כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני צריך דחוף עזרה יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שלפעמיים אחרי פרק זמן מסויים המשחק מתחיל לזחול לי או שמלחתחילה הוא זוחל לי איך אני יכול לבדוק את כרטיס מסך שלי שהוא אכן תקין ועובד כמו שצריך ?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי רפאל. ואני צריך עצה והכוונה בנושא חשוב, קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש, אם כרטיס מסך מסוג: sapphire radeon r9 270x dual-x boost oc 2gb הכרטיס מסך מחובר לשני מסכים במקביל: 1. wacom cintiq 21ux (מסך המחשב הראשי שלי - ממנו יציאת DVI) - שעובד מעולה וחלק! איתו אין בעיות. 2. טלוויזית Philips 40" LED PFL8664 H (מסך הטלוויזיה השני כעזר ותוסף למסך הראשון - ממנו יציאת HDM) - שאיתו יש בעיה! הבעיה קוראת במסך הטלוויזיה שלי. לרגע המסך עובד בסדר וחלק, ואז פתאום הצבעים משתנים ונהפכים לורוד/כחול/ירוק (מצורף תמונה). כמו שגיעה ותקלה במסך. ואז שוב חוזר למצב הרגיל (כך שוב ושוב) המסך מוגדר כ100Hz אבל הכרטיס מסך מזהה כ 60Hz (לא יודע אם זה קשור?!). ניסיתי לבדוק בין כל החיבורי H…
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
היי יש לי את המסך בערך כחודש וחצי , עד לפני שבוע המסך עבד יפה מאוד והבעיה היא פשוט ריצוד די מעצבן של המסך מפעם לפעם יש לי כרטיס מסך של R9600P עם דרייברים מעודכנים וכרגע המסך הוא על 85HZ ניסיתי לשנות וכד'.... ללא שינוי האם הבעיה במסך?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום רב , מאז שהתקנתי את הדרייבר האחרון 10.12 מהאתר AMD לכרטיס המסך שלי HD5870 , כל כמה שעות , וגם באמצע העבודה המחשב פתאום נכבה ומבצע הפעלה מחדש , ואחרי שחלונות 7 עולים ברקע יש הודעה שאומרת Windows ביצע יציאה בלתי צפוייה ויש אפשרות לראות את הפרטים של השגיאה ולסגור את ההודעה ב X מה עושים חברים יקרים למישהו יש פתירון מישהו נתקל בבעיה הזאת הכרטיס שלי 5870
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
כל הזמן שאני פותח תאקספלור אז פשוט אני רואה זוועה בעיניים! זה קורה לי גם בלפטופ HP PAVILION שבא עם ATI 64MB וגם במחשב הרגיל עם הג'יפה 4. יש דרך לפתור את זה ? אולי בעזרת פירמוט? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בעבר כבר פתחתי דיון על זה ולא קיבלתי תשובה אולי לא ניסחתי נכון את השאלה אז ככה יש לי את הכרטיס הזה 1900XTX512 ואת הדרייבר הכי חדש שיש באתר 7.5 בהתחלה אני מתקין אותו עובד סבבה והכל טוב רזולוציה 1680X1050 בשולחן עבודה וגם במשחקים (יש לי מסך 2007WFP) אבל אחרי כמה זמן זה לא נותן לי את הרזולוציה הזאת במשחקים (הכי גבוה שאני מקבל במשחקים זה 1024X768 ) אני כל כמה ימים מתקין מחדש את הדרייבר זה לא הגיוני ממתי שאני מתקין את הדרייבר הדבר היחיד שאני עושה זה מעביר לטלויזיה ורואה סרטים זהו מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה כלשהי שנתקלתי בה, או יותר נכון שאלה של כיצד זה ייתכן? אז כך, כרגע מותקן לי חלונות XP על המחשב, והרזולוציה המקסימלית אשר אני יכול להשתמש בה היא 1024X768. יש לי את הלפטופ כבר הרבה זמן, וכל הזמן הזה אני משתגע מהרזולוציה, אבל לא פניתי לקבל עזרה מאחר וחשבתי שאין מה לעשות, כי זה מה שרשום במפרט של המחשב, רזולוציה מקסימלית 1024X768. אבל, לאחרונה התקנתי בדואל-בוט לינוקס על המחשב שלי. הופתעתי במיוחד לגלות שאני יכול להריץ על הלינוקס ללא כל בעיה רזולוציה של 1280X1024, ייתכן מאוד שאני יכול גם להשתמש ברזולוציה גבוהה יותר, לא בדקתי את העניין כי לא רציתי להיות חמדן מידי... השאלה היא כזאת: כיצד זה ייתכן? האם יש דרך כלשהי להגדיל את הרזולוציה גם בחלונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב הישן בסלון ויש שם פלזמה 42" של fujitsu יש לי כרטיס מסך geforce 440 mx הבעיה היא שאני לא מצליח לראות מעל 600*800 זה לא הכרטיס מסך- כי כשהוא עבד עם מסך רגיל הוא כן הראה רזולוציות אחרות מישו יודע איך אני מתקן את זה? (:תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום Radeon 8500 LE יד שניה, אצל הבחור הכל היה בסדר והמשחקים עבדו כמו שצריך ובצורה מדהימה. התקנתי את הכרטיס אצלי בבית, התקנתי דרייברים, הרצתי Need for Speed Underground ואני רואה בעיות ברינדור, כמו משולשים שצצים לפתע, או קווים שחותכים את המסך במקומות מסויימים במסלול, ככל שאני נוסע, ישנם בעיות רינדור אחרות, ישנם מקומות שאין בהם בעיות בכלל... אך כשיש בעיות הן מופיעות ונעלמות. הבעיה הן בד"כ שמופיעות לי (יותר נכון מהבהבות לי) צורות שונות על המסך... או שיוצאים משולשים מתוך הבחורה שבהתחלה... הבעיה קיימת בעוד משחקים ורציתי לדעת למה היא קשורה ועל אילו דרייברים אתם ממליצים? ניסיתי דרייברים מהאתר הרשמי של ATI ואף את הדרייברים של Omega והבעיה קיימת בשניהם. תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות על Vista 64 של ריצודים במסך. נניח יש לי חלון, נניח הדרייברים של Razer שהם בחלון כזה, אם אני גורר אותם יש ריצודים לבנים. כשאני בפוטושופ שאני מסמן משהוא עם כלי הסימון יש ריצודים... מישהוא יודע מה הבעיה ? Samsung 206bw המסך כרטיס מסך בצד.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מוחק את ה DX9 הזה ?! : אני יודע שאמרו כאן שאי אפשר למחוק אותו או משהו כזה ... אבל בכל זאת ? :-\ כי יאן לי כוח להתקין את כל הוינדאוס מחדש בגלל החרתא הזה תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יומיים שיחקתי בGTA SA ופתאום המסך נהיה שחור והמחשב איתחל את עצמו. ככה זה חזר על עצמו מס' פעמים ואפילו במשחקים אחרים. ניסיתי קודם להתקין מחדש את המשחק אבל הבעיה חזרה וניסיתי להתקין מחדש את הדריברים וזה לא עוזר. מה גם שבאחת הפעמים היתה הודעה שאין מספיק חשמל לכרטיס וכו' אז כיביתי את המחשב וחיברתי בשנית את המולקס ואין שיפור. יש לציין שאין בעיות בכלל בשימוש רגיל במחשב אלה רק במשחקים... מה לעשות? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה כמה מהבעיות של החיבורים: Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר S-Video: ניסיתי לחבר בSCART אבל זה יוצא שחור לבן, ואין חיבור ישיר של SVIDEO לטלוויזיה או לוידאו והנה שאלות שיכולות לשפר את המצב: 1.הזמנתי טכנאי שיבוא ויתקן, והוא הרס לי את הדרייברים יש לי כרטיס מסך ATI ויש את הבקר Catalyst שהוא מחק אותו ולא ניתן להחזיר אותו...ניסיתי לעדכן דרייברים והכול אבל כשאני מעדכן זה רק הורס עוד יותר וכותב שיש 2 התקנים לא מוכרים במחשב הייתי חייב להתקין את הדרייבר הישן בדיסק והוא יותר גרוע...אין לי את הבקר Catalyst, וגם נמחק משהו שאי אפשר להחזיר בשם ATI Control Panel Encoder (משהו כזה עם סמל של עיגול עם כמה עיגולים מסביב) וגם כל פעם שאני עושה לכידת ו…
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך G-force 4 ti4200 128MB by ASUS קרתה לי בעיה נוראה !!! כמובן התלהבתי מהרכישה החדשה ורציתי לראות איזה ציון היא תקבל מהתוכנה 3DMark הרצתי את תוכנת הבינצ'מרקיג הכל היה סבבה בשני מבחנים האחרונים הצבע נדפק והתחיל להימרח בלאגנים וזה נשאר ככה !!! ניסיתי הכל שופ דבר לא עוזר משחקים נתקעים !! המצב קשה מישהו יכול להגיד לי מה עושים ?!?! ד"א ישר אחרי הרגשתי שמשהו לא טוב ומהר מאוד כיביתי את המחב ניתקתי את הכרטיס מסל ורחתי אותו טוב טוב ולא היה שום ריח או סימן שנשרף משהו בבקשה תעזרו לי זה מאוד מאוד חשוב כמו שאמרתי עניין של חיים או מוות בתודה מראש lir@n
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש כמה בעיות לרכז VIVO שמתחבר לכרטיס ATI- 1)בזמן חיבור לטלוויזיה, S-VIDEO מראה בשחור לבן 2)אין VIDEO OUT מהמחשב לטלוויזיה אמרו לי שהבעיות נובעות מהדרייבר..ניסיתי לתקן ולא הצלחתי ועוד כמה שאלות- 1)איכות של וידאו ישן גרועה מאוד כשהוא מתחבר למחשב, אז אם קונים וידאו חדש הוא יהיה איכותי יותר(וגם יקליט באותה צורה מהטלוויזיה) או שזה קשור גם לקלטת ולחיבורים? 2) איפה אפשר להשיג את התוכנה WinDVR 3?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך של Leadtek 6800NU 128MB ועל פי המדריך שהיה פה עשיתי וכתוב בהודעה שזה עבד טוב עם כרטיס כמו שלי וזה קורה בכל המשחקים שלי שהמשחק נתקע לכמה שניות ממש 3 או פחות אבל זה קורה בתדירות די גבוה אני לא משתמש בדרייברים פרוצים וחושב גם לציין שבבדיקה של 3DMARK05 בכל התצוגות שלו יש כאלה קווין עבים אדומים ולפעמים ירוקים אך זה לא קורה במשחקים רק ב3DMARK05 וזה גם לא קורה בAQUA MARK 3 רק! ב3DMARK05 וזה לא משפיע על התוצאה ! מה אני יכול לעשות לסדר את זה? אולי זה בכלל קשור לHD כי יש לי HD ישן (ATA)
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר יאוש מתמשך בזמן משחק battlefield 3 עם כרטיס GTX570 החלטתי להחליף אותו. זאת ההודעה שהייתי מקבל: Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered האם לדעתכם המחליף שלו GTX670 התגברו על הבעיה והוא תומך ללא בעיות דרייבירים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מסך דק 19 אינצ של hp לפני איזה שבוע והוא מציג את התמונות לשולחן עבודה , משחקים ואייקונים ארוכים יותר, מתוחים יותר כלפי אורך ופחות כלפי רוחב כלומר נוצרת תמונה ללא איזון של רוחב ואורך..לדוגמא תמונות שאני פותח בתוכנת צייר כלשהי התמונה מוצגת כמו שצריכה להיות אבל שאני שם אותה לדוגמא כרקע אז היא מתוחה יותר כלפי מטה..וגם במשחקים אותו הדבר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום , ניסתי לעשות ל 6800le של point of view ומכיוון שזו פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה רציתי לדעת אם עשיתי משהו לא בסדר או שפשוט אי אפשר לעשות סופט מוד על הכרטיס הזה , אולי שאר הצינורות דפוקים ? משום מה אם אני לא מסמן את הV ב allow enabling hardware masked units כשאני עושה ריבוט הוא לא מצליח לקלוט את הפתיחה ניסיון לפתוח 12x1 5vp אחרי ריבוט אני רואה שהצינורות נשארו פתוחים אבל רק בגלל שסימנתי HW MASKED עכשיו , הציון ב 3dmark05 עלה לי מ 2400 ל 3000 אבל ככה אני רואה את הטקסטורות בכל המשחקים ובכל תצוגה גרפית : האם זה אומר שפוט שהצינורות דפוקים ? ואין יותר מה לעשות? או שעשיתי משהו לא בסדר, מישהו יכול להסביר לי בפירוט?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רכשתי לאחרונה כרטיס: GIGABYTE Geforce FX6600GT 128 mb bulk לפניו היה לי כרטיס מיושן (440mx) ועקב דרישות חדשות (פרוייקט לא קטן ב 3DMax) החלפתי לכרטיס החדש. ציפיתי לשיפור משמעותי מהכרטיס החדש ואני פשוט לא מקבל אותו. בנוסף, ניסיתי להריץ משחק, לא זוכר את שמו, איזה שהוא ראלי מכוניות תלת מימדי ואני מקבל המון פוליגונים "מרוחים" על כל המסך. אותה תופעה מופיעה בעוד משחק כשבכרטיס הקודם זה לא קרה. כנראה משהו בהתקנת הכרטיס ו/או בהגדרתו לא הלך בסדר. אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעייה. (הכרטיס עלה המון... חברה שלי מתבאסת עלי... יצאתי אפס תודה.
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מאז התקנת הדרייבר החדש של כרטיס המסך, התחילו לי כל מניי בעיות תצוגה על המסך בעיקר כאשר מופיע הצבע האדום. הכרטיס הוא HD4870, והטמפ' שלו יחסית נמוכה 60 65 מעלות בזמן מנוחה. איך אני יכול לדעת שהבעיה היא בכרטיס? או שפשוט הדרייבר החדש שלו גורם לבעיות אלו?.. תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם בו, אני לא יודע אם זו בעיית חומרה או תוכנה, אם לא, תקנו אותי... קניתי כרטיס מסך חדש מסוג HD5670 של ATI ומשחקים שפעלו סבבה עכשיו רצים עם ארטיפקטים דיי חמורים כמו משולשים (פוליגונים?) שחורים שמרצדים על המסך בעת הרצת משחקים בחלונות הכל פועל סבבה. בגירסה 10.5 התקלה חמורה יותר אבל גם ב10.7 שלהבנתי היא העדכנית ביותר- התקלה עוד קיימת. לא בוצע שום OC ואין בעיית התחממות של הכרטיס. התופעה מתחילה מיד עם תחילת ההרצה. יש לי ספק 400W אמיתי, שאמור להחזיק אותו .. מישהו נתקל בתקלה דומה? יש הצעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אתמול. לפני הפרמוט פאר קריי עבד מצוין עם הפורסוויר 71.90. לפני שעה התקנתי את הדרייבר הזה ואת פאר קריי, כיוונתי על ההגדרות שהיו לי לפני הפירמוט(רזולוציה, רמת פירוט וכו'...) וכשניסיתי לשחק היו כל מיני בעיות תצוגה כמו קירות זוהרים במין גוון צהוב כזה, כתמים שחורים ועוד כל מיני. בדקתי טמפרטורה והיא בסדר, וכמו כן ניסתי עוד דרייברים והבעיה נשארה. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קיבלתי את FX 5700 של SPARKLE, התקנתי את המשחק PRINCE OF PRICIA ויש לי עיוותים וקפיצות במשחק עד כדי כך שאי אפשר לשחק, אותו דבר קרה לי בFAR CRAY אולם כשעשיתי את ANISOTROPIC בהגדרות מסך ל כפול 4 העיוותים והקפיצות נעלמו לי והמשחק עבד בצורה חלקה. אולם פה זה לא לא עובד, הורדתי את הדרייברים 56.72. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
פשוט כל 5 דקות מופיעים לי קווים כאלו ואני לא יודע מה לעשות זה כבר התחיל לי מזמן עוד מהדריברים של ה- 5.3 זה היה נגיד ל5 דקות והיה חוזר פעם בכמה ימים עכשיו יש לי דריברים 5.5 ואי אפשר לראות טלוויזיה ככה.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-