כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש... מערכת הפעלה windows 7 32bit המשחקים עובדים בסדר גמור עד שקוראת לי הבעיה הזאת... התקלה: קניתי מחשב חדש וכמה ימים אח"כ החלפתי כרטיס מסך לאחד טוב יותר... כרגע יש לי palit gtx460... ישר שהדלקתי את המחשב לבדוק את הביצועים של הכרטיס אחרי איזה 2 דקות ממתי שהתחלתי לשחק קרתה לי הבעיה... המשחק נתקע.. הסאונד נתקע.. הכל נתקע ואני חייב לעשות ריסט... יש לי את הדרייברים של הכרטיס החדש... והדרייברים של הכרטיס הישן הוסרו... בדקתי טמפרטורה... בסביבות 60~65 במאמץ... כשהמשחק נתקע.... וזה קרה לי בכל משחק... לא בהכרח לאחר זמן רב שאני משחק... זה נראה כמו נקודות על המסך.. תמונה של התקיעה : וזה קורה לי בכל משחק ומחייב אותי לעשות ריסט... http://img200.imageshack.us/i/photo1062…
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום במחשב של חבר לאחר פירמוט לא הותקן דריבר כרטיס מסך הרזולציה הייתה מוגדרת על 800/600 אחד הילדים שיחק ברוזלוציה ועכשיו כול פעם שהווינדוס עולה מופיע הודעה NO SUPPORT ניסתי להיכנס דרך הסייפמוד אבל גם שם הוא לא עולה וישר מופיע מסך שחור של המסך ו NO SUPPORT איזה עוד פתרונות יש? תודה על העזרה מאור אגב הדגם של הכרטיס מסך SIS350
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש המפרט: Cooler Master 690 II advanced Asus P8P67 Sapphire 5870 HD Samsung 2333T Logitech G500 Intel Core i5 2500k 4GB G.Skill "Ripjaws"... מקלדת גנרית של גיגבייט יש לי ספק כוח Seasonic SII-620W אז חיברתי אותו 8פינ ו24פינ ללוח אם 4פינ+4פינ לחיבור עם 8 פינים בלוח אם (PCIE לטעמי) SATA לHDD SATA לODD סיימנו, באתי להפעיל את המחשב, ופתאום הכתוב הבא מוצג "please check Analog input" בנוסף להכל חיברתי עם חיבור דיגיטלי (DVI) למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום טלוויזית LCD של שארפ מדגם LC32SA1 וכאשר אני מחבר אותה למחשב אני רואה בשחור לבן, מיהו יכול להסביר מה לעשות כדי לשנות את זה לצבע? יש לי כרטיס מסך ATI READON X1550
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אחרי איזה 40 דקות שאני מריץ קרייסיס על HIGH המחשב ניתקע... (התמונה קופאת) המפרט: לוח :P6N SLI V2 MSIl זכרונות 2 ג'יגה CEON 800MHZ מעבד:E6750 כרטיס:8800GT OC של INNO אהרדיסק 250 WD ספק:HEC 450W יש לי שני מאוורי צד של RAID MAX: א.80 מול המעבד שואב פנימה עם מוליך למעבד(פלסטיק) ב.120 מול הכרטיס מסך שואב החוצה(האם צריך להפוך אותו?) המסקנה שהגעתי אליה זה כנראה שכנראה הINNO הוא הבעיה...(אני מריץ על HIGH 1024X720) עשיתי בדיקת מאמץ הכל סבבה מלבד הבדיקה הגראפית(נתקע באמצע)... כך שאני מניח שמה שנתקע הוא הכרטיס. מה שמוזר זה שאני משחק ברשת גם המחשבים האחרים נתקעים שאני מארח... חשבתי עשות קירור כזה: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1261100 http://forum.vgames.co.il/showthrea…
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול בהגדרות של המשחק לשים את ההגדרה SHADERS על VERY HIGH גם אם אני שם את כל השאר על LOW ברגע שאני ישים את ההגדרה הזאת על VERY HIGH תקרה תופעה מוזרה המשחק ניהיה מטושטש בתנועה כאילו אני עם מספר 16 במשקפיים ואני לא מרכיב אותם אבל כשאני עומד במקום אז הכל בסדר... זה נראה לי כמו הגדה כלשהי בקטליסט אבל אני לא יודע מה???
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
קודם כל אני חדש פה ואני לא ידעתי איפה כדי לפתוח את האשכול. אם פה זה לא המקום, בבקשה תומרו לי איפה כן. טוב, קניתי לפני טיפה יותר מחצי שנה GTX460 SLI. מערך מעולה וחזק, רק בזמן האחרון יש לי בעיות של MICROSTUTTER לפני כמה חודשים היה לי אותם, אבל במידה מקטנה, עכשיו זה פשוט משגע אותי! אחרי כמה זמן שאני משחק מתחיל להיות לי נפילות FPS לשנייה כל שלוש שניות ואי אפשר לשחק ככה.[התזוזה והמשחק עצמו לא נראים חלקים אלה מקורתאיים] יש משחקים שזה עושה לי הארטאפקטים, ושוב אי אפשר לשחק, ולפעמים אני אפילו לא יכול להפעיל את שני הכרטיסים ביחד, משום שאז זה קורס ישר שזה נכנס למשחק עצמו.[כאילו במיין-מניו לא קורה כלום, אבל שאני מתחיל לשחק המשחק קורס או לא עובד\נתקה] בהתחלה שהפעלתי רק על כרטיס אחד ה…
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה וינדוס ויסטה (יולימייט) 64 ביט ואני צריך דרייברים לכרטיס מסך HD4870... איזה גירסא היא הכי מעודכנת? חיפשתי באתר של AMD - שהוא www.game.amd.com וזה נורא בלבל אותי הורדתי משהו אבל עדיין המשחק CRYSIS לא עובד טוב על V.HIGH רזולוציה גבוהה (1680 על לא זוכר מה חח). צריך דרייבר אחד שישמש לכל הדברים (משחקים,סרטים,גל� �שה באנטרנט...) או שלכל אחד יש דרייבר בנפרד? הקיצר זה מחשב חדש ובדקתי באתר www.systemrequirementslab.com אם אני יכול להריץ CRYSIS וכמובן שזה עבד אפילו את המומלץ אז אין סיבה שזה לא יריץ לי כמו שצריך... (ויש לי DIRECTX 10... יש אחד יותר חדש?) חחח סליחה על החפירה תעזרו בבקשה שבת שלום! עריכה: הורדתי את התוכנה GPU-Z שבעצם מראה לך הכל על הכרטיס מסך ו…
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש(לא כולל מסך,השארתי אותו מהמחשב הקודם(19 אינצ') ומדי פעם המסך "נקפא" ואחרי כמה שניות הוא חוזר אבל לפעמים הוא לא חוזר(וצריך לעשות ריסטרט) אבל מתי שהוא כן חוזר אחרי כמה שניות הוא מראה לי את ההודעה הזאתי: מה הבעיה? :s05: אגב אם זה עוזר יש לי כרטיס מסך 2900PRO
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום הכל היה טוב ויפה. אחרי שלא שיחקתי הרבה זמן ב PES, אני נכנס ומופיעה לי הודעה שהכרטיס שלי לא עומד במינימום ואי אפשר לשנות את ההגדרות ליותר גבוהות. נכנסתי לאתר YOUGAMERS ועשיתי בדיקה להרצת GTA IV, שכבר יש לי אותו והוא עובד לי. בתוצאות הבדיקה כתוב לי שהכרטיס לא עומד במינימוום כי יש לי רק 1MB זכרון!!! הדרייבר שיש לי זה 180.48. ניסיתי למחוק את הדרייבר לגמרי ולהתקין מחדש. ניסיתי גם למחוק את הדרייבר לגמרי ולהשתמש בדרייבר הראשון והישן 160 ומשהו... וגם אז היה רשום לי אותו דבר! מה לעשות? תודה, טל.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
טוב תשמעו לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 עכשיו התקנתי כמה משחקים לראות את הרמה של הכרטיס משחק 5 דקות ואז פתאום המחשב מתחיל להתקע ולבסוף המחשב קורס! אז חשבתי אולי המשחק פגום אז התקנתי עוד משחק ואז הבעיה חוזרת על עצמה!! התקנתי 3DMARK הרצתי אותו ושם הוא אומר שיש בעיה במשהו עם הכרטיס מסך.. עכשיו אני שואל אותכם מה ניתן לעשות בשביל שיעבוד נורמלי.. ולמקרה וצריך את המפרט: E8500 4GB OCZ זיכרון 550W ENERMAX MODU82??? NZXT TEMPEST ASUS P5Q
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כשאני בדקתי בTUNE UP וגם ב-dxdiag זה מראה לי שיש לי 1275MB במקום 512MB....מה אני עושה זה מאוד בעייתי.....וגם כשהפעלתי את COD 4 הוא אומר שיש לי בעיה ב-DX9 כשבכלל יש לי VISTA עם DX10 זה המפרט שלי (קיבלתי אתמול!!) CPU : AMD Athlon 64 X2 4600 Box MB : GIGABYTE GA-MA69VM-S2 GPU : Club3D ATI Radeon HD4850 512MB Mem : OCZ 1GX2 800MHZ CL4 Vista Performance Platinum HD : WD 250G AAKS DVD Burner : ASUS X18 PSU : ENERMAX LIBERTY 400W TT SopranoRS 101
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי חזר מתיקון של לוח M. אז הטנכאי שם לי מעבד חדש לוח M חדש. קיצר היה לי Ati Radeon 9250. והטנכאי אמר שהוא לא תואם למעבד ולוח M. אז הוא שם לי לוח M מותאם עם כרטיס מסך קיצר השם של הכרטיס מסך הוא: SiS 651_661FX_741_760_760GX_M661FX_M661MX_M741_M760_M7 60GX (SiS 661FX Rev 01) ולפחות בכרטיס הקודם יורו ומחקים אחרים פעלו לי עכשיו לו סעמק... מזה הכרטיס הזה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי, האם ספק כוח ENERMAX MODU82 525W,אמור להספיק לפעולתו התקינה של הכרטיס מסך הנ"ל (ASUS EAH5770=ATI RADEON HD5770),כי כרגע ישנן בעיות בתצוגת דפי אינטרנט באינטרנט אקספלורר (כמו לדוגמא:הפירסומות בדפי האינטרנט מופיעים כריבועים/מלבנים שחורים+התמונות בדפי האינטרנט מופיעות כריבועים לבנים ריקים,כשבתוכם X אדום ושיבושים בתצוגת סרגלי הכלים של גוגל+רדיו ישראל,אשר גורמים לפעמים לדף האינטרנט להיתקע והפיתרון היחיד הוא לסגור את דף האינטרנט,ולהפעיל מחדש את האינטרנט אקספלורר מחדש)? *מערכת ההפעלה שלי היא:Windows 7 Ultimate 32-Bit. *הספק כוח הנ"ל+כרטיס המסך הנ"ל - הם חלק ממפרט המחשב שלי. תודה רבה מאוד מראש נ.ב.אם צריך עוד פרטים לגבי מפרט המחשב שלי ובכלל - רק תשאלו,ואענה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום, לפניי כמה ימים ניקיתי את המחשב מאבק וגם את הכרטיס מסך אחריי שחיברתי את המחשב, הדלקתי והכרטיס מסך מרעיש מאוד לפעמים הוא נרגע לכמה דקות סוג הכרטיס הוא NVIDIA GeForce 6600 הנה תמונה: אם אני ינתק את המאוור הכרטיס יתחמם ויקרוס? ובזמן האחרון אני לא מצליח להפעיל סרטי 720p בצורה חלקה, בעבר עבד לי חלק, יש סיבה לכך? תודה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבר 8.11 ואז הורדתי את הHOTFIX הכל מהאתר הרישמי של ATI ואז כשאני מנסה להתקין את ה HOTFIX זה כותב לי
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
עד לפני שבוע המחשב מס' 2 במפרט שלי היה מחובר למסך 42 של BENQ (מעולה דרך אגב) עם כרטיס GFORCE 8800GT והכל עבד נפלא החלפתי מחשב למחשב מס' 1 במפרט עם כרטיס 4850 והורדתי דרייבר מעודכן של ATI בתצוגה על המסך הקטן-סמסונג 22 1680/1050 הכל בסדר אבל עכשיו כשאני מנסה תצוגה HD 1920/1080 במסך הגדול אני מקבל את זה עם מסגרת שחורה של כ 10 ס"מ מכל צד, למען האמת התצוגה היחידה שמתקבלת עכשיו ב "42 כמסך מלא זה 1280/1024 ניסיתי לשנות הגדרות בדרייבר ובמסך וכלום לא עוזר בבקשה עיזרו לי ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי תשאלה בפורום משחקים אבל לא ממש הצלחתי לפתור אותה.. אז ככה ישלי מחשב פנטיום 4 3 גיגה פרסקוט 1024 6800gt הבעייה התחילה אחרי שהתקנתי אקס פי מחדש.. אני נגיד משחק במשחק ושאני מזיז מהר את העכבר ימינה שמאלה ליד איזה קיר או משהו אז כאילו הקיר כזה לא נשאר ישר... כאילו זז קצת כזה חשוב לציין שלפני זה לא הייתה את הבעייה לפני התקנת ווינדוס מחדש והדרייברים של הכ. מסך עדכניים וגם דיירקט איקס עכשיו במשחקים אמרו לי לעשות v sync on בהגדרות של כ מסך עשיתי והבעייה נפתרה אבל זה פוגע בביצועים של המשחקים ולא אמור להיות ככה יש למישהו מושג איך פותרים תבעייה? תודההההההההה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כל הזמן באקווהמארק מופיעה לי שגיעה(צרפתי תמונה).לפני ואחרי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
התחדשתי היום ב2 מסכי Samsung S23C650D הגדרתי Eyefinity וזה פשוט לא זה... יש לי כמה שאלות / בעיות 1. בשונה מ-Extended Desktop כשאני מגדיל חלון מסויים לכל המסך הוא פשוט נמרח לי על 2 המסכים בעוד שאני רוצה שהוא יופיע בגודל מלא רק על מסך אחד, אפשר לסדר? 2. המסכים לא מחוברים כמו בExtended Desktop משמע החלק המת של המסך (פלסטיקה בין המסכים) עדיין נחשב כחלק מהתצוגה ודברים מסויימים לא מופיעים (מקווה שהצלחתם להבין...) 3. יש אפשרות שהמצב הזה יופעל אוטומטית רק במשחקים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
טוב, קניתי יחד עם מחשב חדש את הכרטיס LEADTEK 7600GT TDH. ואם זה חשוב אז המעבד זה 930. אחרי שקיבלתי תמחשב והתקנתי כל מה שצריך, התקנתי את המשחק שבא איתו בבאנדל, סריוס סאם 2. הוא לא אמור להיות משחק טובעני במיוחד אך עדיין, לפעמים כשאני משחק במשחק, אחרי רבע שעה בערך המשחק נתקע אבל הסאונד ממשיך. איך אני פותר את הבעיה הזאת ?? נכנסתי לתוכנה של NVIDIA וכתוב שם שהטמפרטורה של הכרטיס במצב של ווינווס רגיל, ללא שום משחק זה 43 מעלות. האם זה סביר??? מה אני צריך לעשות בנוגע לדברים האלה ??? תודה לעוזרים !!! זה נורא דחוף . תודה ! :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום.... לא מזמן קניתי מחשב חדש AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card ולפי הנתונים שלו הביצועים שהוא אמור לתת לי במשחקים מסויים (rtcw:enemy territory) הם ביצועים של 125 FPS כל הזמן בכל מקום לא משנה מה הרזולוציה אבל מסיבה בלתי ידועה הFPS שלי אף פעם לא יציב והוא נע מ27(!) ל125 רק במקומות סגורים ניסיתי להוריד את הדרייבירים הכי חדשים ניסיתי להוריד את ההגדרות של המשחק למינימום או להעלות אותם למקסימום ולהפתעתי הרבה הFPS נשאר אותו FPS גם בהגדרות הכי גבוהות וגם בהכי נמוכות (למעט FPSים בודדים) אני לא יודע מה הבעיה plz Help
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון (לאחר שהבטא של הבאטלפילד ההארדליין נגמר ) משהו מאוד מוזר החל כאשר אני משחק באטלפילד 4. במפות אשר רצו לי 80 עד 100 fps החל לרדת ל40 עד 70 בלחץ 80, (בעיקר במפות paracel storm וההיא עם המלון לא זוכר איך קוראים לה חח ), ההגדרות שלי הם אולטרה 1080 p עם פילטרים על מקס. המעבד i5 4590 ו8gb של ראם. אשמח אם תעזרו לא עשיתי שינוי כלשהוא במחשב, הטמפרטורות טובות במעבד 50 יציב כזה לפעמים עולה ובכרטיס מסך 50 עד 58. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וישנים בעזרת DDU , בדקתי ואין לי לאג ספייק של המעבד וראיתי גם מישהו שזה קורה לו והוא הוריד מחדש תמשחק והבעיה עברה, אז הורדתי מחדש אבל לא הספקתי לשחק אני אעדכן מאוחר יותר תודה רבה !
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק CS 1.6 על המחשב הכל טוב ויפה אבל ה FPS קופץ.. לפני המחשב הזה היה לי כרטיס 6600 רגיל לא גרסת ה GT אפילו ולא זז מ-100 ה FPS למה זה ? האם אפשר לתקן ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי... עד לפני היום הFPS שלי היה 60-80 בגרפיקה בינונית (5700le) והיום אחרי העידכון האחרון של המשחק הFPS פשוט צנח ל5-20 על גרפיקה הכי נמוכה!!!! פשוט אי-אפשר לשחק ככה.... עכשיו אני לא יודע אם זה בעיה במחשב שלי או בעידכון האחרון, ביררתי עם חברים שלי וגם אצלם אותה בעיה...אבל לחלק הFPS עלה (והגיע ל250!!!) יכול להיות שיש בעיות תאימות עם הדרייבר שלי? (71.89...) מה אני יכול לעשות כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-