כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס מסך: XFX GF 6600 256MB AGPX8 ראיתי בדריוורים של NVIDIA שהטמפרטורה של הכרטיס היא 63 מעלות כאשר לא בתוך משחק או מאמץ כלשהו האם זאת טמפרטורה סבירה? לא שיניתי את הקירור ולא עשיתי אוברקלוק הדרייברים הם גרסא 71.84 האם זאת גרסא טובה??
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך עם בעיית חום קשה הכרטיס מגיע לטמפ' של 103 במצב מנוחה שהמאוור על 40 אחוז. שמתי לב גם שהכרטיס הפסיק לזרוק את האויר מפתח היציאה האחורי כאילו נסתם אולי זאת הבעייה.. מה ניתן לעשות בעניין זה? דגם הכרטיס HD4870
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לאחרונה הוספתי כרטיס מסך ATI 5670HD. בזמן ההתקנה מהדיסק של הדרייבירים אחת ההתקנות הייתה של : UAA BUS DRIVER FOR HIGH DEF AUDIO הוא לא מוצא את הקובץ: HDAUDBUS.SYS הקובץ אמור להיות ( לפי מה שהוא דורש) ב : C\WINDOWS\DRIVER CACHE בקיצור הקובץ לא נמצא הכרטיס מסך עובד בסדר אך הבעיה היחידה שבינתיים עליתי עליה היא שהוא לא מזהה לי את המיקרופון משום מה.. ההודעה קופצת כל פעם שפותחים את המחשב כאילו הוא מחפש להתקין את החומר החדשה הזו וזה מעצבן לאללה.. מה זה הקובץ הזה ומאיפה אני מביא אותו יש לי מערכת הפעלה XP.. יש לי כרטיס קול מובנה של Realtec, ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר.. מה עושים? תודה, נ.ב יכול להיות שזה יותר מתאים לפורום סאונד אבל הבעיה נוצרה עקב התקנת כרטיס מסך.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך שלי במחשב הנייד. הכרטיס המדובר הוא HD 5470. לאחר הורדת הדרייבר כראוי, הסרתי את הדרייבר דרך הקונטרול פאנל. במהלך ההסרה, מסך המחשב כבה לחלוטין, אך המחשב המשיך לדלוק. המתנתי כ-10 דקות וכשראיתי שאין שינוי, עשיתי ריסטארט ידני. לאחר מכן, המחשב הראה כאילו הסרתי את הדרייבר ולכן ניסיתי להתקין את החדש. לא ממש צלח. ניסיתי עוד כמה פעמים גם דרך דרייבר סוויפר וגם דרך הקונטרול פאנל. לאחר כל התקנה מופיעה לי בלוג של ההתקנה הודעת שגיאה, אשמח אם מישהו יאכל לפענח אותה, אולי הבעיה היא חומרתית ואני צריך להפעיל את האחריות. ההודעה היא כדלקמןקובץ מצורף). במידה שזה תקלת חומרה ארצה לדעת זאת במהרה, על מנת להפעיל את האחריות בהקדם האפשרי.…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שללום רב. ברשותי כרטיס מסך של חברת שפיר דגם RADEON 9000 עם 64MB DDR וברשותי מערכת הפעלה WIN2K SP3 וכאשר התקנתי את הדרייברים החדשים של הכרטיס מסך CATALYST RADEON 3.5 אז לאחר הריסט שהוא עשה למחשב הוא רושם בעלייה של ה-WIN2K שהוא מצא חומרה חדשה אבל הוא לא מצליח למצוא לה את הדרייבר המתאים. וכן לאחר כל פעם שאני עושה ריסט למחשב יש את אותה הודעה של מציאת חומרה חדשה.! מה עליי לעשות? תתקבל בברכה כל הצעה / תגובה.... תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
http://www.cya.co.il/up02/05/08/03/f3c6gsa0.JPG מה לעשות .. הדרייברים מעודכנים וזה קורה בכל המשחקים...
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
קיבלתי שקניתי תמחשב כזה מתאם כזה שחורר עם 4 יציאות אחד של ה S-VIDEO אחד ועוד 3 RCA אחד ירוק שרשום עליו Y אחד אדום שרשום עליו P ואחד כחול שרשוםם עליו PBAV עכשויו בכרטיס עצמו מה שיש לי זה רק יציאת DVI עוד יציאה של המסך ועוד חיבור S-VIDEO שעליו אני מחבר תמתאם קיצר מחבר חוטים וזה ואין לא מצליח לעשות TV -OUT ניסתי גם דרך הווינדוס וגם דרך התוכנה TV TOOL מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי שלום ברשותי כרטיס מסך בעל יציאה מסוג TVOUT , בנוסף יש לי כבל S-VIDEO זכר ל-RCA זכר הצד הזכרי של ה-S-Video מתחבר ליציאה בכרטיס ה-TVOUT הצד הזכרי של הRCA מתחבר ליציאת ה-VIDEO (בצבע צהוב) מאחורי הטלויזיה שלי (Audio אני שומע מהמחשב, הוא קרוב) בנוסף לכל הדברים שנכתבו הנ"ל יש לי גם ממיר שצריך להתחבר לטלויזיה ביציאת ה-VIDEO כל פעם שאני רוצה לחבר את ה-TV OUT של המחשב אני צריך להוציא את החיבור של הממיר וכן ההפך למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה שאני לא אצטרך להוציא כל פעם את חיבור ה-VIDEO ולהחליפו בשני ? ??? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס XFX6800NU , והתחילה לו בעייה בחיישן של מד הטמפרטורה. החיישן מראה 153C מעלות!!! והטמפרטורה היא לא מציאותית ומראה בבירור שיש לי בעייה בחיישן. ההגדרות של הדריברים של NVIDIA מאיטות אוטומאטית את הכרטיס מרגע שהוא מגיע לטמפרטורה של 127 מעלות. השאלה היא ,איך אני מסדר את החיישן???? אם בכלל או לחילופין איך אני מבטל את CORE SLOWDOWN אחרי שהוא עובר את ה127 מעלות? אשמח לעזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני נתקל בזמן האחרון בבעיה די מעצבנת.. במשחקים מסויימים, אחרי כמה דקות משחק, ה-6800GT שלי פשוט עולה לטמפ' גבוהות מדי (120 מעלות.. שזה הרבה מאוד ל-6800).. הקטע המוזר זה שזה קורה רק במשחקים ספציפיים.. זה קרה לי למשל בנסיך הפרסי האחרון (לא זוכר את השם), שזה לא כזה משחק מטורף מבחינת גרפיקה.. בפריי זה קרה לי כל הזמן.. מצד שני אובליביון רץ חלק, CS:S אף פעם לא עשה בעיות.. Battlefield 2 עובד אחלה.. ככה שזה די מוזר.. בעבודה שוטפת (אינטרנט, מוסיקה וכאלה) הכרטיס על 70-75, אבל טמפ' החדר היא 27-28 בקיץ והמארז לא מאוורר מדהים (מארז קטן עם בעיית אבק מציקה). אני חושב שזה אולי קשור לדרייבר.. אני ידוע שיש דרייברים קצת דפוקים שגורמים לבעיות חימום.. אני משתמש ב-84.25 (forecware). זה די מעיק…
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי מסך 22" של samsung כמובן בהתאם שיניתי את הרזולוצית עבודה של שולחן העבודה והמשחקים 1900*1200 שזה הרזולוציה האופטימלית של המסך זמן מאוד קצר המחשב התחיל להתקע לי באמצע מרבית המשחקים ששיחקתי בהם (SUPREMCOMMANER, CALL OF DUTY ועוד כמה) לאחר בדיקה שמתי לב שברגע שאני מתחיל לשחק המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך מגביר מהירות עד אשר הוא מגיע לרוויה ולאחר שניות נוספות המחשב נתקע. המשחקים עצמם רצים חלק לגמרי, לא עושה רושם שהם באמת כבדים לכרטיס מסך וכשאני מוריד לרזולוציות נמוכות יותר 1600*900 ולפעמים אני צריך אפילו לפחות) המחשב רץ בלי בעיות וגם שומעים שהמאוורר מתאמץ פחות. יכול להיות שזה באג של הדריברים? כרטיס מסך פגום? או יותר גרוע יכול להיות שלא באמת תכננו את…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי בעיה בטמפרטורה של הכרטיס מסך.הכרטיס מסך בזמן מנוחה סביב ה50 מעלות על פי HWMONITOR.הכרטיס נמצא במצב ברירת מחדל ללא OC.עשיתי סריקת וירוסים במספר תוכנות ועדכון ביוס לכרטיס, אך עדיין זה לא פתר את הבעיה.GIGABYTE GTX 1080 G1יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Point Of View 7600GS. הורדתי את הדריבר של Nvidia הכי חדש שמתאים לכרטיס מסך. אני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך (בדריבר החדש - Nvidia control panel) ולוחץ על 'עקוב אחר הטמפרטורה', ולהפתעתי הרבה אני רואה שבמנוחה הטמפרטורה עומדת על 65 מעלות. מה דעתכם? לי זה נראה גבוה. מאילו גורמים זה נובע ומהם הדרכים לפתור בעיה זו?! האם יש צורך ברכישה של קירור? תודה לעוזרים. נ.ב: אני מזכיר שהמחשב הוא חדש (פחות מחודש) ואם אני לא טועה הטמפרטורה הייתה ככה מקבלת המחשב.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן פרסמתי פה פוסט על כך שהכרטיס מסך שלי מגיע לטמפרטורות ממש גבוהות. נאמר לי לקנות משחה טרמית ולמרוח על גבי הכרטיס מסך וכל הפרוצדורה הזאת העניין הוא - חודש וחצי בערך מאז שעשיתי את הפעולה הזו, הטמפרטורות חזרו להיות גבוהות מאוד.. מה לעשות? אולי מרחתי בזמנו לא נכון? יש לי zalaman zm stg 1
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני נמצא בבעיה כבר שנה שלמה, ואף אחד עדיין לא הצליח לעזור. לפני שאני שולח את הכרטיס לבדיקה, אני צריך להיות בטוח שזאת בעייה חומרתית. אז זאת הבעיה: בחלק מהמשחקים אני רואה ריבועים בכל מיני צבעים בכל המשחק, ואחרי כמה דקות המשחק לרוב נתקע ואני צריך לרסט את המשחב. הנה תמונה מהבעייה מהדמו של COD2: קורה בעוד המון משחקים, שמתי לב שזה במיוחד קורה במשחקים כבדים יחסית (למרות שניסיתי להריץ את ה COD2 על רזולוציה נמוכה יותר (800 על 600) אבל הבעייה עדיין קיימת). החלפתי המון דרייברים, ורב היום החלפתי מה 5.7 ל 5.9 החדש, עדיין הבעיה ממשיכה. מדובר בכרטיס מסך Msi radeon 9800pro שנקנה בנעה מחשבים לפני כשנה. מה לעשות? :s05:
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך מדגם 9klr, ונקנה לפני כ-4 שנים. המסך לא חד ומטושטש בכל רזולוציה ובכל קצב רענון. משחק עם הגדרות ה-moire לא משפרות את המצב. לפני שאני זורק אותו לפח וקונה חדש - האם יש אפשרות לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני משתמש בפנטיום 3 600 128SDRAM VOODOO 3 ומסך 19" LCD של סוני. הבעיה היא כאשר אני מנסה להריץ את המשחק קומנדוס ה-1. המשחק עולה אך רואים נורא מטושטש ולא רואים את הפרטים חוץ מזה גם התמונה עולה מחוץ לגובה המסך ומשאירה חלק למעלה שלא רואים ומלבן שחור למטה שאין בו תמונה כלל. ניסיתי לשחק ברזולוציה אך זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי ברצוני להעלות בעיה קשה שאני מתמודד איתה מזה זמן רב ברשותי היתה מערכת מחשב המורכבת מהרכיבים הבאים Asus Rampage V Extreme/Rog X99 Lga 2011-V3 INTEL I7-5930K 3.5GHZ 15MB BOX 2011-V3 G.skill DDR4 64gb(4*8gb) 2400Mhz W.D. 2TB 64MB BLACK 7200RPM SATA3 SSD-SAMSUNG 850 PRO 256GB 2.5' RETAIL SSD-SAMSUNG 850 PRO 512GB 2.5' RETAIL Gigabyte Gtx1080 EXTREM Gaming 8GB DDR5 256Bit ASUS DL*24 ZALMAN CNPS11X PERFORMA 2011 COOLER MASTER HAF X - ללא ספק Thermaltake Toughpower XT GOLD 1375W למחשב זה היו מחוברים 3 מסכים של חברת ACER 34 PREDATOR X34ABMIPHZ שלושתם היו מחוברים ל-3 יציאות DP שיש בכרטיס הגרפי במקביל בנוסף היתה מחוברת טלויזיה L.G. 40 ביציאת HDM…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. יש לי בעייה עם הכרטיס מסך (מקרטע קצת במשחקים) . החלטתי לבדוק אותו עם Vintage וקיבלתי 4734 ואני מאמין שזה נמוך מאוד . המעבד קיבל 37912 שזה נשמע הגיוני. מפרט: i7 920 6gb ram MSI X58 Platinum Geforce 9800gtx+ 1gb אני יודע שהכרטיס מסך ממש לא מספק תוצאות ואני לא יודע למה... בדקתי אם יש ERORS בDXDIAG אך לא היה כלום. אני חדש בתחום ובלי ניסיון ואני אשמח לקבל קצת עזרה. האם אפשר להציל אותו?
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה הכרטיס מסך שלי לא מזהה את הטלוויזיה (אחרי שאני מכריח אותו לזהות הוא רושם TV לא מוכר). הסרתי והתקנתי את הDRIVER . אני כמעט בטוח שזוהיא לא בעייה בחומרה. מישהו יכול לעזור בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד של טושיבה עם מאיץ גראפי Go5200, ומשום מה משחקים וכו' פועלים לי לאט. בדקתי עם 3DMark2001SE וקיבלתי תוצאה של 4777, בעוד אתרי אינטרנט שונים מראים תוצאה של 6000-6800 עם מערכת מאוד דומה, חלקן חלשות יותר משלי. מה יכול לגרום להאטה שכזו במהירות? האם יכול ליהיות שיש לי חומרה דפוקה? או שסתם מדובר בהגדרה טיפשית שאני פיספסתי? דאגתי לנקות את הזיכרון, ולעדכן את כל הדרייברים האפשריים. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ששלום לכולם יש לי HD4870 עד הדרייבר 8.7 עשיתי ללא בעיה שינוי למצב הפאן דרך ה xml ללא בעיה בדרייבר 8.8 אני לא מצליח להעלות את מהירות המאוורר יש פתרון???
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
המסך עובד רק ב SAFE MODE כרטיס מסך GEFORCE 7300LE במצב רגיל עולה לוגו של חלונות ואז לא רואים כלום ניסיתי להתקין קובץ גיבוי שיש לי ע"י גוסט וזה לא פתר את הבעייה ניסיתי להכניס ולהוציא כרטיס מסך וגם זה לא שינה האם הכרטיס מסך הבעייה ? המחשב והכרטיס מאוד חדשים סה"כ חודשיים
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע כרטיס מסך חדש HD5850 הפעם הראשונה שנתקלתי בבעיה זה כנכנסתי לסרטון ביוטיוב ואחרי כמה שניות שהסרטון רץ המסך נהיה שחור ואז לסרוגין אני רואה פתאום את העכבר ולפעמים את המחשב שלי אבל הכל זז לאט ככה איזה 10-30 שניות ואז המחשב מתכבה. עכשיו זה קורה לי גם כשאני באמצע משחק! הנה השגיאה המוזרה שאני מקבל חיפשתי על זה הכל באינטרנט ולא מצאתי כלום . חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: 85C85510 BCP2: 9240AC4E BCP3: 00000000 BCP4: 0000000D OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\031909-19952-01.dm…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-