עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by show_biz,

אני מנסה להפעיל את NO ONE LIVES FOREVER2 ןברגע שהמשחק מתחיל לעלות אני מקבל הודעת שגיאה : can't initialize reenderer :no one lives forever 2 needs directx 8.1 and video card that support TnL , אז ככה מותקן אצלי DIRECX 8.1 אבך אין לי מושג מה זה TnL , יש משהו לעשות חוץ מלהחליף כרטיס (שאני צריך בכל מקרה).....תודה

2. Started by SilentD.M,

אני קונה מחשב חדש עוד מעט ורציתי עזרה שלכם ,איזה כרטיס מסך לבחור?. המחשב הוא למשחקים...התקציב שלי הוא בערך 1000שח ואולי אפשר לשנות , תלוי עם זה כדאי. המטרה שלי בעצם שהוא יריץ משחקים כמו -CALL OF DUTY2, BF2 ,FARCRY,FEAR,DOOM3 חלק! תודה לעוזרים. ושהיה מיועד ל PCIק

• 17 תגובות
    • 908 צפיות
  3. השאלה בכותרת :hi: :hi: :hi: :hi:

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by Chumlee,

כרטיס מסך שמגיע ללא חיבורי חשמל הוא נחשב LOW END ? גם אם זה GT740 ? יש לי גם כרטיס מסך GTS 450 ו GT430 ואין להם חיבורים של חשמל ועוד משהו כרטיסי מסך יקרים הם ארוכים מגושמים זה הקנה מידה לכרטיס מסך HIGH END ו LOW END ? בעיקרון כל כרטיס מסך שהוא קטן ללא חיבורי חשמל זה סתם כרטיס חלש ?

5. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני חולם על הכרטיס הזה בלילות (אוקי אני מגזים אבל) משהוא יודע מתי הוא בארץ ואיפה הכי מהר - אני יודע שהוא שוחרר בארהב השבוע

6. בבקשה נראה לי שאני לא עושה את זה נכון

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by Dr.Cossack,

אם היה דיון כזה אז תתחשבו, אני חדש. רציתי לשאול האם זה נכון שהרדאון 9000 עלול לעלות על ביצועיו של הכרטיס החדש של Nvidia - GeForce FX ? והאם Nvidia מכחישה רק כדי לא להתמודד עם המציאות המרה ? האם מבחינה טכנית זה אפשרי שהרדאון 9000 יעלה על ביצועיו של ה-FX ? אשמח לקבל תשובות.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by andrei21,

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-560-ti-448-core-benchmark,3082.html

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  9. Started by or,

או יותר נכון... הציעו לי את 2 המסכים האלה באותו המחיר... sony lg השאלה היא אם זה שהסוני הוא 12ms עושה אותו עדיף על ה-lg שהוא 16ms? (כי בתכלס האל גי עדיף בגלל הגודל שלו...)

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by דניאל 102,

טוב הגעתי למסקנה בהתאם לתקציב ולמעבד שהוא לא הכי חדש. 7900 xt 4070 ti לפי המידע ברשת קצת קשה להחליט מה עדיף? מכל הבחינות

• 3 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. Started by guylederer0,

הגיעו לי כל החלקים של המחשב ... הכרטיס מסך הזה ענק ! ויש לו קירור מאסיבי מאד ... קחו תמונה http://www.fastup.co.il/images/93994132.bmp ואי אני מת כבר להרכיב תחלקים ולראות תביצועים !!! D:

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בחנו את ביצועי Indiana Jones החדש מבית Bethesda, משחק אשר רוצה לקדם את הגרפיקה הממוצעת של עולם המשחקים לרמה קצת מבהילה - כיצד כרטיסי המסך שלנו תמודדים עם האתגר?לכתבה

• 2 תגובות
    • 417 צפיות
  13. שלום, המחשב שלי כבר בן 5 שנים (וואו ) הוא עבר שדרוג באמצע הדרך לספק כוח נורמלי (במקום של אייבורי) יותר זכרון וכרטיס המסך הנוכחי. עכשיו אני יודע שבעקרון בשביל לשדרג ממש ולשפר אני צריך כבר מחשב חדש, אבל באמת אין לי תקציב לכזאת קנייה. (למרות שנראה לי שכל מחשב כיום אם אני אצרף אליו את כרטיס המסך הנוכחי שלי יהיה יותר טוב משלי משמעותית) בזמן האחרון חשבתי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הבעיה העיקרית איתו היא גם שאין בו את כל הפיצ'רים הטכנולוגיים האחרונים, וגם ש-ATI AMD כבר מזמן לא תומכות בו בשום דרייברים חדשים. כמו כן, לא מזמן קניתי מסך חדש שמתהדר ברזולוציית 1920 על 1080, והייתי רוצה לשחק יותר משחקים על הרזולוציה הזאת או קרוב אליה. אז השאלה שלי היא, האם יש לי טעם לקנות כרטיס מסך ח…

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  14. הדברים החשובים שאני צריך בתוכנה.. שתדע להמיר סרט מתקליטור די.וי.די ישירות להארדיסק, שאוכל לחתוך חלקים מסרטים ולהעביר למקומות שונים, כולל מחיקה מוחלטת או חלוקה של הסרט למספר חלקים מסויימים, ובנוסף.. שאוכל להוריד את איכות התמונה בסרט כך שגודל הקובץ יקטן. מה עוד? זה הכל, לבינתיים. אם אין תוכנה כזו, אז ישנה תוכנה שתדע לעשות את רוב הפעולות שהזכרתי פה לפחות? ואם גם לא, אז תנו לי שמות של תוכנות בשביל כל אחת מן הפעולות. בבקשה ובתודה מראש. נייקי!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום ברצוני לקנות מסך 19' LCD המיועד לאפליקציות של עיבוד תמונה , כלומר חשוב לי החדות ואיכות התמונה בתמונות עליהם אני עובד. סדר גודל של תקציב 2200 שקל תודה מראש

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by The Angel,

היי אני מחפש המלצה לכרטיס מסך למשחקים בעיקר ובנוסף קצת לפוטושופ וסרטים. בעיקרון המערכת שלי מיושנת וברור לי שקצת קשה למצוא כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו Skyrim עם המפרט שיש לי אבל אשמח אם תוכלו לעזור. התקציב הוא עד כ600 ש"ח וזה המפרט שלי: DualCore Intel Core 2 Duo, 2800 MHz (10.5 x 267) Intel Bearlake P31 DDR2 2048 (1024MBx2) ספק HEC - 400 AR - TF - 400 W וכרטיס המסך שלי כרגע הוא NVIDIA GeForce 6800 GS 256MBלמקרה שזה רלוונטי (למיטב הבנתי זה אומר שאפיק התקשורת הוא PCIe זה נכון?) תגידו לי אם החמצתי משהו שיאפשר לכם לתת המלצה. תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by צחי-2,

מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס AGP איכותי? היה לי את הX800 של ATI שהוא כרטיס בכלל לא רע אבל הוא שבק חיים לצערי הרב. (אני לא מחפש כרטיס תואם DX10 כי אין לי שום חשק ועצבים להתקין ויסטא. אני מחפש משהו בסביבות 1000-1500 שקל.

18. Started by yamedi,

שלום לכולם, קניתי לאחרונה את הכרטיס מסך : SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4758 באתר הבית של החברה מופיע שמהירות המעבד היא 625MHz ומהירות הזיכרון הוא 1450MHz אז למה אצלי בלוח הבקרה של ATI מופיע לי מהירות המעבד 500MHz מהירות הזיכרונות 594MHz צירפתי שתי תמונות הראשונה היא של המידע מאתר החברה על הכרטיס והשני זה של לוח הבקרה שלי. האם זה מידע נכון, או שיש משהו דפוק בכרטיס שלי ? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by shay33,

שלום איך אני בודק אם אני יכול לפתוח צינורות? ואם כן איך אני פותח אותם? מה התוכנה התוכננה עוד עושה חוץ מפתיחת צינורות? תודהה ;D

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by oded900,

האם אני יכול לחבר ממיר דיגטלי ,נגיד של Yes לזה , ואם כן איך זה ישפיע על איכות התמונה? ואם אני מחבר מצלמת Video לVideo in של הכרטיס מסך...האם אני יוכל להעביר את צילום הוידאו למחשב?האם זה יפגע באיכות השידור...וזה לוקח הרבה זמן?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  21. הדיון הראשי לדרייבר - nVIDIA Geforce נקודות שחשוב לציין * דף זה יתעדכן בהתאם לשחרורי דריברים רשמיים, בטא ועזרים. * זה המקום היחיד לדיונים בנושא הדרייברים. פוסט אחר שייפתח בנושא עתידו להנעל * בכל הקשור לתוצאות מבחני ביצועים כגון 3DMARK, פנה לסטיקי של 3DMARK בפורום זה. * שאלות בנוגע לאוברקלוקינג וקירור יש להפנות לפורום המתאים. גרסא רשמית עדכנית: 471.96 תאריך שחרור: 31/08/21 כרטיסים נתמכים רשמית: סדרה 600 ומעלה \ ניידים מידע נוסף מ- Geforce.com: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/august-31-2021-game-ready-driver/ הורדת Release Notes לרשימת כרטיסים נתמכים ו…

22. הי חברה... אני מרכיב לידידה שלי מחשב - לביצועים סטנדטים בלבד, עם דגש למחשב שיחזיק מעמד בקצב של השינויים של 5-6 שנים. המחשב הוא: 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4AMD 64 3000 939 Oem512MB DDR 3200 Dual 2x256 1,995 ש"ח 1 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 397 ש"ח 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 332 ש"ח 1 LG 17 FLATRON F700Bאחריות יבואן רשמי ח.י מחשבים 885 ש"ח 1 Genius Net scroll +EYE Optical PS2 Retail 49 ש"ח סה"כ 3,657 ש"ח הלוח תומך ב-Pci-express ואני רוצה לשים לה כ. מסך זול (אין שימוש במשחקים), מה המומלץ בטווח של עד 400 ש"ח? תודה...

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by T-Flash,

אתמול הופיעו 3 סקירות על Quad-SLI באתרים X-bit Labs, techPowerUp!, The Inquirer. בבנצ'מארקים בדקו ביצועים במשחקים עם פילטרים עד AA*16 ו AF*32... שווה להכנס ולראות. כמובן, יש צוואר בקבוק ענק בגלל הגבלת המעבד...

24. Started by r1sk,

ברשותי מסך 19 אינץ' רגיל של Samsung בעל רזולוציה מקסימלית של 1280x1024. אני בוחן כרגע הצעת מפרט שכלול בה כרטיס המסך החדש של nVidia - GTX260. אני מודע לזה שלרזולוציה כזאת בכלל לא דרוש כ.מסך כזה וגם ה9800GTX+ יראה בדיוק אותו הדבר. עם זאת, אני מעוניין בכרטיס מסך כזה על מנת שבעתיד אם ואקנה מסך יותר גדול (22"-24") לא תהיה לי שום בעיה עם איכות התמונה, משחקים וכו'. אבל השאלה שלי היא כזו; האם זה נכון שה-GTX260 יראה אף פחות טוב מה-9800GTX+ במסך 19 אינץ', כלומר ברזלוציות נמוכות כאלו ? ואם כן באיזה אופן זה יתבטא ? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by Ariel Style,

כותרת .. אני רואה פה אנשים שיוצא להם אלף.. WTF ?! http://img131.imageshack.us/img131/6192/asdqr3.jpg Microsoft Windows XP Home Edition Intel Pentium 4 2.6GHz HT 800 MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) motherboard NVIDIA GeForce FX 5700VE SAMSUNG SP0802N (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 256X4(1024MB) 200MHz DDR SDRAM זה המפרט..

• 12 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.