כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
המעבד - i5-2500k וקירור Noctua NH-D14 הזיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz CL7 לוח אם - ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 ספק כוח - Corsair AX 750W Gold מסך - Samsung S24A350H - 1920X1080 אני מתלבט בין שני מערכי כרטיסי מסך: הראשון הוא - GTX560 SOCSLI Gigabyte GV-N560SO-1GI-950 השני הוא - HD6950 CF השאלה שלי היא איזה מערך טוב יותר? ואיזה דגם עדיף לי לקנות מאותו מערך (במידה וזה HD6950 אז אני צריך גם דגם שאני יוכל לפתוח אותו ל-6970)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה... אז ככה.. תראו .. שידרגתי את המחשב.. קניתי HD4850.. לפני זה היה לי 8600GT והיה לי יציאה S-video וחיברתי עם קומפנט וטלויזיה והכל היה סבבה.. עכשיו עם הכרטיס החדש.. יש לי 3 יציאות DVI HDMI ו VGA.. בלי S VIDEO השאלה היא איך אני מחבר ואם זה אפשרי בכלל.. אחד מהחיבורים האלה למתאם של ה S VIDEO בשביל שאני יוכל לראות שוב סרטים בטלויזיה... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך נאי יכול לדעת על כמה FPS אני רץ בכל משחק ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אילו חברות עובדות עם Radeon9700 הרגיל, לא Pro? והאם ייתכן שתהיה חברה שהכרטיס שלה חלש במיוחד לעומת החברות האחרות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי נייד עם GF630M ואני מעונין לעדכן לו את הדרייבר, כרגע הגירסא המותקנת היא 296.16, הורדתי את החדשה מהפנייה של הדרייבר עצמו אבל ההתקנה לא מוצאת הכרטיס ואני מקבל שגיאה שאין לי את החומרה המתאימה. כנראה מה שקורה שהוא לא מוצא את הכרטיס בגלל שהמחשב משתמש בציפ של אינטל. מה אני יכול לעשות??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Ge-Force 4 440MX ואני עובד עם Win XP HOME. ניסיתי לעדכן את הדרייברים בכך שהורדתי את הדרייברים של win xp אבל שאני מנסה להתקין אז זה כותב לי שאני לא יכול אני צריך עזרה דחוף כי ה fps שלי לא הכי גבוהה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 500 ש"ח בעיקר לשימוש במשחקים. צירפתי את התמונות של מפרט המחשב שלי: http://img37.imageshack.us/g/24032862.png/ בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה מה קורה? אז כך יש לי שני כרטיסים של ASUS 7800GTX ? אחד ניקנה מנעה.. ואחד ניקנה מחו"ל!.. כמובן שאת כול הניסויים שלי עשיתי על זה שניקנה מחו"ל כי גם כך אין אחריות אליו.. בקיצור אחרי כול הניסוים רציתי לעבוד ב SLI.... אז חיברתי גם את הכרטיס שניקנה מנעה... בקיצור מחבר הכול עובד הוינדוס וכו וכו ניכנס למישחקים או לאקואמארק וכאלה.. איך שהמשחק עולה או איך שהתוכנות של הבנצמארקים עולות ישאר כול המסך פסים משולשים וכו וכו.. מה הולך פה???? ניסתי להפעיל את המשחקים גם עם הכרטיס של נעה בלבד אבל גם איתו יש את כול המשולשים וחירבושים האלה.. מה הולך פה? בוינדוס הכול עובד חלק!!!! רק במחשקים.. נכון שיש אחריות וכו וכו אבל אולי יש פתרון לכול זה לפני האחריות?.. יחיאל
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה כרישים ? יש לי כרטיס HD 4870 שאחד מחיבורי ה - DVI שלו נדפק .. יש לי מסך שמחובר לאחד מהחיבורים ועד לפני שהחיבור השני נהרס, ה - LCD שלי היה מחובר אליו .. ראיתי באינטרנט מפצל חיבור DVI ורציתי להתייעץ אתכם לפני שאני קונה כזה .. חיבור 2 חיבורי DVI על חיבור אחד בכרטיס מסך לא יגרום עומס שבסופו של דבר יהרוס את החיבור\כרטיס מסך ? דרך אגב, אני לא מתכוון להפעיל את הטלוויזיה ואת המסך באותו זמן .. תודה מראש, משה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיים מפצל כזה? נא לציין הפנייה למקום בו ניתן לרכוש כזה מפצל. תודה, אופיר נ"ב אם קיים כזה דבר, האם יש גם ל DVI או רק ל VGA או בכלל האם יש לשניהם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין גרסת ה LITE www.pccenter.co.il/product/sparkle-geforce-gtx560-1gb-sgtx56g1gd5h?aff=Zap לגרסה הרגילה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול קניתי כרטיס מסך 9800GT מ-KSP שכנראה לא תקין.. מחר אני יגיע לשם בבוקר, אני מאוד מקווה שהם יחליפו אותו במקום ולא יתחילו לשלוח לי אותו לספק ואני צריך לחכות חודשיים עד שאני מקבל תשובה. עכשיו כשאני חושב על זה, זה כן היה נראה כאילו פתחו אותו בעבר (סימן של חלק ממדבקה על הסלוטייפ שמדביק את השקית המיוחדת שבתוכה שמים את הכרטיס מסך) אבל לא נכנס לזה. מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 1500 ש"ח והכרטיס היחיד במחיר הזה הוא ה9700 NON PRO רציתי לדעת אם אני אקנה אותו לכמה זמן הוא יספיק לי עד שיתחיל לקרטע
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לשדרג לLCD מחפש עצות [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס טלויזיה שלי של MSI החדש שקניתי לא עובד לי. WINDOWS XP PIII 800MHZ GEFORCE 2 MX לוח אם PC PARTNER ניסיתי פשוט הכל: התקנתי את כל ההתקנות האפשריות מהדיסק, ולקחתי קבצי INF מהדיסק, הורדתי דרייורים חדשים של WDM מהאתר של NVIDIA(שמי שלא יודע אילו הדרייורים לכרטיס הטלויזיה החדשים) בקיצור אני נואש! עזרו לי! בבקשה, זה דחוף!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Sapphire 5870 Vapor-X Asus EAH5870 מבחינת OC וביצועים + קרירות שאחריו, עם מי ניתן להגיע רחוק יותר או שבכלל יש כרטיסים עדיפים על שני אלו.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם צירפתי תמונה של המפרט של המחשב יש לי העדפה לNvidia, יש לי חבר עם כרטיס יחסית חדש 5970 של AMD והוא אומר שיש לו מלא בעיות עם דרייברים. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר (בבקשה מפורט עד כמה שאפשר) או לינק לאחד כזה. תודה מראש. סליחה מראש אם נפתח כבר כזה דיון (אני דנדש פה) תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה היא של חבר ולא שלי(אז אין להתייחס למפרט בצד): "היי, יש לי בעיה מאוד מטרידה. אני משחק לי להנאתי ואחרי זמן קצר של משחק (משחקים די כבדים סטייל ביושוק 2 ועוד - לא משחקי דפדפן) המסך פשוט נכבה ולא יכול להדלק .. שומעים את המשחק עוד זז קצת אחרי זה ואז הוא גם מפסיק לעבוד. זה ממש מעצבן וגם מדאיג כי הכל די מחדש. יש לי WIN7 64BIT מעבד AMD ATHLON X4 630 מסך LG W2262TQ כ.מ HD5750 וספק 500W של סיסוניק. הדרייבר תמיד מעודכן , כרגע אם אני לא טועה גרסא 10.7 טמפ במנוחה(כשמאוורר על 100%):45-50 מעלות טמפ במאמץ(גם על 100%):55-60? טמפ מעבד במנוחה:45-50+- טמפ מעבד במאמץ:55-62+- טמפ ע"פי PCWIZARD וSPEEDFAN איך אני מטפל בבעיה הזו? "
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי היום למסך LCD ומאז נעלמה לי האופצייה של ה Crossfire בקטליסט, איך אני מחזיר את זה? ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין שוב ולא עובד... תודה
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה אני מעוניין לעשות החלפה ידנית בין מסכים,LCDTV שמחובר לHDMI לבין מסך LCD רגיל שמחובר ב DVI רגיל . שניהם מחוברים בו זמנית . מתי שאני עושה מנתק ומחבר באופן ידני את המסך רק אז הוא מזהה לי את המסך החדש . Windows 7. כ.מסך Ati HD 4250 מסך 19 שמחובר רגיל ב DVI . LCD 32 SONY תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, טוב אני יודע שטווח המחירים גדול יחסית ובהתאם גם מספר הכרטיסים הרלוונטי. אני אומר לכם בכנות, אני כבר לא כזה גיימר רציני. פשוט יש לי יום הולדת בקרוב ועשיתי שדרוג למחשב לפני כמה חודשים. כרגע המפרט שלי הוא כזה: i5 3330 8gb ram amd radeon 6870 בתקופה ששדרגתי את השילוש אז היה לי עוד 5770 אבל קיבלתי את ה-6870 במתנה. בכנות למה שאני משחק היום המחשב מספיק לי. אבל חשבתי אולי לרכוש את Titanfall ואת Watch Dogs שיוצא בסוף החודש הבא ואני מתלבט האם יש כרטיס כיום בשוק שיתן לי שדרוג משמעותי. (גם PVZ Garden Warfare מעניין אותי אבל אני לא יודע כמה הדרישות שלו באמת גבוהות) אני מעדיף לא להשקיע את כל התקציב, כי כאמור אני כבר לא כזה גיימר כבד ואולי אני אשקיע חלק מהכסף ב- SSD או …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת. אני רוצה לקנות תמסך הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10793 הבעיה שהכרטיס הוא HD5750 עם זכרון 512MB. האם זה אפשרי? או שאני יתחיל לחפש מסכים ברזולוציות יותר נמוכות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס מסך מסוג GTX 1050 2G. כשאני משחק לדוגמא בפאר קרי 5 או בGTA 5 אני מעלה את כל האפשריות בגרפיקה לגבוהות ביותר, מה שיוצר מצב שהביצועים של המשחק מגיעים ליותר מ2G זיכרון שהכרטיס נותן. כלומר, אני מפעיל את ההגדרות ליותר ממה שנפח הזיכרון של הכרטיס מציע. האם במקרה כזה אני שוחק את הכרטיס? הורס אותו לטווח הארוך? אציין רק שהמשחקים, גם בניצול יתר של זיכרון הכרטיס, רצים חלק ולא נתקעים כלל. אם זה משנה, המעבד שלי הוא של אינטל I7 6700K 4.0GH פלוס זיכרונות של 16GB - 8*2. העליתי תמונה מהמשחק אם לא הסברתי את עצמי נכון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, השאלה שלי היא פשוטה - מהי הכדאיות, לדעתכם (המנומקת) בשדרוג כרטיס מסך מדגם GTX260 216SP במחשב עם מעבד Q6600 ו-4 גיגה זכרון DDR2? המעבד אמנם ב-OC ל3.6 גיגה הרץ והוספתי כונן SSD קטן בנפח 64 גיגה בייט שמשמש את מערכת ההפעלה, אבל האם אני באמת אקבל תמורה לכספי אם אשדרג רק את כרטיס המסך? אולי עדיף לתת למחשב "לסחוב" עוד שנה ופשוט להחליף הכל?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-