגון GURU3D.COM שמעתי וקראתי על הרבה תלונות מהכרטיס, לא דווקא ביצועים אלא בעיות חומרה כגון מסכים שחורים(יש לי חבר מברטיניה שעשיתי הכל כדי לעזור לו, וזאתי תקלה בחומרה), צללים מוזרים לא מלאים, AA שלא עושה שום דבר לאיכות התמונה(ראו את המשתמש RONII), ולאגים מוזרים עם מגוון משחקים ובעיות FPS נמוך( זה פחות נפוץ אבל גם בזה נתקלו). לרוב קראתי על התופעה עם הAA הצללים בעיקר והמסכים השחורים, לכן אני פונה לכל אותם האנשים שהכרטיס לא קבר אותם, והם קברו(פתרו) את הבעיות עם כרטיס זה, לעזור לאנשים הסובלים מהבעיות המוזרות איתו,תודה!

• 77 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. שלום, הייתי צריך את תשומת לב הכלל מאחר וזה הרבה יותר אפקטיבי ככה.. אני מעוניין בקירור המקורי של הכרטיס Gigabyte GeForce 6600GT AGP Turbo Force , מוכן לשלם בעבורו , תודה

4. Started by RobiNooB,

אני זוכר שקניתי את הכרטיס ..פתחתי כמובן יישר ל 16 צינורות ....OC בדיקות יציבות ...בלה בלה בלה ...עד שמצאתי את היציבות שלו שהייתה על 535\585 הורדתי כמובן ב 5 את שניהם , הכל יציב החיים יפים . זה היה בימים שהוא נקנה !!! משום מה נראה לי שהכרטיס הזדקן עם הזמן ! שקניתי אותו הכל טס ! טססס ! הכל חלק על הכי גבוה בהגדרות המשחקים כיום אני מרגיש שהכרטיס הזקן בצורה משמעית ! למרות אותם התוצאות עדיין ב 3DMARK . ולמרות שחזרתי לאותם הדרייברים , ובדקתי על אותם משחקים של אז ..(כי כמובן שכל משחק שיוצא דורש יותר מהמערכת מהקודם לרוב) ולמרות שהכרטיס לא מתחמם מעבר לנורמה (58) תושיעו אותי ! מזה יכול להיות !?

• 16 תגובות
    • 988 צפיות
  5. אתם קיבלתם אותו גם במארז עומד כזה ??? כי זה נחשב (לפחות בתצלומים שראיתי באתר שלהם) לגירסת ה "לייט" האריזה העומדת זה צריך להגיד לי משהו ? אולי גירסת הלייט טובה פחות ל OVER CLOCKING ???

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מה אני אמור לצפות מהכרטיס הזה ? שיפעיל משחקים על רזולוצויה הכי גבוהה עם הגדרות הכי גבוהות? או פחות? יש לי מסך 17אינץ' עם רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 למשל בקרייסיס 2 אני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה anti analysing x16 ואת כל השאר על הרמה הכי גבוהה וכמובן שזה לא ממש הולך אז הנמכתי את כל ההגדרות על רמת GAMER (רמה 2) ועשיתי בלי אנטי אנלייסינג והמשחק רץ טוב השאלה אם ככה זה אמור להיות או שזה רק אצלי נתתי את קרייסיס כדוגמא כי לפי מה שהבנתי זה אחד המשחקים הכי תובעניים מבחינת גרפיקה

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  7. לאחר שהתחדשתי לי ב GTX 295 רציתי לשאול שאלה שמענינת אותי למי שכבר יש את הכרטיס ויכול להשוות זאת על הכרטיס הנ"ל ישנם 2 סוגי לדים המציינים 2 דברים שונים לד אחד = ירוק / אדום = המציינת האם הכרטיס מסך מקבל מספיק כוח מהספק. לד כחול = למי שיש ריבוי כרטיסים לד זה מראה איזה מהם הוא הראשי המוציא סינגל למסך. עכשיו אצלי הלד הזה דלוק לאחר שמחובר ל DVI Primary כבל Dual-Link מבלי שיש לי SLI חוץ מהכרטיס עצמו האם גם אצלכם זה ככה?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by 1stcowgirl,

אם יש לכם כרטיס מומהר אתם נתקלים בקריסות של הדרייבר התצוגה... (ולמי שיש כרטיס KEPLER אז המסך הופך שחור ל2 שניות וחוזר) אז כדאי לציין שחלק מהגולשים בפורום הדרייברים של NVIDIA הצליחו להצביע (יש לומר) בוודאות, על אחד הזרזים לארוע. לקריסות הללו קוראים TDR __ או Timeout Detection and Recovery אין לי רצון לפרט מה עובר על משתמשים בשנתיים האחרונות בנוגע ל דרייברים ולקריסות הללו, אבל נאמר שהנושא הזה נוגע כמעט לכל אחד. אז אם יש לכם כרטיס עם אוברקלוק מהמפעל ואתם כבר משתגעים מהקריסות הללו, תצרטכו להוריד את מהירות השעון למהירות ההמקורית (ברירת מחדל) של הכרטיס. זה לא אידיאלי אבל זה עובד! _ (לבינתיים)_עד לדרייבר הבא נ.ב. הבעיה עם התקלה הזו היא שNVIDIA טוענת שהם לא יכולים לשחז…

9. Started by THE FOX,

מה תוצאות ה 3DMARK 05? תדרים שאליהם הגעתם ב OC עם הכרטיס? האם מישהו מצא קירור שמתאים לכרטיס? או דרך אחרת?....

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  10. בעיה של הופעת פסים אנכים בצבע אדם, מסך לבן ללא אופציה לריסט הופיע אצלי לאחרונה פירמוט עזר רק בהתחלה , ורק אז שמתי לב שהביע שהבעיה חוזרת מספר דקות, הפיתרון להתקין דריוור יותר ישן ממה שיש כרגע זמין (במקרה שלי הותקן אחד מאוגוסט 18) מקווה שמידע זה יעזור למי שנתקל בבעיה

11. Started by Lethal_Acid,

בבעלותי 9600XT. הגדרות תצוגה שלי 1152*864. כאשר אני נכנס להגדרות של DISPLAYS ולוחץ על TV אני רואה שה MAX RESOLUTION של ה TV הוא 1024*768 על 60HZ שזה בסדר אין לי תענות. הבעייה שלי מתחילה כאשר אניי מעביר מ תצוגה על המסך ל TV. ה שולחן עבודה לא מותאם לגודל ה TV כאשר אני מזיז את העכבר ימינה שמאלה אני יכול לראות את שארית שולחן העבודה שלא נכנסת בTV. האם אני צריך לקטין את הרזלוציה של המסך לפני שאני עובר ל TV? (זה פשוט קצת מסורבל כי הרבה פעמים לא אני עובד על המחשב אלה מישהו שאין לו מושג בהגדרות אלו). אני משתשמ בעיקר ב POWER DVD, BSPLAYER,VLCPLAYER. ההתי רוצה לדעת מה ההגדרות עצלכם ובאיזו רזלוציה מוגדר המסך והTV. תודה מראש L.A

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  12. מישהו שיש לו את הכרטיס מסך : Sparkle nVidia GeForce 8800GT Calibre 512MB PCI-e יכול לתת תמונות וחוות דעת אישית על המוצר? איך מבחינת הביצועים? המראה ? מקום? ומזה הדבר הזה שמחובר עליו מעין צג כזה... מה כתוב בו? מה אפשר לכוון שם? מצטער שהתמונה גדולה פשוט זה מאתר.. מאמר על הכרטיס המדובר. http://www.techpowerup.com/index.php?50829 בבקשה תנו תמונות שלכם. וגם ראיתי שהייתה גירסא עם קירור אחר... לפני פתאום השתנה בארץ...

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by ezx,

אז ככה קניתי את הכרטיס ורציתי לדעת כמה הטמפרטורות שלכם וכמה אובר קלוקינג הגעתם על קירור סטוק תודה מראש

14. Started by amit123,

הזמנתי את הכרטיס והוא אמור להגיד בקרוב(אין אפשרות לבטל...)תוכלו לתת עליו חוות דעת?איך הוא?הוא מריץ לכם משחקים בצורה טובה?(אם תוכלו תתנו בבקשה משחק לדוגמא...) וגם האם הוא רועש או מתחמם מהר? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dan79,

האם המפרט הבא יאפשר להריץ את crysis בצורה "שחיקה " (לפחות 25 fps ) ב- 768 *1024 במצב HIGH כאשר הצללים מבוטלים (SHEDOWS OFF ) ? Q6600 4GB 800 MHZ DDR2 X1950PRO 512MB הערות : המפרט לא פתוח לשינויים . המסך הנוכחי הוא מסך crt איכותי מאוד(מבוסס שפורפרת diamondtron של מיצובישי) שמאפשר שימוש מהנה ברזולוציה 768 *1024 . השאלה היחידה היא האם המפרט שצוין למעלה יאפשר להריץ את המשחק הזה בצורה טובה ,בתנאים המינימאליים שפורטו למעלה ?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  16. שלום, אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול כמה שאלות, האם אתם מרוצים מהכרטיס? איך עובדים עליו משחקים כבדים (דאוס אקס, הדמו של far cry) ועוד משחקים ברמתם, איך הוא מתפקד כאשר מופעלים ה AA,FA? תודה על תשובות

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  17. http://www.vr-zone.com/articles/NVIDIA_Released_GeForce_Power_Pack_for_PhysX_Apps/5990.html אני אישית עומד להוריד ולהתנסות.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. נהרס לי הכרטיס מסך redeon hercules 9800se aiw לא יודע למה.. השארתי את המחשב דולק בלילה ומאז המחשב פשוט לא עולה [אפילו לא הביוס]. הבעיה היא בכרטיס מסך עצמו ושמתי בינתיים אחד אחר ישן שיש לי. גם כן המסך אולי נהרס במקביל לכ. המסך אבל יש מצב שזה רק הכבל עצמו ואם זה המסך עצמו אז החנות ליד הבית ויש אחריות אז אין בעיה.. בקיצור אני התקשרתי לדובים והסברתי לאדם הנחמד בשירות הלקוחות והוא בירר והסביר לי שאני צריך להחזיר את הכרטיס עם הקירור המקורי משום שללא הקירור היצרן לא יתקן לי אותו וגם כן נאמר שאין להם למכור לי קירור מקורי... עכשיו אני מוצא עצמי חסר אופציות מלבד לפנות אליכם, חברי הפורום, לעזרה. אני זקוק לקירור מקורי לכרטיס הנ"ל ואשמח אם מישהו ישאיל לי או אף ימכור לי קירור חדש. אני …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום אני בעל 1900XT ויש לי בעיה קטנה עם הvideo in אני ניסיתי בכמה תוכנות כבר לבחור PAL B שזאת שיטת השידור בישראל ומסיבה לא ברורה התמונה שם רוקדת ולא רואים צבעים כמו שצריך האם גם לכם זה קרה? ואם לא, מה עשיתם או באיזה תוכנה אתם משתמשים? תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  20. שלום, יש לי radeon 1900xt של sapphire מורכב עליו קירור zalman vf900 ועל הצ'יפים של הזיכרונות יש סינקים שבאו איתו הם כחולים כאלה עם דבק טרמי מתחת היום סידרתי את העיניין של המשחה טרמית ועכשיו הליבה על 50 מעלות וגם הוצאתי ומיקמתי יותר טוב את הסינקים של הזיכרונות והטמפרטורה במנוחה צנחה מ70 ומשהו ל68 68 לזכרונות של הכרטיס מסך זה גרוע? זה מה שזה מציג לי באוורסט האחרון בsensor תחת gpu vram אז מי שיש לו רדאון מ1XXX ומעלה יכול אולי להגיד לי כמה הזיכרונות של הכרטיס שלו מראים במנוחה? תודה לכולם, זה מאוד חשוב לי

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  21. אני מדבר על הטכנולוגיה החדשה ש ATI וגםם NVIDIA משתמשות בדגמים החדשים של הכרטיסים AVIVO אתם מרגישים שיפור איכות באמת בסרטים \ TV OUT ? פיסקה ראשונה http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=95&page=3

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by asili,

בשעה טובה אני רוצה להחליף את המסך הישן שלי מאג DJ707 17 אינץ שכנראה הגיע זמנו ללכת מהעולם למסך 19 אינץ איכותי ככל הניתן עד 2000 שקל אני מתעניין במסך סמסונג 19 אינץ 959NF ורציתי לשמוע מאנשים שיש להם אותי מה הם חושבים עליו? באיזו רזולוציה הם עובדים? איך קצב הרענון? ואיך הוא במשחקים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בבעלותי הדגם 795FT Plus , ומבקורות רבות שקראתי ומנסיוני האישי המסך מאד רגיש לכל נגיעה!! כל מה שבא עימו במגע מתיר בו תביעה. כל שבוע המסך עובר ניקוי קל בעזרת מטלית לחה ומגבת, אבל במשך השנתיים שיש לי אותו הצטברו עליו סימנים רבים, מעין טיפות נוזל שהתייבשו וגם קווים שהם לכאורה שריטות אבל עם שיפשוף אינטנסיבי של האזור בעזרת בד טריקו זה יורד... כלומר אילו לא באמת שריטות אלא רק סימנים שדבקו השיכבה המכסה את הזכוכית. זה לא מפריע ממש בשימוש יומיומי, אבל כאשר מסתכלים מהצד באור השמש יש הרבה שסימנים וכולם ניראים לעין. בקיצור, איך אני מנקה את המסך במינימום מאמץ\הוצאות ומקסימום אפקטיביות? 10x

24. מי שקיבל תוצאות נמוכות בבאנצ'מארק עם רדאון 9800, הנה הפתרון לבעיה: הסירו את הדרייברים. התקינו את הדרייברים המעודכנים ביותר ללוח אם (בהתאם לצ'יפסט). התקינו מחדש DX 9.0b. התקינו קטאליסט 3.7. ***חשוב לעשות איתחול למחשב לאחר כל פעולה! HTH

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by tagada0071,

עד היום לא הבנתי ואני מבולבל לגמרי כבר ! יש לי לוח של GIGABYTE GA-Z77-D3H עם כרטיס מסך GTX 560 TI , זה יועל לי במשהו להתקין את הטכנולוגייה של LUCID VIRTU ??! הבנתי שזה לאנשים שאין להם כרטיס מסך , שאז כביכול זה ''נותן כח'' לכרטיס הגרפי המובנה בלוח אם . זה נכון ? כאילו .... עם כרטיס כמו שלי מה אני צריך את זה אם ככה ? סתם לחסוך בחשמל כשאין מאמץ גרפי ? או שזה כן משפר גרפיקה של משחקים או כל דבר אחר ? אשמח אם אחד המבינים ייעשה סדר בנושא הזה ....

• 4 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים