כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לוח D915GEV עם כרטיס מסך OB הוספתי כרטיס מסך ATI READON X1300 ומערכת ההפעלה מזהה לי רק את כרטיס ATI כנראה שברמת ה-BIOS מזוהה רק אחד (ה-ATI). כאשר אני מנתק את הכרטיס החדש אז הכרטיס OB עובד מצויין. אני מעוניין לעבוד עם שני הכרטיסים כדי לחבר שני מסכים. בדקתי את ה-BIOS ואין לי מושג היכן לבחור את הכרטיסים שקיימים (שדרגתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה שנמצאת האתר של אינטל) תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
טוב אז ככה. החלפתי כרטיס (ל- 1950 פרו). כשעלה הווינדוס זיהה חומרה חדשה והתקין אותה אוטומטית מהדיסק שבא עם הכרטיס מסך. נכנסתי לאתר של ATI-AMD והורדתי את ערכת הדרייברים החדשה שמתאימה לכרטיס שלי: http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html יש שם 2 אפשרויות - להוריד רק את הדרייברים, או להוריד גם את ה Catalyst Control Center. הורדתי כל אחד מהם וניסיתי להתקין... בכל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייברים עולה לי השגיאה הזו: "Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit." ומייד אח"כ עוד הודעה : "Setup was unable to complete the installation. Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before runn…
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הכרטיס מסך שלי וניסיתי את כל הדרייברים האפשריים יש לי מחשב נייד של גיגהבייט W566N עם ויסטה פרימיום כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400 GS שאני מנסה להתקין אני מקבל את ההודעה הבאה אשמח לעזרה רן
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס315 SiS עם יציאה למסך מחשב ווידיאו אווט לטלויזיה. ניסיתי לחבר כרטיס נוסף PCI של TSENG דגם E6000 , עם יציאה למסך מחשב, אך כשהצלחתי לחבר אותו קינפגתי בSETUP אותו כפריימרי ואז הוא עבד וגם הAGP אבל לא הצלחתי לראות בטלויזיה, וכאשר הAGP על פריימרי, אז אני רואה בטלויזיה ולא רואה את הPCI.. זקוק לעזרה ממישהו. תודה ???
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
טוב, בפורום תמיכה לא כ"כ עונים ואני די מעדיף להפנות את השאלה לכאן.. יש לי בעיה ואני אעתיק משם: לאחרונה קניתי כרטיס מסך Albatron Geforce 6600GT AGP אחרי שלא יכולתי להשתמש במחשב שלי לאחר שהכרטיס הישן מת. בדרך קניתי גם ספק 360W של thermaltake אחרי שגיליתי שהיה לי ספק ג'נרי.. הכל טוב ויפה, התקנתי את הכרטיס, הדרייברים והספק.. עכשיו, כשאני מנסה לשחק במשחקים משום מה באמצע המסך פתאום לא מראה תמונה (יש מסך שחור :\) ויש עליו הודעת no signal (מסך דק benq). אני נאלץ לאתחל את המחשב.. הבעיה לא נפתרת וחוזרת כל פעם מחדש.. לא נראים סימנים לבעיה בעת עבודה בשולחן העבודה. הלוח אם שלי תומך AGPx4.. יש קשר? כפי שהבנתי הכרטיס לא אמור לעשות בעיות.. ניסיתי להתקין גם את הדרייברים שבאים עם הכרטיס וג…
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GF4MX עד היום הייתי משחק בפאר קרי על ההגדרות הבאות: 1024x768 AFx2 NoAA Water: High Textura: Very High Pratic(משהו כזה)- Very High Shedow: Low Light: Med עכשיו רק רציתי לראות איך המשחק נראה עם צללים ואורות על Very High שיניתי הגדרות, יצאתי ונכנסתי למשחק ואיך שהמשחק התחיל המחשב עשה ריסט למה?
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי בעייה מעצבנת מאוד. אני נכון לעכשיו משתמש בדרייברים 71.89 הבעייה בדרייברים האלה היא שבעת צפיית סרט התצוגה או בהירה מידי או כהה מידי. אז החלפתי לכמה סטים של דרייברים 77.77/ 78.01/81.26 והם אכן סדרו את בעיית הצבע אך הסרטים לא רצו חלק אלא מקוטעים בצורה מעצבנת שכזו. קראתי איפשהו שאפשר לסדר את בעיית הצבע ללא התקנה של דרייברים חדשים. כל המשחקים בצבע ובבהירות לא עזרו עם הדרייברים הנוכחיים משום שהתמונה תמיד או כהה מידי או בהירה מידי. אני משתמש בתוכנה פאוורדיוידי 6. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אוקיי התקנו על מחשב את הכרטיס הזה: nvidia geforce 2 mx400 עכשיו הבעייה שלמחשב חסר את הצבע אדום זאת אומרת איפה שצריך להיות אדום זה כמעט שחור ואני לא מבין את זה ניסיתי לשחק בתיקוני צבע לא עוזר מה הבעייה?
-
- 10 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה שהתחילה בלי שום סיבה [ככה זה לפחות נראה] כאשר אני מנגן סרטי וידאו (ללא תלות בנגן) הצבעים נורא כהים, וזה נראה כאילו הרוויה או אחד משאר הפרמטרים שניתן לשחק איתם בדריברים של הכרטיס מסך מכוון לא נכון. רק כאשר אני פותח את הדריבר של הכרטיס מסך ומבלי לשנות כלום הצבעים נהיים תקינים. מדובר על NVIDIA FX440. על XP. למישהוא יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי מערכת המכילה מעבד i5 4690K ב 3.5 ג'יגה וכרטיס מסך של AMD מלפני שנתיים Redeon R7 200. ניסיתי לראות סרט ברזולוציית 4K (Pride.and.Prejudice.and.Zombies.2016.2160p.BluRay.x265.10bit.SDR.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1) והוא גימגם לי, ראיתי שהמעבד עובד ב 100% ולאחר שסגרתי מספר תוכנות כבדות המעבד המשיך לעבוד ב 100% אבל הסרט רץ כמעט חלק. האם הבעייה היא שכרטיס המסך לא מספיק חזק או לא תומך בקודקים של הסרט או שרזולוציית 4K מפוענחת במעבד? אשמח להמלצה לכרטיס מסך אם צריך להחליף אותו.
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שמחובר לטלווזיה עם כבל HDMI הכרטיס מסך הוא: ATI RADEON HD4350, ויש לי איתו בעיה. כל בערך דקה שתיים, המסך נהיה שחור לשנייה וחוזר חזרה, בנוסף לפעמים המסך משנה את צבעו לירוק ואדום בהיר לכמה שניות וחוזר חזרה. ניסיתי להחליף כבל ואתמול הורדתי דרייבר עדכני לכרטיס מסך, אך הבעיה לא נעלמה, רציתי לדעת אילו עוד אפשרויות ישנן לפתרון הבעיה, בתודה, טל.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מבחינת קול התקנתי את כל הקודקים בעיקר את NIMO PACK והוא מזהה (ראה תמונה) אבל לא שומעים.. אולי זה בעיה בסאונד בלאסטר? אבל שירים וכל השאר אני כן שומע.. אני נואש.. http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/020912_222553-317/Setting.jpg והאיכות על הפנים... אצל חבר שלי רואים טוב... מה גורם לזה להיראות ככה? יש לי GFORCE 2 MX 200 64MB (ראו תמונה) יש פתרון? אגב הדרייברים הם 23.11 http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/020912_223003-324/Movie.jpg
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
לצערי הרב, לא ניתן להשיג את כרטיס ה ati radeon 1950xt, מסיבה לא ברורה ולכן רציתי לשאול איזה כרטיס מסך מומלצ לי עכשיו במחיר של מקסימיום 1,100 ש"ח? תודה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך CTX PR705F ויש לי בעיה שלפעמים שאני מפעיל את המחשב המסך עובד רק על 60HZ למרות שהוא מכוון על 85HZ. חשבתי שאולי זאת בעייה בדריברים של הכרטיס מסך אז החלפתי אבל זה לא עוזר ואין לי מושג איך לתקן את זה למרות שבדרך כלל אני משחק עם ההגדרות קצת ובסוף זה עוזר אני רוצה לפתור את זה פעם אחת.
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם הכרטיס הזה עכשיו אני לא מקבל את הכרטיס כי הוא עוד לא בארץ המוכר כל הזמן דוחה את הזמן הפעם הוא אמר שהם מגיעים ב-25 לחודש עכשיו אם הם לא יגיעו אני רוצה לקחת אולי כרטיס אחר אבל אני לא בטוח מה לקחת החנות שאני קונה זה www.com4u.co.il יש לכם הצעות לכרטיס אחר בערך באותו מחיר כי שאלתי את המוכר שם ואת המוכר בPANDAS ושתיהם אומרים ששווה יותר לחקות לכרטיס מאשר ליקנות X-800 מה אתם אומרים מה שווה לי יותר???
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר בDVI למסך LG FLATRON 19 ברזולוציה 1280*1024 שהיא הגבוהה ביותר שנוחה לעבודה במסך. אני מנסה במקביל לחבר את המחשב לטלוויזיה SAMSUNG ''40 FULL HD בחיבור HDMI (עם מתאם מיציאת הDVI) אבל ללא הצלחה. הבעיה (נראה לי) שברזולוציה של המסך הרגיל - הטלוויזיה שלי לא פועלת טוב ואם אני מעלה רזולוציה (1920*1080) המסך שלי לא מתפקד. התוכנה של קטליסט לא מאפשרת במצב CLONE להגדיר שתי רזולוציות שונות לשני המסכים. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי שני מסכים של מאג CRT אותם אני מחבר לכרטיס ,בנוסף יש לכרטיס יציאת טלויזיה. הבעייה היא שאין אפשרות להפעיל את שני המסכים והטלויזיה אלא רק שניים בעת ובעונה אחת אני רוצה שהמסכים יפעלו בנפרד והטלויזה תציג פלט של וידאו. בהגדרות לא ניתן לבחור בריבוי של יותר משני צגים מישהו יכול להגיד לי האם ניתן בכלל לאפשר שלוש צגים דרך כרטיס זה? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
(מקווה שזה שייך לפורום הזה, מאחר ומדובר בבעיית תוכנה,כנראה שקשורה לכרטיס מסך, ולא חומרה) הבעיה היא ככה- במשחקים לפעמים אני רואה את הצללים כגוש שחור מכוער ולא כמו שהם אמורים להיות. שמתי לב שזה קורה רק בסרטוני מעבר ולא בזמן המשחק עצמו. משחקים שזה קרה לי לדוגמא- company of heroes, mass effect. תמונה לדוגמא- אני מדגיש שוב שאין את הבעיה בזמן המשחק עצמו או כשאני רואה סרטים וכו', אלא רק בזמן סרטוני מעבר במשחקים (ולא תמיד, זה נדלק ונכבה לפעמים). ההגדרות הגראפיות במשחקים הן על מקסימום. כרטיס מסך- GF8800GT גרסאת דריוור- 177.83 (הסרתי והתקנתי מחדש...לא עוזר) DX 10 תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לפני כשבועיים הלך לי כרטיס מסך (מופיע במיפרט בצד). הכרטיס עוד באחריות והספק שלח אותו ליבואן להחלפה. בנתיים קיבלתי כרטיס זמני - Gigabyte radeon X300 . לאחר הסרה של הדרייבר של נבידייה היתקנתי דרייבר של רדון 6.7ccc עכשיו יש לי בעייה שעוד לא הצלחתי לעלות על מקורה. בהצגת סרטים בפורמט - wmv או בווידאו זורם באינטרנט אני מקבל תצוגה של נגטיב עם צבעים כחולים ירוקים. בפורמטים אחרים של ווידאו אין בעייה כלל. למישהו יש רעיון כיצד אני פותר בעייה זו. ממתין לתגובתכם בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שבת שלום ! יש לי בעייה בתצוגה של וידאו על הטלויזיה. אני משתמש בדרייברים האחרונים של NVIDIA 81.95, ומשום מה שאני רוצה לראות סרט במסך מלא על הטלויזה, הוא חושב שהמסך של המחשב זה הטלויזה, ומראה את הסרט במסך מלא על הצג ובטלויזיה יש לי את המכתבה של המחשב. בפונקציה של ה full screen video נסיתי גם בתצוגה ראשית , מה שאמור להראות כמו שצריך, וגם בתצוגה משנית, מה שעשה עוד יותר באלאגן. כיצד אפשר לסדר את התקלה ? אגב בדרייברים דיי ישנים לא היו לי בעיות כאלה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח ! ברשותי כרטיס של גיגהבייט 5950 GT עם VIVO לפני כמה ימים כרציתי לצפות במחשב בטלויזיה , מה שתמיד מחובר ועובד טוב, התצוגה שראיתי בטלויזיה הייתה משובשת לגמריי, וזאת מבלי ששינתי שום הגדרות ושום דרייברים. מאז אינני יכול לראות את המחשב בטלויזיה, חרף כל הניסיונות להתקין מחדש דרייברים, להחליף כבל וכו'. האם המקרה הוא שהצ'יפ של ה VIVO נדפק ? ומה אפשר לעשות במקרה כזה ?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לפניי יומיים עבדתי לתומי על המחשב, פתחתי את הפוטושופ ולפתע צצו על המסך קווים צבעונים ולאחר שניות המסך כבה. מאז, כל פעם שהפעלתי את המחשב והגעתי למסך הפתיחה של הווינדוס המסך כבה. נכנסתי ל Safe Mode ועשיתי Uninstall לכרטיס מסך שלי (Leadtek GeForce 6800GT AGP), כך שאני כרגע עובד בצורה מוגבלת ביותר. ניסיתי להתקין דרייבים מחדש והבעייה חוזרת. ראוי לציין שניסיתי שני דרייברים שונים. היום, גם כאשר הכרטיס מסך לא מותקן, צצו בעיות. לאחר שעה צצו כל מיני קווים ונקודות על המסך (תמונה מצורפת). חבר שלי המבין במחשבים אמר כי מכיוון שהווינדוס אכן עולה ב Safe Mode, הכרטיס מסך לא הלך וזו כנראה בעיית תוכנה, לכן עליי לפרמט. רציתי גם להתייעץ איתכם, אני לא יודע מה לעשות. עריכה: שכחתי לציין כ…
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יכול להיות שאשאל את השאלה הזאת בשני פורומים: תצוגה וגרפיקה, וגם מסכי LCD. אז ככה: קיבלתי מסך נוסף וכרטיס מסך ע"מ שאוכל סוף סוף לעבוד עם שני מסכים. המסכים הם: המקורי- LG 1920P והחדש - SUMSUNG 940T . שניהם בעלי פנל VA . הכרטיס שחיברתי במקום ה-onboard הוא N6200 של ASUS בחיבור AGP . אז קודם כל כל מי שאמר לי שהכרטיס מאפשר עבודה עם שני מסכים במקביל (בכל מסך משהו אחר) צדק ותודה על העידוד. חיברתי את ה -LG ל DVI ואת הסמסונג ליציאה האנלוגית. וכאן מתחילות כמה בעיות שאני מקווה לפתור אותן עד מחר בבוקר שזה הזמן שאישרו לי (באופן חריג) להתחרט ולהחזיר אם אני לא מרוצה.... והבעיות הן כדקלמן: 1.הסמסונג חד ונוח לתפעול אבל פשוט "זורח" ..אם מורידים את הבהירות אז גם הטקסט הופך לבהיר יותר. שיח…
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מריץ 3dmark 06 במהלך היום המבחן האחרון של hdr deep freez הכרטיס ניתקע לקראת הסוף ובלילה זה עובד רגיל כאילו אין תקלה זה הדבר הכי מוזר בעולם יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות והכרטיס אותה טמפרטורה גם ביום וגם בלילה
-
- 10 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש, ושמתי לב שהמשחקיפ פועלים לי באיטיות בלתי רגילה, וחיפשתי את הבעייה עד שמצאתי אותה, המחשב מזהה את אפיק ה-agp שלי כאפיק pci וזה גורם כל הנראה לאיטיות במשחקים שלי. אז מה שאני מבקש בבקשה זה שמישהו יסביר לי איך אני מגדיר את היציאה כיציאת agp. תודה לכולם מרא ותזכו לחיים ארוכים אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי. בתודה, דודי.
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-