עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BuNKeR,

שלום לכולם המחשב שלי מחובר (כרטיס מסך GF 2) לטלויזיה בעבר הייתי רואה סרטים בסבבה הכל היה מצויין מאז שיצאו הדריברים החדשים גירסא 4X לפני כמה חודשים אני לא מצליח לראות סרטים על המסך של המחשב אני רואה את הסרט אבל בטלויזיה במקום לראות את הסרט אני רואה את הנגן עם מסך שחור למה זה ? יש רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by MINIME,

אתם יכולים לבדוק בשבילי מה התוצאה שלכם ב3DMARK עם הכרטיס RADEON 8500LE תרשמו איזה מעבד יש לכם. כמובן רק אם ישלכם את כרטיס זה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הרגע הורדתי אותו מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by pk1,

בדקתי בכל החנויות (חוץ מKSP כי אני רוצה לפחות שנתיים אחריות) בקשר לכרטיס ואין לאף אחת? כולם אומרים שאזל אצל היצרן (albatron, gigabyte) ואני חושב שמחיר של 1500 בנועה ובפנדה זה דיי יקר לכרטיס הזה למישהו יש המלצות איפה אפשר להשיג כרטיס של חברה טובה במחיר נורמלי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. קיבלתי מחבר כרטיס GForce 7600GS שיש לו 2 יציאות DVI חיברתי אותו למסך CRT דרך מתאם DVI ל VGA. במחשב מותקן Win7 כאשר המחשב עולה מגיעים למסך בו בוחרים מי המשתמש. לאחר שבוחרים את אחד המשתמשים, המסך נכבה לבערך 2 שניות ואז התמונה מסתדרת והכל עובד. זה די מעצבן. ידוע לי שהמסך תקין והוא מתנהג בסדר כאשר הוא מחובר לכרטיס המסך המובנה או למחשב אחר (עם WinXP) דרך יציאת VGA רגילה. האם זו התנהגות תקינה? האם הכרטיס תקול? תודה, קובי

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by zolder,

עד כמה יש הבדל בביצועים בין הרדאון 9500 פרו לבין הרדאון 9600 פרו? האם אני ארגיש בזה ואיך בדיוק עושים OC לכרטיס מסך?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. עד 700 ש"ח בבקשה שיוכל להריץ משחקים חדשים. אני מעדיף שהוא יהיה מ fox pc

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Dym,

אהלן! אני מתכוון סופסוף להחליף את כרטיס המסך שלי (Voodoo3 3000 ) במשהו קצת יותר מתקדם - GF4 4800SE של לידטק. מבחינת המחשב שלי כרגע: מעבד - AMD Athlon 1000Mhz , זכרון - 133Mhz 640Mb RAM (שש מאות וארבעים, לא שישים וארבע. אינ מציין את זה כי פעם כבר התבלבלו/לא שמו לב) לוח אם - Asus A7V השימוש העיקרי הוא למשחקים אבל גם לעבודה על 3D (לייטווייב). בהנחה שהכרטיס ימשיך איתי גם למחשב הבא, מתי שזה לא יהיה, האם אני אוכל לנצל את הכרטיס כמו שצריך, או שהמחשב יוריד מהביצועים? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם אני מתכנן לקנות מפרט מחשב ב9000 ש"ח, אך אני עדיין לא יודע מה עדיף, האם עדיף להשקיע את ה1000 ש"ח הנוספים לכרטיס פיזיקה, ולהתפשר על 8800GTS 640MB? או שבכלל עדיף להשקיע את ה1000 ש"ח הנוספים משדרוג מGTS לGTX, ולהוריד את כרטיס הפיזיקה. מה אתם אומרים? ???

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני חושב ללכת על דגם של ספייר וכמו שאמרתי לכם חיפשתי משהו באמצע הדרך ושני הכרטיסים הללו נראים לי שם. האמת שזה נורא מבלבל כי מצד אחד סגרה 5 מול 4 ומצד שני ה 4890 יותר חדש ( 256bit ). בקיצור מבחינה כוללת של תמיכה מלאה ב 1.3 HDMI לקולנוע הביתי כולל פורמטי הסאונד החדשים וגם קצת למשחקים ( לא משוגע מידי אבל כולל DX11) איזה מהם בא בחשבון . על ה 5830 קראתי בינתיים דברים לא טובים ולכן הוא די ירד מהפרק ( תקנו אותי אם אני טועה ) . יש לי ספק HEC 400 וואט ומעבד E8400 על גבי לוח אם של INTEL P35

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היום קיבלתי את המסך החדש שלי VP930, חצי שעה הספיקו לי כדי להתאהב בו אבל עכשיו הוא כבר בדרך חזרה ליבואן. היו לו שני פיקסלים מתים באמצע המסך, לפי האתר של Viewsonic הם מפרסמים פוליסת אפס פיקסלים מתים אבל נראה לי שהיבואן לא כלכך מתחשב בזה. בכל מקרה המסך שלי יוחלף בחדש ובכל זאת אני מהרהר האם יש סיכוי לקבל כזה מסך מושלם בלי פיקסלים מתים. נ.ב: אני בטוח שיש כאלה מסכים בלי ותמיד יש סיכוי לפיקסלים מתים, האם למישהו כאן יש נסיון טוב עם ה VP930 או סידרת VP בכלל?? בזמנו אני זוכר מלא מסכים של Viewsonic עם פיקסלים מתים מה שגורם לי לחשוב האם יש בעיה בתהליך היצור של Au-O.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Xilver,

Amd x2 4600+ M2N-TVE Sparkle 8800GTS 320MB 2GB CL5 667MHZ 250GB HDD WD Antec Sonata Original EBOX 500W הפריטים החשובים הם המעבד, כרטיס מסך וזכרונות (אני חושב), כל שאר הפריטים לא חשובים לצורך הבדיקה אבל רשמתי אותם בכל זאת. בכל מקרה, למה הציון נמוך כל כך? אני לא אמור לקבל 8700~?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by OzE,

שלום לכולם, יש לי את הלוח אם של GIGABYTE - GA-G41M-ES2H עד היום הסתפקתי בכרטיס מסך המובנה שלו ועכשיו הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך ולחבר למחשב ולשחק במשחקים. השאלה איזה כרטיס מסך יתאים ללוח אם הזה? הנה קישור למידע על הלוח אם באתר הבית http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3117#sp השאלה, האם ניתן לחבר כרטיסי מסך שהם DDR3? או שאין קשר לנתון הזה בכרטיס מסך. אשמח מאוד אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים במשחקים של היום, יש לי 4 גיגה ראם ומעבד QUAD אז אני צריך רק את הכרטיס מסך שיהיה טוב. אשמח אם תציעו לי כרטיס מסך תואם, המחיר לא כל כך חשוב..אבל שלא יהיה יותר מ500-600 שקל. תודה רבה מראש. נ.ב ראיתי כרטיס מסך DDR2 ב380 ש"ח של ASUS - GT220 1GB GDDR2 DVI …

14. Started by tomer_et,

על איזה כרטיס לעריכת וידאו הייתם ממליצים - בתקציב של 1000 ש"ח +-

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by CoolOne,

שלום, חיפשתי בגוגל ולא כל-כך מצאתי בדיקות ל-VIVO של GeForce 7900 GT. למישהו יש פרטים טכניים יותר לגבי הרזולוציה המתקבלת, איכות התמונה וכו'? וגם - האם הכרטיס קולט גם סאונד?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הדברים החשובים שאני צריך בתוכנה.. שתדע להמיר סרט מתקליטור די.וי.די ישירות להארדיסק, שאוכל לחתוך חלקים מסרטים ולהעביר למקומות שונים, כולל מחיקה מוחלטת או חלוקה של הסרט למספר חלקים מסויימים, ובנוסף.. שאוכל להוריד את איכות התמונה בסרט כך שגודל הקובץ יקטן. מה עוד? זה הכל, לבינתיים. אם אין תוכנה כזו, אז ישנה תוכנה שתדע לעשות את רוב הפעולות שהזכרתי פה לפחות? ואם גם לא, אז תנו לי שמות של תוכנות בשביל כל אחת מן הפעולות. בבקשה ובתודה מראש. נייקי!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by rk666,

יש לי במחשב השני שלי את הTNT ונאבד לי הכבל שמעביר מהS-video המוזר שלו לRCA, יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות כזה כבל?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הודות למסמך של יצרנית הזכרונות האמריקאית אנחנו מקבלים אישור לשם של ספינת הדגל החדשה של NVIDIA - ה-Geforce RTX 3090 לכתבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by RDS,

טוב אז לפני כמה זמן פרסמתי כאן אשכול על בעיית קירור בכרטיס, וקריסה במשחקים לאחר כמה שניות... לאחר כמה בדיקות גיליתי שזה הכרטיס, ושיערתי שזאת בעיית קירור. החנות שמננה קניתי נתנה לי כרטיס קירור, שעומד ליד הכרטיס ובעל שני מאווררים. הטמפרטורה ירדה בכ-10 מעלות. ניסיתי לשחק בקרייסיס, והצלחתי לשחק בערך 5 דקות עד הקריסה. השוואה ב-ATITOOL SCAN FOR ARTIFACT: לפני: קריסה לאחר 10 שניות בטמפ' של 70 מעלות אחרי: קריסה שהפעלתי את הסריקה 2 דקות, וכשעשיתי ABORT זה הראה לי ממשק 3D, ושם הייתה הקריסה בכ-70 מעלות. האם הבעיה היא אכן בעיית קירור? האם הפתרון שקיבלתי לא באמת הולם? מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by fakeman,

הלוח אם:http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2268 -נמצא גם במפרט. השאלה היא כזו, אם בהמשך אני אחליט שהביצועים לא מספקים אותי במידה ואני אוסף HD5870 נוסף(יש לי כבר אחד) האם הביצועים יגדלו פי 2? אם לא, מה תהייה תוספת הביצועים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. הכרטיס מתאים ללוח שלי (gak8ns 939) ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם אני בונה מחשב לחבר שהולך להשתמש בו לעריכה גרפית בתוכנות כמו: סטודוי מקס וסוליד וורקס על מסך 30 אינץ חשבתי ש4770 אולי יספיק ואם לא אז שתיים אולי, נראה לי הכי משתלם היום לא? אני קצת נוטה לא ללכת על ה quadro של נNVIDIA נראה לי מותג חסר קצת טעם הייתי שמח לקבל קצת עזרה בנושא

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by טלוש,

שלום, אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיניע 3 מסכים. הבעיה שלי היא ששני מסכים הם 1680*1050 ומסך נוסף הוא 1920*1080 (כל המסכים באותו הגודל - 22") איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות? איך ניתן להתגבר על השוני ברזולוציה? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by skin,

החלפתי היטסינק בGEFORCE4TI4200 שלי והוא רץ לא חם מדי, אבל הבעיה היא שפתאום הוא מקבל רק 4700 נקודות בPCMARK2001 זה לא מעט מדי? זה כלום! מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הביצועים (ד"א אני עם פנטיום 3 600)? עוד דבר הכרטיס עובד על AGPX2 אלא אם כן אני מפעיל FAST WRITES ואז כל המשחקים מעוותים ומשובשים, מישהו מכיר את התופעה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by oran87,

ואם בכרטיס מסך GF2 MX 400 32 אפשר להשתמש בזה?

דיונים חדשים בפורומים