כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
רזולוציה שלי 1980X1200 GV-N770OC-2GD 2GB GDDR5 memory, 256-bit memory interface BASE:1137MHz / BOOST:1189 MHz http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4629#ov GV-R928XOC-3GD 3GB GDDR5 memory, 384-bit memory interface BASE:1000MHz / BOOST:1100 MHz http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4793#ov
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בגוגל ולא כל-כך מצאתי בדיקות ל-VIVO של GeForce 7900 GT. למישהו יש פרטים טכניים יותר לגבי הרזולוציה המתקבלת, איכות התמונה וכו'? וגם - האם הכרטיס קולט גם סאונד?
-
- 15 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אהלן, אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה אני שוב כאן וצריך עזרה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים שיחזיק מעמד הרבה זמן בגלל שהכרטיס שלי כבר לא משרת ת'מטרה... אני מדבר על סכום של 600-900 ש"ח תעיפו מבט במפרט מחשב שלי (שכל חלק בו הוחלט ע"י הותיקים שביניכם!) כדי שתוכלו לענות תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי טלוויזיות תלת מימד ואני רוצה לנגן סרטים תלת מימד מהמחשב ואני מחפש כרטיס מסך תומך עד 1000 שקל פלוס מינוס, אני בקושי ישחק משחקים אולי פעם ב... כרגע יש לי HD 4670 אני עדיין לא מנוסה בניגון תלת מימד ואשמח לעצות, אולי מספיק כרטיס ב 300 שקל ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום אנשים נושא אני בשורה מרה לחובבי כרטיסי המסך. עקב החלטה (לטעמי שגוייה) של ATI, לא נוכל לרכוש יותר את ה 9800SE AIW וזאת עקב הפגיעה הגדולה של כרטיס זה בדגם ה 9600PRO AIW. הרי מי ירצה לקנות כרטיס חלש יותר באותו המחיר? אף אחד לא מצביע - הא? לכן החליטו ב ATI שלא משתלם יותר למכור כרטיס במחיר מגוחך שברב המיקרים מתפקד כ 9800PRO מלא ומהיום אין יותר כרטיסים אלו... כ"כ חבל... מזל שאני הספקתי לחטוף אחד בזמן ד"א - המידע מהימן ומבוסס על מקורות פנימיים בהרקולס.
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק עם גרפיקה "כבדה" , המחשב נכבה או שאני מקבל מסך כחול עם קולות צורמים מתוך המחשב. אני מבין שבד"כ החשודים המיידים הם כרטיסי המסך או ספק הכוח. 1. האם יש תוכנה שבודקת את תקינות כרטיסי המסך ? (4850 ב CF) 2. איך אדע אם הספק טוב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שחום לכולם יש ברשותי מחשב P4 3G 2GIGS ואני מחפש כרטיס מסך שיוכל להוציא את המיטב עד סכום של 500 600 שקל כמובן AGP גם יד שניה הולך מה אתם ממליצים??? ועוד משהו קטן לא חובה אבל אם יש כרטיס עם תמיכה ב hd זה יהיה תוספת נחמדה
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אילו חברות עובדות עם Radeon9700 הרגיל, לא Pro? והאם ייתכן שתהיה חברה שהכרטיס שלה חלש במיוחד לעומת החברות האחרות?
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אהלן, קניתי נייד עם GF630M ואני מעונין לעדכן לו את הדרייבר, כרגע הגירסא המותקנת היא 296.16, הורדתי את החדשה מהפנייה של הדרייבר עצמו אבל ההתקנה לא מוצאת הכרטיס ואני מקבל שגיאה שאין לי את החומרה המתאימה. כנראה מה שקורה שהוא לא מוצא את הכרטיס בגלל שהמחשב משתמש בציפ של אינטל. מה אני יכול לעשות??
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הכרטיס הוכרז רשמית ב 9 מרץ, אך עדיין אין אותו בישראל... מה קרה? כזכור לנו, הכרטיס אמור להציג ב 15% יותר ביצועים מ 6600GT במחיר פחות ממנו, כי הכרטיס אמור להחליף את 6600 במחיר שלו. אחרי יציאת 7600GS, הכרטיס 6600GT- או שירד מהייצור או שהמחיר שלו ירד. עדיף לנו שהמחיר ירד יש שמועות ברשת ש 7600GS יגיעה בכמה סוגים.. או שזה יהיה מהירויות שונות, או כמות זיכרון שונה. תמונה של 7600GS עם GDDR3 ו 256M זיכרון. המחיר של הכרטיס כנראה אמור להיון 150-200$...
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
והאם יכול להיות ש9600gt יותר חזק מ-8800gt ? סתכלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס מסך (קחו בחשבון שזה מחשב נייד ולא מחשב נייח) משחקים ירוצו עליו? אני לא אחד שמחפש מקסימום גריפיקה ולא גיימר מטורף סתם בכיף שלי שיזרום לי איך הכרטיס מסך הזה? תאמת שראיתי בחנויות וה7600 עולה יותר (לא בניידים במחשבים רגילים) אין לי מושג למה זה.. קיצר כרטיס מסך סביר?
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום. אני חדש ואני ממש לא מבין כלום בכרטיסי מסך וצוגה, אז יש לי כמה שאלות שרציתי שתענו לי עליהם כי הם ממש דחופות לי 1-יש לי במחשב את הכרטיס מסך הזה LEADTEK nVidia GeFORCE 7950GX2 הוא טוב?, כי חבר שלי אמר לי שהייתי צריך לקנות READON 9600 כי יותר חזק. 2-כמה זיכרון יש לי בכרטיס מסך? 3-איזה כרטיס יותר טוב READON או GEFORCE כי חבר שלי אמר לי READON יותר טובים
-
- 14 תגובות
- 984 צפיות
-
-
עריכה: בהתחלה חשבתי שיש לי בעיה בחיבור של הכבלים לממיר, אבל בסוף גיליתי שאין בכלל זיהוי של הכרטיס במחשב, הדרייבר שלו לא בסדר, ההודעה שאני מקבל במנהל ההתקנים היא: This device cannot start. (Code 10) מישהו יודע מה לעשות או מה הבעיה? הורדתי כבר את הדרייבר החדש וזה לא עזר וגם שיניתי מיקום בסלוט!
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום חברה שלי צריכה להתחיל לעבוד מהבית בגרפיקה עם התוכנות: פוטושופ, SKETCHUP, AutoCAD ובפורום מפרטי מחשב עוזרים לי להרכיב מחשב וביקשו ממני להתייעץ איתם פה איזה כרטיס מסך הכי מתאים? התקציב למחשב עצמו הוא 2500 ש"ח ככה שאין יותר מדי להשקיע בכרטיס. אשמח אם תעיינו בהודעה שפתחתי שם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357019.0 ואם נראה לכם אפילו שכדי להוריד במשהו כדי להוסיף לכרטיס או שיש כרטיס שמתאים ונכנס בתקציב אשמח לעזרה. זה די דחוף היא רוצה להזמין את זה היום. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
ניסיתי לברר מי יותר טוב מבין שניהם ע"פ מבחני ביצועים שונים וקצת הלכתי לאיבוד בכל הגרפים שהשתנו מאתר לאתר. אז רציתי לשאול אתכם, מי יותר טוב מבין השניים?
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
חשבתי על אחד מהמסכים הללו: BLINEA 106080 '19 19 CTX PR960F WEGA TRINITRON 19''VIEWSONIC P95F IIYAMA 19 PRO 454 Samsung 19 959NF בהתחלה התכוונתי ללכת על הiiyama,אבל אז קראתי שיש לו בעיות עיבוי בכתב, אז החלטתי להביא את העניין לדיון בפניכם כדי להגיע להחלטה. (הiiyama עדיין נשקל בתור אפשרות בגלל שלא הצלחתי לגבש דעה בנוגע אליו). ועוד משהו: שלא יהיו אי הבנות, זה לא במקום הEizo שלי אלא למערכת אחרת(של אחי).
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
תרגום שגוי לראיון עם ראש חטיבת העיבוד הגראפי בחברה יצר גלים ברשת - והביא לתגובה רשמית אשר מבהירה את המצב לכתבה
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום בשעה טובה קניתי מחשב עם כרטיס מסך ati radeon 4350 יש לי מסך 20" עם רזולוציה של 1600 על 1050 ואין לי את הרזולוציה הזו לבחירה בינתיים אני רואה קצת מטושטש ב 1280 * 1024 זו הפעם הראשונה שאני קונה מחשב עם ATI ואני צריך להכיר את הממשק דרייבר + התוכנה שלו מעודכנים. אפשר קצת עזרה? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בידיעה המזהירה מפני קניית מסכים בחלק הדרומי של כדה"א. ע"פ אותה כתבה מסכים המיוצרים עבורחצי הכדור הדרומי מיוצרים אחרת מאשר המסכים לחצי הכדור הצפוני, וזהאת בגלל הבדלים מסויימים במגנטוספירה. מסכים כאלה שנמכרו באירופה (בעיקר באנגליה) גרמו לתצוגה משובשת. נשמע קצת מוזר, אבל... בכל יום לומדים משהו חדש.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
לפני שאני רוכש את כרטיס הטלויזיה LEADTEK WinFast TV2000 XP Expert, אני מעוניין לוודא שאין בעיה לחבר אותו לממיר. הממיר של Yes מחובר כרגע לטלויזיה ע"י כבל צהוב,אדום ולבן (וידאו ואאודיו), היוצאים מהממיר, ומתחברים לכניסות האחוריות של הטלויזיה, זהו. (כמובן שהממיר עצמו מחובר לשקע שבקיר). השאלה היא איך אני מחבר את כרטיס הטלויזיה הנ"ל לממיר ?
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך? הוא הכי זול כיום בשוק, האם יש בהדל בינו למותגים האחרים? גם מבחינת הקירור?
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, טוב אני יודע שטווח המחירים גדול יחסית ובהתאם גם מספר הכרטיסים הרלוונטי. אני אומר לכם בכנות, אני כבר לא כזה גיימר רציני. פשוט יש לי יום הולדת בקרוב ועשיתי שדרוג למחשב לפני כמה חודשים. כרגע המפרט שלי הוא כזה: i5 3330 8gb ram amd radeon 6870 בתקופה ששדרגתי את השילוש אז היה לי עוד 5770 אבל קיבלתי את ה-6870 במתנה. בכנות למה שאני משחק היום המחשב מספיק לי. אבל חשבתי אולי לרכוש את Titanfall ואת Watch Dogs שיוצא בסוף החודש הבא ואני מתלבט האם יש כרטיס כיום בשוק שיתן לי שדרוג משמעותי. (גם PVZ Garden Warfare מעניין אותי אבל אני לא יודע כמה הדרישות שלו באמת גבוהות) אני מעדיף לא להשקיע את כל התקציב, כי כאמור אני כבר לא כזה גיימר כבד ואולי אני אשקיע חלק מהכסף ב- SSD או …
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-