עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bennnn,

שלום לכולם! אז ככה יש לי בעייה מוזרה ומעצבנת במשחקים... קודם כל יש לי 6800 gt 1024 ראם פנטיום 4 3 גיגהרץ עכשיו חשוב לציין שהבעייה קרתה לאחר שהתקנתי אקס פי מחדש( אבל הייתה קיימת גם ממזמן עם כרטיס מסך 5200) ולפני כן לא הייתה בעייה וגם בויסטה לא הייתה בעייה הבעייה היא שנגיד אני משחק בפיר ואני מתקרב לריזה קיר או דלת ואני זז מהר מאוד עם העכבר ימינה שמאלה במהחירות אז כאילו הקיר כזה מרצד.... כאילו נקטע כזה קשה להסביר....... לא נשאר ישר עכשיו הכל על מקסימום ולא הייתה בעייה לפני כמובן שעידכנתי אותו דרייבר בידיוק שהיה לפני כן הכ חדש וגם דיירט איקס של אוקטובר העדכני......... (גם פעם היה לי את אותה בעייה ב 5200 והסתדרה מישהו מבין בכלל למה אני מתכוון? והבעיייה אותו דבר גם ב prey

2. Started by Home Boy,

קיבלתי מחשב חדש עם כרטיס inno3D GeForce FX5200 128MB ואני נתקל בבעיות בהפעלת משחקים... כל משחק שהתקנתי עד עכשיו מוכן לעלות רק כאשר המחשב עובד על רזולוציה 800X600 עם איכות צבע של 16 ביט...איך אני יעשה שהמשחקים יעלו גם על רזולוציה ואיכות צבע יותר גבוהים????

3. Started by oferman,

רכשתי השבוע את הכרטיס הנ"ל. במסך המחשב רואים הכל מצויין, אולם בזמן החיבור לטלויזיה רואים תמונה מטושטשת וקטנה. מה ניתן לעשות? איפה יש מדריך באינטרנט שיכול להנחות אותי?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by fluffy,

קניתי לפני שבוע את הכרטיס 6600GT של אלבטרון (AGP) והוא עובד אחלה אבל יש לי 2 בעיות: 1.המאוור עושה רעש ממש חזק והבנתי שיש כרטיסים שעושים פחות רעש ממשפחת ה6600GT ואני לא יודע מה לשעשות עם זה כי אני לא חושב שהחנות תסכים להחליף לי אותו....אם יש למישהו רעיון או עצה בנושא זה? 2.במשחק HL2 וב3DMARK05 יש לי בעיות בתצוגה שנראה לי שזה ארטיפקטים (לא בטוח), לא יודע ממש איך להסביר את זה, אבל יש מעיין באגים בתמונה שיש חלקים של התמונה שחסרים (לדוגמה בדמויות ואז יש בהם "חורים" שרואים דרכם) או טקסטורה שמתלבשת על גופים (כמו לדוגמה על רשת בHL2 ואי אפשר לראות דרכה או "קווים" שנמתחים מדמויות ב3DMARK05 ורואים שזה בעייה בתמונה...), בכל מקרה ניסיתי להסביר את הבעייה הכי טוב שיכולתי ואם יש למישהו …

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  5. אז ככה, פתחתי כבר אשכול על זה והציעו לי להחליף ספק, החלפתי לenermax 370. הכרטיס כאמור עובד ותקין, אך הווינדוס לא עולה, יש הרצה של ביוס, דוס הכל טוב, אבל כשזה מגיע להתחלת ההטענה של חלונות XP, יש לי מסך שחור. כאילו זה התנתק מהכרטיס... משהו נורא מוזר. הרצתי את windows מדיסק יש איזה גירסא מיוחלדת וזה עלה, וראיתי בeverest על אותו דיסק שה7800GS תקין. מה יכולה להיות הבעיה!?!? זה כל כך מוזר! וכשאני מחזיר ל6200, הכל עולה כרגיל!!! לגמרי חלק.

• 8 תגובות
    • 496 צפיות
  6. Started by Lethal_Acid,

שלום. פירמטתי את המחשב והורתי את הדריבר הנ"ל מהאתר של ATI. עשיתי התקנה רגילה ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי הודעה: The application faild to initilize קבץ CLI.EXE הבעייה היא שאין לי אפשרות להגיד את הTV OUT מחדש על מנת לראות בTV את המחשב (סרטים). תודה לכל העזורים

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by LooseCannon,

היי, קניתי אתמול את ה TI4200 של inno3d, התקנתי הדרייברים האחרונים של nvidia, ויש בעייה כל שהיא עם הדירקט 3D, משחקים לא פועלים לי וב direct diagnostic הוא רושם לי כשאני מנסה לעשות את הבדיקה של הdirect 3d את השגיאות הבאות: Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure) Direct3D 8 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code) Direct3D 9 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code) ניסיתי גם להוריד את דירקט אקס מחדש וזה לא עזר... עזרה מישהו?

8. Started by amirn,

היי, התקנתי פיפא 2008, ולפעמים במהלך משחק ה FPS יורד לבין 30-40 ורואים לא חלק את התזוזה. בשאר הזמן ה FPS הוא 60 ואז רואים טוב יש לי כרטיס מסך ATI HD2600XT של GIGABYTE, עם הדרייברים האחרונים 8.1 (גם ב7.9 היתה אותה בעייה) המחשב הוא Q6600 2GB RAM וראיתי שה CPU לא עובר את ה-25% בזמן משחק. הטמפ של הכרטיס מסך פחות מ-50 (יש לו קירור פסיבי, אבל הוספתי מאורר שמכוון עליו) האם ה HD2600XT לא מסוגל לסחוב פיפא 2008 בFPS יציב?? כי ממש קשה לשחק שזה יורד לאיזור 30FPS עוד נתונים: הרזולוצייה היא 1280X1024, וכל ה SETTINGS של פיפא הם על HIGH, מערכת הפעלה VISTA 32 הציון ב"חווית משתמש" של ויסטה למשחקים הוא 5.4 (היה 5.5 ב CATALYST 7.9), 3DMARK06 הוא 4821 (היה 4765 ב 7.9) לא עשיתי OC תודה

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by Decktor,

שלום לכולם יש לי בעייה כזאת הMsi GeForce 4 ti 4600 שלי לא מוכן לעבוד על AGP 4X הלוח אם שלי הוא 7vtxh+ של Gigabyte כל פעם שאני משנה בביוס ל AGP 4X המחשב עובד עד הרגע שאני מנסה להפעיל איזה שהוא משחק או כל דבר גרפי אחר החלק המעניין זה שוא נתקע אפילו לפני הגרפיקה (ב3DMARK 2001 הוא נתקע לפני מסך האפשרויות למשל) ברגע שאני שם AGP 2X הכל עובד מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ivgitsab,

השתמשתי בכרטיס המובנה X1250 וביציאת ה HDMI בלוח Asus-M2A-VM-HDMI במהלך הפעלה של קבצי וידאו DIVX וMKV, היו מופיעים ריצודים אופקיים (המסך נחתך בקו ישר והתמונה מוסטט הצידה) במדיה פלייר, שמתי לב שהריצודים מופיעים כשיש תזוזות מהירות בתמונה ו/או שינויים בתאורה. הבעיה לא נפתרה גם לאחר עדכון הדרייברים של הלוח. בתוכנת VLC לא היו מופיעים הריצודים, וכן לא בהפעלת קטעי וידאו בדפדפן ובצפיה בשידור TV במדיה סנטר. המעבד היה בעומס 55-70% בקטעי 720/1080P. רכשתי כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 בתקווה שישפר את המצב אך לצערי המצב החמיר, יש כעת ריצודים גם בVLC (הורדתי גרסא אחרונה) ותוכן דפדפנים נראה מרוח כשהטקסט זז, וכן כשמזיזים חלון על המסך נוצר "שובל" ארוך של המסגרת. התקנתי את…

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  11. Started by matrix66,

היה לי עד לאחרונה R9550 של ראדון והוא התקלקל כנראה אז קניתי את הכרטיס מסך הפשוט הזה בינתיים... אני משחק ב warcraft 3 ומשום מה מאז שקניתי אותו התמונות והתפריטים במשחק זזים קצת מקרטעים ביחס לפעם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? (למרות שהכרטיס לא חדש גם המשחק לא חדש- הוא מלפני 5 שנים..)

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  12. Started by dulcevida,

היי לכולם. פעם ראשונה שאני נתקל ב-hwzone. קודם כל, ברכותיי. מערכת פורומים יוצאת מן הכלל ומאד עוזרת. אז אולי אנצל את הידע הרב שלכם - למי שלא מכיר - Pro Evolution Soccer 3 הוא משחק כדורגל מדהים שיצא לראשונה השנה גם למחשבי PC. הוספתי לינק לגרסת הדמו בפורום משחקים. הבעייה היא כזו - התקנתי את המשחק, אני מפעיל אותו, מתחילה הקדמה (הקרדיטים ל-KONAMI וכו') ואז המסך הופך שחור והמשחק נתקע - הסטטוס של האפליקציה מופיע כ-"not responding" ב-task manager. עדכנתי דרייברים לכרטיס המסך, ניסיתי את הדרייברים של אומגה, ATI, שיניתי הגדרות אך ללא הועיל. האם מישהו נתקל בבעייה דומה? הניחוש שלי הוא שמדובר בכרטיס המסך - Radeon 9200 DVI VIVO של Gigabyte. חבר שלי שהתקין את המשחק מאותו דיסק שניסיתי…

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  13. היי אני לא מצליח להשתמש בכניסת VIDEO-IN של LEADTEK WINFAST 2000 XP DELUXE אני מקבל רק מסך כחול ריק כאילו שאין שום SIGNAL כניסת האנטנה עובדת טוב העברתי את ה INPUT בתוכנה ל-S-VIDEO , ניסיתי לחבר את ה VIDEO שלי דרך הכבל שמעביר מ S-VIDEO ל VIDEO רגיל (שהיה מצורף לכרטיס) ניסיתי גם לחבר ישירות את ה TV OUT של הכרטיס מסך שלי ל S-VIDEO IN אבל לא הצלחתי לשנות את המסך הכחול הריק (מסך כחול של אין קליטה לא של WINDOW...) תודה על כל רעיון

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by Parallel,

בלוח הבקרה שם בתצוגה נכנסתי לאופציה של המסך...אין שם שום אפשרות לשנות מעל ל-60 מגה הרץ ....לאחר שהורדתי שם את ה -V מהאופציה של "הסתר מצבים שהמסך לא יכול להציג".. כבר יכולתי לבחור בקצב רענון גבוה יותר ...אבל אחרי שבחרתי ב-70 מגה הרץ קיבלתי מסך שחור עם הודעה .. Sync Out Of range ניסיתי להתקין דרייברים כשאני מנסה להריץ את ההתקנה אני מקבל הודעה- RGSETUP caused a general protection fault in module setup9X.exe at 0001:9c30 תודה רבה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by Parallel,

אוקיי שלום לכם התקנתי את מדל אוף הונור וכשבאתי להעלות את המשחק ...קיבלתי את ההודעה could'nt load open-gl subsystems עכשיו הכרטיס כן תומך ב-open gl יש לו גם 16 mb זיכרון ניסיתי להוריד דרייברים חדשים עם open gl ועדיין זה לא עזר האם ישנו סיכויי שאני כן אוכל להריץ את המשחק הזה במחשב {אני ממש רוצה לקרוע את אחי ברשת בבית :-\ } תודה רבה מראש למגיבים

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  16. היי לכולם יש לי כרטיס חדש מתצורת גיגבייט רידאון 1650 pro 256mb התקנתי את הדריברים שבאו עם הכרטיס ועשה לי את הבעיה הנ"ל. ניסיתי דריברים של אומגה...עדין אותה בעיה! אז ניסיתי דריבירם חדשים מהאתר של איטיאיי ועדין אותה בעיה מישהו מכיר נתקל בזה!? מישהו יכול לעזור?! תודה רבה זהר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by Or ei,

כשאני מפעיל את התוכנה של הכרטיס winfast pvr היא נתקעת ישר על הLOAD בזמן כשהיא מעלה את הדריברים אם אני מבטל בdevice manager את הדריבר של הcrossbar(של הכרטיס) אז התוכנה עובדת אבל עם ירידה באיכות ניסיתי לבטל את הכרטיס קול לא עזר כמובן שיש לי את כל הדריברים האחרונים לכל הרכיבים (catalyst 3.5 nf 2.03d) ושל הכרטיס טלוויזיה והגרסא האחרונה של תוכנה (PVR) משישהו יודע מה התפקיד של הcrossbar? ואולי יודע במה הcrossbar מתנגש או מה מפריע לו לעבוד כמו שצריך ? עם הMMC8.1 של ATI הכרטיס עבד יפה אבל בלי שלט

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  18. Started by sking,

אני עובד עם דרייבר 8.5 והחלטתי לשדרג - ניגש לאתר הייצרן מוריד.. ומקבל את השגיאה הבאה בהתקנה: Driver Install: the specified driver package was not installed for matching devices פתחתי את הקובץ ישר - אני רואה רשימה של כרטיסים אבל שום דבר שמזכיר את ה1950X (לא 1900 SERIES או משהו דומה) - אני מפספס משהו? נ.ב. הCATALYST נותן משהו (כדאי להתקין אותו? - בדר"כ אני לא מתקין אותו..) הסיבה לכל השדרוג היא פה -> http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402678.0 - ככה שאם יש למישהו פתרון ישיר - עדיף..

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. Started by zoobooboozoo,

היי חבר'ס. יש לי בעייה עם הדרייביר של ה Radoeon 9800 pro שלי. עד עכשיו לא שיניתי את הדרייבר שהווינדווס "נתן" לו אחרי כל פורמט, אבל עכישו אני רוצה להשתמש בTVOUT אז רציתי להוריד את הדרייבר הכי חדש וגם להוסיך את ה CONTROL CENTER שבטח יש שם פתרונות לכל מיני מצבים כי לא הצליח לי הTVOUT על 2 טלוויזיות שונות. אז ניכנסתי לאתר של ATI הורדתי את הדרייביר האחרון, והתקנתי, ואחרי הריסט, כל התמונה נדפקה עברה לגוון של מחשב ישן ממש, היו כל מיני הודעות שגיאה של הווינודוס שאמר שהדרייבר שהותקן היה דפוק או משהו אז הוא החזיר את זה לדרייבר VGA. ושל הCATALSYST שהוא לא תואם את הדרייביר הנוכחי של הכרטיס מסך. אין לי מושג מה לעשות עם המצב הזה :-O

20. Started by hagay21,

עידכנתי דרייברים אחרונים והמסך השתגע מישהוא מכיר את התופעה? יש לי ראדון 9700 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by mskladman,

יש לחבר שלי את הכרטיס. הורדתי דרייברים אחרונים מהאתר של SAPPHIRE מכיון שבאתר של ATI הם לא מתאימים לAGP , ורואים ממש טוב על LCD 32" אבל הכרטיס קורס, באמצע משחק הוא מפסיק לפעול, המחשב עדיין רץ אבל אין תצוגה. הבנתי שזאת בעייה ידועה בAGP. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? אומגה אולי יפתור את זה ?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by zoobooboozoo,

יש לי את ה OMEGA דרייבר הכי חדש. ניסיתי עם שתי טלוויזיות שונות, וניסיתי עם האפשרות הזאת של "אלץ זיהוי טלויזיה" ושום דבר לא יצא מזה, הכבלים חדשים אז הבעייה לא בהם. הבעייה - יש מסך שחור כשאני נכנס ל AV בטלויזיה וזה לא משתנה. מה לעשות?

23. Started by ZoBy,

לפני כשבוע התקנתי את הווינדוס מחדש. התקנתי DirectX 9c ודרייבים של אומגה. משום מה המשחקים לא מוכנים לפעול, ולפי מה שהבנתי זה בגלל שהDirect3D שלי לא פועל. מה אני אמור לעשות? אני מצרף תמונה של התצוגה בdirectX, אולי זה יתן עוד מידע. [attachment deleted by admin]

24. אני לא מבין למה זה חסום?? למישהו יש מושג איך לפתוח ת'אפשרות הזו [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  25. אז ככה, לאח שלי יש fx5700 של abit (שעבר ממני ;D) אז ככה, יש אצלו בעייה עם הriva tuner שהיא כזאת, פשוט אין לה אפשרויות כמו פתיחת צינורות ואפשרות של אוברקלוק [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים