עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קיבלתי 1165 מה זה אומר שזה טוב ?שזה רע? מה אני צריך לשפר ? המפרט שלי AMD 2500 BARTON לוח אם ABIT NF7 512 DDR ראדיון 9200 128 מגה DDR התוצאה שלי 1165 !!!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לא בטוח אם זה המקום, אם לא אני מתנצל. הרבה מאוד משתמשים שואלים אם שילוב של X ו-Y יגרום לצוואר בקבוק. התשובה היא תמיד, אבל תמיד, כן. מכיוון שכמעט תמיד שואלים על מעבד לעומת כרטיס מסך, נסתכל על שני הרכיבים האלה. יש לי 4x6970HD (או 580, תבחרו) ומעבד 2600k עם OC ל-5GHZ. האם יש לי צוואר בקבוק? כן. המעבד שלי בחיים לא יצליח לספק את 4 כרטיסי המסך האלה. האם זה משנה? אני אריץ את BF3 עם כל ההגדרות המקסימליות ב-100FPS. המעבד יטחן עצמו לדעת, וכרטיסי המסך יסתכלו עליו, יצחקו קצת, ויחזרו לישון בזמן שהוא מתאמץ לעמוד בקצב שלהם. השאלה היא לא האם יהיה צוואר בקבוק, אלא האם יהיה כזה שיפגע לי בביצועים. אם אני עם מעבד Q6600 ב-3GHZ ומחליף את כרטיס המסך ל-6950HD שיחובר למסך ה-22" 1680X1050 שלי, כנ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני רוצה לקנות ATI וכולם אומרים לי תקנה SAPPHIRE שהיא החברה הכי טובה לייצור ATI וצמד שני אומרים לי ש ASUS הכי טובים אבל פחות מעדיפים אותם כי הם יותר יקרים אבל הכרטיסים שלהם יותר טובים??? אז מה לקנות?? ומה נכון??? (יש לי 5000 שח לכרטיס אז אל תחשיבו את גורם הכסף אלא רק את הטיב)

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, יש לי מסרטה של canon mv700 ויש לי חומר שהסרטתי על הקלטת. יש לי חיבור של DV במצלמה. איזה כבל בדיוק אני צריך לקנות והאם צריך גם כרטיס כלשהו למחשב?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by hal,

היי נשרף לי הכרטיס מסך וחשבתי אולי יש למשהו את הכרטיס leadtek winfast px7900gs כדי שאוכל לזהות את הגוק השרוף.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי, פצחתי הבוקר בהתקנת כרטיס מסך הנ"ל. הורדתי מבעוד מועד את הדרייבר שלו. מחקתי את הדרייבר של הכרטיס המובנה וכיביתי המחשב. חיברתי את הרדאון לחריץ PCI-E, והדלקתי את המחשב. לא ראיתי כלום על המסך, כלומר המחשב עדיין מכיר את כרטיס המסך המובנה והחיבור שלו למסך, אז החזרתי את כבל המסך המתחבר אליו, בחזרה אליו. התקנתי את הדרייבר של הרדאון, אתחול. לא עוזר כלום, המחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס. גם במנהל ההתקנים לא מופיע הדרייבר של רדאון שהתקנתי כמשהו שקשור לכרטיס מסך. והורדתי מהאתר של החברה. מה לעשות? וכמהלך זמני- להחזיר את הדרייבר של הכרטיס המובנה או שזה בסדר להשאר בנתיים עם דרייבר של רדאון? בעצם, מצד שני המחשב אפילו לא מזהה את הדרייבר של רדאון, ורושם דרייבר של הכרטיס המובנה. להשאיר …

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  7. Started by Berserk,

הבעיה: כשהמחשב מנגן קבצי וידאו (חלקם, לא כולם), כשיש תזוזות בסרט נצפים קווים אופקיים בתמונה. ניסיתי לעדכן קודקים וזה לא עזר. gspot טוען שיש לי את הקודקים המתאימים. ניסיתי גם נגנים שונים ומשונים בינהם : BS player, VLC, WMP, Zplayer הנה מפרט המחשב שלי: windows XP professional core2duo e6300 gigabyte GA-965P-s3 1gb RAM sapphire radeon x1300 xt 512mb PCI-E קראתי כאן: http://www.pixelmagicforum.com/forum/showthread.php?t=220 שהבעיה נובעת מPCI latency גבוה אבל לפי המקום הזה: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=951 אין חיה כזאת PCI latency עבור PCI-E. יש למישהו הצעות? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  8. אני צריך את זה ממש דחוף, אנחנו מצטיידים לקראת המלחמה.

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  9. Started by thebenjamin,

אני מתכנן קנייה של HD4870 1GB יש 2 גרסאות של sapphire - הtoxic והvapor-x מה ההבדל בין הגרסאות?

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by gameplan,

אחרי הדיון בפורום פשוט ניגשתי לחנות עם המחשב וביקשתי מחירים על הכרטיסים ושהטכנאי יגיד לי אם זה מתאים למחשב ולספק או לא. קיבלתי תשובות והתחדשתי לי בכרטיס palit 9600gt 512 ddr3 עם קירור של זלמן 770 שקלים אבל יצאתי מרוצה , אני אמור לראות שדרוג רציני לעומת התוצאות שקיבלתי מה8600gt? תודה לכל העוזרים בדיון הקודם.

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  11. לפעמיים אני רואה מסכי מחשב מחוברים עם 2 סוגי הכבלים הכחול והלבן,זה תקין? או שאמור להיות מחובר רק כבל אחד,האנלוגי או הדיגיטלי.

12. מה יכולה להיות הסיבה? רק אוורסט מזהה gf8400 gs המחשב והכרטיס נקנו מחברת אייבורי-שהיא כידוע חנות גדולה ואמינה(שמעתי כמה כסאות נופלים?) כשאני מוריד דרייבר ידני: הדרייבר הכי מעודכן נתקע והמחשב לא עולה דרייבר מהארכיון-לא ניתן להתקין כי הוא לא מוצא חומרה מתאימה תודה לעוזרים

13. Started by GC,

(מקווה שהכותרת בסדר) אני כבר כמה ימים מחפש ולא מוצא שום חנות שיש לה את הכרטיס במלאי.. האם מישהו מכיר חנות שיש לה את הכרטיס במלאי? המחשב שלי: E5300 (מתוכנן OC) Gigabyte P45 DS3R 2x 2gb Corsair xms2 800mhz Arctic Freezer 7 Pro Seagate Barracuda 750gb SEASONIC 400W SS-400ET

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by Blah,

מספיק להוריד את הגירסה Catalyst 3.1 כדי שיהיה לי את כל העידכונים או שאני צריך להוריד גם את הדרייברים הקודמים ? * זה פעם ראשונה שאני מתקין דרייברים (כרטיס חדש) תודה.

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  15. Started by wombat,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך חדש, תכננתי להוציא כ 500-600 שקל. הדרישות שלי לא גבוהות, שפשוט יהיה אפשר לשחק משחקים חדשים ב 1080p על הגדרות בינוניות (הכרטיס הנוכחי לא תומך ב DX11 והרבה משחקים פשוט לא עובדים). קראתי הרבה דיונים בפורום והרוב המליצו על ה GTX650 Ti של EVGA ב KSP שעולה 660 שקל, עושה רושם שהוא לא נמצא במלאי באף סניף ואני מניח שהוא לא יחזור למלאי. יש כרטיס אחר מומלץ? יש טעם לחכות כמה שבועות-חודש לדגמים חדשים? המפרט הנוכחי הוא: מעבד Core i7 2700k כונן SSD Intel 520 series 180gb כרטיס מסך Radeon HD4850 ספק כוח Seasonic Silver Power 650W 52A@12V SPSS-450HT-APFC-F3מסך 23' של סאמסונג, 1080p.

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  16. Started by overload,

חשבתי אולי לקנות GF4 MX 440 128DDR של TIGA הוא עולה רק 490 ש"ח :מישהו יודע איפה אפשר למצוא ביקורת על הכרטיס (לא חייב של TIGA)???

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by הגיימר,

כמו שרואים בכותרת יש בעיה בGeForce Experience כשמפעילים אותו הוא מוציא הודעה שהישום צריך להסגר מישהו כאן אולי מכיר פתרון לבעיה או קרה לו ?

18. Started by InFecT[0]r,

שלום לאור המשחקים שקיימים השוק איזה כרטיס מסך יכול לסחוב את כולם על (כל המשחקים) 1024\1280 כל הפלטרים הכל הכל הכל? מסך 17

• 15 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by danieltrt,

שלום לכולם היום ראיתי את הכרטיס HD 4870 הזה ב880 שקל http://skypc.co.il/pl_product~AX4870512MD5~8~0.htm איך הוא בהשוואה לשאר הHD 4870 שעולים הרבה יותר בסביבות ה1200 שקל? ואיך הקירור שלו? כדי לקנות? תודה לעוזרים. 8)

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  20. שלום השאלה שלי היא כזאת.. יש לי כרגע כרטיס מסך HD5870 של sapphire ויש לי כרגע אפשרות לקנות כרטיס נוסף במחיר (1300ש"ח) שהוא HD5870 אבל של חברת gigabyte השאלה שלי היא האם זה שהכרטיסים זהים במעבד ובזיכרון ולא זהים בחברה שיצרה אותם הם יעבדו טוב בקרוספייר? זה לא יפפגע לי במשהו בגלל שהם יוצרו על ידי חברות שונות?.. או שביכלל עדיף לי למכור את שלי ולקנות ולקנות כרטיס חדש מהסידרה החדשה כמו למשל HD6870 של sapphire תודה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  21. אהלן חבר'ה, אני עומד בפניי בניית מפרט משחב לחבר לשימושים בסיסיים בתקציב דל (2000 ומטה ללא ציוד היקפי). בינהם גיימינג קליל (משחקי פיפא וכו') ושידור סרטים (FULL HD). המפרט יתבסס על : מעבד core2duo e7200/300/400/500 (הזול מבניהם שאצליח להשיג) לוח g31 (אין צורך במשהו מעבר) 2gb ddr2 אני מתלבט אם כדאי לקחת לוח כולל כרטיס מסך מובנה (כמו geforce 7100) בעל יציאת HDMI (כמו בלוח gigabyte 73PVM-S2H): http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691 או לשלב לוח G31 כמו ASUS P5KPL או gigabyte G31M-ES2L עם כרטיס מסך 4350. ההפרש בינהם הוא בערך 130 ש"ח כאשר הלוח עם כרטיס מסך מובנה יוצא זול יותר. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, תודה והמשך יום נעים.

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  22. היצרנית האדומה מכינה כרטיס מסך מעודכן שכנראה יתחרה ראש בראש מול כרטיס ה-Maxwell 2.0 הזול ביותר שאמור להיות בעוד כשבועיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ה-radeon-r9-370x-יהיה-המתחרה-הישיר-ל-geforce-gtx-950/

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by no_way,

תקציב: 1000~3000 חריגה מקסימלית: 500 שח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג חנות: קונה בחו"ל עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): http://img121.imageshack.us/img121/6711/48474436.png הערות ובקשות מיוחדות: אני קונה בחול את הכרטיס

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  24. שלום רב לכולם, שמח שקיים פורום כל כך מקצועי שעוזר לאנשים בבניית המחשבים שלהם. אז ככה לענייננו, לפני שבועיים קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלו לאחד שיתאים לדרישות שלי. אז ככה, הדרישות שלי הם נורא פשוטות. יש לציין דבר ראשון שזה לא מחשב למשחקים, אני לא מאלו שמשחקים עם המחשב יותר מידי (מחשב לעבודה בלבד). המחשב לא הולך לעבור OC בעתיד ואני לא מאמין שאני יתחיל להתעסק עם התחום הזה בכלל. אני צריך כרטיס מסך שיעבוד עם שתי המסכים שיש לי, כיום אני עובד עם שניהם על כרטיס המסך שלי, רק שיש בעיה אחת ואין לכרטיס המסך הזה שתי יציאות DVI שיכלו לשפר את המצב הקיים. חשוב שיהיה אפשרות לחבר את המחשב לטלוויזית ה LCD שיש לי באמצעות HDMI, קניתי כבל DVI ל HDMI שעושה את העבודה בצורה …

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  25. בדיון הזה רציתי שנמליץ לאנשים שלא בטוחים איזה כרטיס מסך כדאי לקנות איזה כרטיס כדאי לקנות וגם שיהיה חזק למשחקים. תקציב: 600 ש"ח +- כרטיסי המסך הפשוטים לאלה שרוצים קצת משחקים אבל שיעבדו די בסדר לפחות רובם. הכרטיסים הפשוטים: Radeon 9200 128MB Radeon 9600SE 128MB GF FX 5200 ULTRA 128MB תקציב: 1200 ש"ח +- כרטיס המסך החזקים שיכולים בכיף להפעיל משחקים של היום אבל עלולים להיקטע במקרים נדירים יחסית. הכרטיסים היותר ממוצעים: Radeon 9600XT 128MB GF FX5900XT תקציב: 1900 ש"ח +- כרטיסי המסך הממש חזקים ששווה לקנות שהם בעצם ישחררו כל דאגה מליבכם לגבי קטיעות במשחקים. הכרטיסים החזקים: Radeon 9800 Pro עריכה: אלה ההמלצות שלי ואני לא אומר שהכרטיסים הממוצעים הם עם ביצועים נמוכים אבל בהשוואה להכ…

• 10 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים