כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני לא מצליח להשתמש בכניסת הוידיוא שלו הוא פשוט לט מוצא אותה האם אני צריך להתכין איזה דרבייר נוסף ? או איזה תוכנה יוכולה למצוא את זה ? בקיצור מה אני צריך לעשות ? ניסיתי אם windvr
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני צריך מהר משהו דחוף ב1000 שקל או משהו כזה, אני צריך לשים משהו שיחליף את 460MX ושתהיה לו יציאה לTV... אז חשבתי ללכת על הכרטיס הזה ואני רוצה שהוא יחזיק משחקים עד לפחות שלוש חודשים עד שאני קונה את R300 ומעביר את הרדאון 8500 למחשב השני... למי יש ניסיון עם הכרטיס הזה מהחנות הזאת? כי מחר או מחרותיים אני מזמין... אני לא רוצה לחכות בשביל R300 אני רוצה משהו עכשיו שיסחוב משחקים ש460MX לא סוחב... אני לא עושה OC... אז אני לא רוצה סומה... ולמי שיש ניסיון עם החנות, תוך כמה זמן מגיע המשלוח? (לת"א) נ.ב המערכת של המחשב השני היא:מעבד AMD 1600+ (כלומר 1400) וזיכרון פנימי PC 2700 256 DDR... ומשום מה MX יש בעיות עם לוח של אסוס... (מסכים כחולים בלה בלה בלה...) ואם יש למישהו עוד הצעות…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום המפרט שלי הוא : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267 ) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) ספק כוח EZCOOL JSP דגם PS-1000 SILENT 500' מסך 22 השאלה שלי איזה כרטיס מסך טוב יותר אני יכול לרכוש שיתאים למערכת שלי והאם הספק שלי יתאים לכך התקציב עד 1500 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום ראיתי בעיתון פרסומת של BUG מחשבים הם מציעים מבצע שהוא מסך SANSUNG 757 DFX 17 שטוח ב-999 ש"ח במקום 1599 זה שווה או שזה מסך בגרוש שאו שזה כדאי.
-
מה קורה אז ככה כמו כולם הורדתי את הדריור הזה והתקנתי וכרגיל אני משחק בקבוצה שלי הידועה לשם DLD במשחק כמובן call of duty ברשת ופשוט המשחק נטקע כול איזה 2 דקות וזה מחייב ריסט מה זה השטיות האלה איך ATI פיספסה את זה אני ממש בשוק מקקווה שיצא תיקון ומהרר!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני זמן קצר החלפתי במחשב שלי כרטיס מסך מ-GFORCE 4000 MX 128MB ל-GFORCE 4000 MX 64MB. רק שאחרי ההחלפה בדקתי הכל המחשב עולה ואז פתאום בזמן העלייה ההוא מציג לי מסך שחור שמציג את הכתובית הבאה ונתקע עליה ולא מגיב למקלדת. REALTEK RTL8139(A/B/C) RTL8130 BOOT AGENT PRESS SHIFT-F10 TO CONFIGURE..................
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין אותו כרטיס של MSI לבין זה של SAPPHAIRE???
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יותר מדי תחכום ויומרות כך גם יותר צרות המסך הזה 760BF מגיע ללא כל כפתורי שליטה על המסך במקום זה הוא מגיע עם תוכנת שליטה MagicTune אלא שהתוכנה פשוט לא עולה , בכל הפעלה שלה היא אומרת לי לעשות Restart למחשב, למרות שכבר עשיתי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי TV-OUT ובכל עליה של המחשב הוא מראה לי רק את התצוגה של הטלויזיה מה שמאלץ אותי כל הזמן מחדש לשנות את ההגדרות ל-CLONE ולתפקד דרך מסך המחשב. לא ניתן להגדיר את בצורה קבועה מבלי כל פעם מחדש?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מה במקרה של מסך 24'' שאני רוצה ביצועים מקסימאליים כולל AA?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ 3dmark 2001se אני מקבל תוצאה של 12100 האם זו תוצאה טובה למערכת כמו שלי
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול את דעתכם לגבי המסך ?TFT 17'' SDM S-73B (black)? של SONY
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המחשב שלי: Amd 64bit 3000 Sapphire Radeon 9800 Pro 128 mb 256bit 512 ddR 3200- 400 MHZ ePOX nFORC3 בקיצור הציון שאני מקבל הוא 2500+- האם זה ציון סביר? ואם לא איך אפשר לשפר אותו?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 5770 ויש מגוון שלהם: הנה חמישה מהחנות שאני מעוניין לקנות בה: GIGABYTE ATI 5770 1GB DDR5 - 927 HIS ATI 5770 1GB DDR5 Dual DL-DVI Native HDMI - 886 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 - 923 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 Phoenix version - 923 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 VAPOR-X - 1023 תחום המחירים כ 15% מהמחיר שזה די הרבה ואפילו מאותן חברות יש מספר דגמים. מה ההבדלים בין הכרטיסים? למה לשים לב? נושא ספציפי שחשוב לי הוא שקט. איזה יהיה הכי שקט? איך ניתן לדעת?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
בוקר טוב, ברשותי GTX460 ומסך LG21.5 FULLHD אני חסידה של NVIDIA , ושמתי לב שNVIDIA מציעה SETTINGS בWINDOWS TRAY. זה ה NVIDIA CONTROL PANELL. האם אני צריכה להשתמש בזה או שההגדרות נעשות באופן אוטומטי?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
עם הזהירות המתבקשת לנוכח התפשטות וריאנטים חדשים של הקורונה - נראה כי תערוכת הטכנולוגיה הגדולה בעולם בדרך לקאמבק הגדול שלה בתחילת השנה החדשהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
- 1 follower
-
-
קיווינו לקבל הרבה יותר פרטים אודות דגמי ה-Arc Alchemist המבטיחים במסגרת CES 2022 - אך נראה כי חלק מהמידע המשמעותי מגיע דווקא מחברת אייסר, שעשויה להיות הראשונה להציע מחשב עם הטכנולוגיה הזו בתוכולכתבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט איזה כרטיס מסך מבין ההבאים לקנות אבקש את עזרתכם: RADEON 8500 64MBDDR RETAIL RADEON 8500 LE 128MBDDR OEM שניהם עולים אותו דבר. ??? ??? ??? ??? מה יריץ יותר טוב את DOOM 3 אם יריץ. תודה מראש MINIME.אבקש את עזרתכם בדילמה הבאהאבקש את עזרתכם בדילמה הבאה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם ללא קבלת פרטים חדשים מ-NVIDIA, נראה כי היצרניות השותפות שלה מתכוננות במרץ להצעת כרטיסי הגיימינג המתקדמים והיקרים ביותר שנראו כאן מאז ומעולםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, לאחר המלצת החברים כאן החלפתי את ה X600 הקודם שלי ב HD4670 (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=370231.0) לאחר התקנה והתקנת הדרייבר המתאים (8.11) יש כמה בעיות: 1. ישנם משחקים אשר אין בהם כלל שיפור (CRYSIS WH לדוגמא) 2. משחקים אשר לא עלו כלל בכרטיס הקודם אמנם עולים עכשיו ואף המערכת מקנפגת אותם גבוה אך ישנם כל הזמן קיטועים והמשחק מגמם מעט. למעשה יש שיפור עצום בגרפיקה כאשר אני משנה את הקונפיגורציות, אך המשחקיות נותרת ללא שינוי. ז"א הגמגום שווה גם עם רזולוציה ופרטים נמוכים וגם עם רזולוציה גבוהה ומירב הפרטים. הדבר בולט במיוחד ב NFS ו FAR CRY II כאמור המערכת שלי: פנטיום 4 3000MHz לוח אינטל 915 GB 1.5 DDR השאלה שלי האם אני חווה למעשה מה שנקרא צוואר בקבוק בגלל המעבד?…
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
קניתי לפני בערך חודש מחשב באייבורי עם המפרט הבא: מעבד i7 2600CPU 3.4GHZ זיכרון 2*2 ווינדוס 7 64 ביט. אני לא זוכר את הדגם של הלוח אם (חברת ECS אם מישהו מכיר) אם זה יהיה קריטי אני יברר. כרטיס מסל של ניווידיה GEforce GT520 והיצרנית היא POV. בקיצור, לפחות פעמיים ביום כל המחשב נתקע, יש כל מיני צבעים מוזרים על המסך, יש מסך שחור לשנייה ואז הוא חוזר לעצמו וכותב שמנהל הגרפי נתקע. אני לא מצפה שזה יקרה מכרטיס מסך כזה ובטח לא ממחשב חדש. זאת לא הבעיה היחידה: MW2 הוא מריץ לי על בקושי 60FPS ועכשיו ניסיתי לשחק BF3 וויתרתי כי זה הריץ על בערך 17FPS. כמובן שהורדתי את העדכונים הכי חדשים (כולל זה במיוחד לBF) וכמובן שהורדתי את הכל ל-LOW וזה עדיין לא משתנה. אני מחובר למסך בחיבור HDMI מהמחשב לD…
-
- 37 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש הבדל ב- fps בין דרייברים שונים? אולי יש איזה השוואת דרייברים שאני לא יודע עליה? בכל מקרה אני מחפש את הדרייבר שיביא הכי הרבה fps, כי לפי מה שהבנתי לא מש שהכי חדש הוא בהכרח הכי טוב... וכמו שאמרתי, יש לי fx5200 magic. של asus אם זה משנה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אלו הם היציאות בכרטיס: האם אפשרי לחבר ליציאה ה2 משמאל את הכבל מהשקע? כי אין לי טלויזיה ואין לי ממיר פה.... ואם אפשר, אז איך היציאה\כניסה הזאת נקראת? כי יש לי כבל RCA ארוך ואני רוצה לשים לו מתאמים אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אחרי שכמעט קניתי את המסך של הזה (Philips 190S5FS) פתאום ראיתי שגם המסך הזה ירד במחיר (Samsung 910V) ואז עברתי כאן בפורום וראיתי שמאוד ממליצים על viewsonic, מה שמוסיף את המסך הזה לרשימה (Viewsonic VG910B) או קצת יותר יקר (Viewsonic VP191B) ו- (Sony S94) אני יודע ש-samsung מעולים (יש לי "15 שלהם בבית, וגם ראיתי אותם בחנויות). המסך לא ישמש למשחקים (מקסימום סרטים, וגם זה לא הרבה). חשובה חדות הטקסט. מנסיון שלכם, בעלי ה-LCD, על איזו חברה מומלץ? אשמח לשמוע את דעתכם. נ.ב. איפה אני יכול למצוא מידע לגבי איזה פאנלים בשימוש ע"י החברות השונות?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-