כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי כ. מסך ישן יחסית, GF 6600 (לא GT, כן?). הזמנתי היום GF 8600GT, וכשהתייעצתי עם חבר שמבין בתחום הוא התעקש שלא ארגיש הבדל, כי הביצועים אותם הביצועים, ומה ששונה זה ה-DDR3 והתמיכה ב-DX 10 ולא יותר מזה. זה באמת ככה? משהו כאן לא מסתדר לי האמת... לכן אני שואל כדי ליהיות בטוח. תודה לעונים...
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כלומר למשחקים חדשים אבל לא על רזולוציות גבוהות? או שעדיף בכלל את 2600 תודה.
-
- 14 תגובות
- 967 צפיות
-
-
כי חלק אומרים שהבאנצ'ים שיש עכשיו לא אמיתיים...אפשר לדעת אם זה אמיתי או לא..?
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=pnyqua4500sdipc&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=273 מה כל כך מיוחד בו שהוא עולה 25000 שקל ?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
צריך המלצה של כרטיס מסך לסרטים עם חיבור HDMI וכמה זיכרון צריך שיהיה בכרטיס עם זה יתחבר לLCD 32 אינץ'? שחכתי להוסיף תקציב לכרטיס 400 שקל תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי Ge-Force 4 440MX ואני עובד עם Win XP HOME. ניסיתי לעדכן את הדרייברים בכך שהורדתי את הדרייברים של win xp אבל שאני מנסה להתקין אז זה כותב לי שאני לא יכול אני צריך עזרה דחוף כי ה fps שלי לא הכי גבוהה
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
זה טוב או רע יחסית למפרט 3898? pentium 1.7 intel garibaldi 256 rdram geforce 2 gts 64 ddr 40 gb 7200 rpm win 98 ואם זה לא טוב אז תגידו לי מה לעשות לשפר להחליף... ותודה...
-
שלום לכם, ביימים האחרונים אנוכי מתלבט בין רכישת כרטיס טלוויזיה ובין כרטיס מסך חדש. ברשותי כיום כרטיס Creative GeForce 2 GTS 32MB, כרטיס שרכשתי לפני שנתיים בערך. הדבר אשר עורר אצלי מחשבה האם לקנות כרטיס מסך חדש היא מסיבה אחת בלבד: לכרטיס הנוכחי אין יציאת טלוויזיה, לצערי. אם תשאלו אותי, חיסרון אדיר. ברצוני לצפות בסרטים במחשב באצמעות הטלוויזיה ואין באפשרותי לעשות זאת כיום. למזלי הרע, הכרטיס שלי, היה הכרטיס האחרון שיוצר בלי יציאת טלוויזיה ומיד בסידרת הייצור הבאה הוספה האפשרות של היציאה כבר בסידרת TI (תקנו אותי אם אני טועה). בבחירת כרטיס חדש יש להתחשב במפרט שלי, אשר נחשב למפרט ישן כיום ומונע כנראה את ניצול יעיל של הביצועים המוצעים ע"י הכרטיסים בשוק כיום. אנא עיינו במפרט שלי בב…
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
כתוב פה על כל מיני בעיות דרייברים שיש בינתיים עם כרטיס הרדאון 9700 , המשחק פשוט קופא, וזה קורה עם הרבה משחקים שיצאו לאחרונה. לינק: http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=&threadid=33633219
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום. אני השתמשתי ב- GeForce 4 440 mx עד היום. השבוע הלכתי לחנות מחשבים בכוונה לקנות: GeForce 4 ti 4800se. 8) בחנות התקינו לי את הכרטיס בתוך המחשב עד פה הכל בסדר... עכשיו, הם ניסו להתקין את הדרייברס מהדיסק שבא עם הכרטיס של "gainward" מחקנו את הקודם הקנו את זה עשינו הפעלה מחדש למחשב וזה לא עבד... ניסו למחוק להתקין הכל זה לא עבד... למרות שכל שניה זה כתב "new hardware found" לאחר שזה לא עבד ניסינו דיסקים אחרים של חברות אחרות של gf 4 ti 4800 גם זה לא עבד... :'( ב: "desktop / proprties / settings" זה היה מקסימום על 16 colors ו- 800x600 ו- 480-640 ??? יש לי windows 2000 professional SP4 מי שיכול לעזור נא להחזיר תשובה בהקדם האפשרי. תודה
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מחבר כרטיס טלויזיה שהוא לא צריך כבר. הכנסתי אותו לסלוט של הPCI. המחשב מזהה חומרה חדשה, אך אינו מוצא דרייברים מתאימים. אין לי מושג (וגם לחבר שלי) איזה כרטיס זה (סוג), וגם לא ראיתי שכתוב עליו. איך אני יכול לדעת? אני צריך לדעת בשביל למצוא ולהתקין דרייברים מתאימים. בנוסף, אם תוכלו לכוון אותי כבר לתוכנה מתאימה לצפייה בטלויזיה מהמחשב. אשמח לתשובות מהירות וענייניות - ותודה! יונתן נ.ב. חג שמח ושנה טובה לכולכם...
-
- 12 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מותקן אצלי ווינדוס XP, ויש לי כרטיס טלוויזיה ישן יחסית, והדרייברים שלו מתאימים לווינדוס 95, 98 וגם לווינדוס מילניום. הווינדוס לא מזהה, ולא מצאתי כאלה שיתאימו ל-XP. יש לי כרטיס טלוויזיה שנקרא MEDIALAND SUPERTV המבוסס על 878TV. אודה מאוד למי שיצליח למצוא דרייברים מתאימים ל-XP. או שאולי ישנה דרך להמיר דרייבים של 98 ל-XP? או משהו כזה? :-\
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
כבר שנה אני מתכנן לקנות מסך חדש, בהתחלה התכוונתי ללכת על ה-P95f+, כשהוא חדל מלהתקיים עברתי ל-959nf שעכשיו לא ברור מה קורה איתו... כרגע אני חושב על ה-g90f... העניין הוא שבימים האחרונים התחלתי לתהות אם בכלל אני רוצה 19" בחדר... מדובר ב"בלוק" די גדול, מאוד כבד, מפיץ הרבה חום... מצד שני, יש לי עכשיו כרטיס מסך עם כניסה לטלויזיה (ואני אראה קצת טלויזיה על המחשב), ומערכת 6.1 שיהיה כיף לראות איתה סרטים ואני חושש ש-17" לא יספק חוויה מספיק טובה... מה אתם אומרים? סיפורים אישיים ועצות יתקבלו בברכה... ועוד משהו: מסכי LCD 17" מתחילים לרדת היום מה-2000 ש"ח. בתור גיימר יש לי מה לעשות עם מסך כזה שה-RT שלו הוא בטח 25 או יותר?
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בכרטיס HD5850. כרגע יש לי מסך 22 אבל אני רוצה כרטיס חזק בשביל שימשוך איזה שנתיים + אופציה לשדרוג עתידי של המסך. האם הכרטיס הזה מסוגל להריץ משחקים ברזולוציות גבוהות יותר ממסך 22 כמו 1920X1200 עם פילטרים ? מישהו מצא מחיר זול יותר לכרטיס ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5795 ושאלה אחרונה, האם החיבור HD משפיע על המשחקים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני ראיתי כמה כרטיסים מסך PCI-EXPRESS בין מחירים 800 עד 2000 ש"ח. אני לא יודע איזה מתאים למשחק חדש למשל call of duty 6 ויש עוד הרבה משחקים שיצאו לאחרונה. תקציב שלי עד 1000 ש"ח ולא יותר. הכי חשוב שכרטיס מסך חזק יתאים לכל משחקים שיצאו בעתיד למשל בשנה הבאה שנה 2011 יצאו משחקים חדשים וקנה משחק שיעבוד לי במחשב שלי. ובלי דרישות כרטיס מסך להחליף.מבינים? משהו כזה שכרטיס מסך יחזיק מעמד 5 שנים שכל משחקים יעבדו בלי בעיות ובלי דרישות מינימום כרטיס מסך. מה אתם מציעים לי,ומה מומלץ לי ליקנות,איזה דגם טוב יותר? הייתי רוצה כרטיס מסך זיכרון 1GB 512bit בתודה מראש בן
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום הx1950pro שלי מת אז החלפתי אותו ב210gt אני עליתי בsave mod מחקתי את הדרייבר של ati מהממשק של windows אחר כך מחקתי אותו שוב עם sweeper ואז התקנתי את הדרייבר של nvidia הכל בsafe mod לאחר למכן העלתי את המחשב בצורה רגילה ועדיין blue screen. אין מנוס מפרמוט?
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק עם גרפיקה "כבדה" , המחשב נכבה או שאני מקבל מסך כחול עם קולות צורמים מתוך המחשב. אני מבין שבד"כ החשודים המיידים הם כרטיסי המסך או ספק הכוח. 1. האם יש תוכנה שבודקת את תקינות כרטיסי המסך ? (4850 ב CF) 2. איך אדע אם הספק טוב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי בעליו הגאה של 8800GT. הכרטיס נהרס, ובנתיים אני עם הכרטיס המובנה בלוח MA78LMT-US2H. יש לי 4 ג'יגה זיכרון, והכרטיס משתמש ב512 מגה זיכרון ככה שיש לי 3 וחצי. מאז שהחלפתי לכרטיס המובנה אני שם לב לירידה בביצועים בשימוש כללי במחשב.. אינטרנט, פוטושופ, לייטרום וכו. האם זה עקב שימוש בפחות זכרון בגלל הכרטיס? או שאולי עקב חוסר בכרטיס מסך חזק? אשמח להכוונה <: תודה
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה אני מעוניין לעשות החלפה ידנית בין מסכים,LCDTV שמחובר לHDMI לבין מסך LCD רגיל שמחובר ב DVI רגיל . שניהם מחוברים בו זמנית . מתי שאני עושה מנתק ומחבר באופן ידני את המסך רק אז הוא מזהה לי את המסך החדש . Windows 7. כ.מסך Ati HD 4250 מסך 19 שמחובר רגיל ב DVI . LCD 32 SONY תודה
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מה קורה כרישים ? יש לי כרטיס HD 4870 שאחד מחיבורי ה - DVI שלו נדפק .. יש לי מסך שמחובר לאחד מהחיבורים ועד לפני שהחיבור השני נהרס, ה - LCD שלי היה מחובר אליו .. ראיתי באינטרנט מפצל חיבור DVI ורציתי להתייעץ אתכם לפני שאני קונה כזה .. חיבור 2 חיבורי DVI על חיבור אחד בכרטיס מסך לא יגרום עומס שבסופו של דבר יהרוס את החיבור\כרטיס מסך ? דרך אגב, אני לא מתכוון להפעיל את הטלוויזיה ואת המסך באותו זמן .. תודה מראש, משה
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הייתי כל כך מבולבל מכל המידע לפני הרכישה שפשוט ישבתי על המקלדת ולחצתי ורכשתי את ה450 התלבטתי קשות בין הרבה כרטיסים ובמיוחד רציתי את ה 460 אעפי שאין לי ממש צורך בו אני משחק קבוע באמריקן ארמי ולמשחק זה כמעט כל כרטיס יתאים כמו כן אני מתכוון לחבר את המחשב לסמסונג 40 C530 ורציתי להיות מוכן לתלת מימד כשאקנה מסך מחשב תומך רכשתי את הכרטיס של MSI CYCLONE ואני מקוה מאוד שלא עשיתי טעות הוא עלה לי 112 יורו פלוס משלוח 18 יורו וכבל HD 3 מטר 7 יורו אקבל אותו בעוד כמה ימים אכתוב לכם רשמים וכמו כן אני מתכוון לכתוב על המחירים באירופה בה אני נמצא ולעשות סדר לכל הישראלים שחושבים שהם משלמים יותר מדי זאת כמובן אם תהיו מעוניינים בייי
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי טלוויזיות תלת מימד ואני רוצה לנגן סרטים תלת מימד מהמחשב ואני מחפש כרטיס מסך תומך עד 1000 שקל פלוס מינוס, אני בקושי ישחק משחקים אולי פעם ב... כרגע יש לי HD 4670 אני עדיין לא מנוסה בניגון תלת מימד ואשמח לעצות, אולי מספיק כרטיס ב 300 שקל ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי, פצחתי הבוקר בהתקנת כרטיס מסך הנ"ל. הורדתי מבעוד מועד את הדרייבר שלו. מחקתי את הדרייבר של הכרטיס המובנה וכיביתי המחשב. חיברתי את הרדאון לחריץ PCI-E, והדלקתי את המחשב. לא ראיתי כלום על המסך, כלומר המחשב עדיין מכיר את כרטיס המסך המובנה והחיבור שלו למסך, אז החזרתי את כבל המסך המתחבר אליו, בחזרה אליו. התקנתי את הדרייבר של הרדאון, אתחול. לא עוזר כלום, המחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס. גם במנהל ההתקנים לא מופיע הדרייבר של רדאון שהתקנתי כמשהו שקשור לכרטיס מסך. והורדתי מהאתר של החברה. מה לעשות? וכמהלך זמני- להחזיר את הדרייבר של הכרטיס המובנה או שזה בסדר להשאר בנתיים עם דרייבר של רדאון? בעצם, מצד שני המחשב אפילו לא מזהה את הדרייבר של רדאון, ורושם דרייבר של הכרטיס המובנה. להשאיר …
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי טלויזיית LCD 32" בסלון, וכשאני מחבר אליה את המחשב הכל נראה נהדר ותענוג לעבוד עליה. מדובר בדגם לא יקר של מאראנץ, LC3250EX. אבל לרוב המחשב נמצא אצלי בחדר, מחובר למסך CRT מצויין - G90F+ של וויוסוניק. כמו כן יש לי טלויזיה בחדר, 21" ישנה של JVC על זרועות ברקן, ומערכת סטראו ישנה גם היא של שארפ שמשמשת לרמקולים. עכשיו תעשו את החשבון לבד - מסך 19" CRT, טלויזיה 21", מערכת מגודלת - כל זה תופס המון המון מקום ונמאס לי. עכשיו עקב הניסיון הטוב שלי עם הטלויזיה בסלון, חשבתי שיהיה נחמד לעשות משהו דומה בחדר - ושמתי עין על דגם 26" של סמסונג (LA26R51B) עם נתונים טובים והרבה חיבורים, שראיתי בחנות והתרשמתי ממנו לטובה. הקטע המצחיק זה שבזאפ המחיר הכי זול שלו הוא 7500 שקל, אבל במ…
-
- 14 תגובות
- 967 צפיות
-