כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
במסגרת שיטוט שיעמום שהיה לי באינטרנט נכנסתי לאתר CAN YOU RUN IT שבודק מערכות מחשב ומעריך כמה טוב משחקים מסויימים יכולים לרוץ על המחשב, בדקתי איך המשחק crysis warhead אמור לרוץ על המחשב שלי ונתקלתי בהפתעה. בהגדרות מינימום אני כמובן עומד אבל מבחינת דרישות מומלצות נפלתי בדבר לא צפוי(זה היה צפוי אם הייתי נופל על מעבד נניח)-כרטיס מסך. ראיתי שם את שתי השורות הבאות: Vertex Shader Ver.: Required - 4.0 , You have - 3.0 Pixel Shader Ver.: Required - 4.0 , You have - 3.0 האם זה משהו שקשור בדרייבר שאמור להתעדכן או שזה משהו חומרתי(הורדתי לאחרונה את הגירסה 178.24) אם בכרטיס מסך חדש יחסית וברמה גבוהה אין את התמיכה בדברים האלו אז באיזה כרטיס מסך יש אותה בדיוק? כמה זה משמעותי שיש לי ד…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו זה היכה בי... התפשרתי על לוח האם וזה חוזר אליי כמו בומרנג... היה לי 8800GT באפיק PCIe x16 ועכשיו יש לי 8800GT ב-PCIe x8 כל אחד. אז אם אינני טועה, לא עשיתי בזה כלום ? לא ככה ?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש שני ניידים ששמתי עליהם עין לאחד יש Geforce 9300M GS עם 128MB זיכרון והשני עם 256MB זיכרון. עד כמה יורגש הבדל בביצועים?.. משהו מזערי או רציני?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום למי שעיין בת'ארד הקודם שלי, מכיר פחות או יותר את הסיפור בכל אופן, יש לי 2 גרסאות של 4850, מתוצרת SAPPHIRE כאשר גרסה אחת היא עם הPCB של ATI, כלומר כרטיס אדום והגרסה השניה, היא מסתבר, PCB "בעיצוב מיוחד " של SAPPHIRE, כרטיס כחול, עם קירור התופס 2 סלוטים, ומגיע ללא קירור לזכרונות עכשיו, בעייתי היא כזאת אני מתכנן קירור מים לכרטיסים הנ"ל, ומסתבר שהבלוקים הייעודים לסדרה הנ"ל לא יתאים לגרסה המיוחדת של ספיר לצערי, אני לא מצליח להשיג יותר את הכרטיס של ספיר מהדגם הישן, (הבסיסי ביותר, לא סוניק\טוקסיק) עכשיו האם הכרטיסים מתוצרת חברות אחרות כמו אסוס\גיגהבייט, זהים לכרטיס שאני צריך? נכון לעכשיו, אין לי בעיות עם מערך הCF, ולדעתי, לא צריכה להיות שום בעיה בעתיד, כאשר יהיו לי 2 כרטיסים…
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מתכנן לשחק במשחקים כבדים ברזולוציה של מסך lcd 32 אינץ ברזולוציה hdr. אני יכול לקנות אך ורק דרך הספק של אבי. מה עדיף? hd 4830 http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=243&prod_cat_id=244&prod_id=384036 או 9800gt (הדגם המדויק לא ידוע לי) המחיר ממש זהה ואשמח לעזרה. מעבד e 7200 מארז + ספק sonata 3 לוח g45 תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אודה מאוד למי שיוכל לספק איזה באנץ'...
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד, חשבתי בזמן האחרון לשדרג את כריטס המסך מכיוון שאין באפשרותי להחליף מעבד מבלי לשנות את רוב חלקי המחשב, אז רציתי לשאול, יש לי ספק 500W ג'נרי שנותן 22A לדעתי, שאר המפרט רשום בצד, רציתי לדעת אם אני יוכל לשלב את הכרטיס 4670 מבלי לשדרג ספק, האם הוא יפעל בצורה אופטימלית במשחקים כמו COD5,BIOSHOCK,AC וPURE.... האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים האלה עם מפרט דומה לשלי, ואני יודע שצריך לשדרג לעוד ג'יגה זיכרון? אני לא מתכוון לשלב פילטרים כמו מטורף אלא מוכן להתפשר בשביל 60FPS ובשביל רזולוציית 1280X1024 או 1152X864.
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
נתנו לי הצעה טובה לכרטיס HD 4850 עם 1GB (במחיר של 512MB), למרות ששקלתי לקנות כבר HD 4870. מה הייתרון בנפח זיכרון יותר גדול? ממה שבדקתי, במשחקים זה לא בהכרח נותן הפרש משמעותי בביצועים. בנוסף - האם יותר קשה לעשות OC לזיכרון יותר גדול?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4P800. כרגע הכרטיס שיש לי הוא ATI9600XT הוא קצת עושה רעשים וקצת נדפק ואני לא רוצה לשדרג את כל המחשב אז חשבתי לקנות את הכרטיס הנ"ל כי הבנתי שהוא קיים בחיבור שמתאים ללוח אם שלי (AGP). ומישהו אמר לי שהוא מעריך שמחשב מהתקופה הזו הגיע עם ספק שלא יספיק לכרטיס הזה, ולכן הכרטיס יעבוד אבל יעבוד פחות טוב.. זה הגיוני?! חשבתי שאם הספק לא מספיק חזק המערכת פשוט לא תידלק... ובלי קשר האם באמת אני צריך להחליף ספק?.. לכרטיס הקודם זה הספיק... תודה לעוזרים..
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק וכרטיס מסך QUADRO 1500 אחד מהמסכים היה בתיקון והחליפו לו את ספק הכוח, היום הוא חזר , אך ברגע שחיברתי אותו למחשב ועשיתי ריסטרט אני לא מצליח להכנס לוינדוס מעבר לחלון הטעינה איך שהוא מגיע לוינדוס עצמו הוא נותן הודעת NO SIGNAL בשני המסכים ואי אפשר לראות ולעשות כלום ניסיתי להליף בין הכבלים ואת הכבלים עצמם וזה לא עזר כרגע יכול להכנס רק לסייף מוד כאשר בסייף מוד הוא במצב קלון בשני המסכים אך לא מזהה 2 מסכים בהגדרות התצוגה מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי מעבד core 2 dou ומחשב לפני שנתיים בערך. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
תגידו חבר'ה אילו משחקים ניתן להריץ על כרטיס המסך של ATI מדגם : X1250 על מעבד - INTEL T8100 ליבה כפולה ? תודה שי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. שמי שי ואני חדש פה. רציתי לשאול אם אפשר לעשות SLI עם ההכרטיסים האלה 260-280 או שSLI אפשרי רק עם 2 הכרטיסים הם אותו דבר? והאם SLI אפשרי על הלוחות אם החדשיםX58 למעבדי הCOREI7? למשל על לוח כמו אינטל SMAKROVER אני פשוט מתלבט אם לחכות קצת ולקנות לוח אם חדש, זכרונות חדשים ואת המעבד החדש ולעשות אחר כך SLI עם הכרטיסים האלה. או פשוט לא לחכות, לקנות מעבד 2-4 ליבות מהדור הנוכחי עם לוח עם שתומך SLI ולעשות את זה (גם כן עם אותם כרטיסים שציינתי). ועוד שאלה, האם הHD4870 של ATI עדיף כיום על כל הכרטיסים? כי הרבה ממליצים לי עליו, אבל יש לי נטייה לקנות תמיד של NIVIDIA. הם אף פעם לא אכזבו. תודה לעוזרים(: יום טוב
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן. הבנתי שלמשחקים עם מסך של 22 אינצ' מומלץ לקנות את הכרטיס HD4850. עשיתי חיפוש באתר של KSP, וראיתי את הכרטיס הנ"ל בחברת Sapphire. האם החברה הזו איכותית?
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מישהו יודע מהו כרטיס המסך הטוב ביותר שניתן להשיג היום (בישראל) לממשק הAGP המיושן?
-
- 14 תגובות
- 848 צפיות
-
-
כותרת. רק עכשיו שמתי לב לזה, באמצע עבודה רגילה במחשב... לא ניסיתי במשחקים כי אין לי זמן. הכרטיס הוא 8800GT עם קירור הסטוק ה"חדש"... מה יכולה להיות הבעיה? מה אני צריך לעשות כדי לבדוק איפה הבעיה\לפתור אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי כרטיס מסך RADEON X850 XT ולאחרונה החלטתי לשדרג אותו בעיקר בגלל שהוא אינו תומך בSHADER 3.0. רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניית כרטיס מסך, לא כרטיס רציני אבל שיריץ אצלי משחקים בסבירות. התקציב הוא עד 500-600 ש"ח. הנה נתונים על המחשב שיעזרו לכם: 1 גיגה RAM PENTIUM 4 CPU 3.0 לגבי הלוח אם, איפה אני מוצא מידע עליו? חח על איזה כרטיס תוכלו להמליץ לי? תודה מראש=]
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום!! יש לי שאלה אני ולך ליקנות את הכרטיס zotac 9800gtx+ במחשב החדש שאני קונה ויש לי שאלה! הכרטיס מיתחמם מהר? כמה לדעתכם יהיו לי מעלות עם מארז nzxt tempest ועם הכרטיס הזה של zotac הקירור יספיק? עוד שאלה עם הכרטיס יגיע ל 65 במנוחה ו 70 במאמץ זה יכול לסכן את הכרטיס או שזה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן כרטיס מסך של nVIDIA מסוג EN9400GT/HTP/512M מבית Asus. http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=790&l4=0&model=2525&modelmenu=2 הבעיה היא שכאשר אני מתקין את 3 התוכנות המגיעות עם הדיסק שאחת מהם היא GamerOSD. לאחר התקנת תוכנה זו והפעלה מחדש של המחשב הרזולוצייה יורדת ל-4 סיביות ותוכנה זו משבשת פעולה תקינה של הכרטיס מסך. כמה דברים: 1. גם התוכנה שסופקה עם הדיסק וגם התוכנה המעודכנת יותר שהורדתי מהאתר מציגות לי את אותה בעיה, תצוגה של 4 סיביות לאחר הפעלה מחדש וכו'... 2. מה אני יכול לעשות בכדי להתקין תוכנה זו מבלי לגרום לתקלות אלו? תודה לעוזרים. ד"א: מה אתם חושבים על הכרטיס הוא נחשב טוב וכו'...?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איזה מבין שני גופי הקירור עדיף יותר, מבחינת קירור ושקט?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש יל 4850 של פאליט ואני מתמש במסך 22 עם רזולוציה של 1650-1050ויש לי מן כאילה קווים שעולים ויורדים בזמן משחק או סרט HD יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים יכול להיות שבשביל הרזלוציה הזאת הכרטיס מסך לא ממש חזק? כי למשל בPES שמתי VSYNC וזה נעלם.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מפרט מחשב: 4 גיגה זיכרון מעבד E7300 כרטיס מסך 260 GTX ספק כוח אנטק 430W לאחר הרצה של 3DMARK05 ברוולוציה 1280X1024 וללא כל פילטרים התקבלה תוצאה של 15000, שזה ממש נמוך... לאחר נסיון OC קטן לכרטיס התוצאה ירדה עוד כלפי מטה.. מה הגורם לבעיה?
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לאחרונה. המחשב די חזק ויש לו בעיה בהפעלת משחקים. רציתי לדעת מה הבעיה וכיצד אוכל לשחק נקי וחלק במשחקים? קניתי משחקים כגון : PURE FALLOUT 3 וכאשר אני משחק בהם הם פשוט לא זזים והולכים מאוד איטי.הם לא נתקעים או יוצאים לווינדוס אבל פשוט אי אפשר לשחק. איך זה יכול להיות אם קניתי מחשב חדש בעל כרטיס מסך לא רע בכלל ומחשב טוב מאוד עם פנטיום 4 עם ליבה כפולה. המשחקים עוד על LOW ולא על HIGH ובכל זאת הם זזים נורא לאט. אני נורא אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולייעץ לי כדי לטפל בבעיה זאת. אני מביא בפניכם מפרט טכני מהיר של המחשב החדש : system: Microsoft Windows XP Proffesional Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel®Core2 Duo CPU E8200 @ 2.66Hz 2.66 GHz , 2.00 G…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרייבר הקודם היה 8.10 ורציתי לעדכן ל-8.11... בהתחלה הסרתי את 8.10 ואז גם השתמשתי ב-driver sweaper. אחרי תהליך ההסרה התקנתי את הדרייבר והכל הלך חלק. בסוף ההתקנה הוא ביקש לעשות REATART וכך עשיתי. המחשב התחיל לעלות ופתאום (אחרי הסמל העגול הזה של ויסטה) אני מקבל בלו סקרין. חשוב לציין שזה קרה לי גם שניסיתי להתקין 8.11 BETA אבל לא עשיתי מזה סיפור כי זה BETA ואז פשוט חזרתי ל-8.10... תודה רבה לכל המגיבים!!!!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מתכנן מחשב שיוכל להתמודד יפה עם תוכנות BIM וCAD שונות, כמו גם עיבוד תמונה במטלב וENVI כמייצגים, אך גם לצפיית סרטים באיכות סבירה לעיתים רחוקות... אלו הSystem Recommendations לאחת התוכנות (Revit Structure) שאני עושה בה שימוש נפוץ: Intel Core 2 Duo 2.40 GHz or equivalent AMD Athlon processor Windows XP Professional SP2 or later, Windows XP Professional x64 Edition 4 GB RAM 5 GB free disk space Internet Explorer 6.0 or later 1,280 x 1,024 monitor and display adapter capable of 24-bit color Dedicated video card with hardware support for OpenGL spec 1.3 or later 5 GB free disk space Microsoft Mouse-compliant ( http://usa.autodesk.com/adsk/s…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-