כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי הזמנתי מפרט חדש למחשב עם כרטיס מסך-GigaByte GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe הכרטיס כרגע לא במלאי אז הוצעו לי הכרטיסים הבאים במקום -LeadTek GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe או TripleD Axle GeForce GT220 1GB GDDR3 HDMI PCIe שהם גם בDDR3 ויש גם אופציה של DDR2 XFX GeForce GT220 1GB GDDR2 PCIe או PNY GeForce GT220 1GB GDDR2 PCIe לוח האם הוא Gigabyte GA-P55-UD3L P55 CHIPSET אשמח לדעת אם כרטיסי המסך פחות טובים ממה שהזמנתי ומה ההבדל בין DDR2 ל DDR3 ואיזה מהם מתאים ללוח האם יש לציין שאיני משחקת במשחקים לכן כרטיס המסך פשוט תודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע עם יש אפשרות להקציב לכרטיס מסך זיכרון וירטואלי? או מה-RAM או מה-hard disk, לא איכפת לי העיקר להרחיב. תודה מראש, gonzila
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי Unlock לOVERDRIVE בדרייברים של ATI Catalyst 5.4 יש לי כרטיס מסך X850 XT ורציתי לדעת איך עושים Lock לOVERDRIVE ורציתי לדעת,אם אני שולח את הכרטיס למעבדה הם יכולים לראות שעשיתי Unlock ל OVERDRIVE? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה איזה כרטיס מסך הכי מומלץ עד 1500 שקל חוץ מ-1900GT? - פשוט אין אותו בחנות שאני קונה ממנה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, כפי שכתוב בכותרת הנושא, האם 4850 עדיין נחשב ככרטיס חזק שייתן ביצועים טובים ברזולוציה של 1680X1050? מה המקביל שלו פחות או יותר מכרטיסי הדור החדש?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לברר מי יותר טוב מבין שניהם ע"פ מבחני ביצועים שונים וקצת הלכתי לאיבוד בכל הגרפים שהשתנו מאתר לאתר. אז רציתי לשאול אתכם, מי יותר טוב מבין השניים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=SDMHS75P%2FB 17 אינץ בעל זמן תגובה של 8 חיבור אנלוגי ודיגיטלי בהירות של 400 ניגודיות של 600:1 זווית צפיה של 160/160 ומחיר שנראה מאוד מגוחך....מעניין כמה יעלה בארץ נראה אחלה מסך, אני בספק שהוא ימכר ב2000 שח בארץ.... ליותר מידע (גם על מסך ה19 אינץ החדש): http://www.biosmagazine.co.uk/article.php?id=1448
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי לוח אם MA770-UD3 ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך, כי התאפשר לי, אז אני רוצה לשאול איזה כרטיס אתם ממליצים ללוח אם. עד 600 שקל, חשבתי על 650 GTX( לא הTI), מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי כרטיס מסך מסוג geforce 8800 gts 512 שעד כה עשה את עבודתו נאמנה. בימים האחרונים בעת משחק (tf2) החלו להופיע ארטיפקטים על המסך והמחשב פשוט נתקע. התופעה לא היתה אחידה והופיעה לפעמים לאחר 5 דקות משחק ולפעמים לאחר שעה. בעבר קרה לי משהו דומה אך לאחר ניקוי גוף הקירור (חשדתי בחימום יתר) הבעיה נפתרה. כעת הגעתי למצב שאפילו גלישה באינטרנט גורמת לארטיפקטים מוזרים ותקיעה של המחשב. מבדיקות טמפרטורה שערכתי נראה שהמצב תקין לחלוטין עם 60- 90 מעלות ( מנוחה- מאמץ) אך בנגיעה פיזית בכרטיס עצמו גיליתי שהזכרונות רותחים עד לרמה של כוויה! לפני שאני רץ לקנות כרטיס חדש, האם ניתן לעשות משהו? על הזכרונות והמעבד יש מדבקות תרמיות בעוד שלי בבית יש רק משחה..חבל לי סתם לפרק את גוף הקירור ו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה של 6 דקות ו-48 שניות בערך עם OCCT וזה מה שיצא: איך המעלות ?, המחשב נרכש ב-5.7.11 והתחיל לעבוד ב-7.7.11 (כי רק באותו יום קיבלתי אותו) דרך RSM. ** חשוב לציין שמדובר ב- PNY GTX570 ** אם יש בעיה - יש לי אחריות אני יכל ללכת אליהם.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני הורדתי 3DMARK06 ו05 וכול פעם שאני מנסה להדליק את התוכנה היא נעצרת במסך ההתחלה שלה(איפו שרק מופיע איקון שלה אם אפקט) ולא נכנסת למיניו ואי אשפר לבדוק ביצועים.... למה יש את הבעיה?(כנראה בכול הגרסאות) נ.ב יש דריור(של בא אם הדיסק המעודכן החדש עושה בעיות) והכרטיס עובד במשחקים סבבה... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השמועה נכונה? כי היא רצה כבר בכמה פורומים בחו"ל ומספרת על ראיון עם המנכל של AMD. כידוע סדרת 58XX לא מציגה יכולת מספקת של טסלציה בDX11 ובואו של הפרמי רק הוסיף שמן למדורה. האם נראה כרטיסים מסדרה חדשה כבר השנה? אני מתלבט כי אני עומד לרכוש 5850 ומתברר שעוד כמה חודשים הוא כבר יהיה שווה פח.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, רק רציתי לעדכן אותכם שיצאה גרסא חדשה לדריברים של ATI לצערי, לגרסת ה XP64 BIT אין גרסא חדשה... (ויש לי קצת בעיות) www.ati.com צד שמאל, למטה... תהנו יניב
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רצ"ב תמונה איך מכוונים רמת OC בכרטיס מסך ? כל פעם שאני מעלה וסוגר את התוכנה או מוריד אותה לטריי התוכנה מחזירה את הנתונים שיש לה בדיפולט ??? שאני לוחץ לו מצא מקסימום זיכרון או CORE הוא רץ שעה ,עושה כל מיני בדיקות ולא מגיע לכלום אז מה זה ???
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימו לב סקירה חדשה עם הדרייבר החדש: http://www.legionhardware.com/document.php?id=761&p=0 גם ב 1920X1200, ערכת P45 נותנת ביצועים זהים ב 99% לאחיות הגדולות שלה. גם בקרייסיס. (שימו לב, מה שרלוונטי לנו זה X8/X8, הבדיקה של X4/X16 נועדה בשביל לבדוק מה ההבדל בין P35 ל P45 יהיה כאשר הם במצב זהה, כלומר PCI-e 1.1 נגד 2.0, אין לוח P45 שלא תומך ב X8/X8)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצורף תמונה של הבעיה אני משתמש רק בדרייבר של ATI לא מבצע OK שאני לוחץ על תמונה חדשה ללוח עבודה התופעה נעלמת לכמה דקות וחוזרת . שאני עומד עם העכבר על התחל >רץ על התוכניות >הוא מראה מתחת לקישקוש את התוכנית ולאחר מכן חוזר לקישקוש למה זה קןרה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, ברשותי כרטיס 6600GT של GIGABYTE בתושבת PCI-E שמעתי פעם על פתיחת צינורות עיבוד בכרטיס.. האם זה אפשרי? ואם כן אז איך? אני זוכר משהו על תכנה RIVA TUNER אבל הקטע שאני לא מצליח להבין שם איפה עושים זאת.. אם בכלל עושים זאת משם בכל אופן אני צריך תמיכה בנושא , תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
וכללי כמה אני אמור לקבל? אני מקבל 6345 (המפרט בצד)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך כרטיס מסך הכי טוב ב1000 לשדרוג מחשב של חבר לגבי ספק וזה אל תידאגו בזה אני מבין יותר פשוט עזבתי את התחום של הכרטיסים מאז אני שידרגתי לעצמי חח תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב חדש (מפרט מצורף) מה שחסר לי זה רק כרטיס מסך. אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך ולא יודע איזה מהם לקחת, מה יחזיק טוב מעמד (גם אחרי יציאת DX10) ואם בכלל שווה להשקיע על כרטיס חזק הנה שני הכרטיסים שאני שוקל לקנות: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1989 http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=5101 יש הבדל גדול בביצועי הכרטיסים שמצדיק תוספת של כסף ? ושאלה נוספת, איך הכרטיס הזה ? איך הוא ביחס לשני הכרטיסים רשמתי ? הוא יוכל להריץ משחקים חדשים ? http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3234 [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך לקנות ב1300 ש"ח ? אבל תגידו לי בבקשה של איזה חברה אתם ממליצים חבר שלי קנה כרטיס של ALBATRON 5900XTV ב 1100 ש"ח האם לקנות כזה או שייש משהוא יותר טוב במחיר שלי? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלוום.. יש לי 2 שאלות. נתחיל? דבר ראשון, יש איזה אפשורת לשים 256MB על הכרטיס מסך שלי? (ati radeon xpress 200m). יש לי 1280MB ראמ על המחשב (256MB + 1GB). דרך הביוס הוא לא נותן יותר מ-128MB. יש דרך "לעקוף" את זה? בכלל, יתן לי משהו אם אני אשים על הכריס מסך 256MB? שאלה שניה, לפי מה שהבנתי (ואולי אני טועה...) הכרטיס מסך שלי הוא רק לניידים (יש לי נייד). וגם כשאני בודק אם הכרטיס שלי מספיק טוב בשביל משחקים מסוימים באתר system requirements labs אז זה מסמן X על הכרטיס מסך אבל בפירוט (מאיץ 3D, pixel shader וכו' וכו'.. יש על הכל V). אז, רציתי לשאול אם הכרטיס שלי כביכול מקביל לכרטיס מסך אחר לדסקטופים? ואם כן, אז לאיזה? תודה רבה, מקווה שתוכלו לעזור לי =] עוד שאלה קטנה, לפי sy…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-