כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
קניתי radeon 9600 XT of Asus. הורדתי דריברים מ-www.ati.com (catalyst 4.3) כל פעם שאני מעלה את המחשב יש לי 2 "unknown devices". וכתוב שזה Radeon 9600 - SERIES אז התקנתי את הדריברים מהדיסק וזה כתב Asus Radeon A9600XT. הבעיה היא שהדריברים שבדיסק הם ישנים ולא כוללים Control panel. מישהו יודע לסדר שזה יזהה שזה Radeon 9600 XT ולא יכתוב unknown device בלי להתקין את הדריברים מהדיסק? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש... מערכת הפעלה windows 7 32bit המשחקים עובדים בסדר גמור עד שקוראת לי הבעיה הזאת... התקלה: קניתי מחשב חדש וכמה ימים אח"כ החלפתי כרטיס מסך לאחד טוב יותר... כרגע יש לי palit gtx460... ישר שהדלקתי את המחשב לבדוק את הביצועים של הכרטיס אחרי איזה 2 דקות ממתי שהתחלתי לשחק קרתה לי הבעיה... המשחק נתקע.. הסאונד נתקע.. הכל נתקע ואני חייב לעשות ריסט... יש לי את הדרייברים של הכרטיס החדש... והדרייברים של הכרטיס הישן הוסרו... בדקתי טמפרטורה... בסביבות 60~65 במאמץ... כשהמשחק נתקע.... וזה קרה לי בכל משחק... לא בהכרח לאחר זמן רב שאני משחק... זה נראה כמו נקודות על המסך.. תמונה של התקיעה : וזה קורה לי בכל משחק ומחייב אותי לעשות ריסט... http://img200.imageshack.us/i/photo1062…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר שלי קנה מערכת חדשה והוא נתקל בקשיים להריץ משחקים המשחקים שהוא ישחק יהיו בעיקר משחקי ספורט כמו FIFA מורטל קומבט ושאר הזאנר על רזולוציה 1900X1080 42 אינץ המערכת שלו היא: i5 4670k GA-Z87M-HD3 DDR3 4GB Seasonic 520w s12ii SilverStone Lascala LC13 ATX HTPC הוא מוכן להשקיע 550 ש"ח עם חריגה של 50 ש"ח לפי מה שראיתי האפשרות הכי טובה היא AMD 7770 או GTX 650TI מה מבינהם יתן את התמורה הכי טובה מבחינת ביצועים עוד משהו קטנטן ... ממה שידוע לי יש לו כרטיס מסך מובנה בלוח אמ השאלה שלי האם צריך להגדיר בביוס ולבטל את הכרטיס המובנה בלוח כדי שהמערכת תרוץ על המאיץ הגרפי שבמעבד ... האם זה יפתור לו כמה מבעיות ויהיה אפשר ל"התחמק" מקניית כרטיס חדש ? תודה לעוזרים ושיהיה חג שמח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ג'י פורס 4 טי איי 4200 הרצתי עליו את ה3די מארק וכתוצאה מהתוכנה נדפק לי הכרטיס... שלחתי אותו לתיקון ומסתבר שהבעיה הייתה אצלהם... (בזמנו הכרטיס היה חדש רק 3 ימים מקנייתו!!) השאלה היא האם להריץ את ה3 די מארק? או לא @? אני דיי מפחד שלא יקרה שוב משהו... אשמח לקבל עצות... עכשיו ברור ששיחקתי לפני... אפילו שיחקתי הרבה... שיחקתי בut2003 הכל היה סבבה פשוט הרצתי ת'תוכנה כדי לראות מה הוא שווה... עכשיו הבעיה היא גם מהחנות הם זוחלים חיכיתי כמעט שבוע וחצי עד שהחזירו לי אותו... עכשיו אני לא יודע אם שווה להריץ את התוכנה ואם הביטוח מכסה את זה יש לציין כי הכרטסי חדש...מאוד ו...זהו למי שצריך יותר מידע שיבקש בתודה מראש... נ.ב רציתי לדעת אם יש איזה משהו מדליק שאני יכול לעשות עם הכרטיס מס…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום נדפק לי ה HD4850 רציתי להשתדרג וראיתי ש hd6770 זקוק ל 450W ספק ושה hd6850 צורך 550W השאלה האם ספק 420W של seasonic יצליח להחזיק אותם? מעבד E7200 4G RAM 1 HDD דרך אגב האם יש כרטיס אחר שהייתם ממליצים עליו בתג מחיר של 400-700 שהוא פחות או יותר אותה הרמה כמו הכרטיס הישן שלי?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום איך אני שאכך יש לי SLI מבחינת מערכת פיזית יש לי 2 כרטיסי מסך עם גשר SLI GTX 560TI EVGA איך אני יכול לראות את זה במערכת???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת. אני רוצה לקנות תמסך הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10793 הבעיה שהכרטיס הוא HD5750 עם זכרון 512MB. האם זה אפשרי? או שאני יתחיל לחפש מסכים ברזולוציות יותר נמוכות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רצ"ב תמונה איך מכוונים רמת OC בכרטיס מסך ? כל פעם שאני מעלה וסוגר את התוכנה או מוריד אותה לטריי התוכנה מחזירה את הנתונים שיש לה בדיפולט ??? שאני לוחץ לו מצא מקסימום זיכרון או CORE הוא רץ שעה ,עושה כל מיני בדיקות ולא מגיע לכלום אז מה זה ???
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שנתיים קניתי כרטיס מסך hd4770 ב500 ש"ח שכמעט ברמה של ה 8800gtx ששנתיים שלוש לפני עלה 2500 ש"ח כיום שנתיים לאחר הקנייה של ה hd4770 הכרטיס עדיין נשאר במעמדו . אחי קנה שבוע שעבר את ה hd5650 ב500 ש"ח והכרטיס מסך שלו הרבה יותר חלש משלי וגם אם הוא היה הולך על הhd5770 שיותר מומלץ עדיין הביצועים לא מצדיקים לחכות שנתיים בשביל 5% אולי יותר משלי. גם הסדרה 6 של amd וגם סידרה 4 של nvdia עדיים אין כזו משמעות בביצועים. השאלה שלי למה השדרוג של הביצועים זוחל עד כדי כך? לא זכור לי בדורות ישנים שזה היה ככה. אני שואל כי אני אוהב ככה פעם בשנה שנתיים לשדרג כרטיס מסך בתקציב של 500 ש"ח אבל בתקציב הזה הייתי קונה גם היום את הכרטיס מסך שברשותי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאמור קניתי היום כרטיס מסך Sapphire מKSP ראשון לציון , בעלות של 840 בערך. והבנתי כבר שהגעתי הביתה שיש איזה מבצע לAMD לסדרת כרטיסי מסך האלה שהם מקבלים משחקים מתנה לא ? ראיתי שקוראים לזה Never settle. האם הייתי אמור לקבל משהו ? או שזה לא תופס בארץ ? המוכר לא הזכיר שום דבר על זה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם החברה point of view היא חברה טובה ואמינה? אם כן, האם מומלץ לקנות את הג'יפורס gt 6600 שלהם או לחכות שכרטיסים מסוג זה של חברות אחרות יגיעו לארץ? בתודה לעוזרים, אלי
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבי קנה מסך "23 חדש למחשב שלו (samsung p2350), אבל הכרטיס הגרפי הוא און-בורד ולא תומך ברזולוציה. אשמח להמלצה על כ. מסך AGPx8 עם יציאת DVI שתומך ברזולוציה 1920x1080. מגבלת התקציב - הכי זול שיש ולא יותר מ-300 ש"ח. השימושים: אינטרנט וסרטים (בעתיד גם סרטי HD, כך שאם יש מקודד 264 על הכרטיס זה מצוין) תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי כל כך מבולבל מכל המידע לפני הרכישה שפשוט ישבתי על המקלדת ולחצתי ורכשתי את ה450 התלבטתי קשות בין הרבה כרטיסים ובמיוחד רציתי את ה 460 אעפי שאין לי ממש צורך בו אני משחק קבוע באמריקן ארמי ולמשחק זה כמעט כל כרטיס יתאים כמו כן אני מתכוון לחבר את המחשב לסמסונג 40 C530 ורציתי להיות מוכן לתלת מימד כשאקנה מסך מחשב תומך רכשתי את הכרטיס של MSI CYCLONE ואני מקוה מאוד שלא עשיתי טעות הוא עלה לי 112 יורו פלוס משלוח 18 יורו וכבל HD 3 מטר 7 יורו אקבל אותו בעוד כמה ימים אכתוב לכם רשמים וכמו כן אני מתכוון לכתוב על המחירים באירופה בה אני נמצא ולעשות סדר לכל הישראלים שחושבים שהם משלמים יותר מדי זאת כמובן אם תהיו מעוניינים בייי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב: 1000~3000 חריגה מקסימלית: 500 שח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג חנות: קונה בחו"ל עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): http://img121.imageshack.us/img121/6711/48474436.png הערות ובקשות מיוחדות: אני קונה בחול את הכרטיס
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה באוברקלוק לכרטיס מסך שלי, הכרטיס הוא SAPPHIRE HD4870 X2 הקירור הוא Accelero XTREME 4870X2. טמפרטורות באיידל 37-40 ובעומס 48-54. הקלוקים הרגילים לכרטיס הם 750 ל GPU ו 900 ל MEMORY כשאני מנסה להעלות קלוקים דרך ה CATALYST אני מקבל ארקטפיקטים בווינדוס, אני צריך עזרה והכוונה לתוכנה שבאמצעותה אוכל לעשות אוברקלוק יציב ואולי להעלות קצת מתחים אם צריך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה כרטיסי מסך המבוססים על R3xx , והאם כרטיס המסך RADEON 9600 הוא כזה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך שלי ישן וכנראה במצב רע. כבר קרה לי כמה פעמים שהמחשב עולה עם קווים אופקיים בצבע אפור/ורוד על המסך, מה שהופך את השימוש במחשב לבלתי אפשרי. ניסיתי כבר את כל הפתרונות שמצאתי ברשת: הסרה מוחלטת והתקנה מחדש של הדרייברים, בדיקת כרטיסי זיכרון עם memtest, נקיונות תכופים של החומרה וכ'ו. אז המסקנה שלי היא שאין ברירה אלא להחליף לכרטיס חדש. הכרטיס הנוכחי שלי הוא Geforce 460GTX. הוא משמש למשחקים לא ממש כבדים (L4D2, The Old Republic וכדומה) ולעבודות של עריכת וידאו (אביד, אפטר אפקטס). אני לא זוכר את החומרה של המחשב שלי והוא כרגע לא עולה אז אין לי גישה ל-Device Manager, אבל אני כן זוכר שלוח האם שלי הוא Gigabyte P55 או משהו כזה. אני אעדכן את ההודעה עם המפרט המלא כשיתאפשר ל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=613 Radeon 8500LE אני חושב שהוא לא כזה רע... צריך להגיע לרמה של 9000PRO.... או אפילו TI4200... הלא כן? זה כרטיס מעולה ועולה רק 380שקל!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
7900GT או X1800XT מבחינת FPS
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יהיה איזה כרטיס מסך מסדרה 9 שמאתים לרזלוציה הזאת? אני לא רוצה לקנות סתם איזה 9800GX2
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכרו לי GT430 יותר יקר מ GT 520 בטענה שהוא יותר טוב האם ניתן לראות השוואת ביצועיים בין שני הכרטיסים ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי RADEON 9100 128 MB והוא מציג ביצועים ירודים במשחקים . בגלל שזו לא יכולה להיות המערכת (מעבד פנטיום 4 2.4 , 512 DDR ) חשבתי שיכול להיות שזה המסך אשר בעצם "תוקע" את הכרטיס מסך . יש לי מסך ממש ישן , יש לי אותו משהו כמו כבר 5 שנים . דגם MAG INNOVISION DJ530 או משהו כזה . מה דעתכם ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך במחיר מינימלי אני יכול לקנות בשביל מקס' איכות למשחק GTA 4 ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-