עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dark_zero,

לפי מה שראיתי אי אפשר לעשות DX10 על XP? אני רוצה לדעת כי אני קונה בקרוב מחשב ואני צריך לדעת איזה כרטיס לקנות אז אם אני ישתמש בXP אז אני לא יוכל להריץ משחקי DX10?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by fenix5545,

שלום אני רוצה להחליף את הכרטיס המסך שלי (9500GT) הוא כבר די ישן ולא מריץ משחקים חדשים, זה הדבר היחידי שהעברתי מהמחשב הישן שלי למחשב החדש כי לא היה לי תקציב, הוא צריך לשמש למשחקים עדיף לחסוך (שהוא יהיה יותר קרוב ל500 מאשר ל750) אבל אם זה באמת כדי\משתלם יש הבדלים גדולים בין הכרטיסים אז זה סבבה 750. המערכת שלי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box gigabyte z68a-d3-b3 Kingston Hyper X 4GB(2GBX2) DDR3 1600Mhz Enermax NAXN 550W ואלו הדברים החשובים אם זה משנה אז יש לי גם 2 הרדיסקים של WD אחד 1 טרה ואחד1.5 טרה תודה רבה ושבת שלום

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by The_Byter,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by DeadHunt,

אני רוצה המלצה לכרטיס מסך עד 1200 ש"ח(בשביל שלמשחקים היהי גרפיקה טובה עד כמה שאוכל בסכום הזה)

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by iSolt,

אני רוצה לקנות אחד מכרטיסי המסך בלוח, אך בשליחת הודעה לא קיבלתי התייחסות במייל. אין דרך לקבל את מספר הטלפון של המוכר בלוח כדי ליצור קשר ולסגור מכירה?

6. קיבלתי מחבר כרטיס GForce 7600GS שיש לו 2 יציאות DVI חיברתי אותו למסך CRT דרך מתאם DVI ל VGA. במחשב מותקן Win7 כאשר המחשב עולה מגיעים למסך בו בוחרים מי המשתמש. לאחר שבוחרים את אחד המשתמשים, המסך נכבה לבערך 2 שניות ואז התמונה מסתדרת והכל עובד. זה די מעצבן. ידוע לי שהמסך תקין והוא מתנהג בסדר כאשר הוא מחובר לכרטיס המסך המובנה או למחשב אחר (עם WinXP) דרך יציאת VGA רגילה. האם זו התנהגות תקינה? האם הכרטיס תקול? תודה, קובי

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, ברשותי 2 כרטיסי RADEON 4850,אשר הפסקתי להשתמש בהם גם כקרוספייר וגם כבודדים, לאחר שבשימוש בהם המחשב היה קורס. גיליתי באמצעות OCCT שהטמפ' מגיעה בהם 120 מעלות (ואז המשב קורס). אני מניח שקיבלתי אותם לאחר שמישהו ניסה לעשות להם OC (לא הודה בזה). האם החלפת קרור תפתור את בעית החום? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני חושב ללכת על דגם של ספייר וכמו שאמרתי לכם חיפשתי משהו באמצע הדרך ושני הכרטיסים הללו נראים לי שם. האמת שזה נורא מבלבל כי מצד אחד סגרה 5 מול 4 ומצד שני ה 4890 יותר חדש ( 256bit ). בקיצור מבחינה כוללת של תמיכה מלאה ב 1.3 HDMI לקולנוע הביתי כולל פורמטי הסאונד החדשים וגם קצת למשחקים ( לא משוגע מידי אבל כולל DX11) איזה מהם בא בחשבון . על ה 5830 קראתי בינתיים דברים לא טובים ולכן הוא די ירד מהפרק ( תקנו אותי אם אני טועה ) . יש לי ספק HEC 400 וואט ומעבד E8400 על גבי לוח אם של INTEL P35

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לחבר שלי יש 600 ש"ח לקניית כרטיס מסך חדש. איזה כרטיס הכי כדאי ומומלץ עד 600 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Croovit,

טוב הבעיה שלי היא כזאת על הנייר כתוב שהמארז שלי תומך בכרטיסים עד 26.3 ס"מ וה7870XT הוא 27.5 ס"מ רציתי לדעת אם זה בסך הכל נתון ייבש ומישהו כבר הצליח להכניס כרטיס בגודל כזה או יותר לתוך המארז הזה או שזאת באמת הגבלה ממשית ואם כן לנסר עוד שני סנטימטר מהמעגנים של הקשיחים או שיש פתרונות אחרים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ofir667,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו ועבודה עם תוכנות כמו אוויד וכל adobe.. איזה כרטיס מסך נדרש כדי להתמודד עם התוכנות האלו? איזה זיכרון של הכרטיס צריך? אשמח אם מי שיעזור שיסביר לי קצת וירחיב את ידיעותיי בנושא כרטיסי המסך כי אני לא ממש מבין בזה.. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by הגיימר,

כמו שרואים בכותרת יש בעיה בGeForce Experience כשמפעילים אותו הוא מוציא הודעה שהישום צריך להסגר מישהו כאן אולי מכיר פתרון לבעיה או קרה לו ?

13. Started by InFecT[0]r,

שלום לאור המשחקים שקיימים השוק איזה כרטיס מסך יכול לסחוב את כולם על (כל המשחקים) 1024\1280 כל הפלטרים הכל הכל הכל? מסך 17

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by dragon772,

שאני עושה הפעלה מחדש למחשב או מדליק אותו אז הרזולוציה נהיית אחרת מאשר בשלוחן עבודה והכל מעוות ויוצא מהמסך מה לעשות?? ועוד שאלה: איך יודעים איזה רזולוציה מתאימה לשולחן עבודה? כי בחלק מהאתרים אני רוצה את מה שכתוב בכתב קטן שאי אפשר לראות אז בטח זה קשור לרזולוציה אבל שאני מגדיל את הרזולוציה זה עושה לי שולים שחורים במסך ככה זה אמור להיות? אותו דבר בקשר למשחקים ורזולוציה בהם תודה לעזורים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Curse,

ה- ATI 4870 או 4850 או 9800GT

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Vissor,

יש לי מעבד intel pentium dual core 2.8 ghz זכרון של 1 גיגה 533 מהירות...אני חושב לקנות geforce leadtek 8800 gts 640 mb ..השאלה האם המעבד חזק מספיק בישביל הכרטיס ואם כן עד כמה אני יוכל לנצל אותו...??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Aviad6,

אהלן, קניתי נייד עם GF630M ואני מעונין לעדכן לו את הדרייבר, כרגע הגירסא המותקנת היא 296.16, הורדתי את החדשה מהפנייה של הדרייבר עצמו אבל ההתקנה לא מוצאת הכרטיס ואני מקבל שגיאה שאין לי את החומרה המתאימה. כנראה מה שקורה שהוא לא מוצא את הכרטיס בגלל שהמחשב משתמש בציפ של אינטל. מה אני יכול לעשות??

18. Started by TipX-Bomb,

אהלן, רק רציתי להגיד לכם שייצאו הדרייברים החדשים בסדרה - 4.1 להורדה: http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-catalyst-7-97-031212a-013118c.exe אני עוד לא ניסיתי אותם כי לצערי שלשום נשרף לי הכרטיס, ובנתיים אני עם GFMX של nVIDIA. תהנו!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by NOVA,

אהלן, שימושי במחשב הם בעיקר שימושים כלליים, צפיה בסרטים ועריכת מעט תמונות ווידאו. אבל חשוב לי שכשג'וק יכה בי, או אחי הקטן ירצה לשחק במחשב לא נסבול. האם הבדל של 200 ש"ח בין הכרטיסים יצדיק את הזכרון המהיר יותר? המוכר בחנות הסביר לי שיש הבדל משמעותי.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי כולם.. לאחרונה התקלקל לי כרטיס המסך שהיה ברשותי סה"כ חצי שנה, הכרטיס היה של חברת BFG מדגם 9800GTX בגירסת OC. נתתי אותו לחנות למימוש אחריות, החנות שלחה אותו ליבואן והיום, התקשרו אלי מהחנות ואמרו שמאחר וכרטיס כמו שלי לא היה במלאי יותר, אז היבואן הציע לתת להם את אותו אחד אבל בגירסת הפלוס, כלומר 9800GTX+ OC. החנות הודיעה לי לבוא לאסוף את המחשב עם הכרטיס החדש, הגעתי היום ולמרבה הפתעתי ראיתי שהיבואן אכן נתן לי את גירסת הפלוס אך מראה הכרטיס היה שונה בתכלית מזה שבאתר היבואן או היצרן עצמו. עכשיו, ככה הכרטיס אמור להיראות לפי אתר היצרן ולפי כל תמונה אחרת שחיפשתי עליו בגוגל: http://www.bfgtech.com/bfgr98512gtxpoce.aspx בכרטיס שהם נתנו לי - קונפיגורצית גוף הקירור הייתה שונה לגמרי!…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by aviram20,

היי יש לי 2900GT בקרוספייר (שהוא עובד מעולה , וניראה טוב , ומריץ כל מה שניסיתי על היום והוא אחלה שבעולם) אבל משהו אחר מציק לי והוא הכפתורים שיש על הכרטיס למעלה.. מזה הכפתור הזה? מה הוא עושה ? למה הוא נועד? מזה הדבר הזה ? (לא קיבלתי מניואל של הכרטיסים כי הם באו בבלוק למי שזוכר) אז מי שיודע מזה הדבר הזה אשמח. אבירם נ.ב מצורפת תמונה של הכפתורים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by who_Cares,

איזה מהם עדיף? אני יכול להשיג את שניהם באותו מחיר (1850+-). או שאולי עדיף משהו אחר בתקציב הזה? בתודה, Who_Cares

23. Started by OferS16,

שלום, אני משתמש בכרטיס מסך HD 6870 והוא די והותר לכל משחק שאני רוצה ברזולוציה שלי , עכשיו שמתי לב שהכרטיס מביא לי בהגדרות שלי (medium-high adjusted , no filters) באזור ה90-110 FPS אך מכיוון שהעין שלי בכלל לא רגישה אני מבין שאין לי צורך בזה ואני מעדיף לנעול איכשהוא תFPS ככה שאני לא יקבל יותר מ50-60 וככה תמיד יהיה לי תמונה חלקה וגם אני יוכל להוריד תמהירות של המאוורר בלי שיתחמם יותר מידי, אז רציתי לשאול האם יש אפשרות כזאת בתוכנה CATALYST או שיש תוכנה אשר נותנת לי לנעול את הFPS. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Hender75,

אהלן, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה INTEL GRAPHICS HD 4400, אני מעוניין להחליף אותו לכרטיס מסך ברמה גבוהה יותר, השאלה שלי היא האם אפשרי ברמה העקרונית להתקין כרטיס מסך חדש במקום אחד מובנה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by hezi508,

אני עומד לקנות 5750 ATI מסיבה של תמיכה בריבוי מסכים לאחר בירורים רבים התברר לי שאת המסך שלישי אני צריך לחבר דרך הDP ושאין אפשרות מבחינת חומרה לתמוך ביותר משני מסכים ללא DP מישהו יכול להסביר לי למה זה? ממה שאני יודע DP זהה לHDMI רק לא צריך לשלם על הפטנט והשאלה החשובה יותר איפה ניתן להשיג כבל או מתאם מ DP ל DVI חיפשתי בבאג ואופיס דיפו אין להם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים