עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Mr.Someone,

שלום, נתקלתי באפשרות לרכוש את אחד משני הכרטיסים המדוברים - האם ההבדל מבחינת רעש איכות קירור וביצועים הוא משמעותי? למי מהם יש ייתרון? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום וערב טוב, מבקש עצה אחרונה לפני קנייה לכרטיס מסך ברמת מחיר סביב 200$ נקנה בארה"ב כנראה מNEWEGG מפרט (חלקי) P45 של GIGABYTE עם e5200 שרץ על 3.88 גיג'ה. 4GB זכרון של GSKILL BLACK Ed ספק עם 30A ב-2 מסילות 12V. עשיתי שיעורי בית אך למרות זאת קשה להגיע להחלטה. רמת הפרדה כרגע - 1366 על 760. רמת הפרדה בטווח של שנה - 1920 על 1080. הסדר לפי העדפה כרגע משוכלל עלות/תועלת (דגש עלות + הצורך בשדרוג ספק) - למיטב הבנתי מביקורות שקראתי. 1. XFX HD4890 - 200$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150438 2. Sapphire HD4870 - 150$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102849 3. GIGABYTE GeForce GTX 260 (OC) - 220$ http://www.newegg.…

3. Started by Holy,

בסביבות 2500 פלוס מינוס חיבור לשני מסכים - יתרון

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by taimor,

יש לי כמה שאלות בקשר לכ.מסך הזה. זאת רשימת התמיכה של הלוחות שלו: http://www.nvidia.com/content/geforce_gx2_sbios/us.asp?vendor=gigabyte יש פה בעיה, אני אולי קונה אותו, הבעיה היא שהלוח שלי הוא GA-K8N Ultra-9, כעיקרון הוא דומה 1 ל1 לGA-K8NF-9, יש להם אותה מבנה, אותה צורה צי'פסט על צ'יפסט ואפילו קופסה דומה ומקבלים איתם אותו דבר (יש אותו לחבר שלי אז עשיתי השווה) רק הבעיה שהלוח שלו תומך ושלי לא? האם זה אולי כי הם לא עשו בדיקות? כאילו אני רוצה לדעת אם הלוח שלי יריץ את הכ.מסך הזה או לא ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by NHHEU,

http://www.guru3d.com/comments.php?category=1&id=1053&PHPSESSID=e7340e85b9510edac260c830b59cc57e נניח שהבדיקות האלה אמיתיות האם לדעתכם יש סיכוי ל-FX

6. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל זה הכי מתאים שמצאתי.. בכל מקרה, חיברתי היום רך כבל HDMI את המחשב לטלויזיה העניין הוא שאני לא רואה פול סקרין על הטלויזייה, יש קצוות במצד ימין שמאל שלא מנוצלים וכשרואים סרטים זה ממש מציק ! הרזולוצייה מקסימאלית - 1920X1200 ניסיתי להקטין ולא עזר.. אגב, כשאני שם את סרט ישירות דרך ה USB של הטלויזיה עצמה רואים פרפקט הבעיה היא שאין תמיכה בכל סוגי הקבצים.. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eyal00,

הGTO שיש בLOGIC הוא GTO2 או FIREBLADE? כי רשום עליו גם GTO2 וגם FIREBLADE http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7476

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by t83,

בוקר טוב, זקוק לעזרה קטנה, חיברתי את המחשב לטלויזיה (כבל HDMI קצר,למחבר שקיבלתי עם הכרטיס שהופך את יציאת הDVI לHDMI ) ,הגדרתי את הגודל הרצוי (1920*1080) ב 60HZ , אבל משום מה התמונה שמתקבלת במסך(סרטים&דסקטופ) אינה ממלאה את כל המסך וישנה מסגרת שחורה שאינה מנוצלת מכל הצדדים, ניסיתי הרצים שונים ולא עזר בעבר היה בCATALYST אופציה של OVERSCAN או משהו כזה,לא מצאתי אותה בדריברים העדכניים (מאז שהשתנה עיצוב הCATALYST) לא יודע אם זה באמת קשור... יש רעיון ? המון תודה יומנעים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. פתחתי עכשיו את ארבעת הצינורות ב6800nu שלי. נכנסתי לשחק ופתאום אני רואה שלא רואים טוב. רואים כל מיני נקודות קטנות שחורות כאלה על המסך. מה לעשות? (במחשב ככלי רואים טוב רק במשחקים לא רואים טוב)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ofirrjd,

היי, יש כרטיס 9600XT יד שנייה שאני מעוניין לרכוש. מחירו בשוק כ 1000 ש"ח (של ASUS). העניין הוא שבמחיר של כרטיס כזה יד-שנייה (בואו נניח שאני אקנה אותו ב 600 ש"ח), יש לי את ה 6600. לידיעתכם, הייתי מ-ז-מ-ן קונה את ה 6600GT רק שהבורד שלי אינו תומך ב PCI-E וכרטיס כזה בקונפיגורציה של AGP עולה סביב ה 1000 ש"ח וזה כבר יותר מדי. על מה הייתם ממליצים: 9600XT או 6600 (256MB)? אם יש לכם לינקים למאמרים שמשווים בין שניהם, אודה לכם מאוד (אגב, אני לא הצלחתי למצוא כאלה). תודה רבה, אופיר

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי אני שוקל לקנות בקרוב כרטיס מסך ושמתי לב באתר של solidworks שהם ממליצים על סדרות כרטיסים שלא היו כל כך מוכרות לי. מבירור קצר הבנתי שאלו כרטיסים שנועדו לשימוש מקצועי אך מהסתכלות ראשונית הם נראים נחותים מכרטיסים למשחקים. רציתי לדעת מה ההבדל בין הסוגים והאם יש אספקטים שבהם כרטיסי המסך המקצועיים עולים בביצועים על כרטיסים לגיימרים ? אני שואל מכיוון שאני מעוניין שהכרטיס החדש יעשה גם וגם ואת שניהם בצורה טובה אם אפשר.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום יש לי כרטיס מסך X200M בנייד הוא משתמש בזיכרון עד 128MB, וממה שאני יודע הוא שואב את הזיכרון מהזיכרון הפיסי של המחשב השאלה היא האם ניתן לגרום לו להשתמש ביותר זיכרון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by bluemail,

agp x8 אם יציאת vivo איכות גבוהה במחיר 'נורמלי' ש'יחזיק' תקופה ארוכה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by yortem,

יש לי כרטיס מסך SAPPHITE HD 7970 ורציתי לדעת אם זה עלול להזיק לחבר חיבור DVI רגיל למסך שיש לי של המחשב 23 אינץ' של DELL + חיבור HDMI לטלוויזיה במקביל. מה אתם אומרים?

15. היי אני חושב שהלכתי קצת לאיבוד בזמן האחרון בגלל הכרטיסים החדשים שיצאו... אשמח אם תוכלו לסדר לי ולעוד כמה את התמונה כדי שנדע מה היא ההיררכיה בינהם ומה יותר משתלם מבחינה כספית אז ככה אני יתחיל ממה שאני יודע מבלי להכליל גרסאות משנה של חברות!! 6XXX=> 7XXX=> 8400=> 8500=> 8600 GT=> 8600 GT DDR3=> 9600 GSO=> 8800 GTS 320=> 8800 GTS 768=> 8800 GTX 768=> 8800 GT=> 9600 GT 512=> 8800 Ultra=> 8800 GTS 512=> 9800 GTX=> 9800 GX2=> 260 GTX=> 280 GTX=> ATI ‏‏‏ HD 2XXX=> HD 3450=> HD 3650=> HD 3850=> ‏HD 3870=> ‏HD 4850=> ‏HD 4870=> HD 3870 X2=> אני צודק? נתחיל בזה ואחר כך ניצור גם סידור של מערכות SLI ו CF שנד…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אמרו לי שצריך להזמין מהיבואן(לא נמצא במחסן) כמה זמן לוקח עד שזה מגיע אלי?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. זה הdxdiag של המחשב שלי משהו שיוכל להפעיל את company of heroes סביר אם אפשר גם בפחות מהתקציב ששמתי כיסי ישמח מאוד אם לא שיהיה התקציב הזה בעיקרון אני מעריך שזה AGP......

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, אז לבסוף קניתי את HD7950 (משומש מפלונטר) בזמן מאמן הוא עושה רעשים מוזרים קצת http://vocaroo.com/i/s0Odx37Hw9Fe לחבר שלי יש R9 290 שעושה גם רעשים כלשהם אבל הוא אמר לי שזה משהו שנקרא Coil Whine - יכול להיות שזה הרעש פה וזה תקין, ואולי אני סתם פרנואויד.. בזמן משחק (למשל watch dogs) - לפי MSI Afterburner הכרטיס מגיע ל57-61 מעלות וה Fan speed על 97-99% הוספתי למעלה קישור לרעש - מה דעתכם? זה תקין? אם יש צורך אעשה צילום מסך של תוכנת Afterburner אם זה יעזור. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Little SAVAGE,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים במחשב מבוסס i5, והפריט האחרון החסר לי להשלמת המפרט הוא כרטיס המסך. אני משתמש במסך 19 אינץ'. אני מעוניין שכרטיס יהיה מסוגל להריץ משחקים בצורה טובה. שיהיה אפשר להריץ בו סרטים באיכות גובהה וגם פוטושופ מדי פעם. איזה כרטיס מסך יהיה המשתלם ביותר עבורי? אשמח לעזרה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by AvigdOr.GT,

התקנתי את התוכנה, הרצתי אותה וקיבלתי 2516, המפרט שלי הוא: p4 2.400 leadtek 6600GT 512ddr אף אחד מהרכיבים לא עבר OC, אני משתמש בדריבר 6.7.6.6. עוד פרטים: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=545310 אני עכשיו יתקין את הדריבר 71.80, מה אתם חושבים שהבעיה יכולה להיות?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by DAVIDKI19,

יש איזשהו אתר שיכול להראות כמה חשמל אוכל כל כרטיס מסך?? אם לא מי אוכל יותר חשמל GTX 275 או GTX 470 ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. עברתי מוינדוס XP לוינדוס 7 64 BIT לא הצלחתי להגדיר דריבר לכרטיס הטלויזיה שלי את התוכנה שהייתה לי WIN PVR התקנתי תוכנה שנקראת DScaler ואיתה הצלחתי לראות טלויזיה אבל לא לשמוע. המוזר שבתוך הקול וידאו ובקרי משחק בתוך המנהל ההתקנים יש CONEXANT BTPCI ליד הוידאו קיים סימן קריאה אך ליד ההתקן סאונד נראה כאילו הכל בסדר. איפה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים נ.ב. במחשב אפשר לשמוע מוזיקה וכו' ככה שהבעיה לא במחשב

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. האם הוא משתלם? חזק מהGTS? ראיתי ביקורות שכן,ושלא,אני לא יודע כבר...מה התשובה?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by liav12,

מה מהם יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מח פש כרטיס שתומך ב עד 4 מסכים בו זמנית לאAGP מישהו יכול להמליץ? כרגע יש לי כרטיס METROX G200 MMS - אבל הוא ישן ישן ןאני מתאר שבימינו יש חדישים ממניו? אשמח להמלצה תקציב לא מוגדר איו לי מושג כמה צריך לעלות הולך לחבר אותו ל GEGABYTE P35-DS3 מעבד E6550 זיכרון- OCZ 667- 1024X2 חשובה לי היכולת לתמוך ב 4 מסכים הרבה יותר מאשר הביצועים הגרפים של הכרטיס תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים