כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
המפרט: [pre] Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name MSI 915P Combo-FR (MS-7058) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Grantsdale i915P System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (02/23/06) על הכרטיס להיות מותאם למערכת. תקציב: מקסימום 500 ש"ח אבל זה רק אם זה כרטיס שיוכל לשמש אותי הלאה. אם לא, אסתפק בכרטיס יותר זול עם ביצועים סבירים. לגבי רזולוציה אני לא בטוח (כיוון שכרט…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם שתומך ב2 חיבורי PCI-E x16, אוכל לחבר 2 כרטיסי מסך? נגיד לוח אם Gigabyte GA-X48-DQ6 X48, תומך ב2 PCI-E x16 אוכל לחבר 2 כרטיסי מסך? והאם זה ישפיע על המשחקים? כלומר ישפר את החוזק של המחשב להריץ משחקים כבדים? מקווה שהבנתם אותי נכון
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היום קניתי את הכרטיס ואני מבוסט,מזה מבסוט.. שיחקתי כמה שעות בAC ובNFS ואז התקנתי את קרייסיס וואר אד שיחקתי איזה חצי שעה והיה לי כאלה כמה באגים ואז זה יסתדר[אני משחק על VERY HIGH-HIGH עם רזולוציה 1280X1024] ואני מריץ על 35-50 FPS ואני מבסוט.. ואז פתאום שמעתי מלא שגיאות והמשחק יצא.. זה היה שגיאה חד פעמית ? מה לעשות ? הכרטיס פגום ?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בחודש הקרוב אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, וזה המפרט שלו. אני לא ממש יודע איזה כרטיס מסך לרכוש. יש לי מסך CRT 17 של PHILIPS 107T, בעוד חצי שנה+(יותר לכיוון שנה אפילו) אני מתכנן לרכוש 24 אינצ'. חשבתי על הכרטיסים הבאים: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Nvidia 8600GT Nvidia 9600GT OC Ati 4850 אני לא גיימר כבד אבל אני אשמח לשחק בזמן הפנוי שלי במשחקים כבדים ועל הרזולוציה נורמאלית ועם כל הפילטרים.
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני צריך המלצה בבקשה לכרטיס מסך בסך של עד 400 ש"ח +- דרוש ממשק PCI-E. כמו כן, המחשב מכיל כרגע 2G RAM, מעבד ליבה כפולה של INTEL במהירות של 2.6 כל אחד. היה לי x1600 אבל הוא נדפק לי. תודה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חברה יש לי כמה שאלות מה יותר טוב ה hd 4850 וא ה 9800 gt http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791&CatCode=400 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2439&CatCode=400 ועד שאלה אמרו לי שה 4850 מתחמם מהר זה בסדר אם הוא יתחמם כאילו הקירור שלו מספיק טוב ? תודה לעוזרים .. :) :)
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת ביצועים, על ערכת שבבים P35?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לגבי הכרטיס השאלה שלי מחלקים Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe Club3D ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe האם המהירות של הכרטיס מ512 ל 1024 ממש משמעותית ? ואם כן במה בידיוק ? השאלה השניה שלי היא ... אני רוצה כרטיס מצויין למשחקים הכי כבדים שיוצאים אז בחרתי ב HD4870 ורציתי לדעת אם אני יוכל להביא 2 כרטיסי מסך במחיר דומה אבל ביצועים יותר טובים ? למשל משו של NVIDIA ? האם יש משו כזה ... ? הכרטיס אמור לרוץ על מסך 17 אינץ ובעתיד על 22... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס hd 4850 של ATI לשימוש למשחקים וגרפיקה תלת מימדית, בעיקר solidworks. לפי מה שהבנתי, ישנם כרטיסי מסך ייעודיים לעיצוב ותחנות עבודה, אך הם עולים הרבה יותר באופן קיצוני. הפיתרון הוא softmoding אשר גורם לכרטיסי משחקים לתפקד ככרטיסי "עיצוב" בביצועים יותר נמוכים (אם כי בחלק מהמקרים לא בהרבה). תהיתי אם מישהו כאן מבין בזה משהו, התנסה בזה ומה הוא חושב על הכרטיס הספציפי שקניתי כמיועד ל-softmoding. בנוסף, לא הצלחתי למצוא מידע כיצד לבצע את זה על הכרטיס הספציפי, ולכן אשמח להפנייה או עצה. תודה. עריכה: האם בכלל יש צורך ב-softmodding בכרטיסים התומכים ב-openGL?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לפני יותר משבוע (או משהו) פרסמו באתר על ירידת מחירים לכרטיסי המסך ורציתי לשאול מתי זה קורה? ומתי נרגיש את זה בחנויות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
8400GS מחיר 225 ש"ח http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=50 HD2400XT מחיר 220 ש"ח http://www.gigabyte.co.nz/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2680 מה עדיף ? *** ספק כח גנריק לא מחפש משהו שיכביד על הספק כרטיס מסך לגרפיקה בינונית - ***
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות את הגרסה הזו של ה-HD 4850: http://www.skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm ולהרכיב עליה את הקירור הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-TWINTURBO~18~0.htm ובנוסף רציתי לדעת אם זהו קירור שבאמת יגרום לכרטיס להיות שקט וקר? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי. יש לי שאלה לגבי הרזולוציות.. נגיד ויש לי קרייסיס וורהד ושני כרטיסי מסך: 9800GTX+ ו 8800GT. נגיד ויש לי רזלוציה נמוכה, 1024*768. ב 8800GT אני שם הגדרות הכי גבוהות, ואני מקבל FPS מסויים, אז גם ב 9800GTX+ אני אקבל את אותו ה FPS בגלל הרזולוציה הנמוכה, או שיהיה שיפור משמעותי? כי ראיתי בנצ'ים של 8800GT ושל 9800GTX+ על רזולוציות נמוכות ויש שיפור משמעותי, במיוחד ב 1024*768. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, היום הזמנתי מחשב חדש (כרגעי המפרט לא הכרחי) וסוגיית הכרטיס מסך נשארה פתוחה, ההתלבטות היא בין ה- MSI HD 4670 512MB GDDR3 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6818 לבין ה- PALIT 9600GSO 768MB DDR3 SONIC http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4031 מה מהם עדיף מבחינת ביצועים וכן שקט?? צריך תשובה בדחיפות, סוגר את העסקה בשעה הקרובה.. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי לוח תומך PCIE1 אני יכול לשים כרטיס שתומך PCIE2 ? זה יעבוד ? או שעדיף לקנות כרטיס רק PCIE1 למנוע בעיות של תאימות ?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האם כדאי לי להחליף את הכרטיס 8600GTS ל HD4670 תקציב 450 שקל רזולוציה 1024 1024 מסך 19
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי חברה, אני מעוניין להחליף את ה- Gigabyte 9800GTX שלי ב- ATI HD4870. שמתי לב שיש המון בעיות עם הדרייברים של Nvidia בויסטה. כל הפורומים מוצפים בזה. החלטתי להחליף אבל אני לא יודע איזה דגם הכי מומלץ. אני יודע שיש דגם עם קירור פסיבי אבל האם הוא טוב ואיזה פירמה מייצרת אותו? כל הצעה/המלצה תתקבל בברכה. תודה גיל.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מסך lcd של חברת סמסונג עכשיו ברצוני לשדרג ולחבר אותו לחיבור dvi שרמת הביצועים של המסך תעלה עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם חיבור דיגיטלי {dvi} -האם ככול שכרטיס המסך יותר מתקדם{יותר טוב מבחינת זכרון ddr וכו וממולץ יותר למשחקים וכו} אז זה משפיע על אופן האיכות שהכרטיס מסך משדר למסך? או שבעצם דבר זה הוא לא חשוב וכול כרטיס מסך עם חיבור דיגיטלי מסוגל להציג את אותה האיכות למסך? תודה לכול הנותנים תשובה מראש!
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מתכנן בזמן הקרוב (חנוכה) לקנות מחשב הארד-קור גיימינג שיכיל את כרטיס המסך 260GTX 216 Core. אני מתכנן גם לבצע לו OC ל-700 לליבה ו-2400 לזכרונות. בכל מקרה, האם כדאי לחכות לינואר-פברואר בהם ככל הנראה תשחרר nVidia כרטיסי מסך חדשים שעלולים להיות טובים יותר או לנצל את הפור ולקנות את המחשב עכשיו? (אני לא יודע על הוצאות לאור אחרות שקרובות עד מאוד למועד בו אני תכננתי עד עכשיו לקנות את המחשב אז אני שואל ספציפית פה) אגב, המסך ככל הנראה יהיה Philips 24" 240PW9EB. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מדבר על הכרטיס הזה GeCube Radeon HD4870 512 DDR5 PCIe אחרי ההתקנה של הויסטה הלכתי ל dxdiag וראיתי שבdisplay הוא לא מראה לי כלום. הורדתי מהאתר של ATI את הדרייבר(שמתאים לכל גרסאות ה4800) ועכשיו שאני נכנס ל dxdiag זה לא מראה לי את השם המדויק של הכרטיס, אבל זה מראה לי משהו עם 4800 series.(כשאני אהיה בבית אני אעלה תמונה) השאלה שלי אם זה אמור להיות ככה, ואם כן למה הווינדוס לא זיהה את הכרטיס בהתחלה? ועוד משהו אם כבר פתחתי הודעה.., שחכתי את השם של התכנה שמראה את כל החלקים והטמפרטורות שלהם.מה השם שלה?
-
- 18 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך הטוב ביותר שלהם בישראל והמחיר שלו נורמלי (1200+-) והאם הוא יותר טוב מה9800 או ה260/280, תודה!
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם זו פעם זו פעם הראשונה שאני מופיע באתך זה. יש לי ביעה שקשה לי לפתור לבד לגבי כרטיס מסך. הסמך מאוד הים תוכלו לאזור לי בנוסה . קניתי לפני כמה חודשים(10 ) כ.מסך GFORCE 7800.GTX הכרטיס מסך היה פנטסטי (תמונה איכותית. מהירות תגובה) סיפק אותי מאל או מאבר עד ש.......התקלקל. בחנות שקניתי אותו ואחרי חודש בדיקה החליפו לי אותו(היה עדיין באחריות) ב GFORCE 9500 GT .512 DDR3 צריך לציין ששילמתי עבור ה כ.מסך הראשון 1400ש"ח שהשני עולה 400ש"ח עשיתי עסקה טובה או אכלתי אותה?? ממתין לתשובות עניינות. תודה פרנק פ.ס: סליחה על טעויות כתיב
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
תיראו הזמנתי את המחשב עם הכרטיס 9800gtx+ לאא שזה משנהה אבל בכל זאת. ועכשיו השאלה תיראו שהמחשב יגיע אז אחרי התקנת הווינדוס אני ישר מתקין את הדרייבר של הכרטיס? או שצריך לעשות מצב בטוח או משהוא?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני משתמש בשרת כעמדת פיתוח. כרגע 2003 32 ביט, וייתכן שאשנה ל-2008 32 או 64 ביטים. אני רוצה לעבוד עליו או עם מסך אחד גדול (נקח ספיירים ונגיד 2560 על 1600) או עם שניים בינוניים (נגיד 1920 על 1200 כ"א). אני צריך כרטיס מסך חזק וטוב, שמערכת ההפעלה תכיר ותהיה איתו ביחסים טובים. פניתי לתמיכה הטכנית של PNY, שיש לי כרטיסים מתוצרתה ואני חושב שהם אחלה חברה. להפתעתי הם ענו לי: After the advice of my senior tech. none of our card are grantee to work with the servers it is made to the regular end user But u can try anyone and see how it goes "לנסות ולראות איך הולך" זה לא משהו שאני רוצה לעשות בשרת/עמדת פיתוח שלי. אז מישהו פה יודע ויכול להמליץ?
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-