כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיחזיק לי להרבה זמן בתקציב של 1500+ (יכול להגיע גם ל2K) ואני מתלבט קשות בין ה 6800ל 6600gt אז אם תוכלו לעזור לי עם פירוט ולמה עם התייחסות לגודל הזכרון זה יהיה סבבה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב מאוד אני עומד לרכוש מחשב מבוסס Core 2 עם לוח של אסוס עם ספק ליברטי 400. אני לא נחשב לגיימר גדול, משחק משחקים (יש לציין שעד עכשיו היה לי רדאון 9800 pro, שהוא כרטיס לא רע) ואני מעוניין לרכוש כרטיס שיחזיק אותי שנה, שנתיים ואני יוכל לשחק משחקים בגרפיקה טובה עם פילטרים. אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי, איזה כרטיס מסך כדאי לקנות, האם מומלץ לקנות כרטיס מסך עם קירור פסיבי או אקטיבי? האם יש כרטיס שבאמת מצדיק את הקירור הפסיבי? שמתי עין על כרטיס כמו 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E שמחירו ב- K.S.P כ- 1000 ש"ח. מה דעתכם?! משתלם? אשמח מאוד מאוד מאוד לשמוע הצעות ייעול! בתודה רבה, אדי
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, רק רציתי לעדכן אותכם שיצאה גרסא חדשה לדריברים של ATI לצערי, לגרסת ה XP64 BIT אין גרסא חדשה... (ויש לי קצת בעיות) www.ati.com צד שמאל, למטה... תהנו יניב
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי הדיון בפורום פשוט ניגשתי לחנות עם המחשב וביקשתי מחירים על הכרטיסים ושהטכנאי יגיד לי אם זה מתאים למחשב ולספק או לא. קיבלתי תשובות והתחדשתי לי בכרטיס palit 9600gt 512 ddr3 עם קירור של זלמן 770 שקלים אבל יצאתי מרוצה , אני אמור לראות שדרוג רציני לעומת התוצאות שקיבלתי מה8600gt? תודה לכל העוזרים בדיון הקודם.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השחרור הרשמי כבר יצא של ויסטה ועדיין נוידיה הוציאו רק ל 8800 אני חושב שזאת חוצפה לשחרר רק למוצרים חדשים וכל השאר שיחכו במיוחד לאחר שהם מציינים שכל הכרטיסים כן מתאימים לויסטה יש לי 7600 gt ואני כבר מחכה חודש לדרייבר נורמלי...שיעבוד עם טלויזיה lcd
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות GF4 MX 440 128DDR של TIGA הוא עולה רק 490 ש"ח :מישהו יודע איפה אפשר למצוא ביקורת על הכרטיס (לא חייב של TIGA)???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך GAINWARD TI 4200 GOLDEN SAMPLE VIVO! אני רוצה לחבר אליו את המצלמת הוידאו שלי כדי שאוחל לראות את תוכנה במחשב. עכשיו קיבלתי מפצל עם הכרטיס מסך בעל 4 יציאות.. שני יציאות רגילות (כמו שעושים TV OUT) ושני יצאיות(או אולי כנסיות) עגולות שבכל אחת מהן יש כניסה ל4 פינים (2 בכל צד!).. הלכתי לחנות וביקשתי משהו דומה! בכל חנות הציאו לי את אותו הכבל (היחיד שהיה) שיש לו כניסה אחת(!) כמו לשני הכניסות העגולות האילה שבמפצל ובצד השני יש שני חיבורים (אדום ושחור) למצלמת וידאו.. חיברתי הכל התקנתי את הדרייברים של הCAPTURE נכנסתי לתוכנה שבא עם הכרטיס מסך ואני לא רואה כלום! רק מדיי פעם מסים אפורים כאילה עוברים. אני אנסה לצייר לכם כיצד חיברתי את הכבלים: http://planet.nana…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים נושא אני בשורה מרה לחובבי כרטיסי המסך. עקב החלטה (לטעמי שגוייה) של ATI, לא נוכל לרכוש יותר את ה 9800SE AIW וזאת עקב הפגיעה הגדולה של כרטיס זה בדגם ה 9600PRO AIW. הרי מי ירצה לקנות כרטיס חלש יותר באותו המחיר? אף אחד לא מצביע - הא? לכן החליטו ב ATI שלא משתלם יותר למכור כרטיס במחיר מגוחך שברב המיקרים מתפקד כ 9800PRO מלא ומהיום אין יותר כרטיסים אלו... כ"כ חבל... מזל שאני הספקתי לחטוף אחד בזמן ד"א - המידע מהימן ומבוסס על מקורות פנימיים בהרקולס.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה אז ככה אני לא יודע מה לקנות יש לי AMD Athlon X2 DUAL CORE 4200+ gigabyte ga-m55plus-s3g עם כניסת pci-e x16 אחת. עכשיו אני מניח במעבד כזה מספיק טוב למשחקים כבדים.. עכשיו נשאר לי רק כרטיס מסך, -- אני לא רוצה משהו סופר סופר סופר טוב אבל גם סופר סופר סופר יקר... אני רוצה משהו שיריץ משחקים לדוגמא כמו Rainbowsix החדש וכו'... אז לשאלתי האם 7600gs או 7900gs טובים ויעשו את העבודה שלהם כמו שצריך? בעצם, מה אני מדבר?! - אני אתן לכם, למקצוענים להציע לי תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה אבל שיהיה...(קשרו את זה לזה שאני משתמש ב TVOUT אם אתם מחפשים תירוץ) שמתי רמקול לא ממוגן מגנטית על הטלויזיה וכל הצבעים למעלה נהיו ירוקים או סגולים! עכשיו אם אני שם אותו עוד פעם שם זה מסתדר אבל כשנאי מוציא זה חוזר ואפילו מתחזק... איך אפשר לסדר את זה? אולי לשים את הרמקול מלמטה (הכוון הנגדי) יש לכם רעיונות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעדכנתי בחידושים... אני שם לב שחלק מהכרטיסים הזמינים כיום מיועדים ל-PCI-E 2. יש לי לוח אם Gygabyte עם מעבד אינטל E6400. בחוברת רשום שיש לי סלוט אחד של PCI-E X16. האם אני יכול להשתמש בכרטיס מסך שמיועד ל-PCI-E 2? האם זה מומלץ? כיצד ניתן לדעת אם הכרטיס מתאים למערכת שלי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בונה מפרט למחשב לאחותי בת ה8, ואני מתלבטת בקשר לכרטיס מסך. בתור התחלה היא תריץ משחקי SIMS. יש סיכוי טוב שהיא תשתמש במחשב למשך 5 שנים פלוס, ושכרטיס המסך לא יוחלף בכלל אז אני יודעת שהדרישות של SIMS לא גבוהות, אבל אני מעדיפה לרכוש כרטיס שיתאים גם לדרישות קצת יותר גבוהות, ליתר ביטחון.. אז מבחינת Nvidia האפשרויות שחשבתי עליהן הן :Geforce 9400, 9500 GT או 9600 עם חריגה מהתקציב לגבי ATI לפי מה שהבנתי מהאינטרנט האפשרויות הן: Radeon HD 4350, 4550,4650,4670. גם HD4670 חורג מהתקציב אז אין לי מושג איזה כרטיס עדיף. כמה שיותר זול - יותר טוב, אבל אני מעוניינת גם שהSIMS ירוץ טוב במחשב, לא על LOW QUALITY או משהו כזה אז מה אתם חושבים שעדיף? כמה שאלות נוספות: 1. יש כרטיסי מסך ש…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלחתי מייל לאקסלנט הם החזירו לי תשובה שיכולים להשיג לי במחיר 250$ . האם כדאי ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך שהבנתי GF 7 יחליפו את GF6 ו-7600 יהיה במקום 6600 של היום.. האם זה נכון? מישו יודע אולי מתי הם יוצאים? כמה 7600 עלה בערך?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אני מחפש לקנות כרטיס מסך חזק וחשבתי ללכת על : ub-3D ATI Radeon 9800Pro 256MB במחיר של כ2279 ש"ח אבל כמה אנשים אמרו לי שעדיף לי לקנות את הכרטיס : MSI 9800 PRO 128MB במחיר של כ1300 ש"ח אותם אנשים אמרו שכדאי לי לקנות את הכרטיס הנ"ל מכיוון שההבדל בין שני הכרטיסים של 128 ו256 הוא אפסי וכמובן בגלל המחיר. מה אתם אומרים ?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לציין שהמשחק קורס אחרי חצי שעה בערך של משחק, אני שם תמאוורר על 100 אחוז. יש לי תדרייברים האחרונים למה המשחק קרוס לי ככה? לפעמים הוא נותן לי את אופציית ה vpu recover ולפעמים קורס לגמרי.. מה אני צריך לעשות? האם זה בעיה בכרטיס? למרות לא ניראלי שזה מהכרטיס.. מקווה לעזרה.. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך אטי ראדון 9800 פרו מעבד 2.6 ו512 זיכרון וקיבלתי עם דרייברים הכי חדשים פלטרים מכובים רק 5521
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני בודק את ה- FPS במשחקים יש תוכנה או משהו ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! עשיתי downsampling היום ואני משתמש ברזולוציה של 1920x1200,הרזולוציה המקורית היא 1680x1050 בעקרון,השאלה שלי היא אם זה משנה באיזה רזולוציה אני משתמש בdesktop,אני רוצה להשתמש בnative,זה הכי נוח לי... זה משנה?או שזה משפיע על האפקט של הdownsampling? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות אחרונה בקשר למפרט ופשוט לא הצלחתי למצוא דעה חד משמעית בקשר למי מהכרטיס מהאלה יותר טוב. בערך כל הגרסאות על הGX2 הן אותו הדבר, אבל ל4870HD יש גרסא מיוחדת של Gainward עם OC וקירור יותר טוב. בכל מקרה, ה4870 -1366 ש"ח וה9800GX2 כ1662 ש"ח. על מי ללכת? מי באמת מבינהם יותר טוב? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע קניתי את הGF4 שלי עכשיו התקנתי אותו במחשב עם הדדריבירים והכל אבל שנאי רוצה להגדיל את הרזולציה של המשחקים המקסימום שאני יכול זה 1280X1024 ואני לא יכול להגדיל ל1600X1200 כמו שרציתי ובשביל זה בעצם קניתי את הכרטיס. עכשיו לפני שתשאלו מה זה וזה ניסתי על כל המשחקים ושום משחק לא איפשר לי להגדיל את הרזולציה הכרטיס שלי הוא msi gf4 ti 4200 64mb ddr המסך שלי הוא mag 786PF תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי Unlock לOVERDRIVE בדרייברים של ATI Catalyst 5.4 יש לי כרטיס מסך X850 XT ורציתי לדעת איך עושים Lock לOVERDRIVE ורציתי לדעת,אם אני שולח את הכרטיס למעבדה הם יכולים לראות שעשיתי Unlock ל OVERDRIVE? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב הוא כרגע: AMD Phenom I 9850 2.5 GHZ BLACK EDITION 4GB RAM ATI HD3870 512MB כרגע אני משחק על מסך קטן מאוד. 17 אינץ ברוולוציה של1280X960 כל משחק עובד לי חלק הכי גבוהה ... (DX 10) בקרוב אני קונה מסך 24 אינץ FULL HD 1920X1080 ואני רוצה לשחק משחקים על גראפיקה גבוהה בלי פילטרים מוגזמים או 2AA או 4AA איך שהמחשב שלי יחזיק עם 50FPS לפחות ב DX 11.. אז ככה אני רוצה שיראה לי המחשב: AMD Phenom I 9850 2.5 GHZ BLACK EDITION 4GB RAM ATI HD6850 1GB כנראה גרסא עם קירור מאוורר רגיל שלShappire (או איך שלא קוראים להם ) אז השאלה היא.. יהיה לי צוואר בקבוק? אני יוכל להריץ משחקים על רוולוציה גבוהה בגראפיקה גבוהה יחסית חלק אני מדגיש שאני ישחק על DX11 מה שיאכל…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא הוצע לי במחיר של 1400 שקל. אני יודע שרובכם תגידו מייד: פרוויו?!? איכס!!. אבל בכל זאת, תנסו לתת דעה אובייקטיבית על המסך. המסך יחליף DJ707AV בן שלוש וחצי שנים, לא שטוח, והוא ישמש את אמא שלי (הגרפיקאית). היא דיי מרוצה מהמסך הנוכחי, אבל כנראה אין לה (וגם לי) מספיק ניסיון עם מסכים אחרים. איך איכות התמונה שלו (בייחס למחיר, שנמוך ממחיר של 17" נורמלי)? איך השירות שלו בארץ, ואיך האמינות שלו? רוב הסיכויים שאני לא נוכל לרכוש מסך 19" איכותי ממש (CTX PR960F לדוגמא), אז השיקול הוא המסך הזה או 17" של CTX או LG. בתודה מראש, עדי רובין. עריכה: מה עדיף, proview DX-997N, CTX PL9, או CTX EX950F (תוך כדי התחשבות במחיר)? ד"א, קצב ריענון של 85 הרץ ב- 1280 על 1024 יספיק בהחלט.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-