כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
http://tms.co.il/product/6079 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4192
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
עבור צג נוסף מישני 17" או 19", אין דרישה ל- 3D או מולטימדיה בתודה, shenig
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הבא והאם כדי לקנות אותו ב 120 דולר מחו"ל ? (XFX GEFORCE 9800 GT 512MB GDDR3 PCI-E 2.0 (PV-T98G-YDF4
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וערב טוב! אתמול קבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ויש לי שתי בקשות לחברי הפורום שכל כך עזרו לי בבחירת הכרטיס 1-באייקון של ATI הקטן ליד השעון למטה רשום כרטיס מסידרה 4800 למה לא כתוב הדגם המדוייק? הרי הוא מזהה את זכרון הכרטיס ג'יגה 1,למה הוא לא מזהה שהוא 4850? 2-בבקשה לעזור לי לשים הגדרות בכרטיס quality or performance? וכל מיני הגדרות חוץ מרזולוציה תודה רבה על כל העזרה ליאור
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
9600 gt או 8800gt http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218_2757&products_id=21368 מי הכרטיס הכי חזק למישחקים? ממי אני יקבל ביצועים יותר טובים? ומי יחזיק לי יותר זמן למישחקים 700 שקל לא יותר e7200 p35 2 gb 500w
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מממ זה לחבר הוא ביקש שאני ישאל.. הנה כמה פרטים על המחשב שהוא רוצה לקנות: לוח Asus צ'יפסט P5KPLCM G31 Intel Pentium Dual-Core E5200 2.20GHz 2 GB DDR || 800MHZ EZCOOL 450W 12CM FAN ממממ נראה לי שאלה הפרטים החשובים... אם צריך עוד משהו או יש הערות על הדברים האלה בבקשה תגידו.
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי כזה מפרט מאייבורי AMD ATHLON AM 5600X2 לוח אם תומך PCI אני לא בטוח אם גם 2 2gb ram ומארז רגיל אבל קר יחסית. איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות בתקציב של עד 650 שקל ?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דרייבר לכ. מסך חדש (9600GT) שחיברתי למחשב. הורדתי את הגרסא המתאימה (64 ביט) מהאתר של NVIDIA והרצתי את ההתקנה. ההתקנה מפסיקה באמצע ולא מתקינה שום דבר. יש למישהו פיתרון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מה זה crossfire אני לא זוכר איך רושמים את זה אבל מה זה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך X16 יכול לפעול ב- X1, X4, X8 ? או צריך כרטיסים יעודיים לזה, ואם כן האם קיימים ? בתודה, shenig
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי הכרטיסים יותר חושב לכיוון הרדון
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
הרצתי חיפושים בגוגל, יש איזה פתרון עם loader אבל לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות כדי שהati tray tools יעבוד בVISTA 64 BIT.. שאני מנסה לפתוח תתוכנה רגיל אני צריך איזה low driver לא הבנתי מה הם מבלבלים את השכל.. מישהו יכול להסביר לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
איך לכבות את זה? זה אפשרי בכלל? הפיזיקה הזו מורידה FPS משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
היי, היום ניסיתי (בפעם הראשונה עם הכרטיס) לחבר את הטלוויזיה, עם כבל S-video > RCA, שהיה לי כבר מקודם (שומש גם עם ה7300GS שהיה לי קודם) כרטיס נוכחי, אם זה משנה, ATI Radeon HD 4700. בכל מקרה, עם הכרטיס הקודם זה עבד (בשלב מסויים זה הפסיק, כשאני חושב על זה, אבל לקראת ההחלפה שלו). כשאני מנסה להפעיל את המסך השני דרך הCCC, הוא 'מפעיל', המסך נכבה לרגע ונדלק, וכשהוא חוזר זה עוד פעם מכובה (אחרי שניה שהסימן נראה מלא ולא 'מקווקו' [מנוקד?] כזה) אני דיי בטוח שזה הכבל עצמו, בעיקר בגלל שכשאני חושב על זה עכשיו זה הפסיק לעבוד גם עם הכרטיס הקודם, אבל יש דרך 'להכריח' את הדרייבר לשדר וידאו מהS-vid גם כשהוא לא מזהה מסך, פשוט בשביל לשלול את כל האפשרויות? יש עוד משהו שאפשר לבדוק? אני מק…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לדעת על ה hd 4870 יתרונות שלו חסרונות שלו מבחנים שלו ועם איזה סוגי כרטיסים הוא מתחרה תודה רבה רבה לעוזרים אשמח עם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שנופלת בין הכיסאות של פורומים מסכי LCD וכרטיסי מסך... אני שנייה לפני הזמנה של מסך DELL 24" ,נאמר לי שכדאי לי לבדוק שהכרטיס שלי יוכל "לסחוב" רזולוציות טובות במשחקים(בעיקר world of warcraft) תוך כדי שמירה על FPS סביר. האם הכרטיס מסך שלי יוכל לעמוד בזה? או שמוטב שאשדרג גם אותו? אני אשמח לשמוע המלצות מבעלי מסכים דומים. תודה !
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני עומל על בניית מחשב חדש בתצורת HTPC לסלון שיוכל להריץ גם משחקים (על מסך chi-mei "22). יש לי מארז די מאעפן- אבל זו עובדה מוגמרת ואיני מעוניין להשקיע כסף בשידרוגו- [http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?cart=1163381347994755〈=heb&sku=S-280], כמובן שהספק ישודרג- לא לדאוג. הבעיה היא שיש לי 24 ס"מ ברוטו בין גב המארז לגב הספק- וכאן צריך להשתחל כרטיס מסך. תכלס נראה לי שיש לי כ22 ס"מ נטו (אם מחשיבים את גוש החיווט שיוצא מהספק, ש"למזלי הטוב" יצא בול מול הסלוט של ה PCI EX).בשיטוט ברשת מצאתי מידות שונות לכרטיס הנ"ל ונראה שהמצב לא משהו (על הקשקש). הכרטיס המתאים ביותר שמצאתי הוא גרסת הזלמן של GIGA (הוא קצר בס"מ וחצי), אך חבל לי להוציא עליו 100 ש"ח מיותרים רק בגל…
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך עד 400 ש"ח שאוכל באמצעותו לראות את הסרטים שבמחשב גם בטלויזיה. יש לי מסך LCD 52" של סמסונג וסלוט PCi-E פנוי במחשב. אשמח שהיציאה תהיה HDMI וכמו כן אם יהיה ניתן גם להעביר את ה Audio על אותו הכבל זה יהיה נפלא. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4850 חיברתי אותו לטלויזיה 21 ישנה עם כבל שהוא מצד אחד S VIDEO ומצד שני RCA אני נכנס להגדרות במאפיינים לוחץ על מסך 2 עושה הרחב את שולחן העבודה.. עושה החל וכלום לא קורה זה חוזר להיות רגיל כאילו זה לא מסומן .. ניסיתי גם דרך הדרייבר של הכרטיס מסך ואותו דבר [catalyst 8.11] מה אני עושה? צריך להגדיר איזה משהו בדרייבר ? ניסיתי גם לLCD 32 ואותו דבר .. תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי.. קודם כל, למנהלים, סליחה על זה שאני פותח שוב שירשור לגבי הכרטיס החלופי שנתנו לי, אני פשוט חייב את דעתכם לגבי הכרטיס (אולי בכלל תראו כזה כרטיס בפעם ראשונה) תמונת הכרטיס שקיבלתי במימוש אחריות: http://img300.imageshack.us/my.php?image=16112008058bo1.jpg זה לא נראה לכם מוזר שהכרטיס הוא לא כרטיס Reference של נוידיה ואי אפשר למצוא תמונות של כזה ברשת? הוא בא עם אותו קירור סטוק מוזר (המוכר אמר לי בעצמו שזה קירור מדור קודם).. לדעתי היבואן ניסה לעשות איזו קומבינה, כי התקשרתי לעוד כמה חנויות והכרטיסים שהם סיפקו ללקוחות בכלל לא היו דומים לזה אלא באו עם קירור Reference כמו שצריך להיות בדגם הזה. אתמול חזרתי לחנות והתווכחתי עם המוכר שילך ליבואן, יחזיר אותו (זה כרטיס חדש) ויתן לי אח…
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
תגידו כאשר אני משחק יש חובה או השפעה כל שהיא על המשחק או ניצול הכרטיס אם התוכנה עובדת או כבויה? חוץ מזה שמתי לב שאם התוכנה כבויה ואני מפעיל אותה היא לא "עובדת ברקע" אלא מוקטנת לסרגל כלים תחתון (כמו כל חלון פתוח) ולא ל system tray/ למה? ???
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי את ה4850 החדש של שפיר. שיחקתי חצי שעה של WARHEAD על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים - הכל רץ חלק ויפה בלי שום בעיות - כולי מאושר. אחרי כחצי שעת משחק התחלתי להרגיש האטה ותקיעות, כאילו הכרטיס התעייף. כשבדקתי טמפרטורות לא ראיתי משהו חריג. מה נראה לכם?
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות או השפעות שונות במעבר מכרטיס של נוידיה ל ati?
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-