עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NuXeR,

אהלן, יש לי Crossfire של 2 כרטיסים מתוצאות Sapphire מדגם 4850. במשך הרבה מאוד זמן, יש לי בעיה שכאשר הדרייברים מותקנים ל-2 הכרטיסים הכרטיס השני מנוטרל באופן אוטומטי ע"י ויסטה, שמצידה רושמת שיש בעיה עם הכרטיס. (ה-CATALYST לא מזהה Crossfire בכלל) כאשר יצאו עם הזמן גירסאות שונות של דרייברים, חלקן עבדו ללא תקלות ובהן השתמשתי. כעת יצא CATALYST 8.10 וHotFix ל-FARCRY2....ואני משתוקק להתקין את זה. אז התקנתי! ושוב.. אותה הבעיה, הכרטיס השני מנוטרל ע"י ויסטה, וב-CATALYST אני לא רואה שום Crossfire. האם מישהו שמע על התקלה הזו ?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by Arg92,

שלום חבר'ה צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח אם אפשר שיהייה שקט - חשוב , חריגות קטנות יתקבלו שימושים: בעיקר גלישה ואולי משחקים בינוניים מסך : 2 מסכים SANSUNG T220P ברזולוציה מקסימלית 1200*1900 שני המסכים יעבדו במקביל מה שמחייב 2 יציאות DVI מפרט: מעבד - 8400 לוח אם - gigabyte p43 dsl3 זיכרון - 2GB דיסק קשיח - samsug 250gb ספק - silverston 400watt

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  3. תודה למגיבים..

4. Started by C991Now,

1.לטווח הרחוק שווה לקחת 4870 על 4850 ? 2.האם בעתיד, שמחשקים יצאו יהיה מצב שה4850 לא יסחב ואילו 4870 כן? [ על מסך 19" 3.האם זה משתלם לקנות ת 4870 ולא 4850 לטוח הרחוק? [ או שעדיף לקנות אח"כ כ.מ חדש] *המסך הוא 19",אבל תזכרו שזה לטוח הרחוק בעיקר...

5. שלום, יש ברשותי את הלוח שמצויין בכותרת יחד עם כרטיס HD3450 שאמורים לעבוד יחד בHybrid Crossfire, ובנוסף לאפשר חיבור של עד 4 מסכים, כששניים מתחברים ללוח ושניים לכ. מסך, כמו שאפשר לראות כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/amd-780g-chipset,1785-6.html משום מה אני לא מצליח לגרום לVista לזהות במקביל את שני הכרטיסים ולאפשר לי לחבר את המסך שלי לכ. מסך הלא מובנה באותו זמן. בביוס יש לי אופציה שנקראת Initial Display First ושם אני יכול לבחור בין הכרטיס מסך המובנה ללא מובנה. אם אני בוחר את הלא מובנה, גם אחרי התקנת כל הדרייברים הווינדוס מזהה את הכרטיס הלא מובנה בלבד וכמובן לא מאפשר CF. אם אני בוחר את הכרטיס המובנה, הווינדוס מזהה את שני הכרטיסים לאחר התקנת הדרייברים ואכן מאפשר גם א…

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by ben060,

אשמח לתשובה בן

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dober,

אני מבקש המלצה לכרטיס מסך טוב (רצוי ATI) עד 500 שח עם כניסת יציאת וידאו למטרות עריכת וידאו צפיה במקרן HD ופחות למשיקים. תודה ???

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  8. שלום! אני כבר יותר מדי זמן מתלבט לגביי כרטיס מסך, המיועד בגדול למשחק fsx. המשחק הזה הוא ייחודי בדרישות שלו, ובהוסף למעבד מרובע ליבה אני יילך על כרטיס מסך חזק מאוד. בגדול האופציות הכי טובות הן ati readon hd4850 nvidia gtx260 nvidia 9800gtx אני מאוד מבולבל- לגבי ATI- אין לי ניסיון ושמעתי שיש להם דרייברים בעייתיים, אני דיי מפחד מהם. מצד שני הם נחשבים למתחרים של הGTX280 אם אני לא טועה, ויש להם ביקורות דיי טובות. לגבי GTX260- אומרים שהם ניסיון כושל של הGTX280, והרבה אנשים אמרו שהם קיבלו FPS מאוד נמוך עם הכרטיס (לעומת כרטיסים כמו 8800)... מצד שני יש להם ביצועים טובים במשחקים מסויימים וביקורות טובות (בין היתר באתר). בקיצור זהו הכרטיס הכי יקר (חוץ מה280) ונחשב להכי מתקדם אבל אנשי…

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  9. שלום! יש לי 2 שאלות, כאחד שלא מבין הרבה בכרטיסי מסך, ברוב במחשבים הניידים יש כרטיסים של INTEL. בהנחה שאני אצטרך לשרטט במחשב (MATLAB או AUTOCAD), לראות סרטים, ואולי לפעמים לשחק (משחק בסגנון GTA למשל) - לא חובה. הכרטיסי מסך האלו מספיק טובים? ואיזה סוגים עדיף אם כן? במחשב נייח - איזה כרטיס מסך צריך כדי לראות סרט HD? יש לי כרטיס GEFORCE 512 MB ועדיין הסרט לא רץ חלק. ואפילו בסרטים רגילים הסרטים לפעמים "נתקעים" לשנייה. בעיה בכרטיס או בחומרה אחרת? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך די מעפן רידון 1300 פרו הוא די גרוע והחליפתי מסך ואני עכשיו עובד על רזולוציה די גבוה ממה שעבדתי מקודם 1680X1050 ורציתי לדעת האם כדי להחליף אותו ל HD4670 כי אני לא כל כך בן אדם שמשחק במשחק(אין זמן אני בצבא) אבל שאני כן משחק הוא די גרוע ואין לי הכי הרבה תקציב. אז מה שרציתי לדעת האם כדי להחליף ? והאם הכרטיס החדש יתמוך בטוב ברזולציה במשחקים?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  11. Started by ac1240,

רשום לי רק ATI 4800 SERIES איך אני יודע בדיוק איזה כרטיס יש לי?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by GeForce,

מעבד אינטל פנטיום 4, 2.4. 2GB זכרון פנימי. המחשב הולך לשמש כ-HTPC. אני רוצה לשחק גם ב-Pro Evolution. אני מתלבט בין 2600Pro, HD3650 ו-x1650 מה הכי משתלם לי מביניהם?

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by matanelm,

התקנתי את הדרייברים הכי חדשים ומידי פעם הדרייבר פשוט קורס, איך זה מתבטא? נגיד הרזולוציה של המסך שלי 1680*1050 אז פתאום הוא קופץ לי ל 600*800 ולא נותן לי להחזיר בחזרה לרזולוציה הגדולה? מה עושים?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  14. Started by sbarbz,

שלום לכולם אני צריך להוריד דרייברים לכרטיס מסך, הבעיה שאיני יודע מהו ! במנהל התקנים רשום "בקר וידאו" ככה שאני במבוך שאין לי מושג איך לצאת אשמח אם מחכמי הפורום יציל אותי

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by doker,

כשאני נכנס לקטגוריה AA בCCC אני רואה שבגרסה האחרונה יש אפשרות של FILTER ויש שם כל מיני אפשרויות אני שואל מה ההבדלים כי אני לא באמת רואה הבדלים בהדגמה שלהם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  16. אני קונה HD4870 512MB? מה החברה הטובה ביותר?

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  17. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה nvida 9500 1024mb למסך של "22 ? המחשב הוא כעקרון מחשב למשחקים אבל לא למשחקים כבדים מאוד (משחקים די בינונים)?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by d0s,

שלום, אני הסתכלתי בשוק היום וראיתי שיש הבדל של מאתיים ש"ח בין ה 4870 של פאליט לבין ה 4870 של גיג'ה ביט. באמת יש כזה הבדל בביצועים של אותו כרטיס רק ע"י חברות שונות? האם שווה לי לקנות את זה של ג'יגה ביט? אני יכול להתלבט רק בין שתי אלו אז בבקשהלאלתת לי הצעות של חברות אחרות. תודה.

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. שלום אנשים! אני מביט בשני כרטיסי מסך של EVGA. האחד - http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=512-P3-N975-AR&family=GeForce%209%20Series%20Family השני - http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=512-P3-N976-AR&family=GeForce%209%20Series%20Family המפרט שלהם, לפי הכתוב באתר החברה(לא פתחתי את ה-PDF, הסתפקתי במה שכתוב באתר עצמו), זהה לחלוטין מלבד העובדה שהאחד מומהר והשני לא. גם בתמונה הם נראים לי זהים. עכשיו נשאלת השאלה - מה ההבדל בין הגרסא המומהרת לבין הגרסא הלא מומהרת אם אני בעצמי, בתור משתמש קצה, אמהיר אותה לאחר שאתקין את התוכנה המתאימה מהדיסק? תודה לעונים המבינים!

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  20. שלום, אשמח אם תמליצו לי על דרייברים טובים לכרטיס מסוג Palit 9800GT 1024MB Sonic. אני משחק הרבה משחקים שחלקם גם כבדים (Counter strike 1.6, Crysis, Farcry2, Fifa09, COD4, NFS) ואני רוצה לנצל את המחשב במאה אחוזים. תודה רבה.

21. כרטיס חדש קיבלתי אתמול התקנתי אותו על הלוח חיברתי גם לחשמל (PCIE). אני מפעיל הכל עובד בסדר התקנתי דריבר אני נכנס למשחק CRYSIS (הורדתי עליו פאצ'ים) עובד על HIGH ב XP רזולוציה 1280*1024 וAA4 רץ על 30 FPS כעבור איזה חצי דקה אניע משחק נתקע אני לא יכול לעשות כלום. לפעמים אני יכול להכנס למנהל משימות ולצאת . אותו דבר גם ב FAR CRY 2. הכרטיס: TWINTECH 9800GT OC EDITION 512MB נקנה מ FOXPC

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  22. מה יכולה להיות הבעיה? הוא היה עובד טוב פעם עכשיו משחקים בקושי זזים...עדכנתי את החבילה האחרונה של nvidia כלום לא עוזר..

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by nik55,

מתלבט איזה כרטיס מבין השניים לקחת..על פניו אותו כרטיס רק יצרנים שונים..האסוס שח 445 לעומת 410 של MSI המחיר לא חשוב לי אלא רמת האמינות ..יש המלצה?

24. תמיד עניין אותי לדעת, ה4870 יהיה ברמה של 4850CF כשמשחקים על רזולוציה טבעית של 22" או שהוא יהיה פחות טוב משמעותית?

25. רציתי להתייעץ עם הקליברים כאן בנוגע לכרטיס AGP עבור מערכת ישנה שהכרטיס המקורי שלה התפגר , ,אבל עדיין עובדת באופן מושלם ,יציב ומספיקה לרוב צרכיי(כרגע עובדת עם כרטיס מסך PCI בן 10 שנים עם 2 MB זיכרון עליו חה ,חה ,חה) . שימו לב שמתוכננת קנייה בזמן הקרוב של מחשב חדש (נוסף) לצורך הרצת משחקים כבדים . ההיגיון שמאחורי השדרוג של המחשב הישן הוא ברצוני לשחק ב-lan עם חברים שבאים אליי . במקרה כזה ,של משחק lan מדובר במשחקים בני 3-2 שנים בסגנון DOOM3\HL2\FARCRY. חיפשתי בנרות כרטיסי agp נורמאליים מיד שנייה כאן ב-trade zone ובאתרים נוספים ,אולם אין כמעט כרטיסים שכאלה והנדירים שיש ,עולים הון עתק שאין לי, וגם אם היה לי, אז ממילא לא הייתי מוכן לשים אותו על מערכת ישנה שעלולה ,כדרך הטבע לשב…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים