כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס VIVO הכל מפורט במפרט. אני מחבר מצלמת וידאו אנלוגית לכניסת S-Video ואת האודיו מהמצלמה לכניסת אודיו. ישנו דריוור של nVidia WDM שאמור לטפל ב VIVO והוא מותקן מהיום גרסא אחרונה. עכשיו, אני מנסה לבצע Capture לסרט וזה מה שקורה. בתוכנת Power director של CyberLink אותה קיבלתי עם הכרטיס ניתן משום מה לבצע לכידה לאודיו או לוידאו אבל לא לשניהם ביחד. יש שם בפנל מן כפתורים שניתן לברור כניסה אחת בכל פעם או וידאו או אודיו. כל אחת לחוד עובדת - מה שמביא אותי למסקנה שהחיבורים שלי בסדר (האם אני טועה ??) בתוכנה Adobe Premiere אני משום מה לא רואה את הכניסה מ WDM אלה רק DV/FIREWIRE שכמובן לא מחוברת ולכן אין לכידה. מה קורה פה עדכון: ========= מסתבר שחיברתי את האודיו ל…
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
התחילו לי בעיות במשחקים במחשב לפני איזה שבועים ואין לי מושג למה זה התחיל עם COD4 כשאני משחק במולטיפלייר ואז המשיך גם כשהתקנתי משחקים נוספים. היו לי בעיות עם חלק מהמשחקים במחשב לפני זה אבל אחרי שפירמטי את המחשב הכול הסתדר לפני הפירמוט COD4 עשה לי בעיות במשך יומים ואז עבר עכשיו אחרי הפירמוט זה לא עובר ואפילו יותר גרוע. ניסיתי ניקויים למחשב, הציעו לי להשתמש בRegistryBooster 2 שמסדר בעיות/תקלות במחשב והוא לא מסדר לי שום דבר שקשור למשחקים יכול להיות שהתחילן לי בעיות בכרטיס מסך ?? מה אפשר לעשות בנידון? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום מסך LCD חדש SAMSUNG 730B. חיברתי אותו אבל יש לי כמה בעיות: א. הכל נראה בהיר מדי. ב. לא הצלחתי להתקין את הדיסק שבא עם המסך, כל פעם שהכנסתי אותו הוא פשוט פתח לי חלון אינטרנט ולא עשה כלום. ג. בסרטים התצוגה כהה קצת. ד. בתיקיות נניח, כל התיקיות נראות בהירות ומגעילות. ה. אני לא מצליח לעשות את אפשרות הAUTO ADJUST, זה אומר לי שזה לא זמין. הערות- אני ברזולוציה 1280X1024 בקצב רענון של 75HZ. על 60 זה נראה יותר גרוע... איך אני מסדר את הבעיות הנ"ל? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להסבר בבקשה ממה יכול לקרות דבר כזה במשחק??? http://img184.imageshack.us/img184/7073/123kk5.jpg אגב זה לקוח מ-3DMARK06 ודבר דומה קורה לי ב FEAR אבל לא מיד, אחרי איזה 5 דקות של משחק או משהו מתחיל להתבלגן הכל... והמפרט שלי זה: P4 2.4Ghz / ASUS P4s533 / 2*512MB DDR 400mhz CL3 / Leadtec GFORCE 7600 gs 256DDR2 128 bit עוד משהו?? תודה...
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה יש לי בעיה במחשב כשאני משחק במשחקים (אני חושב שהבעיה הזאת מתאימה לפורום הזה, כי זאת כנראה בעיה בכרטיס/דרייבר או משהו כזה). במשחקים כמו NFSU2 DEMO, FIFA2005 וכו', המשחק נתקע באמצע, והמסך פתאום נהיה שחור ולא עובד... אחרי שאני עושה ריסט והווינדואוז עולה, יש msgbox וכתוב בו שהמאיץ הגרפי (VPU) הפסיק לעבוד מסיבה מסוימת או משהו כזה.. ואז יש אפשרויות של "שלח" ו"אל תשלח".. נו אתם בטוח מכירים את ההודעה הזאת, אני חושב שזאת בעייה יחסית מוכרת. אבל למרות היותה מוכרת, אני לא יודע כ"כ איך לפתור אותה.... האם הכרטיס מסך לא טוב? האם הוא מתחמם יתר על המידה? האם הדרייברים שלי לא טובים? (קאטאליסט לא זוכר בדיוק איזו גרסה, אבל התקנתי אותם לפני חודש בערך) הכרטיס הוא R9600 PRO של ATI…
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, במשחקים פאר קרי 2 וביושוק 1 וגם SC וקרייסיס ווארהד יש לי בעיה עם הרזולוציה של המסך, והסמן של העכבר. בדר''כ המשחק עולה בחלון, גם כשהוא על רזולוציה מקסימלית (1920X1200), או שסתם לא מסונכרן עם הסמן של העכבר וכדו'. כשההגדרות הן על directx 9 הכל בסדר. דרייברים מעודכנים, מ''ה-חלונות 7 חוקית, וגם כל המשחקים. מי שיכול לעזור, אני אשמח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אתמול הרכבתי את הכרטיס מסך וכשאני מפעיל את המשחק dirt 2 זה מראה לי מסך שחור וכשאני מפעיל את gta iv החוף ים שקוף. המפרט שלי הוא כזה מעבד core 2 quad q9500 לוח אם asus p5kpl-am ראם 4 gb kingston ddr2 800mhz (שני סטיקים של שני ג'גיה) ספק כוח corsair TX850w כרטיס מסך sapphire hd 6950 כבר מחקתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם והדרייברים של הכרטיס הנוכחי מעודכנים ואני לא יודע מה לעשות. בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה 32bit והכרטיס מסך שלי nvidia GeForce 8500 GT. נכנסתי לאתר של NVIDIA ועשיתי: Automatically find drivers for my NVIDIA products. זה אכן מצא לי עדכון, אך כאשר ניסיתי להתקין את העדכון זה רשם לי שהוא לא תואם את המערכת שלי. http://eliad.org/viewer.php?id=1223365539.jpg מה עושים? בתודה מראש YARI21.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלכה לי עבודה עכשיו כיוון שהפוטושופ קרס ונתן את ההודעה הבאה. מאז שהתקנתי את הדרייבר הכל נראה לא יציב ואני מקבל הבהובים מוזרים בתוכנה ואז היא פשוט קורסת או מקרטעת לגמרי. משהו הזוי! עדכון: המחשב מגיע כמעט למצב קריסה של מסך כחול ומקרטע כמו פנטיום. מה זה הדבר הזה? אני חייב לסיים עבודה :'( [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
טוב מאז שהתקנתי את קודק xvid (לא divx אלא xvid ) נדפקו לי כל הנגנים שמנגים divx חוץ מthe playa2 אבל אני רוצה לראות את הסרטים עם נגן של כתוביות כשאני פותח בו סרט כל החלונות מתחילים לזוז באופן לא סדיר הסרט קופצני ומטושטש והוידאו איטי מהאודיו מה לעשות
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב. לפני שנה + הרכבתי מחשב ןעד היום יש לי בעיות עם הכרטיס מסך ככל הנראה הוא לא מתקשר טוב עם הלוח עם או משו להלן פירוט החומרה, אשמח אם תציעו איזה פתרון או משו.... AMD ATHLON 64Bit 3000 Tray ABIT KV8 PRO Gigabyte ATI 9600XT 128mb bulk וכל השאר לא נראה לי רלוונטי מקווה שתקעתי את זה בפורום הנכון תודה מראש. mpmisha...
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
היי, פצחתי הבוקר בהתקנת כרטיס מסך הנ"ל. הורדתי מבעוד מועד את הדרייבר שלו. מחקתי את הדרייבר של הכרטיס המובנה וכיביתי המחשב. חיברתי את הרדאון לחריץ PCI-E, והדלקתי את המחשב. לא ראיתי כלום על המסך, כלומר המחשב עדיין מכיר את כרטיס המסך המובנה והחיבור שלו למסך, אז החזרתי את כבל המסך המתחבר אליו, בחזרה אליו. התקנתי את הדרייבר של הרדאון, אתחול. לא עוזר כלום, המחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס. גם במנהל ההתקנים לא מופיע הדרייבר של רדאון שהתקנתי כמשהו שקשור לכרטיס מסך. והורדתי מהאתר של החברה. מה לעשות? וכמהלך זמני- להחזיר את הדרייבר של הכרטיס המובנה או שזה בסדר להשאר בנתיים עם דרייבר של רדאון? בעצם, מצד שני המחשב אפילו לא מזהה את הדרייבר של רדאון, ורושם דרייבר של הכרטיס המובנה. להשאיר …
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
אהלן, לאחי היתה היום בבית הפסקת חשמל, וכאשר הוא הדליק מחדש את המחשב, המחשב עלה עם תצוגת צבעים של 8 ביט (מקודם היה לו 32) מה שעוד יותר מוזר, זה כשהוא מפעיל משחקים, המשחקים עולים בצבעים מלאים ועשירים, הבעיה היא רק בתצוגה של וינדוס (יש לו וינדוס ויסטה) כמו כן, יש לו כרטיס מסך nVidia 9800GT. ניסינו לשנות בהגדרות התצוגה של וינדוס (Display Settings) את ה- Color Depth אבל אי אפשר לבחור כלום מלבד 8 ביט... אם למישהו יש מושג למה זה, אני אשמח לשמוע! ;D
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב אחד, שני מסכים, שני עכברים ושתי מקלדות, כאשר באמצעות וירטואליזציה (VMWare) אני מדמה מחשב שני, כך ששני אנשים יכולים להשתמש במחשב בו זמנים (עם עכבר, מקלדת ומסך נפרדים) כאילו היה מדובר בשני מחשבים נפרדים. אני עובד בתצורה זו כשנתיים בתחילה עם Windows 7 כמערכת ראשית (מארחת) ו-Windows XP כמערכת משנית (אורחת). לפני כחודשיים, ביצעתי שדרוג ל-Windows 8 64bit כמערכת הפעלה ראשית ו-Windows XP נשארה כמערכת הפעלה משנית, והכל עדיין עבד מצוין. הבעיות התחילו לאחר שרכשתי מסך חדש - AOC i2252vwh, שיחליף את המסך המישני הישן שהיה מדגם Benq FP71G. המסך החדש פועל ברזולוציה 1920x1080, כאשר המסך הישן פעל ברזולוציה 1024x768 (למרות שהרזולוציה הטבעית שלו היתה 1280x1024). כעת, לא…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
רציתי לשאול על בעיות בתצוגת וידאו. יש לי במחשב סרטי וידאו משפחתיים שנוצרו ב-DV אבל נדחסו ב-MPEG2 כל הסרטים נוצרו באותה מצלמה ונדחסו באותו כרטיס וידאו ועל אותו מחשב. היום בצעתי עידכון לתוכנת NERO6 ואני מגלה דבר מוזר,ב-NERO6 יש תוכנה בשם nero mediaplayer ותוכנה בשם nero show time עד לעידכון שתי התוכנות הציגו את סרטי הוידאו בצורה נכונה אבל כעת התוכנה הראשונה מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה מעוותת כלומר הסרט מתוח בכיוון של מעלה מטה.ואילו התוכנה השניה גם כן מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה שבצד השמאלי של הסרט יש שטח של הסרט כאילו הוא כפול ועשוי מקווים מאוזנים בצבע לבן. אני רוצה לציין שבתוכנות אחרות כגון מדיה פלייר של ווינדוס אין את התופעות האלה.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי מערכת המחשב במפרט בה מותקן כרטיס המסך hd2600xt (עם דרייבר מעודכן להיום). המחשב מופעל ע"י מערכת הפעלה windows7 32 אולטימיט (חוקי). למחשב מחוברים שני מסכים בשיטת dual view (כלומר extended desktop) מסך crt כמסך ראשי (זמני, זמני) טלויזיה סוני 32v5500 כמסך משני. (עמוד הטלויזיה http://www.sony.co.uk/product/t32-v-series/kdl-32v5500#pageType=TechnicalSpecs ) מסיבה לא ברורה, תצוגת המחשב בהמסך הטלויזיה אינה מתפרסת על מלא השטח אלא נשארת מעין מסגרת שחורה (בעלת פרופורציות אחידות) סביב התמונה. דבר הקורה בכל היישומים והינו די מעצבן (לטלויזה כבר יש מסגרת שחורה ואיני רואעה צורך במסגרת נוספת). הדבר קורה באופן דיי מוזר. טרם התקנת הדרייבר לאחר התקנת הwindows7 תמונת המסך …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלתי לפני כ שבועיים את המסך המדובר אני מאוד מרוצה ממנו אבל יש בעיה אחת שמפריעה לי ואני לא מצליח לפתור אותה בעזרת ההגדרות של המסך והיא בעיית הגאומטריה ועכשיו אני אסביר את עצמי אני רואה שהתמונה לא מתלבשת על כל המסך והקווים עקומים כלומר הגאומטריה לא מושלמת אני יודע שלמסך הזה יש גאומטריה מושלמת ואני רוצה להגיע לשלמות הזו רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לבצע תיקון גאומטריה אוטומטי?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
טוב כעיקרון ברוב המשחקים עם הכ.מסך אני מרוצה עד הגג, אין מה לדבר הוא מריץ חלק והכל רק יש בעיה במשחק FEAR COMBAT. משום מה אצל רוב האנשים רואים יפה אפילו לחבר שלי שיש X800GTO רואה יותר יפה ממני במשחק ובדקתי את זה. הטקסטורה אצלי דיי מכוערת אפשר להגיד ואני עובד על הגרפיקה האוטמתית שהמשחק נותן. אני רואה ת'גרפיקה במשחק בGAMESPOT לדוגמה ואני רואה שאצלי רואים ממש מכוער, המחשב שלי צריך להריץ ת'משחק על HIGH ולראות יפה לא ? אז למה רואים כל כך מגעיל =\ אני יכול לעלות לכם תמונה יותר מאוחר. כעיקרון זה SUX =\ + יש לי בעיה עם הFRPAS במשחק, הוא תמיד מראה לי שיש לי על 1 FPS לא משנה באיזה מצב אפילו שמתי על LOW וזה הראה לי על 1FPS. יש מצב שזה בעיה עם הX64? אני כבר לא יודע מה לעשות =\ עד…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני משחק בכל מיני משחקים למשל vice city או san andreas אני רואה את האנשים שקופים והמשחק נתקע ואז משתחרר אחרי איזה דקה ניסיתי לעדכן את הדרייבר להכי חדש ואז לא רואים אנשים שקופים אבל שזה נתקע שוב ומשתחרר אז רואים את כל המסך בפסים צבעוניים ולא רואים את התמונה. ואותו דבר קורה לי עם דרייבר לא הכי חדש ולא הכי ישן. האם אני צריך להחליף כרטיס מסך? נ.ב הכרטיס מסך שלי הוא geforce fx 5200 עם 128 mb זכרון
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום מהתקנת המשחק לפני מספר שבועות אני חווה לעיתים במהלך המשחק מעין הצללה לבנה על המסך שמגיעה במעין הבהובים ויכולה להעלם לאחר מספר שניות או להגיע למצב שהמסך כולו מולבן. במצב כזה רק יציאה לדסקטופ והמתנה של כדקה שתיים וחזרה למשחק פותרת את הבעיה. להערכתי מדובר בכרטיס המסך (GT8800) שחווה עומס למרות שזהו המשחק היחידי שזה קורה (אפילו לא בCrytek 2 או איך שקוראים לו). כל המשחקים משוחקים ב1920X1080. דרייבר NVIDIA עדכני וסטלרס גם עם הפאטץ האחרון. האם לדעתכם הכרטיס מגיע לסוף ימיו או שסתם קשה לו עם סטלרס 7? האם מישהו כאן נתקל בתופעה דומה?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מריץ סרט, או סרטון (של משחק לדוגמא: GTA SA - הסרטון שבהתחלה) אז אני רואה כל מיני דברים לא רצויים כמו נקודות כאלה. אני לא יודע איך להסביר כך כף אבל רואים את הגרפיקה מלוכלכת כזאת - לא נקייה. קודם כל, כשאני משתמש בדריבר החדש ביותר של NVIDIA: 77.72 אז אני רואה קווים וורודים כאלה בסרטונים. לעומת זאת כשאני משתמש בדריבר ישן יותר אני רואה את הסרטון או הסרט בלי הקווים הוורודים. (זה לא הגיוני כל כך). שאר הגרסאות של הדריברים (כולל הגרסא שקיבלתי עם הכרטיס מסך: 71.25) לא עושות את הקוים הורודים אבל כמו שאמרתי אני לא רואה את הסרטון באופן מושלם. אלא מלוכלך. אם אתם מכירים את הסרטון של battlefield 2, דווקא אותו ראיתי טוב מאוד, אבל הסרטון של GTA SA ועוד סרט שאולי האיכות שלו …
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
חבר שלי התקין את המשחק אצלו והפרקט של המגרש מוצג כשחור ניסיתי לעדכן את הדרייורים של הכרטיס מסך ניסיתי להתקין לו את המשחק מחדש וכלום לא עוזר מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הכרטיס hd 2400 pro הוא מפעיל לי משחקים חלק ועל רמת גרפיקה גבוהה אבל כשאני משחק יש הרבה קטמים שחורים כאלה שנעלמים וחוזרים...איך שפעם היו סרטים במצלמות ישנות ותמיד היה כל מיני כתמים שחורים כאלה ככה זה גם אצלי...עדכנתי את הדרייבר הכי חדש אבל זה לא עוזר תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
זה לא קורה בווינדוס, רק במשחקים. איך שאני נכנס למשחק המסך מתחיל להשתגע ולהראות את המשחק\תפריט משחק בצבעים מוזרים (בעיקר אדום) וגם מטושטש...
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כאשר אני יוצר משתמש חדש במחשב ואני ניכנס למשתמש לא רואים את האיקונים של התיקיות או התוכנות אלא רק את השמות אני חושב שאולי זה בעיה בהגדרות של הכרטיס מסך. אני לא בתוח אם זה חשוב אבל יש לי BFG GTX 280 OC. אני לא בטוח אם זה שייך לפורום הזה. זה דחוף תודה למי שיעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-