עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by raw-e,

איך אני יכול לדעת על כמה פריימים בשניה רץ משחק?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום. זו שאלה למומחים. מכיוון שכרטיסי מסך מכל מיני סדרות משתמשים לעיתים באותה ליבה, ואני יודע שיש כרטיסים Geforce שע"י פתיחת צינורות הפכו אותם בעצם לQuadro, (קראתי על זה פעם איזה מאמר על אנשים שעשו את זה) השאלה היא האם אפשר להפוך 8800GTX של Gigabyte ל Quadro FX 5600 ע"י פתיחת צינורות? הם משתמשים באותה ליבה (G80). תודה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ben007,

בוקר טוב, אתמול התחלתי לראות שיבושים בתצוגה (פסים אדומים, פריזים) מיד לאחר העלאת הWIN אחרי דקה המסך נסגר אבל המחשב המשיך כרגיל ראיתי שהמאורר של הכ.מסך תקול וניסיתי להחליף גוף קירור לאחד אחר (פסיבי) - העלה את ה-WIN ושוב התמונה נתקעה יכול להיות שכרטיס מסך הלך? (או אולי הספק?) במידה וכן, איזה מומלץ בתקציב נמוך? (עד 100 ש"ח, ושהספק יתליח להחזיק) [המפרט בצד] תודה רבה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by pringles,

שלום חברים אני צריך המלצה לכ.מסך שיתאים לי לשחק על רזולוציה 1680X1050 פילטרים וכאלה פחות משנה תקציב גג 900 איך הכרטיס הזה? http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=420

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by ybm,

היי, קניתי כרטיס מסך FX 8400GS/215M של חברת NVIDIA. האם יש אפשרות להגדיר מצב של מסך מלא (full screen) ? אני לא מוצא בהגדרות איך לעשות זאת... האם הכרטיס לא תומך במצב הזה ? אם כן, איך אפשר להגדיר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  6. מחפש לקנות כרטיס מסך במחיר משוער 700 ש"ח שהייעוד שלו עבור משחקי מחשב. הסלוט שיש בלוח הוא PCI EXPRESS הרגיל (לא גירסא 2.0) איזה כרטיסים טובים אתם ממליצים מניסיון שאפשר לקנות במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  7. אני לא מתכוון לצוואר בקבוק אלה האם הכרטיס מנוצל במלואו. אני מריץ איתו משחקים על מסך 19" רזולוציה 1280*1024. אני שואל כי. מהירות המעבד היא 2.3 קיבלתי ציון ב 3DMARK 06 בלי OC 8700 אחרי שעשיתי OC ל2.6 ראיתי שיפור משמעותי בבנצ'מרק של הכרטיס במקום 59FPS אז זה 67FPS ובציון קיבלתי 9700 וזה לא OC כזה גדול. עכשיו השאלה היא אם אני יקנה לוח אם שתומך ב מעבדי אינטל ועשים שם מעבד נגיד ה E8400 אז אני יקבל ציון עוד יותר גבוהה? אם כם אני יוכל אז אם הכרטיס שלי והמעבד E8400 להריץ את Crysis WARHEAD על V.HIGH ופילטרים נגיד AA*8 ורזולוציה 1280*1024 נ.ב הציונים שצינתי הם של כל המערכת לא רק של המעבד.

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by Void,

יש לי ספק כוח 420W של OCZ PS מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול ליקנות בלי לחרוג?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by Eden 6600,

ניסיתי לברר מי יותר טוב מבין שניהם ע"פ מבחני ביצועים שונים וקצת הלכתי לאיבוד בכל הגרפים שהשתנו מאתר לאתר. אז רציתי לשאול אתכם, מי יותר טוב מבין השניים?

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  10. שלום רב, אני מזמין את המפרט הבא (לפי מפרט קיים באתר) מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5400+ 2.8Ghz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty גוף קירור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb (2GB) PC 6400 - OCZ 800mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 250 צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW 125 מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan ומתלבט בין כרטיס המסך המומלץ במפרט: PALIT RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E שנתיים אחריות 805 ש"ח קישור: htt…

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  11. היי . הבעיה במיוחד במשחקי אסטרטגיה כאשר מזזים את התמונה לצדדים , התמונה לא עוברת חלק אלה בריצודים. הבעיה היא גם במשחקים ישנים יותר אז אני מניח שזאת בעיה נקודתית בכרטיס. אני עובד עם ווינדוס SP1 ויסטה CPU 9300Q, זכרון4G מסך 19LCD הבעיה לא היתה לי עם מחשב וכרטיס מסך ישנים יותר. יש בפורום משהוא שמזכיר ( מצורף קישור ) את הבעיה הזאת, עשיתי את הכל עלפי ההסברים אבל עדיין זה מרצד. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0 אשמח לתשובה תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. מה יותר טוב ובכמה? הגירסאה של ה XXT זה 650/2000 בכמה FPS

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  13. הלך לי הכרטיס מסך שלי X1800GTO. כל הבעסה זה שהוא הלך לפני ששמתי לו את הACCLERO TWIN TURBO. לכן אני מחפש כרטיס מסך טוב עם ביצועים טובים במחיר טוב מצאתי את ה8800GT 256MB ב300 שקלים זה מחיר נורמלי לכרטיס? האם כדאי לי לקנות אותו ? ד"א עם אתם מציעים לי כרטיס מסך אז חשוב שהוא יהיה מותאם לTWIN TURBO כי אני מתכוון להשים אותו על הכרטיס שאני אקנה. נ.ב שאלה קטנה אחרונה שמתי את הTT על הכרטיס ממש לפני כמה ימים האם אני יהיה חייב להחליף משכה טרמית?חייב בכל מקרה?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  14. אני קונה מחשב, וכאמור מתלבט לגבי הכרטיס מסך. האם ללכת על ה nVidia Geforce 8600GTS (PALIT) שהוצע לי (הבנתי שבזמנו הוא היה החזק ביותר לסדרה זו), או ללכת על כרטיס "מודרני" יותר במחיר דומה ? המחשב יתבסס על מעבד E7300 ולוח אם מסדרת G31 תוצרת ג'יגהבייט, מיועד לסטודנט אבל שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה (דגש על CoD 4/5 ). המלצות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  15. מה במקרה של מסך 24'' שאני רוצה ביצועים מקסימאליים כולל AA?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by פרז,

http://www.bit-tech.net/hardware/2008/11/10/winter-2008-graphics-performance-update/1

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שמתי לב שעל הגב של הHD4870x2 יש 4 נורות קטנות כאלו קרוב לחיבור pci-e 8pin כשאני מדליק את המחשב הן כולן נדלקות לרגע וכשאני עושה ריסטרט נדלקת רק אחד... מה זה אומר?והאמת אני דיי אוהב את המראה של זה יש אפשרות לגרום להן ליהיות דלוקות כל הזמן? ויש קטעים נדירים במשחקים וב3Dmark שאני שומע מין רעש הייתי אומר קצת חשמלי מהכרטיס מסך וכששמתי את המאורר על 30% ושיחקתי פתאום היו קטעים שהמאורר קפץ ל100% האם זה כי הכרטיס יתחמם?עכשיו כשהוא על 35% זה לא קורה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by emmanuel,

שלום לכולם. האם הספק שלי יחזיק 4870 ללא בעיה? המפרט שלי רשום בצד. כמו כן הספק שלי הוא HEC ACE480 480W תודה.

19. הי, ברשותי מחשב מדיה סנטר: לוח Fatal1ty F-I90HD עם יציאת VGA + HDMI אין כרטיס מסך ייעודי. המקרן הוא OPTOMA65 הטלווזיה היא סמסונג PS50A450 בעלת רזולוציה של 1365X768 חיברתי את המקרן עם HDMI ואת הסמסונג עם יציאת ה-VGA. לצערי לא הצלחתי להגדיר את הכרטיס מסך שיעבוד ב-CLONE , על מנת לאפשר לראות גם בטלווזיה וגם במקרן, ללא צורך בניתוק כבלים. כרגע, אני צריך לנתק את ה-HDMI על מנת לראות בסמסונג, ואז לנתק את ה-VGA על מנת לראות במקרן. הדרייבר של הכרטיס מסך הוא המעודכן ביותר. מה לעשות? האם אני חייב לקנות כרטיס מסך? עם שתי יציאות DVI? יש פתרון עם המערכת הנוכחית? תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום! המפרט שלי: מעבד כפול של אינטל דגם 6420 2.13 לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 REV 3.3 2 ג'יגה זיכרוןו ספק כוח של אנרמקס ליברטי 400 אני רוצה לקנות כרטיס מסך של ATI דגם 4850 בעל זכרון 512 האם יתאים למפרט שלי(ספק כוח)? ראיתי שיש מלא חברות יש חברה עדיפה לקניית הכרטיס מסך? כמה ביט צריך להיות לכרטיס שאקנה? תודה רבה ליאור

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by יניב קופר,

http://www.skypc.co.il/pl_product~LV385~8~0.htm מה אתם אומרים טעות של החנות

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  22. http://www.guru3d.com/article/call-of-duty-world-at-war-vga-graphics-performance-test/1 זה הכתבה, די מעניין לקרוא. הביצועים עצמם זה עמוד 5-6-7 בכל מקרה, אני ממש לא מבין איך הם קיבלו ביצועים כאלו נמוכים!! ניסתי את המשחק, והוא רץ אצלי כמו מטוס, ואני לא מגזים! לא פחות מהר ממה שCOD4 רץ אצלי. וCOD4 רץ הרבה מעבר ל100 פריימים לשניה (מוזמנים לקרוא ביקורות, לא חסר ברשת, גם בGURU3D) אז איך הם קיבלו כאלו תוצאות?! נשמע לי די מוזר שמחשב עם מעבר I7 סופר מהיר, ולוח טוב, וזכרון 3 ג'גה בייט, וכרטיס מסך כמו 4870X2 בקושי מוציא 60 פריימים לשניה ב1920 על 1200. הייתי מצפה שמחשב כזה עם מנוע גרפי של COD4, יוציא יותר לכיוון ה100++ לשניה (אני לא מגזים, תסתכלו במבחני ביצועים של COD4, הוא הוציא איזה…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.