עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המסך שלי לא הכי חדש בעולם אבל הוא אמור להראות את זה כי אני זוכר שהוא היה בסדר .. ממה יכולה להיות הבעיה כאילו אני רואה הכל פעמים צל כזה . למישהו יש מושג ?

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  2. Started by OR007,

עכשיו לאחר שהתקנתי WIN98 SE. יש לי בקאונטר סטרייק FPS ממש נמוך. לפעמים אולי איזה 20 FPS . וזה גרועעעע. וזה עוד משחק ישן אתם יכולים לראות את המפרט שלי. עם הכרטיס הקודם שהיה לי ((GF 2 MX400 ) המשחק היה רץ לי יותר יפה. ועוד מדובר פה על משחק ישן !!!! אז מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by Spootnik,

אני מטלבט לבין ה 7800GT לבין 7900 איזה מומלץ הכי עד 1900 ש"ח תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 976 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, והסיבה היחידה היא כדי שהמחשב שלי יוכל להריץ את המשחקים הבאים, ברמה שאני גם אוכל לשחק באינטרנט מול אנשים אחרים ולא רק מול המחשב: (שניהם לא יצאו עדיין) Starcraft II Diablo III אין הודעה רשמית מבליזארד לגבי הדרישות של כל אחד מן המשחקים האלה. אבל מתוך ההערכות למיניהן שקראתי, הבנתי שאני לא חייב לשדרג את המעבד שלי, שאותו אני ממש לא רוצה לשדרג (סיבות כספיות) Dual Core E5200 2.5 GHZ 32bit את הזיכרון RAM אני מתכוון לשדרג ל8GB והשאלה היא מה לעשות עם הכרטיס מסך כי אני לא מבין בזה כלום. הלוח אם שלי הוא של ASUS intel G31 Express Chipset תודה רבה

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by nec_000,

Assassin's Creed Comparison - 2007 vs 2017 (Graphics and Gameplay Evolution)

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by Cyron,

יש לי מחשב xp1800, הכרטיס מסך GeForce3 TI200 נהרס ואני מחפש תחליף, צריך שיכולול TV Out, אני לא משחק במחשב אבל אני עדיין צקיך משהו איכותי שיתן תמונה ברורה גם ברזולוציה של 1280X10024, תקציב בערך 400 שקל תודה.

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by super4life,

יש כבר במלאי באיזשהי חנות?

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by THE FOX,

מתלבט בין Palit FX6800GS 256MB http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1577 לבין GIGABYTE GEFORCE FX7600GS 256MB AGP http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5965 איזה כרטיס יביא לתוצאות ופריימים גבוהיים יותר ב OC ומודים שיעשו לכרטיס? המוד לפתיחת 6800GS מצליח בפאליט? התקציב הוא בסביבות ה800. אם יש משהו אחר יותר טוב שמח לשמוע. [מתוכנן OC]

• 17 תגובות
    • 976 צפיות
  9. Started by A.S.A.P,

רכשתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך radeon 9600 pro. התקנתי את המחשב, את כל הדרייברים והכל עבד. שיחקתי מעט עם riva tuner וקבעתי מהירויות חדשות עבור הכרטיס. כחצי יום לאחר מכן כשעשיתי ריסט, המחשב עולה בלי דרייבר לכרטיס המסך וכל התקנה מחדש של דרייבר לא עוזרת ולא פותרת שום דבר בהפעלת המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה The ATI Control Pnel failed to initialize because no ATI driver is installed, or ATI driver is not working properly. The ATI Control Panel will now exit. **פורמט לא עזר!** אני צריך עזרה דחוף :\

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by tal^_^,

שלום לפני כמה חודשים בדקתי את הציון 3dmark והוא עמד על 3383. היום, לפני שבאתי לעשות לכרטיס מסך OC בדקתי את הציון, כדי שיהיה לי השוואה לאחר ה OC. גיליתי שהציון הוא 2408 נקודות, הפרש של כמעט אלף נקודות (שלושים אחוז). המערכת הפעלה היא אותה מערכת (רק פימרטי מאז) וההבדל היחידי הוא שעידכנתי את הדריוורים לגרסה החדשה של nvidia. למישהו יש רעיון לסיבה של הירידה בניקוד? צודה.

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  11. Started by flesh2,

חיפשתי בגוגל ובחיפוש של האתר ולא מצאתי ביקורות על הכרטיסים, למישהו יש ביקורת עליהם? (אם אין אז מה הביצועים בערך של כל כרטיס?) תודה רבה מראש.

12. לא הבנתי מה הולך בדיון הראשי, 144 עמודים זה מלא ובכל זאת חיפשתי ולא מצאתי אבל אני בטוח שדיברו שם על זה, אז כמה הוא הולך לעלות? ומבחינת מה יותר טוב, אז ה GT או ה GTS החדש? אני ממש מבולבל ואנלא רוצה לעשות טעות בקנייה, הרבה כסף וחבל שסתם נועלים כאן הודעות \: [ אז דניס בבקשה..

13. Started by or_cool,

נראה לי שזה בכרטיסי מסך עשיתי חיפוש ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  14. שלום לכם, קניתי לפני מספר חודשים GEFORCE MX 440 עם 64 מגה זכרון (DDR) מבית LEADTEK, עם גוף קרור פסיבי (בלי מאוורר) הכרטיס עבד מצויין לצרכי, כולל חיבורו לטלוויזיה לצפיה בסרטים. פתאום לפני יומיים, חיברתי את הכרטיס כרגיל, לטלויזיה (עם כבל קטן שיוצא מהכרטיס, אליו מתחבר כבל AV, שמתחבר למתאם ה SCART שמחובר לטלויזיה) וגיליתי להפתעתי שהמחשב לא מזהה את החיבור, ולא נותן לי לעבור כרגיל למצב CLONE (צפיה בשני המסכים, כאשר אחד מהם ראשי ובו אפשר לראות וידאו ובשני הכל חוץ מוידאו) ובכלל לא מזהה את החיבור לטלוויזיה, חשבתי שאולי זה בעיה חד פעמים שתפתר ע"י RESTART אך לא כך הדבר. גם כאשר סימנתי "V" באפשרות שהטלויזיה מחוברת אבל לא מזוהה, ועשיתי RESTART שוב, זה לא עזר, זה רק הוסיף מסך נוסף ב…

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  15. Started by talhashahar,

יש לי כרגע כרטיס מסך nvidia 430 ואני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך יותר חזק. גודל מסך שלי הוא :22 אינצ' ואני מועניין להריץ משחקים חדשים על איכות ממש גבוה כמו: Unreal 4: Engine Games The Elder Scrolls online Assasin's Creed 4: Black Flag Call of duty החדש Dark Soul 2 וכו יש לי מעבד i5 2400 ו4 gb זיכרון (אם צריך אני יכול לשדרג ל8 GB) אין הגבלת סכום (אבל לא מתכוון להוציא 2000 שקל על כרטיס מסך) . תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  16. Started by Tsunami,

קניתי מחשב לפני יומיים קיבלתי אותו. כרטיס המסך שבו הוא ABIT TI4200 64MB. הרצתי בנצ'מרק וקיבלתי 11600. האמת שכבר הרבה זמן לא עקבתי אחרי הטכנולוגיה בכרטיסי מסך. זה נחשב לציון טוב ? אין פה שום OC לתוהים מביניכם.

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  17. איך נאי יכול לדעת על כמה FPS אני רץ בכל משחק ? תודה

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  18. Started by dragon772,

שאני עושה הפעלה מחדש למחשב או מדליק אותו אז הרזולוציה נהיית אחרת מאשר בשלוחן עבודה והכל מעוות ויוצא מהמסך מה לעשות?? ועוד שאלה: איך יודעים איזה רזולוציה מתאימה לשולחן עבודה? כי בחלק מהאתרים אני רוצה את מה שכתוב בכתב קטן שאי אפשר לראות אז בטח זה קשור לרזולוציה אבל שאני מגדיל את הרזולוציה זה עושה לי שולים שחורים במסך ככה זה אמור להיות? אותו דבר בקשר למשחקים ורזולוציה בהם תודה לעזורים.

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by toxigun,

שלום, יש לי כרטיס Radeon9500. הכנסנו אותו למחשב, הדלקנו את המחשב ועל המסך בנוסף למידע שהוא מציג יש הרבה "שלג", מריחות של טקסט על פני המסך(כאשר עושים scrolling), וגם בעיות דומות כאשר נכנסים ל-Windows. זה לא קשור למערכת ההפעלה עצמה והתופעה מתרחשת מרגע ה-boot. וכאשר התקנו את ה-catalyst driver האחרון ה-windows לא מצליח להכנס למצב גראפי והוא מציג מסך שחור או לבן (תלוי במצב הרוח). קונפיגורציה של המחשב: Chaintech 7SID0 128MB DDR SDRAM Athlon 1200MHz יש לי גם ספק של 120W. האם זאת בעיה של אספקת חשמל? תודה.

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  20. Started by ori24,

רכשתי לפני 4 שבועות מחשב חדש וחזק עם כ.המסך GTX 285. אני מרוצה מהכרטיס ומהביצועים שלו בכל המשחקים.כל המשחקים טסים חלק על הכי גבוה. היום התקנתי את CRYSIS בפעם הראשונה ואיך שהפעלתי אותו התחלתי לשמוע רעש מוזר שבקע מתוך המארז,הרעש נמשך במשך דקה ואז נעלם,אח"כ שיחקתי את המשחק סבבה. חשבתי שמשהו דפוק במחשב ואז הפעלתי שוב את CRYSIS ושוב הרעש חזר למשך דקה. מניין נובע הרעש הזה? האם הוא בא מהכרטיס מסך? אם כן אז אם אשחק את CRYSIS הכרטיס מסך עלול להינזק? האם זה קרה לעוד אנשים? אחרי ששיחקתי במשחק בדקתי טמפ' וראיתי 73 מעלות בכרטיס מסך,לפי מה שקראתי הטמפ' סבירה לGTX 285 בעת מאמץ. תודה מראש לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  21. Started by E. Shambuzzi,

מה בדיוק ההבדל בין GTX560Ti ל GTX560? האם יש פער ביצועים משמעותי? הבדלים אחרים? האם לדעתכם שווה להשקיע את הכסף ל Ti ? פער שיכול להגיע גם ל 200 ש"ח

22. יש איזו תוכנה או פקודה? תודה רבה mz155

23. Started by iDanVas,

תאגידו אנשים מה אתם אומרים על Geforce FX5700 ULTRA 128 DDR 2 Tv Out DVI Retail של GIGABYTE ן- Ati Radeon 9600Pro 256mb DDR DVi Tv Out כן , של ATI המקורי (CHINA כמובן) או Ge-Force FX 5600 256mb DDR VIVO tv Out של MSI כל אלא הם אחל מ- 1000 עד 1300 ש"ח. איזה מהמתוארים הטוב והשווה לקניה??? אני אוד מתלבת בי מחר אני אולך לקנות!!!

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  24. שמתי לב שבאתר שקניתי את הכרטיס מסך שלי יש את התמונה הזאת: ומה שאני קיבלתי זה כזה: בהתחלה חשבתי שעבדו אלי, אבל שנכנסתי לאתר של PALIT ראיתי שדוקא מה שאני קיבלתי זה מה שמופיע באתר של PALIT (מה שבתמונה שניה)... אז למה יש כביכול 2 דגמים שונים?? תודה.

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  25. שלום, כרטיס המסך שלי ישן וכנראה במצב רע. כבר קרה לי כמה פעמים שהמחשב עולה עם קווים אופקיים בצבע אפור/ורוד על המסך, מה שהופך את השימוש במחשב לבלתי אפשרי. ניסיתי כבר את כל הפתרונות שמצאתי ברשת: הסרה מוחלטת והתקנה מחדש של הדרייברים, בדיקת כרטיסי זיכרון עם memtest, נקיונות תכופים של החומרה וכ'ו. אז המסקנה שלי היא שאין ברירה אלא להחליף לכרטיס חדש. הכרטיס הנוכחי שלי הוא Geforce 460GTX. הוא משמש למשחקים לא ממש כבדים (L4D2, The Old Republic וכדומה) ולעבודות של עריכת וידאו (אביד, אפטר אפקטס). אני לא זוכר את החומרה של המחשב שלי והוא כרגע לא עולה אז אין לי גישה ל-Device Manager, אבל אני כן זוכר שלוח האם שלי הוא Gigabyte P55 או משהו כזה. אני אעדכן את ההודעה עם המפרט המלא כשיתאפשר ל…

• 3 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.