עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BoRiS.K,

יש לי GEFORCE 6800 GT עכשיו הבעייה בדרייברים החדשים 70+ המעלות שלי עומדות במנוחה על 54 ככה וכשאני מתקין את הדרייברים המעלות עולה ב-10 ל-65 ככה במנוחה מישהו יכול להסביר לי מה יכולה להיות הבעייה ואיך מתקנים אותה..

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by AVL,

משום מה בלי סיבה נראית לעין נעלמו לי כל הפרופילים בלשונית של "ביצועים ואיכות" , נשאר רק הפרופיל של ברירת המחדל הבעייה גם לא נפתרה אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים (81.84 בטה) מישהו מכיר את הבעייה........? :-\

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by PrimiTB,

שלום וברכה. כרטיס המסך שלי הוא Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E ולאחרונה רכשתי מסך טלויזיה שהוא גם 2MS וגם 100HZ , המסך הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=799188 אני מאמין שעם הכרטיס שברשותי והמסך עצמו לא אמורה להיות בעייה לשדר דרך המחשב על 100HZ הבעייה שהמחשב פשוט מאוד לא נותן לי את האפשרות ליותר מ60HZ http://www.siz.co.il/view/ohhiondbddjm.jpg.htm אשמח מאוד לעזרה בעניין... תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  4. Started by asta,

אהלן לכולם אחרי בדיקות מרובות התברר לי שישנו רק דגם אחד בלבד שניתן להפוך אותו בביטחון על-ידי flashbios -ל xt והוא toxic x800 pro vivo של חברת sapphire לגבי כול שאר הכרטיסים של x800pro vivo העניין בעייתי מאוד ובניגוד למה שפורסם בפורום זה בעבר , פתיחה של ארבעת צינורות העיבוד החסומים מובילה בדרך כלל לבעיות בתצוגה - artifacts המשמעות היא שאותו אדם שמנסה לעשות זאת , בעצם מפסיד את כספו היות והכרטיס אינו שמיש יותר. הפתיחה היא קלה מאוד אולם הסגירה בעייתית מסובכת ולא תמיד אפשרית בתנאים בייתיים. אני מדבר מתוך היכרות אישית עם חבר שניסה לעשות זאת ואכל אותה בגדול למרות העובדה שהוא בעניינים ושהוא נעזר בכרטיס מסך pci. לדעתי משחקים כאלו שמבטלים את האחריות על חומרה כול כך יקרה יש לה…

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by mwafak,

שלום... יש לי מערך CROSSFIRE של שני כרטיסי ATI 6970. שמתי לב ברגע שאני מבטל את אופציית הקרוספייר הכל עובד תקין, אבל ברגע שאני מפעיל את המערך של קרוספייר המשחק נתקע בלוגו של EA. קראתי על אנשים שנתקלו באותה בעייה אבל לא מצאתי פתרון לבעייה. יש לציין ששאר המחשקים עובדים רגיל במערך.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי את הכרטיס 8800gt של לידטק. משום מה מאתמול אני לא מצליח להפעיל פילטרים דרך הדרייבר, לא משנה איזה הגדרות אני שם זה לא משפיע על שום משחק. הפילטרים עובדים רק דרך המשחקים... ועוד משהו מוזר זה שה-af לא עובד כלל גם כשאני מפעיל אותו דרך משחקים. ניסיתי להתקין גירסה קודמת של הדרייבר ולא עזר. מה עושים? :s05:

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  7. שלום. יש לי כרטיס 6800GT ויש לו video out חיברתי את הכבל שהגיע איתו זה שנכנס לאיפה שהוא בתוך הכרטיס מחבר אליו תקע לבננה קניתי כבל RCA-RCA חיברתי למחשב ולטלויזיה ואני לא רואה כלום =\ ניסיתי לכבות את הממיר הדיגיטלי וגם זה לא עוזר. אני צריך לעשות עוד דברים חוץ מלחבר כבל?!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  8. שלום אני עובד עם כרטיס 8600gt ומסך LG1900J בזמן שאני משחק ב-PES2008 או NBA 07, מופיע פס מרצד באמצע המסך ??? מה עלי לעשות ?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  9. כשהתקנתי את הדרייברים של האומגה הם הותקנו כמו שצריך אבל כשהגיע החלק של התקנת ה-3DProf הוא רשם לי את השגיאה הזאת:The setup requires the NET Frameworks הוא מבקש ממני להתקין את זה קודם כל ואז להפעיל את ההתקנה הזאת שוב. זה די דחוף כי אני כבר רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס , והתוכנה הזאת מוסיפה לדרייברים את אפשרות האוברקלוק. תודה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  10. Started by t d,

שלום! הרגע חזרתי מצוייד עם 9800פרו, עם חיוך גדול אל הפנים. אך אבוי! יש לי בעיות בהתקנה, הסרתי את כל הדרייבים של הmx 440 , ואז הוצאתי אותו מהמחשב, הפעלתי את המחשב עם המסך מחובר אל הכרטיס המובנה על הלוח אם, והכל עבד. חיברתי את ה9800 ואליו כבל חשמל, יש לו מין כבל מפוצל שיוצא ממנו של חשמל, אחד חורים אחד פינים, אז חיברתי לאחד מהם את הכבל חשמל השני שיוצא מהכבל של ההארד דיסק, כשאני מפעיל את המחשב המסך שחור! נסיתי גם לחבר ישר כבל חשמל בלי המפצל שמגיע איתו, אך לשווא... כשאני מחבר את המסך הוא מזהה את החיבור (הנורה נהיית כתומה) אבל הוא פשוט לא נדלק כשמדליקים את המחשב! אנא עזרו לי, אני משתגע שהרגע הוצאתי 1500 שח וזה עוד לא בשימוש. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by adizarko,

אני מנסה להתקין את הדרייבר והכול עובד חלק, אני עושה ריסטרט למחשב ואז אני מקבל את ההודעה הזאת כאשר אני מנסה להפעיל את control panel של ati: CLI Application (Command Line Interface) has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. מישהו יודע למה זה קורה? Net frame מותקן.... תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by urich,

טוב יש לי geforce 6600gt עם דרייברים מעודכנים 77.30 יש לי בעייה שלא הייתה פעם שאני לא יודע כיצד נגרמה. פעם גם המסך מחשב וגם הטלוויזיה היו מציגים את הוידאו בו זמנית ללא קשר לגודל התצוגה. שני המסכים פועלים בתצורת clone ומציגים בדיוק אותו הדבר וכך עבד לי עד לא מזמן. עכשיו הוידאו מוצג רק על הטלוויזיה או רק על המסך תלוי איזה מסך מוגדר כפריימרי. ניתן להגדיר full screen device כאשר כל וידאו שמנוגן יופעל על מסך הטלווזיה (או המחשב) על מסך מלא אפילו אם הנגן מציג רק על חלק מהמסך אבל אז גם אי אפשר לשים כתוביות (בניגוד להגדרת מסך ראשי). תודה מראש. שוב אני מצטער על הדאבל פוסטינג לא יקרה שוב- והנה לא הקפצתי אלא ערכתי. מבקש את סליחתכם מנהלים יקרים.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by bennnn,

שלום התקנתי תויסטה ואני לא רואה את הלוח הבקרה של נבדיה כלומר אני רואה לוח בקרה אבל לא כמו שיש באקס פי שאפשר לשנות גאמה צבע הכל....... בהירות.....יש יש למישהו מושג מה לעשות????וגם איך לסדר שהטלויזיה תעבוד כמו שצריך? כי גם לא מסתדר לי ובאקס פי כן...

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by oransharvit,

אני מנסה לחבר את הכרטיס X800 למחשב שהוא לא מצליח לזהות אותו המחשב הוא מחשב DELL מסדרה של OPTIPLEX GX620 אשמח לקבל תשובה בהדם האפשרי!! תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  15. אני מנסה לחבר את הכרטיס ATI 2400 לטלוויזיה CRT ואני רואה רק מסך שחור בטלוויזיה. אני מריץ ויסטה64, התקנתי עכשיו את המחשב עם מסך קטן וכשאני מנסה לראות בטלוויזיה הכל שחור. מישהו יודע איך פותרים את זה???

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. זאת בעיה שיש לי כבר שנה מאז שהחלפתי את הNVIDIA, כל פעם קיויתי שאולי הדרייבר הבא יפתור את הביעה. אני יכול לראות רק בשחור לבן, גם אחרי שאני משחק עם על התקני תצוגה והאפשרויות. מישהו בפורום של תפוז אמר לי שאני צריך מתאם מיוחד, אבל בחנויות מחשבים לא יודעים על מה מדובר... מישהו אולי יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  17. Started by huber,

שלום. יש ברשותי טלוויזית LCD TV שמחוברת לכרטיס מסך X1900XT בכבל DVI2HDMI עם דרייבר מעודכן לחלוטין. הבעייה צצה כאשר אני מגדיר את הרזולוציה של ה LCD TV כ 1280X720. אם היא מוגדרת ברזולויה הזו התמונה גולשת החוצה (ה TASKBAR למטה כמעט ואינו נראה/מחוץ לתמונה המוצגת בטלוויזיה). אם אני מגדיר את הרזולוציה כ 1152X648 צצה לה תופעה הפוכה, התמונה הוצגת קטנה מגודל התצוגה ומופיעים להם שוליים שחוריים. מה אני מפספס?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  18. יש לי מחשב נייד HP 6515 עם כרטיס מסך 8400. אמור להיות מחשב טוב ויש לו אפילו יציאת HDMI!!! אבל:: כשאני מחבר את המחשב דרך ה SVIDEO לטלויזיה אני מקבל תמונה בשחור לבן. נבדק על כמה טלויזיות ועדיין אותה תוצאה. מה אפשר לעשות כי זה ממש מבאס וקניתי את המחשב גם לצורך חיבור לטלויזה. יש איזה שהם עצות? ??? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  19. Started by butz10,

שלום לכולם השבוע חיברתי את מסך הlcd למחשב כמסך ראשי בחיבור hdmi מדובר בכרטיס גי פורס 840 של אסוס משום מה המסך פעם בכמה שניות הופך להיות שחור לשנייה ואז חוזר בחזרה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פתרון. הרזולוציה היא על פי מה שמומלץ והכבל תקין האם יש איזה שהיא הגדרה שהייתי אמור להגדיר?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. ברשותי מחשב שעליו התקנתי כרטיס מסך של ATI עם יציאת טלוויזיה היציאה בכרטיס מסך הוא חיבור שנראה כמו S-VIDEO עם הכרטיס בא מתאם מהמחבר שנראה כמו S-VIDEO ל RGB אל כרטיס זה חיברתי טלוויזיה ישנה שיש לה רק חיבור TV כלומר בננה בצבע צהוב עבור התמונה ושני חיבורים נוספים עבור רמקול ימין ורמקול שמאל בחוברת הוראות רשום שהתמונה עבור טלוויזיות עם סוג חיבור כזה אמור לצאת מיציאה אחת מתוך ה RGB של המתאם חיברתי את הטלוויזיה למתאם אך רואים תמונה רק שאני מחבר ליציאה שונה לחלוטין במתאם RGB לעומת המתואר בחוברת הוראות אני רואה תמונה ושומע קול אבל!! התמונה בשחור לבן אין צבע למה!!! ניסיתי מתאם של חבר אותה בעיה התמונה יוצאת מחיבור שונה במתאם של החבר ועדיין רואים תמונה בשחור לבן ניסיתי לשחק עם הצבעי…

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by smile,

שלום, יש לי כרטיס מסך XFX 8800GTS 512MB, אני מנסה לחבר אותו לטלוויזיה באמצעות חיבור S-video. הגדרתי בפאנל של Nvidia גם Clone וגם Dual View ובשניהם אני מקבל מסך שחור בטלוויזיה. הכבל מצויין (במחשב הנייד שלי, שגם בו יש חיבור S-video, אני מצליח לחבר את הטלוויזיה בלי שום בעיות). ניסיתי גם להגדיר את הטלוויזיה כמסך הראשי אבל גם זה לא עזר.. יש לי Windows Vista SP1 32Bit ודרייברים בגרסה 178.24 חיפשתי כבר פתרון ברשת ולא מצאתי כלום. תודה מראש, בר

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by MisterL,

יש לי את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך, חיברתי את זה לכרטיס וגם לטלוויזיה ל21 פינים... ורואים שחור-לבן...עכשיו, מעיון קטן בפורום הבנתי שצריך להפוך אותו לPAL במקום NTSC או משהו...איך אני עושה את זה בכרטיס של Nvidia?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  23. יש ברשותי כרטיס מסוג Gigabyte 7600GT,כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה באמצעות ה"מפצל" שקיבלתי עם הכרטיס,לא ניתן לראות את המסך בצבעוני - התמונה שמתקבלת בטלויזיה היא רק אפור/שחור לבן. בדקתי בטלויזיה נוספת ואותה הבעייה. בחרתי גם בPAL B/G באפשרויות כרטיס מסך ... יש למישהו רעיונות נוספים שיכולים לגרום לכך שאני כן אראה בצבע בטלויזיה ? תודה מראש לכל העונים!

• 6 תגובות
    • 491 צפיות
  24. קניתי מסך טלויזיה לא מזמן והחלטתי לחבר אותו כמסך המחשב שלי... המסך בעל חיבור HDMI וחיבור VGA. במחשב יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9500 Pro עם יציאת VGA וDVI. עם הטלויזיה קיבלתי כבל VGA אז כרגע הטלויזיה מחובר בחיבור זה... אבל איכות החיבור לא כל כך טובה... הכיתוב במסך נראה לא חד ומאוד לא ברור... לכן אני רוצה לחבר את המחשב באמצעות כבל HDMI. קניתי כבל DVI ל-HDMI עם 18+1 פינים. ניסיתי לחבר את הטלויזיה אבל התמונה יצאה ירוקה לגמרי ומלאה ריצודים. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך אבל זה לא עזר... ניסיתי גם לחבר את הטלויזיה למחשב אחר עם כרטיס מסך ATI Radeon X1800 XT עם 2xDVI. וגם שם הייתה אותה תוצאה... האם למישהו פה יש איזשהו פיתרון...? אני מאוד אשמח לעזרה... תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by BreezeNET,

שלום חיברתי לכ. מסך שלי(R9800PRO) בנוסף גם את הטלויזיה דרך חיבור ה- RCA , כדי לראות סרטים בגדול 8) . 1.עכשיו הטלויזיה היא כמו מין המשך של המסך (כאילו יש לי מסך רחב) ואני רואה בה רקאת התמונה שךל הדסקטופ, וכדי לראות שם סתם איזה חלון כל שהוא אני פשוט צריך לגרור אותו עם העכבר למסך השני, הבעיה פה היא כשאני גורר את המסך שבו אני רואה את הסרט(דרך התוכנה BSPlayer) אז הוא מראה מסך שחור ואחרי זה קופצת לי הודעת שגיאה (צירפתי). 2.גם שאני עושה Print Screen הוא עושה לי על שני המסכים. 3.איך עושים שהטלויזיה תשקף(יראו בשניהם את אותו הדבר) את המסך ולא תהוה לו המשך. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים