כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני חייב ורוצה לשדרג את ה- RADEON 9800 PRO שלי. כרגע, אין לי זמן להחלפת לוח ל- PCIEXPRESS אז אני מדבר רק על AGP. בפעם הקודמת אמרו לי לחכות ל-6800GS ואחרי שהוא יצא מסתבר שהוא לא הקניה הכי טובה. אז מישהו יכול להגיד מה הכי ממולץ כרגע? בטווחים של 1000-1500 ש"ח? אם אפשר גם באיזה חנות. תודה
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
חברה שהלכתי לאיבורי המוכר אמר לי לקנות את הכרטיס radeon hd 4850 אך שהוא עשה השוואה הוא הופתע לגלות שה 9600 gt יותר טוב ואמר לי לקחת אותו הוא צודק?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
האם הATI HD3690 כבר יצא ?? והם כן מתי הוא יהיה בחנויות בישראל??? תןדה לכול העוזרים
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שמעתי כל מיני שמועות וכתבות עליו... מישהו יודע באמת כמה הוא שווה? היו כמה אנשים שאמרו שהוא לוקח את הראידון בביצועים *חוץ* מכל התוספות שיש לו (תמיכה ב3 מסכים.. עריכת וידאו ועוד...) וכמה הוא צריך לעלות?? MOOMOO
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לפני כחודשיים הושק הכרטיס מסך הנ"ל במחירים של 1500-1650 בכל החנויות בארץ בחברות הרכבה של: GIGABYTE, ASUS,MSI, SHAPPIRE. לאחר מכן דווח שבכל העולם יש מחסור בכרטיס הזה, ועל כן עלו מחירי הכרטיס בעשרות אחוזים כך שמלבד שני חנויות (נכון ל-7/1/14), אפשר למצוא את הכרטיס הכי זול ב-1700. יחד עם זאת, למיטב הבנתי ידוע לי שזוהי סדרה שעושה רעש גבוה (בייחוד גירסת TOXIC ו-VAPOR של SHAPPIRE). בדקתי קצת באינטרנט לגבי הנושא הזה ומצאתי שע"פ השוואה באתר Tom's Hardware, הכרטיסים הכי שקטים הם של HIS, ASUS, ו-GIGABYTE (קודם ASUS, אח"כ HIS ואז GIGABYTE). שבועות בודדים לפני שהחלטתי לקנות את הכרטיס של ASUS, המחיר שלו קפץ יחד עם כל השאר ואז יצאה ההודעה על המחסור בכרטיס. אציין שמבין שלושת הכרטיסים ה…
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את את המערכת הקודמת שלי קצת מכיוון שה X800GTO2 הנוכחי לא תומך SM3 ולכן לא מריץ כמות גדולה של משחקים. אני מעוניין בכרטיס מסך יד שניה, שיריץ משחקים במקרה הכי טוב על MEDIUM., ניתן לראות את המפרט בצד, שימו לב שזוהי המערכת עם המעבד Intel Pentium D805 (האחרונה). מסך - 22" אך אני לא אשחק ברזולוציית native, כנראה 1360 * 768 או משהו קרוב. משחקים לדוגמא: Mirror's Edge Cryrsis: Warhead GTA: IV (בספק אבל יהיה נחמד ) כל אלו על LOW ברזולוציה נמוכה. תודה
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש והציעו לי כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB . אני לא משתמש במשחקים כבדים מאוד מבחינה גרפית. אני משתמש במשחקים כמו פיפא 15 שיצא gta iv ו v ( אם יצא) skyrim דברים כאלו.. השאלה היא האם הכרטיס מסך טוב ומומלץ? כי זה החלק היחיד במערך שיש לי התלבטות רצינית לגביו. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, שמח שקיים פורום כל כך מקצועי שעוזר לאנשים בבניית המחשבים שלהם. אז ככה לענייננו, לפני שבועיים קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלו לאחד שיתאים לדרישות שלי. אז ככה, הדרישות שלי הם נורא פשוטות. יש לציין דבר ראשון שזה לא מחשב למשחקים, אני לא מאלו שמשחקים עם המחשב יותר מידי (מחשב לעבודה בלבד). המחשב לא הולך לעבור OC בעתיד ואני לא מאמין שאני יתחיל להתעסק עם התחום הזה בכלל. אני צריך כרטיס מסך שיעבוד עם שתי המסכים שיש לי, כיום אני עובד עם שניהם על כרטיס המסך שלי, רק שיש בעיה אחת ואין לכרטיס המסך הזה שתי יציאות DVI שיכלו לשפר את המצב הקיים. חשוב שיהיה אפשרות לחבר את המחשב לטלוויזית ה LCD שיש לי באמצעות HDMI, קניתי כבל DVI ל HDMI שעושה את העבודה בצורה …
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני ראיתי כמה כרטיסים מסך PCI-EXPRESS בין מחירים 800 עד 2000 ש"ח. אני לא יודע איזה מתאים למשחק חדש למשל call of duty 6 ויש עוד הרבה משחקים שיצאו לאחרונה. תקציב שלי עד 1000 ש"ח ולא יותר. הכי חשוב שכרטיס מסך חזק יתאים לכל משחקים שיצאו בעתיד למשל בשנה הבאה שנה 2011 יצאו משחקים חדשים וקנה משחק שיעבוד לי במחשב שלי. ובלי דרישות כרטיס מסך להחליף.מבינים? משהו כזה שכרטיס מסך יחזיק מעמד 5 שנים שכל משחקים יעבדו בלי בעיות ובלי דרישות מינימום כרטיס מסך. מה אתם מציעים לי,ומה מומלץ לי ליקנות,איזה דגם טוב יותר? הייתי רוצה כרטיס מסך זיכרון 1GB 512bit בתודה מראש בן
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מפתחת השבבים מכריזה על תוכנית לנצל את מוצרי דור ה-Volta הראשונים שלה ליצירת מחשב העל מהיעילים ומהמתקדמים ביותר מסוגו בעולם כולו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לא בטוח אם זה המקום, אם לא אני מתנצל. הרבה מאוד משתמשים שואלים אם שילוב של X ו-Y יגרום לצוואר בקבוק. התשובה היא תמיד, אבל תמיד, כן. מכיוון שכמעט תמיד שואלים על מעבד לעומת כרטיס מסך, נסתכל על שני הרכיבים האלה. יש לי 4x6970HD (או 580, תבחרו) ומעבד 2600k עם OC ל-5GHZ. האם יש לי צוואר בקבוק? כן. המעבד שלי בחיים לא יצליח לספק את 4 כרטיסי המסך האלה. האם זה משנה? אני אריץ את BF3 עם כל ההגדרות המקסימליות ב-100FPS. המעבד יטחן עצמו לדעת, וכרטיסי המסך יסתכלו עליו, יצחקו קצת, ויחזרו לישון בזמן שהוא מתאמץ לעמוד בקצב שלהם. השאלה היא לא האם יהיה צוואר בקבוק, אלא האם יהיה כזה שיפגע לי בביצועים. אם אני עם מעבד Q6600 ב-3GHZ ומחליף את כרטיס המסך ל-6950HD שיחובר למסך ה-22" 1680X1050 שלי, כנ…
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
טוב אז ככה, התמונה דיי חדה, אבל כאילו כל הדברים במסך נמרחים , קשה לראות את זה אבל זה קורה, זה לא היה לי מקודם, ועצם העובדה שאני קורא טקסט שהוא קצת מרוח גורמת לכאבים בעיניים ונראה לי שאני מאמץ אותם סתם לחינם, כשחזרתי ראיתי שהמחשב שלי עשה ריסט לבד, וזה עלה ככה.. איך אני מסדר את זה? מה זה יכול להיות? עשיתי ריסט אחרי זה שוב.. לא ממש הסתדר. אפשר להגיד שאלו מן שובלים שנשארים למשל מהטקסט או מהתמונה לצד ימין, והם מטשטשים עד שהם בלתי נראים, אני חייב לסדר את זה, ד"א המסך שלי הוא SAMTRON 96BDF הנה תמונה http://www.atraf-f.net/prblm.PNG תגדילו אותה, ותתקרבו איפה שיש עיגולים זה חלק מהמריחות, אם אתם לא רואים אולי הבעיה במסך עצמו, בבהירות, בניגודיות או לא יודע מה שיחקתי עם זה שעה, הקצב …
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום מומחים יקרים :-) רציתי לשאול איך ניתן לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה, כך שלא אצטרך מסך מחשב. ראיתי שיש שם יציאת S-Video שגם נמצאת בטלויזיה - אך יש עם זה כמה בעיות: 1. ניסיתי לחבר לפטופ עם SVIDEO לטלויזיה וזה לא עבד, לכן אני לא בטוח שזה גם יעבוד. 2. איך אני אגדיר דברים ב-Windows בכדי שזה ינתב את הקלט לטלויזיה - אם אין לי מסך לראות כלום? כמו כן אולי למישהו יש ניסיון בטלויזיות LCD כדי באמת לשנות את ה-input מהטלויזיה למחשב? יש שם אפשרות לשנות את ה-mode ל-PC, אך זה מוזר כי איך הוא יודע מאיפה ה-PC מתחבר אליו... (אין בטלויזיה אפשרות לשנות ל-S-VIDEO) המון תודה!!!! --- לגבי העניין עם הלפטופ, אולי מישהו יוכל לעזור לי.. יש לי לפטופ HP עם מסך רחב ובעל כרטיס ATI שחיברתי אותו בעזרת S…
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן, המפרט: i5 760 Intel p55wb Hec-500vn-2dx מארז Compucase 6k31 מחובר לטלויזית סמסונג "32 - 1920x1080. כרגע יש לי Gts 450, השאלה שלי: 1. האם הספק מספיק כדי לתמוך ב6870 ובמעבד? 2. האם הכרטיס יכנס לי במארז מבחינת רוחב ועומק (ראיתי שעם אורך אין בעיה)? תודה
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ברשותי מערכת לא כל כך חדשה ומפרטה (החובבני) הוא: AMD Sempron 3200 שרץ לא OCed ב2ghz 1024MB זכרון בשלושה סטיקים של 333mhz לוח אם Abit NF7-S ללא PCI-Express PowerColor ATI Radeon 9800 SE (עם pipelines פתוחים, כלומר 9800 רגיל) הבעיה היא שהכרטיס קצת ישן למערכת והוא צוואר הבקבוק פה, והמערכת בעצמה ישנה כך שאני מעוניין בכרטיס שיהיה ברמה שלה ולא חזק יותר כי אני לא מתכנן לשדרג בקרוב. התקציב בסביבות 1000ש"ח. ראיתי בFAQ את ה7600GT, והשאלה היא האם הוא ברמה של המערכת הוא חזק מדי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=613 Radeon 8500LE אני חושב שהוא לא כזה רע... צריך להגיע לרמה של 9000PRO.... או אפילו TI4200... הלא כן? זה כרטיס מעולה ועולה רק 380שקל!
-
- 14 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה אבל אני שואל אם לדעתכם זה למקום אחר אנא אימרו לי ואל תתנו לי להיות בלי תשובה וללא יחס יצא לי להתעסק עם מחשב הנ"ל P4-2.4 GHZ לוח אם Asus P4P800 שני כרטיסי זיכרון של 512 מגה DDR 1 הארד דיסק של לא יודע כמה אחד פלופי 1 צורב די וי די וכרטיס מסך ASUS V9570/TD/128MB או ASUS FX 5700 וספק כח של FSP 300W המערכת הזו אמורה לעבוד עם ספק כח כזה? יכול להיות שהכרטיס מסך קצת חזק בשביל ספק כזה? כי פעם המחשב הזה עבד עם ספק כח קצת יותר חזק לא יודע של כמה והבנאדם שהמחשב הזה שלו אומר שהיה לו איזה בלגאן משהו שפרצו לו למחשב ועשו לו בלגאן וניתק את התקע מהחשמל..... ואחרי זה החליפו לו ספק אמרו לו שזה מחשב ישן ושמספיק לו 300 ווט..... ואז המחשב עבד איזה ת…
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
האם יש איזהשהוא סיכוי שלוח אם עם צ'יפסט VIA 694 X אפולו, יוכל לעבוד עם כרטס ג'יפורס ב AGP X 4 ולא ב X2 למרות ההגדרות בביוס והתקנת הדרייברים המעודכנים של VIA - חבילת 4in1 - אני עובד עצות לא משנה מה שאני מנסה לעשת ה AGP לא עובר את ה X2 , יש לציין שעם כרטיסים מחברה אחרת - ATI למשל הבעיה הזאת לא קיימת, הבעייה עם כרטיסי ג'יפורס ידועה אך האם בסופו של דבר ישנו פיתרון אבסולוטי? בברכה.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
צריך המלצה של כרטיס מסך לסרטים עם חיבור HDMI וכמה זיכרון צריך שיהיה בכרטיס עם זה יתחבר לLCD 32 אינץ'? שחכתי להוסיף תקציב לכרטיס 400 שקל תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
jיש לי כבר המון זמן בעיה שהמחשב נתקע או שקופא לרגע ואז חוזר לעצמו תוך זריקת שגיאת דרייבר של nvidia ממש כמו בתמונה הזאת : כבר מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים הכי חדשים שיש..ואפילו התקנתי את הדרייברים של חלונות וניסיתי גםגרסאות ישנות ושום דבר לא מצליח. הבנתי שזאת בעיה מוכרת (יש לי אותה מאז שהתקנתי חלונות 7) ואני עדיין משתגע, יש לי GF 9600GT שממש מספיק לי לכל מה שאני צריך. אני לא להוט על להחליף כ.מסך כיאז התקציב שלי יהיה 250 ש"ח ואני יודע שזה לא יהיה באותה רמה. מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת? אשמח לתגובות! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.5GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX מחיר: ¤750 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ALBATRON K8NF4-AM2 מחיר: ¤361 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤710 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 אחריות: שנתיים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 …
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבדוק האם כרטיס המסך הזה שאבא שלי קנה מיד שניה יתאים למחשב שלי: Nvidia geforce gtx970 זה המפרט של המחשב שלי: Windows 10 Enterprise x64 gpu: i5 4460 3.20GHZ RAM: 8gb Power Supply: 500w MotherBoard: ASRock H91M-S1 PLUS תודה
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום מתלבט בין שני כרטיסי מסך SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 - RETAIL PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 SUPER 512MB GDDR3 DVI HDMI - RETAIL מה דעתכם עדיף, אם בכלל - יש חשיבות לנושא השקט, עבור המפרט הבא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: ASUS P5KPL-CM ¤274 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤241 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤124 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ¤117 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU ¤454 האם אולי לקחת 4650 ב- 100 ש"ח פחות?
-
- 13 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בתמונה. יש אופציה להפעיל אבל זה אף לא נותן לי. זה רושם תמונה לא נטענת ...משהו כזה. מה זה עושה בכלל ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-